Politika
64 feliratkozó
26 napja
nem teljesen ertem a kerdest.Laikusan kérdezem, hogyha nem jutnak be a kutyák akkor ha nem menne el egy kutya szavazó se az számítana egyáltalán?lehet kutyazni a kutyakat, megertem, van is miert, en sem igazan lajkolom a mostani kampanyukat (sot az EU-s is ritka szar volt, es oszinten szolva 22-es is, ergo az utobbi 4 kampanybol 3 ablakon ki), de azert kezd picit unalmas lenni ez a kutyak menjenek kutyaba dolog mindennap.Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Ezekből szinte soha semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert alapvetően magasról tesznek rá az emberek és nagyon kicsi a minta, de az talán itt is világosan látszik, miért is kutyázza mindenki a kutyákat:
zinedine5
vtr.valasztas.hu/ionk/idokozi-valasztasok/461/09/005/onkormanyzati-valasztasok?tab=eredmenyek
Tehát ha a közös ellenzéki jelöltre nem indul rá egy másik abszolút esélytelen, akkor vélhetően nem a fideszes nyer. Azt meg egyszerűen el kell tudni viselni, hogy olyan emberek között élünk, akik az említett videókban is láthatóak. Tessék csak kimenni gyalog az utcára, felülni akár BP-n a tömegközlekedésre és nem érhetnek utána olyan hatalmas meglepetések.
r.baggio
lenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon. ergo ha nem indulnanak a kutyak akkor nem lehetne osszeadni a ket szamot, mert biztosan kevesebb lenne az egyik.
csebi
Wester
ha nem megy el egy kutya sem akkor pl kevesebb szavazat kell az 5%hoz.
ugye allami tamogatas miatt van jelentosege, hogy kapnak-e tovabbra is mint 1%t elero partot.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
26 napja
Szerintetek, ha lesznek választások, és nem nyer a fidesz (mindegy mennyire), megpróbálja valaki Orbánra kenni és leváltani, eltakarítani a fideszbol? Lázárbol kinezem de az kb a párt végét jelentené.Én is Lázárban látom régóta a jövőbeli puccsistát.
Nemes samu09
De szerintem egy sima és egyértelműen Orbánnak tulajdonítható vereség kéne, hogy ez esetleg megtörténjen. Ha 0,1 százalékkal kapnak ki, mert a választás előtti szombaton kijön Tóniról egy kokainszívós, kurvázós videó, az nem Viktornak fog ártani a párton belül.
26 napja
Laikusan kérdezem, hogyha nem jutnak be a kutyák akkor ha nem menne el egy kutya szavazó se az számítana egyáltalán?lehet kutyazni a kutyakat, megertem, van is miert, en sem igazan lajkolom a mostani kampanyukat (sot az EU-s is ritka szar volt, es oszinten szolva 22-es is, ergo az utobbi 4 kampanybol 3 ablakon ki), de azert kezd picit unalmas lenni ez a kutyak menjenek kutyaba dolog mindennap.Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Ezekből szinte soha semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert alapvetően magasról tesznek rá az emberek és nagyon kicsi a minta, de az talán itt is világosan látszik, miért is kutyázza mindenki a kutyákat:
zinedine5
vtr.valasztas.hu/ionk/idokozi-valasztasok/461/09/005/onkormanyzati-valasztasok?tab=eredmenyek
Tehát ha a közös ellenzéki jelöltre nem indul rá egy másik abszolút esélytelen, akkor vélhetően nem a fideszes nyer. Azt meg egyszerűen el kell tudni viselni, hogy olyan emberek között élünk, akik az említett videókban is láthatóak. Tessék csak kimenni gyalog az utcára, felülni akár BP-n a tömegközlekedésre és nem érhetnek utána olyan hatalmas meglepetések.
r.baggio
lenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon. ergo ha nem indulnanak a kutyak akkor nem lehetne osszeadni a ket szamot, mert biztosan kevesebb lenne az egyik.
csebi
Lesz ez még így se!
26 napja
Szerintetek, ha lesznek választások, és nem nyer a fidesz (mindegy mennyire), megpróbálja valaki Orbánra kenni és leváltani, eltakarítani a fideszbol? Lázárbol kinezem de az kb a párt végét jelentené.
26 napja
olvasgatva itt a körzetekből jövő beszámolót, tényleg ennyire számít szerintetek a jelölt személye?Szerintem a viszonylagos ismeretlenség itt is lehet előny, ha jól hozza a szó nem pejoratív értelmében vett populista, igazi Tiszás szólamokat. De ez mennyi lehet, +/- 10%, akkor sokat mondok.
atapapa
Bár volt ilyen mondás állítólag a Tiszás kapmányfőnöktől, hogy úgy kedzte, hogy a 3 jelöltjelölt is csak akkor érdemes a posztra, ha tényleg ismeri 2000 ember legalább az OEVK-jában.
A dombóvári jelölt folyamatosan kopogtat, járja a falvakat is. A posztjai alatt alig van ócsároló komment, alig van röhögős fej emoji a posztjain (ebből tudok kiindulni jelenleg).
A mohácsi jelölt már a városban ismert, közgyűlési tag. A posztjainál 300 lájkra jut 70 röhögős fej általában és egy átlag posztján is kételkedő, de egészen elmebeteg háborús, "3/4-del nyerünk", hazaáruló stb. kommentek vannak, mondjuk ő csak pultozik.
26 napja
A kutyások nagyszülei okosabbak, mint az unokáik —ebből a szempontból is—nem is kicsit, és pont tudják hogy ha tét van, nincs miről beszélni és cselekedni kell egy háborúban’-nem dumálni.Igazából csak többet éltek, és tudják, hogy következményei lesznek annak ha most nekiállnak moralizálni, mert akkor simán jönnek majd azok vissza akiket ők nem akarnak. Az unokák nagy része meg/még ezt nem érti.
26 napja
A kecskeméti Vétóban magyarázta Ruff Bálint, hogy 22-ben Budaörsön Széll Bernadett a kutyapárti jelölt miatt vesztett Menczer ellen.egyszerűbb a kutyákra mutogatni, mert az azt jelenti hogy "mi" nem hibáztunk, hiszen mi mindent jól csináltunk de a kutyák-dk kamupártok miatt nem volt esélyEz már elhangzott itt is többször, de nincsen rá fogadókészség, mert nehezen hihető, hogy tömegével léteznek világnézeti Kutyák, mint ahogyan egy mihazánkos vagy egy dékás sem szavaz listán máshová.lehet kutyazni a kutyakat, megertem, van is miert, en sem igazan lajkolom a mostani kampanyukat (sot az EU-s is ritka szar volt, es oszinten szolva 22-es is, ergo az utobbi 4 kampanybol 3 ablakon ki), de azert kezd picit unalmas lenni ez a kutyak menjenek kutyaba dolog mindennap.Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Ezekből szinte soha semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert alapvetően magasról tesznek rá az emberek és nagyon kicsi a minta, de az talán itt is világosan látszik, miért is kutyázza mindenki a kutyákat:
zinedine5
r.baggio
csebi
Pedig léteznek. És egyszerűbb lenne 3-ból 5-öt csinálni, mert 0-át lehetetlen.
Dzsokijuing
más kérdés hogy valszeg könnyebb megszólítani azokat akik nem tudják elmenjenek-e szavazni mint azokat akik eldöntötték hogy hova szavaznak
amúgy MPtől én nem érzem hogy nagyon ezen rugóznának, ami bíztató ő teszi a dolgát
a gond hogy a folyamatos "blame" amit a kutya szavazók (korábban lmp ...) kapnak kontraproduktív és aki esetleg meggyőzhető lenne az már csak azért se fog, sőt inkább el se megy
Negritis, a vajda
És valóban, az a 2% kellett volna, a bibi az volt, hogy a jelölt helyben aktív, jó ügyek mellett kampányoló arc volt és ilyenkor duplán nehéz elmagyarázni, hogy egyéniben miért ne szavazzanak rá.
Most erre dupla erőforrás van rárakva és a kutyapárti szimpatizánsok értik a voksmegosztás fontosságát.
Jóslófájásom szerint a törzsbázis hozni fogja a költségvetés számait, a többi listás voks pedig közelebb hoz a rendszerváltáshoz, nem távolít tőle.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
egyszerűbb a kutyákra mutogatni, mert az azt jelenti hogy "mi" nem hibáztunk, hiszen mi mindent jól csináltunk de a kutyák-dk kamupártok miatt nem volt esélyEz már elhangzott itt is többször, de nincsen rá fogadókészség, mert nehezen hihető, hogy tömegével léteznek világnézeti Kutyák, mint ahogyan egy mihazánkos vagy egy dékás sem szavaz listán máshová.lehet kutyazni a kutyakat, megertem, van is miert, en sem igazan lajkolom a mostani kampanyukat (sot az EU-s is ritka szar volt, es oszinten szolva 22-es is, ergo az utobbi 4 kampanybol 3 ablakon ki), de azert kezd picit unalmas lenni ez a kutyak menjenek kutyaba dolog mindennap.Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Ezekből szinte soha semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert alapvetően magasról tesznek rá az emberek és nagyon kicsi a minta, de az talán itt is világosan látszik, miért is kutyázza mindenki a kutyákat:
zinedine5
r.baggio
csebi
Dzsokijuing
más kérdés hogy valszeg könnyebb megszólítani azokat akik nem tudják elmenjenek-e szavazni mint azokat akik eldöntötték hogy hova szavaznak
amúgy MPtől én nem érzem hogy nagyon ezen rugóznának, ami bíztató ő teszi a dolgát
a gond hogy a folyamatos "blame" amit a kutya szavazók (korábban lmp ...) kapnak kontraproduktív és aki esetleg meggyőzhető lenne az már csak azért se fog, sőt inkább el se megy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
Ez már elhangzott itt is többször, de nincsen rá fogadókészség, mert nehezen hihető, hogy tömegével léteznek világnézeti Kutyák, mint ahogyan egy mihazánkos vagy egy dékás sem szavaz listán máshová.lehet kutyazni a kutyakat, megertem, van is miert, en sem igazan lajkolom a mostani kampanyukat (sot az EU-s is ritka szar volt, es oszinten szolva 22-es is, ergo az utobbi 4 kampanybol 3 ablakon ki), de azert kezd picit unalmas lenni ez a kutyak menjenek kutyaba dolog mindennap.Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Ezekből szinte soha semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert alapvetően magasról tesznek rá az emberek és nagyon kicsi a minta, de az talán itt is világosan látszik, miért is kutyázza mindenki a kutyákat:
zinedine5
r.baggio
csebi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
26 napja
ja csak a ketsegbe esest nem tudod sosem kizarni, es emiatt hozott donteseket.mi van, ha nem MP hanem az ukránok akarják megmerényelni?Erre is gondoltam. De ennek sem látom nagyobb értelmét. Pont ugyanaz a gond: hogy jutott át? Miként fért oda? Orbán még is csak idehozta a háborút?
MP pedig nyilván össze van már ukránozva.
rva
Nem, túl bonyolult, túl sok minden mehet félre.
Egy esetben lehetséges, ha az oroszok intézik. Ezt még lehetségesnek tartom.
Gyurma Pappa
nezd pl Eger peldajat. ugye szarul all Pajtok nem is kicsit, a Tiszas jelolt meg tok aktivan jarja a telepuleseket, sztem siman be is huzza. erre most allitolag azon gondolkodnak, hogy Szecsi Zoltant induljon el inkabb a fidesz szinekben. ige, arrol a Szecsirol beszelunk, aki alatt tobb szazmillio tunt el a vizilabda klubtol, NAV nyomozas is vegigment, csak aztan jott egy veletlenul jol megirt kormanyrendelet, es a kormany kifizette az egeszet a NAVnak (igen a buntetest is), legutobb meg azzal kerult a hirekebe Szecsi, hogy nekimentek azert, mert az egri uszo-vizilabda edzoket kirugta, hogy pesti haverjai johessenek. szoval, ja sose zard ki, hogy vmi elkepeszto ostobasagot csinaljanak, mert ok belul azt latjak, hogy jo otlet (Simion meg Tihany megvan még?).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
26 napja
lehet kutyazni a kutyakat, megertem, van is miert, en sem igazan lajkolom a mostani kampanyukat (sot az EU-s is ritka szar volt, es oszinten szolva 22-es is, ergo az utobbi 4 kampanybol 3 ablakon ki), de azert kezd picit unalmas lenni ez a kutyak menjenek kutyaba dolog mindennap.Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Ezekből szinte soha semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert alapvetően magasról tesznek rá az emberek és nagyon kicsi a minta, de az talán itt is világosan látszik, miért is kutyázza mindenki a kutyákat:
zinedine5
r.baggio
26 napja

Ez egy nagyon szomorú kép.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
olvasgatva itt a körzetekből jövő beszámolót, tényleg ennyire számít szerintetek a jelölt személye?
26 napja
Mostanában elég sok közéleti videót néztem (főleg ellenzékit Fókusz csoport, Dave világa és persze Edinat). El elég elkeserítő volt az amit láttam Ádám videóiban.Nógrád 1et látom, itt sem sikerült jó Tiszás jelöltet kihozni, ki fog kapni a helyi kiskirály (kis xdd jó vicc) Becsótól.
És lehet hogy már volt téma és többször beszéltünk már róla, de kíváncsi lennék, hogy ti hogy látjátok a saját körzetetek esélyeit Tisza szempontjából?
Mi a MP körzetében élünk és hát itt azért elég egyértelműnek érzem a dolgot.
Viszont a rokonok és a baráti korunk nagy része Veszprémben él. Ott azért erősen érzem, hogy Ovadi erős ellenfél és helyben nem nagyon ismerik Gáspár Leventet. Én is csak annyit tudok róla, hogy megmentette a sógornőmet, de kb ennyi. Illetve rendesen ramentek a közösségi médiában a vad "harcosok".
KB23
Bár pont itt lesz Vétó csütörtökön, tervezek is rá menni, hátha hallok/látok valami okosat.
Poloska vagyok.
26 napja
Írták hogy csomóan látták a működési bajokat az önkormányzatnál (menza kimaradás, dolgozói fizu elmaradás) és leszavaztak a Fideszre, hogy akkor dolgozzanak.Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Vávávává
zinedine5
Apósom újvárosi, a körzetben lakik 😀
Ez a körzet helyi képviselőjének választása volt, 1600 valamennyi szavazó lakik ott, a fele nem ment el, plusz 28 volt a különbség a két jelölt között úgy, hogy egy független (amúgy csőfideszes csaj, csőfideszes családdal és rokonokkal, barátokkal) vitt el talán 77 szavazatot, illetve voltak huncutságok lakcímkártyákkal, mondta az öreg, de hát ki nézi...
Főni meg kiírta face-re, mint nagy győzelem 😀😀😀DDDDD
szerk.: ja igen, a közgyűlés működésképtelen volt eddig és fidesznek kellett nyernie, hogy újra indulhasson minden.. így mos 7-5, mehet minden tovább...
JC6 (Mr. Miele)
Na de ezek egy része listán fix Tiszás lesz.
Kubatov alatt láttam asszem egy helyinek ezt az írását.
Poloska vagyok.
26 napja
Mostanában elég sok közéleti videót néztem (főleg ellenzékit Fókusz csoport, Dave világa és persze Edinat). El elég elkeserítő volt az amit láttam Ádám videóiban.Mohácsi, pécsi és dombóvári körzetet is követem.
És lehet hogy már volt téma és többször beszéltünk már róla, de kíváncsi lennék, hogy ti hogy látjátok a saját körzetetek esélyeit Tisza szempontjából?
Mi a MP körzetében élünk és hát itt azért elég egyértelműnek érzem a dolgot.
Viszont a rokonok és a baráti korunk nagy része Veszprémben él. Ott azért erősen érzem, hogy Ovadi erős ellenfél és helyben nem nagyon ismerik Gáspár Leventet. Én is csak annyit tudok róla, hogy megmentette a sógornőmet, de kb ennyi. Illetve rendesen ramentek a közösségi médiában a vad "harcosok".
KB23
Mohácson szerintem esélytelen a Tisza, súlytalan a jelölt, rengeteg a fikázó komment minden Facebook posztja alatt valódi emberektől, nem Dang Nao néven regisztrált, meg AI generált profiloktól. És ugye 98 óta asszem mindig Hargitai nyerte a körzetet a fidesznek.
Pécs 1 egyértelmű Tisza, még 22-ben is nyert a hatpárti összefogás Mellárral, aki már vissza is lépett a rendszerváltás javára (asszem így mondta). Szerintem Pécs 2 is meglesz már idén, 22-ben is alig nyert Hoppál akit rengetegen utálnak a városban, Kovács Áron meg szerintem igen jó jelölt a Tiszának.
Dombóvár érdekes. Még 2010-es években is végig egy ex-MSZP-s, aztán független, aztán DK-s volt a polgi, de aztán elsöpörte a narancs népharag a mindenféle korrupciós ügyei miatt. Szerencsétlen 30%-ot sem kapott 22-ben, de ő már leírta magát a városban és Bonyhád meg mindig is fideszesebb volt, nyilván ezért is vonták össze az okosok. Én úgy látom az itteni Tiszás jelölt sokkal aktívabb, de egy kis faluban háziorvos, nem sokan ismerik. Viszont sokkal több pozitív reakció érkezik a működésére, posztjaira mint a mohácsinak, de neki is óriási hátrányt kell ledolgoznia a kisfalvakban és az egykori svábok által lakott részeken. Szerintem nagyon szorosan nyer itt csak a fidesz, főleg úgy, hogy Dúró Dóra is itt indul és 10 százelékot simán hozhat (és akivel amúgy ugyanabba a gimibe jártam, pár évvel végzett előttem).
26 napja
és mennyi emberhez nem jut át az üzenete: a kormánypárt feláldozta volna az életed, mert gazdasági növekedést vártNo komment....Rég olvastam ennyire jó, tényszerű, összeszedett cikket, tele kérdőjelek nélkül.
telex.hu/komplex/2026/02/09/szoltak-hogy-a-viktor-levette-a-vedelmet-a-gyarrol-rogan-antal-rakuldte-a-titkosszolgalatot-a-samsung-godi-gyarara
dande2
JC6 (Mr. Miele)
ez kínai állampárt / szovjet tempó
26 napja
No komment....Rég olvastam ennyire jó, tényszerű, összeszedett cikket, tele kérdőjelek nélkül.
telex.hu/komplex/2026/02/09/szoltak-hogy-a-viktor-levette-a-vedelmet-a-gyarrol-rogan-antal-rakuldte-a-titkosszolgalatot-a-samsung-godi-gyarara
dande2
26 napja
No komment...."Egy forrásunk szerint Rogán az akkugyártással szemben kialakult közhangulat miatt „vállalhatatlan politikai kockázatnak” nevezte a Samsung-gyárban történteket, és arra figyelmeztette a minisztertársait, hogy a mérgezések nyilvánosságra kerülése súlyos politikai veszélyt jelenthet a kormánypártokra. Más miniszterek ugyanakkor amellett érveltek, hogy a Samsung-gyár bezáratása jókora nemzetgazdasági károkat okozhat, és elijesztheti a Samsung további beruházásait és a többi akkugyártót."
dande2
¯\_(ツ)_/¯
27 napja
Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Vávávává
zinedine5
Apósom újvárosi, a körzetben lakik 😀
Ez a körzet helyi képviselőjének választása volt, 1600 valamennyi szavazó lakik ott, a fele nem ment el, plusz 28 volt a különbség a két jelölt között úgy, hogy egy független (amúgy csőfideszes csaj, csőfideszes családdal és rokonokkal, barátokkal) vitt el talán 77 szavazatot, illetve voltak huncutságok lakcímkártyákkal, mondta az öreg, de hát ki nézi...
Főni meg kiírta face-re, mint nagy győzelem 😀😀😀DDDDD
szerk.: ja igen, a közgyűlés működésképtelen volt eddig és fidesznek kellett nyernie, hogy újra indulhasson minden.. így mos 7-5, mehet minden tovább...
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
27 napja
Ezekben a szkriptekben az a közös, hogy a kampány mostani szakaszában már hatástalanok. Felfújódtak a buborékok éa a Tiszáé nagyobb. A Fidesz egyetlen esélye, hogy kipukkassza, ha nem engedi rajthoz állni MP pártját.Túlgondolod.mi van, ha nem MP hanem az ukránok akarják megmerényelni?Erre is gondoltam. De ennek sem látom nagyobb értelmét. Pont ugyanaz a gond: hogy jutott át? Miként fért oda? Orbán még is csak idehozta a háborút?
MP pedig nyilván össze van már ukránozva.
rva
Nem, túl bonyolult, túl sok minden mehet félre.
Egy esetben lehetséges, ha az oroszok intézik. Ezt még lehetségesnek tartom.
Gyurma Pappa
Egy határszéli, mondjuk mátészalkai, fehérgyarmati Hábrorúellenes DPK gyűlésen, egy "ukrán" drón becsapódik pár méterre egy lepukkant, lakatlan házba, semmi se történik, a kár elhanyagolható, de narratívát lehet rá építeni. "Kiderül", hogy az ukránok akarták ürgebőrbe varrva MP megbízásából megmerényelni, a nógrádifélek megszakértik, hogy itt az armageddon, a háború, Trump twittel egyet, promptolnak pár látványos AI videót, ahol MP már sorozza afiatalokat, stb., a propaganda meg tolhatja napestig.
Aztán majd megmérik, hogy bejött e, nyerésre állnak, vagy inkább ne legyen választás.
Semmibe se kerül, egyszerű, könnyen kivitelezhető, lelepleződhetetlen, jól eladható/kommunikálható.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
27 napja
így lehet leiratkozni a kormányspamrőlaz első pont több időmbe telne, mint kibaszkodni ezeket a fosványokat. különben is kurva vicces rajtuk tekerni, ha úgy esik. meg csúszdát csinálni belőlük, kinek kell tölcsér a tea cukrozáshoz, ha van nemzeti konzultáció xd
A következőt fogod tenni a saját nyugalmad érdekében:
— Agyaszült Esztelen (@nevergonehu.bsky.social2026. február 8. 14:01
1.) Előkeresed az ügyfélkapus azonosítódat, jelszavadat. (vagy DÁP)
2.) Elmész a www.valasztas.hu/kerelmek-mag... webcímre.
3.) A képen látható linkre kattintva beadod a személyes adataid választási célú felhasználását tiltó kérelmedet.
[image or embed]
Löfli
27 napja
így lehet leiratkozni a kormányspamrőlA következőt fogod tenni a saját nyugalmad érdekében:
— Agyaszült Esztelen (@nevergonehu.bsky.social) 2026. február 8. 14:01
1.) Előkeresed az ügyfélkapus azonosítódat, jelszavadat. (vagy DÁP)
2.) Elmész a www.valasztas.hu/kerelmek-mag... webcímre.
3.) A képen látható linkre kattintva beadod a személyes adataid választási célú felhasználását tiltó kérelmedet.
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!