Politika
64 feliratkozó
27 napja
Mehh, az oroszokkal is pont az a baj, hogy nem erősségük a műfaj. Az összes ilyen műveletük túl lőtt a célon és emiatt lebukás volt vagy egyenesen besült.mi van, ha nem MP hanem az ukránok akarják megmerényelni?Erre is gondoltam. De ennek sem látom nagyobb értelmét. Pont ugyanaz a gond: hogy jutott át? Miként fért oda? Orbán még is csak idehozta a háborút?
MP pedig nyilván össze van már ukránozva.
rva
Nem, túl bonyolult, túl sok minden mehet félre.
Egy esetben lehetséges, ha az oroszok intézik. Ezt még lehetségesnek tartom.
Gyurma Pappa
Kurva erős kép lenne, ahogy össze kell takarítani a fél várost egy kiadós robbantás vagy lövöldözés után, menekülő, sikoltozó emberekkel.
Arról nem is beszélve, hogy az oroszok háborúban vannak, azaz dolgozik rájuk az SBU és minden európai szolgálat elég rendesen. Kb instant public lenne, hogy mi történt. Amivel vissza is érünk a startmezőhöz, azaz hogy tudhat róla mindenki csak mi nem.
27 napja
Mit mondhatnak? Ukrajna tagad, a NATO meg nem eszkalál, hiszen lófasz se történt.És erre mit mondana Ukrajna és a Nato?Túlgondolod.mi van, ha nem MP hanem az ukránok akarják megmerényelni?Erre is gondoltam. De ennek sem látom nagyobb értelmét. Pont ugyanaz a gond: hogy jutott át? Miként fért oda? Orbán még is csak idehozta a háborút?
rva
Gyurma Pappa
Egy határszéli, mondjuk mátészalkai, fehérgyarmati Hábrorúellenes DPK gyűlésen, egy "ukrán" drón becsapódik pár méterre egy lepukkant, lakatlan házba, semmi se történik, a kár elhanyagolható, de narratívát lehet rá építeni. "Kiderül", hogy az ukránok akarták ürgebőrbe varrva MP megbízásából megmerényelni, a nógrádifélek megszakértik, hogy itt az armageddon, a háború, Trump twittel egyet, promptolnak pár látványos AI videót, ahol MP már sorozza afiatalokat, stb., a propaganda meg tolhatja napestig.
Aztán majd megmérik, hogy bejött e, nyerésre állnak, vagy inkább ne legyen választás.
Semmibe se kerül, egyszerű, könnyen kivitelezhető, lelepleződhetetlen, jól eladható/kommunikálható.
Őszentsége Sobri Jóska
Janek
27 napja
Egy valami azért érdekes lehet. 58/31-re nyert négy éve Hajdú-Bihar 6-ban a fidesz. Abszolút fideszes körzetének tűnik, ahhoz képest talán ez a pár szavazat különbség talán nem is rossz. Főleg azért a Tisza meg itt sem kampányolt semmit.Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Ezekből szinte soha semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert alapvetően magasról tesznek rá az emberek és nagyon kicsi a minta, de az talán itt is világosan látszik, miért is kutyázza mindenki a kutyákat:
zinedine5
vtr.valasztas.hu/ionk/idokozi-valasztasok/461/09/005/onkormanyzati-valasztasok?tab=eredmenyek
Tehát ha a közös ellenzéki jelöltre nem indul rá egy másik abszolút esélytelen, akkor vélhetően nem a fideszes nyer. Azt meg egyszerűen el kell tudni viselni, hogy olyan emberek között élünk, akik az említett videókban is láthatóak. Tessék csak kimenni gyalog az utcára, felülni akár BP-n a tömegközlekedésre és nem érhetnek utána olyan hatalmas meglepetések.
r.baggio
Sokan úgy is lehettek vele, hogy legalább így működni fog a közgyűlés, ha ellenzék nyer, semmi nem változik.
Nem tudom, csak tippelek.
27 napja
És erre mit mondana Ukrajna és a Nato?Túlgondolod.mi van, ha nem MP hanem az ukránok akarják megmerényelni?Erre is gondoltam. De ennek sem látom nagyobb értelmét. Pont ugyanaz a gond: hogy jutott át? Miként fért oda? Orbán még is csak idehozta a háborút?
rva
Gyurma Pappa
Egy határszéli, mondjuk mátészalkai, fehérgyarmati Hábrorúellenes DPK gyűlésen, egy "ukrán" drón becsapódik pár méterre egy lepukkant, lakatlan házba, semmi se történik, a kár elhanyagolható, de narratívát lehet rá építeni. "Kiderül", hogy az ukránok akarták ürgebőrbe varrva MP megbízásából megmerényelni, a nógrádifélek megszakértik, hogy itt az armageddon, a háború, Trump twittel egyet, promptolnak pár látványos AI videót, ahol MP már sorozza afiatalokat, stb., a propaganda meg tolhatja napestig.
Aztán majd megmérik, hogy bejött e, nyerésre állnak, vagy inkább ne legyen választás.
Semmibe se kerül, egyszerű, könnyen kivitelezhető, lelepleződhetetlen, jól eladható/kommunikálható.
Őszentsége Sobri Jóska
27 napja
a saját "bénaságukat" (ami rájuk vetülhet mint kritika) mindig felülírta, hogy kik csinálják és miért csinálták és az hogy kommunikálhatómi van, ha nem MP hanem az ukránok akarják megmerényelni?Erre is gondoltam. De ennek sem látom nagyobb értelmét. Pont ugyanaz a gond: hogy jutott át? Miként fért oda? Orbán még is csak idehozta a háborút?
rva
Gyurma Pappa
tehát hajlandóak beáldozni azt, hogy ezt nekik nem kellett volna megengedni sem csak azért, hogy az legyen a végeredmény, ami
hamis zászlósan is meg lehet ám csinálni, és még csak annyira sem kell megsérülni, mint Trump. (aki vagy megsérült, vagy nem, ugye) - ez még egy adalék: az is jól kommunikálható, hogy ezek még ahhoz is bénák, hogy rendesen merényeljenek.
Szerkesztette: rva
27 napja
Túlgondolod.mi van, ha nem MP hanem az ukránok akarják megmerényelni?Erre is gondoltam. De ennek sem látom nagyobb értelmét. Pont ugyanaz a gond: hogy jutott át? Miként fért oda? Orbán még is csak idehozta a háborút?
rva
Gyurma Pappa
27 napja
Iszonyatosan nagy a lebukás veszélye. Nem fogják megreszkírozni.mi van, ha nem MP hanem az ukránok akarják megmerényelni?Erre is gondoltam. De ennek sem látom nagyobb értelmét. Pont ugyanaz a gond: hogy jutott át? Miként fért oda? Orbán még is csak idehozta a háborút?
rva
Gyurma Pappa
27 napja
Mostanában elég sok közéleti videót néztem (főleg ellenzékit Fókusz csoport, Dave világa és persze Edinat). El elég elkeserítő volt az amit láttam Ádám videóiban.Somogy 1 oevk (Kaposvár). talán az egész országban itt a leggyengébb a tiszás jelölt, viszont a fideszes Gelencsér is egy nulla (egyik leghaszontalabb fideszes egyéni képviselő aki létezik). ettől függetlenül Gelencsér 2010 óta mindig nyert, ki van építve a bázisa, de mindig 50% alatt kapott a legutóbbi 3 választáson. szerintem Kaposváron tiszás többség lesz, de van még 25 falu, ahol meg biztos, hogy a fidesz népszerűbb. összességében nehéz megjósolni, 50-50%-ra teszem most. ez egy csatatér oevk, amit a kormányváltáshoz nyernie kell a Tiszának. nem lesz egyszerű.
És lehet hogy már volt téma és többször beszéltünk már róla, de kíváncsi lennék, hogy ti hogy látjátok a saját körzetetek esélyeit Tisza szempontjából?
Mi a MP körzetében élünk és hát itt azért elég egyértelműnek érzem a dolgot.
Viszont a rokonok és a baráti korunk nagy része Veszprémben él. Ott azért erősen érzem, hogy Ovadi erős ellenfél és helyben nem nagyon ismerik Gáspár Leventet. Én is csak annyit tudok róla, hogy megmentette a sógornőmet, de kb ennyi. Illetve rendesen ramentek a közösségi médiában a vad "harcosok".
KB23
chemicals keep me under control
27 napja
mi van, ha nem MP hanem az ukránok akarják megmerényelni?Erre is gondoltam. De ennek sem látom nagyobb értelmét. Pont ugyanaz a gond: hogy jutott át? Miként fért oda? Orbán még is csak idehozta a háborút?
rva

27 napja
Annyira remélem, hogy rábízzák Nagymarcira, és ő hozza a szokásos kivitelezési minőségét. 😀De, hónapok óta forgó pletyka.Mostanában több helyen is olvastam már, hogy valószínűleg az lesz a nagy atombombája a fidesznek, hogy eljátszanak egy merényletet OV ellen...Nem erre mondta MP az "önmerényletet"?
Trumpnak és Ficonak már bejött.
Bruce
bobi0092
Szerintem hiteltelen és értelmetlen:
5) Ez kormányrendeletet nem tudnak rendesen megírni.
Gyurma Pappa
27 napja
Mostanában elég sok közéleti videót néztem (főleg ellenzékit Fókusz csoport, Dave világa és persze Edinat). El elég elkeserítő volt az amit láttam Ádám videóiban.Korábban írtam, hogy a jászságban erős volt Pócs eddig, főleg a kisebb településeken, Jászberény már régóta ellenzéki (lásd polgármester), Jászfényszaru is most váltott polgármestert, aki független egyébként, de úgy tudom, hogy némi kötődése van a Tiszához (de lehet hogy csak ezt akarom hinni), Jászapáti szintén ellenzéki lett legutóbb és ott volt az egyik olyan polgármester jelölt, akit a Tisza nyíltan támogatott. A többi kis faluban a szokásos fidesz többség, bár egy két infóm van Jásztelekről és Jászjákóhalmáról, hogy ott is azért van egy jelentősebb Tiszás közösség.
És lehet hogy már volt téma és többször beszéltünk már róla, de kíváncsi lennék, hogy ti hogy látjátok a saját körzetetek esélyeit Tisza szempontjából?
Viszont a rokonok és a baráti korunk nagy része Veszprémben él. Ott azért erősen érzem, hogy Ovadi erős ellenfél és helyben nem nagyon ismerik Gáspár Leventet. Én is csak annyit tudok róla, hogy megmentette a sógornőmet, de kb ennyi. Illetve rendesen ramentek a közösségi médiában a vad "harcosok".
KB23
Az esélylatolgatásokban azért már minimális Tisza előny van és gyakorlatilag billegő körzet. Az itteni Tisza jelölt nem annyira ismert fazon, rendőrkapitány volt, tisztességes embernek néz ki, de ennyi. Pócs intézi magát lefelé, sokan nagyon utálják, de még mindig túl sokan fognak rá szavazni. Érdekes lesz, hogy itt mennyit visz el a Mi Hazánk.
Most én azt érzem, hogy szűken meglesz a Tisza győzelem, de majd megkérdezem a Tiszás aktivista ismerősömet, hogy van e belső mérésük a körzetről és hogy hogyan állnak.
27 napja
Fico már miniszterelnök volt. OV esetében szerintem is öngól lenne.Mostanában több helyen is olvastam már, hogy valószínűleg az lesz a nagy atombombája a fidesznek, hogy eljátszanak egy merényletet OV ellen...Mindkettő ellenzékből kampányolt. Elég nehéz lenne eladni, hogy a Pintér féle rendvédelmen vagy a Rogán féle terrorelhárításon átment egy merénylő.
Bruce
Főleg, ha látványosra sikeredik a dolog. Eddig az volt a termék, hogy itthon rend van és bezzeg itthon nincs lövöldözés, robbantás, tömegbe hajtás.
Szerintem óriási öngól lenne.
resistance is futile
27 napja
mi van, ha nem MP hanem az ukránok akarják megmerényelni?De, hónapok óta forgó pletyka.Mostanában több helyen is olvastam már, hogy valószínűleg az lesz a nagy atombombája a fidesznek, hogy eljátszanak egy merényletet OV ellen...Nem erre mondta MP az "önmerényletet"?
Bruce
bobi0092
1) Egyrészt semmi értelme nem lenne a TIszának vagy bárkinek merényletet követni el OV ellen, ha egyszer vezetnek, és ugye folyamat ezt is kommunikálj a Tisza, és hát most már OV is...
2) "A legalább kormányozni tudnak" utolsó cseppje lenne, ki hinné el, hogy a rendszer még működőképes, ha OV-re sem tudnak vigyázni.
3) Az egész Fidesz narratíva arról szól, hogy itt rend van, ez is összedőlne.
4) Jelenleg sem működik a "külföldről akarják megdönteni a rendszert" narratíva. Minden kutatás arra utal, hogy a magyarok nagy része nem veszi be az "Ukrajna ellenség" narratívát. Értem, hogy ezt építik, de nagyon nem megy át.
Gyurma Pappa
27 napja
Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Ezekből szinte soha semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert alapvetően magasról tesznek rá az emberek és nagyon kicsi a minta, de az talán itt is világosan látszik, miért is kutyázza mindenki a kutyákat:
zinedine5
vtr.valasztas.hu/ionk/idokozi-valasztasok/461/09/005/onkormanyzati-valasztasok?tab=eredmenyek
Tehát ha a közös ellenzéki jelöltre nem indul rá egy másik abszolút esélytelen, akkor vélhetően nem a fideszes nyer. Azt meg egyszerűen el kell tudni viselni, hogy olyan emberek között élünk, akik az említett videókban is láthatóak. Tessék csak kimenni gyalog az utcára, felülni akár BP-n a tömegközlekedésre és nem érhetnek utána olyan hatalmas meglepetések.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
27 napja
Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.Mondjuk ha "normális" helyi potentát, akkor annyira nem meglepő. Ebből nem feltétlenül kell kiindulni.
zinedine5
27 napja
Most nyert Balmazújvárosban önkormányzatin a fideszes jelölt. 47 %. Elkeserítő.
27 napja
Mostanában elég sok közéleti videót néztem (főleg ellenzékit Fókusz csoport, Dave világa és persze Edinat). El elég elkeserítő volt az amit láttam Ádám videóiban.És lehet hogy már volt téma és többször beszéltünk már róla, de kíváncsi lennék, hogy ti hogy látjátok a saját körzetetek esélyeit Tisza szempontjából?
27 napja
De, hónapok óta forgó pletyka.Mostanában több helyen is olvastam már, hogy valószínűleg az lesz a nagy atombombája a fidesznek, hogy eljátszanak egy merényletet OV ellen...Nem erre mondta MP az "önmerényletet"?
Bruce
bobi0092
1) Egyrészt semmi értelme nem lenne a TIszának vagy bárkinek merényletet követni el OV ellen, ha egyszer vezetnek, és ugye folyamat ezt is kommunikálj a Tisza, és hát most már OV is...
2) "A legalább kormányozni tudnak" utolsó cseppje lenne, ki hinné el, hogy a rendszer még működőképes, ha OV-re sem tudnak vigyázni.
3) Az egész Fidesz narratíva arról szól, hogy itt rend van, ez is összedőlne.
4) Jelenleg sem működik a "külföldről akarják megdönteni a rendszert" narratíva. Minden kutatás arra utal, hogy a magyarok nagy része nem veszi be az "Ukrajna ellenség" narratívát. Értem, hogy ezt építik, de nagyon nem megy át.

27 napja
Mostanában több helyen is olvastam már, hogy valószínűleg az lesz a nagy atombombája a fidesznek, hogy eljátszanak egy merényletet OV ellen...Mindkettő ellenzékből kampányolt. Elég nehéz lenne eladni, hogy a Pintér féle rendvédelmen vagy a Rogán féle terrorelhárításon átment egy merénylő.
Bruce
Főleg, ha látványosra sikeredik a dolog. Eddig az volt a termék, hogy itthon rend van és bezzeg itthon nincs lövöldözés, robbantás, tömegbe hajtás.
Szerintem óriási öngól lenne.
27 napja
Mostanában több helyen is olvastam már, hogy valószínűleg az lesz a nagy atombombája a fidesznek, hogy eljátszanak egy merényletet OV ellen...Nem erre mondta MP az "önmerényletet"?
Bruce
27 napja
Mostanában több helyen is olvastam már, hogy valószínűleg az lesz a nagy atombombája a fidesznek, hogy eljátszanak egy merényletet OV ellen...én arra tippeltem volna, hogy lepedofilozzák MP-t
Bruce

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
27 napja
Mostanában több helyen is olvastam már, hogy valószínűleg az lesz a nagy atombombája a fidesznek, hogy eljátszanak egy merényletet OV ellen...Csak a pocakot nehezebb odébb húzni, mint a fejet.
Bruce
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
27 napja
Mostanában több helyen is olvastam már, hogy valószínűleg az lesz a nagy atombombája a fidesznek, hogy eljátszanak egy merényletet OV ellen...Trumpnak és Ficonak már bejött.
27 napja
Itt már régóta baj van, most talán nyerhet a tisza és emiatt tolják ezerrel, illetve hát most volt neki ez az ordas nagy hazugsága, amit még Potyondi is megénekelt, persze hogy most a csapból is ő folyik. Magát járatja le.Azt esetleg tudja valaki, hogy most miért nyomják ezerrel ezt a Pöcs Jánost? Egy igazi gyökér és ékes bizonyítéka annak hogy mekkora taplok a fidess kepvilesoi.Baj lehet a Jászságban.
KB23
resistance is futile
27 napja
Mit várunk attól, akinek három rokkant parkolóhely kell egy autó leparkolásához?A kedvenc kommentem itt az volt, hogy Hajdú Péternek három kés kellett, hogy felvágja a párizsit.kb kettő adást láttam ezekből a rettenetekből, de ami megmaradt az az, hogy zabálnak, és a vendég 5 perces, megható monológjának a végén: Jézusom. Kérsz még egy virslit? Mustárt?Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.Végignéztem, és úgy gondolom, hogy Hajdút nagyon picsán fogják rúgni, hogy ezt, így kirakta.
Több kellene az ilyen freak show-ból
Dzsokijuing
A cél az lehetett, hogy rákenjék Alekoszt a Tiszára, de Hajdú minden erőlködése fordítva sült el, Alekosz a "nép hangjaként" szétoltotta a Fideszt, amire Hajdú propagandadumája nevetségesen disszonáns volt. Nem azért, mert Alekosz annyira okos lenne, hanem mert Hajdú annyira hülye.
Biztos lehet majd kivágni belőle hatásos shortokat, de kurva sokan meg fogják nézni az egészet, akik számára nem a politika a mindennapi betevő, és nem mondanám, hogy sikersztori lesz ez Hajdúnak. Meglepően gyenge kommunikációt prezentált magához képest is, főleg, hogy nem hozta jól az "én kérdezek, ő meg válaszol" felállást, ami eredményes lehetett volna.
Érdekes.
Őszentsége Sobri Jóska
petey
Dzsokijuing
Szerkesztette: SBL