Politika

64 feliratkozó

1 hónapja
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Most megy élőben a közgyűlés
 www.youtube.com/live/WoaoVgiTBUA?si=CtDqz9yecKvzTIuG
r.baggio
Nem tudja megmondani a vezérigazgató, hogy hol a pénz, mert este tízkor a munkatársai nem dolgoznak, majd holnap írásban válaszol.

Ez már kabarénak is rossz.
r.baggio
Majd addigra felkészüli, mire Vitya a szegénységi adatokból...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
r.baggio
Nem tudja megmondani a vezérigazgató, hogy hol a pénz, mert este tízkor a munkatársai nem dolgoznak, majd holnap írásban válaszol.

Ez már kabarénak is rossz.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 920
Ez a győri polgi eszméletlen szimpatikus. Most például fel akarja oszlatni a közgyűlést mert a fideszes fiuk totálisan ellehetetlenítik, ráadásul valamelyik számláról, ahol az előző év végén 2.1Mrd forint volt, mára már csak 300 millió…
Neki pedig nincs rálátása, valamilyen oknál fogva.
Kérdezi a fideszes csávót, hogy hova tűnt a pénz? Akinek full hozzáférése van a számlához.. válasz: nem tudom hova tűnt a pénz 😂
Eszméletlen.
Múlt héten meg Borkai kiabált vele az ülés teremben, amit rezzenéstelen arccal hallgatott, majd egy mondattal csendre intette😂
Nem tudom honnan jött, hogyan nyert, de imádom 🤣
1 hónapja
Meglepne, ha ez az újabb Budapest szivatása lépés a kormány részéről nem arra menne ki, hogy elterelje a témát a cigányozásról. Budapesti szavatokat nem nagyon tud már bukni a Fidesz, cigány szavazatokat viszont igen.
ervinator
Az a baj, hogy ez a tegnapi nem csak Budapestről szól, hanem a jogállam leépítéséről, ahhoz kemény lépés, hogy terelés legyen...

1 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Meglepne, ha ez az újabb Budapest szivatása lépés a kormány részéről nem arra menne ki, hogy elterelje a témát a cigányozásról. Budapesti szavatokat nem nagyon tud már bukni a Fidesz, cigány szavazatokat viszont igen.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 422 — Ajmo Vatreni
nahát Lázárjani hazudott.. mik vannak... a rendőrség cáfolata: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/kozlemeny-50
Josszi
Ami nagyon durva, hogy a rendőrség ahelyett, hogy csendben maradt volna, kiadta ezt a közleményt. Ezzel, az amúgy is agyaglábakon álló érvrendszert zúzták porrá, ami szerint jogszerűen jutottak a tüntetők bűnügyi adataihoz. Nyilvánvalóan nem, de legalább úgy hangzott, mint ha.
Repedezik a vazallus rendszer.
SBL
Emlékeim szerint nem először cáfolja már a rendőrség ezeknek a kreténeknek az állításait elmúlt hónapokban. Mindenesetre nagyon örülök h nem maradnak csendben.
Beki
Sanyi bácsinak nagyon nem kedvence Lázár. Nyilván a hódmezővásárhelyi kapitány ügye sem hozta őket közelebb. De az, hogy egy nyilvánvalóan jogellenes szivárogtatást rá akartak kenni, gondolom végleg kibaszta a biztosítékot és ezért született meg az a nyilatkozat.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
56 után nem voltak szabad, demokratikus valasztások.
Őszentsége Sobri Jóska
És ott a kgst országokhoz vagy a nyugati blokkhoz tartoztunk?

Az EU az egyetlen dolog, ami miatt hinni tudok a választások tisztaságában, ha nem lennénk a tagja teljesen más lenne a leányzó fekvése, de azért mindent nem lehet megtenni. És bár sajnos továbbra is rettenetesen sok vadbarom van, aki előbb követné ov-t akár a halálba, mint hogy beismerje mekkora tévút a ner, azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy komolyabb demonstráció nélkül a huxitot meg lehetne csinálni.
r.baggio
Tehát Orbán megteheti, hogy ne legyenek szabad és demokratikus választások, meg is éri neki megtenni, de majd az EU megakadályozza?
Ez a kérdésemre a válaszod?
Ebben valóban csak hinni lehet, mert a tudásunk szerint az EU-nak se ilyen akarata se ilyen képessége nincs.
Persze hinni bármiben lehet, de érvként nem tudom elfogadni, hogy "mert így hiszem". Se ebben, se másban. Mint válasz persze legitim, de mint érv nem.

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 245 — Saturday Night Lights
Őszentsége Sobri Jóska

Az EU az egyetlen dolog, ami miatt hinni tudok a választások tisztaságában, ha nem lennénk a tagja teljesen más lenne a leányzó fekvése, de azért mindent nem lehet megtenni. És bár sajnos továbbra is rettenetesen sok vadbarom van, aki előbb követné ov-t akár a halálba, mint hogy beismerje mekkora tévút a ner, azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy komolyabb demonstráció nélkül a huxitot meg lehetne csinálni.
r.baggio
Románia alkotmánybírósága (CCR) történelmi döntést hozott: érvénytelenítette az elnökválasztás első fordulóját, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést a kilenc alkotmánybíró egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.

Magyarország alkotmánybírósága történelmi döntést hozott: érvénytelenítette a parlamenti választások eredményét, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést az alkotmánybíróság egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.

Románia az EU része ?
bobi0092
Románia EU-barát, Magyarország EU-ellenes. Ez a döntő különbség. Sobrival ellentétben én nem hiszem, hogy futni hagynák OV-t egy választási csalással, legyen az bármilyen jogi alapon elkövetve.
ender1112
A racionális érv amögött, hogy elcsalják, a NER Három Sötét Titka: a kegyelmi ügy, az eltűnt MNB-s 500 milliárd és Zsolti bácsi, ráadásul ebből kettő összefügg. Ha MP-ék ezt kinyitják, az csúnya lesz a Fidesznek, ezért nem adják át a hatalmat.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 684
Tologathatják, de napról napra kevesebb fidesz szavazó van, és napról napra több fiatal ellenzéki lesz szavazó képes, ezzel csak az olló nyílik szét.

Továbbá. Soha nem voltam tüntetésen, de ha ilyet lépnek kimegyek, és nem konszolidált módon. Gondolom vannak még hozzám hasonló egyének akiknek szintén ez lenne az első áldozásuk☺️
esanders10
4 éve még zárult, most meg már nyílik.

1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Ez a "hír" még a hírcsárdán is szürreális lenne

hvg.hu/itthon/20260204_pocs-janos-botos-zoltan-tisza-fidesz-tarnazsadany
r.baggio
"elmondása szerint leginkább az háborította fel, hogy tiszásnak nevezték"
😀 😀 😀
warr_b
Ez olyan, mint amikor Kocsis Máté kikérte magának, hogy lebuzizták.
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 131
de szerintem ez Donald barátjánál is kiverné a biztosítékot
warr_b
Annál aki csalást kiáltott és megrohamoztatta a Capitoliumot? Ez tényleg wishful thinking.
Mikey
Egy olyan választás után, amit az ő emberei rendeztek, ezt is tegyük hozzá...
StormST
Jogos, azt el is felejtettem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
warr_b
Annál aki csalást kiáltott és megrohamoztatta a Capitoliumot? Ez tényleg wishful thinking.
Mikey
Egy olyan választás után, amit az ő emberei rendeztek, ezt is tegyük hozzá...

1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 131
warr_b

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 689 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Őszentsége Sobri Jóska

r.baggio
Románia alkotmánybírósága (CCR) történelmi döntést hozott: érvénytelenítette az elnökválasztás első fordulóját, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést a kilenc alkotmánybíró egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.

Magyarország alkotmánybírósága történelmi döntést hozott: érvénytelenítette a parlamenti választások eredményét, és elrendelte a teljes választási folyamat újraindítását. A döntést az alkotmánybíróság egyhangúlag hozta meg egy ötórás tanácskozást követően. Az ítélet azonnali hatályú, és kötelezi a kormányt egy új választási dátum kitűzésére, valamint a szükséges kampányidőszak és előkészületek újrakezdésére.

Románia az EU része ?
bobi0092
Románia EU-barát, Magyarország EU-ellenes. Ez a döntő különbség. Sobrival ellentétben én nem hiszem, hogy futni hagynák OV-t egy választási csalással, legyen az bármilyen jogi alapon elkövetve.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 827 — Kinek mit intézett a kormánya
 youtu.be/7KcTb-KnJHs?si=rWLd95QaY4AZ5vwi
A Gyár Acélt szoktam én is nézni, ez jó tartalomnak ígérkezik.

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 827 — Kinek mit intézett a kormánya

r.baggio
Annyira, hogy már én is hoztam egy órája, de ezt lehet még párszor.

Poloska vagyok.
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Tologathatják, de napról napra kevesebb fidesz szavazó van, és napról napra több fiatal ellenzéki lesz szavazó képes, ezzel csak az olló nyílik szét.

Továbbá. Soha nem voltam tüntetésen, de ha ilyet lépnek kimegyek, és nem konszolidált módon. Gondolom vannak még hozzám hasonló egyének akiknek szintén ez lenne az első áldozásuk☺️
esanders10
56 után nem voltak szabad, demokratikus valasztások. Napról napra kevesebb Kádár-szavazó volt, napról napra több fiatal lett ellenzéki szavazóképes, az olló csak nyílt és nyílt és nyílt. És mégis, 34 év telt el, mire újra szabad, demokratikus választások lehettek. Abban a korszakban nem eltolták, hanem elbábozták, de ez csak technikai különbség, nem lényegi.

Továbbá. Mehetsz te akárhány akármekkora tüntetésre, majd "megunod és hazamész". Vár a család, a meló, a kifizetett nyaralás, kezdődik az előszezon, majd a bajnokság, ilyenek.
Ráadásul az EU sosem ismerne el egy demokratikusan választott kormányzat elleni fegyveres/véres/nem konszolidált puccsot. Márpedig a jelenlegi kormányzat, az EU szerint a demokratikusan választott kormányzat. Morbid, de ez van.
Őszentsége Sobri Jóska
a karhatalmi erők között zongorázni lehet a különbséget
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 065 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

r.baggio
"elmondása szerint leginkább az háborította fel, hogy tiszásnak nevezték"
😀 😀 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja

---
1 hónapja
Románia az EU része ?
bobi0092
Nézd, ezt a szkenáriót még akár el is tudom képzelni, bár egy újra kiírt választás szerintem semmi esetre se a fidesz malmára hajtaná a vizet.

---
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 065 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amennyire elhittem tegnap, hogy nyerni fog a Tisza, ma értettem meg, hogy mennyi lappangó fideszes is van ebben az országban. Itt a gyűlöletkampány az, ami igazán tud működni, mert alapvetően értelmes, világlátott emberek is képesek ugyanazt a mantrát tolni egymás között (pusztuló nyugat, fantasztikus 14. havi nyugdíj, MP egy nárcisztikus szociopata), akikről eddig az évek során személyes benyomások alapján maximum az apolitikusságot feltételezted volna.

Így megy ez.
r.baggio
Majd ma ugyanezek az emberek panaszkodnak, hogy mennyire botrányos a gyorsforgalmi út állapota (összekötve a gyűlölködőben levő témával), na szerintetek sikerül levonni a megfelelő konzekvenciákat?
r.baggio
Ööö, EU, Brüsszel, Soros, MP, ukránok, gyíkemberek, baloldal, emútnyócév, Gyurcsány, chemtrail...?

1 hónapja
nahát Lázárjani hazudott.. mik vannak... a rendőrség cáfolata: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/kozlemeny-50
Josszi
Ami nagyon durva, hogy a rendőrség ahelyett, hogy csendben maradt volna, kiadta ezt a közleményt. Ezzel, az amúgy is agyaglábakon álló érvrendszert zúzták porrá, ami szerint jogszerűen jutottak a tüntetők bűnügyi adataihoz. Nyilvánvalóan nem, de legalább úgy hangzott, mint ha.
Repedezik a vazallus rendszer.
SBL
Emlékeim szerint nem először cáfolja már a rendőrség ezeknek a kreténeknek az állításait elmúlt hónapokban. Mindenesetre nagyon örülök h nem maradnak csendben.
Beki
Én most találkoztam ilyennel először. De ha már többször is volt, akkor az még jobb.
SBL
Szerintem eddig az volt a legerősebb, amikor a hódmezővásárhelyi rendőrkapitány halála után adtak ki videó közleményt, megvédve az embert és a munkáját, miután a helyi Lázár-szennylap betámadta a halála előtt...

1 hónapja
Amennyire elhittem tegnap, hogy nyerni fog a Tisza, ma értettem meg, hogy mennyi lappangó fideszes is van ebben az országban. Itt a gyűlöletkampány az, ami igazán tud működni, mert alapvetően értelmes, világlátott emberek is képesek ugyanazt a mantrát tolni egymás között (pusztuló nyugat, fantasztikus 14. havi nyugdíj, MP egy nárcisztikus szociopata), akikről eddig az évek során személyes benyomások alapján maximum az apolitikusságot feltételezted volna.

Így megy ez.
r.baggio
Majd ma ugyanezek az emberek panaszkodnak, hogy mennyire botrányos a gyorsforgalmi út állapota (összekötve a gyűlölködőben levő témával), na szerintetek sikerül levonni a megfelelő konzekvenciákat?

---
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska

r.baggio

Románia az EU része ?
bobi0092
Elnökválasztás =/= parlamenti választás