Politika
46 feliratkozó
3 hónapja
hát igen és ezek mellett gajdics gajdol a hírtv-n hogy nincs mit tenniMi lenne, kétharmad.várjá, mer ez a szépÉs érted ennyire hülye ez is, mint a faszom. Komolyan felbasznak.Szóval azért nincs pénz mert a csórók nem vásárolnak. Beszarok bazdmeg.A lakosság az emelkedő bérekből nem „extrán” fogyaszt, inkább a lakáshitel önerejére gyűjt, vagy a törlesztőrészletre költ. A lakhatás tehát fontosabb számukra, mint a fogyasztás helyreállítása.
gordon
de azért arról nem fognak lemondani, hogy minden erővel tovább verjék fel a lakásárakat az egekbe.
deyell
Mi másra gyűjtene a csóró magyar 250.000 forintos albérlet árak mellett, mint saját lakásra, aminek a törlesztője még kamattal is olcsóbb/egál, mint amit albérletre kell költenie?
Mi másra gyűjtene a csóró magyar egy olyan országban, ahol az elmúlt 14 évben tűnt el értékpapír, inflálódik a fizetőeszköz, megdöglött a műkincs piac? Persze, hogy ingatlanba teszi azt a keveset ami van vagy külföldre viszi.
Értem én, hogy megy a rinya, mert hát ha nem fogyasztunk extrán, akkor szopás van az áfakiesés miatt, de csókolom kiszámítható, kulturált országot kellett volna építeni és akkor merne a lakosság fogyasztani.
Ostoba faszfejek.
Amadeus the Young
www.penzcentrum.hu/otthon/20240821/egyre-tobb-magyarnak-mar-csak-hitelbol-megy-a-lakasberles-is-mi-lesz-itt-ha-egyszer-dol-a-domino-1155292
Negritis, a vajda
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Mi lenne, kétharmad.várjá, mer ez a szépÉs érted ennyire hülye ez is, mint a faszom. Komolyan felbasznak.Szóval azért nincs pénz mert a csórók nem vásárolnak. Beszarok bazdmeg.A lakosság az emelkedő bérekből nem „extrán” fogyaszt, inkább a lakáshitel önerejére gyűjt, vagy a törlesztőrészletre költ. A lakhatás tehát fontosabb számukra, mint a fogyasztás helyreállítása.
gordon
de azért arról nem fognak lemondani, hogy minden erővel tovább verjék fel a lakásárakat az egekbe.
deyell
Mi másra gyűjtene a csóró magyar 250.000 forintos albérlet árak mellett, mint saját lakásra, aminek a törlesztője még kamattal is olcsóbb/egál, mint amit albérletre kell költenie?
Mi másra gyűjtene a csóró magyar egy olyan országban, ahol az elmúlt 14 évben tűnt el értékpapír, inflálódik a fizetőeszköz, megdöglött a műkincs piac? Persze, hogy ingatlanba teszi azt a keveset ami van vagy külföldre viszi.
Értem én, hogy megy a rinya, mert hát ha nem fogyasztunk extrán, akkor szopás van az áfakiesés miatt, de csókolom kiszámítható, kulturált országot kellett volna építeni és akkor merne a lakosság fogyasztani.
Ostoba faszfejek.
Amadeus the Young
www.penzcentrum.hu/otthon/20240821/egyre-tobb-magyarnak-mar-csak-hitelbol-megy-a-lakasberles-is-mi-lesz-itt-ha-egyszer-dol-a-domino-1155292
Negritis, a vajda
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
várjá, mer ez a szépÉs érted ennyire hülye ez is, mint a faszom. Komolyan felbasznak.Szóval azért nincs pénz mert a csórók nem vásárolnak. Beszarok bazdmeg.A lakosság az emelkedő bérekből nem „extrán” fogyaszt, inkább a lakáshitel önerejére gyűjt, vagy a törlesztőrészletre költ. A lakhatás tehát fontosabb számukra, mint a fogyasztás helyreállítása.
gordon
deyell
Ostoba faszfejek.
Amadeus the Young
3 hónapja
csipkelli
4 008
Ha a nép nem hajlandó fogyasztani abból a sokból, ami van nekik. Hát el kell venni!
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
És érted ennyire hülye ez is, mint a faszom. Komolyan felbasznak.Szóval azért nincs pénz mert a csórók nem vásárolnak. Beszarok bazdmeg.A lakosság az emelkedő bérekből nem „extrán” fogyaszt, inkább a lakáshitel önerejére gyűjt, vagy a törlesztőrészletre költ. A lakhatás tehát fontosabb számukra, mint a fogyasztás helyreállítása.
gordon
deyell
Ostoba faszfejek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
deyell
11 702
Szóval azért nincs pénz mert a csórók nem vásárolnak. Beszarok bazdmeg.A lakosság az emelkedő bérekből nem „extrán” fogyaszt, inkább a lakáshitel önerejére gyűjt, vagy a törlesztőrészletre költ. A lakhatás tehát fontosabb számukra, mint a fogyasztás helyreállítása.
gordon
choose life
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Szóval azért nincs pénz mert a csórók nem vásárolnak. Beszarok bazdmeg.Nem hiszem el, hogy nem trollkodik.
gordon
3 hónapja
Szóval azért nincs pénz mert a csórók nem vásárolnak. Beszarok bazdmeg.
3 hónapja
bobi0092
4 354
Mi köze van a BME-GPK-nak illetve annak az 1997-es gólyatáborának a BME-VIK-hez? Teljesen különböző rendezvények, még a kollégiumi élet is külön épületekben zajlik (csak a GPK vízszintesen, a VIK meg függőleges 1000 fős)."Lószart mama..."m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
Furcsa, hogy csak most lett ebből hír, tudtommal minimum 20 éve hasonlóan megy az egész.
bobi0092
97-ben voltam BME gépész gólyatáborban, semmi genyózás nem volt.
Pedig pechemre apámék vittek oda, mint egy kics csicskát, és kiraktak a szanazugi tábor kapujában egy tucat senior mellett... (épp egy nyaralásról mentün haza és kidobtak félúton).
Teljesen laza, mindenki azt csinál amit akar fíling volt 3 napig. Voltak programok, de semmi egyéb.
Lecsó
Én a saját tapasztalatomról tudok beszélni, 2010-ben ugyanez a feeling volt, én teljesen azt hittem, hogy a modernebb információáramlás (facebook, fórumok, zsebben az internet) miatt erről a baromságról leszoktak már a VIK-en, de az élet megint rámcáfolt. Örülnék ha a mostani hírverés hatására legalább valami változás beállna, hátha.
Szerkesztette: bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Pedig ironikus módon ezen a fórumon kb. mindent meg lehet tudni. Bámulatos kapcsolatrendszere van a törzs kommentelő közösségnek.Az említett gólyatábor célja - aztán majd jön valaki a karról és lelövi ezt a posztomat (ezért is vannak erősen ráállítva a karról emberek, hogy törölgessék a kommenteket mindenhonnan) bár a fórum annyira nincsen szem előtt - hogy a 4 napból 2 napig erősen szívatják a gólyát, majd egy nagy katarzis során kiderül, hogy csak micsoda átverés az egész: a magázódás, a no-alkohol a sok feladat, túra, reggeli torna stb.Semmivel, sima becsicskulás az egész.Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
Furcsa, hogy csak most lett ebből hír, tudtommal minimum 20 éve hasonlóan megy az egész.
bobi0092
somoskovig
Nekem kimaradt a felsőoktatás, kollégium stb... így tudatlanul nem értem miért nem küldik el ezeket a jó k... anyukájukba.
kittli
Engem anno várt a felsősöm még gimiben, hogy vigyem haza táskáját. Elintéztem annyival, hogy vidd haza te, utána pedig nem vettem fel neki a telefont egész héten. Nem ért semmi retorzió, csak csórikám pislogott 2 napig, hogy mi van.
Egyetemen a gólyatábor fasza volt, ivás, szórakozás, kúrás, ilyen csicskáztatás nálunk az ELTE ÁJK-n nem volt. Egy hét tiszta hedonizmus volt. (lett is belőle balhé, miénk volt az utolsóelőtti gólyatábor az ELTE ÁJK történetében.)
Amadeus the Young
Aztán az utolsó 2 nap ugyanolyan tankönyvi amerikai pités eszünk-iszunk-hányunk eldurvulás mint mindenhol máshol.
(Legalábbis 14 éve így volt, akkor ennyire erős nem volt a szívatás része, szerintem feltekeredhetett az ingerküszöb az évek alatt a rendező felsőbbévesek oldaláról és ahogy látom mára már eléggé bedurvultak a dolgok).
bobi0092
3 hónapja
Lecsó
3 116
"Lószart mama..."m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
97-ben voltam BME gépész gólyatáborban, semmi genyózás nem volt.
Pedig pechemre apámék vittek oda, mint egy kics csicskát, és kiraktak a szanazugi tábor kapujában egy tucat senior mellett... (épp egy nyaralásról mentün haza és kidobtak félúton).
Teljesen laza, mindenki azt csinál amit akar fíling volt 3 napig. Voltak programok, de semmi egyéb.
3 hónapja
andree
1 737
Na ja. 21 éve voltam tanárképzős gólyatáborban. Sima buli volt, pár hülye feladattal napközben. Azok se voltak túl extrémek. Még középsulis kollégiumban volt némi szívatás(bár én abból se nagyon kaptam). Ott még megértem, mert egy 14-15 éves gólya és egy felsőbb éves között nagyobbak a különbségek. Azt, hogy 18-19 évesen valami nyomi 20-21 éves csicskáztasson, el se tudom képzelni. Alapból agyilag is el kéne jutnia addig egy másod+ éves egyetemistának, hogy nem kiskamasz már.Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
Nekem kimaradt a felsőoktatás, kollégium stb... így tudatlanul nem értem miért nem küldik el ezeket a jó k... anyukájukba.
kittli
Szerkesztette: andree
3 hónapja
Ja nálunk is hasonló volt.Semmivel, sima becsicskulás az egész.Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
kittli
Engem anno várt a felsősöm még gimiben, hogy vigyem haza táskáját. Elintéztem annyival, hogy vidd haza te, utána pedig nem vettem fel neki a telefont egész héten. Nem ért semmi retorzió, csak csórikám pislogott 2 napig, hogy mi van.
Egyetemen a gólyatábor fasza volt, ivás, szórakozás, kúrás, ilyen csicskáztatás nálunk az ELTE ÁJK-n nem volt. Egy hét tiszta hedonizmus volt. (lett is belőle balhé, miénk volt az utolsóelőtti gólyatábor az ELTE ÁJK történetében.)
Amadeus the Young
Csakhat azóta lett szép számmal államtitkár vagy fontos kozig szerv vezető stb. Így ha jól tudom a kompromittáló felvételek cenzúrázasra kerültek.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
bobi0092
4 354
Akkor ez már 14 éve is kurva gaz volt, igazi katonai beidegződés, hogy egységet teremteni csak az egyéniség megtoresevel es szavazással lehet.Ebben teljes mértékben egyetértünk (és már 18 évesen is így éreztem 😀)
somoskovig
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
3 hónapja
Akkor ez már 14 éve is kurva gaz volt, igazi katonai beidegződés, hogy egységet teremteni csak az egyéniség megtoresevel es szavazással lehet.Az említett gólyatábor célja - aztán majd jön valaki a karról és lelövi ezt a posztomat (ezért is vannak erősen ráállítva a karról emberek, hogy törölgessék a kommenteket mindenhonnan) bár a fórum annyira nincsen szem előtt - hogy a 4 napból 2 napig erősen szívatják a gólyát, majd egy nagy katarzis során kiderül, hogy csak micsoda átverés az egész: a magázódás, a no-alkohol a sok feladat, túra, reggeli torna stb.Semmivel, sima becsicskulás az egész.Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
kittli
Amadeus the Young
Aztán az utolsó 2 nap ugyanolyan tankönyvi amerikai pités eszünk-iszunk-hányunk eldurvulás mint mindenhol máshol.
(Legalábbis 14 éve így volt, akkor ennyire erős nem volt a szívatás része, szerintem feltekeredhetett az ingerküszöb az évek alatt a rendező felsőbbévesek oldaláról és ahogy látom mára már eléggé bedurvultak a dolgok).
bobi0092
3 hónapja
bobi0092
4 354
Az említett gólyatábor célja - aztán majd jön valaki a karról és lelövi ezt a posztomat (ezért is vannak erősen ráállítva a karról emberek, hogy törölgessék a kommenteket mindenhonnan) bár a fórum annyira nincsen szem előtt - hogy a 4 napból 2 napig erősen szívatják a gólyát, majd egy nagy katarzis során kiderül, hogy csak micsoda átverés az egész: a magázódás, a no-alkohol a sok feladat, túra, reggeli torna stb.Semmivel, sima becsicskulás az egész.Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
kittli
Amadeus the Young
3 hónapja
lehet poénosan csinálni - én asszem valami kutyaólban vonyítottam neccharisnyában a Simogasd meg a kikutyámat! című művet, fásizsüli, lehetnemaz, nah, de előtte epiláltak - mindezt önként, magas pontszámokértEz az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
Meg van a gecizés - zách ucca bevonulás a haccseregbe
Igazából nem tudom, hogy lehet összekeverni egy egyetemi avatót a redvás fókáztatással
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
3 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Semmivel, sima becsicskulás az egész.Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
kittli
3 hónapja
ha valaki nem hagy békén szarás közben valszeg gondolkodás nélkül vágom pofám dolgom végeztével...Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
kittli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
3 hónapja
Nagymarci megint zseniális, szerinte a magyar államháztartásnak cash-flow problémái vannak...Jabazmeg, ha én egyszer nem jövök ki a pénzemből, de következő hónapban visszahozom, az a cash-flow probléma, ha soha egyetlen hónapban sem jövök ki, és mindig a haveroktól kell kölcsönkérni, az meg strukturális... 😀
3 hónapja
Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
3 hónapja
20 év alatt sok minden megváltozik. Vannak dolgok, amiket megértek (csomagok átvizsgálása, kaja kidobása - de csak ha romlandó), de több része wtf kategória, főleg a vizesblokkosok.én 20 éve voltam vegyész meg ttk-s BME gólyatáborban és semmi ilyesmi nem voltm.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
Minek ment oda’a TTK-s gólyatáborba érdemes volt menni mert ott dőlt el ki melyik kollégiumba kerül
ozibozi
Negritis, a vajda
Azt mondjuk megértem, hogy most sokkal szarabb a helyzet, mint 25 éve (hőhullám, vízhiány mindenhol), de ez már pár éve téma, úgyhogy értelmesebb szervezet erre reagál. Meg há ugye a BME-VIK az a kar, ahol gondolom a szeniorok között túlnyomórészt fiúk vannak, nem úgy, mint mondjuk egy Közgáz ÖCSI-ben, ahol az instruktorok fele lány.
3 hónapja
én 20 éve voltam vegyész meg ttk-s BME gólyatáborban és semmi ilyesmi nem voltm.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
Minek ment oda’a TTK-s gólyatáborba érdemes volt menni mert ott dőlt el ki melyik kollégiumba kerül
ozibozi
3 hónapja
bobi0092
4 354
m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda