Politika

70 feliratkozó

21 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakat
Löfli
Pfff, ezért kár volt. Ez a kopasz oszt, szerintem hagyni kellene.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
21 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 539
Ez normális, hogy Zala 2-ben 1100 a különbség, holott eredetileg kevesebb, mint 100 szavazat volt?
21 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 621 — I like the Texans, I like who we are
az oroszok nagyjából elérték már amit akartak.
davemayer
Ez új, mit értek el?
somoskovig
Ukrajna nemzeti identitást kapott és az EU elkezdett felébredni
Negritis, a vajda
Plusz a NATO bővítésről se feledkezzünk meg
gamerkr
Big wins, huge wins, ahogy a művelt angol ostoba amerikai mondaná.
somoskovig
Meg ugye Ukrajna demilitarizálása, mint az egyik legfontosabb day one objectivejük.

Na ez is olyan jól sikerült, hogy Ukrajna rendelkezik jelenleg Európa egyik legerősebb és kétségkívűl legharcedzettebb hadseregével.

De nyilván így gondoltál vologyáék is ezt.
Cowboykarcsi90
Pont ezen gondolkoztam valamelyik nap. Az eszesebb tisztek katonai tanácsadóként hülyére fogják keresni magukat az első kézből nyújtott tapasztalatukkak.
21 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 738
Jé! Eltűnt az nso nyitó oldaláról a "Petíció a magyar sportélet jövőjéért". Mi történhetett vajon?
nagylaza, főpohárnok
Szöllösi editálás közben férenyelte a pogácsát?

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
21 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510
zinedine5
mino veletlen.
csebi
Magyar Péter hazahozta az olajunkat.
resistance is futile
Egyik kezével megemeli a forintot. A másikkal megjavitja a vezetéket. Ha lenne harmadik keze rendbe rakná a termékenységi rátát.
Brouwerij van de Vrij
Ahhoz nem kell a keze 😊

21 napja
davemayer
Ez új, mit értek el?
somoskovig
Negritis, a vajda
gamerkr
somoskovig
Meg ugye Ukrajna demilitarizálása, mint az egyik legfontosabb day one objectivejük.

Na ez is olyan jól sikerült, hogy Ukrajna rendelkezik jelenleg Európa egyik legerősebb és kétségkívűl legharcedzettebb hadseregével.

Cowboykarcsi90
Az 5D sakk az ilyen népi hobbi lehet Putyin meg a csatlósok körében.

21 napja
Cowboykarcsi90 3 550 — …not me…Im in my prime!
davemayer
Ez új, mit értek el?
somoskovig
Negritis, a vajda
gamerkr
somoskovig

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
21 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
Gyerekek, ne törzsi alapon beszéljünk egymással.
Sixo
Mocskos Broncos!
szaba
khm, óvatosan nehogy a torkodjon akadjon valami és megfulladj 😉

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
21 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy jó lenne egy olyan oldal, ahol kiírnák hogy valaki matematikailag is megnyerte már az OEVK-ját
Heisman nádor
Ezt én megmondom tes 1 perc alatt xdd, ma ezzel funoltam ebédszünetben, általános iskola 4. osztályos matek.

Poloska vagyok.
21 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya
A külképviseleti szavazatok a Levélszavazás fül alatt van a valasztas.hu-n amúgy?
gamerkr
Nem.
Azok az átjelentkezettekkel lesznek együtt, de azt csak hét második felében bontják.

Poloska vagyok.
21 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 214 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510
zinedine5
mino veletlen.
csebi
Magyar Péter hazahozta az olajunkat.
resistance is futile
Egyik kezével megemeli a forintot. A másikkal megjavitja a vezetéket. Ha lenne harmadik keze rendbe rakná a termékenységi rátát.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
21 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678
Sixo
Mocskos Broncos!
21 napja
 hvg.hu/elet/20260413_nagy-fero-trump-30-ezer-tengereszgyalogos

a beatrice mikor lesz az év zenekara?

21 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 876 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A külképviseleti szavazatok a Levélszavazás fül alatt van a valasztas.hu-n amúgy?

21 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 444 — LIGHTS OUT!

21 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 838 — "Montoya por favor!"
Amúgy jó lenne egy olyan oldal, ahol kiírnák hogy valaki matematikailag is megnyerte már az OEVK-ját
Heisman nádor
Én utánanéztem h hány helyen fér bele fordítás reálisan (azokat kizártam ahol kb 90% felett kellett volna ugyanolyan szavazat), olyan kb 10 hely volt de ebben volt ami nem valoszeru amúgy. Maximum 2-3 fordulhat meg.
csebi
Választás utáni napon ha jól rémlik 18 körül volt ami matematikailag nem dőlt el. De ennek is nekem kellett utánanézni. Viszont nem úgy értettem hogy melyik körzetekre van esély, azt a Partizán kiszámolta már tegnap, hanem hogy így nagyon gagyi hogy nem lehetett ezt már vasárnap se követni, hogy a választás.hu-n ott lenne hogy xyz már megnyerte. Most akárhol tart a szavazás, ott van az első mellett hogy mandátum.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 594 — Bowl Winner
davemayer
Ez új, mit értek el?
somoskovig
Azokat a területeket amiket akartak már nagyjából megszerezték. Vagy szerinted európa meghódítása a céljuk?
davemayer
Amúgy te nem jártál be töri órákra, vagy mi? A ruszkik folyton-folyvást terjeszkednének (ha hagynák őket), és igen, Európa felé is. A DNS-ükbe van kódolva.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
21 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Heisman nádor
Én utánanéztem h hány helyen fér bele fordítás reálisan (azokat kizártam ahol kb 90% felett kellett volna ugyanolyan szavazat), olyan kb 10 hely volt de ebben volt ami nem valoszeru amúgy. Maximum 2-3 fordulhat meg.
csebi
De ugye a fellebbezések miatt, a feltételezett szabálytalanságok miatt, nem lehet végeredmény, ha eldőlt akkor se. Sajnos ennek ez a módja.
21 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
Heisman nádor

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
davemayer
Ez új, mit értek el?
somoskovig
Negritis, a vajda
gamerkr

21 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 876 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
davemayer
Ez új, mit értek el?
somoskovig
Negritis, a vajda

21 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊
somoskovig
Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
Sixo
 youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1

Itt mondja emberünk a szájával. Vagy ez mind kamu?!
davemayer
Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.

"Semmi békefenntartásról nincs szó ebben, eleve senki nem beszélt itt kéksapkás békefenntartókról"
Wéber mit mond: "Nálam a kiindulópont a BÉKEFENNTARTÓK lennének Ukrajna számára."
Heisman nádor
Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?
Az 4 év alatt egyszer nem hallottam tőlük a béke szót...
davemayer
A jelek szerint pl. azt hallottad, hogy megyünk a háborúba, pedig azt pont nem mondták.
somoskovig
Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)
davemayer
Miért szted lényegében nem vagyunk ott? Mármint nem az eredeti értelemben de lényegében háborúban vagyunk az oroszokkal mint NATO.
csebi
Europa jelenleg inkább gazdasagi haborúban van az oroszokkal mint egy tényleges haborúban szvsz. A jelen állás szerint. Ez azonban a könnyen át fog csapni abba hogy katonakat fognak küldeni ukrajnába, pláne ha tenyleg elfogynak az ukránok.
davemayer
Ja azért van annyi kibervedelmi incidens ugye.
Vagy hogy az általad migranshordanak hívott külföldiek korábbi szisztematikus oroszok általi kényszerítése hogy rohamozzak meg az EU határait.
csebi
Ezt komolyan irtad vagy viccelni akartál?
davemayer
Ugyanannyira komolyan mint te
csebi
Na pont így lehet veletek itt beszélni, gratulálok.
davemayer
Dave. Feltettél egy kérdést, válaszoltam. Ezzel mi a baj?
Ha nincs igazam, cafold akkor.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
davemayer
Ez új, mit értek el?
somoskovig

21 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Ismét 136 a Tisza. Megint a levélszavazatok vihették el, Zalában még messze a vége.
Klaci79
136 már tegnap óta, pont Zala 2 miatt.
Heisman nádor
Ma 2-3 órára átbillent, a nvb honlapján is így szerepelt. Nemrég lett ismét 136. A levelszavazatokat is számolják közben.
Egyébként ebben a zalai körben vagy 110 település van. Nagyon durva.
Klaci79
Ha Zala 2 még végül bukó is lenne, ott van a Szabolcs (Nyírbátor) és a kettő Tolna megyei. Akik meg külképviseleten adták le a levelet, még ott is a Tisza lesz megtolva imho. Az mandátumon nem tudom mennyit ér, de azért nagyon szurkolok hogy a DK meglehet még 1% alatt
Heisman nádor
Tolna 2-ben szerinted van esély a fordításra?
deyell
Esély van, de a legnehezebb körzet a maradékból. Egy körzet, ami nyilván városi nincs megszámolva, az Dombóvár 21-es. Kérdés ott nyer e a Tisza mondjuk egy 70-80 szavazattal.
21 napja
davemayer
Ez új, mit értek el?
somoskovig
Azokat a területeket amiket akartak már nagyjából megszerezték. Vagy szerinted európa meghódítása a céljuk?
davemayer
Egyrészt tudtommal még sehol sincsenek a 4 donbaszi megye teljes elfoglalásához sem, másrészt elméletileg az #ukránnácik elűzése a szent küldetés célja, azt nem tudom, hogy ez mennyire támogatja.