Politika
64 feliratkozó
28 napja
hvg.hu/itthon/20260207_magyar-peter-kozzetette-tobb-szaz-oldalas-kormanyprogramjuk-tartalomjegyzeket#mlcjp7sf3vsa8deyjlhMáris tudott a pócs vicceskedni vele.
warr_b
Igazi gyorsan olvasó emberke
28 napja
Én nem hiszek semmit, már írtam. Vagy tudok valamit vagy nem. Nem tudom mit beszélt Clinton Orbánnal 99-ben, azt se, hogy mire emlékszik ebből akár előbbi, akár utóbbi, csak szokás szerint jelzem, hogy a világpolitika az nem egy Netflix sorozat, ahol ne történhetne olyan, ami nem illik bele a megszokott fekete-fehér narratívákba.Zavarkeltés?! Erőforrás égetés?!Nem csak azért kérhetett ilyet az amerikai elnök, hogy 1vs.1-be leharcoljuk őket, hanem lehetett ezer egyéb oka, zavarkeltés, erőforráségetés, kapacitáslekötés, elköteleződés friss NATO-tagként, alkuk, diplomácia a háttérben, ésatöbbi.Nem tudom volt-e ilyen kérés.....Mire mentek volna vele? 1999-ben a két hadsereg ereje között akkor volt különbség (nem ide), hogy az egy olyan Dávid-Góliát párharc lett volna, ahol Dávidnak még a parittyáját is elveszik.
"Orbán Viktor: Clinton 1999-ben azt kérte, hogy Magyarország támadja meg Szerbiát"
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szóval, jó teljesen hihető.
SBL
Ne legyünk már olyan egyszerűek, hogy pusztán azért, mert Orbán egy geci, akkor már minden amit mond, az hazugság, annak mindig az ellenkezője az igaz.
Őszentsége Sobri Jóska
A NATO légierő két és félhónap alatt két repülőgép és 0 ember elvesztése mellett térdeltette le az akkori Európa egyik legnagyobb hadseregét. Mi a f.szért kellett volna nekik a rosszul felszerelt és kiképzett magyar hadsereg kapacitáslekötésre?!
Ez csak olaj lett volna tűzre, mert a szerbeknek sem egy kvázi láthatatlan és sebezhetetlen ellenséggel kellett volna harcolniuk. A megaláztatás mellett tudtak volna sikerekről is beszámolni, ami lelkesíthette volna őket és tovább tartják magukat. Logikátlan!!!!
Orbán hazudott. A képlet egyszerű:
((Választás van + van egy-két kellemetlen téma, amiről el kell terelni a figyelmet) x hátrányban vannak + (a szekta előtt beszél és fokozni kell az elszántságot x valami kibaszott nagy blődséget mond, amiben megint a Brüsszel, Tisza, Ukrajna, Demokraták valamelyikét ekézi)) x eddig is gátlástalanul hazudott ha érdeke kívánta = Hazudik
De ha nem hiszed majd várd meg, amíg Clinton is megcáfolja, ahogy az trumpi is tette!
SBL
Egyébként ha fogadnom kéne, én arra tennék, hogy nem fogja Clinton ezt cáfolni, és ahogy Orbánnak, úgy Trumpnak se hiszem el, hogy ő mond igazat arról, hogy mit beszéltek Orbánnal. Majd ha van releváns bizonyíték, azt elfogadom, addig meg azt fogadom el, hogy nem tudom mi történt pontosan.
28 napja
hvg.hu/itthon/20260207_magyar-peter-kozzetette-tobb-szaz-oldalas-kormanyprogramjuk-tartalomjegyzeket#mlcjp7sf3vsa8deyjlh

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
28 napja
Zavarkeltés?! Erőforrás égetés?!Nem csak azért kérhetett ilyet az amerikai elnök, hogy 1vs.1-be leharcoljuk őket, hanem lehetett ezer egyéb oka, zavarkeltés, erőforráségetés, kapacitáslekötés, elköteleződés friss NATO-tagként, alkuk, diplomácia a háttérben, ésatöbbi.Nem tudom volt-e ilyen kérés.....Mire mentek volna vele? 1999-ben a két hadsereg ereje között akkor volt különbség (nem ide), hogy az egy olyan Dávid-Góliát párharc lett volna, ahol Dávidnak még a parittyáját is elveszik.
"Orbán Viktor: Clinton 1999-ben azt kérte, hogy Magyarország támadja meg Szerbiát"
SBL
Ne legyünk már olyan egyszerűek, hogy pusztán azért, mert Orbán egy geci, akkor már minden amit mond, az hazugság, annak mindig az ellenkezője az igaz.
Őszentsége Sobri Jóska
A NATO légierő két és félhónap alatt két repülőgép és 0 ember elvesztése mellett térdeltette le az akkori Európa egyik legnagyobb hadseregét. Mi a f.szért kellett volna nekik a rosszul felszerelt és kiképzett magyar hadsereg kapacitáslekötésre?!
Ez csak olaj lett volna tűzre, mert a szerbeknek sem egy kvázi láthatatlan és sebezhetetlen ellenséggel kellett volna harcolniuk. A megaláztatás mellett tudtak volna sikerekről is beszámolni, ami lelkesíthette volna őket és tovább tartják magukat. Logikátlan!!!!
Orbán hazudott. A képlet egyszerű:
((Választás van + van egy-két kellemetlen téma, amiről el kell terelni a figyelmet) x hátrányban vannak + (a szekta előtt beszél és fokozni kell az elszántságot x valami kibaszott nagy blődséget mond, amiben megint a Brüsszel, Tisza, Ukrajna, Demokraták valamelyikét ekézi)) x eddig is gátlástalanul hazudott ha érdeke kívánta = Hazudik
De ha nem hiszed majd várd meg, amíg Clinton is megcáfolja, ahogy az trumpi is tette!
28 napja
És akkor egyből ki is dobtak volna minket a NATO-ból, zseni kérés lett volna, tényleg...Nem csak azért kérhetett ilyet az amerikai elnök, hogy 1vs.1-be leharcoljuk őket, hanem lehetett ezer egyéb oka, zavarkeltés, erőforráségetés, kapacitáslekötés, elköteleződés friss NATO-tagként, alkuk, diplomácia a háttérben, ésatöbbi.Nem tudom volt-e ilyen kérés.....Mire mentek volna vele? 1999-ben a két hadsereg ereje között akkor volt különbség (nem ide), hogy az egy olyan Dávid-Góliát párharc lett volna, ahol Dávidnak még a parittyáját is elveszik.
SBL
Őszentsége Sobri Jóska

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
28 napja
nem vagyok benne biztos hogy az történik amit szeretnének ezzel, de mind1 😊Oh 😢 szomorúA srác a kezdő képen jól látom hogy meghekkelte a rendszer egy pride-os pólóval? 😄sajnos nem
telex.hu/belfold/2026/02/07/dpk-gyules-szombathely-orban-viktor-szijjarto-peter-nemeth-zsolt-kovacs-koko-istvan
KB23
dpkshop.hu/termek/szent-istvan-polo/
Negritis, a vajda
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
28 napja
De legyünk egyszerűek: ha OV olyat mond, ami nehezen hihető, akkor ne kezdjünk magyarázatokat gyártani, hogy miért is lehet mégis hinni neki, hanem csak könyveljük el az újabb hazugságot 😊Nem csak azért kérhetett ilyet az amerikai elnök, hogy 1vs.1-be leharcoljuk őket, hanem lehetett ezer egyéb oka, zavarkeltés, erőforráségetés, kapacitáslekötés, elköteleződés friss NATO-tagként, alkuk, diplomácia a háttérben, ésatöbbi.Nem tudom volt-e ilyen kérés.....Mire mentek volna vele? 1999-ben a két hadsereg ereje között akkor volt különbség (nem ide), hogy az egy olyan Dávid-Góliát párharc lett volna, ahol Dávidnak még a parittyáját is elveszik.
SBL
Őszentsége Sobri Jóska
28 napja
Oh 😢 szomorúA srác a kezdő képen jól látom hogy meghekkelte a rendszer egy pride-os pólóval? 😄sajnos nem
telex.hu/belfold/2026/02/07/dpk-gyules-szombathely-orban-viktor-szijjarto-peter-nemeth-zsolt-kovacs-koko-istvan
KB23
Negritis, a vajda
28 napja
A srác a kezdő képen jól látom hogy meghekkelte a rendszer egy pride-os pólóval? 😄sajnos nem
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
28 napja
A srác a kezdő képen jól látom hogy meghekkelte a rendszer egy pride-os pólóval? 😄telex.hu/belfold/2026/02/07/dpk-gyules-szombathely-orban-viktor-szijjarto-peter-nemeth-zsolt-kovacs-koko-istvan
28 napja
Nem tudom volt-e ilyen kérés.....Hiányzott volna még egy 12-1...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
28 napja
Nem csak azért kérhetett ilyet az amerikai elnök, hogy 1vs.1-be leharcoljuk őket, hanem lehetett ezer egyéb oka, zavarkeltés, erőforráségetés, kapacitáslekötés, elköteleződés friss NATO-tagként, alkuk, diplomácia a háttérben, ésatöbbi.Nem tudom volt-e ilyen kérés.....Mire mentek volna vele? 1999-ben a két hadsereg ereje között akkor volt különbség (nem ide), hogy az egy olyan Dávid-Góliát párharc lett volna, ahol Dávidnak még a parittyáját is elveszik.
SBL
28 napja
Nem tudom volt-e ilyen kérés.....Clinton válasza: nem, nem kértem ilyet, de nagyon akarta 😀 😀 😀 😀 😀
28 napja
Nem tudom volt-e ilyen kérés.....Mire mentek volna vele? 1999-ben a két hadsereg ereje között akkor volt különbség (nem ide), hogy az egy olyan Dávid-Góliát párharc lett volna, ahol Dávidnak még a parittyáját is elveszik.
28 napja
Nem tudom volt-e ilyen kérés....."Orbán Viktor: Clinton 1999-ben azt kérte, hogy Magyarország támadja meg Szerbiát"
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
28 napja
Ajaj. Abszolut nem jol erted.Hidd el, mind igaz, amit írtál, de ez nem győz meg egy kutya szimpatizánst.Nézd, aki képes lesz a kutyákra szavazni bármelyik opcióban, az utána a köv. 4 évben semmiképpen ne hőzöngjön semmilyen nyilvános fórumon vagy tüntessen az utcán azért mert maradt a fidesz és nem tetszik neki ahogy kormányoz a későbbiekben. Áprilisban lesz itt a lehetőség ezt megtenni, nem utána. Akkor már késő bánat ébredezni meg vonyítani. Attól még kutya marad mindegyik szavazójuk, hogy most egy nagyobb jót választ.Nos, ilyet nem mondott.Ne kényszeríts arra, hogy Egyenes Beszédet kelljen néznem 😊Ezt követően az egyenes beszédben már mondta, hogy nem ezt mondta, aki MKKP szavazó az szavazzon rájuk egyéniben is. Azóta is ezt képviselik mindenhol.hvg.hu/itthon/20260127_mkkp-kampany-lista-egyeni-nagy-david#mlaocjpy324hnf0gkspKemény dolog a kognitív disszonancia.Az mkkp-s csoki (aki bizonyos körökben ismert, azt hiszem a jólvanezígyben volt anno) már ott tart, hogy a tiszát vádolja a kispártok felszalámizásával.Az egyéni körzetek döntik el a választást, a Kutyák már azzal mindent megtesznek a rendszerváltásért, hogy a Tisza evk jelöltjeihez irányítják a szimpatizánsaikat.De hát nem irányítják oda.
Dzsokijuing
Jughead
Tone deaf.
r.baggio
Gyurma Pappa
Ebből mi mást lehet kiolvasni, mint az egyéniben Tisza-támogatást?
Persze, lehet gyúrni a színjobbos parlamentre, amire még nem volt példa a rendszerváltás óta, ilyen állatfaj még úgysem volt.
Dzsokijuing
Jughead
(Visszanézem.)
Dzsokijuing
Azt mondta, a HVG és a Telex pontatlanul idézett, ők elindulnak egyéniben annyi helyen, amennyi kell az országos listához, nem mindenhol, mint a DK és a MH és mellette körbeudvarolta MP-t: "Péter is elmondta, hogy 22-ben majdnem ránk szavazott és azóta is következetesen megkülönböztet bennünket az óbaloldaltól."
Dzsokijuing
Egy max 2, nagy jó indulattal 3%-os pártért vergődni egészen döbbenetes dolog a mostani helyzetben.
Én se MP-s, se tiszás nem vagyok, de tisztában vagyok vele, ha nem tetszik amerre az ország megy hogy tudok rálépni a fékre olyan módon ami tőlem megtehető. Egyelőre ez a nulladik lépés, hogy a szakadékba száguldás álljon meg. Aztán majd lehet azon szarakodni, hogy a fék után, ha irányba álltunk, akkor hányan fogják az a nyomorult kormányt meg ki nyomja a pedált.
De egy országos szinten nem létező pártra szavazni bárhol egy ennyire létfontosságú szavazásnál az valami egyéni fétis kielégítése. És ha nem lenne ekkora baj ebben a nyomorult országban, akkor senkit nem is érdekelne ez. Ha meg otthon maradnak a kutyahívők, akkor azzal tudjuk kire szavaznak. Okosak akkor nagyon.
És 4 éve is volt lehetősége mindenkinek X-elni, aki nem tette, annak semmi keresnivalója nem volt a tüntetéseken, hiszen amikor tehette akkor beleszart a kérdésbe, de mindenkinek akinek gondja van valamivel annak kutya kötelessége most értelmesen szavazni. Nem szívvel kell dönteni, ez nem a helyzet. Nincs még 4 éve ennek az országnak. Mármint annak, amilyennek mi szeretnénk látni.
topin
Miért? Mert ő kutyapárti szavazó, ez nekik világnézeti kérdés.
Sztem 3 alatt Tisza listán is, de rajtam kívül 100 ezren nem így gondolják és innentől a nagy kérdés, hogy kivesszük-e ezeket a voksokat a rendszerváltásból.
A boldolt részhez: ez a nagyobb jó olyan, mint a polgári Magyarország.
MP hitet árul, ezt ne felejtsük el.
Dzsokijuing
A nagyobb jo az nem MP. Ha annak tartanam MP-s vagy tiszas lennek.
A nagyobb jo OV levaltasa, mert azt pontosan tudjuk hova jutottunk az elmult 8, vagyis 16 evben.
Ennyi a lenyeg.
Es aki itt hitbol akar szavazni az a rossz szekeret tolja. Mindegy hogy azert mert agyhalott modjara viselkedik es a felelmeire hallgat vagy mert kotodik egy viccparthoz veresen komoly szituacioban.
Irhatnam, hogy en is kutya vagyok es ertem a helyzetet, ezert nem kerdes mit kellene tenniuk es csalodast okoznak. De a lenyegen nem valtoztatna ez. Ez most nem szimpatiaszavazas, amit vagy felfognak felnott emberek, vagy segitenek elasni az orszagot. Mas opcio meg jopofiskodas nem jatszik.
Lehet itt Stidham modra megprobalni passzolni, tolatva a sajat 20ason egy dominalt felido vegen, de felesleges kockaztatni. Be kell nyelni a sacket, ra kell bizni a vedelemre, aztan ha nem mukodik, akkor lehet megint elolepni a fenyre es valtozast hozni.
Ha nem mukodik a tisza vagy szemfenyvesztes volt, akkor ugyis gyors kiabrandulas lesz sokaknak es akar ido elott is lehet uj valasztas.
De egy Kapitany, Orban A., Bodis az nekem tobb mint hit a mostani folyamatokkal szemben. De ha ezek az arcok nem lennenek, akkor sincs kutya opcio aprilisban.
Es minden felelos politikus, aki 1-2%-on all es tenyleg az orszag es a nep jovojet nezi, az most felrelep, mert nem kell hozza diploma, hogy felfogja az indulassal a sotet oldalt erositi.
28 napja
444.hu/2026/02/06/szenteste-otthon-arcon-utottek-a-veszpremi-korhazbol-kiengedtek-vegul-ausztriaban-mutottek-meg-a-kutyapart-aktivistajatUgye?! Ezeknek a gaz kutyásoknak már semmi sem szent, ezek még karácsonykor is képesek letrógerezni Orbánt! Hát hova tart ez a világ?!?!??!?!?!
Nekem ilyen problémáim vannak a Kutyapárttal.
Állítólag viccesek, akkor szenteste, meg úgy mindenkor nem verekedünk össze politikán.
Dzsokijuing
Szerkesztette: slowmotion
28 napja
Aki a győztesre akar szavazni és csak fidesz/kormány közeli közvéleménykutatók adatait látja, annak úgyis behazudnak nagymértékű fidesz vezetést.Én tuti Fidesz szavazónak vallanám magam, és mindenkinek ezt kellene tenni. Hátha biztonságban éreznék magukat, hogy megy ez csalás nélkül is 😀az a baj hogy van egy olyan réteg aki a "győztesre" akar szavazni azok sokat számíthatnak
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Negritis, a vajda
A többiek meg lát(hat)ják az egyéb adatokat is, ahol más az eredmény.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
29 napja
444.hu/2026/02/06/szenteste-otthon-arcon-utottek-a-veszpremi-korhazbol-kiengedtek-vegul-ausztriaban-mutottek-meg-a-kutyapart-aktivistajatNekem ilyen problémáim vannak a Kutyapárttal.
Állítólag viccesek, akkor szenteste, meg úgy mindenkor nem verekedünk össze politikán.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
Hidd el, mind igaz, amit írtál, de ez nem győz meg egy kutya szimpatizánst.Nézd, aki képes lesz a kutyákra szavazni bármelyik opcióban, az utána a köv. 4 évben semmiképpen ne hőzöngjön semmilyen nyilvános fórumon vagy tüntessen az utcán azért mert maradt a fidesz és nem tetszik neki ahogy kormányoz a későbbiekben. Áprilisban lesz itt a lehetőség ezt megtenni, nem utána. Akkor már késő bánat ébredezni meg vonyítani. Attól még kutya marad mindegyik szavazójuk, hogy most egy nagyobb jót választ.Nos, ilyet nem mondott.Ne kényszeríts arra, hogy Egyenes Beszédet kelljen néznem 😊Ezt követően az egyenes beszédben már mondta, hogy nem ezt mondta, aki MKKP szavazó az szavazzon rájuk egyéniben is. Azóta is ezt képviselik mindenhol.hvg.hu/itthon/20260127_mkkp-kampany-lista-egyeni-nagy-david#mlaocjpy324hnf0gkspKemény dolog a kognitív disszonancia.Az mkkp-s csoki (aki bizonyos körökben ismert, azt hiszem a jólvanezígyben volt anno) már ott tart, hogy a tiszát vádolja a kispártok felszalámizásával.Az egyéni körzetek döntik el a választást, a Kutyák már azzal mindent megtesznek a rendszerváltásért, hogy a Tisza evk jelöltjeihez irányítják a szimpatizánsaikat.De hát nem irányítják oda.
Dzsokijuing
Jughead
Tone deaf.
r.baggio
Gyurma Pappa
Ebből mi mást lehet kiolvasni, mint az egyéniben Tisza-támogatást?
Persze, lehet gyúrni a színjobbos parlamentre, amire még nem volt példa a rendszerváltás óta, ilyen állatfaj még úgysem volt.
Dzsokijuing
Jughead
(Visszanézem.)
Dzsokijuing
Azt mondta, a HVG és a Telex pontatlanul idézett, ők elindulnak egyéniben annyi helyen, amennyi kell az országos listához, nem mindenhol, mint a DK és a MH és mellette körbeudvarolta MP-t: "Péter is elmondta, hogy 22-ben majdnem ránk szavazott és azóta is következetesen megkülönböztet bennünket az óbaloldaltól."
Dzsokijuing
Egy max 2, nagy jó indulattal 3%-os pártért vergődni egészen döbbenetes dolog a mostani helyzetben.
Én se MP-s, se tiszás nem vagyok, de tisztában vagyok vele, ha nem tetszik amerre az ország megy hogy tudok rálépni a fékre olyan módon ami tőlem megtehető. Egyelőre ez a nulladik lépés, hogy a szakadékba száguldás álljon meg. Aztán majd lehet azon szarakodni, hogy a fék után, ha irányba álltunk, akkor hányan fogják az a nyomorult kormányt meg ki nyomja a pedált.
De egy országos szinten nem létező pártra szavazni bárhol egy ennyire létfontosságú szavazásnál az valami egyéni fétis kielégítése. És ha nem lenne ekkora baj ebben a nyomorult országban, akkor senkit nem is érdekelne ez. Ha meg otthon maradnak a kutyahívők, akkor azzal tudjuk kire szavaznak. Okosak akkor nagyon.
És 4 éve is volt lehetősége mindenkinek X-elni, aki nem tette, annak semmi keresnivalója nem volt a tüntetéseken, hiszen amikor tehette akkor beleszart a kérdésbe, de mindenkinek akinek gondja van valamivel annak kutya kötelessége most értelmesen szavazni. Nem szívvel kell dönteni, ez nem a helyzet. Nincs még 4 éve ennek az országnak. Mármint annak, amilyennek mi szeretnénk látni.
topin
Miért? Mert ő kutyapárti szavazó, ez nekik világnézeti kérdés.
Sztem 3 alatt Tisza listán is, de rajtam kívül 100 ezren nem így gondolják és innentől a nagy kérdés, hogy kivesszük-e ezeket a voksokat a rendszerváltásból.
A boldolt részhez: ez a nagyobb jó olyan, mint a polgári Magyarország.
MP hitet árul, ezt ne felejtsük el.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
hvg.hu/itthon/20260206_naih-vizsgalat-peterfalvio-attila-gyongyos-roma-tuntetok-bunugyi-adatokMár elásták volna őket
Tehát ha valaki odamegy és lebasz egy isteneset Lézer Janónak, vajon még aznap vagy aznap kivonulna a TEK minden családtagjához?
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
29 napja
hvg.hu/itthon/20260206_naih-vizsgalat-peterfalvio-attila-gyongyos-roma-tuntetok-bunugyi-adatokTehát ha valaki odamegy és lebasz egy isteneset Lézer Janónak, vajon még aznap vagy aznap kivonulna a TEK minden családtagjához?
29 napja
Áder János nem adna szavazati jogot a határontúli magyaroknak.x.com/jancseee/status/2019480892171792419?s=46
Szerkesztette: ozibozi