Politika
64 feliratkozó
26 napja
az MKKP még mindig egy viccpárt? mert én már nem tudok rajtuk nevetni sem"Én mindig is kutyapárti szavazó voltam, kivéve 24-ben, 22-ben, 19-ben és 18-ban, mert ezeken a választásokon nagy volt a tét, és azokra az esélyes jelöltekre kellett szavaznom, akiket ma bohócnak tartok. Tehát mint hűséges szavazótok, kérlek, hogy lépjetek vissza hiszen túl fontos ez a választás, hogy kispártra szavazzak (nem is értem, hogy miért nem nagy pártként indultok). Példát vehetnétek Magyar Péterről, aki 2024-ben átadta a terepet az esélyes DK-nak, és nem akarta megosztani azzal az ellenzéki szavazókat, hogy pár hónappal a választás előtt új pártot hoz létre." (MKKP Józsefváros)
Josszi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
Kiszállt az egyetlen ember, aki miatt valaha emberek szavaztak rájuk.kemény, hogy még Zuglóban, az egyik legellenzékibb kerületben is van 24% fideszes.Engem inkább az lep meg, milyen gyenge a DK.
i.ibb.co/HLMVLdxP/5wwlmnturaig1.png
deyell
Dzsokijuing
Kb. az maradt, akihez még nem jutott el a hír, hogy Feriék váltak.
26 napja
kemény, hogy még Zuglóban, az egyik legellenzékibb kerületben is van 24% fideszes.Ennél még keményebb, hogy 4% DK-s van. 😀 Pedig ez nem is Medián. EP választáson 12%-ot kaptak itt.
deyell
26 napja
kemény, hogy még Zuglóban, az egyik legellenzékibb kerületben is van 24% fideszes.Engem inkább az lep meg, milyen gyenge a DK.
deyell
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
26 napja
kemény, hogy még Zuglóban, az egyik legellenzékibb kerületben is van 24% fideszes.chemicals keep me under control
26 napja
Akik a Tiszára szavaznának, ha nem indulna a Kutyapárt, azok sztem egyéniben így is a Tiszára fognak. Nem ezen fog múlni a választás.Arról nem beszélve, hogy ez az egész egy nagyra fújt álvita, hiszen elindulnak, szóval ezt a létező helyzetet kellene az ellenzéki térfélen kezelni, pl. a szavazatok maximalizálásának segítésével.
gabokocka
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
26 napja
Ez a nyilvánvaló szivárogtatás is azt mutatja, hogy valakik aktívan készülnek a Fidesz utáni világra.és mennyi emberhez nem jut át az üzenete: a kormánypárt feláldozta volna az életed, mert gazdasági növekedést vártNo komment....Rég olvastam ennyire jó, tényszerű, összeszedett cikket, tele kérdőjelek nélkül.
telex.hu/komplex/2026/02/09/szoltak-hogy-a-viktor-levette-a-vedelmet-a-gyarrol-rogan-antal-rakuldte-a-titkosszolgalatot-a-samsung-godi-gyarara
dande2
JC6 (Mr. Miele)
ez kínai állampárt / szovjet tempó
rva
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
26 napja
az MKKP még mindig egy viccpárt? mert én már nem tudok rajtuk nevetni sem
¯\_(ツ)_/¯
26 napja
Tényleg nem értelek.Nem.Ez csak Fidesz vs. Tisza.Political Capital meg 31%t hozott ki osszes valaszto kapcsan a decemberben publikalt elemzeseben.lenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon.Ez szimplán nem igaz, atapapa rakta be pár napja, hogy a kispártos szavazók (akiknek a nagy része MKKP) egyötöde nem szavazna sehova érdemben, az meg nagyon nem a jelentős rész. A jelentős részük (80%) igenis szavazna máshova, tessék:
csebi
Vagy neked milyen grafikonod van, ahonnan az jön ki, amit mondasz? Ha már bizonyított tény. Mutatsz egy bizonyítást?
Őszentsége Sobri Jóska
politicalcapital.hu/hirek.php?article_read=1&article_id=3608
csebi
Egyik grafikon se azt mutatja, amit állitasz, hogy az MKKP szavazók jelentős része nem szavazna sehova érdemben, nem az ő másodlagos preferenciáik/nemszavazásuk a téma a cikkben.
Vagy rakd be azt a képet, amelyik alapján igaz amit írsz.
Őszentsége Sobri Jóska
Ott van h összes választó (nemcsak Tisza és Fidesz szavazó, az külön sor a táblázatban) eseten ha nem tudna elsődleges pártpreferenciája szavazni akkor hova szavazni. Ez 31% aki nem szavazna. Ergo azért jelentős számú kutya szavazó nem menne el aki azért egyéniben sem szavazna.
Amúgy már vmeik tavalyi podcastben hallottam azt h a kutya szavazok több fele nem menne el szavazni. Tény hogy ezt az állítást nem talalom írásban ezért hoztam a fenti számot végül.
Én úgy gondolom h potenciálisan sok az h kb minden harmadik kutya szavazó nem rakna egyéniben de itt úgy látszik nem számít.
csebi
A cikk sehol nem írja azt, amit te állítasz, hogy "a kutya szavazók jelentős része nem szavazna sehova érdemben, ha a kutyák nem lennének a szavazólapon".
Nem is ír kutyaszavazókról külön.
Hol van ez a 31%? Én bénázok, és nem találom, -fotózd ki légyszi-, vagy tényleg nincs ott, és ez a te "következtetésed" az összes választókra vonatkozó adat alapján?
Mert amit én beraktam képet azon látszik, hogy míg a kutyásoknak 20 százaléka nem szavazna másra, addig ez a náciknál 45, vagyis nem mindenkinél 31, oszt jónapot.
Mit nem ertünk?
26 napja
Nem.Ez csak Fidesz vs. Tisza.Political Capital meg 31%t hozott ki osszes valaszto kapcsan a decemberben publikalt elemzeseben.lenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon.Ez szimplán nem igaz, atapapa rakta be pár napja, hogy a kispártos szavazók (akiknek a nagy része MKKP) egyötöde nem szavazna sehova érdemben, az meg nagyon nem a jelentős rész. A jelentős részük (80%) igenis szavazna máshova, tessék:
csebi
Vagy neked milyen grafikonod van, ahonnan az jön ki, amit mondasz? Ha már bizonyított tény. Mutatsz egy bizonyítást?
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Egyik grafikon se azt mutatja, amit állitasz, hogy az MKKP szavazók jelentős része nem szavazna sehova érdemben, nem az ő másodlagos preferenciáik/nemszavazásuk a téma a cikkben.
Őszentsége Sobri Jóska
Ott van h összes választó (nemcsak Tisza és Fidesz szavazó, az külön sor a táblázatban) eseten ha nem tudna elsődleges pártpreferenciája szavazni akkor hova szavazni. Ez 31% aki nem szavazna. Ergo azért jelentős számú kutya szavazó nem menne el aki azért egyéniben sem szavazna.
Amúgy már vmeik tavalyi podcastben hallottam azt h a kutya szavazok több fele nem menne el szavazni. Tény hogy ezt az állítást nem talalom írásban ezért hoztam a fenti számot végül.
Én úgy gondolom h potenciálisan sok az h kb minden harmadik kutya szavazó nem rakna egyéniben de itt úgy látszik nem számít.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
26 napja
Ez csak Fidesz vs. Tisza.Political Capital meg 31%t hozott ki osszes valaszto kapcsan a decemberben publikalt elemzeseben.lenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon.Ez szimplán nem igaz, atapapa rakta be pár napja, hogy a kispártos szavazók (akiknek a nagy része MKKP) egyötöde nem szavazna sehova érdemben, az meg nagyon nem a jelentős rész. A jelentős részük (80%) igenis szavazna máshova, tessék:
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
26 napja
telex.hu/belfold/2026/02/09/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-kormanyrendelet-szolidaritasi-hozzajarulas-igazsagugyAzért hogy sikerül utcahosszal alulmúlni Plagi bát, a bajszos szart meg a pedofilsimogatót, ez még a fidesztől is extra teljesítmény.
26 napja
Akik a Tiszára szavaznának, ha nem indulna a Kutyapárt, azok sztem egyéniben így is a Tiszára fognak. Nem ezen fog múlni a választás.ha rajtuk múlik akkor sokkal nagyobbak a problémák
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
Political Capital meg 31%t hozott ki osszes valaszto kapcsan a decemberben publikalt elemzeseben.lenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon.Ez szimplán nem igaz, atapapa rakta be pár napja, hogy a kispártos szavazók (akiknek a nagy része MKKP) egyötöde nem szavazna sehova érdemben, az meg nagyon nem a jelentős rész. A jelentős részük (80%) igenis szavazna máshova, tessék:
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
26 napja
Akik a Tiszára szavaznának, ha nem indulna a Kutyapárt, azok sztem egyéniben így is a Tiszára fognak. Nem ezen fog múlni a választás.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
26 napja
nem jó a linklenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon.Ez szimplán nem igaz, atapapa rakta be pár napja, hogy a kispártos szavazók (akiknek a nagy része MKKP) egyötöde nem szavazna sehova érdemben, az meg nagyon nem a jelentős rész. A jelentős részük (80%) igenis szavazna máshova, tessék:
csebi
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
lenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon.Ez szimplán nem igaz, atapapa rakta be pár napja, hogy a kispártos szavazók (akiknek a nagy része MKKP) egyötöde nem szavazna sehova érdemben, az meg nagyon nem a jelentős rész. A jelentős részük (80%) igenis szavazna máshova, tessék:
csebi

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
26 napja
Köszi a megerősítést, ezen a buborékozáson most nagyon felhúztam magam, hát basszus, most már ott tartunk, hogy a SAJÁT buborékomba kintről kiabálnak be, hogy bent nem jól látom a helyzetet? Ááásame, ráadásul én még önkormányzati képviselőjelölt is voltam, de nem hiszem hogy most rájuk szavazoklenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon. ergo ha nem indulnanak a kutyak akkor nem lehetne osszeadni a ket szamot, mert biztosan kevesebb lenne az egyik.Hol "bizonyított tény"? Oké kevesebb lenne az egyik, de mennyivel? Én az elmúlt két választáson rájuk szavaztam, passzivista is voltam, más is írta ugyanezt itt, aki hasonló véleményen van, és pl a redditet és más fórumokat olvasva sem éppen ez jön le.
csebi
r.baggio
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
26 napja
same, ráadásul én még önkormányzati képviselőjelölt is voltam, de nem hiszem hogy most rájuk szavazoklenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon. ergo ha nem indulnanak a kutyak akkor nem lehetne osszeadni a ket szamot, mert biztosan kevesebb lenne az egyik.Hol "bizonyított tény"? Oké kevesebb lenne az egyik, de mennyivel? Én az elmúlt két választáson rájuk szavaztam, passzivista is voltam, más is írta ugyanezt itt, aki hasonló véleményen van, és pl a redditet és más fórumokat olvasva sem éppen ez jön le.
csebi
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
Mi Hazank szemit bejut igyis-ugyis ...Szerintem ez erősen részvételi arány kérdése, ha a most nem irreálisnak tűnő nagyon magas részvételi arány lesz, az simán hozhat kétpárti parlamentet (persze a DK-t még betolhatja a 800.000 szavazójuk, akikről delirálnak egy ideje 😀 ). Ráadásul a nagyon magas részvételi arányhoz leginkább a megszokottól aktívabb városi fiatalság tehet hozzá, az meg nem a klasszikus mitanyánk szavazóréteg.
csebi
26 napja
lenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon. ergo ha nem indulnanak a kutyak akkor nem lehetne osszeadni a ket szamot, mert biztosan kevesebb lenne az egyik.Hol "bizonyított tény"? Oké kevesebb lenne az egyik, de mennyivel? Én az elmúlt két választáson rájuk szavaztam, passzivista is voltam, más is írta ugyanezt itt, aki hasonló véleményen van, és pl a redditet és más fórumokat olvasva sem éppen ez jön le.
csebi
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
26 napja
Mi Hazank szemit bejut igyis-ugyis ...Igen nekem is ez jutott eszembe hogy a Mi Hazánk bejutását segítené, de alapvetően ugye a Tisza szempontjából nézve feltételezve hogy ezek a szavazók nem szavaznának rájuk amúgy sem.nem teljesen ertem a kerdest.Laikusan kérdezem, hogyha nem jutnak be a kutyák akkor ha nem menne el egy kutya szavazó se az számítana egyáltalán?lehet kutyazni a kutyakat, megertem, van is miert, en sem igazan lajkolom a mostani kampanyukat (sot az EU-s is ritka szar volt, es oszinten szolva 22-es is, ergo az utobbi 4 kampanybol 3 ablakon ki), de azert kezd picit unalmas lenni ez a kutyak menjenek kutyaba dolog mindennap.Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Ezekből szinte soha semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert alapvetően magasról tesznek rá az emberek és nagyon kicsi a minta, de az talán itt is világosan látszik, miért is kutyázza mindenki a kutyákat:
zinedine5
vtr.valasztas.hu/ionk/idokozi-valasztasok/461/09/005/onkormanyzati-valasztasok?tab=eredmenyek
Tehát ha a közös ellenzéki jelöltre nem indul rá egy másik abszolút esélytelen, akkor vélhetően nem a fideszes nyer. Azt meg egyszerűen el kell tudni viselni, hogy olyan emberek között élünk, akik az említett videókban is láthatóak. Tessék csak kimenni gyalog az utcára, felülni akár BP-n a tömegközlekedésre és nem érhetnek utána olyan hatalmas meglepetések.
r.baggio
lenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon. ergo ha nem indulnanak a kutyak akkor nem lehetne osszeadni a ket szamot, mert biztosan kevesebb lenne az egyik.
csebi
Wester
ha nem megy el egy kutya sem akkor pl kevesebb szavazat kell az 5%hoz.
ugye allami tamogatas miatt van jelentosege, hogy kapnak-e tovabbra is mint 1%t elero partot.
csebi
Wester
ahogy mas vki is irta ezt, hogy MP nem nyomja ezt a kutyak elleni kikelest, inkabb ebben a buborekban van itt, meg a sajto egy reszeben is.
26 napja
No komment....Ha a Chernobyl sorozathoz második évadot szeretnének forgatni, jobb témát keresve se lehetne találni
telex.hu/komplex/2026/02/09/szoltak-hogy-a-viktor-levette-a-vedelmet-a-gyarrol-rogan-antal-rakuldte-a-titkosszolgalatot-a-samsung-godi-gyarara
dande2
+
De ez is elképesztő, Balmazban a fideszes úgy vert meg két tiszást, hogy együtt amúgy ők ketten több szavazatot szereztek, szóval sehogy sem jön ki a matek
hvg.hu/itthon/20260209_kubatov-gabor-hamis-valasztasi-adat-balmazujvarosi-idokozi-valasztas-eredmeny

---
26 napja
Igen nekem is ez jutott eszembe hogy a Mi Hazánk bejutását segítené, de alapvetően ugye a Tisza szempontjából nézve feltételezve hogy ezek a szavazók nem szavaznának rájuk amúgy sem.nem teljesen ertem a kerdest.Laikusan kérdezem, hogyha nem jutnak be a kutyák akkor ha nem menne el egy kutya szavazó se az számítana egyáltalán?lehet kutyazni a kutyakat, megertem, van is miert, en sem igazan lajkolom a mostani kampanyukat (sot az EU-s is ritka szar volt, es oszinten szolva 22-es is, ergo az utobbi 4 kampanybol 3 ablakon ki), de azert kezd picit unalmas lenni ez a kutyak menjenek kutyaba dolog mindennap.Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Ezekből szinte soha semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert alapvetően magasról tesznek rá az emberek és nagyon kicsi a minta, de az talán itt is világosan látszik, miért is kutyázza mindenki a kutyákat:
zinedine5
vtr.valasztas.hu/ionk/idokozi-valasztasok/461/09/005/onkormanyzati-valasztasok?tab=eredmenyek
Tehát ha a közös ellenzéki jelöltre nem indul rá egy másik abszolút esélytelen, akkor vélhetően nem a fideszes nyer. Azt meg egyszerűen el kell tudni viselni, hogy olyan emberek között élünk, akik az említett videókban is láthatóak. Tessék csak kimenni gyalog az utcára, felülni akár BP-n a tömegközlekedésre és nem érhetnek utána olyan hatalmas meglepetések.
r.baggio
lenyegeben bizonyitott teny, hogy a kutya szavazok jelentos resze nem szavazna sehova erdemben, ha a kutyak nem lennenek a szavazolapon. ergo ha nem indulnanak a kutyak akkor nem lehetne osszeadni a ket szamot, mert biztosan kevesebb lenne az egyik.
csebi
Wester
ha nem megy el egy kutya sem akkor pl kevesebb szavazat kell az 5%hoz.
ugye allami tamogatas miatt van jelentosege, hogy kapnak-e tovabbra is mint 1%t elero partot.
csebi
Lesz ez még így se!