Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
A börtönből nehéz lesz visszajönni. Még így is egy csomó csontváz kiesik a szekrényből, hogy minden a kezükben van, szerintetek mi fog még itt kiderülni, ha MP-ék kezdik nyitogatni a szekrényeket?5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést.szerintem meg azért, mert teljesen tudathasadásos/személyiségzavaros módon orbán magát még mindig egy igazi demokratának tartja.Akkor ezt is felírom.
fake.id
Miért engedi Orbán a szabad, demokratikus választásokat 26 áprilisában?
1. Az EU megakadályozná az elhalasztásukat.
2. Balfaszok hozzá.
3. Hogy ne zuhanjon meg a gazdaság, ami neki a legrosszabb.
4. Orbán demokrataként tekint magára, és ezen önképének fenntartása fontosabb számára, minthogy megtartsa a hatalmat.
Mondjuk még ezt tudom eddig leginkább akceptálni.
Nem logikus, nem racionális, dehát a személyiségzavar ilyen, valóban.
Őszentsége Sobri Jóska
resistance is futile
Szerkesztette: Shilkor
1 hónapja
5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést.Köszi. Akkor ezt is beleveszem kiegészítve ennek egy másik megfogalmazásával.
resistance is futile
2. Balfaszok hozzá.
4. Orbán demokrataként tekint magára, és ezen önképének fenntartása fontosabb számára, minthogy megtartsa a hatalmat.
5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést, illetve/vagyis demokráciabábozás, hogy lehessen egy szép nagy Fidesz comeback.
Én speciel ezt felesleges túlgondolásnak tartom, a politika nem úgy működik, mint egy sorozat, de érvnek legalább érv, beleillik a diskurzusba.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
a médiahatósági törvényhez 2/3ad kellMiért szavaznák meg ezek után őket? Egy olyan választáson, ahol már a közmédia a Tisza Párté, ahonnan tökéletesen lehet kommunikálni az agymosott rétegnek is, hogy a Fidesz szabotál, míg a mostani Tisza szavazók ezt nyilván tudnák maguktól is. A választást meg már a Tisza koordinálná így csalni se nagyon lehetne.5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést.szerintem meg azért, mert teljesen tudathasadásos/személyiségzavaros módon orbán magát még mindig egy igazi demokratának tartja.Akkor ezt is felírom.
fake.id
2. Balfaszok hozzá.
Őszentsége Sobri Jóska
resistance is futile
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Miért szavaznák meg ezek után őket? Egy olyan választáson, ahol már a közmédia a Tisza Párté, ahonnan tökéletesen lehet kommunikálni az agymosott rétegnek is, hogy a Fidesz szabotál, míg a mostani Tisza szavazók ezt nyilván tudnák maguktól is. A választást meg már a Tisza koordinálná így csalni se nagyon lehetne.5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést.szerintem meg azért, mert teljesen tudathasadásos/személyiségzavaros módon orbán magát még mindig egy igazi demokratának tartja.Akkor ezt is felírom.
fake.id
2. Balfaszok hozzá.
Őszentsége Sobri Jóska
resistance is futile
1 hónapja
Régóta ez az alusisakos elméletem, hogy most elbábozzák a demokráciát azzal, hogy "kikapnak", elverik a beszakadó gazdaságot és többi mocskot a Tiszán 1-2 év alatt, busz alá löknek néhány Lázárhoz hasonló bohócot majd, aztán visszatér viktor mint a megmentő krisztus harmadik eljövetele.5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést.szerintem meg azért, mert teljesen tudathasadásos/személyiségzavaros módon orbán magát még mindig egy igazi demokratának tartja.Akkor ezt is felírom.
fake.id
2. Balfaszok hozzá.
Őszentsége Sobri Jóska
resistance is futile
1 hónapja
Ha a költségvetési tanács tagjait most egy gerinctelen féregbandának tartod, miért feltételezed, hogy egy év múlva nő egy fideszgerincük? Ezek az emberek a saját érdekeiket nézik, csak úgy hobbiból vagy Orbánért nem hősködnek.5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést.szerintem meg azért, mert teljesen tudathasadásos/személyiségzavaros módon orbán magát még mindig egy igazi demokratának tartja.Akkor ezt is felírom.
fake.id
2. Balfaszok hozzá.
Őszentsége Sobri Jóska
resistance is futile
1 hónapja
Azok a geci tiszapárti bírók, jogászkodnak, pedig Gulyás jobban ért hozzá...telex.hu/belfold/2026/02/05/fovros-birosag-allam-szolidaritasi-hozzajarulas-alkotmany-jogallamUgyanide
NB2
telex.hu/belfold/2026/02/05/budapest-kornyeki-torvenyszek-szolidaritasi-hozzajarulas-per
SBL

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést.szerintem meg azért, mert teljesen tudathasadásos/személyiségzavaros módon orbán magát még mindig egy igazi demokratának tartja.Akkor ezt is felírom.
fake.id
2. Balfaszok hozzá.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
De amit írtál, annak csak akkor lenne értelme, ha az egyetlen kérdés az lenne, hogy hány százalékkal nyer a Tisza. Ezen milliószor pörögtünk már.Teljesen félreértitek, de ezt írtam lejjebb.Vicc párt mindig is egy vicc párt marad, kár értük, ebből lehetett volna több is. Ha MP nyer, és megreformálja a párt finanszírozást, annak a MKKP is nagy vesztese lesz.www.facebook.com/photo/?fbid=122202198830373479&set=a.122142281318373479Rip kutyapárt
NB2
r.baggio
Nomac
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Teljesen félreértitek, de ezt írtam lejjebb.Vicc párt mindig is egy vicc párt marad, kár értük, ebből lehetett volna több is. Ha MP nyer, és megreformálja a párt finanszírozást, annak a MKKP is nagy vesztese lesz.www.facebook.com/photo/?fbid=122202198830373479&set=a.122142281318373479Rip kutyapárt
NB2
r.baggio
Nomac
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Ha csak a sikerre készülnének, akkor hülyébbek mint gondolom, a vereségre is készülnek.orbán már dpk gyűlésen is beszélt arról, hogy ellenzékben lehetnek, lézernek is volt már olyan mondata, ami erre utalt. a hétfői 444 cikk/helyzet van podcast egyébként ilyen kérdéseket feszeget. rényi a fideszes kontaktjaival elég mélyen beszélt az alapján amit elmondott a podban
KeyG
1 hónapja
Vicc párt mindig is egy vicc párt marad, kár értük, ebből lehetett volna több is. Ha MP nyer, és megreformálja a párt finanszírozást, annak a MKKP is nagy vesztese lesz.www.facebook.com/photo/?fbid=122202198830373479&set=a.122142281318373479Rip kutyapárt
NB2
r.baggio
1 hónapja
Szerintem OV azért engedi a "demokratikus" választást mert mindent megtett azért, hogy a szavazás nekik kedvezzen de most először azt is, hogy ha vesztenek a TISZA bukjon, illetve abban is biztos vagyok, hogy rengeteg olyan dolog van amiről nem tudunk, de ő igen. Apellál arra, hogy a TISZA. nem fogja tudni teljesíteni az Anyáknak járó kedvezményeket a 13 és 14. havi nyugdíjt, az se véletlen, hogy ezt csak most vezették be, apellál arra, hogy rengeteg szavazót bukhat majd a TISZA ha oda kerülnek.
Ha csak a sikerre készülnének, akkor hülyébbek mint gondolom, a vereségre is készülnek.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
www.facebook.com/photo/?fbid=122202198830373479&set=a.122142281318373479Rip kutyapárt
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
szerintem meg azért, mert teljesen tudathasadásos/személyiségzavaros módon orbán magát még mindig egy igazi demokratának tartja.Akkor ezt is felírom.
fake.id
2. Balfaszok hozzá.
1 hónapja
szerintem meg azért, mert teljesen tudathasadásos/személyiségzavaros módon orbán magát még mindig egy igazi demokratának tartja. az eredeti focis példáddal nézve kb olyan a gondolkodása: vb győztes akarok lenni, bármibe kerül. csípek rúgok harapok, rácsúszok, fetrengek és provokálom az ellenfelet még az elődöntőben is. de olyan nincs és nem én fogom a vb döntőket megszentségteleníteni, hogy ott is ezt csináljam. az egy dolog, hogy az ellenfél térfelét folyamatosan reflektorokkal világítjuk, csak a mi szurkolóink lehetnek kint a meccsen és folyamatosan lézereznek az ellenség kapusának szemébe. de hát ezen kívül az ellenfél 11 játékosa ellen egy pártatlan játékvezető ténykedése mellett a pályán kell kivívni a győzelmet, nem pedig egy tárgyalóteremben holmi gerinctelen libernyák trükköket alkalmazvaA Sobri féle elmaradt/elcsalt választás után olyan meredeken megzuhanna a gazdaság hogy azt nem bírja ki a rendszer…márpedig a nernek a hatalom és a pénz fontos semmi más…Azért lesznek szabad, demokratikus választások áprilisban, hogy ne zuhanjon meg a gazdaság?
Janek
Ez jó érv, ha valami rendszeridegen metodikával nem lenne. De ha NER-kompátilis módon? Vagyis posztmodern "persze, hogy lesznek nemsokára" vagy "most kicsit nem, de aztán majd igen" módon.
Vagy szerinted a német multik, a távolkeleti akkugyárak vagy Putyin, az orosz energiahordozókkal ezt rossz néven venné? Mert kb. ez a gazdaságunk.
A megzuhanó gazdaságot nem bírja ki a rendszer, való igaz.
De miért zuhanna meg a gazdaság attól, ha most áprilisban nem lesz választás?
És köszi, hogy te legalább írtál valami konkrétat.
Eddig ez a harmadik érv, rögzítem:
2. Balfaszok hozzá.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Jaja a 27 tagország együtt is béna kacsa, de majd 2-3 ország tiltakozásától hatalmon marad a kormány. Mert a 27ből összesen ennyi van, ahol egy ilyen forradalom megtörténhet. A többiben van rendes(ebb) demokrácia.Szerintem itt a lényeg. Ha itt forradalom törne ki Magyarországon (ami valljuk be igen vicces lenne, amilyen birka nép vagyunk) és az EU csak egy ejnye-benyét odadobna, konkrétan precedens teremtenének arra, hogyha valamelyik pártnak a környező országokban ( mondjuk Lengyelország vagy Szlovákia) nem tetszik a választás eredménye, akkor fogja a támogatóit és szétveri a parlementben bekerülő képviselőket.Én csak arra fókuszálok, hogy valamikor az EU erős, valamikor nem. Szerintem pont leszarná az EU hogyan takarítják el Orbant, kiadnának egy nyilatkozatot hogy nem szólnak bele Magyarország szuverenitásába nincs itt semmi látnivaló és menne minden tovább.Ez így igaz. Nem fekete-fehér ez se. Van amiben az EU tud erős lenni, van amiben nem.
Nemes samu09
Egy tagország belügyeibe beleavatkozásnál gyenge, ezen ország ignorálásában erős.
Ha lenne önálló entitásként EU az leszarhatná, de ilyeténképp nincs EU, csak 26 másik ország vezetése, elitje, akik nem igazán kedvelnének egy elnézett forradalmat, már csak a saját helyzetükre vonatkozóan se.
És lehet azon polemizálni, hogy ki mit tenne egy Orbánt elsöprő forradalom után, de ennek az esélye 0 százalék, semmi nem mutat ebbe az irányba.
Mondjuk az egyik miniszter tesz egy rasszista, cigányellenes kijelentést, amiből ha mindent elsöprő forradalom nem is, de valami rendszerellenes izé csak kialakulhatna, de másnap már egymást verik a cigányok, harmadnap már más a téma. De lehet ez pedofilügy eltusolás, százmilliárdos nemzeti vagyoneltulajdonítás, jogállamiságot sértő rendelkezések, bármi.
Mitől lenne itt forradalom?
Őszentsége Sobri Jóska
Tény hogy a szuveneritásba nem szólnának bele, de azért komolyabb fellépést kell tenniük, mint egy "Nono, ez azért nem volt szép, gyerekek. Elő ne forduljon még egyszer."
KB23
1 hónapja
Betiltják a facebook-ot, netadó, háromszorosára drágul a sör/tömény... 😀Én csak arra fókuszálok, hogy valamikor az EU erős, valamikor nem. Szerintem pont leszarná az EU hogyan takarítják el Orbant, kiadnának egy nyilatkozatot hogy nem szólnak bele Magyarország szuverenitásába nincs itt semmi látnivaló és menne minden tovább.Ez így igaz. Nem fekete-fehér ez se. Van amiben az EU tud erős lenni, van amiben nem.
Nemes samu09
Egy tagország belügyeibe beleavatkozásnál gyenge, ezen ország ignorálásában erős.
Ha lenne önálló entitásként EU az leszarhatná, de ilyeténképp nincs EU, csak 26 másik ország vezetése, elitje, akik nem igazán kedvelnének egy elnézett forradalmat, már csak a saját helyzetükre vonatkozóan se.
És lehet azon polemizálni, hogy ki mit tenne egy Orbánt elsöprő forradalom után, de ennek az esélye 0 százalék, semmi nem mutat ebbe az irányba.
Mondjuk az egyik miniszter tesz egy rasszista, cigányellenes kijelentést, amiből ha mindent elsöprő forradalom nem is, de valami rendszerellenes izé csak kialakulhatna, de másnap már egymást verik a cigányok, harmadnap már más a téma. De lehet ez pedofilügy eltusolás, százmilliárdos nemzeti vagyoneltulajdonítás, jogállamiságot sértő rendelkezések, bármi.
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Szerintem itt a lényeg. Ha itt forradalom törne ki Magyarországon (ami valljuk be igen vicces lenne, amilyen birka nép vagyunk) és az EU csak egy ejnye-benyét odadobna, konkrétan precedens teremtenének arra, hogyha valamelyik pártnak a környező országokban ( mondjuk Lengyelország vagy Szlovákia) nem tetszik a választás eredménye, akkor fogja a támogatóit és szétveri a parlementben bekerülő képviselőket.Én csak arra fókuszálok, hogy valamikor az EU erős, valamikor nem. Szerintem pont leszarná az EU hogyan takarítják el Orbant, kiadnának egy nyilatkozatot hogy nem szólnak bele Magyarország szuverenitásába nincs itt semmi látnivaló és menne minden tovább.Ez így igaz. Nem fekete-fehér ez se. Van amiben az EU tud erős lenni, van amiben nem.
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska
Tény hogy a szuveneritásba nem szólnának bele, de azért komolyabb fellépést kell tenniük, mint egy "Nono, ez azért nem volt szép, gyerekek. Elő ne forduljon még egyszer."
1 hónapja
Én csak arra fókuszálok, hogy valamikor az EU erős, valamikor nem. Szerintem pont leszarná az EU hogyan takarítják el Orbant, kiadnának egy nyilatkozatot hogy nem szólnak bele Magyarország szuverenitásába nincs itt semmi látnivaló és menne minden tovább.Ez így igaz. Nem fekete-fehér ez se. Van amiben az EU tud erős lenni, van amiben nem.
Nemes samu09
1 hónapja
Én csak arra fókuszálok, hogy valamikor az EU erős, valamikor nem. Szerintem pont leszarná az EU hogyan takarítják el Orbant, kiadnának egy nyilatkozatot hogy nem szólnak bele Magyarország szuverenitásába nincs itt semmi látnivaló és menne minden tovább.Sokféleképpen megthetik egy tagállami puccs esetén (a két fő csapásirány a pénz és a nemzetközi szerződések, amiket bizonyára felülvizsgálnának és egy "forradalmi Magyarország" pár éven belül ellehetetlenülne, mondjuk úgy, nem minket bántanának, hanem magukat védenék), és lófaszt se tudnak tenni egy normál működés keretein belül.Nem. Csak valamikor az EU béna kacsa, valamikor meg tud szankcionálni. Hogyan sznkcionálna egy puccs esetében? Nem jönnének eus pénzek?Az EU. De ezt már írtam.Ezen logika mentén ki van még, aki nemzetközileg megválaszolna egy kis bindzsizést (erővel eltávolított kormányt, majd választás kiírását és megtartását) egy picsányi, jelentéktelen országban?ez hogy áll viszonyban azzal, hogy nem TESZNEK ki az EU-ból?Senkit se lehet kitenni a EU-ból, ez tény.
van olyan pont, amit átlépve már VAN nemzetközi válasz? picsogáson kívül, ofkorsz
rva
Nincs olyan pont, mert Orbán nem hülye, a világ kb. leszar minket, Putyinnak mindegy egy kis demokráciadeficit, Trump fel se fogja, de ha szépen mondja Orbán, akkor elhiszi, az EU meg béna kacsa. Ki van még aki nemzetközileg megválaszolna egy kis politikai bindzsizést egy picsányi, jelentéktelen országban?
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Mert az EU-ban vannak jogi mechanizmusok egy erőszakkal eltávolított demokratikusan választott vezetést elsöprő rezsim szankcionálására. De nincs egy demokratikusan választott, amellett kommunikációban kitartó, de a valóságban hackelgető, huncutkodó ellen.
Illetve visszakérdezek: te kinézed ma Magyarországon a forradalmat ebből a társadalomból?
Mikor mindenki úgy van vele, hogy többet veszíthet, mint nyerhet, vagy csak simán konformista, szervilis, buta, nekemcsaládommunkámvan, ésatöbbi.
Ez az ország még a jelenleginél sokkal rosszabb Kádár-rendszerben is úgy érezte, hogy ez milyen fasza, olyannyira, hogy a nemforradalmi (ön)leváltása után 4 évvel még hatalomba szavazták az utódpártot.
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Szerinted se lapul a magyar társadalomban egy forradalom, akkor meg ez tényleg fingreszelés, irreleváns azügyben, hogy Orbán tart e választásokat áprilisban, és ha igen, akkor miért tenne így.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Ez papírország.Figyelem! A DÁP (Digitális Állampolgárság Program) alkalmazás nem alkalmas asok értelme van ennek is akkor
személyazonosság igazolására a szavazás során!
Negritis, a vajda
Amiről van papír az van, amiről nincs az nincs.
És a papír az papír, nem mindenféle digitális fityfasz.
1 hónapja
Figyelem! A DÁP (Digitális Állampolgárság Program) alkalmazás nem alkalmas asok értelme van ennek is akkor
személyazonosság igazolására a szavazás során!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Sokféleképpen megthetik egy tagállami puccs esetén (a két fő csapásirány a pénz és a nemzetközi szerződések, amiket bizonyára felülvizsgálnának és egy "forradalmi Magyarország" pár éven belül ellehetetlenülne, mondjuk úgy, nem minket bántanának, hanem magukat védenék), és lófaszt se tudnak tenni egy normál működés keretein belül.Nem. Csak valamikor az EU béna kacsa, valamikor meg tud szankcionálni. Hogyan sznkcionálna egy puccs esetében? Nem jönnének eus pénzek?Az EU. De ezt már írtam.Ezen logika mentén ki van még, aki nemzetközileg megválaszolna egy kis bindzsizést (erővel eltávolított kormányt, majd választás kiírását és megtartását) egy picsányi, jelentéktelen országban?ez hogy áll viszonyban azzal, hogy nem TESZNEK ki az EU-ból?Senkit se lehet kitenni a EU-ból, ez tény.
van olyan pont, amit átlépve már VAN nemzetközi válasz? picsogáson kívül, ofkorsz
rva
Nincs olyan pont, mert Orbán nem hülye, a világ kb. leszar minket, Putyinnak mindegy egy kis demokráciadeficit, Trump fel se fogja, de ha szépen mondja Orbán, akkor elhiszi, az EU meg béna kacsa. Ki van még aki nemzetközileg megválaszolna egy kis politikai bindzsizést egy picsányi, jelentéktelen országban?
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Mert az EU-ban vannak jogi mechanizmusok egy erőszakkal eltávolított demokratikusan választott vezetést elsöprő rezsim szankcionálására. De nincs egy demokratikusan választott, amellett kommunikációban kitartó, de a valóságban hackelgető, huncutkodó ellen.
Illetve visszakérdezek: te kinézed ma Magyarországon a forradalmat ebből a társadalomból?
Mikor mindenki úgy van vele, hogy többet veszíthet, mint nyerhet, vagy csak simán konformista, szervilis, buta, nekemcsaládommunkámvan, ésatöbbi.
Ez az ország még a jelenleginél sokkal rosszabb Kádár-rendszerben is úgy érezte, hogy ez milyen fasza, olyannyira, hogy a nemforradalmi (ön)leváltása után 4 évvel még hatalomba szavazták az utódpártot.
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Szerinted se lapul a magyar társadalomban egy forradalom, akkor meg ez tényleg fingreszelés, irreleváns azügyben, hogy Orbán tart e választásokat áprilisban, és ha igen, akkor miért tenne így.