Politika

70 feliratkozó

20 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 126 — The Mathematician
Boharek tolják tovább

youtu.be/zvX0JiPyk0M?is=s2m3x0k9-XddeZYd

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
20 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
ha vkit azert erdekel is a tenyleges melo:

www.valaszonline.hu/2026/04/15/penz-eu-tisza-kormany-rrf-koltsegvetes-tamogatas/

azert az nagyon kemeny, hogy masfel eve hatterben dolgozik egy csapat az EUs penzek hazahozatalan. mikozben Navranak 4 ev sem volt eleg erre ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
„Mi soha nem voltunk Orbánnal barátok” – Dimitrij Peszkov Kreml-szóvivő a távozó magyar miniszterelnökről.

„Úgy gondolom, az új ember jó munkát fog végezni – ő jó ember” – Donald Trump Magyar Péterről.
ozibozi
Ha a hasznos idióta már nem hasznos, akkor csak idióta marad. Azzal meg minek barátkozni?
somoskovig
Azert szegeny foni nem eleg, hogy mekkora arcul csapast kapott vasarnap, de azota kb barmelyik haverja megszolalt, akar kulfoldrol, akar belfoldrol, ugy kapja pluszban az arcosokat.

20 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
„Mi soha nem voltunk Orbánnal barátok” – Dimitrij Peszkov Kreml-szóvivő a távozó magyar miniszterelnökről.

„Úgy gondolom, az új ember jó munkát fog végezni – ő jó ember” – Donald Trump Magyar Péterről.
ozibozi
Ha a hasznos idióta már nem hasznos, akkor csak idióta marad. Azzal meg minek barátkozni?

20 napja
ozibozi New York Giants 21 470

20 napja
warr_b Washington Commanders 29 843 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Szóval Magyar Péternél van a

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 939 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
szerintem legyen OV

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 napja
Fradi Felcsút partizán
 youtu.be/z6DDsRtkxHE?is=2qonJ9H5vXbyNSw0

20 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 738
nah Külügyben csinálják a videókat képeket az ott dolgozók, elindult a mindig is partizán voltam mozgalom és az önigazolás 😀 de nem baj
remélem Orbán Anita és csapata emlékezni fog kik voltak azok a karrierdiplomaták akik nem szolgálták ki a rendszert, vagy akik ezért álltak fel, vagy rúgták ki őket mert nem úgy ugráltak ahogy Petya fütyült..

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
20 napja
Sztem legyen Bartos Cs István

20 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
Eckü vótmár? nemvótmár, ijen konszenzusos jelöltnek tökéletes
sutianap
Ő kormányszóvívő lesz deréktől felfelé, deréktől lefelé meg gulyásgeri új sapija.

20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 922 — Kinek mit intézett a kormánya
Azért jöjjön releváns jelölt is: Nyakkendős Macska.
Tactful Cactus
Kis kék faszira leszavaznék
zacknorb
Törp papa?
bcsarli, Udvari Főkóstoló

Poloska vagyok.
20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 922 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy a Hont Bandi meg Jaber tippek is jók xdd

Poloska vagyok.
20 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 876 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
MP tájékoztatót tart, háttérben meg állványt bontanak, ez óriási.
szaba
épül-szépül az ország. Ez folyamatos.

20 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 548
sutianap
Eskü, nem volt még.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
20 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 822 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
20 napja
warr_b Washington Commanders 29 843 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.vg.hu/kozelet/2026/04/honvedseg-pancelozott-harcjarmu-lynx

Na tessék, lehet pakolni, irány a front!!!

20 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Tactful Cactus
zacknorb
Törp papa?

20 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 638 — Sworn to the Dark
Mondjuk azt is megkérdezném, hogy melyik általános iskola 3. osztálya számolja újra a szavazatokat Zalában?
Gyurma Pappa
tegnap én is kérdeztem, állítólag nincsenek ott az bizottság tagjai, mert dolgoznak és ezért megy lassan
de tényleg vicc, hogy vasárnap 2 óra alatt megvolt kb, ezzel meg már 2. napja tökölnek
mondjuk nem értem faxé nem szereztek 3 embert tegnap, aztán 3 óra alatt lezavarhatták volna
NB2
ugyanazoknak az embereknek kell ujra szamolni minden egyes szavazo kort, ahol van 7-8 ember legalabb. na most egyeztess idopontot erre azonnal. tokre ertheto, hogy ez ennyire lassuan megy.

btw: szombatig amugysem lesz vegeredmeny, aznap at fog fordulni sztem Tolna 3, Szabolcs 6, Zala 2, Tolna 2,
csebi
az kemény lenne, ha Tolna, Zala, Baranya, Somogy megyében mindenhol tarolna a Tisza. még a végén büszke leszek Dél-Dunántúlra (Somogy megyére így is az vagyok).

built for this shit

20 napja
Tactful Cactus

Poloska vagyok.
20 napja
Dagobert bácsi 316

Tactful Cactus
Ez büdös kurva ,egy arrogáns Fidesz csicska
20 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 548

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
20 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
Mondjuk azt is megkérdezném, hogy melyik általános iskola 3. osztálya számolja újra a szavazatokat Zalában?
Gyurma Pappa
tegnap én is kérdeztem, állítólag nincsenek ott az bizottság tagjai, mert dolgoznak és ezért megy lassan
de tényleg vicc, hogy vasárnap 2 óra alatt megvolt kb, ezzel meg már 2. napja tökölnek
mondjuk nem értem faxé nem szereztek 3 embert tegnap, aztán 3 óra alatt lezavarhatták volna
NB2
ugyanazoknak az embereknek kell ujra szamolni minden egyes szavazo kort, ahol van 7-8 ember legalabb. na most egyeztess idopontot erre azonnal. tokre ertheto, hogy ez ennyire lassuan megy.

btw: szombatig amugysem lesz vegeredmeny, aznap at fog fordulni sztem Tolna 3, Szabolcs 6, Zala 2, Tolna 2,

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
ha van igazság, akkor Kunhalmi Ágnes lesz
Gyurma Pappa
Goth lány köztársasági elnök, very hot
zacknorb
Csak ne legyen arrafelé túl sok ajtó

20 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 737 — Saturday Night Lights
Dávid Ibolya aktív még? 😁
warr_b
Lendvai Ildiko 😉
vagy meg jobb:

SZILI KATALIN
csebi
ha van igazság, akkor Kunhalmi Ágnes lesz
Gyurma Pappa
De előtte szereljék le a Sándor-palota ajtaját.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)