Politika
70 feliratkozó
20 napja
Boharek tolják tovább youtu.be/zvX0JiPyk0M?is=s2m3x0k9-XddeZYd
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
20 napja
ha vkit azert erdekel is a tenyleges melo:www.valaszonline.hu/2026/04/15/penz-eu-tisza-kormany-rrf-koltsegvetes-tamogatas/
azert az nagyon kemeny, hogy masfel eve hatterben dolgozik egy csapat az EUs penzek hazahozatalan. mikozben Navranak 4 ev sem volt eleg erre ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
Azert szegeny foni nem eleg, hogy mekkora arcul csapast kapott vasarnap, de azota kb barmelyik haverja megszolalt, akar kulfoldrol, akar belfoldrol, ugy kapja pluszban az arcosokat.„Mi soha nem voltunk Orbánnal barátok” – Dimitrij Peszkov Kreml-szóvivő a távozó magyar miniszterelnökről.Ha a hasznos idióta már nem hasznos, akkor csak idióta marad. Azzal meg minek barátkozni?
„Úgy gondolom, az új ember jó munkát fog végezni – ő jó ember” – Donald Trump Magyar Péterről.
ozibozi
somoskovig
20 napja
„Mi soha nem voltunk Orbánnal barátok” – Dimitrij Peszkov Kreml-szóvivő a távozó magyar miniszterelnökről.Ha a hasznos idióta már nem hasznos, akkor csak idióta marad. Azzal meg minek barátkozni?
„Úgy gondolom, az új ember jó munkát fog végezni – ő jó ember” – Donald Trump Magyar Péterről.
ozibozi
20 napja
„Mi soha nem voltunk Orbánnal barátok” – Dimitrij Peszkov Kreml-szóvivő a távozó magyar miniszterelnökről.„Úgy gondolom, az új ember jó munkát fog végezni – ő jó ember” – Donald Trump Magyar Péterről.
20 napja

Szóval Magyar Péternél van a

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 napja
szerintem legyen OV

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 napja
Fradi Felcsút partizán youtu.be/z6DDsRtkxHE?is=2qonJ9H5vXbyNSw0
20 napja
nah Külügyben csinálják a videókat képeket az ott dolgozók, elindult a mindig is partizán voltam mozgalom és az önigazolás 😀 de nem bajremélem Orbán Anita és csapata emlékezni fog kik voltak azok a karrierdiplomaták akik nem szolgálták ki a rendszert, vagy akik ezért álltak fel, vagy rúgták ki őket mert nem úgy ugráltak ahogy Petya fütyült..
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
20 napja
Sztem legyen Bartos Cs István
20 napja
Eckü vótmár? nemvótmár, ijen konszenzusos jelöltnek tökéletesŐ kormányszóvívő lesz deréktől felfelé, deréktől lefelé meg gulyásgeri új sapija.
sutianap
20 napja
Törp papa?Azért jöjjön releváns jelölt is: Nyakkendős Macska.Kis kék faszira leszavaznék
Tactful Cactus
zacknorb
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Poloska vagyok.
20 napja
Amúgy a Hont Bandi meg Jaber tippek is jók xdd
Poloska vagyok.
20 napja
MP tájékoztatót tart, háttérben meg állványt bontanak, ez óriási.épül-szépül az ország. Ez folyamatos.
szaba
20 napja
Eckü vótmár? nemvótmár, ijen konszenzusos jelöltnek tökéletesEskü, nem volt még.
sutianap
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
20 napja
Eckü vótmár? nemvótmár, ijen konszenzusos jelöltnek tökéletes

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
20 napja
www.vg.hu/kozelet/2026/04/honvedseg-pancelozott-harcjarmu-lynxNa tessék, lehet pakolni, irány a front!!!

20 napja
Törp papa?Azért jöjjön releváns jelölt is: Nyakkendős Macska.Kis kék faszira leszavaznék
Tactful Cactus
zacknorb
20 napja
az kemény lenne, ha Tolna, Zala, Baranya, Somogy megyében mindenhol tarolna a Tisza. még a végén büszke leszek Dél-Dunántúlra (Somogy megyére így is az vagyok).ugyanazoknak az embereknek kell ujra szamolni minden egyes szavazo kort, ahol van 7-8 ember legalabb. na most egyeztess idopontot erre azonnal. tokre ertheto, hogy ez ennyire lassuan megy.Mondjuk azt is megkérdezném, hogy melyik általános iskola 3. osztálya számolja újra a szavazatokat Zalában?tegnap én is kérdeztem, állítólag nincsenek ott az bizottság tagjai, mert dolgoznak és ezért megy lassan
Gyurma Pappa
de tényleg vicc, hogy vasárnap 2 óra alatt megvolt kb, ezzel meg már 2. napja tökölnek
mondjuk nem értem faxé nem szereztek 3 embert tegnap, aztán 3 óra alatt lezavarhatták volna
NB2
btw: szombatig amugysem lesz vegeredmeny, aznap at fog fordulni sztem Tolna 3, Szabolcs 6, Zala 2, Tolna 2,
csebi
built for this shit
20 napja
Azért jöjjön releváns jelölt is: Nyakkendős Macska.Kis kék faszira leszavaznék
Tactful Cactus
Poloska vagyok.
20 napja
Azért jöjjön releváns jelölt is: Nyakkendős Macska.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
20 napja
ugyanazoknak az embereknek kell ujra szamolni minden egyes szavazo kort, ahol van 7-8 ember legalabb. na most egyeztess idopontot erre azonnal. tokre ertheto, hogy ez ennyire lassuan megy.Mondjuk azt is megkérdezném, hogy melyik általános iskola 3. osztálya számolja újra a szavazatokat Zalában?tegnap én is kérdeztem, állítólag nincsenek ott az bizottság tagjai, mert dolgoznak és ezért megy lassan
Gyurma Pappa
de tényleg vicc, hogy vasárnap 2 óra alatt megvolt kb, ezzel meg már 2. napja tökölnek
mondjuk nem értem faxé nem szereztek 3 embert tegnap, aztán 3 óra alatt lezavarhatták volna
NB2
btw: szombatig amugysem lesz vegeredmeny, aznap at fog fordulni sztem Tolna 3, Szabolcs 6, Zala 2, Tolna 2,
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
Csak ne legyen arrafelé túl sok ajtóha van igazság, akkor Kunhalmi Ágnes leszGoth lány köztársasági elnök, very hot
Gyurma Pappa
zacknorb

20 napja
De előtte szereljék le a Sándor-palota ajtaját.ha van igazság, akkor Kunhalmi Ágnes leszDávid Ibolya aktív még? 😁Lendvai Ildiko 😉
warr_b
vagy meg jobb:
SZILI KATALIN
csebi
Gyurma Pappa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)