Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1t0yzv2/pankotai_lilivel_tele_van_a_faszom_%C3%A9s_neked_is/😊

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Pankotait alternatív köztársasági elnöknek ! Addig is kussol.

Just Win Baby!
1 hónapja
Én nem szexuális felütéssel írtam, legközelebb majd figyelek a kétértelműségre.mondjuk elmúlt 18 szal már lehet ilyet mondaniPankotai Lili is jóváhagyta🫡Egyszer már valaki őt is jóváhagyhatná.
resistance is futile
szaba
de továbbra se értem ezt a bayeri ráfüggést
Negritis, a vajda
1 hónapja
mondjuk elmúlt 18 szal már lehet ilyet mondaniPankotai Lili is jóváhagyta🫡Egyszer már valaki őt is jóváhagyhatná.
resistance is futile
szaba
de továbbra se értem ezt a bayeri ráfüggést
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
cseheknek volt egy jó csapatuk kéziben egy ideigHorvátoknál van egy jó, kialakult infrastruktúra a képzés tekintetében, ami a futballt illeti. Ez megteremti a lehetőségét annak, hogy világ szinten a top 20-30-ban mindig ott legyenek (permanens VB, EB részvétel).Értem és igazad van, de mi magyarok mikor voltunk jók domináns sportágakban?Értem hova akarsz kilyukadni, de alapvetően Katinka óriási sztár tudott lenni, vagy Gyurta Dani, kicsit kisebb, de sztár státusza meg van Szilágyi Áronnak is.
Egy jó bicóssal, 0 teniszezővel, golfossal, atlétával nem rúgsz labdába. Mi nem leszünk jó atlétikában soha, meg a nép nem is rajong érte. Egy csapatsport olimpiai szereplés nagyon összerántja az országot. Azért tetszik, nem tetszik kis nemzet vagyunk, nyilván nekünk ilyen vívás, öttusa meg fiszem-faszom sportok maradnak. Box és birkóból már kiszorultunk.
NB2
Erről az a véleményem, hogy egy ekkora ország maximum egy elit csapatsportot és kettő "örök reménységet" tud kitermelni. Évtizedekig a vízilabda volt a zászlós hajó, a kézilabda szorosan mögötte, aztán minden más. Dr. Miniszterelnökúr mániája volt a futball, de alapok és igazán jól meghatározott stratégia száguldott 16 éven át a focimánia. Persze, nagy hangulat, fontos esemény stb., de 0 realitása van egy elit magyar válogatottnak.
A maradék csapatsportról ne is beszéljünk. Van egy-egy generáció, amely képes mutatni valamit rövidebb időre (Iványi Dalmák 20 éve, most is vb lesz, mondjuk néhány éve a női röplabdások), de ezek nem tartós sikerek. Egyébként a horvátoké sem tűnik annak...
De ekkora országok esetében szerintem ez teljesen normális. Hollandoknak kiváló foci csapata van/volt, elfogadható kézi labda, más nincs. Skandinávok kézilabda, foci so-so, meg ugye a jégkorong, de az szerintem nagyon speciális helyzet. Portugália foci, szerbek, horvátok vízilabda, mögötte kosár illetve kézilabda, és ugye a horvátoknál volt egy kimagasló foci generáció.
Nyilván ennél árnyaltabb a kép egy-egy időpillanatban, de trendek léteznek
Gyurma Pappa
Akiket pl érdemes lenne az összehasonlításba bevenni azok a szlovákok és a csehek. Nem tudom, hogy a jégkorongon kívül van-e bármi más csapatsport, amiben értékelhetőt nyújtottak az elmúlt 20 évben. Vagy akár a belgák.
resistance is futile
1 hónapja
Pankotai Lili is jóváhagyta🫡Egyszer már valaki őt is jóváhagyhatná.
resistance is futile
1 hónapja
Pankotai Lili is jóváhagyta🫡
1 hónapja
Nem az a baj, hogy nem vagyunk jok a csapataportokban, hanem az, hogy ugy nem vagyunk jok, hogy tobb penzt rakunk bele, mint azok, akik meg a vilagon a legjobbak. Lasd kezilabda (elsosorban nem a focira gondolok, bar arrol is lehetne ertekezni, mert amilyen zse belekerult, az szerintem vilagviszonylatban ott van mondjuk hasrautesre a top25 orszag kozott, aztan vagyunk barhol is?), de lehetne ide a sorolni a kosarlabdat is, sot, akar a vizilabdat is, mert oke, hogy jatszogatunk dontoket (kivetel olimpian, fura modon, amit mindenki nagyon komolyan vesz, ott jo ideje kevesbe rugunk labdaba, es maradnak nekunk az Eb-k meg a vilagkupak), de amennyi kess ott is volt, uralnunk kene a sportagat, es nem elodontokig jutni szamtalan alkalommal (a Fradi siman a vilag masodik legnagyobb koltsegvetesevel bir szerintem a Recco mogott).Értem és igazad van, de mi magyarok mikor voltunk jók domináns sportágakban?Magyarországon a sport nem fog működni állami pénz nélkül. Ha kiveszünk mindet, kártyavárként omlik össze.A sport állami támogatása (túlzás nélkül) egy száz éves hagyomány. Nem véletlenül vagyunk még mindig top 10-ben olimpia érmekben, ez nem megy egyszerű tehetséggel.
Ha már ez a b...i Fidesz fölhúzott edzőközpontokat, stadionokat, akkor azokat könnyebben megóvhatjuk, ha lesz pénz a fenntartásukra, nem pedig hagyjuk lerohadni, hogy majd 20 év múlva 5x ennyit kelljen rákölteni.
A kulcs az elszámolhatóság, ész nélkül ne öntsünk már bele pénzeket, hanem tudatosan használjuk fel. Azért ez a fórum is elsődlegesen a sportról szól, mind örülünk 1-1 magyar sikernek, azért ahhoz igenis kellett pénz
NB2
Viszont.
Történelmileg a magyar sport sikerei olyan sportágakban jöttek, melyek alapvetően nem tekinthetőek világszinten divatos sportnak. Vívás, öttusa, úszás (jó, ott ugye az USA és Kína gyógyszerészeti előnye az utóbbi 20-30 évben nyomasztóvá vált), vízilabda stb. Ebből kifolyólag erőfeszítés/eredményesség mutatóban (nem az egyén szintjén, mielőtt valaki félreérti, hanem össznemzeti szinten), kiválóan teljesítettünk.
A NER bűne a sportfinanszírozásban az, hogy olyan sportágakat és úgy finanszírozott, hogy ott ez a megtérülés-mutató nagyon elromlott. Hiába kézilabda sikerek, ezek nagyon sok adófizetői pénzbe kerültek (a válogatott meg közben talán története egyik mélypontját élte, mindkét nemben, persze ez is relatív mélypont). Hiába a fociba öntött pénz, két EB részvétel, egy majdnem VB részvétel amit feltudott mutatni a sportág.
Szóval igen és nem. Igen, kell a pénz a sportba, mert egy vívóversenyen soha nem lesz elég fizető néző. De egy foci vagy kézilabda csapat tartsa el magát a piacról, szponzorok, tv-s díjat, akármi. Ha ez nem megy, le kell vonni a következtetéseket, és olyan helyre kell tolni a pénzeket, ahol a hatékonyság elérhető - pl. az utánpótlás nevelésbe. Sehol nincs a horvát nemzeti bajnokság, de a horvátok játszottak világversenyen a legjobbak között, csak hogy egy példát hozzak. De persze a NER-nek az akadémia rendszert is sikerült eltorzítania..
Gyurma Pappa
Egy jó bicóssal, 0 teniszezővel, golfossal, atlétával nem rúgsz labdába. Mi nem leszünk jó atlétikában soha, meg a nép nem is rajong érte. Egy csapatsport olimpiai szereplés nagyon összerántja az országot. Azért tetszik, nem tetszik kis nemzet vagyunk, nyilván nekünk ilyen vívás, öttusa meg fiszem-faszom sportok maradnak. Box és birkóból már kiszorultunk.
NB2
Es akkor az egyeni sportagakat ne emlitsuk, mert most mutogathatunk az uszokra, de mondjuk a Gyurta-fele generacio nem az elmult 16 evben lett klasszis, Hosszu meg sosem lett volna az, ha nem megy ki Amerikaba, mert itthon kb a kukaban vegezte volna, annyira nagy szakertelem vette korul. Mutathatunk egy Milakot, de rajta kivul peldaul most nevet is alig lehet talalni, akit az elmult 16 ev nevelt volna ki ugy rendesen (Kost felig-meddig veszem ide, mert o szerintem a legjobbak kozott lenne a szamaiban, de nem sima arany, tehat benne a potencial megvolt, az teny, de tokeletes gepezette kint valt). Viszont rajtuk kivul alig talalni nevet az uj generacioban, aki tenyleg kiemelkedne. Pedig amilyen penz es tamogatas van, azzal szerintem kb az uszo nagyhatalmak mogott lehetunk a listan, akik az Eb-ken nincsenek is ott, aztan mi megsem tudjuk egy-ket kivetellel szallitani az ermeket. De amugy itt ez az extrem sportag, a mukorcsolya is, amit a szovetseg a Fradin keresztul elkezdett meghekkelni, hogy Liuek tavozasa utan sorozatban elkezdte honositani a kint kukazott azsiaiakat, akik nem talalkoztak meg Budapesttel, nem itt edzenek, angolul is alig tudnak (van, aki nem is tud), de kapjak a sulyos penzeket a felkeszulesre, hogy aztan elmenjenek barmelyik nemzetkozi versenyre, es sokszor meg csak ne is jussanak es dontoig. Es hat lehetne sorolni reggelig az ilyen dolgokat. Abban teljesen igazad van, hogy amugy a sportsikerek osszehozzak az embereket, es pozitiv hatassal vannak, ezzel nincs is gond szerintem, inkabb azzal van, hogy szamos sportsikerunk nem azert szuletik, mert ennyi penz van benne, hanem azert, mert egyszeruen adott sportolok zsenik. Vagy azert, mert a penzt amugy hozzajuk vagjuk, az igaz, de magat az alap szakertelmet mar nem itthon kapjak meg, hanem mashol. Szamos esetben pont az a baj, hogy megvan a potencial, a penz is megvolt, de a szakertelem meg nem, es csak ment a penzegetes ertelmetlenul. Meg persze a kiskapuk, hogy ha a magyar nem jo, akkor honositsuk az oroszt, az azsiait, a nemetet, barki mast, aki meg jo. Nem az van, hogy megnezzuk, miert nem jo a magyar, es ezt a problemat akarjuk megoldani, hanem kihagyva az utanpotlas es a kepzes kozott hat lepest, inkabb idehozunk kulfoldrol sportolot. Erre is pelda peldaul csodas birkozo valogatottunk, ami tele van oroszokkal meg dagesztani arcokkal, aztan igazabol ha visszanezzuk peldaul az elmult par ev eredmenyeit, akkor latjuk, hogy amugy a tenyleges magyarjaink meg tobb ermet is hoztak, mint a nyilvan nem ingyen honositott sztarok.
1 hónapja
háh! 😀 ez valami buzi fehér vicc, amit fekák nem értenek?"Ne dadogj, görög köcsög!" (én is bocsánat)Timeo Danaos et dona ferentes (bocsánat).Te szakmailag mit szólsz hozzá?remélem átmegy a pankotailili teszten.görl powákiccsajszi már jóváhagyta?
bogjosi
viccen kívül, mivel én szakmán kívüli vagyok, nekem ő is teljesen jó
slowmotion
resistance is futile
Bruce
Dzsokijuing
Bruce
1 hónapja
"Ne dadogj, görög köcsög!" (én is bocsánat)Timeo Danaos et dona ferentes (bocsánat).Te szakmailag mit szólsz hozzá?remélem átmegy a pankotailili teszten.görl powákiccsajszi már jóváhagyta?
bogjosi
slowmotion
resistance is futile
Bruce
Dzsokijuing
1 hónapja
Timeo Danaos et dona ferentes (bocsánat).Te szakmailag mit szólsz hozzá?remélem átmegy a pankotailili teszten.görl powákiccsajszi már jóváhagyta?
bogjosi
slowmotion
resistance is futile
Bruce
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Most te összevontad egybe, amit szaba írt. Infrastruktúra fociban az elmúlt évek stadionépítési mániájával még csak-csak van, de megfelelő képzés tán sosem volt. Az 50-es évektől generációk azt hitték, hogy a cipőt elég kiküldeni a pályára, de szép lassan elment mellettünk a világ. A 60-as és 70-es évek második felében még a tehetség, illetve egy-egy edző rövid időre el tudta tüntetni a lemaradást, de már a két kihagyott vb és 72 utáni eb kijutási kudarcok is komoly intő jel volt. Az utolsó nagy generáció ott hagyta a fogát Mexikóban, onnantól meg fejjel estünk lefelé a gödörbe egészen addig, amíg ki nem bővítették az EB létszámot.Horvátoknál van egy jó, kialakult infrastruktúra a képzés tekintetében, ami a futballt illeti. Ez megteremti a lehetőségét annak, hogy világ szinten a top 20-30-ban mindig ott legyenek (permanens VB, EB részvétel).Értem és igazad van, de mi magyarok mikor voltunk jók domináns sportágakban?Értem hova akarsz kilyukadni, de alapvetően Katinka óriási sztár tudott lenni, vagy Gyurta Dani, kicsit kisebb, de sztár státusza meg van Szilágyi Áronnak is.
NB2
Erről az a véleményem, hogy egy ekkora ország maximum egy elit csapatsportot és kettő "örök reménységet" tud kitermelni. Évtizedekig a vízilabda volt a zászlós hajó, a kézilabda szorosan mögötte, aztán minden más. Dr. Miniszterelnökúr mániája volt a futball, de alapok és igazán jól meghatározott stratégia száguldott 16 éven át a focimánia. Persze, nagy hangulat, fontos esemény stb., de 0 realitása van egy elit magyar válogatottnak.
A maradék csapatsportról ne is beszéljünk. Van egy-egy generáció, amely képes mutatni valamit rövidebb időre (Iványi Dalmák 20 éve, most is vb lesz, mondjuk néhány éve a női röplabdások), de ezek nem tartós sikerek. Egyébként a horvátoké sem tűnik annak...
De ekkora országok esetében szerintem ez teljesen normális. Hollandoknak kiváló foci csapata van/volt, elfogadható kézi labda, más nincs. Skandinávok kézilabda, foci so-so, meg ugye a jégkorong, de az szerintem nagyon speciális helyzet. Portugália foci, szerbek, horvátok vízilabda, mögötte kosár illetve kézilabda, és ugye a horvátoknál volt egy kimagasló foci generáció.
Gyurma Pappa
Akiket pl érdemes lenne az összehasonlításba bevenni azok a szlovákok és a csehek. Nem tudom, hogy a jégkorongon kívül van-e bármi más csapatsport, amiben értékelhetőt nyújtottak az elmúlt 20 évben. Vagy akár a belgák.
resistance is futile
Az elmúlt 16 évben hatalmas forrásokat toltak bele megint a fociba, de felfogásilag semmit nem változtunk a 50-es évek óta jóformán. Nekünk ne mondja meg senki, hogyan kell focizni......
Korábban is az volt a gond, hogy a tehetséges gyerekeket, ahogy bekerültek egy felnőttcsapatba, rögtön elrontották a lusta, alibiző idősebb társai, ez ma sem sokat változott (Uram-bátyám, pöcs edzők stb.).
Az tud kiemelkedni, aki korán külföldre kerül, lásd pl. Szoboszlai.
Elképesztő, hogy ezeket a sorokat 15-20-25 éve is írhattam volna, nem sok minden változott. (mondjuk akkor nem volt Szobohoz hasonló sztárunk).........
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
holland gyeplabda smafu?Ahogy írtam, árnyalatok különbözhetnek.Hollandoknak kiváló foci csapata van/volt, elfogadható kézi labda, más nincs.a pontossag kedveert a hollandoknak egesz jo noi vizilabda valogatottjuk van. folyamatosan eremert mennek a tornakon.
Gyurma Pappa
csebi
A magyar női strandkézilabda is világszint... Érted, na.
Gyurma Pappa
built for this shit
1 hónapja
444.hu/2026/05/08/komplett-romhalmazt-csinaltak-a-koltsegvetesbol-orbanek-a-kormanyzasuk-vegereJó lenne a ballon fejű Nagy Marcit is kicsit megrángatni vhogy...
1 hónapja
Ahogy írtam, árnyalatok különbözhetnek.Hollandoknak kiváló foci csapata van/volt, elfogadható kézi labda, más nincs.a pontossag kedveert a hollandoknak egesz jo noi vizilabda valogatottjuk van. folyamatosan eremert mennek a tornakon.
Gyurma Pappa
csebi
A magyar női strandkézilabda is világszint... Érted, na.

1 hónapja
szlovakok sztem nem jo osszehasonlitasi alap. fele annyian vannak mint mi.Horvátoknál van egy jó, kialakult infrastruktúra a képzés tekintetében, ami a futballt illeti. Ez megteremti a lehetőségét annak, hogy világ szinten a top 20-30-ban mindig ott legyenek (permanens VB, EB részvétel).Értem és igazad van, de mi magyarok mikor voltunk jók domináns sportágakban?Értem hova akarsz kilyukadni, de alapvetően Katinka óriási sztár tudott lenni, vagy Gyurta Dani, kicsit kisebb, de sztár státusza meg van Szilágyi Áronnak is.
NB2
Gyurma Pappa
resistance is futile
csehek az mar sokkal inkabb igen.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Horvátoknál van egy jó, kialakult infrastruktúra a képzés tekintetében, ami a futballt illeti. Ez megteremti a lehetőségét annak, hogy világ szinten a top 20-30-ban mindig ott legyenek (permanens VB, EB részvétel).Értem és igazad van, de mi magyarok mikor voltunk jók domináns sportágakban?Értem hova akarsz kilyukadni, de alapvetően Katinka óriási sztár tudott lenni, vagy Gyurta Dani, kicsit kisebb, de sztár státusza meg van Szilágyi Áronnak is.
NB2
Gyurma Pappa
1 hónapja
Hollandoknak kiváló foci csapata van/volt, elfogadható kézi labda, más nincs.a pontossag kedveert a hollandoknak egesz jo noi vizilabda valogatottjuk van. folyamatosan eremert mennek a tornakon.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
A versenysport alapja az infrastruktúra és a megfelelő képzés. Köszönöm, hogy zavartam, nem akartam.
1 hónapja
Értem és igazad van, de mi magyarok mikor voltunk jók domináns sportágakban?Értem hova akarsz kilyukadni, de alapvetően Katinka óriási sztár tudott lenni, vagy Gyurta Dani, kicsit kisebb, de sztár státusza meg van Szilágyi Áronnak is.
NB2

1 hónapja
Nem népességfüggő ez... top10 legnépesebb ország:Szlovénia, Horvátország, Csehország, belgák/hollandok, svájciak azért csak oda-oda érnek látványsportokban is, pedig óriás országoknak ők sem számítanak. Norvégok sincsenek túl sokan, aztán hmmm...Értem és igazad van, de mi magyarok mikor voltunk jók domináns sportágakban?Magyarországon a sport nem fog működni állami pénz nélkül. Ha kiveszünk mindet, kártyavárként omlik össze.A sport állami támogatása (túlzás nélkül) egy száz éves hagyomány. Nem véletlenül vagyunk még mindig top 10-ben olimpia érmekben, ez nem megy egyszerű tehetséggel.
Ha már ez a b...i Fidesz fölhúzott edzőközpontokat, stadionokat, akkor azokat könnyebben megóvhatjuk, ha lesz pénz a fenntartásukra, nem pedig hagyjuk lerohadni, hogy majd 20 év múlva 5x ennyit kelljen rákölteni.
A kulcs az elszámolhatóság, ész nélkül ne öntsünk már bele pénzeket, hanem tudatosan használjuk fel. Azért ez a fórum is elsődlegesen a sportról szól, mind örülünk 1-1 magyar sikernek, azért ahhoz igenis kellett pénz
NB2
Viszont.
Történelmileg a magyar sport sikerei olyan sportágakban jöttek, melyek alapvetően nem tekinthetőek világszinten divatos sportnak. Vívás, öttusa, úszás (jó, ott ugye az USA és Kína gyógyszerészeti előnye az utóbbi 20-30 évben nyomasztóvá vált), vízilabda stb. Ebből kifolyólag erőfeszítés/eredményesség mutatóban (nem az egyén szintjén, mielőtt valaki félreérti, hanem össznemzeti szinten), kiválóan teljesítettünk.
A NER bűne a sportfinanszírozásban az, hogy olyan sportágakat és úgy finanszírozott, hogy ott ez a megtérülés-mutató nagyon elromlott. Hiába kézilabda sikerek, ezek nagyon sok adófizetői pénzbe kerültek (a válogatott meg közben talán története egyik mélypontját élte, mindkét nemben, persze ez is relatív mélypont). Hiába a fociba öntött pénz, két EB részvétel, egy majdnem VB részvétel amit feltudott mutatni a sportág.
Szóval igen és nem. Igen, kell a pénz a sportba, mert egy vívóversenyen soha nem lesz elég fizető néző. De egy foci vagy kézilabda csapat tartsa el magát a piacról, szponzorok, tv-s díjat, akármi. Ha ez nem megy, le kell vonni a következtetéseket, és olyan helyre kell tolni a pénzeket, ahol a hatékonyság elérhető - pl. az utánpótlás nevelésbe. Sehol nincs a horvát nemzeti bajnokság, de a horvátok játszottak világversenyen a legjobbak között, csak hogy egy példát hozzak. De persze a NER-nek az akadémia rendszert is sikerült eltorzítania..
Gyurma Pappa
NB2
ideje lenne elfogadni, hogy amíg az UP és a képzés nincs rendben, addig nem kellene fújni a lufikát mesterségesen és akkor majd a nép is megértené, hogy merre van az előre..
topin
India - kriketten kívül semmi, leszámítva a gerelyes Choprát. Az ősidőkben gyephokiban arattak.
Kína - ezt gondolom nem kell magyarázni, de igazán ők is csak az elmúlt pár évtizedben szaladtak meg, és nagyon nem minden sportban.
USA - oké
Indonézia - a nagy semmi, sehol, max tollaslabda és súlyemelés, wooo
Pakisztán - lásd India
Nigéria - foci, atlétika, más semmi kb
Brazília - a többihez képest még nem is rossz, de a méretéhez és népességéhez képest még mindig kevés
Banglades - a szó szerinti nulla
Oroszo. - oké
Etiópia - atlétikán kívül nulla

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Szlovénia, Horvátország, Csehország, belgák/hollandok, svájciak azért csak oda-oda érnek látványsportokban is, pedig óriás országoknak ők sem számítanak. Norvégok sincsenek túl sokan, aztán hmmm...Értem és igazad van, de mi magyarok mikor voltunk jók domináns sportágakban?Magyarországon a sport nem fog működni állami pénz nélkül. Ha kiveszünk mindet, kártyavárként omlik össze.A sport állami támogatása (túlzás nélkül) egy száz éves hagyomány. Nem véletlenül vagyunk még mindig top 10-ben olimpia érmekben, ez nem megy egyszerű tehetséggel.
NB2
Viszont.
Gyurma Pappa
NB2
ideje lenne elfogadni, hogy amíg az UP és a képzés nincs rendben, addig nem kellene fújni a lufikát mesterségesen és akkor majd a nép is megértené, hogy merre van az előre..
1 hónapja
Kicsit kezdenek átesni néhányan a ló másik oldalára. 😀indul a visszaszámlálás 😊Annyira unalmas már ez...
www.reddit.com/r/hungary/comments/1t720z0/leend%C5%91_igazs%C3%A1g%C3%BCgyi_miniszter_3_%C3%A9ve_m%C3%A9g_fideszes/
NB2
"Egyesítsük az országot, de aki valaha kapcsolatba lépett fideszessel, azon ott a skarlát betű..."
Ugorjunk...!
bogjosi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
indul a visszaszámlálás 😊Annyira unalmas már ez...
www.reddit.com/r/hungary/comments/1t720z0/leend%C5%91_igazs%C3%A1g%C3%BCgyi_miniszter_3_%C3%A9ve_m%C3%A9g_fideszes/
NB2
"Egyesítsük az országot, de aki valaha kapcsolatba lépett fideszessel, azon ott a skarlát betű..."
Ugorjunk...!
szerk.: elképesztő amúgy, hogy nem tudnak az emberek különbséget tenni aközött, hogy valaki aktív tagja volt a rendszernek és hogy valaki ismert valakit aki ismert valakit aki neres volt ezáltal ő is automotice azzá vált
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!