Politika
64 feliratkozó
25 napja
mivel Tuzson 2022ben 44%t ert el Godon akkor az 50% ott kb 4/5t jelenteneKíváncsi leszek a gödi szavazatokra 61 nap múlva...Majd jön 50% fidesz
Sjoelleer van de Vrij
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
Kíváncsi leszek a gödi szavazatokra 61 nap múlva...Majd jön 50% fidesz
Sjoelleer van de Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Előjáték?ezeket onnan lehet tudni, hogy kamu, hogy nem találták el
24.hu/belfold/2026/02/10/nagytevel-polgarmester-ralottek/
KB23
25 napja
Kíváncsi leszek a gödi szavazatokra 61 nap múlva...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
25 napja
fideath
25 napja
Csendes hatalomátadás lesz és ha MP nem tanul 90-94-ből, 2030-ban a mélyállam visszajön kétharmaddal.én már annak is örülök ha nem fog szemeket kilövetni a zavargások közbenNekem van egy olyan érzésem/vágyam hogy a Pintér S ki fog ugrani és lepaktál a tiszával persze nem nyílvánosanEz a nyilvánvaló szivárogtatás is azt mutatja, hogy valakik aktívan készülnek a Fidesz utáni világra.és mennyi emberhez nem jut át az üzenete: a kormánypárt feláldozta volna az életed, mert gazdasági növekedést vártNo komment....Rég olvastam ennyire jó, tényszerű, összeszedett cikket, tele kérdőjelek nélkül.
telex.hu/komplex/2026/02/09/szoltak-hogy-a-viktor-levette-a-vedelmet-a-gyarrol-rogan-antal-rakuldte-a-titkosszolgalatot-a-samsung-godi-gyarara
dande2
JC6 (Mr. Miele)
ez kínai állampárt / szovjet tempó
rva
Dzsokijuing
Janek
Josszi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
25 napja
Mint az, hogy a legfelsőbb szintekig elért, hogy szervezetten dugnak gyerekeket? Elfelejtik az emberek hidd el.Ezt az ügyet ha nem tudják irgalmatlan gyorsan lesöpörni, akkor ez lehet az utolsó szeg, itt nincs kire bűnözőzni, ukranozni, brusszelezni, kommunikációs szempontból védhetetlen es keretezhetetlen.Látom nyomorék Kakadu érdemi válaszok helyett ismét csak feljelentésekkel tud fenyegetőzni. 😀ezt a palackot nem biztos, hogy ki akarja nyitni, mert esetleg lesz pár vállalkozó szellemű ügyvéd, aki elvállal egy class actiont, és még a végén még ugrik az asszony (nem a Zsuzsi) Cayenne-je is
Beki
slowmotion
somoskovig
25 napja
ugyanmár, a Fideszes szekta szerint ez hülyeség, Tisza hazugság, vagy ha valaki felelős az a SamsungEzt az ügyet ha nem tudják irgalmatlan gyorsan lesöpörni, akkor ez lehet az utolsó szeg, itt nincs kire bűnözőzni, ukranozni, brusszelezni, kommunikációs szempontból védhetetlen es keretezhetetlen.Látom nyomorék Kakadu érdemi válaszok helyett ismét csak feljelentésekkel tud fenyegetőzni. 😀ezt a palackot nem biztos, hogy ki akarja nyitni, mert esetleg lesz pár vállalkozó szellemű ügyvéd, aki elvállal egy class actiont, és még a végén még ugrik az asszony (nem a Zsuzsi) Cayenne-je is
Beki
slowmotion
somoskovig
25 napja
Érkezik a merénylet?Ezt az ügyet ha nem tudják irgalmatlan gyorsan lesöpörni, akkor ez lehet az utolsó szeg, itt nincs kire bűnözőzni, ukranozni, brusszelezni, kommunikációs szempontból védhetetlen es keretezhetetlen.Látom nyomorék Kakadu érdemi válaszok helyett ismét csak feljelentésekkel tud fenyegetőzni. 😀ezt a palackot nem biztos, hogy ki akarja nyitni, mert esetleg lesz pár vállalkozó szellemű ügyvéd, aki elvállal egy class actiont, és még a végén még ugrik az asszony (nem a Zsuzsi) Cayenne-je is
Beki
slowmotion
somoskovig
25 napja
Ezt az ügyet ha nem tudják irgalmatlan gyorsan lesöpörni, akkor ez lehet az utolsó szeg, itt nincs kire bűnözőzni, ukranozni, brusszelezni, kommunikációs szempontból védhetetlen es keretezhetetlen.Látom nyomorék Kakadu érdemi válaszok helyett ismét csak feljelentésekkel tud fenyegetőzni. 😀ezt a palackot nem biztos, hogy ki akarja nyitni, mert esetleg lesz pár vállalkozó szellemű ügyvéd, aki elvállal egy class actiont, és még a végén még ugrik az asszony (nem a Zsuzsi) Cayenne-je is
Beki
slowmotion
25 napja
Értettem.Igen, ezt viccnek szánták."Esélyes DK"az MKKP még mindig egy viccpárt? mert én már nem tudok rajtuk nevetni sem"Én mindig is kutyapárti szavazó voltam, kivéve 24-ben, 22-ben, 19-ben és 18-ban, mert ezeken a választásokon nagy volt a tét, és azokra az esélyes jelöltekre kellett szavaznom, akiket ma bohócnak tartok. Tehát mint hűséges szavazótok, kérlek, hogy lépjetek vissza hiszen túl fontos ez a választás, hogy kispártra szavazzak (nem is értem, hogy miért nem nagy pártként indultok). Példát vehetnétek Magyar Péterről, aki 2024-ben átadta a terepet az esélyes DK-nak, és nem akarta megosztani azzal az ellenzéki szavazókat, hogy pár hónappal a választás előtt új pártot hoz létre." (MKKP Józsefváros)
Josszi
Dzsokijuing
Felröhögtem!
Ki mondta, hogy már nem vicc párt a kutyák?
SBL
Dzsokijuing
Annak ellenére, hogy magát a pártot már jóideje nem értem.
25 napja
én már annak is örülök ha nem fog szemeket kilövetni a zavargások közbenNekem van egy olyan érzésem/vágyam hogy a Pintér S ki fog ugrani és lepaktál a tiszával persze nem nyílvánosanEz a nyilvánvaló szivárogtatás is azt mutatja, hogy valakik aktívan készülnek a Fidesz utáni világra.és mennyi emberhez nem jut át az üzenete: a kormánypárt feláldozta volna az életed, mert gazdasági növekedést vártNo komment....Rég olvastam ennyire jó, tényszerű, összeszedett cikket, tele kérdőjelek nélkül.
telex.hu/komplex/2026/02/09/szoltak-hogy-a-viktor-levette-a-vedelmet-a-gyarrol-rogan-antal-rakuldte-a-titkosszolgalatot-a-samsung-godi-gyarara
dande2
JC6 (Mr. Miele)
rva
Dzsokijuing
Janek
¯\_(ツ)_/¯
25 napja
Látom nyomorék Kakadu érdemi válaszok helyett ismét csak feljelentésekkel tud fenyegetőzni. 😀ezt a palackot nem biztos, hogy ki akarja nyitni, mert esetleg lesz pár vállalkozó szellemű ügyvéd, aki elvállal egy class actiont, és még a végén még ugrik az asszony (nem a Zsuzsi) Cayenne-je is
Beki
25 napja
No komment....Loptam:
dande2
"És most kedves fideszesek, üljetek le egy kényelmes székbe, csukjátok be a szemeteket, menjetek vissza az időben 20 évet, képzeljétek el, hogy Gyurcsány odatelepít egy tizen pár ezer fős Duna menti kisváros végébe egy 8e fős gyárat (ráadásul multinacionális vállalat!!), ahol 95%-ban vendégmunkásokat alkalmaznak, és amelyik ilyen szinten szennyezi a környéket azért, hogy a félhülye építési és miegyéb vállalkozóvá avanzsált gázszerelő volt osztálytársa felépíthesse azt + a hozzávezető infrastruktúrát, hogy legyen miből plusz 1 szál rózsát venni minden hónapban a volt TV2-s műsorvezető feleségének a Birkin táska / magángép / jacht stb. mellé. Képzeljétek ezt el, és azt is, hogy miként reagálnátok."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
25 napja
Látom nyomorék Kakadu érdemi válaszok helyett ismét csak feljelentésekkel tud fenyegetőzni. 😀tudják hogy ezen elmehet a választás, most totál ellentámadás lesz
Beki
¯\_(ツ)_/¯
25 napja
Látom nyomorék Kakadu érdemi válaszok helyett ismét csak feljelentésekkel tud fenyegetőzni. 😀
26 napja
24.hu/kulfold/2026/02/09/portugalia-elnokvalasztas/Európa irányba áll, kezdi levenni, hogy Trumpapa átpasszolta a kontinenst Putyinnak.
Vasárnap két komoly vereségük is volt a patriótáknak.
SBL
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
26 napja
4:20-nál kb.:"Esélyes DK"az MKKP még mindig egy viccpárt? mert én már nem tudok rajtuk nevetni sem"Én mindig is kutyapárti szavazó voltam, kivéve 24-ben, 22-ben, 19-ben és 18-ban, mert ezeken a választásokon nagy volt a tét, és azokra az esélyes jelöltekre kellett szavaznom, akiket ma bohócnak tartok. Tehát mint hűséges szavazótok, kérlek, hogy lépjetek vissza hiszen túl fontos ez a választás, hogy kispártra szavazzak (nem is értem, hogy miért nem nagy pártként indultok). Példát vehetnétek Magyar Péterről, aki 2024-ben átadta a terepet az esélyes DK-nak, és nem akarta megosztani azzal az ellenzéki szavazókat, hogy pár hónappal a választás előtt új pártot hoz létre." (MKKP Józsefváros)
Josszi
Dzsokijuing
Felröhögtem!
SBL
www.youtube.com/live/PjxNEBzsRcI?si=dhRVvB-i8omDwH7c
mondjuk külön vicces, hogy ebben meg rögtön cáfolja a fenti állítást 0:45-nél (ugyanazon napon került fel a két vidi) 😀 ...ebből is látszik, hogy még ők maguk sem tudják, hogy micsodák..
youtu.be/LMFIYQ1ocRE?si=5A819eZQnBWhP2k8
update: még1x elolvasva a sorodat, talán szarkasztikus volt a kérdésed? ez esetben bocsánat az okoskodásért 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Nekem van egy olyan érzésem/vágyam hogy a Pintér S ki fog ugrani és lepaktál a tiszával persze nem nyílvánosanEz a nyilvánvaló szivárogtatás is azt mutatja, hogy valakik aktívan készülnek a Fidesz utáni világra.és mennyi emberhez nem jut át az üzenete: a kormánypárt feláldozta volna az életed, mert gazdasági növekedést vártNo komment....Rég olvastam ennyire jó, tényszerű, összeszedett cikket, tele kérdőjelek nélkül.
dande2
JC6 (Mr. Miele)
rva
Dzsokijuing
26 napja
Igen, ezt viccnek szánták."Esélyes DK"az MKKP még mindig egy viccpárt? mert én már nem tudok rajtuk nevetni sem"Én mindig is kutyapárti szavazó voltam, kivéve 24-ben, 22-ben, 19-ben és 18-ban, mert ezeken a választásokon nagy volt a tét, és azokra az esélyes jelöltekre kellett szavaznom, akiket ma bohócnak tartok. Tehát mint hűséges szavazótok, kérlek, hogy lépjetek vissza hiszen túl fontos ez a választás, hogy kispártra szavazzak (nem is értem, hogy miért nem nagy pártként indultok). Példát vehetnétek Magyar Péterről, aki 2024-ben átadta a terepet az esélyes DK-nak, és nem akarta megosztani azzal az ellenzéki szavazókat, hogy pár hónappal a választás előtt új pártot hoz létre." (MKKP Józsefváros)
Josszi
Dzsokijuing
Felröhögtem!
SBL
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
26 napja
24.hu/kulfold/2026/02/09/portugalia-elnokvalasztas/Vasárnap két komoly vereségük is volt a patriótáknak.
26 napja
"Esélyes DK"az MKKP még mindig egy viccpárt? mert én már nem tudok rajtuk nevetni sem"Én mindig is kutyapárti szavazó voltam, kivéve 24-ben, 22-ben, 19-ben és 18-ban, mert ezeken a választásokon nagy volt a tét, és azokra az esélyes jelöltekre kellett szavaznom, akiket ma bohócnak tartok. Tehát mint hűséges szavazótok, kérlek, hogy lépjetek vissza hiszen túl fontos ez a választás, hogy kispártra szavazzak (nem is értem, hogy miért nem nagy pártként indultok). Példát vehetnétek Magyar Péterről, aki 2024-ben átadta a terepet az esélyes DK-nak, és nem akarta megosztani azzal az ellenzéki szavazókat, hogy pár hónappal a választás előtt új pártot hoz létre." (MKKP Józsefváros)
Josszi
Dzsokijuing
Felröhögtem!
26 napja
kerületi polgármesteri fizu: 3misi polgármesteri költségtérítés: 450ezer fővárosi közgyűlési tagság: 1 misi fővárosi bizottsági pótlék: 100ezeraz MKKP még mindig egy viccpárt? mert én már nem tudok rajtuk nevetni sem"Én mindig is kutyapárti szavazó voltam, kivéve 24-ben, 22-ben, 19-ben és 18-ban, mert ezeken a választásokon nagy volt a tét, és azokra az esélyes jelöltekre kellett szavaznom, akiket ma bohócnak tartok. Tehát mint hűséges szavazótok, kérlek, hogy lépjetek vissza hiszen túl fontos ez a választás, hogy kispártra szavazzak (nem is értem, hogy miért nem nagy pártként indultok). Példát vehetnétek Magyar Péterről, aki 2024-ben átadta a terepet az esélyes DK-nak, és nem akarta megosztani azzal az ellenzéki szavazókat, hogy pár hónappal a választás előtt új pártot hoz létre." (MKKP Józsefváros)
Josszi
Dzsokijuing
KG összesen: bruttó 4.550.000 Ft havonta
alpolgármesteri fizetés: 2,7misi alpolgármesteri költségtérítés: 400ezer fővárosi közgyűlési tagság: 1 misi fővárosi bizottsági pótlék: 100ezer
Szuzi összesen: 4.200.000 Ft havonta.
Összesen élettársaknak: 8.750.000 Ft havonta.
Ez nettó: 5,8 millió forint a bankszámlán minden hónap 5. napjáig.
Ami miatt számomra hiteltelenné váltak:
A IX. kerületben van olyan alpolgármester, aki Szuzinál jóval kevesebbet keres. Neki miért nem volt elég annyi a nagy közpénztakarékosság jegyében?
Miért nem engedték két masik kutyapártosnak, hogy beüljenek a fővárosi közgyűlésbe? Két emberüknek lenne még havi 1,1m fizetése, építhették volna magukat politikusnak, mert eleve súlytalan a fővárosi MKKP frakció. Nem, nekik kellett még a zsé, és nehogy más is szerephez jusson. Itt látszik, hogy nekik miről szól valójában a párt és a politika.
Kovács Gergely korábban mindenhol szajkózta, hogy túl sok a polgármesteri fizestése, majd eladakozza jelentős részét. Azóta erről óriási kuss van. Nem kell elmondani, hogy kinek, de, hogy mennyit, az fontos lenne. Ígéret szép szó.
Nekik sokkal jobb egy Fidesz kormány, ellenkező esetben a Tisza három év múlva kiütheti a zsíros helyekről, aztán mehetnek vissza a balettba táncolni
szóval azért beültek a fövárosi közgyülibe is, nem is olyan rossz a hatalom , még ha örökélettel nem is jár
¯\_(ツ)_/¯