Politika
46 feliratkozó
3 hónapja
De, lehet.És az nem lehet, hogy a komlói cikk nem volt manipulatív, ez a cím viszont az?A 444-nél senkinek nem jutott eszébe, hogy át kellene írni az olimpiás (szemlézett) cikkük címét? Például:Nem négy napja írtam a komlói területrendezes kapcsán, hogy a 444 manipulatív, koncepciózus, inkorrekt módon ír hírcikket, és nem négy napja mondtad, hogy ez nem így van, és csak belelátom? Már te is belelátod? Nem lehet, hogy tényleg ott van az, és szomorú elfogadni, de nem látjuk rosszul?
Karácsony feltételekkel támogatná az olimpiát (Magyar Narancs)
Karácsony Gergely két feltétellel támogatná a 2036-os budapesti olimpiát (24.hu)
Karácsony támogatja a budapesti olimpiát, ha a főváros visszakapja a pénzeit (Klubrádió)
Karácsony nem blokkolna egy 2036-os budapesti olimpiát, de a kormánynak teljesítenie kell két feltételét (hvg.hu)
Karácsony Gergely két feltétellel támogatja, hogy Budapest 2036-ban olimpiát rendezzen (Népszava)
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
És az nem lehet, hogy mindkettő az, csak elnézőbb vagy, ha olyan a hír, amiről neked is sommás véleményed van?
3 hónapja
És az nem lehet, hogy a komlói cikk nem volt manipulatív, ez a cím viszont az?A 444-nél senkinek nem jutott eszébe, hogy át kellene írni az olimpiás (szemlézett) cikkük címét? Például:Nem négy napja írtam a komlói területrendezes kapcsán, hogy a 444 manipulatív, koncepciózus, inkorrekt módon ír hírcikket, és nem négy napja mondtad, hogy ez nem így van, és csak belelátom? Már te is belelátod? Nem lehet, hogy tényleg ott van az, és szomorú elfogadni, de nem látjuk rosszul?
Karácsony Gergely két feltétellel támogatná a 2036-os budapesti olimpiát (24.hu)
Karácsony támogatja a budapesti olimpiát, ha a főváros visszakapja a pénzeit (Klubrádió)
Karácsony nem blokkolna egy 2036-os budapesti olimpiát, de a kormánynak teljesítenie kell két feltételét (hvg.hu)
Karácsony Gergely két feltétellel támogatja, hogy Budapest 2036-ban olimpiát rendezzen (Népszava)
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
A 444-nél senkinek nem jutott eszébe, hogy át kellene írni az olimpiás (szemlézett) cikkük címét? Például:Nem négy napja írtam a komlói területrendezes kapcsán, hogy a 444 manipulatív, koncepciózus, inkorrekt módon ír hírcikket, és nem négy napja mondtad, hogy ez nem így van, és csak belelátom? Már te is belelátod? Nem lehet, hogy tényleg ott van az, és szomorú elfogadni, de nem látjuk rosszul?
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
A 444-nél senkinek nem jutott eszébe, hogy át kellene írni az olimpiás (szemlézett) cikkük címét? Például:háde a 444 az DK press és KariGeri Gyurcsáyn
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
A 444-nél senkinek nem jutott eszébe, hogy át kellene írni az olimpiás (szemlézett) cikkük címét? Például:Karácsony feltételekkel támogatná az olimpiát (Magyar Narancs)
3 hónapja
Én is ezt írtam csak inkabb root cause szinten 😛Ezzel nem értek egyet.Végre valaki, ezt írtam múltkor is
Budapest főpolgármestereként neki ez egy nyerő szitu, hülye lenne nem támogatni.
gabokocka
r.baggio
3 hónapja
Ezzel nem értek egyet.Végre valaki, ezt írtam múltkor is
Budapest főpolgármestereként neki ez egy nyerő szitu, hülye lenne nem támogatni.
gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Ezzel nem értek egyet.Budapest főpolgármestereként neki ez egy nyerő szitu, hülye lenne nem támogatni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
444.hu/2024/08/24/karacsony-gergely-tamogatja-a-2036-os-budapesti-olimpiatÉppen szétesik alatta a város, nem csoda hogy belekapaszkodik valamibe ami esetleg segíthet neki.
a rendszer része.
Amadeus the Young
3 hónapja
444.hu/2024/08/24/karacsony-gergely-tamogatja-a-2036-os-budapesti-olimpiatHat bassza meg
a rendszer része.
Amadeus the Young
Szerk.: mondjuk eléggé origos a cím de akkor is bassza meg
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
444.hu/2024/08/24/karacsony-gergely-tamogatja-a-2036-os-budapesti-olimpiata rendszer része.
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
Igen, láttam. Sajnos, túl sokat tudok UP-ről...Vitézy úgy akarta eljátszani a pártpolitikától független jelöltet, hogy egy párt indította.legalább már nem is mismásolnak
Az egész LMP (lásd Schmuck Erzsébet mai kilépését) a Fidesz zsebében van. Nyilván lesz majd valaki, aki felhívja rá a figyelmemet, hogy ugyanez igaz a teljes ellenzékre is, oké. De azért vannak fokozatok.
nagylaza, főpohárnok
telex.hu/belfold/2024/08/23/ungar-peter-lmp-interju-ep-valasztas-vitezy-david-politika
Negritis, a vajda
3 hónapja
Vitézy úgy akarta eljátszani a pártpolitikától független jelöltet, hogy egy párt indította.legalább már nem is mismásolnak
Az egész LMP (lásd Schmuck Erzsébet mai kilépését) a Fidesz zsebében van. Nyilván lesz majd valaki, aki felhívja rá a figyelmemet, hogy ugyanez igaz a teljes ellenzékre is, oké. De azért vannak fokozatok.
nagylaza, főpohárnok
telex.hu/belfold/2024/08/23/ungar-peter-lmp-interju-ep-valasztas-vitezy-david-politika
3 hónapja
Vitézy úgy akarta eljátszani a pártpolitikától független jelöltet, hogy egy párt indította.1. Akkor emlékszem ment a védés, hogy rendben van az, hogy csak úgy beadják azokat ellenőrzés nélkül, aztán ezt már nem láttam felhozva, hogy nettó csalással és hazudozással (illetve lehetséges, hogy pár helyen aláírások hamisításával) érték el az újraszámolást...Azért Vitézy komoly hajtűkanyart nyomott a "csak közlekedéssel foglalkozó, nem pártpolitizáló" image-től...Július 18-ai hír. Végül is még csak augusztus 24-e van, semmiről nem késtél le.🙂
Nem tudom ez volt-e, de akkor már erről is nyilatkozhatna, ha ekkora igazságosztó-törvénytisztelő lett hirtelen:
atlatszo.hu/kozugy/2024/07/18/a-keruleti-fidesz-irodak-gyujtottek-a-nyilatkozatokat-vitezy-fellebbezesehez/
"Az újraszámlálás során megállapított szavazóköri adatok alapján azonban az is kiderült, hogy a Vitézy Dávid által leadott 226 nyilatkozatnak több mint a fele, azaz legalább 114 nyilatkozat biztosan valótlan volt."
Mert ez komolytalan, vagyis igazából sima fideszes tempó:
“Csak rosszindulattal lehet most, három héttel az érvénytelen szavazatok újraszámlálása után úgy beállítani, mintha szándékosan hamis nyilatkozatokat tettek volna egyes szavazóköri delegáltak akkoriban”
StormST
nagylaza, főpohárnok
2. Akkor még VD nem akart ennyire a nagy igazságosztó szerepében tetszelegni, csak akkor most se kéne szerintem...
StormST
3 hónapja
nem szabad, csak felhivtam a figyelmet, hogy a nem fideszes Davidnak egy pitianer ellenzeki korrupcios ugy kapcsan mindent is kovetel, de mikor nem ellenzeki politikusrol volt szo akkor kussban volt szepen.Értem én akkor szabad mindenkinekMilyen jó h ugyanezeket követelte mikor fideszes politikusok keveredtek korrupció gyanúba …ez meg asszem elmaradtPedig igaza van
DÁVID KUSSOLJ
telex.hu/belfold/2024/08/21/vitezy-david-kiss-laszlo-obudai-polgarmester-uj-valasztas
Negritis, a vajda
Wester
csebi
Wester
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
1. Akkor emlékszem ment a védés, hogy rendben van az, hogy csak úgy beadják azokat ellenőrzés nélkül, aztán ezt már nem láttam felhozva, hogy nettó csalással és hazudozással (illetve lehetséges, hogy pár helyen aláírások hamisításával) érték el az újraszámolást...Azért Vitézy komoly hajtűkanyart nyomott a "csak közlekedéssel foglalkozó, nem pártpolitizáló" image-től...Július 18-ai hír. Végül is még csak augusztus 24-e van, semmiről nem késtél le.🙂
Nem tudom ez volt-e, de akkor már erről is nyilatkozhatna, ha ekkora igazságosztó-törvénytisztelő lett hirtelen:
atlatszo.hu/kozugy/2024/07/18/a-keruleti-fidesz-irodak-gyujtottek-a-nyilatkozatokat-vitezy-fellebbezesehez/
"Az újraszámlálás során megállapított szavazóköri adatok alapján azonban az is kiderült, hogy a Vitézy Dávid által leadott 226 nyilatkozatnak több mint a fele, azaz legalább 114 nyilatkozat biztosan valótlan volt."
“Csak rosszindulattal lehet most, három héttel az érvénytelen szavazatok újraszámlálása után úgy beállítani, mintha szándékosan hamis nyilatkozatokat tettek volna egyes szavazóköri delegáltak akkoriban”
StormST
nagylaza, főpohárnok
2. Akkor még VD nem akart ennyire a nagy igazságosztó szerepében tetszelegni, csak akkor most se kéne szerintem...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
az akkor volt, most ez van.dávidka most kért új választást korrupció miattAzért Vitézy komoly hajtűkanyart nyomott a "csak közlekedéssel foglalkozó, nem pártpolitizáló" image-től...Július 18-ai hír. Végül is még csak augusztus 24-e van, semmiről nem késtél le.🙂
StormST
nagylaza, főpohárnok
miközben saját maga is részt vett egyben korábban
Negritis, a vajda
3 hónapja
dávidka most kért új választást korrupció miattAzért Vitézy komoly hajtűkanyart nyomott a "csak közlekedéssel foglalkozó, nem pártpolitizáló" image-től...Július 18-ai hír. Végül is még csak augusztus 24-e van, semmiről nem késtél le.🙂
StormST
nagylaza, főpohárnok
miközben saját maga is részt vett egyben korábban
3 hónapja
Azért Vitézy komoly hajtűkanyart nyomott a "csak közlekedéssel foglalkozó, nem pártpolitizáló" image-től...Július 18-ai hír. Végül is még csak augusztus 24-e van, semmiről nem késtél le.🙂
StormST
3 hónapja
Lúdas Solymi
8 024
Eljinxelte, van ilyen, történt már nèhány ilyen eset ezen a fórumon 🤪😁Azt hittem a “Viktor Grácban” “Anikó asszony agyonverve már nincs is foga”, “Szintén. Pistánkat rendesen elkalapálták. Állítólag.Hasonló jókat hallottam én is.Nem. De mint az átkosban. Isti nyugodtan készült lefeküdni aznap este, Rahel spanyolban volt, üzleti úton, amikor az Andrássy úti keco előtt nem sokkal éjfél előtt megállt egy fekete autó és kiszállt 3 keménykötésű egyén. Portaszoli nem mert ellenállni, és a fiúk csak 3 percet voltak a lakásban, de Pisti másnap elég csúnyán nézett ki..Te vagy Vityáné?😁Esküszöm az életemre, hogy ez megtörtént.Folytasd. Izgi😃Full kamu. Orbánné irányít ott mindent, még Vitya is tart tőle… mikor Tiborcz megcsalta Ráhelt, akkor is ő intézkedett. Az elég fájdalmas volt.Bizony, egyik kereskedelmi partner mondta,hogy A first ladyt jó párszor össze kellett már rakni mert a dagi amikor borult rendesen helybenhagyta... Kecskemét környékén pakolták össze.....Legnagyobb nőverő a Fidi klubban,hírek alapján vitya
kitaláljátok, hogy ki az?
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Nemes samu09
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Anikó asszony irányítja a családot, ebben nincs kérdés. Ő nem hajlandó hivatalosan elválni sem.
Gyurma Pappa
Amadeus the YoungSimicskaMészáros Lőrinc rákos”, “Anikó asszony és Ráhel az igazi don” tipusú tuti híreket amiket eskű-a-haverom-a-saját-szemével-látta-mert-mentős-orvos-nővér-szomszéd-portás-a-lendvai-vagy-a-cinege-utcában meghagyjuk az Amerikai Népszavának és a Viccek topicnak.
Ne vigyük már ennyire alá a színvonalat, pont a napokban dicsérte valaki, milyen fasza kis topic ez.
vpi
dande2
3 hónapja
Kipróbálhatnák forditva, Lezer Jancsi vissza a hazugsagokhoz, Gulyás meg probálkozzon a Mávval. Rosszabb nem lehetne egyik sem sztem...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
MC12
6 378
De rosszul írjatok. Ő nem ment sehova hanem küldték. Hogy kap mellé x milliót az a szépségtapasz. Sok döntése nem volt ebben a kérdésben.Oszt mé ne ha megéri?gulyás showNe menjen szóvivőnek, aki nem tud hazudni.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1f01sey/aztakurva/
Negritis, a vajda
Amadeus the Young
Anyám nagy hír-, közéletfogyasztó, miközben kb. Horn óta mindenkit utál mint a szart, Gulyásról beszélve mondta egyszer, hogy "értelmes, szimpi srác, de annyi hülyeséget mond, amit ő se gondolhat komolyan, mi neki ebben a rezon, minek csinál hülyét magából?". Én erre mondtam neki egy becsült összeget per hó, mire ő: "ja, végülis van az a pénz".
Szóval miért ne menjen, ha jó oda, és megszerzi érte amit akar?
És végülis tud hazudni, csak nála nagyon lejön, hogy nem hittel, őszintén mondja ezeket a faszságokat, amit pl. Lázár arrogáns cinizmussal jól tudott maszkolni, azt Gulyás nem, ettől tűnik minden kormányinfón olyannak, mint egy amcsi túsz, akit a tálibok a kamera elé raktak, és azt mondja, hogy "Amerika a gonosz, belátom, hogy a talibán a jövő." Nem igazán hisszük el.
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Oszt mé ne ha megéri?gulyás showNe menjen szóvivőnek, aki nem tud hazudni.
Negritis, a vajda
Amadeus the Young
Anyám nagy hír-, közéletfogyasztó, miközben kb. Horn óta mindenkit utál mint a szart, Gulyásról beszélve mondta egyszer, hogy "értelmes, szimpi srác, de annyi hülyeséget mond, amit ő se gondolhat komolyan, mi neki ebben a rezon, minek csinál hülyét magából?". Én erre mondtam neki egy becsült összeget per hó, mire ő: "ja, végülis van az a pénz".
Szóval miért ne menjen, ha jó oda, és megszerzi érte amit akar?
És végülis tud hazudni, csak nála nagyon lejön, hogy nem hittel, őszintén mondja ezeket a faszságokat, amit pl. Lázár arrogáns cinizmussal jól tudott maszkolni, azt Gulyás nem, ettől tűnik minden kormányinfón olyannak, mint egy amcsi túsz, akit a tálibok a kamera elé raktak, és azt mondja, hogy "Amerika a gonosz, belátom, hogy a talibán a jövő." Nem igazán hisszük el.
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
gulyás showNe menjen szóvivőnek, aki nem tud hazudni.
Negritis, a vajda
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
Azért jó, hogy 27% az Áfa, mert abból lehet fenntartani a világszínvonalú szolgáltatásokat. MÁV, oktatás, egészségügy, közigazgatás vagy kb. bármi.