Politika
70 feliratkozó
21 napja
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatPfff, ezért kár volt. Ez a kopasz oszt, szerintem hagyni kellene.
Löfli

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
21 napja
Ez normális, hogy Zala 2-ben 1100 a különbség, holott eredetileg kevesebb, mint 100 szavazat volt?
21 napja
Pont ezen gondolkoztam valamelyik nap. Az eszesebb tisztek katonai tanácsadóként hülyére fogják keresni magukat az első kézből nyújtott tapasztalatukkak.Meg ugye Ukrajna demilitarizálása, mint az egyik legfontosabb day one objectivejük.Big wins, huge wins, ahogy aPlusz a NATO bővítésről se feledkezzünk megUkrajna nemzeti identitást kapott és az EU elkezdett felébredniaz oroszok nagyjából elérték már amit akartak.Ez új, mit értek el?
davemayer
somoskovig
Negritis, a vajda
gamerkrművelt angolostoba amerikai mondaná.
somoskovig
Na ez is olyan jól sikerült, hogy Ukrajna rendelkezik jelenleg Európa egyik legerősebb és kétségkívűl legharcedzettebb hadseregével.
De nyilván így gondoltál vologyáék is ezt.
Cowboykarcsi90
21 napja
Jé! Eltűnt az nso nyitó oldaláról a "Petíció a magyar sportélet jövőjéért". Mi történhetett vajon?Szöllösi editálás közben férenyelte a pogácsát?
nagylaza, főpohárnok
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
21 napja
Ahhoz nem kell a keze 😊Egyik kezével megemeli a forintot. A másikkal megjavitja a vezetéket. Ha lenne harmadik keze rendbe rakná a termékenységi rátát.Magyar Péter hazahozta az olajunkat.www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510mino veletlen.
zinedine5
csebi
resistance is futile
Brouwerij van de Vrij
21 napja
Az 5D sakk az ilyen népi hobbi lehet Putyin meg a csatlósok körében.Meg ugye Ukrajna demilitarizálása, mint az egyik legfontosabb day one objectivejük.Big wins, huge wins, ahogy aPlusz a NATO bővítésről se feledkezzünk megUkrajna nemzeti identitást kapott és az EU elkezdett felébredniaz oroszok nagyjából elérték már amit akartak.Ez új, mit értek el?
davemayer
somoskovig
Negritis, a vajda
somoskovig
Na ez is olyan jól sikerült, hogy Ukrajna rendelkezik jelenleg Európa egyik legerősebb és kétségkívűl legharcedzettebb hadseregével.
Cowboykarcsi90
21 napja
Meg ugye Ukrajna demilitarizálása, mint az egyik legfontosabb day one objectivejük.Big wins, huge wins, ahogy aPlusz a NATO bővítésről se feledkezzünk megUkrajna nemzeti identitást kapott és az EU elkezdett felébredniaz oroszok nagyjából elérték már amit akartak.Ez új, mit értek el?
davemayer
somoskovig
Negritis, a vajda
somoskovig
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
21 napja
khm, óvatosan nehogy a torkodjon akadjon valami és megfulladj 😉Gyerekek, ne törzsi alapon beszéljünk egymással.Mocskos Broncos!
Sixo
szaba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Amúgy jó lenne egy olyan oldal, ahol kiírnák hogy valaki matematikailag is megnyerte már az OEVK-játEzt én megmondom tes 1 perc alatt xdd, ma ezzel funoltam ebédszünetben, általános iskola 4. osztályos matek.
Heisman nádor
Poloska vagyok.
21 napja
A külképviseleti szavazatok a Levélszavazás fül alatt van a valasztas.hu-n amúgy?Nem.
gamerkr
Azok az átjelentkezettekkel lesznek együtt, de azt csak hét második felében bontják.
Poloska vagyok.
21 napja
Egyik kezével megemeli a forintot. A másikkal megjavitja a vezetéket. Ha lenne harmadik keze rendbe rakná a termékenységi rátát.Magyar Péter hazahozta az olajunkat.www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510mino veletlen.
zinedine5
csebi
resistance is futile
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
21 napja
hvg.hu/elet/20260413_nagy-fero-trump-30-ezer-tengereszgyalogosa beatrice mikor lesz az év zenekara?
21 napja
A külképviseleti szavazatok a Levélszavazás fül alatt van a valasztas.hu-n amúgy?
21 napja
Választás utáni napon ha jól rémlik 18 körül volt ami matematikailag nem dőlt el. De ennek is nekem kellett utánanézni. Viszont nem úgy értettem hogy melyik körzetekre van esély, azt a Partizán kiszámolta már tegnap, hanem hogy így nagyon gagyi hogy nem lehetett ezt már vasárnap se követni, hogy a választás.hu-n ott lenne hogy xyz már megnyerte. Most akárhol tart a szavazás, ott van az első mellett hogy mandátum.Amúgy jó lenne egy olyan oldal, ahol kiírnák hogy valaki matematikailag is megnyerte már az OEVK-játÉn utánanéztem h hány helyen fér bele fordítás reálisan (azokat kizártam ahol kb 90% felett kellett volna ugyanolyan szavazat), olyan kb 10 hely volt de ebben volt ami nem valoszeru amúgy. Maximum 2-3 fordulhat meg.
Heisman nádor
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
Amúgy te nem jártál be töri órákra, vagy mi? A ruszkik folyton-folyvást terjeszkednének (ha hagynák őket), és igen, Európa felé is. A DNS-ükbe van kódolva.Azokat a területeket amiket akartak már nagyjából megszerezték. Vagy szerinted európa meghódítása a céljuk?az oroszok nagyjából elérték már amit akartak.Ez új, mit értek el?
davemayer
somoskovig
davemayer
21 napja
De ugye a fellebbezések miatt, a feltételezett szabálytalanságok miatt, nem lehet végeredmény, ha eldőlt akkor se. Sajnos ennek ez a módja.Amúgy jó lenne egy olyan oldal, ahol kiírnák hogy valaki matematikailag is megnyerte már az OEVK-játÉn utánanéztem h hány helyen fér bele fordítás reálisan (azokat kizártam ahol kb 90% felett kellett volna ugyanolyan szavazat), olyan kb 10 hely volt de ebben volt ami nem valoszeru amúgy. Maximum 2-3 fordulhat meg.
Heisman nádor
csebi
21 napja
Amúgy jó lenne egy olyan oldal, ahol kiírnák hogy valaki matematikailag is megnyerte már az OEVK-játÉn utánanéztem h hány helyen fér bele fordítás reálisan (azokat kizártam ahol kb 90% felett kellett volna ugyanolyan szavazat), olyan kb 10 hely volt de ebben volt ami nem valoszeru amúgy. Maximum 2-3 fordulhat meg.
Heisman nádor
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
Big wins, huge wins, ahogy aPlusz a NATO bővítésről se feledkezzünk megUkrajna nemzeti identitást kapott és az EU elkezdett felébredniaz oroszok nagyjából elérték már amit akartak.Ez új, mit értek el?
davemayer
somoskovig
Negritis, a vajda
gamerkr
21 napja
Plusz a NATO bővítésről se feledkezzünk megUkrajna nemzeti identitást kapott és az EU elkezdett felébredniaz oroszok nagyjából elérték már amit akartak.Ez új, mit értek el?
davemayer
somoskovig
Negritis, a vajda
21 napja
Dave. Feltettél egy kérdést, válaszoltam. Ezzel mi a baj?Na pont így lehet veletek itt beszélni, gratulálok.Ugyanannyira komolyan mint teEzt komolyan irtad vagy viccelni akartál?Ja azért van annyi kibervedelmi incidens ugye.Europa jelenleg inkább gazdasagi haborúban van az oroszokkal mint egy tényleges haborúban szvsz. A jelen állás szerint. Ez azonban a könnyen át fog csapni abba hogy katonakat fognak küldeni ukrajnába, pláne ha tenyleg elfogynak az ukránok.Miért szted lényegében nem vagyunk ott? Mármint nem az eredeti értelemben de lényegében háborúban vagyunk az oroszokkal mint NATO.Azt pl hallottam, amikor már 22ben azt mondta az akkori német külügyminiszter hogy "we are at war with russia" (steznek angolul, hátha így nem ferdités...)A jelek szerint pl. azt hallottad, hogy megyünk a háborúba, pedig azt pont nem mondták.Ok, tegyük fel hogy ez igaz. Milyen béke?! Dolgoznak ezen a békén vagy egyszercsak bemondják hogy menjetek akár van tűzszünet akár béke?Tényleg nem rosszból, de amúgy meg is hallgatod hogy mit mond? igen, szerintem egyértelmű hogy fizetett katonák (nem a random Józsi Baranyából) békefenntartónak kell hogy odamenjenek, hogy. Putyin ne tudja MÉGEGYSZER megtámadni Ukrajnát ha vége a háborúnak.youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
somoskovig
Sixo
Itt mondja emberünk a szájával. Vagy ez mind kamu?!
davemayer
"Semmi békefenntartásról nincs szó ebben, eleve senki nem beszélt itt kéksapkás békefenntartókról"
Wéber mit mond: "Nálam a kiindulópont a BÉKEFENNTARTÓK lennének Ukrajna számára."
Heisman nádor
Az 4 év alatt egyszer nem hallottam tőlük a béke szót...
davemayer
somoskovig
davemayer
csebi
davemayer
Vagy hogy az általad migranshordanak hívott külföldiek korábbi szisztematikus oroszok általi kényszerítése hogy rohamozzak meg az EU határait.
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Ha nincs igazam, cafold akkor.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
Ukrajna nemzeti identitást kapott és az EU elkezdett felébredniaz oroszok nagyjából elérték már amit akartak.Ez új, mit értek el?
davemayer
somoskovig
21 napja
Esély van, de a legnehezebb körzet a maradékból. Egy körzet, ami nyilván városi nincs megszámolva, az Dombóvár 21-es. Kérdés ott nyer e a Tisza mondjuk egy 70-80 szavazattal.Tolna 2-ben szerinted van esély a fordításra?Ha Zala 2 még végül bukó is lenne, ott van a Szabolcs (Nyírbátor) és a kettő Tolna megyei. Akik meg külképviseleten adták le a levelet, még ott is a Tisza lesz megtolva imho. Az mandátumon nem tudom mennyit ér, de azért nagyon szurkolok hogy a DK meglehet még 1% alattMa 2-3 órára átbillent, a nvb honlapján is így szerepelt. Nemrég lett ismét 136. A levelszavazatokat is számolják közben.Ismét 136 a Tisza. Megint a levélszavazatok vihették el, Zalában még messze a vége.136 már tegnap óta, pont Zala 2 miatt.
Klaci79
Heisman nádor
Egyébként ebben a zalai körben vagy 110 település van. Nagyon durva.
Klaci79
Heisman nádor
deyell
21 napja
Egyrészt tudtommal még sehol sincsenek a 4 donbaszi megye teljes elfoglalásához sem, másrészt elméletileg az #ukránnácik elűzése a szent küldetés célja, azt nem tudom, hogy ez mennyire támogatja.Azokat a területeket amiket akartak már nagyjából megszerezték. Vagy szerinted európa meghódítása a céljuk?az oroszok nagyjából elérték már amit akartak.Ez új, mit értek el?
davemayer
somoskovig
davemayer