Politika

64 feliratkozó

29 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 577
Na megszólalt a magyar közélet dögkútja is.

444.hu/2026/02/06/nagy-fero-nem-birta-magaban-tartani-hogy-amit-lazar-csinal-az-hihetetlen
29 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 352
 www.facebook.com/photo/?fbid=122202198830373479&set=a.122142281318373479
NB2
Rip kutyapárt
r.baggio
Vicc párt mindig is egy vicc párt marad, kár értük, ebből lehetett volna több is. Ha MP nyer, és megreformálja a párt finanszírozást, annak a MKKP is nagy vesztese lesz.
Nomac
Teljesen félreértitek, de ezt írtam lejjebb.
Dzsokijuing
De amit írtál, annak csak akkor lenne értelme, ha az egyetlen kérdés az lenne, hogy hány százalékkal nyer a Tisza. Ezen milliószor pörögtünk már.
r.baggio
Az egyéni körzetek döntik el a választást, a Kutyák már azzal mindent megtesznek a rendszerváltásért, hogy a Tisza evk jelöltjeihez irányítják a szimpatizánsaikat.
Dzsokijuing
De hát nem irányítják oda.
29 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
Nem tudja megmondani a vezérigazgató, hogy hol a pénz, mert este tízkor a munkatársai nem dolgoznak, majd holnap írásban válaszol.
r.baggio
Folytatás: természetesen még írásban sem válaszolt a tegnapi nap folyamán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
29 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 446
aszonta elöbb valamelyik elemző hogy Lázár lesz a miniszterelnök, és Orbán V. meg a köztársasági elnök, ja fidesz - mihazánk koalició lesz

¯\_(ツ)_/¯
29 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
 youtu.be/xS0cwqjp7lo?si=bUz96IuJl5rKj3ld
Gazember
atapapa
hát egyre jobban esik ki a szerepéből lézer jani, az Orbán Bazsi majd szőnyeg szélére állítja
gamerkr
Szerintem csak azt csinálja, amit eddig is és az egyetlen dolgot, amihez ért. Hazudozik, fenyeget, mellébeszél. És ezt ugyanolyan rendíthetetlen magabiztossággal, mint eddig.
A különbség annyi, hogy egyre többet kell beszélnie és egyre többször derül ki, hogy hazudott.
Persze, ahogy a közönség soraiból hallani ez még mindig sok embernek nem esik le és tetszik, hogy Jani jól megmondja a firkászoknak, meg mindenkinek, aki nem a békét támogatja.
SBL
És ez a fidesz valóság buborékból úgy látszik, hogy szegény miniszter urat - aki idejött közénk bíztatni és szeretni minket - ezek az ördög fiókák csak basztatják és basztatják, nem hagyják békén. Pedig úgy megérdemelné amennyit tett értünk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
29 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 577
Jó összefoglaló a gumiszobából.

www.facebook.com/vastagbor/posts/pfbid0MVhauFmkG53X4CvP1Z9jejGD2aFyoXqgmBtxqWjwVk7GEw6R1MopdaNo62H2tBD2l?rdid=HC0Nw7oY0cFUFV4e#

"Ha lesz béketárgyalás, akkor az Budapesten lesz. Ez biztos. De az is lehet, hogy Svájcban, vagy Törökországban. Rendben, ma épp Abu-Dzabiban vannak összeülni, de Budapestről is tudják, hogy hol van.

Amúgy el sem indult volna a háború, ha Trump az elnök.
24 óra alatt békét csinál.
100 nap alatt.
Európa miatt nincs béke még.
De mondom, el sem indult volna a háború, ha Trump az elnök.

Nagy dealt fogunk kötni az amerikaiakkal.
Vehetünk fegyvert tőlük 230 milliárd forintért.
Mini atomreaktorokat is vehetünk.
Majd, ha feltalálták.
Ez az aranykor.

Az LNG sokkal drágább, mint az orosz gáz.
Az LNG-vel nem fenntartható a rezsicsökkentés.
Történelmi jelentőségű, az ország leghosszabb LNG szerződését írtunk alá a franciákkal, ez a jackpot.

Az ukránok támogatják a Tiszát, ők csinálták a Tisza appot, és ők is törték fel, hogy ártsanak vele a Tisza pártnak.

Európa katonákat akar küldeni a háborúba!! A mi gyerekeink is mennek meghalni, elhurcolják őket önkéntes alapon. Békefenntartani. Ha már aláírták a végét.

Bírói döntés van arról, hogy nem mehet ki a 4 millió példányban a Bors atomháborús különszáma? És?
Csak elsőfok, ti csicskák!

Nincs kiskorú áldozat.
Csak 15 eddig.
Amúgy bűnözők azok ott. Jó oké, nincs még elítélve egyik sem.
Viszont hoppá, az a Lili nem is intézetis volt, akit megerőszakoltak, szal nem tartozik az ügyhöz. Csak ti mosnátok össze!!

Megverte a gyerekeket az igazgató?
Elévült már.

Fojtogatta?
Csak lefogta.

Nem hallottunk eddig ezekről bántalmazásokról soha.
Volt az a 2021-es részletes jelentés? Igen, de sajnos azt nem olvastam pont.

Van pénzügyi védőpajzs. Félreértettük, mégsincs.
De tárgyalunk róla. Ja, nem, azt sem még.

Jön Trump kampányolni.
Ajj, nem biztos még teljesen, de mi szeretnénk.
Puhítani kell még.

Rendőrségtől vannak meg a tüntető romák személyes adatai. Amúgy azok is bűnözők. Őket véditek?
Oké, nem a rendőrségtől, hanem az illetékes szervtől és nem bűnöző mind, de akinek nem inge, ne vegye magára.

Magyar Péterék verték meg a romát, akit Magyar Péterék küldtek oda balhézni.
Bocs nem, nem ők, hanem egy fideszes alpolgármester volt.
Amúgy megérdemelte.

Repülőrajt lesz. 3-6 százalék lesz a növekedés.
2 százalék lesz a növekedés.
1 százalék.
0,3 lett. A németek és a háború miatt.

Ez a Tisza gazdasági csomagja!!! 600 oldal. EZ az. Aláírták, láttam a szignókat. Alá vannak írva.
Értem, hogy kimondta a bíróság, hogy ez egy AI szar, de akkor is...

Már behozhatatlan az előnyünk.
De ez most nagyon szoros verseny és az is előfordulhat, hogy nem nekünk áll a zászló.

De legalább kormányozni tudunk
."
Sjoelleer van de Vrij
Olyan mindtha egy tudathasadásos, szochiopata beszélgetését olvasnám, aki épp gumiszobában a falnak osztja az észt 😀
29 napja
SBL Green Bay Packers 2 729
Gazember
atapapa
hát egyre jobban esik ki a szerepéből lézer jani, az Orbán Bazsi majd szőnyeg szélére állítja
gamerkr
Szerintem csak azt csinálja, amit eddig is és az egyetlen dolgot, amihez ért. Hazudozik, fenyeget, mellébeszél. És ezt ugyanolyan rendíthetetlen magabiztossággal, mint eddig.
A különbség annyi, hogy egyre többet kell beszélnie és egyre többször derül ki, hogy hazudott.
Persze, ahogy a közönség soraiból hallani ez még mindig sok embernek nem esik le és tetszik, hogy Jani jól megmondja a firkászoknak, meg mindenkinek, aki nem a békét támogatja.
29 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
Jó összefoglaló a gumiszobából.

www.facebook.com/vastagbor/posts/pfbid0MVhauFmkG53X4CvP1Z9jejGD2aFyoXqgmBtxqWjwVk7GEw6R1MopdaNo62H2tBD2l?rdid=HC0Nw7oY0cFUFV4e#

"Ha lesz béketárgyalás, akkor az Budapesten lesz. Ez biztos. De az is lehet, hogy Svájcban, vagy Törökországban. Rendben, ma épp Abu-Dzabiban vannak összeülni, de Budapestről is tudják, hogy hol van.

Amúgy el sem indult volna a háború, ha Trump az elnök.
24 óra alatt békét csinál.
100 nap alatt.
Európa miatt nincs béke még.
De mondom, el sem indult volna a háború, ha Trump az elnök.

Nagy dealt fogunk kötni az amerikaiakkal.
Vehetünk fegyvert tőlük 230 milliárd forintért.
Mini atomreaktorokat is vehetünk.
Majd, ha feltalálták.
Ez az aranykor.

Az LNG sokkal drágább, mint az orosz gáz.
Az LNG-vel nem fenntartható a rezsicsökkentés.
Történelmi jelentőségű, az ország leghosszabb LNG szerződését írtunk alá a franciákkal, ez a jackpot.

Az ukránok támogatják a Tiszát, ők csinálták a Tisza appot, és ők is törték fel, hogy ártsanak vele a Tisza pártnak.

Európa katonákat akar küldeni a háborúba!! A mi gyerekeink is mennek meghalni, elhurcolják őket önkéntes alapon. Békefenntartani. Ha már aláírták a végét.

Bírói döntés van arról, hogy nem mehet ki a 4 millió példányban a Bors atomháborús különszáma? És?
Csak elsőfok, ti csicskák!

Nincs kiskorú áldozat.
Csak 15 eddig.
Amúgy bűnözők azok ott. Jó oké, nincs még elítélve egyik sem.
Viszont hoppá, az a Lili nem is intézetis volt, akit megerőszakoltak, szal nem tartozik az ügyhöz. Csak ti mosnátok össze!!

Megverte a gyerekeket az igazgató?
Elévült már.

Fojtogatta?
Csak lefogta.

Nem hallottunk eddig ezekről bántalmazásokról soha.
Volt az a 2021-es részletes jelentés? Igen, de sajnos azt nem olvastam pont.

Van pénzügyi védőpajzs. Félreértettük, mégsincs.
De tárgyalunk róla. Ja, nem, azt sem még.

Jön Trump kampányolni.
Ajj, nem biztos még teljesen, de mi szeretnénk.
Puhítani kell még.

Rendőrségtől vannak meg a tüntető romák személyes adatai. Amúgy azok is bűnözők. Őket véditek?
Oké, nem a rendőrségtől, hanem az illetékes szervtől és nem bűnöző mind, de akinek nem inge, ne vegye magára.

Magyar Péterék verték meg a romát, akit Magyar Péterék küldtek oda balhézni.
Bocs nem, nem ők, hanem egy fideszes alpolgármester volt.
Amúgy megérdemelte.

Repülőrajt lesz. 3-6 százalék lesz a növekedés.
2 százalék lesz a növekedés.
1 százalék.
0,3 lett. A németek és a háború miatt.

Ez a Tisza gazdasági csomagja!!! 600 oldal. EZ az. Aláírták, láttam a szignókat. Alá vannak írva.
Értem, hogy kimondta a bíróság, hogy ez egy AI szar, de akkor is...

Már behozhatatlan az előnyünk.
De ez most nagyon szoros verseny és az is előfordulhat, hogy nem nekünk áll a zászló.

De legalább kormányozni tudunk
."

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
29 napja
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Remélem a szuveneritásvédelmi hivatal majd elkezd nyomozni e témában, kívülről akarják befolyásolni a választásokat!!!
 telex.hu/kulfold/2026/02/05/donald-trump-endorsement-tamogatas-aprilisi-valasztasok-orban-viktor-magyar-peter
bogjosi
kakadu nem ennek megelőzőséért hívta be az összes nagykövetet eligazításra? 😀
atapapa
Az csak az EU országoknak szólt, a barátoknak nem... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
29 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 389 — #neverpunt
Azért azzal egyetértesz, hogy ellentétben a joggal visszalépett kispártokkal, nekik van érdemi társadalmi támogatottságuk.
Ha a Humanisták visszalépnek, fű se rebben, de százezres nagyságrendnél egy ilyen lépés azt (is) kockáztatná, hogy ezek a választók otthon maradnak. És ez evk-kba kerülhetne.
Dzsokijuing
Nem hiszem hogy egy kutya szavazó otthon fog maradni ha nem indulna a pártja

Szerkesztette: atapapa

29 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 774 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Gazember
atapapa

29 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 245 — Saturday Night Lights
NB2
Rip kutyapárt
r.baggio
Vicc párt mindig is egy vicc párt marad, kár értük, ebből lehetett volna több is. Ha MP nyer, és megreformálja a párt finanszírozást, annak a MKKP is nagy vesztese lesz.
Nomac
Dzsokijuing
De amit írtál, annak csak akkor lenne értelme, ha az egyetlen kérdés az lenne, hogy hány százalékkal nyer a Tisza. Ezen milliószor pörögtünk már.
r.baggio
Az egyéni körzetek döntik el a választást, a Kutyák már azzal mindent megtesznek a rendszerváltásért, hogy a Tisza evk jelöltjeihez irányítják a szimpatizánsaikat.
Dzsokijuing
Nem félreértjük, hanem félreértettük, azt hittük hogy ebből a vicc pártból lehet több, de az ilyen nyilatkozok is mutatják hogy nem. Tisztán látszik hogy helyi szinten van keresnivalójuk, és jó a jelenlétük, de ezzel a foggal körömmel ragaszkodás az országos listához, több szavazatot veszítenek mintha hátra léptek volna. Bekerülnek a megélhetési politikusok dobozba.
Nomac
Azért azzal egyetértesz, hogy ellentétben a joggal visszalépett kispártokkal, nekik van érdemi társadalmi támogatottságuk.
Ha a Humanisták visszalépnek, fű se rebben, de százezres nagyságrendnél egy ilyen lépés azt (is) kockáztatná, hogy ezek a választók otthon maradnak. És ez evk-kba kerülhetne.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
Gazember

29 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
nana, itt csak az volt a kitételed, hogy lesznek-e választások és én is arra reagáltam. olyan szcenárió is létezhet, hogy lesznek választások, elveszti azt és mégis hatalmon marad. nem teljesen függ össze a választások megnyerése a hatalom megkaparintásával. tehát az utolsó félmondatot vagy fogalmazd át ennek szellemében légyszi vagy írd oda a minthogy után, hogy bármi áron. azzal tudok menni és végülis ezt mondtam, csak picit másképp
fake.id
Jó.
Nekem csak valid érvek kellenek, hogy tudván azt, hogy veszteni fog, miért engedheti Orbán, hogy legyenek demokratikus választások áprilisban.

Miért engedi Orbán a szabad, demokratikus választásokat 26 áprilisában?
1. Az EU megakadályozná az elhalasztásukat.
2. Balfaszok hozzá, hogy megoldják, hogy ne legyenek.
3. Hogy ne zuhanjon meg a gazdaság, ami neki a legrosszabb.
4. Orbán demokrataként tekint magára, és ezen önképének fenntartása fontosabb számára, minthogy bármi áron megtartsa a hatalmat.
5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést, illetve/vagyis demokráciabábozás, hogy lehessen egy szép nagy Fidesz comeback.
Őszentsége Sobri Jóska
Amúgy ezt hogyan fogod ellenőrizni? Ha nem lesznek választások akkor a teljes lista értelmetlen volt, ha lesznek akkor meg úgyse fog kiderülni miért.
29 napja
Nomac New England Patriots 4 273 — balazs.t85@gmail.com
NB2
Rip kutyapárt
r.baggio
Nomac
Dzsokijuing
r.baggio
Dzsokijuing
Nem félreértjük, hanem félreértettük, azt hittük hogy ebből a vicc pártból lehet több, de az ilyen nyilatkozok is mutatják hogy nem. Tisztán látszik hogy helyi szinten van keresnivalójuk, és jó a jelenlétük, de ezzel a foggal körömmel ragaszkodás az országos listához, több szavazatot veszítenek mintha hátra léptek volna. Bekerülnek a megélhetési politikusok dobozba.
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 245 — Saturday Night Lights
NB2
Rip kutyapárt
r.baggio
Nomac
Dzsokijuing
r.baggio

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Remélem a szuveneritásvédelmi hivatal majd elkezd nyomozni e témában, kívülről akarják befolyásolni a választásokat!!!
 telex.hu/kulfold/2026/02/05/donald-trump-endorsement-tamogatas-aprilisi-valasztasok-orban-viktor-magyar-peter
bogjosi
kakadu nem ennek megelőzőséért hívta be az összes nagykövetet eligazításra? 😀

1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 032

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
nana, itt csak az volt a kitételed, hogy lesznek-e választások és én is arra reagáltam. olyan szcenárió is létezhet, hogy lesznek választások, elveszti azt és mégis hatalmon marad. nem teljesen függ össze a választások megnyerése a hatalom megkaparintásával. tehát az utolsó félmondatot vagy fogalmazd át ennek szellemében légyszi vagy írd oda a minthogy után, hogy bármi áron. azzal tudok menni és végülis ezt mondtam, csak picit másképp
fake.id
Jó.
Nekem csak valid érvek kellenek, hogy tudván azt, hogy veszteni fog, miért engedheti Orbán, hogy legyenek demokratikus választások áprilisban.

2. Balfaszok hozzá, hogy megoldják, hogy ne legyenek.
4. Orbán demokrataként tekint magára, és ezen önképének fenntartása fontosabb számára, minthogy bármi áron megtartsa a hatalmat.
5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést, illetve/vagyis demokráciabábozás, hogy lehessen egy szép nagy Fidesz comeback.

1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
Régóta ez az alusisakos elméletem, hogy most elbábozzák a demokráciát azzal, hogy "kikapnak", elverik a beszakadó gazdaságot és többi mocskot a Tiszán 1-2 év alatt, busz alá löknek néhány Lázárhoz hasonló bohócot majd, aztán visszatér viktor mint a megmentő krisztus harmadik eljövetele.
Hanni
2018-ig, rengeteg jóindulattal maximum 22-ig el tudtam volna hinni az ilyet, de szerintem most már világosan látszik, hogy a király meztelen, nincs ott olyan semmi téren, hogy "mesterterv".

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
fake.id 1 705 — tush push aficionado
szerintem meg azért, mert teljesen tudathasadásos/személyiségzavaros módon orbán magát még mindig egy igazi demokratának tartja.
fake.id
Akkor ezt is felírom.

2. Balfaszok hozzá.
4. Orbán demokrataként tekint magára, és ezen önképének fenntartása fontosabb számára, minthogy megtartsa a hatalmat.

Mondjuk még ezt tudom eddig leginkább akceptálni.
Nem logikus, nem racionális, dehát a személyiségzavar ilyen, valóban.
Őszentsége Sobri Jóska

Szerkesztette: fake.id
1 hónapja
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 156 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Marad tehát 23 „csatatér” OEVK, ahol az egész április választás végkimenetele majd el fog dőlni. Itt abból érdemes kiindulni, hogy ezen 23 OEVK-ban lesz majd kb. 1,2 millió érvényes szavazat és abból kb. 450-450.000 betonbiztos, a pártválasztásuktól tántoríthatatlan szavazója mindkét pártnak. Őket szintén ki lehet venni a „képletből”.

Ugyanakkor ezen 23 OEVK-ban összesen kb. 200.000 kevesebb szavazatot kapott a Fidesz ’24-ben, mint ’22-ben, és szerintem ezt a választást leginkább az dönti el, hogy az a 200.000 ember, aki ’22-ben még a Fideszre szavazott, de ’24-ben már nem, azokat vajon Fidesz „mozgósítással” vissza tudja-e csábítani magához, vagy pedig a Tiszára fognak átváltani (avagy – és ez is a jó a Tisza szempontjából – nem mennek el szavazni).

Emellett, mivel minden szavazat számít, nyilván az is fontos, hogy ezen 23 OEVK-ban van kb. 70.000 DK és Kutyapárt szavazó összesen (azzal számolva, lesz majd 1,2 millió szavazó és azok 3-3 %-a választaná ezt a két pártot). Amint az már az előző kommentben említettem, a Tisza szempontjából pedig az a kérdés, hogy vajon őket akár a Tisza, akár egyfajta „közösségi nyomás” képes-e arra rávenni, hogy egyéniben a Tisza jelöltjére szavazzanak (még ha listán be is húzzák az adott pártot), és ha igen, akkor milyen százalékban.

Tehát konkrétan szerintem ezen kb. 270.000 ember kezében van a kormányváltás sorsa áprilisban.

Végszóként annyit, hogy szerintem ha egy Budapesten vagy Szegeden élő DK-s vagy Kutya választó, ha egyéniben leszavaz a DK vagy a Kutya jelöltjére, azzal nem érdemes igazán foglalkozni. Személy szerint én nem tartom helyesnek és racionálisnak, ez a Fidesznek lesz +2 szavazat listán, de nem okoz semmilyen kárt OEVK szintjén, hiszen mondjuk konkrétan ezen OEVK-kat így is +25%-kal vagy +30%-kal fogja megnyerni a Tisza.

De ha ezen 23 OEVK-ban amúgy tényleg kormányváltást akaró DK-s vagy Kutya szavazó pusztán azért, mert neki nem szimpatikus a Magyar Péter meg a Tisza Párt, vagy más hasonló egyéni szubjektív értékítéletére hagyatkozva, ahelyett, hogy a Tisza jelöltjére szavazna, elmegy és a DK-s vagy a Kutya egyéni jelöltjére szavaz, na az konkrétan egy idióta barom. Túldimenzionálja a saját szavazatának értékét, mintha az az életének legértékesebb vagyontárgya lenne vagy mintha konkrétan testi-fizikai fájdalmat okozna a számára, ha nem a DK / Kutya jelöltre adhatná le az ő drága voksát, hanem a Tiszás jelölt mellé kellene behúznia kettő egymást metsző vonalat. Ezek tipikusan önérzetes, „nekem-ne-mondja-meg-senki”, bármilyen kooperációra alkalmatlan, racionalitást teljességgel nélkülöző, saját kitalált gondolatvilágukba berögzült észlények, akik pont olyanok, mint a Fideszesek. Csak ők valamilyen erkölcsi-lelkiismereti felsőbbrendűségi maszlagba csomagolják azt, hogy ők miért is cselekszenek a leghelyesebben. Ezt pont így csinálja egy átlag Fideszes szavazó is (mínusz erkölcs, mínusz lelkiismeret) és nem lesznek különbek tőlük.
FuckYoElonMusk
Én a taktikaiszavazas.hu adatait összesítettem egy táblázatban. Itt 68-38 jelenleg a TISZA javára, de sok szoros körzet van.

Ez alapján 47 körzet van ahol a TISZA vezet 10+ százalékkal és 18, ahol a Fidesz.

A te csatatér körzetes listádról, csak kettőben vezet a Fidesz,Somogy 4 és Szabolcs 2, 2% körül van a különbség. A többiben TISZA előnyt mutat, van ahol 10% felettit.
 docs.google.com/spreadsheets/d/1z3nfC-d129PrcZgXOnAKv7zJ4r1qnV7eYqU6deFXN4E/edit?usp=drivesdk

Szerkesztette: Shilkor
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 920
Hát, ha 2 naponta öngólokat rugdosnak, akkor a Tisza 2/3 sem elképzelhetetlen.
Az kellene ennek az országnak…
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
szerintem meg azért, mert teljesen tudathasadásos/személyiségzavaros módon orbán magát még mindig egy igazi demokratának tartja.
fake.id
Akkor ezt is felírom.

2. Balfaszok hozzá.
4. Orbán demokrataként tekint magára, és ezen önképének fenntartása fontosabb számára, minthogy megtartsa a hatalmat.

Őszentsége Sobri Jóska
5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést.
resistance is futile
Miért szavaznák meg ezek után őket? Egy olyan választáson, ahol már a közmédia a Tisza Párté, ahonnan tökéletesen lehet kommunikálni az agymosott rétegnek is, hogy a Fidesz szabotál, míg a mostani Tisza szavazók ezt nyilván tudnák maguktól is. A választást meg már a Tisza koordinálná így csalni se nagyon lehetne.
Jughead
a médiahatósági törvényhez 2/3ad kell
Negritis, a vajda
A ktgvetés viszont feles. Nem kell pénzt adni oszt jó napot.
vpi
az is 2/3ados mert a ktg tanácson át kell verni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 521 — Patriot
fake.id
Akkor ezt is felírom.

2. Balfaszok hozzá.

Őszentsége Sobri Jóska
5. Egyszerűbb visszajönni egy év múlva, miután a költségvetési tanács megvétózta a központi költségvetést és Sulyok feloszlatta az országgyűlést.
resistance is futile
Miért szavaznák meg ezek után őket? Egy olyan választáson, ahol már a közmédia a Tisza Párté, ahonnan tökéletesen lehet kommunikálni az agymosott rétegnek is, hogy a Fidesz szabotál, míg a mostani Tisza szavazók ezt nyilván tudnák maguktól is. A választást meg már a Tisza koordinálná így csalni se nagyon lehetne.
Jughead
a médiahatósági törvényhez 2/3ad kell
Negritis, a vajda
A ktgvetés viszont feles. Nem kell pénzt adni oszt jó napot.