Politika
jobb mint ezŐszintén, haegy videóban kéne összefoglalni mit jelent az embereknek, hogy rendszerváltás van, akkor csak ezt posztolnám.Ez egyszerre gecicringe és gecikomolyErre gondolsz?
zacknorb
Hegedűs megint táncolt! Magyar Péter állt mellette és tapsolt, mindketten táncoltak, végül sok képviselő felment a lépcsőre táncolni. A meglepetésvendég Jalja, az az előadó, akinek a dalára táncolt Hegedűs április 12-én. pic.twitter.com/ZiyDdUPqIq
— 444 (@444hu) May 9, 2026
iktriad
Toca
www.youtube.com/watch?v=lLPAUHdyjRI
Gondolom az egész család Colts szurkoló. Mi más magyarázat lehet erre? 😊Kedves fórumtársaim! Meglehetősen fel vagyok háborodva, hogy egyikőtök sem említette, hogy az M1 fiatal helyszíni tudósítóját Pálfi Csikónak hívják (eskü! így írták ki, így is szólították)!!cntf.mcc.hu/person/csiko-balint-palfai
Nem igazán szoktam M1-et nézni, senki nem készített fel erre........
😊
csi77
szaba
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
Kedves fórumtársaim! Meglehetősen fel vagyok háborodva, hogy egyikőtök sem említette, hogy az M1 fiatal helyszíni tudósítóját Pálfi Csikónak hívják (eskü! így írták ki, így is szólították)!!cntf.mcc.hu/person/csiko-balint-palfai
😊
csi77
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Őszintén, haegy videóban kéne összefoglalni mit jelent az embereknek, hogy rendszerváltás van, akkor csak ezt posztolnám.Ez egyszerre gecicringe és gecikomolyErre gondolsz?
zacknorb
Hegedűs megint táncolt! Magyar Péter állt mellette és tapsolt, mindketten táncoltak, végül sok képviselő felment a lépcsőre táncolni. A meglepetésvendég Jalja, az az előadó, akinek a dalára táncolt Hegedűs április 12-én. pic.twitter.com/ZiyDdUPqIq
iktriad
Legenda 😎Ez egyszerre gecicringe és gecikomolyErre gondolsz?
zacknorb
iktriad
Ez egyszerre gecicringe és gecikomolyErre gondolsz?
zacknorb
Oláh Ibolya lesz a Tiszás Tóth Gabi?Nem feltétlenül, de ha ez a szám megy, akkkr úgy autentikus, hogy ő énekelje.
Sixo
Amióta Geszti lenyúlta valami portugál előadótól, és megírta OI-nak a szöveget, azóta ugye az övé.
Látom azért volt egy ex-miniszterelnök, aki bement ma és nem játszotta a sértődött kisgyereket. Ezek az MP monogramú fickók OV kriptonitjai. 😀Jé és ki tudta mondani hogy check and balances, hát nem egy útelágazòdás..
youtube.com/shorts/wxoXLdZwkhU?si=m1YblfG_7nAtMrJs
iktriad

Just Win Baby!
youtube.com/shorts/wxoXLdZwkhU?si=m1YblfG_7nAtMrJs
Ez is qrva nagy volt. A majom meg úgy mosolygott mintha őt tapsolnák:Megmondta tegnap, hogy nem fog.
www.youtube.com/watch?v=hecTZ8W3Q0k
Vajon lemond?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
www.youtube.com/watch?v=hecTZ8W3Q0k
Vajon lemond?
Poloska vagyok.
Novák meg Dúró megpattantak 🤣Meglátták a sok cigánygyereket, és rájöttek, hogy kell még pár rendes magyar ivadék. 😊
warr_b
Konkrétan amikor beengedték a tömeget, na annál komolyabb pozitív nemzeti traumát még nem éreztem (a 16os EBn sem, én meg 12én nem voltam utcán)
Poloska vagyok.
Akkor úgy mondom, MP 2. mai órás beszédének lezárása.Oh zárásként egy Pál Utcai Fiúk, nice.milyen zárás??? most kezdődik a bulika 😀
Sixo
még oda sem értem
Klaci79
Oh zárásként egy Pál Utcai Fiúk, nice.milyen zárás??? most kezdődik a bulika 😀
Sixo
még oda sem értem
Oláh Ibolya lesz a Tiszás Tóth Gabi?Ezzel a vezetéknévvel? Ilyen gyorsan azért nem fog menni a rendszerváltás. 😊
Sixo
A szimbolikákkal kapcsolatban - mint az iménti nyissuk meg a teret, szaladjunk össze - viszont nem tud nem felmerülni bennem, hogy hova lett ez a NER-ből, Fideszből? Ezek szakmai alapfogások, nem "rakéta tudomány". Valamikor a Fidesz nagyon is tudta. Ma meg már nem is emlékszem, hogy mikor láttam hasonlót tőlük. Ebben is látványosan megmutatkozik a kontaszelekció és a következménye.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Oláh Ibolya lesz a Tiszás Tóth Gabi?Tevagyaszívemnekzsírja...
Sixo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak