Politika
46 feliratkozó
3 hónapja
És pénzük rengeteg van.Erről beszélek, hogy a nolimpia óta ezt még a nemfideszesek között is egyre többen látják így. Aki meg fideszes az vagy agyhalott és hisz az orbáni vízióban, vagy pragmatizmusból az, akkor meg szintén miért ne támogatná az egészet?
Ott siklik félre a diskurzus, hogy az átlagember nem akarja, hogy a pénzét olimpiára basszák el, de ez eleve téves alapvetés. Az már most nem az ő penze. Én úgy látom, szerintem racionálisabban, hogy az a kérdés, hogy mire költse a NER a lopott pénzt. És szerintem inkább olimpiára, mint thaiföldi szállodaláncokra vagy horvát stadidionra. Mert oktatás- vagy egészségügyfejlesztésre úgyse fogja, akkor meg már inkább olimpia, mint egy üzbég erdő vagy egy török yachtkikötő.
Őszentsége Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Fizikailag lehetetlen Magyarországon olimpiát rendezni. Egyszerűen nem fér el. Vitorlás-számok, szörf, ezekről még nem is beszéltünkEz így nem igaz.
Gyurma Pappa
Nem egyszerű, megterhelő, költséges, stb., de nem lehetetlen.
Most nincs elég szálláshely se, valóban, de 12 év alatt lehetne építeni bőven, ami az olimpia után egy már "régóta ideje volna" bérlakásprogramba torkollhatna. Az infrastruktúra sincs kész, de az is csak pénzkérdés, ahogy a szörfversenyt mi is rendezhetnénk Tahitin vagy akárhol, megvesszük Kiribatit ha kell, vagy Tongát, hidd el, örülnének neki, bárhova vinnénk.
És így tovább. Minden megoldható elegendő forrással és kellő logisztikával.
A baj csak az, hogy nem hiszed el, -és még sokan szintén nem hiszik-, hogy ez a rezsim ezt le tudná menedzselni, mert az elmúlt 14 évben nem sok mindent menedzseltek le megfelelően.
Én meg pont azt gondolom, hogy bármit le tudnak, ami megéri nekik és akarják. Mindenre lehet hívni profi szakembereket, csak legyen rá pénz. Lehet poénkodni Tóth Gabival, mint fellépővel, de ha kifizetik eljön Taylor Swift vagy Beyonce is akár.
És pénzük rengeteg van.
Ott siklik félre a diskurzus, hogy az átlagember nem akarja, hogy a pénzét olimpiára basszák el, de ez eleve téves alapvetés. Az már most nem az ő penze. Én úgy látom, szerintem racionálisabban, hogy az a kérdés, hogy mire költse a NER a lopott pénzt. És szerintem inkább olimpiára, mint thaiföldi szállodaláncokra vagy horvát stadionokra. Mert oktatás- vagy egészségügyfejlesztésre úgyse fogja, akkor meg már inkább olimpia, mint egy üzbég erdő vagy egy török yachtkikötő.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Ja, jó 😊 a meleg már kiszívta az agyam...Csak poén volt, nyugiNyári olimpiáról beszélünk tudtommal, nem téliről.Lillehammernél 8x nagyobb városA stadionok kb elkészültek, a repülőtérig vitt kínai gyorsvasút kvázi tény, hogy (valamikor) lesz, a magyar szállodaipar (is) már szinte teljesen az ő kezükben van, maradt még itt egyáltalán kérdés?De BP-et utálják, büntetik, akkor hogy jönne ehhez egy olimpia? Debrecenben mégsem lehetne megrendezni 😛
Az emberek azt láthatták, hogy a nolimpia óta ugyanúgy elloptak minden pénzt és semmi fejlesztés nem történt, így legalább meg BP-vel is történne valami
r.baggio
warr_b
dancogo
2032-ben Brisbane lesz a rendező, ami 2,5 milliós város.
Ennél kisebb csak München volt (1,3 millió akkor, ma 1,5M), illetve nagyon régen, 1952-ben Helsinki, de az is majdnem négyszázezres volt akkor, ma már ~675e. Debrecen még ennek is a fele. De igazából BP is a harmadik legkisebb város lenne ever.
warr_b
dancogo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Szerintem a 2008 előtti Olimpiákat ne is nézzük igazán. Athén egy csőd volt, annak idején azt mindenki utálta, a versenyzők, a helyiek, mindenki, és ott még nem is gurult el annyira a labda (már hogy abszolút értékben, relatíve elég komolyan). Pekingben szerintem szintet lépet az egész rendezvény, és azóta az egyre nagyobb nagyzolás megy. A mostani párizsi olimpia lesz az etalon, akkor még Brisbane is felkötheti.Nyári olimpiáról beszélünk tudtommal, nem téliről.Lillehammernél 8x nagyobb városA stadionok kb elkészültek, a repülőtérig vitt kínai gyorsvasút kvázi tény, hogy (valamikor) lesz, a magyar szállodaipar (is) már szinte teljesen az ő kezükben van, maradt még itt egyáltalán kérdés?De BP-et utálják, büntetik, akkor hogy jönne ehhez egy olimpia? Debrecenben mégsem lehetne megrendezni 😛
Az emberek azt láthatták, hogy a nolimpia óta ugyanúgy elloptak minden pénzt és semmi fejlesztés nem történt, így legalább meg BP-vel is történne valami
r.baggio
warr_b
dancogo
Ennél kisebb csak München volt (1,3 millió), illetve nagyon régen, 1952-ben Helsinki, de az is majdnem négyszázezres. Debrecen még ennek is a fele. De igazából BP is a harmadik legkisebb város lenne ever.
warr_b
Továbbra is meggyőződésem, hogy a budapesti olimpia egyszerűen sem anyagilag, sem fizikailag, sem embererőforrásban, sem sehogy nem megvalósítható. Fizikailag lehetetlen.
3 hónapja
Csak poén volt, nyugiNyári olimpiáról beszélünk tudtommal, nem téliről.Lillehammernél 8x nagyobb városA stadionok kb elkészültek, a repülőtérig vitt kínai gyorsvasút kvázi tény, hogy (valamikor) lesz, a magyar szállodaipar (is) már szinte teljesen az ő kezükben van, maradt még itt egyáltalán kérdés?De BP-et utálják, büntetik, akkor hogy jönne ehhez egy olimpia? Debrecenben mégsem lehetne megrendezni 😛
r.baggio
warr_b
dancogo
Ennél kisebb csak München volt (1,3 millió akkor, ma 1,5M), illetve nagyon régen, 1952-ben Helsinki, de az is majdnem négyszázezres volt akkor, ma már ~675e. Debrecen még ennek is a fele. De igazából BP is a harmadik legkisebb város lenne ever.
warr_b
3 hónapja
Nyári olimpiáról beszélünk tudtommal, nem téliről.Lillehammernél 8x nagyobb városA stadionok kb elkészültek, a repülőtérig vitt kínai gyorsvasút kvázi tény, hogy (valamikor) lesz, a magyar szállodaipar (is) már szinte teljesen az ő kezükben van, maradt még itt egyáltalán kérdés?De BP-et utálják, büntetik, akkor hogy jönne ehhez egy olimpia? Debrecenben mégsem lehetne megrendezni 😛
r.baggio
warr_b
dancogo
Szerkesztette: warr_b
3 hónapja
Mindegy is, ilyenkor a nagy-nemzeti-összeborulás alatt jutna mindenhova.A stadionok kb elkészültek, a repülőtérig vitt kínai gyorsvasút kvázi tény, hogy (valamikor) lesz, a magyar szállodaipar (is) már szinte teljesen az ő kezükben van, maradt még itt egyáltalán kérdés?De BP-et utálják, büntetik, akkor hogy jönne ehhez egy olimpia? Debrecenben mégsem lehetne megrendezni 😛
r.baggio
warr_b
Kis infó: Párizsban 50ezer technikust, versenybírót stb. szállásoltak el kereskedelmi hotelekben. Ezen kívül voltak még "néhányan" látogatók is. Magyarországon (nem Bp-en), az összes szállodai ágyak száma 61ezer.
Fizikailag lehetetlen Magyarországon olimpiát rendezni. Egyszerűen nem fér el. Vitorlás-számok, szörf, ezekről még nem is beszéltünk
3 hónapja
Lillehammernél 8x nagyobb városA stadionok kb elkészültek, a repülőtérig vitt kínai gyorsvasút kvázi tény, hogy (valamikor) lesz, a magyar szállodaipar (is) már szinte teljesen az ő kezükben van, maradt még itt egyáltalán kérdés?De BP-et utálják, büntetik, akkor hogy jönne ehhez egy olimpia? Debrecenben mégsem lehetne megrendezni 😛
r.baggio
warr_b
3 hónapja
A stadionok kb elkészültek, a repülőtérig vitt kínai gyorsvasút kvázi tény, hogy (valamikor) lesz, a magyar szállodaipar (is) már szinte teljesen az ő kezükben van, maradt még itt egyáltalán kérdés?De BP-et utálják, büntetik, akkor hogy jönne ehhez egy olimpia? Debrecenben mégsem lehetne megrendezni 😛
r.baggio
3 hónapja
A stadionok kb elkészültek, a repülőtérig vitt kínai gyorsvasút kvázi tény, hogy (valamikor) lesz, a magyar szállodaipar (is) már szinte teljesen az ő kezükben van, maradt még itt egyáltalán kérdés?Az emberek azt láthatták, hogy a nolimpia óta ugyanúgy elloptak minden pénzt és semmi fejlesztés nem történt, így legalább meg BP-vel is történne valami
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Jughead
5 214
Az mindegy, hogy én mit mondok, ha a Fidesz szavazók/sportszeretők azt mondják, hogy legyen, akkor van egy társadalmi támogatás.Álkérdés, álvita. Vagy lett volna olyan álláspont, érvrendszer, amikor azt mondod, hogy ugyan ez egy mocskos, autokrata - hibrid rezsim; élén a diktátorral aki 10 forintból 9et ellop, de olyan jól érveltek ebben a társadalmi vitában, engem meggyőztek, rendezzünk olimpiát!Az Olimpia ellen kampányolni és azt mondani, hogy társadalmi vita szükséges nem ugyanaz.Én úgy emlékszem (lehet rosszul) hogy a momentum az olimpia ellen volt de az álláspontjuk mellett szerettek volna hogy döntsön erről a nép. Erről is szólt az aláírás kezdeményezés. Tehát ok a legdirektebb társadalmi vitat akartak erről. Emiatt beléjük szállt a Magyar Péter majd most ugyanezt mondja mint akkor a momentum. Hipokracia ezer fokon.Az a kampány nem az olimpia ellen, hanem a transzparens döntés mellett volt.Vajon hányan írták alá úgy mint te a NOlimpia kampányt ami a no olimpiára utal?“ Az interjú során a budapesti olimpia is szóba került, Magyar Péter erről azt mondta, csak társadalmi vita után lehet eldönteni, hogy kell-e olimpia Budapestre, ezért egyelőre nem mond véleményt. ”Leírtam már párszor. Momonak alaírtam és aláírásommal arra hatalmaztam fel őket, h kényszerítsék ki a vitát. Momo nem vitát kényszerített ki, hanem többek között az én aláírásom hátán felkapaszkodva számukra jól fizető O1G pártot alakított, ami 7 év alatt egyszer se tudta elmondani, h ebben a magyar ellenzéki foshalmazban megnyertek volna engem szavazójuknak.
A bűnben fogant Magyar Péter
csebi
MP elhíresült mondatai óta Momo úgy beszél rólam mint, akit megbántott MP és idézem:
"Magyar nyilatkozata nem pusztán annak a 266 151 embernek a megbélyegzése, a nemzetből való kirekesztése, akik aláírásukkal támogatták a NOlimpia-kezdeményezést."
Köszönöm, h ennyire aggódnak a kirekesztettségem miatt, de nem érzem magam se megbélyegezve, se kirekesztve.
Szóval számomra annyira bűnben fogant a momo, amennyire MP maga. Nekünk ellenzéki szavazóknak ez jutott. Orrbefogva szavazni, de legalább a Momo és a Tisza jól elvannak egymással.
dawyd728
A párbeszéd kialakulása pedig nem a momentum hibája, a NERnek nem érdeke
Ettől még bőven van mit számon kérni
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
csebi
Én egyetértettem a NOlimpiával, de teljesen igaz az, hogy a Momentum egy nemzeti ügy ellen kampányolt, még akkor is, ha ezt népszavazás formájában szerették volna.
Jughead
Nincs ilyen.
MC12
3 hónapja
MC12
6 378
Álkérdés, álvita. Vagy lett volna olyan álláspont, érvrendszer, amikor azt mondod, hogy ugyan ez egy mocskos, autokrata - hibrid rezsim; élén a diktátorral aki 10 forintból 9et ellop, de olyan jól érveltek ebben a társadalmi vitában, engem meggyőztek, rendezzünk olimpiát!Az Olimpia ellen kampányolni és azt mondani, hogy társadalmi vita szükséges nem ugyanaz.Én úgy emlékszem (lehet rosszul) hogy a momentum az olimpia ellen volt de az álláspontjuk mellett szerettek volna hogy döntsön erről a nép. Erről is szólt az aláírás kezdeményezés. Tehát ok a legdirektebb társadalmi vitat akartak erről. Emiatt beléjük szállt a Magyar Péter majd most ugyanezt mondja mint akkor a momentum. Hipokracia ezer fokon.Az a kampány nem az olimpia ellen, hanem a transzparens döntés mellett volt.Vajon hányan írták alá úgy mint te a NOlimpia kampányt ami a no olimpiára utal?“ Az interjú során a budapesti olimpia is szóba került, Magyar Péter erről azt mondta, csak társadalmi vita után lehet eldönteni, hogy kell-e olimpia Budapestre, ezért egyelőre nem mond véleményt. ”Leírtam már párszor. Momonak alaírtam és aláírásommal arra hatalmaztam fel őket, h kényszerítsék ki a vitát. Momo nem vitát kényszerített ki, hanem többek között az én aláírásom hátán felkapaszkodva számukra jól fizető O1G pártot alakított, ami 7 év alatt egyszer se tudta elmondani, h ebben a magyar ellenzéki foshalmazban megnyertek volna engem szavazójuknak.
csebi
MP elhíresült mondatai óta Momo úgy beszél rólam mint, akit megbántott MP és idézem:
"Magyar nyilatkozata nem pusztán annak a 266 151 embernek a megbélyegzése, a nemzetből való kirekesztése, akik aláírásukkal támogatták a NOlimpia-kezdeményezést."
Köszönöm, h ennyire aggódnak a kirekesztettségem miatt, de nem érzem magam se megbélyegezve, se kirekesztve.
Szóval számomra annyira bűnben fogant a momo, amennyire MP maga. Nekünk ellenzéki szavazóknak ez jutott. Orrbefogva szavazni, de legalább a Momo és a Tisza jól elvannak egymással.
dawyd728
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
csebi
Én egyetértettem a NOlimpiával, de teljesen igaz az, hogy a Momentum egy nemzeti ügy ellen kampányolt, még akkor is, ha ezt népszavazás formájában szerették volna.
Jughead
Nincs ilyen.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Nem rajtam múlik.Biztos. Csak pls várjátok meg, amíg újra elköltözünk.Budapesten soha semmi igazi infrastrukturális fejlesztèst nem fognak csinálni maguktól az biztos.lehet kell ez a pofon az országnak
Így kénytelenek lennének.
Anno Barcelona a 92-es olimpia miatti fejlesztésekkel együtt lett egy igazán élhető város.
Mi sajnos vlsz inkább Athén útján járnánk 😕
ozibozi
Amadeus the Young
Hanni
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
Biztos. Csak pls várjátok meg, amíg újra elköltözünk.Budapesten soha semmi igazi infrastrukturális fejlesztèst nem fognak csinálni maguktól az biztos.lehet kell ez a pofon az országnak
Anno Barcelona a 92-es olimpia miatti fejlesztésekkel együtt lett egy igazán élhető város.
ozibozi
Amadeus the Young
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Budapesten soha semmi igazi infrastrukturális fejlesztèst nem fognak csinálni maguktól az biztos.lehet kell ez a pofon az országnak
ozibozi
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
ozibozi
17 183
Budapesten soha semmi igazi infrastrukturális fejlesztèst nem fognak csinálni maguktól az biztos.Így kénytelenek lennének.
3 hónapja
Ráadásul a sportlétesítmények nagyobb része azóta már felépült, ha kellett ha nem, de ott vannak.Pont ezt akartam én is írni, hogy nem tántorította el a fideszt egyik giga sportlétesítményt felhúzásától ez a népszavazás - Atlétika Stadion, Duna Aréna, Puskás, birkózó akadémia. Lényeg a lopás lett volna itt is, azt meg vasbetonból a legkönnyebb megoldani és meg is oldották.
Egy-két metró stb meg simán elférne még a városban.
Ez Egy normális országban egy kivitelezhető projekt lenne.
De ez nem az sajnos, így csak rácsesznénk vlsz.
ozibozi
3 hónapja
ozibozi
17 183
Ráadásul a sportlétesítmények nagyobb része azóta már felépült, ha kellett ha nem, de ott vannak. Egy-két metró stb meg simán elférne még a városban.
Ez Egy normális országban egy kivitelezhető projekt lenne.
De ez nem az sajnos, így csak rácsesznénk vlsz.
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Jughead
5 214
Az Olimpia ellen kampányolni és azt mondani, hogy társadalmi vita szükséges nem ugyanaz.Én úgy emlékszem (lehet rosszul) hogy a momentum az olimpia ellen volt de az álláspontjuk mellett szerettek volna hogy döntsön erről a nép. Erről is szólt az aláírás kezdeményezés. Tehát ok a legdirektebb társadalmi vitat akartak erről. Emiatt beléjük szállt a Magyar Péter majd most ugyanezt mondja mint akkor a momentum. Hipokracia ezer fokon.Az a kampány nem az olimpia ellen, hanem a transzparens döntés mellett volt.Vajon hányan írták alá úgy mint te a NOlimpia kampányt ami a no olimpiára utal?“ Az interjú során a budapesti olimpia is szóba került, Magyar Péter erről azt mondta, csak társadalmi vita után lehet eldönteni, hogy kell-e olimpia Budapestre, ezért egyelőre nem mond véleményt. ”Leírtam már párszor. Momonak alaírtam és aláírásommal arra hatalmaztam fel őket, h kényszerítsék ki a vitát. Momo nem vitát kényszerített ki, hanem többek között az én aláírásom hátán felkapaszkodva számukra jól fizető O1G pártot alakított, ami 7 év alatt egyszer se tudta elmondani, h ebben a magyar ellenzéki foshalmazban megnyertek volna engem szavazójuknak.
csebi
dawyd728
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
csebi
Szerkesztette: Jughead
3 hónapja
dawyd728
3 850
Biztos többen, mint amit a Momo hazudik róla.Vajon hányan írták alá úgy mint te a NOlimpia kampányt ami a no olimpiára utal?“ Az interjú során a budapesti olimpia is szóba került, Magyar Péter erről azt mondta, csak társadalmi vita után lehet eldönteni, hogy kell-e olimpia Budapestre, ezért egyelőre nem mond véleményt. ”Leírtam már párszor. Momonak alaírtam és aláírásommal arra hatalmaztam fel őket, h kényszerítsék ki a vitát. Momo nem vitát kényszerített ki, hanem többek között az én aláírásom hátán felkapaszkodva számukra jól fizető O1G pártot alakított, ami 7 év alatt egyszer se tudta elmondani, h ebben a magyar ellenzéki foshalmazban megnyertek volna engem szavazójuknak.
csebi
dawyd728
Negritis, a vajda
3 hónapja
Abban egyetértek én is, hogy az elmúlt 14 évben ha az egyik ezt mondja akkor a másik a szöges ellentétét. De sportszeretőként mondom, hogy tényleg nem való nekünk az olimpia, nem vagyunk rá felkészülve. Ennél jóval profibb városok is belebuktak ebbe. Jó nem vagyok Fideszes, de tényleg azon kevés Fideszes, aki aggyal rendelkezik, szerintem is így gondolja.Nulla.Ugyanis a nolimpia kampány nem az olimpiáról szólt, hanem arról amiről 14 éve minden ellenzéki megmozdulás - hogy Orbánnak a kurva anyja. Azt a bődületes kamut bemondani, hogy valakik valamiféle “higgadt párbeszédet” akartak a témában, az kb. olyan, mint azt mondani, hogy a Tiszára a közpolitikai programja miatt szavaznék, meg a remek oktatási reform-terve miatt, nem azért mert az Orbánnak a kurva anyja. Pedig ugye de. Csak az emberek 99%a nem szereti magának sem bevallani, hogy primer érzelmek alapján dönt az életét érintő legtöbb kérdésben. Ami pedig nem érinti közvetlenül - olimpia, választások - na ott meg aztán végképp.Vajon hányan írták alá úgy mint te a NOlimpia kampányt ami a no olimpiára utal?“ Az interjú során a budapesti olimpia is szóba került, Magyar Péter erről azt mondta, csak társadalmi vita után lehet eldönteni, hogy kell-e olimpia Budapestre, ezért egyelőre nem mond véleményt. ”Leírtam már párszor. Momonak alaírtam és aláírásommal arra hatalmaztam fel őket, h kényszerítsék ki a vitát. Momo nem vitát kényszerített ki, hanem többek között az én aláírásom hátán felkapaszkodva számukra jól fizető O1G pártot alakított, ami 7 év alatt egyszer se tudta elmondani, h ebben a magyar ellenzéki foshalmazban megnyertek volna engem szavazójuknak.
csebi
dawyd728
Negritis, a vajda
(Elnézést attól a 12 embertől aki álmatlanul forgolódott az olimpia kapcsán, hogy kell-e vagy sem, és remegve várta a diskurzust, ezért irt alá, ők _nyilván_ kivételek)
MC12
3 hónapja
MC12
6 378
Nulla.Ugyanis a nolimpia kampány nem az olimpiáról szólt, hanem arról amiről 14 éve minden ellenzéki megmozdulás - hogy Orbánnak a kurva anyja. Azt a bődületes kamut bemondani, hogy valakik valamiféle “higgadt párbeszédet” akartak a témában, az kb. olyan, mint azt mondani, hogy a Tiszára a közpolitikai programja miatt szavaznék, meg a remek oktatási reform-terve miatt, nem azért mert az Orbánnak a kurva anyja. Pedig ugye de. Csak az emberek 99%a nem szereti magának sem bevallani, hogy primer érzelmek alapján dönt az életét érintő legtöbb kérdésben. Ami pedig nem érinti közvetlenül - olimpia, választások - na ott meg aztán végképp.Vajon hányan írták alá úgy mint te a NOlimpia kampányt ami a no olimpiára utal?“ Az interjú során a budapesti olimpia is szóba került, Magyar Péter erről azt mondta, csak társadalmi vita után lehet eldönteni, hogy kell-e olimpia Budapestre, ezért egyelőre nem mond véleményt. ”Leírtam már párszor. Momonak alaírtam és aláírásommal arra hatalmaztam fel őket, h kényszerítsék ki a vitát. Momo nem vitát kényszerített ki, hanem többek között az én aláírásom hátán felkapaszkodva számukra jól fizető O1G pártot alakított, ami 7 év alatt egyszer se tudta elmondani, h ebben a magyar ellenzéki foshalmazban megnyertek volna engem szavazójuknak.
csebi
dawyd728
Negritis, a vajda
(Elnézést attól a 12 embertől aki álmatlanul forgolódott az olimpia kapcsán, hogy kell-e vagy sem, és remegve várta a diskurzust, ezért irt alá, ők _nyilván_ kivételek)
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Én úgy emlékszem (lehet rosszul) hogy a momentum az olimpia ellen volt de az álláspontjuk mellett szerettek volna hogy döntsön erről a nép. Erről is szólt az aláírás kezdeményezés. Tehát ok a legdirektebb társadalmi vitat akartak erről. Emiatt beléjük szállt a Magyar Péter majd most ugyanezt mondja mint akkor a momentum. Hipokracia ezer fokon.Az a kampány nem az olimpia ellen, hanem a transzparens döntés mellett volt.Vajon hányan írták alá úgy mint te a NOlimpia kampányt ami a no olimpiára utal?“ Az interjú során a budapesti olimpia is szóba került, Magyar Péter erről azt mondta, csak társadalmi vita után lehet eldönteni, hogy kell-e olimpia Budapestre, ezért egyelőre nem mond véleményt. ”Leírtam már párszor. Momonak alaírtam és aláírásommal arra hatalmaztam fel őket, h kényszerítsék ki a vitát. Momo nem vitát kényszerített ki, hanem többek között az én aláírásom hátán felkapaszkodva számukra jól fizető O1G pártot alakított, ami 7 év alatt egyszer se tudta elmondani, h ebben a magyar ellenzéki foshalmazban megnyertek volna engem szavazójuknak.
csebi
dawyd728
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Az a kampány nem az olimpia ellen, hanem a transzparens döntés mellett volt.Vajon hányan írták alá úgy mint te a NOlimpia kampányt ami a no olimpiára utal?“ Az interjú során a budapesti olimpia is szóba került, Magyar Péter erről azt mondta, csak társadalmi vita után lehet eldönteni, hogy kell-e olimpia Budapestre, ezért egyelőre nem mond véleményt. ”Leírtam már párszor. Momonak alaírtam és aláírásommal arra hatalmaztam fel őket, h kényszerítsék ki a vitát. Momo nem vitát kényszerített ki, hanem többek között az én aláírásom hátán felkapaszkodva számukra jól fizető O1G pártot alakított, ami 7 év alatt egyszer se tudta elmondani, h ebben a magyar ellenzéki foshalmazban megnyertek volna engem szavazójuknak.
csebi
dawyd728
Negritis, a vajda
A párbeszéd a polgári társadalmak kötelező eleme, ezért kell V. Iktor trónfosztása ASAP.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Vajon hányan írták alá úgy mint te a NOlimpia kampányt ami a no olimpiára utal?“ Az interjú során a budapesti olimpia is szóba került, Magyar Péter erről azt mondta, csak társadalmi vita után lehet eldönteni, hogy kell-e olimpia Budapestre, ezért egyelőre nem mond véleményt. ”Leírtam már párszor. Momonak alaírtam és aláírásommal arra hatalmaztam fel őket, h kényszerítsék ki a vitát. Momo nem vitát kényszerített ki, hanem többek között az én aláírásom hátán felkapaszkodva számukra jól fizető O1G pártot alakított, ami 7 év alatt egyszer se tudta elmondani, h ebben a magyar ellenzéki foshalmazban megnyertek volna engem szavazójuknak.
csebi
dawyd728
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!