Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
TE A SOTETBEN BUJKALO REMHIRTERJESZTO ELLENFORADALMAR RESZKESS!Nekem ebben az volt az új info, hogy a Nézőpont azt is fideszesnek számolja, aki ráutaló magatartást folytat. Ez azért feszegeti a szakmaiság határaitTörök Gábor a Nézőpont-21 mérési különbségről.Ha a Múzsa le van tiltva, Török Gábort nem lehetne tiltólistára tenni? 😀
- A két intézet a Tiszát pontosan ugyanoda méri: a legutóbbi kutatásukban mindketten a teljes népesség 35 százalékára. Ez 2,7 millió választót jelent.
- Az ordító különbség a Fidesz mérésében van: a 21 Kutatóközpont a teljes népességben 28, a Nézőpont 40 százalékos kormánypárti tábort jelez. Előbbi 2,15 millió, utóbbi 3 milliónál kicsivel több embert jelent. A különbség majdnem 900 ezer. Ennek magyarázata a Nézőpont szerint az, hogy ők azokat is a Fideszhez sorolják, akik nem mondják ugyan magukat Fidesz-szavazónak, de egyéb kérdések alapján az intézet így azonosítja be őket.
- A beszélgetésben többször elhangzott egy fontos kifejezés: "reputációs kockázat". Április 12-én erről is többet fogunk tudni.
Dzsokijuing
Ne értsd félre, nem ellened szól, csak leeresztem a gőzt.
Ha valamiben zseni a faszi, akkor az annyira egyértelmű dolgokat szakértésnek csomagolni, hogy csak nah, "Ha tényleg igaz, hogy 20%-kal vezet a TISZA akkor a TISZA fog nyerni 😮 😮", Ha tényleg igaz hogy 20%-kal többen vannak az XY csoportban akkor azt már nem lehet megfordítani 😮 😮, a sajtó meg állandóan szemlézi minden egyes megszólalását. Konkrétan szerintem nincs olyan FB posztja amiből ne lenne 24.hu (ami még érthető is mert nekik az előfizetői csomagukban van ez a törökülés elemzős podcast), de még a Telex is meg hvg is állandóan.
Minden egyes posztja végén: de majd április 12-én többet fogunk tudni erről is.... ahh
Rage off, elnézést.
bobi0092
Dzsokijuing
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
ahogy Benyó elszólja magát a riportban: jóslásNekem ebben az volt az új info, hogy a Nézőpont azt is fideszesnek számolja, aki ráutaló magatartást folytat. Ez azért feszegeti a szakmaiság határaitTörök Gábor a Nézőpont-21 mérési különbségről.Ha a Múzsa le van tiltva, Török Gábort nem lehetne tiltólistára tenni? 😀
- A két intézet a Tiszát pontosan ugyanoda méri: a legutóbbi kutatásukban mindketten a teljes népesség 35 százalékára. Ez 2,7 millió választót jelent.
- Az ordító különbség a Fidesz mérésében van: a 21 Kutatóközpont a teljes népességben 28, a Nézőpont 40 százalékos kormánypárti tábort jelez. Előbbi 2,15 millió, utóbbi 3 milliónál kicsivel több embert jelent. A különbség majdnem 900 ezer. Ennek magyarázata a Nézőpont szerint az, hogy ők azokat is a Fideszhez sorolják, akik nem mondják ugyan magukat Fidesz-szavazónak, de egyéb kérdések alapján az intézet így azonosítja be őket.
- A beszélgetésben többször elhangzott egy fontos kifejezés: "reputációs kockázat". Április 12-én erről is többet fogunk tudni.
Dzsokijuing
Ha valamiben zseni a faszi, akkor az annyira egyértelmű dolgokat szakértésnek csomagolni, hogy csak nah, "Ha tényleg igaz, hogy 20%-kal vezet a TISZA akkor a TISZA fog nyerni 😮 😮", Ha tényleg igaz hogy 20%-kal többen vannak az XY csoportban akkor azt már nem lehet megfordítani 😮 😮, a sajtó meg állandóan szemlézi minden egyes megszólalását. Konkrétan szerintem nincs olyan FB posztja amiből ne lenne 24.hu (ami még érthető is mert nekik az előfizetői csomagukban van ez a törökülés elemzős podcast), de még a Telex is meg hvg is állandóan.
Minden egyes posztja végén: de majd április 12-én többet fogunk tudni erről is.... ahh
Rage off, elnézést.
bobi0092
Dzsokijuing
1 hónapja
Nekem ebben az volt az új info, hogy a Nézőpont azt is fideszesnek számolja, aki ráutaló magatartást folytat. Ez azért feszegeti a szakmaiság határaitTörök Gábor a Nézőpont-21 mérési különbségről.Ha a Múzsa le van tiltva, Török Gábort nem lehetne tiltólistára tenni? 😀
Dzsokijuing
Rage off, elnézést.
bobi0092
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
lehet, hogy kovetkezo Lazarinfo elott beiratnam egy 'GDPR for dummies' kepzesre.www.reddit.com/r/hungary/s/UxH3Df1y2O- De hogy kerültek Önhöz ezek az adatok?
Lázár szeme guvadt rendesen, hablatyolt, meg zagyvált. Szép fárasztás volt, látszik hogy nem bírja—ezért is beszélt hülyeséget—
Van benne még pár “jó” mondat a cigózáson kívül 😉
ozibozi
- Mégegyszer mondom, én miniszter vagyok.
- Értem. De hogy kerültek Önhöz személyes adatok?
- A rendőrség bármikor előállíthat és igazoltathat bárkit…
- Én ezt értem. De ezek személyes információk. Honnan kerültek Önhöz?
- Elmondtam. Elmondom újra: én egy miniszter vagyok. A rendőrség…
😂
Siralmas
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Török Gábor a Nézőpont-21 mérési különbségről.Ha a Múzsa le van tiltva, Török Gábort nem lehetne tiltólistára tenni? 😀
Dzsokijuing
Rage off, elnézést.
1 hónapja
Mivel Lánczi Tamás már ma betiltaná a Tiszát, mint alien pártot, még az is lehet, hogy marad az MKKP.De szavazzunk az MKKP-ra, az mindent megold.Mert hát MP egy biankó csekk, és ki tudja, lehet rosszabb lesz.
Jughead
Gyurma Pappa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Török Gábor a Nézőpont-21 mérési különbségről.- A két intézet a Tiszát pontosan ugyanoda méri: a legutóbbi kutatásukban mindketten a teljes népesség 35 százalékára. Ez 2,7 millió választót jelent.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/s/UxH3Df1y2O- De hogy kerültek Önhöz ezek az adatok?
Lázár szeme guvadt rendesen, hablatyolt, meg zagyvált. Szép fárasztás volt, látszik hogy nem bírja—ezért is beszélt hülyeséget—
ozibozi
- Mégegyszer mondom, én miniszter vagyok.
- Értem. De hogy kerültek Önhöz személyes adatok?
- A rendőrség bármikor előállíthat és igazoltathat bárkit…
- Én ezt értem. De ezek személyes információk. Honnan kerültek Önhöz?
- Elmondtam. Elmondom újra: én egy miniszter vagyok. A rendőrség…
😂
Siralmas
1 hónapja
Aztakurvaéletbe....www.facebook.com/share/p/14ZX6Pe3vTb/?mibextid=wwXIfr
Varom a helyi fanklub gunyolodasat, ironizalasat, szarkazmusat. Ennyit tudtok.
dankodavid
(Majd bejelentik a 98%-os választási győzelmet is.)
Sjoelleer van de Vrij
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/s/UxH3Df1y2Ode kiderült hogy rendes ember, zacciba csapta a kastélyát hogy fizetni tudja a lázárinfókat
ozibozi
¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
De szavazzunk az MKKP-ra, az mindent megold.Mert hát MP egy biankó csekk, és ki tudja, lehet rosszabb lesz.
Jughead

1 hónapja
De szavazzunk az MKKP-ra, az mindent megold.
1 hónapja
Szerintem csak megunták, úgyis beszedték már most is a pénzt, amit törvények szerint nem tehettek volna meg a bírósági eljárás alatt, szóval eddig se sokat számítottak azok az eljárások, most csak felszabadítják a feleslegesen fogott erőforrásokat...Ingerkuszob teszt?www.facebook.com/share/p/14ZX6Pe3vTb/?mibextid=wwXIfr
dankodavid
Sjoelleer van de Vrij
JéBé
Egyébként az átlag fidesz szavazó úgyse érti az ilyen úri huncutságokat, mint a "hatalmi ágak szétválasztása", szóval ezen csak ugyanazok fognak felháborodni, akik már fel voltak háborodva más dolgok miatt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Igazad van, megszoktuk hogy így csinálják. Akkor is ha lenne olcsóbb opció, ráadásul helyben, mint ebben az esetben is.Magyar vagonok helyett kínai motorvonatok válthatják a MÁV InterCity-flottájátŐszintén szólva, nem mindegy? Mármint úgyis minden közbeszerzést úgy csalnak el, ahogy akarnak, átalakult az már felesleges papírtologatásba egyébként is...
Közbeszerzés nélkül.
Mikey
StormST
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Ingerkuszob teszt?www.facebook.com/share/p/14ZX6Pe3vTb/?mibextid=wwXIfr
dankodavid
Sjoelleer van de Vrij
1 hónapja
Magyar vagonok helyett kínai motorvonatok válthatják a MÁV InterCity-flottájátŐszintén szólva, nem mindegy? Mármint úgyis minden közbeszerzést úgy csalnak el, ahogy akarnak, átalakult az már felesleges papírtologatásba egyébként is...
Közbeszerzés nélkül.
Mikey

1 hónapja
"Ha a körülmények arra kényszerítenek, hogy lelked nyugalma felkavarodjék, gyorsan húzódj vissza önmagadba, s a szükséges mértéken túl ne jöjj ki a sodrodból. Ha gyakran menekülsz a lelki harmóniához, előbb-utóbb teljesen megszerzed magadnak."www.facebook.com/share/p/14ZX6Pe3vTb/?mibextid=wwXIfrÉn csak mc12-re várok, hogy tudjam, mit is kell ilyenkor gondolni. (És inkább olvastam egy kis Marcus Aureliust, mielőtt elküldenék mindenkit az anyjába)
dankodavid
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Majd jön Sára Botond nagytiszteletű magasságos főispán és megoldja, aztán kinevezik szavazás nélkül Lexikét 20 évre főpolgármesternek, mert tisztán látható, hogy a budapestiek nem tudnak felelős döntést hozni...

1 hónapja
Magyar vagonok helyett kínai motorvonatok válthatják a MÁV InterCity-flottájátKözbeszerzés nélkül.
1 hónapja
www.facebook.com/share/p/14ZX6Pe3vTb/?mibextid=wwXIfrszóval bedöntik budapestet, éljen az anarchia, és majd jöhet a rendteremtés ürügyén a totális rendeleti kormányzás, már megfőttünk a fazékban csakszólok
dankodavid
¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/s/UxH3Df1y2OLázár szeme guvadt rendesen, hablatyolt, meg zagyvált. Szép fárasztás volt, látszik hogy nem bírja—ezért is beszélt hülyeséget—
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
De hát függetlenek a bíróságok!!www.facebook.com/share/p/14ZX6Pe3vTb/?mibextid=wwXIfrÉn csak mc12-re várok, hogy tudjam, mit is kell ilyenkor gondolni. (És inkább olvastam egy kis Marcus Aureliust, mielőtt elküldenék mindenkit az anyjába)
dankodavid
r.baggio
Ezzel az egy kormányrendelettel kb. hivatalosan is beismerték hogy nem demokrácia vagyunk.
Persze ezt eddig is tudtuk, de most már legalább a látszatra sem adnak fikarcnyit sem.
1 hónapja
www.facebook.com/share/p/14ZX6Pe3vTb/?mibextid=wwXIfrÉn csak mc12-re várok, hogy tudjam, mit is kell ilyenkor gondolni. (És inkább olvastam egy kis Marcus Aureliust, mielőtt elküldenék mindenkit az anyjába)
dankodavid

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Dehogy! Van olyan jófideszes, aki hatot-hetet is visszaküld.A kedvencem, hogy az előzőnél is volt olyan, aki még a nevét és címét is ráírta a borítékra, csak hogy biztosan tudják ki az az idióta aki visszaküldte. 😀😀😀
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
www.facebook.com/share/p/14ZX6Pe3vTb/?mibextid=wwXIfr
dankodavid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil