Politika
46 feliratkozó
2 hónapja
FuckYoElonMusk
230
2 hónapja
Klaci79
22 221
444.hu/2024/08/30/a-ligetvedokkel-szemben-fellepo-orzo-vedok-embere-az-alnyomozo-aki-miatt-az-ugyeszseg-elindithatta-az-obudai-korrupcios-eljarastazért ez is minimum érdekes
2 hónapja
Mégsem áll le:www.boon.hu/orszag-vilag/2024/08/rendkivui-bejelentes-januar-1-jetol-teljesen-leall-a-baratsag-koolajvezetek
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
2 hónapja
Beleolvastam fb-n az origo-n a kommentekbe a lekapcsolják a barátság vezetéket hírbe...Orosszá szerették a népet itthon is
meg ám a köpködés ezerrel az ukránok felé, de azt, hogy esetleg megérdemeljük, az senki nem fogja fel
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
ainternet meg nem felejt24.hu/belfold/2024/08/30/ungvary-zsolt-allami-kituntetes-donath-anna-abortusz-olimpia-budapest-2024/Már nem is olvasható:
mindig megnyugtató, ha gyermekeinket egy elismert tanár taníthatja.
ja nem ide...
ugyanitt: a szardarab akkor is szardarab, ha oklevelet adnak neki. csak akkor már okleveles szardarab lesz.
slowmotion
A Magyar Demokrata szerkesztősége elnézést kér olvasóitól és minden érintettől Ungváry Zsoltnak a lapban szakmai figyelmetlenségből közölt publicisztikájáért, ami az emberi méltóságot sértő tartalommal jelent meg.
Ikendu
2 hónapja
Ikendu
17
24.hu/belfold/2024/08/30/ungvary-zsolt-allami-kituntetes-donath-anna-abortusz-olimpia-budapest-2024/Már nem is olvasható:
mindig megnyugtató, ha gyermekeinket egy elismert tanár taníthatja.
ja nem ide...
ugyanitt: a szardarab akkor is szardarab, ha oklevelet adnak neki. csak akkor már okleveles szardarab lesz.
slowmotion
A Magyar Demokrata szerkesztősége elnézést kér olvasóitól és minden érintettől Ungváry Zsoltnak a lapban szakmai figyelmetlenségből közölt publicisztikájáért, ami az emberi méltóságot sértő tartalommal jelent meg.
2 hónapja
Beleolvastam fb-n az origo-n a kommentekbe a lekapcsolják a barátság vezetéket hírbe...meg ám a köpködés ezerrel az ukránok felé, de azt, hogy esetleg megérdemeljük, az senki nem fogja fel
2 hónapja
Barátságtalan politikai lépés, azonnal határozott választ kell adni.a Barátság vezeték.januártól leválunk a Druzsbáról.es az mi?
Amadeus the Young
YoungZeeZee
mind meghalunk!
slowmotion
Leállítunk minden fegyverszállítást és kölcsönt/segélyt... hoppá.
Elkezdjük megvétózni minden lehetséges fórumon a támogatásokat... hinnye.
Akkor legalább vonjuk meg a segélyeket az ide menekült ukránoktól... navazz.
Na jó, elkezdünk imádkozni, hogy a gázvezetéket ne zárják el.
(A magyar külpol visszanyerte évszázados hírnevét 😀)
2 hónapja
24.hu/belfold/2024/08/30/ungvary-zsolt-allami-kituntetes-donath-anna-abortusz-olimpia-budapest-2024/mindig megnyugtató, ha gyermekeinket egy elismert tanár taníthatja.
ja nem ide...
2 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Ha kiindulok abból, amit Hofi mondott, miszerint az egy főre jutó hülyék száma - akkor - kettő volt, akkor ez tragikus adat.444.hu/2024/08/30/ugy-fogy-a-magyar-mintha-iden-kiurult-volna-gyongyos-varosafigy, népességarányosan egyre jobb lesz
mit mondtatok, hány arany?
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
criminal lawyer or criminal lawyer?
2 hónapja
de a kolléga valszeg már nem tanult oroszul a iskolábanköldökzsinór oroszhonbóljanuártól leválunk a Druzsbáról.es az mi?
Amadeus the Young
YoungZeeZee
sutianap
2 hónapja
a Barátság vezeték.januártól leválunk a Druzsbáról.es az mi?
Amadeus the Young
YoungZeeZee
mind meghalunk!
Szerkesztette: slowmotion
2 hónapja
deyell
11 702
hvg.hu/gazdasag/20240830_2025-januar-elsejetol-leall-a-Baratsag-olajvezetekjanuártól leválunk a Druzsbáról.es az mi?
Amadeus the Young
YoungZeeZee
choose life
2 hónapja
januártól leválunk a Druzsbáról.es az mi?
Amadeus the Young
YoungZeeZee
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
köldökzsinór oroszhonbóljanuártól leválunk a Druzsbáról.es az mi?
Amadeus the Young
YoungZeeZee
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Amadeus the Young
32 910
januártól leválunk a Druzsbáról.
2 hónapja
444.hu/2024/08/30/ugy-fogy-a-magyar-mintha-iden-kiurult-volna-gyongyos-varosafigy, népességarányosan egyre jobb lesz
mit mondtatok, hány arany?
Amadeus the Young
2 hónapja
Amadeus the Young
32 910
444.hu/2024/08/30/ugy-fogy-a-magyar-mintha-iden-kiurult-volna-gyongyos-varosamit mondtatok, hány arany?
2 hónapja
pennyben 1000 volt a héten!!!!Az inflációt is így sikerült letörni, 12 hónap után befordult a bázisba a 20%-os korábbi éves adat, ahhoz képest már persze nem volt két számjegyű a növekedés, lehetett gyártani a győzelmi jelentéseket (csak ettől még ami 2 évvel ezelőtt 100-ba került, egy évvel azelőtt 120-ba, az végül a két év végére csak 130 lett).Sparban viszont most a már mindenhol 1500 forintos Pringles kuponnal 1000 ft, tisztára úgy érzem magam mintha 2021 lenne
somoskovig
r.baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Forgalom most sincs rajta. Már mint gyorsforgalmi kategóriához képest.Hidd el pécsiként én örültem az M60-M6 kombónak, pedig kevesen voltak rajta és ha a szívemre teszem a kezem, lett volna fontosabb, és most is ezt mondom.Igen."Korábban – akkor két szakaszra bontották az építkezést – azt lehetett erről tudni, hogy az első szakaszon egyebek mellettHa baj van, dobj be egy tervet. De ne egy kicsit, hanem rendes nagyot. Ha megint szar lesz, majd rálicitálsz. Lázár most ezt nyomja.M100 a válasz a MÁV gondjaira.😄😄😄😄😄
Gyurma Pappa
Mivel a soproni alagút építői a Duna csoport tagjai lettek...
Igaz, közben az alagút építő kapacitást leépítették....
Innen szép nyerni😄
zemanla
Pár évvel Viktor után kullog ebben, hisz Viktor már nem ilyen profán szarokat ígér… ő már világbékét ígér… majd ha nem jön össze, akkor lesz valami nagyobb.
Komolyan aki ilyen M100-kat, V0-t meg Ferihegyi mágnesvasutat igér… annyira 2020-as maradi szar.🥺🫣🤮🤢🤑
vpi
4 külön szintű csomópont (M1–M100, mányi, szomori, únyi külön szintű csomópontok),
26 híd,
Örspusztán egy pár tengelysúlymérő állomással kombinált egyszerű pihenőhely is létrejön.
A második szakaszon pedig
2 külön szintű csomópont (leányvári, kesztölci),
26 híd,
3 alagútpár,
317,25 méter zajárnyékoló fal és 361 méter zajárnyékoló domb épül."
Elnézést az esztergomiaktól, de pont most erre van szükség? Pécsiként engem is idegesít, hogy NYE felé (de még csak a Balaton felé sem) semmiféle normális úton nem lehet eljutni, de mondtam pont tegnap előtt a csajoknak bent, hogy tudomásul veszem, hogy van ennél fontosabb. Pl M1 3 sávossá tétele vagy M4 vagy az M8-as megépítése, de valahogy ez az M100 (főleg ekkora költséggel) nekem sem volt benne 😊
NB2
örülök, hogy segíthettem.
gordon
NB2
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
2 hónapja
dawyd728
3 850
Én amiről egyelőre tudok az 3arany(Kós, Milák, Raso)
5ezüst(Milák, Csipes-Gazsó, Nádas-Tótka, Csipes, Varga)
6bronz(Muhari, Major, Pupp-Fojt-Csipes-Gazsó, Betlehem, Pupp-Fojt, Kopasz)
Igaz még csak 329-ből 141 szám teljes megtekintésénél járok, de minden korábbi olimpiánál jobban meg tudom élni az eseményeket, főleg az olyanokat is, ahol fasorba se vagyunk, mindezt úgy, h 1 perces agyrák és m4sportos ömlengés nélkül úsztam meg kb mind a 300 óra közvetítést, amit láttam.. Felemelő érzés komolyan, h max csak munkában zsibbasztották az olimpia alatt az agyamat a kollégák m4-es/propaganda hergeléssel. Nem kell stúdió beszélgetéseket, unalomig ismételt interjúkat végig hallgatnom illetve azt, h hogyan csal ellenünk a világ.. Saját tempóban remélem novemberre végzek, és szerencse, h a barlangban egy kő alatt létet is lassan feladhatom, ahogy idő előrehaladtával a spoilerek is egyre ritkábbak lesznek..
2 hónapja
Amadeus the Young
32 910
még ezt sem mondanám. Teljesen hidegen hagyott az olimpia, ahogy a válogatott is az EB-n, vagy az aug 20-i cirkusz. Valódi emberek valódi problémáival foglalkozom, ezek mellett nekem ezekre nincs cérnám, azt is mondhatnám, hogy leszarom.Jó de te biztos Libsi elgedetlen vagy, tőled nem is várja senki!Én az aranyérmeket sem tudom.Az olimpia elején volt itt egy diskurzus az ezüstérmek, érmek, nemaranyérmek értékeltségéről.Dehogy tudom.
Van most olyan, aki fejből fel tudja sorolni mind a hét magyar ezüstöt? Esetleg még mellé a 6 bronzot?
Nekem nem sikerült, pedig mindet láttam.
Őszentsége Sobri Jóska
Főni megmondta az arany es a top10 számít.
Keresztény elégedetlenségem nem tűri, hogy megjegyezzem azok nevét aki nem voltak képesek top10-be kormányozni országunkat.
Toca
Amadeus the Young
Toca
Majd, ha nem azért fognak állni az ügyeim mert nincs ügyész, rendőr, bíró, stb aki csinálja őket, akkor fog majd érdekelni a cirkusz.
2 hónapja
Jó de te biztos Libsi elgedetlen vagy, tőled nem is várja senki!Én az aranyérmeket sem tudom.Az olimpia elején volt itt egy diskurzus az ezüstérmek, érmek, nemaranyérmek értékeltségéről.Dehogy tudom.
Van most olyan, aki fejből fel tudja sorolni mind a hét magyar ezüstöt? Esetleg még mellé a 6 bronzot?
Nekem nem sikerült, pedig mindet láttam.
Őszentsége Sobri Jóska
Főni megmondta az arany es a top10 számít.
Keresztény elégedetlenségem nem tűri, hogy megjegyezzem azok nevét aki nem voltak képesek top10-be kormányozni országunkat.
Toca
Amadeus the Young