Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
Jó, hát 5 percig majdnem jobboldali lettem a beszéd alatt, aztán a trianoni kivonuló zene eszembe juttatta, hogy miért nem vagyok konzervatív 😅Nem baj, végre valaki bocsánatot kért a bicskei áldozatoktól. 2 év után

1 hónapja
Úgy döntöttem bontok 1-2 sört.
1 hónapja
telón nekem seNektek is lagol az élő?Nálam semmi lagg
A Meta fúrja MP-t hogy Toro legyen az elnök? 😀
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Nektek is lagol az élő?Nálam semmi lagg
A Meta fúrja MP-t hogy Toro legyen az elnök? 😀
eaglesmcnabb
1 hónapja
Nektek is lagol az élő?A Meta fúrja MP-t hogy Toro legyen az elnök? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
fussatok, jön a bumzi világ🤡Előkészületek a mai beiktató bulikára a parlament épülete környékén – Nem is titkolják, szivárványos világ jön...🌈 pic.twitter.com/YLduksJd56
— Szent Korona Rádió (@szkrcom) May 9, 2026
1 hónapja
Azt inkább el tudnám képzelni mint az Út a börtönbe program főcímzenéjeEz egy kifejezetten zenés rendezvény volt.Egy jó Radetzky-induló, ne csak a sok siratóének mindig!
Himnusz kétszer, cigány és székely himnusz, tavaszi szél, szózat, örömóda, nem is tudom... a Kossuth-nóta még elfért volna, és akkor semmi hiányérzetem nem lenne. 😊
Jan
warr_b
Jan
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Avalanche ez egyértelműMit ordítottak be?hajrá valami
Sixo
petey
1 hónapja
Azt inkább el tudnám képzelni mint az Út a börtönbe program főcímzenéjeEz egy kifejezetten zenés rendezvény volt.Egy jó Radetzky-induló, ne csak a sok siratóének mindig!
Himnusz kétszer, cigány és székely himnusz, tavaszi szél, szózat, örömóda, nem is tudom... a Kossuth-nóta még elfért volna, és akkor semmi hiányérzetem nem lenne. 😊
Jan
warr_b
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
1 hónapja
nem tudom, nekem valahogy üres az életem Gigi meg Körtisz nélkül 😕
1 hónapja
itt az ideje updatelni a szokásos meme-ket.
1 hónapja
Azért a bicskei áldozatoktól való bocsánatkérésnél pár ellenzéki is finoman tapsolt.nem vitték túlzásba, Tuzson is csak nézett.
Janek
1 hónapja
Ez egy kifejezetten zenés rendezvény volt.Egy jó Radetzky-induló, ne csak a sok siratóének mindig!
Jan

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Ez egy kifejezetten zenés rendezvény volt.Himnusz kétszer, cigány és székely himnusz, tavaszi szél, szózat, örömóda, nem is tudom... a Kossuth-nóta még elfért volna, és akkor semmi hiányérzetem nem lenne. 😊
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
1 hónapja
Azért a bicskei áldozatoktól való bocsánatkérésnél pár ellenzéki is finoman tapsolt.Ja túrótortáék is.
Janek

Just Win Baby!
1 hónapja
Azért a bicskei áldozatoktól való bocsánatkérésnél pár ellenzéki is finoman tapsolt.
1 hónapja
Nem hittem volna hogy valaha megelem, hogy 2 viccpart is lesz a parlamentben... Fidesz X mihasznák 😆🐒

Just Win Baby!
1 hónapja
Orbán Anita külügyminiszter (ha jól látom??? Egy nő a sógora???Ki ül MP-től jobbra?A sógora
Sixo
vpi
Sixo
Kire gondolsz?
vpi
Sixo
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Ez a hülye picsa még az M1-nél dolgozik?!
1 hónapja
??? Egy nő a sógora???Ki ül MP-től jobbra?A sógora
Sixo
vpi
Sixo
Kire gondolsz?
vpi
1 hónapja
Jobbra a folyosó.Ő bal kezénél van, a másik oldalon.??? Egy nő a sógora???Ki ül MP-től jobbra?A sógora
Sixo
vpi
Sixo
Kire gondolsz?
vpi
Sixo
De akkor gondolom a frakcióvezetőte gondolsz. Bujdosó Andra
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi