Politika
70 feliratkozó
20 napja
Nekem még mindig az nem Tisz(t)a, h egyéniben h verhették agyon a Fideszt, miközben pártlistán annyira nem.Egyéni győzelemhez elég +1 szavazat megszerzése, tehát simán lehetne 106 Tiszás győztes jelölt, míg a pártszavazatok között meg <1% különbség van.
Ki az a hülye aki szavaz a Tiszás emberre, de közben meg a Fideszre.
Ez kicsit ilyen bűnös élvezet dolog.
steelwolf
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
20 napja
Nekem még mindig az nem Tisz(t)a, h egyéniben h verhették agyon a Fideszt, miközben pártlistán annyira nem.Listás szavazatokban 750.000rel többen szavaztak a Tiszára. Ha ezt elosztod a választókerületek között, akkor azért nincs olyan hatalmas eltérés.
Ki az a hülye aki szavaz a Tiszás emberre, de közben meg a Fideszre.
steelwolf
20 napja
Nekem még mindig az nem Tisz(t)a, h egyéniben h verhették agyon a Fideszt, miközben pártlistán annyira nem. Ki az a hülye aki szavaz a Tiszás emberre, de közben meg a Fideszre.
20 napja
Pont ugyanaz a problémám vele, mint Szájerrel, aki az Alaptörvény homofób rendelkezéseit jegyezte.Gondolod, hogy Torót ez érdekli? Ő régóta abból él a Novák-Duró párossal, hogy van 5% hülye, konteohívő alusapkás trianon-károsult ebben az országban, akiknek kereslet-kínálati alapon egy pártot szolgáltat. Ha van ember, aki forintosította a hülyeséget ebben az országban, akkor az Toroczkai és Duró Dóra.nagy részével egyetértek, tűpontos
Jó a szavazóinak is, mert van kire szavazni két trianontagadás és világkormányozás között, meg jó nekik is, mert mégiscsak keresnek vele havi X millió forintot + cafetéria. Közben meg pörög a biznisz, veszik a kis turulmadaras bőrtatyókat, árpádsávos ruhákat, sámán talizmánokat meg még mit tudom én mit.
Nem lepne meg, ha a faszi konkrétan az X-Aktákból venné az ötleteit. Majd szépen engedni fogják neki, hogy mindenféle indítványai, meg kezdeményezései legyenek oltástilalom, meg Facebook témában, amit el tud adni a szavazóinak, aztán a Tisza meg 2/3-dal elkormányozgat szépen.
Közben meg talán román/cigány felesége van és egy kommunista hadbíró volt a nagyapja. Nincs itt semmi látnivaló.
resistance is futile
mondjuk a 2006-os eseményekben végzett "munkáját" megúszta az is érdekes volt, és hát csak kéne bolygatni az orosz vonalat is, mert a jobbik és hát az MH is néha abból a kottából játszott (gondolom nem gyalog).
a román/cigány feleség + kommunista vérbíró vonal viszont nem tetszik,
egyik simán rasszista megjegyzés még ha igaz is ez mit számít? a másik meg a kinek mi volt az apja dédapja szerintem nem bűn, ez is milyenmár... ne menj erre a szintre pls
Josszi
20 napja
Azt néztem, hogy szombaton még fordulhat:Tolna 03 - 138 Fidesz előny és még érkezik 2337 szavazat.
Szabolcs-Szatmár-Bereg 06 - 174 Fidesz előny és még érkezik 3416 szavazat.
Tolna 02 - 422 Fidesz előny és még érkezik 2534 szavazat.
Somogy 03 - 500 Tisza előny és még érkezik 3307 szavazat.
Somogy 02 - 874 Tisza előny és még érkezik 2796 szavazat.
Baranya 03 - 889 Tisza előny és még érkezik 3001 szavazat.
Vas 02 - 1269 Fidesz előny és még érkezik 2251 szavazat.
Ahol Tisza előny van, nem igazán hiszem hogy fordulhat a helyzet és Vas megyében sem fog szerintem megfordulni, de az első 2 helyen felsorolt azért sanszos, Tolna 02 meg so-so
20 napja
Jah okés, az nem volt egyértelmű számomra.Èn most a politikusokra gondoltam első sorban, akik továbbra sem kèpesek önreflexióra ès mèg mindig a hülyesèget tolják. Az átlagember szintjèn persze, persze az van amit írsz.Nálunk helyben 2 ève nem èrtik a figyeszesek, hogy hogyan kaphattak akkora pofont egy gyakorlatilag iskolázatlan embertől, ès mèg mindig ők vannak megsèrtődve. Úgy látom a nagyobb pályán is lassan megy az èbredès.....🤷🤦 De valóban, addig jó....hátha vègkèpp el erodálják magukat ès soha többè nem jön vissza egy ilyen rendszer....Azért lassacskán mindenkinek (a legelvetemültebbek és legbutábbak kivételével) le fog esni, hogy az elmúlt 10+ évben teljesen át lettek verve és hülyének lettek nézve. Beismerni csak azért nem fogják sokan, mert nagyon fájni fog nekik a felismerés.
dande2
Amit 10+ év propagandájával el lehetett érni, azt 10+ év korrekt, lehetőségekhez mérten pártatlan tájékoztatással is meg lehet csinálni. Az átlag Marika néni vagy Pista bácsi fogja még sokkal kevésbé utálni az ukránokat, de még Brüsszelt is.
Mikey
dande2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
20 napja
Èn most a politikusokra gondoltam első sorban, akik továbbra sem kèpesek önreflexióra ès mèg mindig a hülyesèget tolják. Az átlagember szintjèn persze, persze az van amit írsz.Nálunk helyben 2 ève nem èrtik a figyeszesek, hogy hogyan kaphattak akkora pofont egy gyakorlatilag iskolázatlan embertől, ès mèg mindig ők vannak megsèrtődve. Úgy látom a nagyobb pályán is lassan megy az èbredès.....🤷🤦 De valóban, addig jó....hátha vègkèpp el erodálják magukat ès soha többè nem jön vissza egy ilyen rendszer....Azért lassacskán mindenkinek (a legelvetemültebbek és legbutábbak kivételével) le fog esni, hogy az elmúlt 10+ évben teljesen át lettek verve és hülyének lettek nézve. Beismerni csak azért nem fogják sokan, mert nagyon fájni fog nekik a felismerés.
dande2
Amit 10+ év propagandájával el lehetett érni, azt 10+ év korrekt, lehetőségekhez mérten pártatlan tájékoztatással is meg lehet csinálni. Az átlag Marika néni vagy Pista bácsi fogja még sokkal kevésbé utálni az ukránokat, de még Brüsszelt is.
Mikey
20 napja
KL Csaba le is lépett, szerintem megpályázom a pozit

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 napja
Ofkorsz, lehet ez a hosszútávú terve, hogy ugyanazt csinálja amit eddig is, de én itt Gyurmával vagyok abban, hogy Toró nem érti meg azt, hogy itt más lesz a felállás (remélhetőleg) és Mp átveszi tőle a maradék témát is, amíg Toróéknak nem marad az alufóliás oltásellenesség meg a hardcore nácizás.Gondolod, hogy Torót ez érdekli? Ő régóta abból él a Novák-Duró párossal, hogy van 5% hülye, konteohívő alusapkás trianon-károsult ebben az országban, akiknek kereslet-kínálati alapon egy pártot szolgáltat. Ha van ember, aki forintosította a hülyeséget ebben az országban, akkor az Toroczkai és Duró Dóra.Hirtelen a Mi Hazank meg a Fidesz lesz a legdemokratabb part vagy mi? 😀Toroczkai László azt mondta, hogy ők nem fogadják el azt, hogy a kétharmados többséggel visszaélve lerövidítsék a köztársasági elnök mandátumát.majd rakuldi a bunvadaszokat?
és akkor nem Fidesz csicskapárt.
deyell
sok sikert.
csebi
Ejj, ejj, Toro, nem figyeltel MP beszedeire, sajttajara.
Amit te most ugy gondolsz h a te temad, azt o ugyanugy elveszi majd toled, mint ahogy a Fidesz tette.
Ott fogtok allni letolt gatyaval, program nelkul.
Lúdas Solymi
Jó a szavazóinak is, mert van kire szavazni két trianontagadás és világkormányozás között, meg jó nekik is, mert mégiscsak keresnek vele havi X millió forintot + cafetéria. Közben meg pörög a biznisz, veszik a kis turulmadaras bőrtatyókat, árpádsávos ruhákat, sámán talizmánokat meg még mit tudom én mit.
Nem lepne meg, ha a faszi konkrétan az X-Aktákból venné az ötleteit. Majd szépen engedni fogják neki, hogy mindenféle indítványai, meg kezdeményezései legyenek oltástilalom, meg Facebook témában, amit el tud adni a szavazóinak, aztán a Tisza meg 2/3-dal elkormányozgat szépen.
Közben meg talán román/cigány felesége van és egy kommunista hadbíró volt a nagyapja. Nincs itt semmi látnivaló.
resistance is futile
Persze, ezekre is mindig lesz vevő és nem véletlen a konteózás se, csak 4 év alatt sok minden változhat, aztán nehogy le legyenek addigra szalámizva.
20 napja
Zala már megfordult hamarosan véget is ér a számlálás.
20 napja
Nálunk helyben 2 ève nem èrtik a figyeszesek, hogy hogyan kaphattak akkora pofont egy gyakorlatilag iskolázatlan embertől, ès mèg mindig ők vannak megsèrtődve. Úgy látom a nagyobb pályán is lassan megy az èbredès.....🤷🤦 De valóban, addig jó....hátha vègkèpp el erodálják magukat ès soha többè nem jön vissza egy ilyen rendszer....Azért lassacskán mindenkinek (a legelvetemültebbek és legbutábbak kivételével) le fog esni, hogy az elmúlt 10+ évben teljesen át lettek verve és hülyének lettek nézve. Beismerni csak azért nem fogják sokan, mert nagyon fájni fog nekik a felismerés.
dande2
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
20 napja
közben Zala 2ben fordult az állás 83%nál
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
20 napja
Gondolod, hogy Torót ez érdekli? Ő régóta abból él a Novák-Duró párossal, hogy van 5% hülye, konteohívő alusapkás trianon-károsult ebben az országban, akiknek kereslet-kínálati alapon egy pártot szolgáltat. Ha van ember, aki forintosította a hülyeséget ebben az országban, akkor az Toroczkai és Duró Dóra.nagy részével egyetértek, tűpontos
resistance is futile
mondjuk a 2006-os eseményekben végzett "munkáját" megúszta az is érdekes volt, és hát csak kéne bolygatni az orosz vonalat is, mert a jobbik és hát az MH is néha abból a kottából játszott (gondolom nem gyalog).
a román/cigány feleség + kommunista vérbíró vonal viszont nem tetszik,
egyik simán rasszista megjegyzés még ha igaz is ez mit számít? a másik meg a kinek mi volt az apja dédapja szerintem nem bűn, ez is milyenmár... ne menj erre a szintre pls
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
20 napja
Nálunk helyben 2 ève nem èrtik a figyeszesek, hogy hogyan kaphattak akkora pofont egy gyakorlatilag iskolázatlan embertől, ès mèg mindig ők vannak megsèrtődve. Úgy látom a nagyobb pályán is lassan megy az èbredès.....🤷🤦 De valóban, addig jó....hátha vègkèpp el erodálják magukat ès soha többè nem jön vissza egy ilyen rendszer....
Szerkesztette: dande2
20 napja
T. László már elvállt román feleségétől, most elv valami francia nőt kurogat.A nagyapja tenyleg az volt.
Poloska vagyok.
20 napja
Dagobert bácsi
316
Román cigány felesége van ? A nagyapja meg komcsi bíró volt ? 🤯Gondolod, hogy Torót ez érdekli? Ő régóta abból él a Novák-Duró párossal, hogy van 5% hülye, konteohívő alusapkás trianon-károsult ebben az országban, akiknek kereslet-kínálati alapon egy pártot szolgáltat. Ha van ember, aki forintosította a hülyeséget ebben az országban, akkor az Toroczkai és Duró Dóra.Hirtelen a Mi Hazank meg a Fidesz lesz a legdemokratabb part vagy mi? 😀Toroczkai László azt mondta, hogy ők nem fogadják el azt, hogy a kétharmados többséggel visszaélve lerövidítsék a köztársasági elnök mandátumát.majd rakuldi a bunvadaszokat?
deyell
sok sikert.
csebi
Amit te most ugy gondolsz h a te temad, azt o ugyanugy elveszi majd toled, mint ahogy a Fidesz tette.
Lúdas Solymi
resistance is futile
20 napja
Akkor felreertettem. 🙂Az oke. Csak amit viszont jo latni, hogy az o sajat buborekja is, mert valoszinuleg mar o is elhitte, hogy mekkora ember. Es ez azert fog neki okozni szerencsere jo sok almatlan ejszakat. O elhitte.Ja, én az övére gondoltam.
Stez
szaba
Mindenesetre jo latni, es minden pofon jo helyre megy.
20 napja
Az oke. Csak amit viszont jo latni, hogy az o sajat buborekja is, mert valoszinuleg mar o is elhitte, hogy mekkora ember. Es ez azert fog neki okozni szerencsere jo sok almatlan ejszakat. O elhitte.Ja, én az övére gondoltam.
Stez
20 napja
Az oke. Csak amit viszont jo latni, hogy az o sajat buborekja is, mert valoszinuleg mar o is elhitte, hogy mekkora ember. Es ez azert fog neki okozni szerencsere jo sok almatlan ejszakat. O elhitte.Kipukkadt a buborék. Azért most elég sokan talán azzal is szembesülnek, hogy Viktor egy felépített mítosz volt, nem pedig a valóság.Azert szegeny foni nem eleg, hogy mekkora arcul csapast kapott vasarnap, de azota kb barmelyik haverja megszolalt, akar kulfoldrol, akar belfoldrol, ugy kapja pluszban az arcosokat.„Mi soha nem voltunk Orbánnal barátok” – Dimitrij Peszkov Kreml-szóvivő a távozó magyar miniszterelnökről.Ha a hasznos idióta már nem hasznos, akkor csak idióta marad. Azzal meg minek barátkozni?
„Úgy gondolom, az új ember jó munkát fog végezni – ő jó ember” – Donald Trump Magyar Péterről.
ozibozi
somoskovig
Stez
szaba
20 napja
amugy tenyleg oszinten gondolom, hogy addig jo amig ez az irany. amig meg sem akarjak ezt erteni.Nem. Hülyézzék csak tovább a választókat. Ebből mi baj lehet?vajon szted Otto erti mar?Toroczkai László azt mondta, hogy ők nem fogadják el azt, hogy a kétharmados többséggel visszaélve lerövidítsék a köztársasági elnök mandátumát.Toroczkai sem igazán érti.
deyell
A mai nap tanulsága, hogy nem értik. Továbbra sem értik. Nincs ott Apa, hogy megmondja mit csináljanak, és nem értik.
Kicsit segítek, így látatlanban: erre szavazott 3+ millió ember. Pontosan erre. Hogy a Szatyor Fing takarodjon el, hogy a M1-et meg a Kossuth Rádiót basszák meg szárazon. Pontosan erre. Minél lassabban értik meg, annál szánalmasabb lesz a vergődésük.
PONTOSAN ezt kérték az emberek. És szerintem azzal, hogy MP azt mondja a nemzetközi sajtótájékoztatón, hogy nem egy politikus, hanem a bíróságok dolga elítélni a korrupt politikusokat, már demokratikusabb, mint bárki (persze, ettől még csinálhatja másképp, de neki próbálunk hinni). Toro-t ezek a dolgok sem érdekli, ő megy, és jogszabályokat sértve, videóra veszik, ahogy kilakoltatnak embereket.
Laci, 10-ed annyi szavazótok van, mint a Tiszának. Ennek megfelelő súllyal lenne szükséges viselkedni.
Gyurma Pappa
magyarnemzet.hu/velemeny/2026/04/veszely-magyarpeter-felelosseg-haboru-ukrajna
csebi
Feri? Gordon? Ati?
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
Nem. Hülyézzék csak tovább a választókat. Ebből mi baj lehet?vajon szted Otto erti mar?Toroczkai László azt mondta, hogy ők nem fogadják el azt, hogy a kétharmados többséggel visszaélve lerövidítsék a köztársasági elnök mandátumát.Toroczkai sem igazán érti.
deyell
A mai nap tanulsága, hogy nem értik. Továbbra sem értik. Nincs ott Apa, hogy megmondja mit csináljanak, és nem értik.
Kicsit segítek, így látatlanban: erre szavazott 3+ millió ember. Pontosan erre. Hogy a Szatyor Fing takarodjon el, hogy a M1-et meg a Kossuth Rádiót basszák meg szárazon. Pontosan erre. Minél lassabban értik meg, annál szánalmasabb lesz a vergődésük.
PONTOSAN ezt kérték az emberek. És szerintem azzal, hogy MP azt mondja a nemzetközi sajtótájékoztatón, hogy nem egy politikus, hanem a bíróságok dolga elítélni a korrupt politikusokat, már demokratikusabb, mint bárki (persze, ettől még csinálhatja másképp, de neki próbálunk hinni). Toro-t ezek a dolgok sem érdekli, ő megy, és jogszabályokat sértve, videóra veszik, ahogy kilakoltatnak embereket.
Laci, 10-ed annyi szavazótok van, mint a Tiszának. Ennek megfelelő súllyal lenne szükséges viselkedni.
Gyurma Pappa
csebi
Feri? Gordon? Ati?

20 napja
Gondolod, hogy Torót ez érdekli? Ő régóta abból él a Novák-Duró párossal, hogy van 5% hülye, konteohívő alusapkás trianon-károsult ebben az országban, akiknek kereslet-kínálati alapon egy pártot szolgáltat. Ha van ember, aki forintosította a hülyeséget ebben az országban, akkor az Toroczkai és Duró Dóra.Hirtelen a Mi Hazank meg a Fidesz lesz a legdemokratabb part vagy mi? 😀Toroczkai László azt mondta, hogy ők nem fogadják el azt, hogy a kétharmados többséggel visszaélve lerövidítsék a köztársasági elnök mandátumát.majd rakuldi a bunvadaszokat?
deyell
sok sikert.
csebi
Lúdas Solymi
20 napja
vajon szted Otto erti mar?Toroczkai László azt mondta, hogy ők nem fogadják el azt, hogy a kétharmados többséggel visszaélve lerövidítsék a köztársasági elnök mandátumát.Toroczkai sem igazán érti.
deyell
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.