Politika

64 feliratkozó

25 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 707 — Lucas Scott
Kíváncsi leszek a gödi szavazatokra 61 nap múlva...
Sjoelleer van de Vrij
Majd jön 50% fidesz
Negritis, a vajda
mivel Tuzson 2022ben 44%t ert el Godon akkor az 50% ott kb 4/5t jelentene

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 623 — The Mathematician
Sjoelleer van de Vrij
Majd jön 50% fidesz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
25 napja
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Előjáték?

24.hu/belfold/2026/02/10/nagytevel-polgarmester-ralottek/
KB23
ezeket onnan lehet tudni, hogy kamu, hogy nem találták el
25 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 577
Előjáték?

24.hu/belfold/2026/02/10/nagytevel-polgarmester-ralottek/
25 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
25 napja
ozibozi New York Giants 20 966
Egy átlag vidéki faluban ahol a bázis van, kb azt sem tudják mi az a Samsung gyár, meg hogy hol van Göd,
Ez biztos Valami libsi zöld dolog, hülyeség, amivel támadják a
Viktort.

Szerkesztette: ozibozi
25 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
fideath
25 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 245 — Saturday Night Lights
No komment....

telex.hu/komplex/2026/02/09/szoltak-hogy-a-viktor-levette-a-vedelmet-a-gyarrol-rogan-antal-rakuldte-a-titkosszolgalatot-a-samsung-godi-gyarara
dande2
Rég olvastam ennyire jó, tényszerű, összeszedett cikket, tele kérdőjelek nélkül.
JC6 (Mr. Miele)
és mennyi emberhez nem jut át az üzenete: a kormánypárt feláldozta volna az életed, mert gazdasági növekedést várt
ez kínai állampárt / szovjet tempó
rva
Ez a nyilvánvaló szivárogtatás is azt mutatja, hogy valakik aktívan készülnek a Fidesz utáni világra.
Dzsokijuing
Nekem van egy olyan érzésem/vágyam hogy a Pintér S ki fog ugrani és lepaktál a tiszával persze nem nyílvánosan
Janek
én már annak is örülök ha nem fog szemeket kilövetni a zavargások közben
Josszi
Csendes hatalomátadás lesz és ha MP nem tanul 90-94-ből, 2030-ban a mélyállam visszajön kétharmaddal.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
25 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed
Látom nyomorék Kakadu érdemi válaszok helyett ismét csak feljelentésekkel tud fenyegetőzni. 😀
Beki
ezt a palackot nem biztos, hogy ki akarja nyitni, mert esetleg lesz pár vállalkozó szellemű ügyvéd, aki elvállal egy class actiont, és még a végén még ugrik az asszony (nem a Zsuzsi) Cayenne-je is
slowmotion
Ezt az ügyet ha nem tudják irgalmatlan gyorsan lesöpörni, akkor ez lehet az utolsó szeg, itt nincs kire bűnözőzni, ukranozni, brusszelezni, kommunikációs szempontból védhetetlen es keretezhetetlen.
somoskovig
Mint az, hogy a legfelsőbb szintekig elért, hogy szervezetten dugnak gyerekeket? Elfelejtik az emberek hidd el.
25 napja
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Látom nyomorék Kakadu érdemi válaszok helyett ismét csak feljelentésekkel tud fenyegetőzni. 😀
Beki
ezt a palackot nem biztos, hogy ki akarja nyitni, mert esetleg lesz pár vállalkozó szellemű ügyvéd, aki elvállal egy class actiont, és még a végén még ugrik az asszony (nem a Zsuzsi) Cayenne-je is
slowmotion
Ezt az ügyet ha nem tudják irgalmatlan gyorsan lesöpörni, akkor ez lehet az utolsó szeg, itt nincs kire bűnözőzni, ukranozni, brusszelezni, kommunikációs szempontból védhetetlen es keretezhetetlen.
somoskovig
ugyanmár, a Fideszes szekta szerint ez hülyeség, Tisza hazugság, vagy ha valaki felelős az a Samsung
25 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
Beki
slowmotion
somoskovig
Érkezik a merénylet?
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 182 — Chiefs GM
Beki
slowmotion

25 napja
SBL Green Bay Packers 2 729
az MKKP még mindig egy viccpárt? mert én már nem tudok rajtuk nevetni sem
Josszi
"Én mindig is kutyapárti szavazó voltam, kivéve 24-ben, 22-ben, 19-ben és 18-ban, mert ezeken a választásokon nagy volt a tét, és azokra az esélyes jelöltekre kellett szavaznom, akiket ma bohócnak tartok. Tehát mint hűséges szavazótok, kérlek, hogy lépjetek vissza hiszen túl fontos ez a választás, hogy kispártra szavazzak (nem is értem, hogy miért nem nagy pártként indultok). Példát vehetnétek Magyar Péterről, aki 2024-ben átadta a terepet az esélyes DK-nak, és nem akarta megosztani azzal az ellenzéki szavazókat, hogy pár hónappal a választás előtt új pártot hoz létre." (MKKP Józsefváros)
Dzsokijuing
"Esélyes DK"
Felröhögtem!
Ki mondta, hogy már nem vicc párt a kutyák?
SBL
Igen, ezt viccnek szánták.
Dzsokijuing
Értettem.
Annak ellenére, hogy magát a pártot már jóideje nem értem.
25 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 446
No komment....

telex.hu/komplex/2026/02/09/szoltak-hogy-a-viktor-levette-a-vedelmet-a-gyarrol-rogan-antal-rakuldte-a-titkosszolgalatot-a-samsung-godi-gyarara
dande2
Rég olvastam ennyire jó, tényszerű, összeszedett cikket, tele kérdőjelek nélkül.
JC6 (Mr. Miele)
és mennyi emberhez nem jut át az üzenete: a kormánypárt feláldozta volna az életed, mert gazdasági növekedést várt
rva
Ez a nyilvánvaló szivárogtatás is azt mutatja, hogy valakik aktívan készülnek a Fidesz utáni világra.
Dzsokijuing
Nekem van egy olyan érzésem/vágyam hogy a Pintér S ki fog ugrani és lepaktál a tiszával persze nem nyílvánosan
Janek
én már annak is örülök ha nem fog szemeket kilövetni a zavargások közben

¯\_(ツ)_/¯
25 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Beki
25 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
No komment....

dande2
Loptam:

"És most kedves fideszesek, üljetek le egy kényelmes székbe, csukjátok be a szemeteket, menjetek vissza az időben 20 évet, képzeljétek el, hogy Gyurcsány odatelepít egy tizen pár ezer fős Duna menti kisváros végébe egy 8e fős gyárat (ráadásul multinacionális vállalat!!), ahol 95%-ban vendégmunkásokat alkalmaznak, és amelyik ilyen szinten szennyezi a környéket azért, hogy a félhülye építési és miegyéb vállalkozóvá avanzsált gázszerelő volt osztálytársa felépíthesse azt + a hozzávezető infrastruktúrát, hogy legyen miből plusz 1 szál rózsát venni minden hónapban a volt TV2-s műsorvezető feleségének a Birkin táska / magángép / jacht stb. mellé. Képzeljétek ezt el, és azt is, hogy miként reagálnátok."

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
25 napja
Beki
tudják hogy ezen elmehet a választás, most totál ellentámadás lesz

¯\_(ツ)_/¯
25 napja
Beki New York Jets 2 350
26 napja
 24.hu/kulfold/2026/02/09/portugalia-elnokvalasztas/
Vasárnap két komoly vereségük is volt a patriótáknak.
SBL
Európa irányba áll, kezdi levenni, hogy Trumpapa átpasszolta a kontinenst Putyinnak.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
26 napja
bogjosi New England Patriots 2 032
Josszi
"Én mindig is kutyapárti szavazó voltam, kivéve 24-ben, 22-ben, 19-ben és 18-ban, mert ezeken a választásokon nagy volt a tét, és azokra az esélyes jelöltekre kellett szavaznom, akiket ma bohócnak tartok. Tehát mint hűséges szavazótok, kérlek, hogy lépjetek vissza hiszen túl fontos ez a választás, hogy kispártra szavazzak (nem is értem, hogy miért nem nagy pártként indultok). Példát vehetnétek Magyar Péterről, aki 2024-ben átadta a terepet az esélyes DK-nak, és nem akarta megosztani azzal az ellenzéki szavazókat, hogy pár hónappal a választás előtt új pártot hoz létre." (MKKP Józsefváros)
Dzsokijuing
"Esélyes DK"
Felröhögtem!
SBL
4:20-nál kb.:
 www.youtube.com/live/PjxNEBzsRcI?si=dhRVvB-i8omDwH7c

mondjuk külön vicces, hogy ebben meg rögtön cáfolja a fenti állítást 0:45-nél (ugyanazon napon került fel a két vidi) 😀 ...ebből is látszik, hogy még ők maguk sem tudják, hogy micsodák..
 youtu.be/LMFIYQ1ocRE?si=5A819eZQnBWhP2k8

update: még1x elolvasva a sorodat, talán szarkasztikus volt a kérdésed? ez esetben bocsánat az okoskodásért 😀

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 880 — Apu ökölbeszorított keze
No komment....

dande2
JC6 (Mr. Miele)
rva
Dzsokijuing

26 napja
Josszi
Dzsokijuing
"Esélyes DK"
Felröhögtem!
SBL
Igen, ezt viccnek szánták.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
26 napja
 24.hu/kulfold/2026/02/09/portugalia-elnokvalasztas/
Vasárnap két komoly vereségük is volt a patriótáknak.
26 napja
Josszi
Dzsokijuing
"Esélyes DK"
Felröhögtem!
26 napja
Josszi
Dzsokijuing
kerületi polgármesteri fizu: 3misi polgármesteri költségtérítés: 450ezer fővárosi közgyűlési tagság: 1 misi fővárosi bizottsági pótlék: 100ezer

KG összesen: bruttó 4.550.000 Ft havonta

alpolgármesteri fizetés: 2,7misi alpolgármesteri költségtérítés: 400ezer fővárosi közgyűlési tagság: 1 misi fővárosi bizottsági pótlék: 100ezer

Szuzi összesen: 4.200.000 Ft havonta.

Összesen élettársaknak: 8.750.000 Ft havonta.

Ez nettó: 5,8 millió forint a bankszámlán minden hónap 5. napjáig.

Ami miatt számomra hiteltelenné váltak:

A IX. kerületben van olyan alpolgármester, aki Szuzinál jóval kevesebbet keres. Neki miért nem volt elég annyi a nagy közpénztakarékosság jegyében?

Miért nem engedték két masik kutyapártosnak, hogy beüljenek a fővárosi közgyűlésbe? Két emberüknek lenne még havi 1,1m fizetése, építhették volna magukat politikusnak, mert eleve súlytalan a fővárosi MKKP frakció. Nem, nekik kellett még a zsé, és nehogy más is szerephez jusson. Itt látszik, hogy nekik miről szól valójában a párt és a politika.

Kovács Gergely korábban mindenhol szajkózta, hogy túl sok a polgármesteri fizestése, majd eladakozza jelentős részét. Azóta erről óriási kuss van. Nem kell elmondani, hogy kinek, de, hogy mennyit, az fontos lenne. Ígéret szép szó.

Nekik sokkal jobb egy Fidesz kormány, ellenkező esetben a Tisza három év múlva kiütheti a zsíros helyekről, aztán mehetnek vissza a balettba táncolni

szóval azért beültek a fövárosi közgyülibe is, nem is olyan rossz a hatalom , még ha örökélettel nem is jár

¯\_(ツ)_/¯