Politika
70 feliratkozó
20 napja
Ezt a csávót instant átvenném a Vileda helyeben, jobban mostak fel vele a padlot, mint barmelyik moppal. 😊most a nemi egyenloseg jegyeben jon egy holgy is melle.
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
Ezt a csávót instant átvenném a Vileda helyeben, jobban mostak fel vele a padlot, mint barmelyik moppal. 😊
20 napja
Ezek szerint az a talalkozas se sikerult jol. Azota is be van feszulve a “szerkeszto ur”.Kossuth radion a riporter tudja h mi a helyzet?kioktatta a csavo a szolgalatrol baszki. mert o talalkozott Antall-lal. ez hol van.
Arccal nagyon mas iranyban van.
Lúdas Solymi
csebi
20 napja
Na jöhet a TV is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
20 napja
Vissza lehet valahol hallgatni a kossuth rádiós interjút?Én a telex élőt néztem, ott vissza lehet hallgatni, adták az egészet.
peterk2005 udvari bolond
20 napja
MP - Kossuth csörtét vissza kell hallgatnom,mert csak a végét hallottam.Nem volt semmi csörte, MP inasba rakta a fideszes majmot.
Ott elég 🌶 volt a hangulat!
steelwolf
20 napja
Vissza lehet valahol hallgatni a kossuth rádiós interjút?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
20 napja
MP - Kossuth csörtét vissza kell hallgatnom,mert csak a végét hallottam.Ott elég 🌶 volt a hangulat!
20 napja
Lehet ő arra fogadott, hogy átveszi a Mediaworks 😊nem baj, elérte ez a "szerkesztő", hogy egy egész ország fogja megismerni és közutálat tárgya leszsztem o meg nem volt tisztaban az eredmenyekkel, es a Nezopont legfrissebb kutatasa alapjan tolta le ezt az interjut.
Pep71
csebi
20 napja
Baszki, mit kellett evekig ennek az embernek kibirnia ilyen nyaloncoktol.Csodálom, hogy nem zavar le neki egyet Petya.Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.helyes, igazi fideszes mintapéldány..lebukott, hogy hazudott, de még ő van felháborodva..
szaba
Pep71
szaba
Riporter is ilyet nyog, hogy a part miniszterelnoke.
Bazz, ezek tenyleg azt hiszik h majd itt OV folytatni fogja, hogy ok egy ilyen bazis lesznek, mert van penz, hisz minden le can papirozva?
Ez most ki van adva nekik, hogy akkor most ellenallas van vagy maguktol ilyen hulyek?
Dobbenet h milyen stilusba toljak.
Tenyleg azt gondoljak h igy kell ellenzekist jatszani vagy megvedeni a kormanyt?
20 napja
nem baj, elérte ez a "szerkesztő", hogy egy egész ország fogja megismerni és közutálat tárgya leszsztem o meg nem volt tisztaban az eredmenyekkel, es a Nezopont legfrissebb kutatasa alapjan tolta le ezt az interjut.
Pep71
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
tisztazzunk vmit. nem mi mondtuk.És nem mi szűltük és nem mi hagytuk ott őket….milyen ismerős 😂
hatalmas.
csebi
20 napja
nem baj, elérte ez a "szerkesztő", hogy egy egész ország fogja megismerni és közutálat tárgya lesz
20 napja
Kossuth radion a riporter tudja h mi a helyzet?kioktatta a csavo a szolgalatrol baszki. mert o talalkozott Antall-lal. ez hol van.
Lúdas Solymi
20 napja
Kossuth radion a riporter tudja h mi a helyzet?Szektás, ennyi.
Lúdas Solymi
20 napja
uramatyám mekkora patkány ez a faszi
20 napja
Kossuth radion a riporter tudja h mi a helyzet?Arccal nagyon mas iranyban van.
20 napja
Én lehet beadtam volna a felmondásom ha nekem kellett volna ezt levezetni.
20 napja
óriásssiiiii, m1 nagyon váróóóós
20 napja
most csatlakoztam 60 másodperce. ki ez a köcsög, hogy állandóan belepofázik a nyilatkozatba?egy hamarosan munkanélküli fidesz csicska, aki még mindig a propagandét tolja
Ventura
20 napja
Ahogy olvasom MP szétsorozta azt a majmot 😊finoman fogalmaztál
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
20 napja
tisztazzunk vmit. nem mi mondtuk. hatalmas.
20 napja
most csatlakoztam 60 másodperce. ki ez a köcsög, hogy állandóan belepofázik a nyilatkozatba?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
20 napja
teljesen pártatlan xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
20 napja
Ez nagyon gyenge 😀 😀 😀