Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
Imádom, ahogy szopatják ezeket a korlátolt kreténeket. Csodálatos.Novák meg Dúró megpattantak 🤣meg...a cigány himnusz előtt mind kiment, akik kevesebben vannak frakcióban a 7 törpénél...bár meglepő módon nem mentek vissza a szózatra vagy a székely himnuszra se...pedig beraktak közé egy örömódát, hogy oda-vissza mászkálhassanak 😀
warr_b
Klaci79

1 hónapja
Ő bal kezénél van, a másik oldalon.??? Egy nő a sógora???Ki ül MP-től jobbra?A sógora
Sixo
vpi
Sixo
Kire gondolsz?
vpi
1 hónapja
Szánalmasan pitiáner húzás, mondjuk mit vár tőlük az ember.Novák meg Dúró megpattantak 🤣meg...a cigány himnusz előtt mind kiment, akik kevesebben vannak frakcióban a 7 törpénél...bár meglepő módon nem mentek vissza a szózatra vagy a székely himnuszra se...pedig beraktak közé egy örömódát, hogy oda-vissza mászkálhassanak 😀
warr_b
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
??? Egy nő a sógora???Ki ül MP-től jobbra?A sógora
Sixo
vpi
Sixo

Kire gondolsz?
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Ki ül MP-től jobbra?A sógora
Sixo
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Novák meg Dúró megpattantak 🤣meg...a cigány himnusz előtt mind kiment, akik kevesebben vannak frakcióban a 7 törpénél...bár meglepő módon nem mentek vissza a szózatra vagy a székely himnuszra se...pedig beraktak közé egy örömódát, hogy oda-vissza mászkálhassanak 😀
warr_b
1 hónapja
Sose néztem alakulóülést. Mindegyik ilyen menő volt?még ilyet soha korábban 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/05/09/palinkas-szilveszter-is-ott-van-a-parlamentbenNa, vannak akik már nem mennek ki?

1 hónapja
Sose néztem alakulóülést. Mindegyik ilyen menő volt?
1 hónapja
Novák meg Dúró megpattantak 🤣

1 hónapja
Lepacsizott a gyerekekkel ez is szép!Biztos hatalmas élmény volt nekik.
bcsarli, Udvari Főkóstoló

1 hónapja
Lepacsizott a gyerekekkel ez is szép!
1 hónapja
Na, erre azért még a fideszeseknek se volt pofája ülve maradni, pedig először megpróbálták...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Folklólműsol!Eszem megáll, küszködök a könnyeimmel. Ezt se gondoltam volna.
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Kicsit le vagyok maradva, de Szatyor szépen kapta 😀
1 hónapja
Folklólműsol!

1 hónapja
Kötsög fideszesek ülve maradtak
1 hónapja
Hát egy biztos már most: MP is csatlakozott azon magyar miniszterelnökök sorába, akiknek a beszédeit nehezemre esik VÉGIGhallgatni. 😀hagyni kell, hadd mondja végig, aztán meg lehet hallgatni 1.75-ös sebességen. én most tartok a zsetonvisszaszerzési törvénynél, de egész dinamikusan halad így
peterk2005 udvari bolond
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Hát egy biztos már most: MP is csatlakozott azon magyar miniszterelnökök sorába, akiknek a beszédeit nehezemre esik VÉGIGhallgatni. 😀Még utoljára kihasználja a lehetőséget, mert ezután Forsthoffer megvonja tőle a szót 😀
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Direkt mondja vajon rövid u-val az "ellensúlyok rendszerét"? 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Hát egy biztos már most: MP is csatlakozott azon magyar miniszterelnökök sorába, akiknek a beszédeit nehezemre esik VÉGIGhallgatni. 😀Mázli, hogy nem Kubába születtél.
peterk2005 udvari bolond