Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
Majd addigra felkészüli, mire Vitya a szegénységi adatokból...Most megy élőben a közgyűlésNem tudja megmondani a vezérigazgató, hogy hol a pénz, mert este tízkor a munkatársai nem dolgoznak, majd holnap írásban válaszol.
www.youtube.com/live/WoaoVgiTBUA?si=CtDqz9yecKvzTIuG
r.baggio
Ez már kabarénak is rossz.
r.baggio

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Most megy élőben a közgyűlésNem tudja megmondani a vezérigazgató, hogy hol a pénz, mert este tízkor a munkatársai nem dolgoznak, majd holnap írásban válaszol.
www.youtube.com/live/WoaoVgiTBUA?si=CtDqz9yecKvzTIuG
r.baggio
Ez már kabarénak is rossz.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Most megy élőben a közgyűléswww.youtube.com/live/WoaoVgiTBUA?si=CtDqz9yecKvzTIuG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Ez a győri polgi eszméletlen szimpatikus. Most például fel akarja oszlatni a közgyűlést mert a fideszes fiuk totálisan ellehetetlenítik, ráadásul valamelyik számláról, ahol az előző év végén 2.1Mrd forint volt, mára már csak 300 millió…Neki pedig nincs rálátása, valamilyen oknál fogva.
Kérdezi a fideszes csávót, hogy hova tűnt a pénz? Akinek full hozzáférése van a számlához.. válasz: nem tudom hova tűnt a pénz 😂
Eszméletlen.
Múlt héten meg Borkai kiabált vele az ülés teremben, amit rezzenéstelen arccal hallgatott, majd egy mondattal csendre intette😂
Nem tudom honnan jött, hogyan nyert, de imádom 🤣
1 hónapja
Meglepne, ha ez az újabb Budapest szivatása lépés a kormány részéről nem arra menne ki, hogy elterelje a témát a cigányozásról. Budapesti szavatokat nem nagyon tud már bukni a Fidesz, cigány szavazatokat viszont igen.Az a baj, hogy ez a tegnapi nem csak Budapestről szól, hanem a jogállam leépítéséről, ahhoz kemény lépés, hogy terelés legyen...
ervinator

1 hónapja
Meglepne, ha ez az újabb Budapest szivatása lépés a kormány részéről nem arra menne ki, hogy elterelje a témát a cigányozásról. Budapesti szavatokat nem nagyon tud már bukni a Fidesz, cigány szavazatokat viszont igen.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
Sanyi bácsinak nagyon nem kedvence Lázár. Nyilván a hódmezővásárhelyi kapitány ügye sem hozta őket közelebb. De az, hogy egy nyilvánvalóan jogellenes szivárogtatást rá akartak kenni, gondolom végleg kibaszta a biztosítékot és ezért született meg az a nyilatkozat.Emlékeim szerint nem először cáfolja már a rendőrség ezeknek a kreténeknek az állításait elmúlt hónapokban. Mindenesetre nagyon örülök h nem maradnak csendben.nahát Lázárjani hazudott.. mik vannak... a rendőrség cáfolata: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/kozlemeny-50Ami nagyon durva, hogy a rendőrség ahelyett, hogy csendben maradt volna, kiadta ezt a közleményt. Ezzel, az amúgy is agyaglábakon álló érvrendszert zúzták porrá, ami szerint jogszerűen jutottak a tüntetők bűnügyi adataihoz. Nyilvánvalóan nem, de legalább úgy hangzott, mint ha.
Josszi
Repedezik a vazallus rendszer.
SBL
Beki
1 hónapja
Tehát Orbán megteheti, hogy ne legyenek szabad és demokratikus választások, meg is éri neki megtenni, de majd az EU megakadályozza?56 után nem voltak szabad, demokratikus valasztások.És ott a kgst országokhoz vagy a nyugati blokkhoz tartoztunk?
Őszentsége Sobri Jóska
Az EU az egyetlen dolog, ami miatt hinni tudok a választások tisztaságában, ha nem lennénk a tagja teljesen más lenne a leányzó fekvése, de azért mindent nem lehet megtenni. És bár sajnos továbbra is rettenetesen sok vadbarom van, aki előbb követné ov-t akár a halálba, mint hogy beismerje mekkora tévút a ner, azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy komolyabb demonstráció nélkül a huxitot meg lehetne csinálni.
r.baggio
Ez a kérdésemre a válaszod?
Ebben valóban csak hinni lehet, mert a tudásunk szerint az EU-nak se ilyen akarata se ilyen képessége nincs.
Persze hinni bármiben lehet, de érvként nem tudom elfogadni, hogy "mert így hiszem". Se ebben, se másban. Mint válasz persze legitim, de mint érv nem.
1 hónapja
A racionális érv amögött, hogy elcsalják, a NER Három Sötét Titka: a kegyelmi ügy, az eltűnt MNB-s 500 milliárd és Zsolti bácsi, ráadásul ebből kettő összefügg. Ha MP-ék ezt kinyitják, az csúnya lesz a Fidesznek, ezért nem adják át a hatalmat.Románia EU-barát, Magyarország EU-ellenes. Ez a döntő különbség. Sobrival ellentétben én nem hiszem, hogy futni hagynák OV-t egy választási csalással, legyen az bármilyen jogi alapon elkövetve.Románia alkotmánybírósága (CCR) történelmi döntést hozott: érvénytelenítette az elnökválasztás első fordulóját, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést a kilenc alkotmánybíró egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.56 után nem voltak szabad, demokratikus valasztások.És ott a kgst országokhoz vagy a nyugati blokkhoz tartoztunk?
Őszentsége Sobri Jóska
Az EU az egyetlen dolog, ami miatt hinni tudok a választások tisztaságában, ha nem lennénk a tagja teljesen más lenne a leányzó fekvése, de azért mindent nem lehet megtenni. És bár sajnos továbbra is rettenetesen sok vadbarom van, aki előbb követné ov-t akár a halálba, mint hogy beismerje mekkora tévút a ner, azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy komolyabb demonstráció nélkül a huxitot meg lehetne csinálni.
r.baggio
Magyarország alkotmánybírósága történelmi döntést hozott: érvénytelenítette a parlamenti választások eredményét, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést az alkotmánybíróság egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.
Románia az EU része ?
bobi0092
ender1112
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Tologathatják, de napról napra kevesebb fidesz szavazó van, és napról napra több fiatal ellenzéki lesz szavazó képes, ezzel csak az olló nyílik szét.4 éve még zárult, most meg már nyílik.
Továbbá. Soha nem voltam tüntetésen, de ha ilyet lépnek kimegyek, és nem konszolidált módon. Gondolom vannak még hozzám hasonló egyének akiknek szintén ez lenne az első áldozásuk☺️
esanders10
1 hónapja
Ez olyan, mint amikor Kocsis Máté kikérte magának, hogy lebuzizták.Ez a "hír" még a hírcsárdán is szürreális lenne"elmondása szerint leginkább az háborította fel, hogy tiszásnak nevezték"
hvg.hu/itthon/20260204_pocs-janos-botos-zoltan-tisza-fidesz-tarnazsadany
r.baggio
😀 😀 😀
warr_b
1 hónapja
Jogos, azt el is felejtettem.Egy olyan választás után, amit az ő emberei rendeztek, ezt is tegyük hozzá...de szerintem ez Donald barátjánál is kiverné a biztosítékotAnnál aki csalást kiáltott és megrohamoztatta a Capitoliumot? Ez tényleg wishful thinking.
warr_b
Mikey
StormST
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Egy olyan választás után, amit az ő emberei rendeztek, ezt is tegyük hozzá...de szerintem ez Donald barátjánál is kiverné a biztosítékotAnnál aki csalást kiáltott és megrohamoztatta a Capitoliumot? Ez tényleg wishful thinking.
warr_b
Mikey

1 hónapja
de szerintem ez Donald barátjánál is kiverné a biztosítékotAnnál aki csalást kiáltott és megrohamoztatta a Capitoliumot? Ez tényleg wishful thinking.
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Románia EU-barát, Magyarország EU-ellenes. Ez a döntő különbség. Sobrival ellentétben én nem hiszem, hogy futni hagynák OV-t egy választási csalással, legyen az bármilyen jogi alapon elkövetve.Románia alkotmánybírósága (CCR) történelmi döntést hozott: érvénytelenítette az elnökválasztás első fordulóját, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést a kilenc alkotmánybíró egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.56 után nem voltak szabad, demokratikus valasztások.És ott a kgst országokhoz vagy a nyugati blokkhoz tartoztunk?
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Magyarország alkotmánybírósága történelmi döntést hozott: érvénytelenítette a parlamenti választások eredményét, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést az alkotmánybíróság egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.
Románia az EU része ?
bobi0092
1 hónapja
youtu.be/7KcTb-KnJHs?si=rWLd95QaY4AZ5vwiA Gyár Acélt szoktam én is nézni, ez jó tartalomnak ígérkezik.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ez a "hír" még a hírcsárdán is szürreális lenneAnnyira, hogy már én is hoztam egy órája, de ezt lehet még párszor.
r.baggio
Poloska vagyok.
1 hónapja
a karhatalmi erők között zongorázni lehet a különbségetTologathatják, de napról napra kevesebb fidesz szavazó van, és napról napra több fiatal ellenzéki lesz szavazó képes, ezzel csak az olló nyílik szét.56 után nem voltak szabad, demokratikus valasztások. Napról napra kevesebb Kádár-szavazó volt, napról napra több fiatal lett ellenzéki szavazóképes, az olló csak nyílt és nyílt és nyílt. És mégis, 34 év telt el, mire újra szabad, demokratikus választások lehettek. Abban a korszakban nem eltolták, hanem elbábozták, de ez csak technikai különbség, nem lényegi.
Továbbá. Soha nem voltam tüntetésen, de ha ilyet lépnek kimegyek, és nem konszolidált módon. Gondolom vannak még hozzám hasonló egyének akiknek szintén ez lenne az első áldozásuk☺️
esanders10
Továbbá. Mehetsz te akárhány akármekkora tüntetésre, majd "megunod és hazamész". Vár a család, a meló, a kifizetett nyaralás, kezdődik az előszezon, majd a bajnokság, ilyenek.
Ráadásul az EU sosem ismerne el egy demokratikusan választott kormányzat elleni fegyveres/véres/nem konszolidált puccsot. Márpedig a jelenlegi kormányzat, az EU szerint a demokratikusan választott kormányzat. Morbid, de ez van.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Ez a "hír" még a hírcsárdán is szürreális lenne"elmondása szerint leginkább az háborította fel, hogy tiszásnak nevezték"
r.baggio
😀 😀 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Ez a "hír" még a hírcsárdán is szürreális lennehvg.hu/itthon/20260204_pocs-janos-botos-zoltan-tisza-fidesz-tarnazsadany

---
1 hónapja
Románia az EU része ?Nézd, ezt a szkenáriót még akár el is tudom képzelni, bár egy újra kiírt választás szerintem semmi esetre se a fidesz malmára hajtaná a vizet.
bobi0092

---
1 hónapja
Ööö, EU, Brüsszel, Soros, MP, ukránok, gyíkemberek, baloldal, emútnyócév, Gyurcsány, chemtrail...?Amennyire elhittem tegnap, hogy nyerni fog a Tisza, ma értettem meg, hogy mennyi lappangó fideszes is van ebben az országban. Itt a gyűlöletkampány az, ami igazán tud működni, mert alapvetően értelmes, világlátott emberek is képesek ugyanazt a mantrát tolni egymás között (pusztuló nyugat, fantasztikus 14. havi nyugdíj, MP egy nárcisztikus szociopata), akikről eddig az évek során személyes benyomások alapján maximum az apolitikusságot feltételezted volna.Majd ma ugyanezek az emberek panaszkodnak, hogy mennyire botrányos a gyorsforgalmi út állapota (összekötve a gyűlölködőben levő témával), na szerintetek sikerül levonni a megfelelő konzekvenciákat?
Így megy ez.
r.baggio
r.baggio

1 hónapja
Szerintem eddig az volt a legerősebb, amikor a hódmezővásárhelyi rendőrkapitány halála után adtak ki videó közleményt, megvédve az embert és a munkáját, miután a helyi Lázár-szennylap betámadta a halála előtt...Én most találkoztam ilyennel először. De ha már többször is volt, akkor az még jobb.Emlékeim szerint nem először cáfolja már a rendőrség ezeknek a kreténeknek az állításait elmúlt hónapokban. Mindenesetre nagyon örülök h nem maradnak csendben.nahát Lázárjani hazudott.. mik vannak... a rendőrség cáfolata: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/kozlemeny-50Ami nagyon durva, hogy a rendőrség ahelyett, hogy csendben maradt volna, kiadta ezt a közleményt. Ezzel, az amúgy is agyaglábakon álló érvrendszert zúzták porrá, ami szerint jogszerűen jutottak a tüntetők bűnügyi adataihoz. Nyilvánvalóan nem, de legalább úgy hangzott, mint ha.
Josszi
Repedezik a vazallus rendszer.
SBL
Beki
SBL

1 hónapja
Amennyire elhittem tegnap, hogy nyerni fog a Tisza, ma értettem meg, hogy mennyi lappangó fideszes is van ebben az országban. Itt a gyűlöletkampány az, ami igazán tud működni, mert alapvetően értelmes, világlátott emberek is képesek ugyanazt a mantrát tolni egymás között (pusztuló nyugat, fantasztikus 14. havi nyugdíj, MP egy nárcisztikus szociopata), akikről eddig az évek során személyes benyomások alapján maximum az apolitikusságot feltételezted volna.Majd ma ugyanezek az emberek panaszkodnak, hogy mennyire botrányos a gyorsforgalmi út állapota (összekötve a gyűlölködőben levő témával), na szerintetek sikerül levonni a megfelelő konzekvenciákat?
Így megy ez.
r.baggio

---
1 hónapja
Elnökválasztás =/= parlamenti választásRománia alkotmánybírósága (CCR) történelmi döntést hozott: érvénytelenítette az elnökválasztás első fordulóját, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést a kilenc alkotmánybíró egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.56 után nem voltak szabad, demokratikus valasztások.És ott a kgst országokhoz vagy a nyugati blokkhoz tartoztunk?
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Románia az EU része ?
bobi0092