Politika
46 feliratkozó
3 hónapja
ozibozi
17 183
Minek ment oda’
3 hónapja
m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIK
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
444.hu/2024/08/21/24hu-a-letartoztatott-obudai-polgarmester-hazaban-jegyeztek-be-a-ceget-ami-megbizasokat-kapott-az-obudai-onkormanyzattolLegalább a látszatra adnának.
amatőr
Amadeus the Young
De még ez sem megy.
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
444.hu/2024/08/21/24hu-a-letartoztatott-obudai-polgarmester-hazaban-jegyeztek-be-a-ceget-ami-megbizasokat-kapott-az-obudai-onkormanyzattolamatőr
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
Lehet választani 15.000.millióból tűzijátékot 30 percre, vagy 7000 millióból filmecskét 90 percre.Ez olyan, mint az esküvőn lezabálni minimum a svédasztalról az ajándékba adott lóvé összegét, csak itt minden kaja szar.
A legjobb választás szimultán nézni ezeket így jön vissza a legtöbb.
ozibozi
3 hónapja
Akkor szerintem "enyèm az idei tüzijátèk" storyja....ahogy írtam reggel az off topicba gonosz vagyok ès remélem hogy lefújjak mert rohadtul nincs kedvem hozza a vendégeket odavinni akik meg határon túlról èrkezve epedve várják hogy vègre èlőben láthassák...mit ád Isten lebeg egèsz nap lesz vagy nem lesz. Hèt óra körül odaèrünk a Batthyány tèrre ès egèsz jó helyet sikerült találni a járdán a Lipóti pèksèg hátától nem messze, s járda sarkob nincs tömeg pont rálátni Parlamentre meg a hidakra is. A csapatban van egy 35 ève együtt lèvő házaspár akik erdèlyiek ès pont a Balcsinál nèztèk a tüzijátèlot amikor össze jöttek ès alig várták hogy ezt így èlőben. Lássák. De persze jön velünk kèt 70-80 körüli mamika is, akiket hiába próbáltak lebeszélni hogy ne jöjjenekert fárasztó lehet meg tömeg (előtte Margitsziget) nem ők jönni akarnak bírni fogják...nesze neked 9-kor bejelentik hogy 10-re halasztották (köztünk szólva legkèsőbb negyed 10-kor elkezdhettèk volna, akkor már semmi nem volt) több se kell az egyik mami bejelnti hogy ő akkor menni akar mert egyèbkènt sincs jól. Egy kisbusszal vagyunk a Kökinèl parkoltunk le ès menjünk...persze a házaspár főleg női tagja nem nagyon akar menni ès őszintén szólva ha már ott vagyok megvártam volna. De nem, menni kell (tènyleg nem volt jól egèszen a nèni) Nagy nehezen lejutottunk a metróba (ott már nem volt tömeg) ès 10-kor már a Kökiről látszódott az elkezdődött tüzijátèk. Hazajöttünk ès megnèztük a tvbe....szerintetek😁😁😁😁 kínomba csak röhögni tudok a tüzijátèkok lúzere, ott volt ès nem látta èlőben...🥴
Szerkesztette: dande2
3 hónapja
Amikor anyám szembesül egy fb hírben, hogy idén nem lesz nyugdíjkieg, cserébe ellő a kormány 15 milliárdot tüzijátékra és megkérdezi, hogy biztos kell ez most, ott azért talán elindulhat valami. Nyilván ő is origo/izaura tv Fideszes 😕
3 hónapja
az meg gondolom nem megy az agyáig, hogy januárban könnyebb "hideget" csinálni, mit mosta kommentek is jókNézd meg a youtube kommenteket, és máris látható a következő kétharmad.....
23. perctől ottó bátyánk agya felrobbanóban van 😀
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ewi5mm/gajdics_ott%C3%B3_meg%C5%91r%C3%BClt_magyar_p%C3%A9ter_akci%C3%B3j%C3%A1t%C3%B3l/
Negritis, a vajda
"Ez év elején műtöttek Egerben, meg voltam elégedve az orvosokkal, nővérekkel, az ellátással, bár tényleg nem volt Wc papír, ( valószínűleg azért mert két kórteremnek volt egy közös fürdője) de majdnem megfagytam a műtőben, minden nap megkaptam a saját! gyógyszereimet, nem spórolták meg a fájdalomcsillapítót, stb. Biztos én vagyok igénytelen, de az felettébb furcsa, hogy csak és kizárólag balos emberkék hozzátartozói vannak kórházban, és tapasztalják meg a magyar egészségügy "lepusztultságát"!"
Nomac
3 hónapja
És nyilván most van 1 sávra szűkítve az M3 bevezető kifelé, mert kurva sok tankot kell szállítani
3 hónapja
Lehet választani 15.000.millióból tűzijátékot 30 percre, vagy 7000 millióból filmecskét 90 percre.és ha egyik se akkor mehetnének fél évig a klímák a korházakba
A legjobb választás szimultán nézni így jön vissza a legtöbb.
ozibozi
3 hónapja
Jó kis giccs lett az adóból
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
ozibozi
17 183
Az a kereszt a türk kereszt lehet?
3 hónapja
Milyen hosszú lesz ez?
3 hónapja
Tisztára II. Ukrán Front. Basszátok meg a cirkuszotokat. Remélem, a kereszténység azért a végén győzni fog a pogányság felett. Izgulok.
3 hónapja
Eh, minden jó a Pesti embernek jut.És még tűzijáték sincs...
Esett is, tűzijáték is...
Nálam meg kiszárad a fű.
kittli
3 hónapja
Elkezdődött Európa legnagyobb, varázslatos tűzijátéka - kövesse élőben az Origón!valamelyik IHM kazettán volt egy 20 perces "dal" hogy tüzijáték távolról sötétben
NB2
3 hónapja
Na, már durrogtatnak.
3 hónapja
Eh, minden jó a Pesti embernek jut.Esett is, tűzijáték is...
Nálam meg kiszárad a fű.
3 hónapja
ozibozi
17 183
Most ezt úgy kell nézni hogy a Petőfi a Magyarpéter? Ideológiailag nem elég képzettek a népek ha nem kapnak iránymutatást gyorsan.🥸A Tv 2-nél fejek fognak hullani !alig várom hogy le tudjam tölteni
Népnevelési céllal a tűzijáték után kellett volna kezdeni a Petőfi filmet hogy az is láthassa akinek nem jutott ingyen jegy a moziba, erre nem elkezdik előtte ezek a marhák.
ozibozi
haverokkal nézzük legközelebb 😀
Negritis, a vajda
3 hónapja
Elkezdődött Európa legnagyobb, varázslatos tűzijátéka - kövesse élőben az Origón!
3 hónapja
Nem tudom, nem vagyok sem kaposvári, sem oázislakóJól értelmezem, hogy ez nem paródia?Bp-en villámlik+feltámadt a szél.Bocsánat, talán ideillik e műremek:
nagylaza, főpohárnok
youtu.be/7cDcKHNg1Po?si=zL8Ol_zmDZDvquzy
Gergőbácsi
nagylaza, főpohárnok
Amúgy hogy 15 mrd a petárda, az azért már nem semmi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
A Tv 2-nél fejek fognak hullani !alig várom hogy le tudjam tölteni
Népnevelési céllal a tűzijáték után kellett volna kezdeni a Petőfi filmet hogy az is láthassa akinek nem jutott ingyen jegy a moziba, erre nem elkezdik előtte ezek a marhák.
ozibozi
haverokkal nézzük legközelebb 😀
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Önkritika nélkül nehézFőni buliját megint elrontja az esőA külpolitika és a nemzeti ünnepek időjárása egyszerűen nem akar neki összejönni….
Heisman nádor
MC12
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
Lecsendesedett az időjárás, jöhet a 15 milliárdos piff-puff.