Politika
66 feliratkozó
1 hónapja
Szerintem semmi esetre sem lesz mártír.Vidéki Prókátor:Meglepődnék, ha ez történne ... bár én nagyon sok mindenről "nem gondoltam volna. 😀
"Könnyen lehet, hogy még csak most jön majd az alkotmányos válság. Ez abban az esetben következhet be, ha Sulyok Tamás nem írja alá a Magyar Péter által holnapra ígért, az Orbán-rendszert szolgáló közjogi hivatalviselők (köztük a saját) megbízatásának megszüntetéséről szóló alaptörvény-módosítást. Erre az esetre a köztársasági elnök Alaptörvényben foglalt törvény-aláírási és kihirdetés-elrendelési jogkörének megszüntetése sem jelentene megoldást, mivel az ezt tartalmazó alaptörvény-módosítást is alá kellene írnia az elnöknek ahhoz, hogy az hatályba lépjen. Éppen ezért véleményem szerint amennyiben Sulyok Tamás alkotmányos indok nélkül megtagadná a megbízatásának megszüntetéséről rendelkező alaptörvény-módosítást, az Alaptörvény szándékos megsértésére tekintettel meg kell indítani ellene a megfosztási eljárást és az Alkotmánybíróság ebben az esetben nem tehet mást, mint hogy megállapítja Sulyok közjogi felelősségét és megfosztja a tisztségétől."
petey
Mindenesetre most (még) azt gondolom, hogy Sulyok nem saját maga állt bele a sztoriba, hanem Orbán környékéről jött az ukáz. Ő meg van annyira szervilis, hogy teljesíti a kérést és ha kell, be is áldozza magát. Viszont Orbánnak csak addig jó a buli, amíg Sólyom mártír szerepben tűnhet fel. Ha az alkotmányos kötelességét nem teljesíti - akár ő, akár az alkotmánybíróság - az már szerintem kicsúsztatná a mártír szerepből.
A másik verzió, hogy Orbán tényleg megbolondult, és ésszerűtlenségekre is képes. Sajnos nem zárható ki ez a variáció sem, látva pl. az ukrán pénzszállítmány ügyét.
peterk2005 udvari bolond
Jelenleg a magyar társadalom többségi ügye a rendszerváltás. Ezért sem találja a helyét a Fidesz, mert ugye ők helyzetükből kifolyólag nem lehetnek részei a többségi ügynek. Ha Orbán Viktor lemondott volna, lenne helye a Fidesznek ebben az ügyben.
Így igaz ez Sulyokra is. Mivel ő a régi rendszer embere, mennie kell. MP megértette, nem várhat tovább, érzékeli, hogy az AB meghátrálása után sok politikai muníció ebben nem maradt.
Amit a Prokátor ír az egy TÖKÉLETES politikai helyzet lenne MP-nek, még egy ideig lehetne húzni az ügyet, még nagyobb hülyének nézne ki Sulyok (bár a péntek után ezt azért lehet nehéz elhinni). Nem mondom kétszer, hogy erre játszik a Tisza, azzal hogy a politikai uborkaszezont nem hagyja még beindulni.
Orbán HirTvs nyilatkozata is jól mutatja, hogy mennyire nem értik még mindig, hogy a többség nem mögöttük van. Vagy nem akarja érteni, ez is benne van. Amikor az Indexes interjúban azt mondja, hogy ideje az ország dolgaival foglalkozni, de közben azt a retorikát folytatja, mint amit az ország leszavazott április 12-én... Nem nagyon kell izgulnia Magyar Péternek.

1 hónapja
Én a kitörés napi banzájra reagáltam amire szaba válasz az volt, hogy van benne valami ami egyeseknek sok.Nyilván tudtam, hogy konkrétan Gyurma példájával mi a helyzet, de inkább tovább folytattam egy általános vonallal. Azért kitörés napi banzájra jellemzően nem mennek tömegével a fiatalok, sőt. De szélsőséges és érzékeltető példának tökéletes volt.
Szerintem az "egyesek" az Magyarország lakosságának 90-95%-át lefedi, az MH szavazataiból kiindulva.
Persze lehet, hogy szaba nem konkrétan erre a felvetésre reagált.
Lúdas Solymi
1 hónapja
Azért a mártírrá válás egyik feltétele szerintem, hogy az alany képes legyen valami olyat megtestesiteni, amivel lehet azonosulni, vagy aki legalább személyében szimpatikus. Sulyok meg Polt maximum azon a skálán lehet mártír, mint Trockij meg Ceausescu 😊 (Ráadásul őket csak elzavarják a p*csába ugyebár 😊 ).Vidéki Prókátor:Meglepődnék, ha ez történne ... bár én nagyon sok mindenről "nem gondoltam volna. 😀
"Könnyen lehet, hogy még csak most jön majd az alkotmányos válság. Ez abban az esetben következhet be, ha Sulyok Tamás nem írja alá a Magyar Péter által holnapra ígért, az Orbán-rendszert szolgáló közjogi hivatalviselők (köztük a saját) megbízatásának megszüntetéséről szóló alaptörvény-módosítást. Erre az esetre a köztársasági elnök Alaptörvényben foglalt törvény-aláírási és kihirdetés-elrendelési jogkörének megszüntetése sem jelentene megoldást, mivel az ezt tartalmazó alaptörvény-módosítást is alá kellene írnia az elnöknek ahhoz, hogy az hatályba lépjen. Éppen ezért véleményem szerint amennyiben Sulyok Tamás alkotmányos indok nélkül megtagadná a megbízatásának megszüntetéséről rendelkező alaptörvény-módosítást, az Alaptörvény szándékos megsértésére tekintettel meg kell indítani ellene a megfosztási eljárást és az Alkotmánybíróság ebben az esetben nem tehet mást, mint hogy megállapítja Sulyok közjogi felelősségét és megfosztja a tisztségétől."
petey
Mindenesetre most (még) azt gondolom, hogy Sulyok nem saját maga állt bele a sztoriba, hanem Orbán környékéről jött az ukáz. Ő meg van annyira szervilis, hogy teljesíti a kérést és ha kell, be is áldozza magát. Viszont Orbánnak csak addig jó a buli, amíg Sólyom mártír szerepben tűnhet fel. Ha az alkotmányos kötelességét nem teljesíti - akár ő, akár az alkotmánybíróság - az már szerintem kicsúsztatná a mártír szerepből.
A másik verzió, hogy Orbán tényleg megbolondult, és ésszerűtlenségekre is képes. Sajnos nem zárható ki ez a variáció sem, látva pl. az ukrán pénzszállítmány ügyét.
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Vidéki Prókátor:Meglepődnék, ha ez történne ... bár én nagyon sok mindenről "nem gondoltam volna. 😀
petey

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Vidéki Prókátor:"Könnyen lehet, hogy még csak most jön majd az alkotmányos válság. Ez abban az esetben következhet be, ha Sulyok Tamás nem írja alá a Magyar Péter által holnapra ígért, az Orbán-rendszert szolgáló közjogi hivatalviselők (köztük a saját) megbízatásának megszüntetéséről szóló alaptörvény-módosítást. Erre az esetre a köztársasági elnök Alaptörvényben foglalt törvény-aláírási és kihirdetés-elrendelési jogkörének megszüntetése sem jelentene megoldást, mivel az ezt tartalmazó alaptörvény-módosítást is alá kellene írnia az elnöknek ahhoz, hogy az hatályba lépjen. Éppen ezért véleményem szerint amennyiben Sulyok Tamás alkotmányos indok nélkül megtagadná a megbízatásának megszüntetéséről rendelkező alaptörvény-módosítást, az Alaptörvény szándékos megsértésére tekintettel meg kell indítani ellene a megfosztási eljárást és az Alkotmánybíróság ebben az esetben nem tehet mást, mint hogy megállapítja Sulyok közjogi felelősségét és megfosztja a tisztségétől."
1 hónapja
Én a kitörés napi banzájra reagáltam amire szaba válasz az volt, hogy van benne valami ami egyeseknek sok.en itt egy beton hofi, pogany indulo es tarsai sot rosszabb akar mollywood fele koncertre gondoltamKonkrétan az, hogy ez egy többnyire széljobberek és neonácik által többnyire önmaguknak szervezett esemény, ahol a kedvenc egyenruháikban parádézhatnak, persze örülnek annak, hogyha ezt az "emléktúra" és egyéb civil és polgári köntösbe öltöztethetik, azzal karöltve, hogy ezen normális túrázók is részt vesznek.Na ez is jó példa. Elvileg semmilyen fizikai veszélynek nincs kitéve, de mégis van benne valami, ami neked sok. És ugyanúgy egy konzervatív embernek is. De bele gondolva, ha nekem ezzel állna elő a gyerekem, lehet azt mondanám, hogy menjünk el együtt, nézzük meg, és beszéljük meg mi történt. Vagy menjen el, de cserébe utána eljön velem egy haláltábor múzeumba.Kitörés napi banzáj pl.bevallonm ezen meglepodten en a konzervativ jobb oldali hozzaallas miatt azt hittem ezek tiltott dolgok es vagy fel sem merul ilyen nalukEz nem konzervatív vagy liberális kérdése, hanem az élethez való hozzáállásé. Itt is van sok, magát liberálisnak valló ember, aki biztos, hogy a gyerekének tiltana bizonyos rendezvényt, stb.
YoungZeeZee
szaba
Gyurma Pappa
Nyilván egy normálisnak mondott ember nem örül, ha ilyen rendezvényre akar menni a gyereke, de hogy kinek mi a reakciója, azt embere válogatja.
szaba
De ugye egyik se mondja ki a nyilvánvalót.
Lúdas Solymi
YoungZeeZee
Szerintem az "egyesek" az Magyarország lakosságának 90-95%-át lefedi, az MH szavazataiból kiindulva.
Persze lehet, hogy szaba nem konkrétan erre a felvetésre reagált.
1 hónapja
YoungZeeZee
9 950
en itt egy beton hofi, pogany indulo es tarsai sot rosszabb akar mollywood fele koncertre gondoltamKonkrétan az, hogy ez egy többnyire széljobberek és neonácik által többnyire önmaguknak szervezett esemény, ahol a kedvenc egyenruháikban parádézhatnak, persze örülnek annak, hogyha ezt az "emléktúra" és egyéb civil és polgári köntösbe öltöztethetik, azzal karöltve, hogy ezen normális túrázók is részt vesznek.Na ez is jó példa. Elvileg semmilyen fizikai veszélynek nincs kitéve, de mégis van benne valami, ami neked sok. És ugyanúgy egy konzervatív embernek is. De bele gondolva, ha nekem ezzel állna elő a gyerekem, lehet azt mondanám, hogy menjünk el együtt, nézzük meg, és beszéljük meg mi történt. Vagy menjen el, de cserébe utána eljön velem egy haláltábor múzeumba.Kitörés napi banzáj pl.bevallonm ezen meglepodten en a konzervativ jobb oldali hozzaallas miatt azt hittem ezek tiltott dolgok es vagy fel sem merul ilyen nalukEz nem konzervatív vagy liberális kérdése, hanem az élethez való hozzáállásé. Itt is van sok, magát liberálisnak valló ember, aki biztos, hogy a gyerekének tiltana bizonyos rendezvényt, stb.
YoungZeeZee
szaba
Gyurma Pappa
Nyilván egy normálisnak mondott ember nem örül, ha ilyen rendezvényre akar menni a gyereke, de hogy kinek mi a reakciója, azt embere válogatja.
szaba
Lúdas Solymi
1 hónapja
Tobb tucat IC kocsit emlit Vitezy...
Nem igaz h Lazaron vmivel nem tudnak fogast talalni, amivel Hanko utan bortonben rohadhatna...
1 hónapja
Ohh banyek cikk lemaradt sorry... Sulyok, Polt meg ezeknek az eltávolítását jelentené.„Túl korán örült a Fidesz, a bábjai és a hazánkat szétrabló milliárdos oligarchák. Fontos nap előtt állunk. Hétfőn ismertetjük az Országgyűlésben a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Védelmi Hivatalra vonatkozó javaslatot és az Orbán bábjainak vergődését lezáró Alaptörvény módosítást.” – írja Facebook-oldalán Magyar Péter miniszterelnök vasárnap."Orbán bábjainak vergődését lezáró Alaptörvény módosítást"
telex.hu/belfold/2026/06/21/vitezy-david-obb-mav-vasuti-kocsi-dunakeszi-jarmujavito
Mondjuk itt érdekelt volna h hány IC kocsi vesztegel ott Lézer Jani miatt.
Beki
ez kíváncsi lennék mit takar pontosan.
deyell
24.hu/belfold/2026/06/21/magyar-peter-alaptorveny-modositas-vagyonvisszaszerzes/
1 hónapja
„Túl korán örült a Fidesz, a bábjai és a hazánkat szétrabló milliárdos oligarchák. Fontos nap előtt állunk. Hétfőn ismertetjük az Országgyűlésben a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Védelmi Hivatalra vonatkozó javaslatot és az Orbán bábjainak vergődését lezáró Alaptörvény módosítást.” – írja Facebook-oldalán Magyar Péter miniszterelnök vasárnap."Orbán bábjainak vergődését lezáró Alaptörvény módosítást"
telex.hu/belfold/2026/06/21/vitezy-david-obb-mav-vasuti-kocsi-dunakeszi-jarmujavito
Beki
ez kíváncsi lennék mit takar pontosan.
built for this shit
1 hónapja
„Túl korán örült a Fidesz, a bábjai és a hazánkat szétrabló milliárdos oligarchák. Fontos nap előtt állunk. Hétfőn ismertetjük az Országgyűlésben a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Védelmi Hivatalra vonatkozó javaslatot és az Orbán bábjainak vergődését lezáró Alaptörvény módosítást.” – írja Facebook-oldalán Magyar Péter miniszterelnök vasárnap.telex.hu/belfold/2026/06/21/vitezy-david-obb-mav-vasuti-kocsi-dunakeszi-jarmujavito
1 hónapja
Konkrétan az, hogy ez egy többnyire széljobberek és neonácik által többnyire önmaguknak szervezett esemény, ahol a kedvenc egyenruháikban parádézhatnak, persze örülnek annak, hogyha ezt az "emléktúra" és egyéb civil és polgári köntösbe öltöztethetik, azzal karöltve, hogy ezen normális túrázók is részt vesznek.Na ez is jó példa. Elvileg semmilyen fizikai veszélynek nincs kitéve, de mégis van benne valami, ami neked sok. És ugyanúgy egy konzervatív embernek is. De bele gondolva, ha nekem ezzel állna elő a gyerekem, lehet azt mondanám, hogy menjünk el együtt, nézzük meg, és beszéljük meg mi történt. Vagy menjen el, de cserébe utána eljön velem egy haláltábor múzeumba.Kitörés napi banzáj pl.bevallonm ezen meglepodten en a konzervativ jobb oldali hozzaallas miatt azt hittem ezek tiltott dolgok es vagy fel sem merul ilyen nalukEz nem konzervatív vagy liberális kérdése, hanem az élethez való hozzáállásé. Itt is van sok, magát liberálisnak valló ember, aki biztos, hogy a gyerekének tiltana bizonyos rendezvényt, stb.
YoungZeeZee
szaba
Gyurma Pappa
szaba
1 hónapja
Irónia volt. De ha már itt tartunk: ha radikalizálódik a gyerek, annak oka van. Ezt meg kell érteni, sokkal fontosabb mint a tiltás. Sokat dolgozok ezeken a kérdéseken a nagyokkal, nem könnyű.Na ez is jó példa. Elvileg semmilyen fizikai veszélynek nincs kitéve, de mégis van benne valami, ami neked sok. És ugyanúgy egy konzervatív embernek is. De bele gondolva, ha nekem ezzel állna elő a gyerekem, lehet azt mondanám, hogy menjünk el együtt, nézzük meg, és beszéljük meg mi történt. Vagy menjen el, de cserébe utána eljön velem egy haláltábor múzeumba.Kitörés napi banzáj pl.bevallonm ezen meglepodten en a konzervativ jobb oldali hozzaallas miatt azt hittem ezek tiltott dolgok es vagy fel sem merul ilyen nalukEz nem konzervatív vagy liberális kérdése, hanem az élethez való hozzáállásé. Itt is van sok, magát liberálisnak valló ember, aki biztos, hogy a gyerekének tiltana bizonyos rendezvényt, stb.
YoungZeeZee
szaba
Gyurma Pappa
szaba

1 hónapja
Na ez is jó példa. Elvileg semmilyen fizikai veszélynek nincs kitéve, de mégis van benne valami, ami neked sok. És ugyanúgy egy konzervatív embernek is. De bele gondolva, ha nekem ezzel állna elő a gyerekem, lehet azt mondanám, hogy menjünk el együtt, nézzük meg, és beszéljük meg mi történt. Vagy menjen el, de cserébe utána eljön velem egy haláltábor múzeumba.Kitörés napi banzáj pl.bevallonm ezen meglepodten en a konzervativ jobb oldali hozzaallas miatt azt hittem ezek tiltott dolgok es vagy fel sem merul ilyen nalukEz nem konzervatív vagy liberális kérdése, hanem az élethez való hozzáállásé. Itt is van sok, magát liberálisnak valló ember, aki biztos, hogy a gyerekének tiltana bizonyos rendezvényt, stb.
YoungZeeZee
szaba
Gyurma Pappa
1 hónapja
Kitörés napi banzáj pl.bevallonm ezen meglepodten en a konzervativ jobb oldali hozzaallas miatt azt hittem ezek tiltott dolgok es vagy fel sem merul ilyen nalukEz nem konzervatív vagy liberális kérdése, hanem az élethez való hozzáállásé. Itt is van sok, magát liberálisnak valló ember, aki biztos, hogy a gyerekének tiltana bizonyos rendezvényt, stb.
YoungZeeZee
szaba

1 hónapja
bevallonm ezen meglepodten en a konzervativ jobb oldali hozzaallas miatt azt hittem ezek tiltott dolgok es vagy fel sem merul ilyen nalukEz nem konzervatív vagy liberális kérdése, hanem az élethez való hozzáállásé. Itt is van sok, magát liberálisnak valló ember, aki biztos, hogy a gyerekének tiltana bizonyos rendezvényt, stb.
YoungZeeZee
1 hónapja
Hát ez már tényleg sok! A retkes, geci kurva anyját ennek a féreg gecinek! Nem hogy bagatellizálja az egész ügyet, amitől persze így féltek mint a tűztől korábban, de még neki áll feljebb! És akkor kérdezem én, miért nem mondják be a Zsolti bácsi nevét? Azért mert az ártatlanság vélelme, személyiségi jogok? Érdekes ez őket neme érdekelte amikor a gyerekeket kellett volna megvédeni, és ahogy most ezt a hitvány ferget se érdekli az hogy mi történt, amikor O volt hatalmon!24.hu/belfold/2026/06/21/orban-viktor-szolo-utca/
1 hónapja
YoungZeeZee
9 950
lattam egy regi jobb oldali influenszert meg a csaladjat gyerekeit?!amin meglepodtem h kerdezi a gyerek h elmehete xy kincertre (mai trendi reppes) valasz igen.bevallonm ezen meglepodten en a konzervativ jobb oldali hozzaallas miatt azt hittem ezek tiltott dolgok es vagy fel sem merul ilyen naluk
1 hónapja
Amúgy korrupcióval kapcsolatban beszélgettem egy régi barátommal, és beszélgetés közben jött elő, hogy úgy 20 éve azt is nehéz volt elhinnem/felfognom, hogy a közbeszerzések kb. 7-10%-a megy korrupcióra, és az urambátyám gazdasági tevékenységek (értsd verseny nélküli pénzlenyúlás, állami és piaci szektorban együtt) 5% körül lehet. Olyan sok ezer milliárdos szám jött ki már akkor is ebből, hogy nehéz volt elhinnem, még, ha az 5%-ot egyébként minden további nélkül elhittem. És ugyanígy voltam a NER korrupcióval is. Tudtam, biztos voltam benne (személyesen tapasztaltam is), hogy messze nagyobb mértékű, mint a rendszerváltás óta valaha volt, de a nagyságrend hihetetlennek tűnt. MP kampánybeli dumáját is (miből lesz nyugdíjemelésre, meg a többi ígéretre) túlzónak gondoltam, hogy olyan sok folyik ki a szitán, hogy ha azt megfogják, már rengeteg dologra fog jutni.Még ha csak 10 meg 100 milliárdok lennének, de itt 3-500-1000 milliárdok röpködnek.
Nos, a választások óta eltelt 2 hónap alatt eljutottam oda, hogy már bármit elhiszek. Úgy röpködnek a 10 meg 100 milliárdok, hogy az ember olvassa és 10 perc múlva már nem is emlékszik rá, mert újabb 10 meg 100 milliárdos hír jön. Megint, ezredszer is leírom, hadd röhögjek magamon: ezt se gondoltam volna. 😊
peterk2005 udvari bolond
És akkor még vedd bele azt is, hogy mennyi büntetést fizetünk az EU-nak, mert OV baszakodni akar.
1 hónapja
Egy picit off a téma, de ha már meg lett említve a sertéspestis, azt hallottam, hogy a vaddisznók terjesztik. Nem vagyok szakértő, de azt tudom, hogy pár éve komoly pályázatok voltak a sertés és a baromfi, tavaly meg a marhatelepek járványvédelmére. Ezekben a komoly vadvédelmi kerítéstől, a csizma és gumimosótól, fertőtlenítő kapuig, öltöző, betegistálló stb tudtak pályázni. A disznók amúgy is kényesek, utcai ruhában nem lehet bemenni stb, stb, akkor hogy a faszba fertőzi meg a vaddisznó az állományt? Vagy inkább az van, hogy a legtöbb telepen leszarják a higiéniai dolgokat? Ha van érintett vagy hozzáértő, elmondhatná a dolgokat.ez mi a fasz bazdmeg? 😀Hallottam mik mennek agrárminisztériumban.
hvg.hu/gazdasag/20260619_sertesagazat-afrikai-sertespestis-elelmiszer-argariumert-es-elelmiszerert-felelos-miniszterium-bona-szabolcs-buza-laszlo
mikor azt hitted, csak a fideszben vannak ilyen faszságok...
petey
Pl. elkezdtek előkészíteni egy madarinfluenzás anyagot és közben szóltak nekik a “régiek”, hogy fasza csak amúgy sertés pestis van. 😀
Toca
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Amúgy korrupcióval kapcsolatban beszélgettem egy régi barátommal, és beszélgetés közben jött elő, hogy úgy 20 éve azt is nehéz volt elhinnem/felfognom, hogy a közbeszerzések kb. 7-10%-a megy korrupcióra, és az urambátyám gazdasági tevékenységek (értsd verseny nélküli pénzlenyúlás, állami és piaci szektorban együtt) 5% körül lehet. Olyan sok ezer milliárdos szám jött ki már akkor is ebből, hogy nehéz volt elhinnem, még, ha az 5%-ot egyébként minden további nélkül elhittem. És ugyanígy voltam a NER korrupcióval is. Tudtam, biztos voltam benne (személyesen tapasztaltam is), hogy messze nagyobb mértékű, mint a rendszerváltás óta valaha volt, de a nagyságrend hihetetlennek tűnt. MP kampánybeli dumáját is (miből lesz nyugdíjemelésre, meg a többi ígéretre) túlzónak gondoltam, hogy olyan sok folyik ki a szitán, hogy ha azt megfogják, már rengeteg dologra fog jutni.Nos, a választások óta eltelt 2 hónap alatt eljutottam oda, hogy már bármit elhiszek. Úgy röpködnek a 10 meg 100 milliárdok, hogy az ember olvassa és 10 perc múlva már nem is emlékszik rá, mert újabb 10 meg 100 milliárdos hír jön. Megint, ezredszer is leírom, hadd röhögjek magamon: ezt se gondoltam volna. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
A Pócs féle Zsolti bácsis sztori hol tart most? Nincs kedvem se Pócsot se senkit nézni már ebben az ügyben...Álló háború, ahol a fidess áll vesztésre. Konkrétan mindenki röhög rajta. 😄
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
A Pócs féle Zsolti bácsis sztori hol tart most? Nincs kedvem se Pócsot se senkit nézni már ebben az ügyben...

1 hónapja
Bassz, ez az ember hülyébb mint gondoltam 🤣Ilyet mondani egy kritikus lapnak, igen buta húzás.
"az új miniszterelnök még Orbánnál is szemtelenebbül él vissza hatalmas parlamenti többségével."
444.hu/2026/06/20/sulyok-a-politiconak-magyar-meg-orbannal-is-szemtelenebbul-el-vissza-hatalmas-parlamenti-tobbsegevel-en-vedem-meg-a-demokratikus-normakat
Szerkesztette: KB23
1 hónapja
Szóval nem igazuk van, hanem igazuk lesz?lehet a jövőbe látnak, a madárinfulenza lesz a következőez mi a fasz bazdmeg? 😀Hallottam mik mennek agrárminisztériumban.
hvg.hu/gazdasag/20260619_sertesagazat-afrikai-sertespestis-elelmiszer-argariumert-es-elelmiszerert-felelos-miniszterium-bona-szabolcs-buza-laszlo
mikor azt hitted, csak a fideszben vannak ilyen faszságok...
petey
Pl. elkezdtek előkészíteni egy madarinfluenzás anyagot és közben szóltak nekik a “régiek”, hogy fasza csak amúgy sertés pestis van. 😀
Toca
slowmotion
Jó kilátások. 😊