Politika
70 feliratkozó
19 napja
a "szerkesztő" úrnak amúgy nagyon hasonlít a hangja egy berekedt Gyurcsány Ferkóhoz 😀a telex tudja mi kell a népnekÉn is most néztem meg, 15:30nál van az arany 😀
Löfli
Sixo
19 napja
MTI fellázadt. Mondjuk persze szebb lett volna korábban, de így is mókás. Lassan Viktorról be lehet tenni a Travolta mémet 😊Végülis 1946ban is ki lehetett volna még ugorni háborúból…
Az is milyen jó üzenet a “nemzetthy” oldalnak, hogy megint Fico fogja képviselni Magyarországot.
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
19 napja
Zala 2 még egy szóra!Az összes szavazat megszámolva, már csak a külföldi/átjelentkező van hátra.
24969 Varga B. Tisza
24921 Nagy B. Fidesz
48 a különbség, azt hiszem az eredeti 57 volt, de szerintem így is jár a taps a bizottságoknak. Több olyan papír is lehet, amit mondjuk utólag érvényesnek ismernek el és így változik a státusza.
19 napja
MTI fellázadt. Mondjuk persze szebb lett volna korábban, de így is mókás. Lassan Viktorról be lehet tenni a Travolta mémet 😊Az is milyen jó üzenet a “nemzetthy” oldalnak, hogy megint Fico fogja képviselni Magyarországot.
19 napja
Szerencsére vannak, akik már nem akarnak propagandát írni.hvg.hu/itthon/20260415_kitort-a-lazadas-az-mti-ben-kovetelik-hogy-ujra-szakmai-alapon-dolgozhassanak
Music City Miracle
19 napja
Nem adják fel! 😀Az utolsó napjaiban is hazugsággyárként fog működni az MTVA.
Magyar Péterrel reggel a kormánypropaganda halálcsillagában, a “köz”médiában jártunk. Felemelő volt, hogy amikor véget ért a gyalázatos “interjú” az M1-en, több tucatnyi becsületes dolgozó a folyosókon vastapssal fogadta a leendő miniszterelnököt.
Néhány órával később, az egyik főpropagandista apparatcsik (akivel 2014-ben az első és egyben utolsó találkozásom után azonnal felmondtam az MTI-nél) állománygyűlést hívott össze. Három egymástól független beszámoló szerint a következők hangzottak el:
- Elsőként azt kérte a csatornaigazgató, Németh Zsolt (alias Pitbull), hogy a változást akarók és a fideszes propagandisták “normálisan” dolgozzanak együtt a következő 30 napban
- A végjátékban is minden ugyanúgy megy tovább, ahogy eddig: továbbra is a kormánytól érkeznek az utasítások, a megírt “híreket” küldeni kell cenzurára
- Ami államtitkári szintről vagy feljebb érkezik, automatikusan tovabbítani kell az MTI-nek
- Magyar Pétert legközelebb az első külföldi útja után fogják meghívni
- Aki várja a változást, azt kirúgni nem fogják, de nem bánják, ha elmegy szabadságra
A TISZA-kormány egyik első intézkedése lesz a közmédia hírszolgáltatásának azonnali felfüggesztése mindaddig, amíg újra biztosított nem lesz minden feltétel a színvonalas újságírói munkához.
Biztosítjuk a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését!
19 napja
CserPa még mindig a legszimpatikusabb fideszes politikus, meglepne ha a következő választáson is a Fidesz színeiben indulna.Ezt adom. Kb az egyeduli, akinel azt lattam folyamatosan, hogy neki tenyleg a varosa az elso.
ervinator
19 napja
telex.hu/gazdasag/2026/04/15/v-hid-szexjatekok-online-vasarlas-szamla-dolgozoSzerencsére MP szárazon teszi popsiba és a sajátjával, szóval se műfaszra, se síkosítóra nem fog menni innentől állami pénz....
Felcsatolható didló és sikosító a vásárolt árúk között.
Mi cél?
Megvárják, hogy Lölő bemenjen az irodában, aztán szárazon és nedvesen is?
SBL
19 napja
a telex tudja mi kell a népnekÉn is most néztem meg, 15:30nál van az arany 😀
Löfli
19 napja
CserPa még mindig a legszimpatikusabb fideszes politikus, meglepne ha a következő választáson is a Fidesz színeiben indulna.És ha CserPat akarja ellehetetleníteni az ottani Tisza, akkor az mandátumokba fog kerülni
ervinator
Poloska vagyok.
19 napja
CserPa még mindig a legszimpatikusabb fideszes politikus, meglepne ha a következő választáson is a Fidesz színeiben indulna.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
19 napja
a telex tudja mi kell a népnek
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 napja
Havasi a 444-nekMilyen a hangulat most?
HB: komolytalan kérdés… továbbra is fergeteges.
😂
20 napja
„Az emberek egyik oldalról meg akartak minket büntetni, másik oldalról pedig azt gondolták, hogy szemben azzal, amikor mi azt mondtuk, hogy egy veszélyes világban élünk, és a veszélyes világban meg kell óvni bizonyos veszélyektől az embereket, elfogadták azt a másik oldalról, hogy lehet egy sokkal jobb világot is teremteni. Ez utóbbihoz csak szurkolni tudunk!” – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda leköszönő vezetője szerdán az RTL-nek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 napja
Lehet ez is volt már és lemaradtam, csak hogy mindenki értse. 100 szavazat különbség esetén újraszámolják kérésre a szavazatokat. Ezt minden körben szavazókörben meg kell tenni. Ugyanaz a bizottság teszi meg, hivatalosan, és ezért megy ez ilyen sokáig, hiszen innen sokan dolgoznak, nem érnek rá bármikor visszamenni.Az átjelentkezett és külföldi szavazatokat (amik nem a levélszavazatok, hanem akik lakcímmel vannak) azokat csak oevk-ként 1 helyen számolják. Teljesen mindegy, hogy itt vannak, nincsenek itt. Ahol ezeket számolják, ott még eleve a sima szavazatokat sem számolták meg.
A példa kedvéért, Zala 2-nél minden körzetet újraszámolnak, de Keszthelyen az egyik körzet, -az a körzet, ahová mennek ezek az extra szavazatok- még meg sem volt számolva, mert előbb össze kell keverni.
Nem tudom érthető e, de a külföldi és átjelentkező nem lehet benne az újraszámolásba, mert azokat együtt számolják majd azzal az egy körzettel, amit eddig senki nem számolt meg. Simán lehetett volna, hogy Keszthelyen ez a körzet hoz még 44 extra szavazatot a Tiszásnak és akkor 101 a különbség, de a szabályok egyértelműek, azokat nem lehet szombatig megszámolni.
Ott a bizottság szombaton ül össze és számolja az eredetileg ott leadott szavazatokat, az átjelentkezőket és a külföldieket is, de egyben.
Minden szavazókörben így van, van egy kör, ahol fél 8-kor vasárnap este hazament a bizottság 😊
20 napja
A Dagi nem vesz részt a következő EU-csúcson. Pedig most végre mosolyogva fogadnák a kollegák.Pedig azt hittem leesik majd néhány saller, kioszt néhány taslit és ad néhány kokit az "utcai harcos". 😀
SBL
20 napja
A Dagi nem vesz részt a következő EU-csúcson. Pedig most végre mosolyogva fogadnák a kollegák.azért nem elmenni a céges búcsúbulira, na
SBL
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
20 napja
www.timesofisrael.com/liveblog_entry/netanyahu-holds-warm-conversation-with-hungarys-newly-elected-magyar-who-invites-him-to-visit-country/Nagyon adnám.
sztem elég komoly blunder lenne ha meghívná ide Bibit, főleg hogy volt szó az ICC csatlakozásról meg a Pegasus botrány árnyékában
nem azt mondom hogy nem jön vagy bármi, csak sztem elég korai lenne
Negritis, a vajda
20 napja
www.timesofisrael.com/liveblog_entry/netanyahu-holds-warm-conversation-with-hungarys-newly-elected-magyar-who-invites-him-to-visit-country/sztem elég komoly blunder lenne ha meghívná ide Bibit, főleg hogy volt szó az ICC csatlakozásról meg a Pegasus botrány árnyékában
nem azt mondom hogy nem jön vagy bármi, csak sztem elég korai lenne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
20 napja
Azert meg szepen osztogatjak a parszazmillios tendereket egymasnak ahelyett, hogy menekulnenek. Nem letezik olyan itt, hogy pofatlansag meg hatarok.Egy kapitány utoljára hagyja el a süllyedő hajót, a patkányok meg amint észreveszik, hogy süllyed.A Dagi nem vesz részt a következő EU-csúcson. Pedig most végre mosolyogva fogadnák a kollegák.Ennek azért elég szar üzenete van a saját tábor felé, hova evezzenek a rabszolgák, ha a kapitány már lelépett? 😊
SBL
somoskovig
SBL
20 napja
telex.hu/gazdasag/2026/04/15/v-hid-szexjatekok-online-vasarlas-szamla-dolgozoEJ Entertaintment
Mi cél?
SBL
20 napja
Egy kapitány utoljára hagyja el a süllyedő hajót, a patkányok meg amint észreveszik, hogy süllyed.A Dagi nem vesz részt a következő EU-csúcson. Pedig most végre mosolyogva fogadnák a kollegák.Ennek azért elég szar üzenete van a saját tábor felé, hova evezzenek a rabszolgák, ha a kapitány már lelépett? 😊
SBL
somoskovig
20 napja
A Dagi nem vesz részt a következő EU-csúcson. Pedig most végre mosolyogva fogadnák a kollegák.Ennek azért elég szar üzenete van a saját tábor felé, hova evezzenek a rabszolgák, ha a kapitány már lelépett? 😊
SBL
20 napja
20 napja
Nyílván. De azért én eljátszadoztam a gondolattal.😉telex.hu/gazdasag/2026/04/15/v-hid-szexjatekok-online-vasarlas-szamla-dolgozoA számla alapján azonban a megrendelést később sztornózhatták
Mi cél?
SBL
sztem kvázi minden cégnél vannak ilyenek hogy valaki azt hiszi megvesz bármit áfás számlára oszt lebartelezik
rádásul az összeg se olyan hogy akkora meglepődés legyen
simán lehet belső trollkodás is
Negritis, a vajda