Politika
70 feliratkozó
21 napja
Ok. Hogy lesz béke?Na bocs mindenkitől, de engem komolyan érdekel hogy ti ezeket hogyan magyarázzátok. Ha jól értem akkor két variáció van, a hivatásosok bemennek ha kész vannak es legyakják az oroszokat vagy bemennek de már legyakni sem kell senkit mert béke van.Egy opció van, a második.
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
Ki a faszt érdekel ez már, engem a fidesz kurvára nem izgat. Engem az izgat h ne legyen háborúban europa illetve a masik meg a migransok de az egy masik történet.Na bocs mindenkitől, de engem komolyan érdekel hogy ti ezeket hogyan magyarázzátok. Ha jól értem akkor két variáció van, a hivatásosok bemennek ha kész vannak es legyakják az oroszokat vagy bemennek de már legyakni sem kell senkit mert béke van.Nem ertem pontosan, ha Vitya marad, akkor mi leszunk az uj Svajc? Vagy mit tett volna?
davemayer
Blevi
Amúgy ha érdekel az én vélemenyem erről ha nem akarsz részt venni ebben a haboruban ELVILEG megtehetnéd, ugyanis ha a nato keretein belul mennek ukrajnába én úgy tudom h opcionális lenne, ha új eu-s hadsereg alakul akkor pedig eleve bemondtam volna hogy ok, de a magyarok nelkul.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
Na bocs mindenkitől, de engem komolyan érdekel hogy ti ezeket hogyan magyarázzátok. Ha jól értem akkor két variáció van, a hivatásosok bemennek ha kész vannak es legyakják az oroszokat vagy bemennek de már legyakni sem kell senkit mert béke van.A sógornőm is hasonlóan vélekedik, neki is ugyanazt tudtam mondani, amit neked most: a Google Gemini 3.5 ingyenesen telepíthető tabletre is, telefonra is, gépre is. Tölts el vele 2 órát, és csodálatosan kontextusba helyezi neked a dolgokat. Kérdezz rá, hogy miért nem fegyverkezik Európa jobban. Vagy hogy mennyire pacifista a kontinens úgy általában, és mik ennek a politikai oka.
davemayer
Tényleg csak segíteni szeretnék, én is használom, amikor szeretném jobban megérteni mondjuk az repik érveit vagy amikor mondjuk az AfD vagy a Le Pen féle politikákat szeretném jobban megközelíteni. Kiváló buborék tágítás.

21 napja
Na bocs mindenkitől, de engem komolyan érdekel hogy ti ezeket hogyan magyarázzátok. Ha jól értem akkor két variáció van, a hivatásosok bemennek ha kész vannak es legyakják az oroszokat vagy bemennek de már legyakni sem kell senkit mert béke van.Egy opció van, a második.
davemayer
21 napja
Na bocs mindenkitől, de engem komolyan érdekel hogy ti ezeket hogyan magyarázzátok. Ha jól értem akkor két variáció van, a hivatásosok bemennek ha kész vannak es legyakják az oroszokat vagy bemennek de már legyakni sem kell senkit mert béke van.Nem ertem pontosan, ha Vitya marad, akkor mi leszunk az uj Svajc? Vagy mit tett volna?
davemayer
21 napja
Közben Tölgyessy a Partizánon.Elvből nem nézem meg azt a majmot
Sixo
21 napja
Na bocs mindenkitől, de engem komolyan érdekel hogy ti ezeket hogyan magyarázzátok. Ha jól értem akkor két variáció van, a hivatásosok bemennek ha kész vannak es legyakják az oroszokat vagy bemennek de már legyakni sem kell senkit mert béke van.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
Ezt komolyan irtad vagy viccelni akartál?Ja azért van annyi kibervedelmi incidens ugye.Europa jelenleg inkább gazdasagi haborúban van az oroszokkal mint egy tényleges haborúban szvsz. A jelen állás szerint. Ez azonban a könnyen át fog csapni abba hogy katonakat fognak küldeni ukrajnába, pláne ha tenyleg elfogynak az ukránok.Miért szted lényegében nem vagyunk ott? Mármint nem az eredeti értelemben de lényegében háborúban vagyunk az oroszokkal mint NATO.Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)A jelek szerint pl. azt hallottad, hogy megyünk a háborúba, pedig azt pont nem mondták.Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
Itt mondja emberünk a szájával. Vagy ez mind kamu?!
davemayer
"Semmi békefenntartásról nincs szó ebben, eleve senki nem beszélt itt kéksapkás békefenntartókról"
Wéber mit mond: "Nálam a kiindulópont a BÉKEFENNTARTÓK lennének Ukrajna számára."
Heisman nádor
Az 4 év alatt egyszer nem hallottam tőlük a béke szót...
davemayer
somoskovig
davemayer
csebi
davemayer
Vagy hogy az általad migranshordanak hívott külföldiek korábbi szisztematikus oroszok általi kényszerítése hogy rohamozzak meg az EU határait.
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
Olvasd el azt amit itt írnak az "elvtársaid" - ezek utan még mindig leírnád ezt?ennyire nem vagy te sem hülye mint amit itt megjátszol. Pontosan tudod, hogy miről beszélt és nem arról, hogy harcoló alakulatokat küldene ukrajnába. Békefenntartók és harcoló katonák nagyon más dolgok.Tényleg agymosás az amikor nyíltan ilyeneket nyilatkoznak mint amit linkeltem?! Nekem meg az agymosás hogy ti ezekkel egyáltalán nem foglalkoztok, se azzal amit Rutte mondott a háborúról, se azzal amit a francia parancsnok magyarázott - van 7-8 jel illetve konkrét példa ("geci nagy háború lesz"), ez mind agymosás akkor?X evnyi agymosas nem tunik el ket nap alatt. Talan meg ket honap, ev alatt sem.Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
Stez
davemayer
Tarsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
Ja azért van annyi kibervedelmi incidens ugye.Europa jelenleg inkább gazdasagi haborúban van az oroszokkal mint egy tényleges haborúban szvsz. A jelen állás szerint. Ez azonban a könnyen át fog csapni abba hogy katonakat fognak küldeni ukrajnába, pláne ha tenyleg elfogynak az ukránok.Miért szted lényegében nem vagyunk ott? Mármint nem az eredeti értelemben de lényegében háborúban vagyunk az oroszokkal mint NATO.Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)A jelek szerint pl. azt hallottad, hogy megyünk a háborúba, pedig azt pont nem mondták.Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
davemayer
"Semmi békefenntartásról nincs szó ebben, eleve senki nem beszélt itt kéksapkás békefenntartókról"
Wéber mit mond: "Nálam a kiindulópont a BÉKEFENNTARTÓK lennének Ukrajna számára."
Heisman nádor
davemayer
somoskovig
davemayer
csebi
davemayer
Vagy hogy az általad migranshordanak hívott külföldiek korábbi szisztematikus oroszok általi kényszerítése hogy rohamozzak meg az EU határait.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
És szerinted itt vége? Majd a hivatásosok megoldják aztan király minden?Én értem hogy az emberek fosnak a háborútól. Volt egy kettő VH, meg lehet oldani hogy elszökik az ember USÁba, Afrikába, Ausztráliába. Ukrajnából is mennyi ember elmenekült aki Európában él férfiak. Ezen kívül nem tudom hogy a Fideszt meg Orbánt mivel lehet védeni. Aki pedofilsegítőket enged szabadon. Aki megnyomorított annyi embert, tönkretette őket. Azon kívül hogy nekem ez lett a csapatom 98-ban, és az én csapatom örök, velük vagyok.Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
davemayer
Heisman nádor
davemayer
Emellett miért beszélnének békéről, amikor egyik oldal se menne bele amit a másik akar. Így hogyan legyen lezárás? Ukrajna épp Európa helyett van proxiháború.
Én értem hogy remekül hangzik a PEACE, LOVE, NER, nagyon jó hogy kimondja Orbán hogy BÉKE BÉKE BÉKE, beljebb is lettünk vele. Mert hát az aurája megvédi a határt, a magyar vaskupola.
Miért van európai hadsereg? Azért hogy legyen egy fizetett alakulat, összeurópai, akik el tudnak látni pl békefenntartást. Legyen egy ütőképes alakulat, amit nem tudsz csak megtámadni, mert legyalul a picsába. Amerikában is van egy nagy fizetett hadsereg, itt is ez a lényeg hogy legyen, mert akkor nem a Jóska-Pista fog menni harcolni, hanem menjen a jólfelszerelt, létszámban meglévő katonai alakulat a frontra.
De attól még hogy van hadsereg, nem az a lényeg hogy akkor most megyünk azt TÁMADÁS.
Háborúban vannak az európai értékek az oroszokékkal. Vége a Merkelizmusnak. Meg kell védeni Európát és az értékeit. Nekünk a szavazatunkkal hogy nem oroszszopanc viszi az országot, és olyanok kapjanak meghatalmazást, akik felkészítenek egy hadsereget arra hogy ne neked vagy nekem kelljen a frontra menni. Igen, elindult újra a történelem, lehet háború. Lehetséges. Épp ezért kell rá felkészülni hadsereggel, amit Weber és Rutte mond. De a hadsereg nem olyan hogy lesz, és aztán jön "so i started to blast anyway"Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)A jelek szerint pl. azt hallottad, hogy megyünk a háborúba, pedig azt pont nem mondták.Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
davemayer
Heisman nádor
davemayer
somoskovig
davemayer
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
Europa jelenleg inkább gazdasagi haborúban van az oroszokkal mint egy tényleges haborúban szvsz. A jelen állás szerint. Ez azonban a könnyen át fog csapni abba hogy katonakat fognak küldeni ukrajnába, pláne ha tenyleg elfogynak az ukránok.Miért szted lényegében nem vagyunk ott? Mármint nem az eredeti értelemben de lényegében háborúban vagyunk az oroszokkal mint NATO.Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)A jelek szerint pl. azt hallottad, hogy megyünk a háborúba, pedig azt pont nem mondták.Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
davemayer
Heisman nádor
davemayer
somoskovig
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
Csak próbálok rámutatni, hogy ez a war ez nem az a war, amit te annak gondolsz. Mondhatjuk, hogy ez a war(r)_b 😀Van amit nem akarsz esetleg viccel elütni?!Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)Mondjuk akkor a németek rohadt jól csinálják, mert 4 év alatt meghalt/megnyomorodott 1 millió orosz katona 0 német ellenében. Ha ezt a módszert bajszos bácsi tudta volna '41-ben, akkor ma németül beszélnénk.
davemayer
somoskovig
davemayer
21 napja
Van amit nem akarsz esetleg viccel elütni?!Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)Mondjuk akkor a németek rohadt jól csinálják, mert 4 év alatt meghalt/megnyomorodott 1 millió orosz katona 0 német ellenében. Ha ezt a módszert bajszos bácsi tudta volna '41-ben, akkor ma németül beszélnénk.
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
Miért szted lényegében nem vagyunk ott? Mármint nem az eredeti értelemben de lényegében háborúban vagyunk az oroszokkal mint NATO.Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)A jelek szerint pl. azt hallottad, hogy megyünk a háborúba, pedig azt pont nem mondták.Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
davemayer
Heisman nádor
davemayer
somoskovig
davemayer
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
Én pont abban hiszek, hogy nem 0 esély van rá, csak idő kell hozzá, meg kicsit szélesebb körú tájékozódás.De baszki, mintha tudnátok hogy erre 0 esély van, viccKönyörgöm, ne idézzétek már, hiába x-eltem ki, így látom a faszságait.Szerintem érdekes kísérlet lesz, hogy mennyi ideig tart, amíg kimosódik valakiből a propaganda.
gabokocka
somoskovig
davemayer
(bocs, gabo 😊 )
21 napja
Én értem hogy az emberek fosnak a háborútól. Volt egy kettő VH, meg lehet oldani hogy elszökik az ember USÁba, Afrikába, Ausztráliába. Ukrajnából is mennyi ember elmenekült aki Európában él férfiak. Ezen kívül nem tudom hogy a Fideszt meg Orbánt mivel lehet védeni. Aki pedofilsegítőket enged szabadon. Aki megnyomorított annyi embert, tönkretette őket. Azon kívül hogy nekem ez lett a csapatom 98-ban, és az én csapatom örök, velük vagyok.Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
davemayer
Heisman nádor
davemayer
Emellett miért beszélnének békéről, amikor egyik oldal se menne bele amit a másik akar. Így hogyan legyen lezárás? Ukrajna épp Európa helyett van proxiháború.
Én értem hogy remekül hangzik a PEACE, LOVE, NER, nagyon jó hogy kimondja Orbán hogy BÉKE BÉKE BÉKE, beljebb is lettünk vele. Mert hát az aurája megvédi a határt, a magyar vaskupola.
Miért van európai hadsereg? Azért hogy legyen egy fizetett alakulat, összeurópai, akik el tudnak látni pl békefenntartást. Legyen egy ütőképes alakulat, amit nem tudsz csak megtámadni, mert legyalul a picsába. Amerikában is van egy nagy fizetett hadsereg, itt is ez a lényeg hogy legyen, mert akkor nem a Jóska-Pista fog menni harcolni, hanem menjen a jólfelszerelt, létszámban meglévő katonai alakulat a frontra.
De attól még hogy van hadsereg, nem az a lényeg hogy akkor most megyünk azt TÁMADÁS.
Háborúban vannak az európai értékek az oroszokékkal. Vége a Merkelizmusnak. Meg kell védeni Európát és az értékeit. Nekünk a szavazatunkkal hogy nem oroszszopanc viszi az országot, és olyanok kapjanak meghatalmazást, akik felkészítenek egy hadsereget arra hogy ne neked vagy nekem kelljen a frontra menni. Igen, elindult újra a történelem, lehet háború. Lehetséges. Épp ezért kell rá felkészülni hadsereggel, amit Weber és Rutte mond. De a hadsereg nem olyan hogy lesz, és aztán jön "so i started to blast anyway"Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)A jelek szerint pl. azt hallottad, hogy megyünk a háborúba, pedig azt pont nem mondták.Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
davemayer
Heisman nádor
davemayer
somoskovig
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)Mondjuk akkor a németek rohadt jól csinálják, mert 4 év alatt meghalt/megnyomorodott 1 millió orosz katona 0 német ellenében. Ha ezt a módszert bajszos bácsi tudta volna '41-ben, akkor ma németül beszélnénk.
davemayer
21 napja
Azt érted hogy a békefenntartókat nem én citaltam ide hanem egyik "kollégád" magyarázta így.Na akkor döntsétek el hogy most "békefenntartók" vagy hadsereg? Már nem ugyanazt mondjátok.Ez valamiért most szórakoztat, szóval próbálkozom még.
Ok, tegyük fel hivatalosok csak - és utána? Vagy azok bemennek és legyalulják az oroszokat és vége is?
davemayer
Nincs olyan, hogy békefenntartók. Hivatásos hadsereg van (illetve még nincs, de tételezzük fel, hogy az EU rendkívüli módon felgyorsul, és még az én életemben erre sor kerül), akik ebbe az esetben békefenntartási feladatot látnának el.
És mivel a béke fenntartásához szükséges, de nem elégséges feltétel a béke, így ebben az esetben már nincsenek legyakni való oroszok Ukrajnában.
somoskovig
Tehát ezek szerint hivatalos katonák megvárnák a békét, majd a megmaradt ukrán területekre harc nélkül bevonulnának? Akkor hogy tervezik a haború végét? Hogy lesz béke? Mi alapján jutunk el idaig es ugye mi az a helyzet ahol ezt megtehetnék úgy hogy az oroszok is beleegyeznek (gondolom a béke megallapodasnak ez is része lenne)?
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
De baszki, mintha tudnátok hogy erre 0 esély van, viccKönyörgöm, ne idézzétek már, hiába x-eltem ki, így látom a faszságait.Szerintem érdekes kísérlet lesz, hogy mennyi ideig tart, amíg kimosódik valakiből a propaganda.
gabokocka
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
Na akkor döntsétek el hogy most "békefenntartók" vagy hadsereg? Már nem ugyanazt mondjátok.Ez valamiért most szórakoztat, szóval próbálkozom még.
Ok, tegyük fel hivatalosok csak - és utána? Vagy azok bemennek és legyalulják az oroszokat és vége is?
davemayer
Nincs olyan, hogy békefenntartók. Hivatásos hadsereg van (illetve még nincs, de tételezzük fel, hogy az EU rendkívüli módon felgyorsul, és még az én életemben erre sor kerül), akik ebbe az esetben békefenntartási feladatot látnának el.
És mivel a béke fenntartásához szükséges, de nem elégséges feltétel a béke, így ebben az esetben már nincsenek legyakni való oroszok Ukrajnában.
21 napja
Ezt értem is, Weberék is 2029et tűzték ki kb anno, már csak ezért is kurva gáz ma azon nevetgélni hogy akkor induljunk... mert ma ugye 100% hogy nem indulunk, de térjünk erre vissza 2-3 év múlva.Alattam lévő hsz-ekben kifejtették, hogy mit mondott valójában Weber.Értem én hogy elvicceled, de ezt kérlek akkor indokold is meg hogy miért nem érdemes komolyan venni.Nagyon fáj, hogy felszabadult a hangulat?Ejj de viccesek vagyunk... nevetgéljetek csakTe még Hollandiában nyomod? Mert akkor nem kell befosni, mi közelebbről indulunk. 😀youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
davemayer
somoskovig
davemayer
De ezennel ünnepélyesen megígérem, hogy egy szakaszba kérem majd magam veled, és viszem a puskádat, amikor menetelünk, jó?
somoskovig
davemayer
Egy (ma még nem is létező) közös európai professzionális (tehát hivatásos, nem random sorozott) hadsereg békefenntartóként történő ukrajnai szerepvállalásáról beszélt, a békekötés után. Ettől azért elég messze van, hogy szomszéd Jocóval fogjuk magunkat, bepakoljuk a szimatszatyrot, azt' holnap elindulunk a frontra, mert csak.
Egyébként ha megkötötték a békét, akkor elég furán venné ki magát, ha random kényszersorozottak meg önkéntesek megtámadnák azokat az oroszokat, akik akkor már nem is lesznek Ukrajnában.
somoskovig
Na mindegy, bocs h beleronditottam a győzelmi eufóriába, csak gondoltam erre azért rákerdezek. Annyira nem nyugtattatok meg hogy a hivatásosok után mi jönne... meg hogy eleve ha bevetnek egy ilyen hadsereget az nem jelent-e instant 3.vh-t, mert az oroszok szemében kb tuti.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
21 napja
de ez h jön ide? a nato miért támadna meg bárkit is? arról beszéltem, hogy ha eszkalálódna a helyzet akkor a magyaroknak mint nato tagoknak hadba kellene vonulnia akkor is ha a fidesz maradt volna kormányon. ha megtagadják, mert béke, akkor kibasznak minket a szövetségből mint macskát szarni és akkor már másnap nekünk jóccakát. ilyenbe senki nem megy bele. azt értsd meg, hogy ha bejön ez a forgatókönyv akkor tökm1 ki a miniszterelnök.a dagadt azt adta be neked, hogy ez nem így van.Nato védelmi szövetség, más országot megtámadni tudtommal opcionális. Ez így van?de áruld már el kérlek, hogy ha kitör a harmadik vh akkor a magyar katonáknak, mint a nato katonáinak miért nem kellene hadba vonulnia attól, hogy a dagadt és sleppje maradt volna kormányon?Ejj de viccesek vagyunk... nevetgéljetek csakTe még Hollandiában nyomod? Mert akkor nem kell befosni, mi közelebbről indulunk. 😀youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
davemayer
somoskovig
davemayer
peach
davemayer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
21 napja
Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)A jelek szerint pl. azt hallottad, hogy megyünk a háborúba, pedig azt pont nem mondták.Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
davemayer
Heisman nádor
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal