Politika
46 feliratkozó
3 hónapja
Eltört a sín a Balaton déli partja felé, a Strand Fesztiválra tartó utasok tömegei várakoznak !!Itt minden rendben van, épül, szépül kishazánk 😀
telex.hu/belfold/2024/08/24/eltort-a-sin-a-balaton-deli-partja-fele-a-strand-fesztivalra-tarto-utasok-tomegei-varakoznak?fbclid=IwY2xjawE2sZdleHRuA2FlbQIxMQABHbjRNBt9gQFNiBEKwdtYVYkdSImMc5QmlOkAiY4BjB-utHpfPLnGj_O9jw_aem_FH1DiHwzbbq0KEe06cOAQA
3 hónapja
Azért Vitézy komoly hajtűkanyart nyomott a "csak közlekedéssel foglalkozó, nem pártpolitizáló" image-től...Nem tudom ez volt-e, de akkor már erről is nyilatkozhatna, ha ekkora igazságosztó-törvénytisztelő lett hirtelen:
atlatszo.hu/kozugy/2024/07/18/a-keruleti-fidesz-irodak-gyujtottek-a-nyilatkozatokat-vitezy-fellebbezesehez/
"Az újraszámlálás során megállapított szavazóköri adatok alapján azonban az is kiderült, hogy a Vitézy Dávid által leadott 226 nyilatkozatnak több mint a fele, azaz legalább 114 nyilatkozat biztosan valótlan volt."
Mert ez komolytalan, vagyis igazából sima fideszes tempó:
“Csak rosszindulattal lehet most, három héttel az érvénytelen szavazatok újraszámlálása után úgy beállítani, mintha szándékosan hamis nyilatkozatokat tettek volna egyes szavazóköri delegáltak akkoriban”
Szerkesztette: StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
gulyás showwww.reddit.com/r/hungary/comments/1f01sey/aztakurva/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
m.hvg.hu/elet/20240824_Orban-Viktor-parizsi-olimpia-ertekeles-interjuKlasszikus példája annak, hogy mit tesz a korlátlan hatalom az ember elméjével.
Ebből 8 pszihologusi PHDt lehetne írni!
Orbán Viktor szerint ugyanis nem mindegy, hogyan vagyunk elégedetlenek: „Van egy libsi elégedetlenség. Az egy nyegle, semmi se jó, ez is rossz, az is rossz. És persze mindig valaki más tehet arról, hogy az rossz. De van egy keresztény hagyománya is az elégedetlenségnek, és ez él Magyarországon. Én ehhez tartozom, állandóan elégedetlen vagyok: ez is jó, mert hat, az nagyon jó. De lehetne hét is, nem? Meg lehetne nyolc”.
Ahogy egy régi dakota mondás tartja keresztény hagyományi elégedetlenség nagy érték!
Toca
3 hónapja
m.hvg.hu/elet/20240824_Orban-Viktor-parizsi-olimpia-ertekeles-interjuElolvastam.....jó lenne 9-nek is
Ebből 8 pszihologusi PHDt lehetne írni!
Orbán Viktor szerint ugyanis nem mindegy, hogyan vagyunk elégedetlenek: „Van egy libsi elégedetlenség. Az egy nyegle, semmi se jó, ez is rossz, az is rossz. És persze mindig valaki más tehet arról, hogy az rossz. De van egy keresztény hagyománya is az elégedetlenségnek, és ez él Magyarországon. Én ehhez tartozom, állandóan elégedetlen vagyok: ez is jó, mert hat, az nagyon jó. De lehetne hét is, nem? Meg lehetne nyolc”.
Ahogy egy régi dakota mondás tartja keresztény hagyományi elégedetlenség nagy érték!
Toca
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
m.hvg.hu/elet/20240824_Orban-Viktor-parizsi-olimpia-ertekeles-interjuEbből 8 pszihologusi PHDt lehetne írni!
3 hónapja
A “nem elég, hogy politikai okból letartóztatták, ráadásul a köztörvényesek közé zárták” rész még jön vagy volt már? 😀Értem én akkor szabad mindenkinekMilyen jó h ugyanezeket követelte mikor fideszes politikusok keveredtek korrupció gyanúba …ez meg asszem elmaradtPedig igaza van
DÁVID KUSSOLJ
telex.hu/belfold/2024/08/21/vitezy-david-kiss-laszlo-obudai-polgarmester-uj-valasztas
Negritis, a vajda
Wester
csebi
Wester
3 hónapja
Értem én akkor szabad mindenkinekMilyen jó h ugyanezeket követelte mikor fideszes politikusok keveredtek korrupció gyanúba …ez meg asszem elmaradtPedig igaza van
DÁVID KUSSOLJ
telex.hu/belfold/2024/08/21/vitezy-david-kiss-laszlo-obudai-polgarmester-uj-valasztas
Negritis, a vajda
Wester
csebi
Lesz ez még így se!
3 hónapja
Milyen jó h ugyanezeket követelte mikor fideszes politikusok keveredtek korrupció gyanúba …ez meg asszem elmaradtPedig igaza van
DÁVID KUSSOLJ
Negritis, a vajda
Wester
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Senki nincs felépítve Kiss mögött. Volt egy 10% körüli Kutyás jelölt, meg pár százalekos Mi Hazánk, de sok mindent nem tudnának kezdeni egy DKs képviselő testülettel..ez meg asszem elmaradtPedig igaza van
DÁVID KUSSOLJ
Negritis, a vajda
Wester
Lehet ide érdemes lenne a Tiszától felépíteni valakit.
Nem is értem ide miért nem lép be valaki, mert Kisst tuti elmeszelik, ennyire amatőrt lopást rég láttunk..
3 hónapja
ez meg asszem elmaradtPedig igaza van
DÁVID KUSSOLJ
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
3 hónapja
Eljinxelte, van ilyen, történt már nèhány ilyen eset ezen a fórumon 🤪😁Azt hittem a “Viktor Grácban” “Anikó asszony agyonverve már nincs is foga”, “Szintén. Pistánkat rendesen elkalapálták. Állítólag.Hasonló jókat hallottam én is.Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Te vagy Vityáné?😁Esküszöm az életemre, hogy ez megtörtént.Folytasd. Izgi😃Full kamu. Orbánné irányít ott mindent, még Vitya is tart tőle… mikor Tiborcz megcsalta Ráhelt, akkor is ő intézkedett. Az elég fájdalmas volt.Bizony, egyik kereskedelmi partner mondta,hogy A first ladyt jó párszor össze kellett már rakni mert a dagi amikor borult rendesen helybenhagyta... Kecskemét környékén pakolták össze.....Legnagyobb nőverő a Fidi klubban,hírek alapján vitya
kitaláljátok, hogy ki az?
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Nemes samu09
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Anikó asszony irányítja a családot, ebben nincs kérdés. Ő nem hajlandó hivatalosan elválni sem.
Gyurma Pappa
Amadeus the YoungSimicskaMészáros Lőrinc rákos”, “Anikó asszony és Ráhel az igazi don” tipusú tuti híreket amiket eskű-a-haverom-a-saját-szemével-látta-mert-mentős-orvos-nővér-szomszéd-portás-a-lendvai-vagy-a-cinege-utcában meghagyjuk az Amerikai Népszavának és a Viccek topicnak.
Ne vigyük már ennyire alá a színvonalat, pont a napokban dicsérte valaki, milyen fasza kis topic ez.
vpi
Szerkesztette: dande2
3 hónapja
Azt hittem a “Viktor Grácban” “Anikó asszony agyonverve már nincs is foga”, “Szintén. Pistánkat rendesen elkalapálták. Állítólag.Hasonló jókat hallottam én is.Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Te vagy Vityáné?😁Esküszöm az életemre, hogy ez megtörtént.Folytasd. Izgi😃Full kamu. Orbánné irányít ott mindent, még Vitya is tart tőle… mikor Tiborcz megcsalta Ráhelt, akkor is ő intézkedett. Az elég fájdalmas volt.Bizony, egyik kereskedelmi partner mondta,hogy A first ladyt jó párszor össze kellett már rakni mert a dagi amikor borult rendesen helybenhagyta... Kecskemét környékén pakolták össze.....Legnagyobb nőverő a Fidi klubban,hírek alapján vitya
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Nemes samu09
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Anikó asszony irányítja a családot, ebben nincs kérdés. Ő nem hajlandó hivatalosan elválni sem.
Gyurma Pappa
Amadeus the Young
Ne vigyük már ennyire alá a színvonalat, pont a napokban dicsérte valaki, milyen fasza kis topic ez.
3 hónapja
ez meg asszem elmaradtDÁVID KUSSOLJ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Szintén. Pistánkat rendesen elkalapálták. Állítólag.Hasonló jókat hallottam én is.Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Te vagy Vityáné?😁Esküszöm az életemre, hogy ez megtörtént.Folytasd. Izgi😃Full kamu. Orbánné irányít ott mindent, még Vitya is tart tőle… mikor Tiborcz megcsalta Ráhelt, akkor is ő intézkedett. Az elég fájdalmas volt.Bizony, egyik kereskedelmi partner mondta,hogy A first ladyt jó párszor össze kellett már rakni mert a dagi amikor borult rendesen helybenhagyta... Kecskemét környékén pakolták össze.....Legnagyobb nőverő a Fidi klubban,hírek alapján vitya
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Nemes samu09
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Gyurma Pappa
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
szaba
10 550
Egyrészt te miért tudod megkaparni, míg ők nem?Hol vannak? Basszus, ez csak a jéghegy csúcsa. El nem tudod képzelni mik folynak ebben az országban. Én is csak a felszínt kapargatom néha-néha..Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Ilyenkor hol a telex vagy a 444?
- JC6
szaba
- JC6
Másrészt: ebben az országban? Mutass nekem a világon olyan helyet, ahol normálisan élnek az emberek. Szerintem egy-két kivételtől eltekintve, ami közelít hozzá, nem fogsz sok jót találni.
3 hónapja
- JC6
6 990
Hol vannak? Basszus, ez csak a jéghegy csúcsa. El nem tudod képzelni mik folynak ebben az országban. Én is csak a felszínt kapargatom néha-néha..Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Ilyenkor hol a telex vagy a 444?
- JC6
szaba
3 hónapja
- JC6
6 990
Nem ejtek érte könnyeket, főleg azok után, hogy az egyik Andrássy úti bizniszünket ő fúrta meg. De Rahelért sem kár, aki az adásvételi szerződésbe azt irta hogy teljes berendezéssel és gépekkel 450 millió a lakás (kb 50 millió volt a berendezés és a gépek), majd amikor birtokbaadaskor nyitotta az ajtót egy noname kulcsos ember, üres volt a keco.Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Hasonló jókat hallottam én is.
- JC6
Gyurma Pappa
Tessék, menj utána…
Mocskok.
3 hónapja
szaba
10 550
Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Ilyenkor hol a telex vagy a 444?
- JC6
3 hónapja
Letörték aaaa( | z) önbizalmát | ?Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Te vagy Vityáné?😁Esküszöm az életemre, hogy ez megtörtént.Folytasd. Izgi😃Full kamu. Orbánné irányít ott mindent, még Vitya is tart tőle… mikor Tiborcz megcsalta Ráhelt, akkor is ő intézkedett. Az elég fájdalmas volt.Bizony, egyik kereskedelmi partner mondta,hogy A first ladyt jó párszor össze kellett már rakni mert a dagi amikor borult rendesen helybenhagyta... Kecskemét környékén pakolták össze.....Legnagyobb nőverő a Fidi klubban,hírek alapján vitya
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Nemes samu09
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Hasonló jókat hallottam én is.Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Te vagy Vityáné?😁Esküszöm az életemre, hogy ez megtörtént.Folytasd. Izgi😃Full kamu. Orbánné irányít ott mindent, még Vitya is tart tőle… mikor Tiborcz megcsalta Ráhelt, akkor is ő intézkedett. Az elég fájdalmas volt.Bizony, egyik kereskedelmi partner mondta,hogy A first ladyt jó párszor össze kellett már rakni mert a dagi amikor borult rendesen helybenhagyta... Kecskemét környékén pakolták össze.....Legnagyobb nőverő a Fidi klubban,hírek alapján vitya
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Nemes samu09
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
3 hónapja
- JC6
6 990
Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Te vagy Vityáné?😁Esküszöm az életemre, hogy ez megtörtént.Folytasd. Izgi😃Full kamu. Orbánné irányít ott mindent, még Vitya is tart tőle… mikor Tiborcz megcsalta Ráhelt, akkor is ő intézkedett. Az elég fájdalmas volt.Bizony, egyik kereskedelmi partner mondta,hogy A first ladyt jó párszor össze kellett már rakni mert a dagi amikor borult rendesen helybenhagyta... Kecskemét környékén pakolták össze.....Legnagyobb nőverő a Fidi klubban,hírek alapján vitya
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Nemes samu09
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
3 hónapja
Te vagy Vityáné?😁Esküszöm az életemre, hogy ez megtörtént.Folytasd. Izgi😃Full kamu. Orbánné irányít ott mindent, még Vitya is tart tőle… mikor Tiborcz megcsalta Ráhelt, akkor is ő intézkedett. Az elég fájdalmas volt.Bizony, egyik kereskedelmi partner mondta,hogy A first ladyt jó párszor össze kellett már rakni mert a dagi amikor borult rendesen helybenhagyta... Kecskemét környékén pakolták össze.....Legnagyobb nőverő a Fidi klubban,hírek alapján vitya
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Nemes samu09
- JC6
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
- JC6
6 990
Esküszöm az életemre, hogy ez megtörtént.Folytasd. Izgi😃Full kamu. Orbánné irányít ott mindent, még Vitya is tart tőle… mikor Tiborcz megcsalta Ráhelt, akkor is ő intézkedett. Az elég fájdalmas volt.Bizony, egyik kereskedelmi partner mondta,hogy A first ladyt jó párszor össze kellett már rakni mert a dagi amikor borult rendesen helybenhagyta... Kecskemét környékén pakolták össze.....Legnagyobb nőverő a Fidi klubban,hírek alapján vitya
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Nemes samu09
3 hónapja
Folytasd. Izgi😃Full kamu. Orbánné irányít ott mindent, még Vitya is tart tőle… mikor Tiborcz megcsalta Ráhelt, akkor is ő intézkedett. Az elég fájdalmas volt.Bizony, egyik kereskedelmi partner mondta,hogy A first ladyt jó párszor össze kellett már rakni mert a dagi amikor borult rendesen helybenhagyta... Kecskemét környékén pakolták össze.....Legnagyobb nőverő a Fidi klubban,hírek alapján vitya
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
- JC6