Politika
70 feliratkozó
19 napja
ner-flix.com/Független magyar tényfeltáró tartalmak gyűjteménye.
Az oldal nem politikai párt által szponzorált, nem gyűjt adatokat, nem használ sütiket. A videók a készítőik tulajdonát képezik.
Támogasd a független médiát: Partizán · Direkt36 · 444.hu · Átlátszó · Telex · Kontroll · Friderikusz Podcast · duszkapeti · DE! Akcióközösség · Válasz Online
Szerkesztette: ozibozi
19 napja
soha nem szavaztam még a fideszre, és ez így is fog maradni. Megbánni meg pláne nem fogom, hogy nem cselekedtem ilyesmit 😀Már meg is bántam, hogy nem a Fideszre szavaztam. Viszont akkor, ha maradnak hatalmon, nem lennének ennyire kedvesek. Huh, ördögi kör.Nem a te hibád, tényleg szimpin tolták, pont ez a lényeg.Jól van na, éppen a földet túrtam otthon mint az ex-képviselőnk Pöcs Jani, így lehet kicsit elfogadóbb voltam a kelleténél. Mea culpaEz ilyen. Amikor elmúlik a tömegpszichózis, megszűnik a módosult tudatállapot, akkor mindenkinek előjön a kedves, értelmes, szimpatikus énje, hiszen ők is csak emberek, és lehet dobálni az empátia krediteket.Havasi a 444-nekAmúgy ő is és Gulyás is jót nyilatkozott, legalábbis nekem szimpatikus volt mindkettő
Milyen a hangulat most?
HB: komolytalan kérdés… továbbra is fergeteges.
😂
szaba
Bruce
Mondjuk ha valaki elolvassa a nácik nürnbergi perben tett vallomásainak leiratát, és abból indul ki amit mondanak, akkor 1-2-t leszámítva mindegyik logikus, racionálisan érvelő kedves családapa vagy szimpatikus fiatalember, akik csak tették amit tenniük kellett, akiket elragadtak az események, de ők nem is igazán nácik, és ha rajtuk múlt volna, akkor tényleg csak egy szebb jövőt akartak építeni...
Őszentsége Sobri Jóska
Bruce
Amikor egy ilyen elmebaj végetér, elvonul a köd, akkor kiderül, hogy ezek a gecik alapvetően kedves fickók. Pont ez benne az ördögi.
Én nem is Merle könyvével, hanem inkább a Kísérlet című német filmmel raknám párhuzamba.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
19 napja
Más, abban ki tud segíteni, hogy a listás szavazatokhoz a melyik pártnak mennyi kompenzációt számoltak azt hol lehet megtalálni?Bocsi, meg is találtam! 😀
Vagy egyesével ki kell szedegetnem az oldalról?
Bruce
vtr.valasztas.hu/ogy2026/informaciok/orszagos-listas-mandatumok-szamitasa
19 napja
Más, abban ki tud segíteni, hogy a listás szavazatokhoz a melyik pártnak mennyi kompenzációt számoltak azt hol lehet megtalálni? Vagy egyesével ki kell szedegetnem az oldalról?
19 napja
Már meg is bántam, hogy nem a Fideszre szavaztam. Viszont akkor, ha maradnak hatalmon, nem lennének ennyire kedvesek. Huh, ördögi kör.Nem a te hibád, tényleg szimpin tolták, pont ez a lényeg.Jól van na, éppen a földet túrtam otthon mint az ex-képviselőnk Pöcs Jani, így lehet kicsit elfogadóbb voltam a kelleténél. Mea culpaEz ilyen. Amikor elmúlik a tömegpszichózis, megszűnik a módosult tudatállapot, akkor mindenkinek előjön a kedves, értelmes, szimpatikus énje, hiszen ők is csak emberek, és lehet dobálni az empátia krediteket.Havasi a 444-nekAmúgy ő is és Gulyás is jót nyilatkozott, legalábbis nekem szimpatikus volt mindkettő
Milyen a hangulat most?
😂
szaba
Bruce
Mondjuk ha valaki elolvassa a nácik nürnbergi perben tett vallomásainak leiratát, és abból indul ki amit mondanak, akkor 1-2-t leszámítva mindegyik logikus, racionálisan érvelő kedves családapa vagy szimpatikus fiatalember, akik csak tették amit tenniük kellett, akiket elragadtak az események, de ők nem is igazán nácik, és ha rajtuk múlt volna, akkor tényleg csak egy szebb jövőt akartak építeni...
Őszentsége Sobri Jóska
Bruce
Amikor egy ilyen elmebaj végetér, elvonul a köd, akkor kiderül, hogy ezek a gecik alapvetően kedves fickók. Pont ez benne az ördögi.
Én nem is Merle könyvével, hanem inkább a Kísérlet című német filmmel raknám párhuzamba.
Őszentsége Sobri Jóska
19 napja
Hat, vagy jol beepitettek neki, de szerintem ez vmilyen szinten osztonosnek is kell lennie, mert tudni kell eloadni."Azt se tudja hol a tehén eleje meg a vége" 😀a "szerkesztő" úrnak amúgy nagyon hasonlít a hangja egy berekedt Gyurcsány Ferkóhoz 😀a telex tudja mi kell a népnekÉn is most néztem meg, 15:30nál van az arany 😀
Löfli
Sixo
Pep71
Ha ezeket a dumákat csak így csuklóból tolja, akkor nagyon szórakoztató időszaknak nézünk elébe.
Jan
MP-ben boven megvan ez h csuklobol kitolja, ahogy OV is el tudott ereszteni frappans egysorosokat, ezt el kell ismerni.
Raadasul MP-ben is megvan a bizonyitasi vagy, a bluechip, az h odaszurjon amikor tud, szal a mostani idoszak az ilyen szempontbol erdekes lesz.
Aztan csokkeni fog ez, bar kerdes h mi lesz a Parlamentben.
Viszont az tetszik h tartja magat ahhoz h o tenyleg szolgal. Korrektul kiall, elmondja h kivel mit beszelt, mit intezett, roviden valaszol a medianak es ennyi.
Persze, tul sokat nem tudunk meg, de mar az is udito h hozza a standardot es nem magas lorol szovegel.
19 napja
Ja, a székesfehérvári polgi, szeretik ott, pont mint ahogy Borkait is Győrben 😊Ki ez a serpa?sztem a Cser Pataky
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Negritis, a vajda
19 napja
Nem a te hibád, tényleg szimpin tolták, pont ez a lényeg.Jól van na, éppen a földet túrtam otthon mint az ex-képviselőnk Pöcs Jani, így lehet kicsit elfogadóbb voltam a kelleténél. Mea culpaEz ilyen. Amikor elmúlik a tömegpszichózis, megszűnik a módosult tudatállapot, akkor mindenkinek előjön a kedves, értelmes, szimpatikus énje, hiszen ők is csak emberek, és lehet dobálni az empátia krediteket.Havasi a 444-nekAmúgy ő is és Gulyás is jót nyilatkozott, legalábbis nekem szimpatikus volt mindkettő
Milyen a hangulat most?
😂
szaba
Bruce
Őszentsége Sobri Jóska
Bruce
19 napja
Ki ez a serpa?sztem a Cser Pataky
bcsarli, Udvari Főkóstoló
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
19 napja
Ki ez a serpa?
19 napja
Ugyanmár, hát a CserPa is milyen jó szakember mások szerint, ne mentegetőzz 😉Jól van na, éppen a földet túrtam otthon mint az ex-képviselőnk Pöcs Jani, így lehet kicsit elfogadóbb voltam a kelleténél. Mea culpaEz ilyen. Amikor elmúlik a tömegpszichózis, megszűnik a módosult tudatállapot, akkor mindenkinek előjön a kedves, értelmes, szimpatikus énje, hiszen ők is csak emberek, és lehet dobálni az empátia krediteket.Havasi a 444-nekAmúgy ő is és Gulyás is jót nyilatkozott, legalábbis nekem szimpatikus volt mindkettő
Milyen a hangulat most?
😂
szaba
Bruce
Őszentsége Sobri Jóska
Bruce
19 napja
index.hu/kultur/2026/04/14/nagy-fero-beatrice-zenesz-fidesz-tisza-part-eredmeny-politika-valasztas-2026/Nem annyira tudom kovetni az esemenyeket de Feró nyilatkozott már? (Ha csak okádott az nem annyira érdekel.)Szerinted felfogja mi történt?
Brouwerij van de Vrij
Úgy a maga teljességében?
Szerintem arra nem emlékszik, amit tegnap mondott, nemhogy kontextusában arra, hogy miért. Majd amikor a neje szól neki, akkor elnézést kér, meg mellé két felest.
Őszentsége Sobri Jóska
hvg.hu/elet/20260413_nagy-fero-trump-30-ezer-tengereszgyalogos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
19 napja
Jól van na, éppen a földet túrtam otthon mint az ex-képviselőnk Pöcs Jani, így lehet kicsit elfogadóbb voltam a kelleténél. Mea culpaEz ilyen. Amikor elmúlik a tömegpszichózis, megszűnik a módosult tudatállapot, akkor mindenkinek előjön a kedves, értelmes, szimpatikus énje, hiszen ők is csak emberek, és lehet dobálni az empátia krediteket.Havasi a 444-nekAmúgy ő is és Gulyás is jót nyilatkozott, legalábbis nekem szimpatikus volt mindkettő
Milyen a hangulat most?
😂
szaba
Bruce
Őszentsége Sobri Jóska
19 napja
Nem annyira tudom kovetni az esemenyeket de Feró nyilatkozott már? (Ha csak okádott az nem annyira érdekel.)Szerinted felfogja mi történt?
Brouwerij van de Vrij
Úgy a maga teljességében?
Szerintem arra nem emlékszik, amit tegnap mondott, nemhogy kontextusában arra, hogy miért. Majd amikor a neje szól neki, akkor elnézést kér, meg mellé két felest.
19 napja
Robert Mérleg:Ez ilyen. Amikor elmúlik a tömegpszichózis, megszűnik a módosult tudatállapot, akkor mindenkinek előjön a kedves, értelmes, szimpatikus énje, hiszen ők is csak emberek, és lehet dobálni az empátia krediteket.Havasi a 444-nekAmúgy ő is és Gulyás is jót nyilatkozott, legalábbis nekem szimpatikus volt mindkettő
Milyen a hangulat most?
😂
szaba
Bruce
Őszentsége Sobri Jóska
Mesterségem a halál
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
19 napja
Ez ilyen. Amikor elmúlik a tömegpszichózis, megszűnik a módosult tudatállapot, akkor mindenkinek előjön a kedves, értelmes, szimpatikus énje, hiszen ők is csak emberek, és lehet dobálni az empátia krediteket.Havasi a 444-nekAmúgy ő is és Gulyás is jót nyilatkozott, legalábbis nekem szimpatikus volt mindkettő
Milyen a hangulat most?
😂
szaba
Bruce
19 napja
Nem annyira tudom kovetni az esemenyeket de Feró nyilatkozott már? (Ha csak okádott az nem annyira érdekel.)
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
19 napja
Havasi a 444-nekAmúgy ő is és Gulyás is jót nyilatkozott, legalábbis nekem szimpatikus volt mindkettő
Milyen a hangulat most?
😂
szaba
19 napja
"Azt se tudja hol a tehén eleje meg a vége" 😀a "szerkesztő" úrnak amúgy nagyon hasonlít a hangja egy berekedt Gyurcsány Ferkóhoz 😀a telex tudja mi kell a népnekÉn is most néztem meg, 15:30nál van az arany 😀
Löfli
Sixo
Pep71
Ha ezeket a dumákat csak így csuklóból tolja, akkor nagyon szórakoztató időszaknak nézünk elébe.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
19 napja
Egyetértünk, mindenesetre elképesztő, hogy ekkora bukás után is képesek tovább folytatni az ocsmányságot a vezetőségben...MTI fellázadt. Mondjuk persze szebb lett volna korábban, de így is mókás. Lassan Viktorról be lehet tenni a Travolta mémet 😊Végülis 1946ban is ki lehetett volna még ugorni háborúból…
Az is milyen jó üzenet a “nemzetthy” oldalnak, hogy megint Fico fogja képviselni Magyarországot.
somoskovig
csebi
444.hu/2026/04/15/magyar-az-mtva-allomanygyuleserol-javaslom-hogy-ne-inditsanak-fegyelmit
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
19 napja
a "szerkesztő" úrnak amúgy nagyon hasonlít a hangja egy berekedt Gyurcsány Ferkóhoz 😀a telex tudja mi kell a népnekÉn is most néztem meg, 15:30nál van az arany 😀
Löfli
Sixo
19 napja
MTI fellázadt. Mondjuk persze szebb lett volna korábban, de így is mókás. Lassan Viktorról be lehet tenni a Travolta mémet 😊Végülis 1946ban is ki lehetett volna még ugorni háborúból…
Az is milyen jó üzenet a “nemzetthy” oldalnak, hogy megint Fico fogja képviselni Magyarországot.
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
19 napja
Zala 2 még egy szóra!Az összes szavazat megszámolva, már csak a külföldi/átjelentkező van hátra.
24969 Varga B. Tisza
24921 Nagy B. Fidesz
48 a különbség, azt hiszem az eredeti 57 volt, de szerintem így is jár a taps a bizottságoknak. Több olyan papír is lehet, amit mondjuk utólag érvényesnek ismernek el és így változik a státusza.
19 napja
MTI fellázadt. Mondjuk persze szebb lett volna korábban, de így is mókás. Lassan Viktorról be lehet tenni a Travolta mémet 😊Az is milyen jó üzenet a “nemzetthy” oldalnak, hogy megint Fico fogja képviselni Magyarországot.