Politika

70 feliratkozó

20 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 649 — Cowboys fan
😡😡

telex.hu/gazdasag/2026/04/15/informatika-kormany-kozbeszerzes-390-milliard-digitalis-kormanyzati-ugynokseg
bogjosi
A hátralévő egy hónapban ellopják még a gémkapcsot is a fiókból.
Mikey
Meg a fiókot.
somoskovig
Sőt még a villanykapcsolót is kiszedik a falból
20 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
😡😡

telex.hu/gazdasag/2026/04/15/informatika-kormany-kozbeszerzes-390-milliard-digitalis-kormanyzati-ugynokseg
bogjosi
Mikey
Meg a fiókot.

20 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
srácok amennyire toljuk létre kellene hozni a BOWL.HU pártot 😊
Frakcióvezető Sobri lesz 😊

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
20 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 358 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
😡😡

bogjosi
Mikey
De tudnak-e egyszerre lopni és papírokat ledarálni ipari mennyiségben?
20 napja
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
Amúgy én nem bánnám, ha ezt az egészet beszántanák. Nincs szükség semmilyen közmédiára.
szaba
Ezeken a fizetett segghulye majmokon kivul szamos resze es agazata van az mtva-nak, amiben az emberek az agyukat is hasznaljak, raadasul megallas nelkul dolgoznak valamit, aminek nincs koze a propaganda foshoz, akkor azert ezt lehet maskent gondolnad. En lattam sok reszt, en benne dolgozom, es tudom, mekkora munka van peldaul az M4 Sportnal, mint csatorna, hogy mindent megprobaljon mindenki a leheto legjobban csinalni. Es itt erosen gondolok a hatterre is, hia musorok egyaltalan letezzenek. De gondolok szamos masik agra is, ahol azert lattam, hogy nem ilyen majmok dolgoznak, sot, meg csak nincs is politizalas, sot, az mtva velhetoen nem kis resze ugy szavazott a valtasta, hogy csak na. Lehet azonositani a kozmediat a nehany babbal, de azert az valojaban sokkal de sokkal tobb ennel. Es nem, nem az allasomat vedem, mert tisztaban vagyok vele, hogy az meg igy sportoskent, mikozben eletemben nem mentem meg csak politikai cikk kozeleben sem, velhetoen veget ert itt. De ez van. Viszont kikerem magamnak sok itteni ember neveben, hogy ezekhez hasonlitsanak, mint ezek a bohocok peldaul az m1-nel.

20 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Hát, ezek az egymást beszkuráló interjúk nem az én stílusom. Értem, tudom az okát és jómagam is úgy gondolom, hogy simán megérdemli az egész banda, hogy úgy legyenek kirúgva a p@csába azért amit KÖZSZOLGÁLATI tájékoztatás címén, közpénzből műveltek évek óta, hogy a lábuk nem éri a földet. De nekem akkor is sok.
peterk2005 udvari bolond
Azzal egyetértek hogy sok volt, de ez a kérdezőknek köszönhető. Ellenségként álltak hozzá, ugyanazokat a mantrákat hozták mint előtte, meg sem próbáltak együttműködni.
Én erre szavaztam, hogy ezt tegye meg, szántsa fel az egészet, és ugyanígy menjünk végig mindenen. Nem ott tartunk hogy szavazatokat kell szerezni, az már megvan, most azt a pitbullt keressük aki fel fogja szántani az Orbán rendszer maradékát.
Hogy mit épít utána, ott dől el a jövője.
20 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 737 — Saturday Night Lights
Közben a Miniszterelnökségen iszonyat aktahalmok közlekednek a fokyosókon, reliable infó.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
20 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 358 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Srácok mi volt a közmédiában? Valaki összefoglalná pár szóban? Nem tudtam követni, ma terepen dolgozom.
Jan
 24.hu/belfold/2026/04/15/magyar-peter-miniszterelnok-tisza-kozmedia-interju/
20 napja
ozibozi New York Giants 21 477
Hát, ezek az egymást beszkuráló interjúk nem az én stílusom. Értem, tudom az okát és jómagam is úgy gondolom, hogy simán megérdemli az egész banda, hogy úgy legyenek kirúgva a p@csába azért amit KÖZSZOLGÁLATI tájékoztatás címén, közpénzből műveltek évek óta, hogy a lábuk nem éri a földet. De nekem akkor is sok.
peterk2005 udvari bolond
Ezeknek el kell múlnia -jó esetben
De az emberek bagy többsége akik rászavaztak elvárják hogy a havi milliós fizetésekért ott “dolgozókat” megbüntessék(legalábbb szavakban)
Le fog ez csengeni, le is kell neki, de még csak 2 nap telt el, 2 hónap után már jobban idegesítene.
20 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 591
😡😡

bogjosi

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
20 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 548
Srácok mi volt a közmédiában? Valaki összefoglalná pár szóban? Nem tudtam követni, ma terepen dolgozom.
Jan
+2 munkanélküli

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
20 napja
Jan
Nézd vissza, fun volt, két hithű csinovnyik kiállt ízekre pofoztatni magát élőben. 😀

20 napja
Trumpot nem aggasztja Orbán veresége, és kedveli Magyar Pétert, az amerikai elnök az ABC News-nak beszélt erről kedden – írja a Reuters.

„Úgy gondolom, az új ember jó munkát fog végezni – ő egy jó ember”

– mondta Trump Jonathan Karl riporternek. Trump azt mondta, hogy nem tudja, másképp alakult-e volna, ha ő maga ment volna Magyarországra Orbán mellett kampányolni J. D. Vance alelnök helyett.
resistance is futile
Azt nyilatkozta Vance hogy ők tudták hogy nem vlsz hogy nyerni fog zorbán, de kiálltak mellette mert ő mellettük os kiállt anno Viktorka.
Vicc amikor a saját miniszterei nem tudnak semmit sem a hazai valóságból de mind az amcsi orosz barátok meg képben vannak.
ozibozi
ők is fanatikusok, csak másėi, így képben vannak azzal, hogy nálunk mi megy.

Ja, a héten az is kiderült, hogy a nagy dérrel-durral kezelt budapesti CPAC-es bulikat is közpénzből rendezték, tehát azt is mi fizettük....

Szerkesztette: iktriad
20 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 657 — Steelers fan

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
20 napja
peterk2005 udvari bolond
Nálunk kevésbé boldog országokban az összesnek kivágnák a nyelvét nyilvánosan az elmúlt 16 évért. Szóval ha azt vállalták, amit eddig toltak, akkor éljék túl, hogy most az arcukba törlik a szaros gumicsizmát. 😀

20 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
20 napja
Trumpot nem aggasztja Orbán veresége, és kedveli Magyar Pétert, az amerikai elnök az ABC News-nak beszélt erről kedden – írja a Reuters.

– mondta Trump Jonathan Karl riporternek. Trump azt mondta, hogy nem tudja, másképp alakult-e volna, ha ő maga ment volna Magyarországra Orbán mellett kampányolni J. D. Vance alelnök helyett.
resistance is futile
Azt nyilatkozta Vance hogy ők tudták hogy nem vlsz hogy nyerni fog zorbán, de kiálltak mellette mert ő mellettük os kiállt anno Viktorka.
Vicc amikor a saját miniszterei nem tudnak semmit sem a hazai valóságból de mind az amcsi orosz barátok meg képben vannak.
-/-/-/-/-/-/-/-/

„Mi soha nem voltunk Orbánnal barátok” – Dimitrij Peszkov Kreml-szóvivő a távozó magyar miniszterelnökről.

„Úgy gondolom, az új ember jó munkát fog végezni – ő jó ember” – Donald Trump Magyar Péterről.

Szerkesztette: ozibozi
20 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 689 — 🏈🐬🐂🤘🏽

resistance is futile
hm, elég hasonló nyilatkozat orbán vereségéhez.

"A barátom volt; ez nem az én választásom volt, de (Orbán) a barátom volt, jó ember."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

20 napja
bogjosi New England Patriots 2 243
😡😡

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
20 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 725

20 napja
Igazi populista a gyerek a dzsungel meg a néger esete, látszik honnan jött. Nameg az is, hogy ugyanolyan szektája lesz/van, mint az előzőnek.
VanillaSky
Nagyon helyes, mert ha az nincs még mindig nézhetnénk zorbán undorító pofáját ahogy bájolog ott.
“Sárkány ellen sárkányfű” működött, és csak ez működik láthatóan, mert a “magyar embereknek” ez kell.
A demokrácia így működik 2026-ban, vagy sehogy—ezt láthattuk idáig
20 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 876 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Nekem az jött le ebből a reggelből, hogy magára valamit adó, hozzáértő és felkészült riporter már nem dolgozik a közmédiában. Nincs semmi meglepetés ebben.
Klaci79
Kemény döntés lehetett tegnap, hogy ki megy interjúztatni ide-oda. Aztakurva.

20 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 689 — 🏈🐬🐂🤘🏽
nagy márton jó meg van reccsenve. telex riport élő a karmeltiánál.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

20 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678
Nagy Marci megint hasít, a Telexen!
20 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678
Nekem az jött le ebből a reggelből, hogy magára valamit adó, hozzáértő és felkészült riporter már nem dolgozik a közmédiában. Nincs semmi meglepetés ebben.
Klaci79
mondjuk megkerdeznem, hogy vol van ilyenkor az a no meg az a viszonylag fiatal srac, akik felvaltva kerdeztek fel OV-t minden penteken a Kossuthon. hol bujkalnak?
csebi
Már tiszások.