Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/05/05/menczer-tamas-balasy-gyula-valasztasi-kudarcMenczer zseniális, van benne igazság, de szerintem miatta többet vesztettek.
1 hónapja
2025.09.16-202605.04.Mit kell és mit nem kell visszaszerezni mert felesleges és szart sem ér
vm.tiktok.com/ZNRpC7CEo/
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Ehh, egy ideje nem kedvelem a Mércét, de amikor ilyen ügyeket mutatnak be, akkor azért van értelmük:merce.hu/2026/05/04/elbocsatotta-az-audi-az-anyat-aki-gyerekei-miatt-nem-tudta-megoldani-a-tulzott-munkaterhelest/
Remélem MP-ék eltörlik ezt a "rabszolgatörvényt" meg a hozzá kapcsolódó, szakszervezeteket ellehetetlenítő törvényeket.
1 hónapja
Munkahelyemen egy kollégával beszélgettünk, mondta, hogy szerinte nem kellene csinálni ezt a vendettát.Nézd, lehetne nekik mondani, hogy ez a demokrácia, itt így játszunk, hogy visszavesszük azt amit loptak, ők ülnek egy kicsit vagy sokat, esetleg megbűnhődnek és a szánom-bánom után akár vissza is illeszkedhetnek a társadalomba. Valahogy. Már ha az engedi. De inkább menjenek messzire.
Csórikám, kapott egy öt perces választ, ami alatt szóhoz se jutott 😮 (váltásra szavazott szerintem, de még úgy is)
De akkor is, aki önként felvette a lantot, és a fidesz támogatásával, az általuk felhergelt agyhalottakkal a háta mögött bármilyen szinten is részt vett a karaktergyilkosságokban, az arrogánsan végrehajtott megszégyenítésekben, a keménykedésben, az most tegye súlyba a pofáját, köpjön fel egy hatalmasat, és álljon alá, kevesebbet számít a véleménye, mint a szaromnak, amit reggel lehúztam a vécén.
Tegnap linkeltétek ide annak a wannabe hülyegyereknek a siránkozását, pontosabban amikor Áron meg Rainer-Micsinyei Nóra meg még valaki könnyesre röhögték magukat azon, ahogy a gyerek (Young G Beci, gondolom Fiatal Ge*i Bélát takar) megbocsátásért esdekel meg amilyen tartalmat gyártott előtte, hát felment bennem a pumpa, kisköcsöggel szembejött a valóság, aztán összefosta a bokáját.
Srácok, ez van, tisztára mint amikor a Rendőrakadémiában hergelik a bűnözőket a kerítés másik oldalán, aztán hirtelen elfogy a kerítés. Hát nem kellett volna tátott szájjal rohanni a faszerdőbe.
slowmotion
Mert ugye a másik opció, az eredetit azt a franciák bemutatták, kaszával-kapával, hullottak a fejek, de '89-ben a románok is megcsinálták a maguk elszámolását Csauval.
Ehhez képest az, hogy akkor most rosszabbul fogsz élni, annyira nem is rossz üzlet.
Persze, nézőpont kérdése az egész.
1 hónapja
Haverom tavaly fejezte be a céges működését, és indított végelszámolást, de még mindig sehol se tart a dolog, nyúlik mint a rétestészta. Ma azt mondta, hogyha előbb tudja, hogy ilyet is lehet, akkor siman nekiajándékozta volna a céget az államnak, aztán baszkódjanak vele ők.Egy ilyen ember soha semmit nem hajt végre önállóan, ahogy idáig, úgy most sem. Ez tény. A többin lehet vitatkozni
Egy biztos: Balásy Gyula végrehajtotta a történelem első önállamosítását.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Haverom tavaly fejezte be a céges működését, és indított végelszámolást, de még mindig sehol se tart a dolog, nyúlik mint a rétestészta. Ma azt mondta, hogyha előbb tudja, hogy ilyet is lehet, akkor siman nekiajándékozta volna a céget az államnak, aztán baszkódjanak vele ők.Egy biztos: Balásy Gyula végrehajtotta a történelem első önállamosítását.
1 hónapja
nem hittem volna, hogy itt fogok vajákost olvasni. ez a csávó a magukat kibaszottul fontosnak beállító volt 444 kommentelők bayer zsoltja. az elmúlt 6-7 évben az ilyen szintű őrjöngéseit a hvgre migrálás keretén belül végzi. de ezek szerint már akkora influenszer lett, hogy a fbn osztja meg a felkapaszkodott örjöngéseitA facebookról:Nekem az ilyenekkel az a bajom, ami általában a hasonló oldalakkal, hogy valaki egy álnév vagy oldal mögé bújva kurvaanyázik.
Bruce
Kurvaanyázni nem menő, mondhatná azt, hogy "anyádat nézd hülyének" vagy "ott kellene megrohadnod ahova való vagy", de kurvaanyázni... ha nekem mondja valaki, akkor abban az esetben is csípőből szájba verem, ha egyébként történetesen jogos a sértődöttsége.
Ettől függetlenül persze lehet osztani, sőt ér is osztani a faszt, ha éveken keresztül folyamat belefosnak a ventilátorba, akkor ne tessék sírni, ha megfordul a szélirány.
slowmotion
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Amúgy azt figyeltétek, hogy a választási plakátok 99%-a eltűnt? Mikor volt ilyen utoljára, hogy 2-3 héttel a választás után le voltak szedve?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Munkahelyemen egy kollégával beszélgettünk, mondta, hogy szerinte nem kellene csinálni ezt a vendettát.Csórikám, kapott egy öt perces választ, ami alatt szóhoz se jutott 😮 (váltásra szavazott szerintem, de még úgy is)
De akkor is, aki önként felvette a lantot, és a fidesz támogatásával, az általuk felhergelt agyhalottakkal a háta mögött bármilyen szinten is részt vett a karaktergyilkosságokban, az arrogánsan végrehajtott megszégyenítésekben, a keménykedésben, az most tegye súlyba a pofáját, köpjön fel egy hatalmasat, és álljon alá, kevesebbet számít a véleménye, mint a szaromnak, amit reggel lehúztam a vécén.
Tegnap linkeltétek ide annak a wannabe hülyegyereknek a siránkozását, pontosabban amikor Áron meg Rainer-Micsinyei Nóra meg még valaki könnyesre röhögték magukat azon, ahogy a gyerek (Young G Beci, gondolom Fiatal Ge*i Bélát takar) megbocsátásért esdekel meg amilyen tartalmat gyártott előtte, hát felment bennem a pumpa, kisköcsöggel szembejött a valóság, aztán összefosta a bokáját.
Srácok, ez van, tisztára mint amikor a Rendőrakadémiában hergelik a bűnözőket a kerítés másik oldalán, aztán hirtelen elfogy a kerítés. Hát nem kellett volna tátott szájjal rohanni a faszerdőbe.
1 hónapja
Az sose döglik be 😄ja es mondanom sem kell, hogy mindezt JC haverja meselte nekem.Nálad is bedöglött a Miele?
csebi
Tactful Cactus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
A facebookról:Nekem az ilyenekkel az a bajom, ami általában a hasonló oldalakkal, hogy valaki egy álnév vagy oldal mögé bújva kurvaanyázik.
Bruce
Kurvaanyázni nem menő, mondhatná azt, hogy "anyádat nézd hülyének" vagy "ott kellene megrohadnod ahova való vagy", de kurvaanyázni... ha nekem mondja valaki, akkor abban az esetben is csípőből szájba verem, ha egyébként történetesen jogos a sértődöttsége.
Ettől függetlenül persze lehet osztani, sőt ér is osztani a faszt, ha éveken keresztül folyamat belefosnak a ventilátorba, akkor ne tessék sírni, ha megfordul a szélirány.
1 hónapja
ja es mondanom sem kell, hogy mindezt JC haverja meselte nekem.Nálad is bedöglött a Miele?
csebi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Azért remelem, hogy ez a bátor hazafi Rogán szemébe is bele meri mondani a véleményét.a rühes szájú levonta a következtetést a Balásy-ügyben.Tehát nem a kicsizés a nagyképűsködés meg a lopás volt baj. Még nincs meg a gödör alja viszont dolgoznak a srácok serényen.
444.hu/2026/05/05/menczer-tamas-balasy-gyula-miatt-vesztettunk
deyell
Matthew99
1 hónapja
még 1 menekülő patkányhvg.hu/kkv/20260505_fekete-szaloky-zoltan-index-uj-foszerkeszto-gedei-norbert-tisza-adocsomag
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
A facebookról:Vajákos Biri néne
Balásy Gyula álszent sírdogálása minden szempontból szintlépés az eddigi NER interjúk sorában, pedig nem akármilyen nevek és cégek állnak fejre, és esnek térdre a szemünk láttára. De olyat, hogy Ferrari ÉS Lamborghini gyűjteménnyel, floridai, tihanyi és ki tudja, hány villával, penthouse lakással, birtokkal a háta mögött valaki nekilásson látványosan sajnáltatni magát, meg pityeregve szánalmat kelteni, miközben a választások ELŐTTI napon még kijött egy kis 3 milliárdos megbízás a Honvédelmi minisztériumból, miközben ez a rohadék 1 hónapja még röhögve legyintett, ha megállította egy valódi újságíró - az egy "picit" durva.
Ez az ember piaci verseny nélkül kapott több, mint 1300 milliárd ft értékű állami megrendelést. A rendezvény és kommunikációs szakmában ha van egy céged, ami évente 1 milliárd ft forgalmat (nem nyereséget) termel, akkor neked egy nagy céged van, és neved a szakmában. Ez a faszi évente 25-30 mrd ft osztalékot vett ki a cégeiből. 1300 mrd ft az egymillió háromszázezer forint - egymilliószor. Erre adnék egy kis időt.
Ez a faszi nem dominálta a plakát, a rendezvény és kommunikációs piacot. Ezek egyesével levadászták a már 20-30 éve a piacon levőket, egyesével megfenyegették, majd ár alatt felvásárolták őket. Ha valaki nem adta a cégét, ment az APEH, a Nébih, a minden hatóság. Ezek ellopták a többiek ügyfeleit, mert az ügyfelek közül is sokat azzal zsaroltak, hogyha nem tőlük rendeltek, akkor azokra is ment a hatóság, vagy az állam többé nem volt megrendelőjük - bankok, biztosítók, globál cégek magyar leányvállalatainak volt "javasolt" a Lounge csoporttal dolgozni, ha kampányt, nagy eseményt szerveztek. Különben jött a bosszú.
Itt nem csak arról van szó, hogy több szakmában kinyírták olyan emberek évtizedes munkáját, akiknek az életművét vették el. Itt nem csak a pálya, és/vagy az ország elhagyására kényszerültek emberek százai, ezrei. Itt emberek öngyilkosok lettek, lelkileg, anyagilag padlóra kerültek, családok mentek szét, gyerekek nézték tátott szájjal, falfehér arccal, hogy a szüleik tehetetlenül szenvednek, veszekednek, elválnak, leépülnek.
Ez nem olyan, te mocskos állat, hogy a végén felajánlod, hogy visszaadod a lopott százmilliárdok egy részét, cserébe bűnbocsánatot kérsz, meg kisebb börtönbüntetést. Ez olyan, mintha egy sorozatgyilkos 16 év gyilkolás után sírva visszaadná az áldozatok karkötőit, babáit, kocsikulcsait, és bocsánatot kérne.
Komplett iparágakat romboltál le, baszdmeg. Pincérek, technikusok, hostessek, szállodai alkalmazottak, rendezvényesek, grafikusok, buszos cégek, bútorkölcsönzők, rendezvényhelyszín üzemeltetők, éttermesek, catering cégek, szakácsok, rakodók, reklámajándékos cégek, kreatívok, újságírók, szerkesztők - ez csak néhány szakma (!!), amibe visszavonhatatlanul belegázoltál egy lángszóróval, és helyrehozhatatlan károkat okoztál.
Miközben emberek milliót tartottátok rettegésben és gyűlöletben az undorító plakátokkal, kampányokkal. Miközben az aljas politikai céljaitok és a korlátlan lopás és hatalom érdekében gátlástalanul szöges bakanccsal és lánctalpassal vonultatok át az országon ezerszer.
Téged nem csak börtönbe kell csukni. Belőled esettanulmányt, egyetemi előadást, tanmesét kell készíteni, és a jövő nemzedékeit rólad oktatni. Hogy hogyan NEM élünk, hogyan NEM gondolkodunk, hogyan nem viselkedünk.
A NER okozta rombolás, és torokszorító, visszavonhatatlan károkozás egyik logója, ikonja, címerállata vagy.
Ne sírdogálj egy kamera előtt, a rohadék, gusztustalan, aljas, gonosz kurva anyádat, hanem takarodjál a szemünk elől. Nem kell visszaadni semmit. Visszavesszük, amit elloptál. És vezetőszáron beviszünk a sittre 20 évre. Ott majd lehet pityeregni.
Addig pedig még egyszer, mert annyira jólesik leírni:
A kurva anyádat!!!
1 hónapja
Ize, a Simicska-fele atombomba mikor erkezik? Ha mar…most talan…nem is tudom, lenne ra lehetoseg.Vagy mar mindegy neki? Esetleg kivar?
Vagy csendben atadta MP-eknek?
En a zujsagirok helyeben megkerdeznem.
1 hónapja
Valaki el tudja nekem gügyögni, hogy az NKA pénzeket hogy tudják cash-é alakítani? Túlárazzák a koncertsorozat számláit beavatott alvállalkozókkal és kp-ban visszakérik? Vagy hogy megy ez? Mivel gondolom valahogy azért előbb utóbb el kell vele számolni.miután odaadják a "hazai" seggvégeknek az ő cégeiket bízzák meg mint alvállalkozó
Eazzy
gondolom én
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Valaki el tudja nekem gügyögni, hogy az NKA pénzeket hogy tudják cash-é alakítani? Túlárazzák a koncertsorozat számláit beavatott alvállalkozókkal és kp-ban visszakérik? Vagy hogy megy ez? Mivel gondolom valahogy azért előbb utóbb el kell vele számolni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
a rühes szájú levonta a következtetést a Balásy-ügyben.Tehát nem a kicsizés a nagyképűsködés meg a lopás volt baj. Még nincs meg a gödör alja viszont dolgoznak a srácok serényen.
444.hu/2026/05/05/menczer-tamas-balasy-gyula-miatt-vesztettunk
deyell

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Amúgy átlagos hétköznapi emberként is igaz, hogy minél több a pénzed annál többet költesz, amiről nagyon nehéz visszaállni.Mi például mikor szülési szabadságon volt a feleségem, alig tudtunk félretenni, holott még így is jóval többet kerestünk, mint azelőtt 2-3 évvel, amikor még csak egyszerű beosztottak voltunk mindketten.
Tudtuk, hogy kevesebb a bevétel, vissza is fogtuk magunkat, de kb. nem értettük, hogy pár évvel azelőtt, hogy tudtunk ennek a töredékéből megélni (és nem csak az infláció miatt elszálló árak voltak a hibásak).
1 hónapja
Ezt nagyon kösz, nem gondoltam, hogy lesz még valaha új poszt. Épp a napokban nézegettem a könyveit a polcon, hogy újra kéne olvasni.Mi okoz örömet?Ennek volt egy Igazságos Izom Tibor fílingje 😊
...
Do the math.
resistance is futile
És baszki, lett új poszt márciusban 😀
izomtibi.hu/
Lúdas Solymi
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"