Politika
46 feliratkozó
3 hónapja
Még lájkoltad is a kommentet basszus 😀Nem várhatod el tőlem, hogy minden topikot olvassak.hvg.hu/kkv/20240822_beruhazasok-zuhanas-ksh-statisztika-ebxpénzügyek topikban már volt említve
Nahát. Ki gondolta volna.
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
Amadeus the Young
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
elvárni elvárhatom 😊Nem várhatod el tőlem, hogy minden topikot olvassak.hvg.hu/kkv/20240822_beruhazasok-zuhanas-ksh-statisztika-ebxpénzügyek topikban már volt említve
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
Amadeus the Young
amúgy semmi negatív nem volt, csak említettem
nemtom ott volt-e reakció rá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Nem várhatod el tőlem, hogy minden topikot olvassak.hvg.hu/kkv/20240822_beruhazasok-zuhanas-ksh-statisztika-ebxpénzügyek topikban már volt említve
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
hvg.hu/kkv/20240822_beruhazasok-zuhanas-ksh-statisztika-ebxpénzügyek topikban már volt említve
Amadeus the Young
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
hvg.hu/kkv/20240822_beruhazasok-zuhanas-ksh-statisztika-ebxNahát. Ki gondolta volna.
3 hónapja
444.hu/2024/08/22/a-chipsado-bukasa-tobb-karos-elelmiszert-fogyasztanak-a-magyarok-mint-az-ado-bevezetese-elott
3 hónapja
Jó nagy bajban lehet tényleg a NER anyagilag ha már az embercsempészesbe is terveznek beszállni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Jajj, hogy mennyire hiányoztak a kormányinfók:nem faszaez kérem, hanem nyelespina...
„Nem penész találató a plafonon, hanem a főzés során a kicsapódott zsírra por szállhat.”
És még mennyi gyöngyszem van, tényleg elmehetnének stand-uposnak. Annak legalább jók.
cartman023
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
3 hónapja
cartman023
823
És még mindig van lejjebb, elképesztő a fidesz aljassága.telex.hu/video/2024/08/22/karpatalja-menekult-magyar-kormany-kocs-haboru
3 hónapja
KB23
836
Jajj, hogy mennyire hiányoztak a kormányinfók:És nem röhögi el magát ez a kis romlott Gulyás. Ez amikor haza megy azon kívül hogy a milliókat számolja, nem okádja telibe a tükröt amikor belenéz? Vagy ez is már egy párhuzamos világban él?
„Nem penész találató a plafonon, hanem a főzés során a kicsapódott zsírra por szállhat.”
És még mennyi gyöngyszem van, tényleg elmehetnének stand-uposnak. Annak legalább jók.
cartman023
Gondolom őt is a "VIP"-ban operálták gerinc eltávolítása, akarom mondani sérv ürügyén.
3 hónapja
cartman023
823
Jajj, hogy mennyire hiányoztak a kormányinfók:„Nem penész találató a plafonon, hanem a főzés során a kicsapódott zsírra por szállhat.”
3 hónapja
csipkelli
4 008
telex.hu/belfold/2024/08/22/korrupcio-vademeles-horvath-csaba-toth-csaba-baja-ferenc-molnar-zsolt-zuglo-ujbuda-parkolasi-rendszerMiafasz? Hát jó, azért folytatnám 😊
3 hónapja
ozibozi
17 183
Amíg a 40-50-60-ban születettek, vagyis a szüleink /Kádár népe/ el tudnak és el is akarnak menni szavazni, addig nem lehet csak úgy leváltani ezt a bandát.
/ki akarja a szülei halálát?
3 hónapja
KB23
836
444.hu/2024/08/22/szorenyi-levente-disszidalok-ha-magyar-petert-megvalasztjak-miniszterelnoknekSok sikert neki! Remélem boldog lesz Erdogan ölelő karjaiban. De biztos Putyin is szívesen látná. 😉
Amadeus the Young
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
444.hu/2024/08/22/szorenyi-levente-disszidalok-ha-magyar-petert-megvalasztjak-miniszterelnoknek
3 hónapja
Average age of retirement by country:Mi azért nem vagyunk rajta, mert nálunk mindenki melóban hal meg, nem érvén el a nyugdíjkorhatárt?
🇳🇴 Norway: 67 🇮🇸 Iceland: 67 🇸🇪 Sweden: 65 🇩🇰 Denmark: 65 🇳🇱 Netherlands: 65 🇦🇺 Australia: 65 🇺🇸 USA: 65 🇬🇧 UK: 65 🇨🇦 Canada: 65 🇳🇿 New Zealand: 65 🇩🇪 Germany: 65 🇫🇷 France: 64 🇮🇹 Italy: 64 🇧🇪 Belgium: 64 🇪🇸 Spain: 64 🇮🇪 Ireland: 64 🇫🇮 Finland 63 🇦🇹 Austria: 63 🇯🇵 Japan: 63 🇰🇷 South Korea: 63 🇸🇬 Singapore: 62 🇨🇭 Switzerland: 62 🇮🇱 Israel: 62 🇵🇹 Portugal: 62 🇬🇷 Greece: 62 🇭🇷 Croatia: 62 🇷🇺 Russia: 61 🇨🇿 Czech Republic: 61 🇸🇰 Slovakia: 60 🇵🇱 Poland: 60
ozibozi
3 hónapja
ozibozi
17 183
Average age of retirement by country:🇳🇴 Norway: 67 🇮🇸 Iceland: 67 🇸🇪 Sweden: 65 🇩🇰 Denmark: 65 🇳🇱 Netherlands: 65 🇦🇺 Australia: 65 🇺🇸 USA: 65 🇬🇧 UK: 65 🇨🇦 Canada: 65 🇳🇿 New Zealand: 65 🇩🇪 Germany: 65 🇫🇷 France: 64 🇮🇹 Italy: 64 🇧🇪 Belgium: 64 🇪🇸 Spain: 64 🇮🇪 Ireland: 64 🇫🇮 Finland 63 🇦🇹 Austria: 63 🇯🇵 Japan: 63 🇰🇷 South Korea: 63 🇸🇬 Singapore: 62 🇨🇭 Switzerland: 62 🇮🇱 Israel: 62 🇵🇹 Portugal: 62 🇬🇷 Greece: 62 🇭🇷 Croatia: 62 🇷🇺 Russia: 61 🇨🇿 Czech Republic: 61 🇸🇰 Slovakia: 60 🇵🇱 Poland: 60
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Ha 10-ben voltám Tatán, akkor simán összefuthattunk.Ohhh eltévedtem pár évet, pedig már itt volt a nagy reveláció, hogy lehet látásból még ismerjük is egymást.2013 GyöngyösEgyetemen a gólyatábor fasza volt, ivás, szórakozás, kúrás, ilyen csicskáztatás nálunk az ELTE ÁJK-n nem volt. Egy hét tiszta hedonizmus volt. (lett is belőle balhé, miénk volt az utolsóelőtti gólyatábor az ELTE ÁJK történetében.)2010 Tata? Vagy még volt utána pont egy az utolsó előttiig?
Amadeus the Young
Hanni
2014 volt az utolsó, a jogász induló tette be a kaput.*
Mezey Barnánál, mikor vigyorogva mutogatták neki az akadémiai kollégák az indexes cikkeket.
Amadeus the Young
Hanni
3 hónapja
Ohhh eltévedtem pár évet, pedig már itt volt a nagy reveláció, hogy lehet látásból még ismerjük is egymást.2013 GyöngyösEgyetemen a gólyatábor fasza volt, ivás, szórakozás, kúrás, ilyen csicskáztatás nálunk az ELTE ÁJK-n nem volt. Egy hét tiszta hedonizmus volt. (lett is belőle balhé, miénk volt az utolsóelőtti gólyatábor az ELTE ÁJK történetében.)2010 Tata? Vagy még volt utána pont egy az utolsó előttiig?
Amadeus the Young
Hanni
Mezey Barnánál, mikor vigyorogva mutogatták neki az akadémiai kollégák az indexes cikkeket.
Amadeus the Young
3 hónapja
Hosszú, de érdekes...telex.hu/eszkombajn/2024/08/20/balaton-turizmus-idegenforgalom-kultura-oslakossag-modernizacio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Kvt iszik, csokoládét szarik2013 GyöngyösEgyetemen a gólyatábor fasza volt, ivás, szórakozás, kúrás, ilyen csicskáztatás nálunk az ELTE ÁJK-n nem volt. Egy hét tiszta hedonizmus volt. (lett is belőle balhé, miénk volt az utolsóelőtti gólyatábor az ELTE ÁJK történetében.)2010 Tata? Vagy még volt utána pont egy az utolsó előttiig?
Amadeus the Young
Hanni
Amadeus the Young
medikussal ülveállvafekvebaszik
szarika jogászok büdösfaszára...
(széparózsám)
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
3 hónapja
Lúdas Solymi
8 024
Én totál más suliba jártam, igaz minimum a fele lány volt.Az említett gólyatábor célja - aztán majd jön valaki a karról és lelövi ezt a posztomat (ezért is vannak erősen ráállítva a karról emberek, hogy törölgessék a kommenteket mindenhonnan) bár a fórum annyira nincsen szem előtt - hogy a 4 napból 2 napig erősen szívatják a gólyát, majd egy nagy katarzis során kiderül, hogy csak micsoda átverés az egész: a magázódás, a no-alkohol a sok feladat, túra, reggeli torna stb.Semmivel, sima becsicskulás az egész.Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
Furcsa, hogy csak most lett ebből hír, tudtommal minimum 20 éve hasonlóan megy az egész.
bobi0092
somoskovig
Nekem kimaradt a felsőoktatás, kollégium stb... így tudatlanul nem értem miért nem küldik el ezeket a jó k... anyukájukba.
kittli
Engem anno várt a felsősöm még gimiben, hogy vigyem haza táskáját. Elintéztem annyival, hogy vidd haza te, utána pedig nem vettem fel neki a telefont egész héten. Nem ért semmi retorzió, csak csórikám pislogott 2 napig, hogy mi van.
Egyetemen a gólyatábor fasza volt, ivás, szórakozás, kúrás, ilyen csicskáztatás nálunk az ELTE ÁJK-n nem volt. Egy hét tiszta hedonizmus volt. (lett is belőle balhé, miénk volt az utolsóelőtti gólyatábor az ELTE ÁJK történetében.)
Amadeus the Young
Aztán az utolsó 2 nap ugyanolyan tankönyvi amerikai pités eszünk-iszunk-hányunk eldurvulás mint mindenhol máshol.
(Legalábbis 14 éve így volt, akkor ennyire erős nem volt a szívatás része, szerintem feltekeredhetett az ingerküszöb az évek alatt a rendező felsőbbévesek oldaláról és ahogy látom mára már eléggé bedurvultak a dolgok).
bobi0092
Ott teljesen jó hangulatban telt minden, mentek a hülye/poénos feladatok, de semmi szívózás, full buli volt az egész.
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
2013 GyöngyösEgyetemen a gólyatábor fasza volt, ivás, szórakozás, kúrás, ilyen csicskáztatás nálunk az ELTE ÁJK-n nem volt. Egy hét tiszta hedonizmus volt. (lett is belőle balhé, miénk volt az utolsóelőtti gólyatábor az ELTE ÁJK történetében.)2010 Tata? Vagy még volt utána pont egy az utolsó előttiig?
Amadeus the Young
Hanni
Szerkesztette: Amadeus the Young
3 hónapja
Egyetemen a gólyatábor fasza volt, ivás, szórakozás, kúrás, ilyen csicskáztatás nálunk az ELTE ÁJK-n nem volt. Egy hét tiszta hedonizmus volt. (lett is belőle balhé, miénk volt az utolsóelőtti gólyatábor az ELTE ÁJK történetében.)2010 Tata? Vagy még volt utána pont egy az utolsó előttiig?
Amadeus the Young