Politika
64 feliratkozó
28 napja
Nyugodjon békébenÖngyilkos lett amúgy szakítás utánVagy mondjuk gyomorfekély. Biztos megterhelte a szervezetüket a napi szintű hazudozás és a szélkakas politika. Egyik órában ez kell mondani a másikban azt.444.hu/2026/02/06/meghalt-kontra-gyorgy-az-m1-hiradosaolykor elgondolkodtam azon, hogy ezek a rendszert támogató arcok milyen tudattal haltak meg a rendszerükben. Volt-e bennük kétség, rosszérzés, öröm vagy egyszerűen szartak bele.
KB23
resistance is futile
Részvétem a családjának, de valahogy nem tudom sajnálni azokat akik önként és dalolva tesznek tönkre más embereket, és a szemük se rebben, és ezek közé tartoznak a M1 riporterei is.
KB23
r.baggio
28 napja
Vagy csak kezdi megtörni a helyzet, mint Lázárt. Itt azért kurva sokan elhitték, hogy örökké ez a világ lesz.Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.Végignéztem, és úgy gondolom, hogy Hajdút nagyon picsán fogják rúgni, hogy ezt, így kirakta.
Több kellene az ilyen freak show-ból
Dzsokijuing
A cél az lehetett, hogy rákenjék Alekoszt a Tiszára, de Hajdú minden erőlködése fordítva sült el, Alekosz a "nép hangjaként" szétoltotta a Fideszt, amire Hajdú propagandadumája nevetségesen disszonáns volt. Nem azért, mert Alekosz annyira okos lenne, hanem mert Hajdú annyira hülye.
Biztos lehet majd kivágni belőle hatásos shortokat, de kurva sokan meg fogják nézni az egészet, akik számára nem a politika a mindennapi betevő, és nem mondanám, hogy sikersztori lesz ez Hajdúnak. Meglepően gyenge kommunikációt prezentált magához képest is, főleg, hogy nem hozta jól az "én kérdezek, ő meg válaszol" felállást, ami eredményes lehetett volna.
Érdekes.
Őszentsége Sobri Jóska
28 napja
Szöllösi György szöszenete:Na, mondjuk azt beírtam volna meg a Tisza programba nulladik pontnak, hogy “ha nyerünk, akkor Gyuri mester nem kap több pogácsát.”
https://www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/02/hivatalos-a-tisza-megszuntetne-a-taot
Josszi
Szerkesztette: somoskovig
28 napja
Szöllösi György szöszenete:SzGy-től nagyobb csótány nem sok van ebben az országban..
https://www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/02/hivatalos-a-tisza-megszuntetne-a-taot
Josszi
28 napja
Szöllösi György szöszenete: https://www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/02/hivatalos-a-tisza-megszuntetne-a-taot
¯\_(ツ)_/¯
28 napja
- Hajdú úr, maga ellenálló volt?Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.Végignéztem, és úgy gondolom, hogy Hajdút nagyon picsán fogják rúgni, hogy ezt, így kirakta.
Dzsokijuing
A cél az lehetett, hogy rákenjék Alekoszt a Tiszára, de Hajdú minden erőlködése fordítva sült el, Alekosz a "nép hangjaként" szétoltotta a Fideszt, amire Hajdú propagandadumája nevetségesen disszonáns volt. Nem azért, mert Alekosz annyira okos lenne, hanem mert Hajdú annyira hülye.
Biztos lehet majd kivágni belőle hatásos shortokat, de kurva sokan meg fogják nézni az egészet, akik számára nem a politika a mindennapi betevő, és nem mondanám, hogy sikersztori lesz ez Hajdúnak. Meglepően gyenge kommunikációt prezentált magához képest is, főleg, hogy nem hozta jól az "én kérdezek, ő meg válaszol" felállást, ami eredményes lehetett volna.
Érdekes.
Őszentsége Sobri Jóska
- Nem, de már intézik!

28 napja
Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.Végignéztem, és úgy gondolom, hogy Hajdút nagyon picsán fogják rúgni, hogy ezt, így kirakta.
Dzsokijuing
Érdekes.
28 napja
Igen, én is ezt hallottam ma, szerelmi bánatában vonatnak ment...Öngyilkos lett amúgy szakítás utánVagy mondjuk gyomorfekély. Biztos megterhelte a szervezetüket a napi szintű hazudozás és a szélkakas politika. Egyik órában ez kell mondani a másikban azt.444.hu/2026/02/06/meghalt-kontra-gyorgy-az-m1-hiradosaolykor elgondolkodtam azon, hogy ezek a rendszert támogató arcok milyen tudattal haltak meg a rendszerükben. Volt-e bennük kétség, rosszérzés, öröm vagy egyszerűen szartak bele.
KB23
resistance is futile
Részvétem a családjának, de valahogy nem tudom sajnálni azokat akik önként és dalolva tesznek tönkre más embereket, és a szemük se rebben, és ezek közé tartoznak a M1 riporterei is.
KB23
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
28 napja
Öngyilkos lett amúgy szakítás utánVagy mondjuk gyomorfekély. Biztos megterhelte a szervezetüket a napi szintű hazudozás és a szélkakas politika. Egyik órában ez kell mondani a másikban azt.444.hu/2026/02/06/meghalt-kontra-gyorgy-az-m1-hiradosaolykor elgondolkodtam azon, hogy ezek a rendszert támogató arcok milyen tudattal haltak meg a rendszerükben. Volt-e bennük kétség, rosszérzés, öröm vagy egyszerűen szartak bele.
KB23
resistance is futile
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
28 napja
Borsodbóta represents!A legutóbbi EP-választási eredménykövetőben beszéltek itt valami borsodi zsákfaluról, ahol még mindig munkáspárti aMunkáspárt? 😄telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonbassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
warr_b
Löfli
warr_btanácselnökpolgármester
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
28 napja
A legutóbbi EP-választási eredménykövetőben beszéltek itt valami borsodi zsákfaluról, ahol még mindig munkáspárti aMunkáspárt? 😄telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonbassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
warr_b
Löfli
warr_b
28 napja
Munkáspárt? 😄telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonbassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
warr_b
Löfli

28 napja
Kotkodács.telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonbassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
warr_b
Löfli
28 napja
telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonŐk sosem indultak önállóan sehol.
warr_b
Sajnos elfogytak az életképes gazdatestek.
Hihetetlen, de még a KDNP is önállóan be tudott jutni kétszer is a kilencvenes években.
28 napja
telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonbassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
28 napja
telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztason

28 napja
telex.hu/belfold/2026/02/07/political-capital-nemet-nemzetisegi-kepviselo-parlamentEz jó hír, nem?

28 napja
Mi a fasz 😳telex.hu/gazdasag/2026/02/07/alibaba-potdij-magyarorszag-e-kereskedelem

28 napja
Mennyire nagymellény az hogy sikerként kezelik a covid intézkedéseiket…
28 napja
Már kört adunk nekik.A srác a kezdő képen jól látom hogy meghekkelte a rendszer egy pride-os pólóval? 😄már megint leelőzzük Ausztriát.
telex.hu/belfold/2026/02/07/dpk-gyules-szombathely-orban-viktor-szijjarto-peter-nemeth-zsolt-kovacs-koko-istvan
KB23
Az jó.
resistance is futile
28 napja
A srác a kezdő képen jól látom hogy meghekkelte a rendszer egy pride-os pólóval? 😄már megint leelőzzük Ausztriát.
telex.hu/belfold/2026/02/07/dpk-gyules-szombathely-orban-viktor-szijjarto-peter-nemeth-zsolt-kovacs-koko-istvan
KB23
Az jó.
28 napja
Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.Ez így korrekt, amikor a saját szintjével kell hadakoznia.
Dzsokijuing
28 napja
Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.Több kellene az ilyen freak show-ból
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
28 napja
tud olvasni?hvg.hu/itthon/20260207_magyar-peter-kozzetette-tobb-szaz-oldalas-kormanyprogramjuk-tartalomjegyzeket#mlcjp7sf3vsa8deyjlhMáris tudott a pócs vicceskedni vele.
warr_b
Igazi gyorsan olvasó emberke
Janek
¯\_(ツ)_/¯
28 napja
A legjobb a bácsi volt az elején: legyen változás, ő változást szeretne, de maradjon orbán mert jobb, hogy ha ő marad, mert ő úgy akar változás, hogy ugyanez a kormány maradjon - nincs több kérdésem 🥲
bogjosi
"Közgazdász/Informatikus" hölgy nagyon kemény benne. Ledobta az agyam az ékszíjat a válaszaitól, de ez is csak az bizonyítja, hogy nem kell vidékezni, fővárosban is vannak tájékozatlanok.