Politika

64 feliratkozó

28 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
 444.hu/2026/02/06/meghalt-kontra-gyorgy-az-m1-hiradosa
KB23
olykor elgondolkodtam azon, hogy ezek a rendszert támogató arcok milyen tudattal haltak meg a rendszerükben. Volt-e bennük kétség, rosszérzés, öröm vagy egyszerűen szartak bele.
resistance is futile
Vagy mondjuk gyomorfekély. Biztos megterhelte a szervezetüket a napi szintű hazudozás és a szélkakas politika. Egyik órában ez kell mondani a másikban azt.
Részvétem a családjának, de valahogy nem tudom sajnálni azokat akik önként és dalolva tesznek tönkre más embereket, és a szemük se rebben, és ezek közé tartoznak a M1 riporterei is.
KB23
Öngyilkos lett amúgy szakítás után
r.baggio
Nyugodjon békében
28 napja
Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.
Több kellene az ilyen freak show-ból
Dzsokijuing
Végignéztem, és úgy gondolom, hogy Hajdút nagyon picsán fogják rúgni, hogy ezt, így kirakta.
A cél az lehetett, hogy rákenjék Alekoszt a Tiszára, de Hajdú minden erőlködése fordítva sült el, Alekosz a "nép hangjaként" szétoltotta a Fideszt, amire Hajdú propagandadumája nevetségesen disszonáns volt. Nem azért, mert Alekosz annyira okos lenne, hanem mert Hajdú annyira hülye.
Biztos lehet majd kivágni belőle hatásos shortokat, de kurva sokan meg fogják nézni az egészet, akik számára nem a politika a mindennapi betevő, és nem mondanám, hogy sikersztori lesz ez Hajdúnak. Meglepően gyenge kommunikációt prezentált magához képest is, főleg, hogy nem hozta jól az "én kérdezek, ő meg válaszol" felállást, ami eredményes lehetett volna.
Érdekes.
Őszentsége Sobri Jóska
Vagy csak kezdi megtörni a helyzet, mint Lázárt. Itt azért kurva sokan elhitték, hogy örökké ez a világ lesz.
28 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 182 — Chiefs GM
Szöllösi György szöszenete:
https://www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/02/hivatalos-a-tisza-megszuntetne-a-taot
Josszi
Na, mondjuk azt beírtam volna meg a Tisza programba nulladik pontnak, hogy “ha nyerünk, akkor Gyuri mester nem kap több pogácsát.”

Szerkesztette: somoskovig

28 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 920
https://www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/02/hivatalos-a-tisza-megszuntetne-a-taot
Josszi
SzGy-től nagyobb csótány nem sok van ebben az országban..
28 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 446

¯\_(ツ)_/¯
28 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 546 — zászló zászló szív
Dzsokijuing
Végignéztem, és úgy gondolom, hogy Hajdút nagyon picsán fogják rúgni, hogy ezt, így kirakta.
A cél az lehetett, hogy rákenjék Alekoszt a Tiszára, de Hajdú minden erőlködése fordítva sült el, Alekosz a "nép hangjaként" szétoltotta a Fideszt, amire Hajdú propagandadumája nevetségesen disszonáns volt. Nem azért, mert Alekosz annyira okos lenne, hanem mert Hajdú annyira hülye.
Biztos lehet majd kivágni belőle hatásos shortokat, de kurva sokan meg fogják nézni az egészet, akik számára nem a politika a mindennapi betevő, és nem mondanám, hogy sikersztori lesz ez Hajdúnak. Meglepően gyenge kommunikációt prezentált magához képest is, főleg, hogy nem hozta jól az "én kérdezek, ő meg válaszol" felállást, ami eredményes lehetett volna.
Érdekes.
Őszentsége Sobri Jóska
- Hajdú úr, maga ellenálló volt?
- Nem, de már intézik!

28 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
Dzsokijuing
Érdekes.

28 napja
warr_b Washington Commanders 29 065 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
KB23
olykor elgondolkodtam azon, hogy ezek a rendszert támogató arcok milyen tudattal haltak meg a rendszerükben. Volt-e bennük kétség, rosszérzés, öröm vagy egyszerűen szartak bele.
resistance is futile
Vagy mondjuk gyomorfekély. Biztos megterhelte a szervezetüket a napi szintű hazudozás és a szélkakas politika. Egyik órában ez kell mondani a másikban azt.
Részvétem a családjának, de valahogy nem tudom sajnálni azokat akik önként és dalolva tesznek tönkre más embereket, és a szemük se rebben, és ezek közé tartoznak a M1 riporterei is.
KB23
r.baggio
Igen, én is ezt hallottam ma, szerelmi bánatában vonatnak ment...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
28 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
KB23
resistance is futile
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
28 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 523 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztason
warr_b
bassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
Löfli
Munkáspárt? 😄
warr_b
A legutóbbi EP-választási eredménykövetőben beszéltek itt valami borsodi zsákfaluról, ahol még mindig munkáspárti a tanácselnök polgármester
Kampman
Borsodbóta represents!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
28 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 684
 telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztason
warr_b
Löfli
Munkáspárt? 😄
warr_b
A legutóbbi EP-választási eredménykövetőben beszéltek itt valami borsodi zsákfaluról, ahol még mindig munkáspárti a tanácselnök polgármester

28 napja
warr_b Washington Commanders 29 065 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Löfli
Munkáspárt? 😄

28 napja
warr_b
Löfli
Kotkodács.

28 napja
warr_b
Ők sosem indultak önállóan sehol.
Sajnos elfogytak az életképes gazdatestek.

Hihetetlen, de még a KDNP is önállóan be tudott jutni kétszer is a kilencvenes években.

28 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 523 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
28 napja

28 napja
 telex.hu/belfold/2026/02/07/political-capital-nemet-nemzetisegi-kepviselo-parlament

Ez jó hír, nem?

28 napja
Mi a fasz 😳

telex.hu/gazdasag/2026/02/07/alibaba-potdij-magyarorszag-e-kereskedelem

28 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 880 — Apu ökölbeszorított keze
Mennyire nagymellény az hogy sikerként kezelik a covid intézkedéseiket…

28 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 182 — Chiefs GM
A srác a kezdő képen jól látom hogy meghekkelte a rendszer egy pride-os pólóval? 😄

telex.hu/belfold/2026/02/07/dpk-gyules-szombathely-orban-viktor-szijjarto-peter-nemeth-zsolt-kovacs-koko-istvan
KB23
már megint leelőzzük Ausztriát.

Az jó.
resistance is futile
Már kört adunk nekik.

28 napja
A srác a kezdő képen jól látom hogy meghekkelte a rendszer egy pride-os pólóval? 😄

telex.hu/belfold/2026/02/07/dpk-gyules-szombathely-orban-viktor-szijjarto-peter-nemeth-zsolt-kovacs-koko-istvan
KB23
már megint leelőzzük Ausztriát.

Az jó.
28 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
Dzsokijuing
Ez így korrekt, amikor a saját szintjével kell hadakoznia.

28 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 245 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
28 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 446
 hvg.hu/itthon/20260207_magyar-peter-kozzetette-tobb-szaz-oldalas-kormanyprogramjuk-tartalomjegyzeket#mlcjp7sf3vsa8deyjlh
warr_b
Máris tudott a pócs vicceskedni vele.
Igazi gyorsan olvasó emberke
Janek
tud olvasni?

¯\_(ツ)_/¯
28 napja
Jerico New York Giants 294
A legjobb a bácsi volt az elején: legyen változás, ő változást szeretne, de maradjon orbán mert jobb, hogy ha ő marad, mert ő úgy akar változás, hogy ugyanez a kormány maradjon - nincs több kérdésem 🥲

bogjosi

"Közgazdász/Informatikus" hölgy nagyon kemény benne. Ledobta az agyam az ékszíjat a válaszaitól, de ez is csak az bizonyítja, hogy nem kell vidékezni, fővárosban is vannak tájékozatlanok.