Politika

51 feliratkozó

több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 421 — zászló zászló szív
és az index "megszerzett" anyag a Tisza 3 kulcsos szja-járól meg se jelenik itt?
édes Istenem...csak azon csodálkozom, hogy az ilyen név nélküli cikkekben miért csak 3 kulcsot említenek, miért nem 7-et rögtön....nagyon nagy lehet a baj
Klaci79
Kubatov, Szentkirály meg a többi semmitérő már felkapta. Dobalja fel kéretlenül a face.
Matthew99
Terelés. Valószínűleg átszakadt a buborék, OV repülése elérte a bázist. Nem véletlenül magyarázza a sokadik ember.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 165 — The Mathematician
és az index "megszerzett" anyag a Tisza 3 kulcsos szja-járól meg se jelenik itt?
édes Istenem...csak azon csodálkozom, hogy az ilyen név nélküli cikkekben miért csak 3 kulcsot említenek, miért nem 7-et rögtön....nagyon nagy lehet a baj
Klaci79
sztem Gyurma arra gondolt itt

Ez kezd egyre kellemetlenebb lenni, a sosem volt kamu SZJA emelés fenyegetés ehhez kevés lesz srácok.

444.hu/2025/08/26/kideritettuk-mennyiert-berelheto-piaci-alapon-egy-olyan-pilatus-amivel-orban-es-a-stabja-elrepult-az-adriara
Gyurma Pappa

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 660 — Invisible man
Klaci79
Kubatov, Szentkirály meg a többi semmitérő már felkapta. Dobalja fel kéretlenül a face.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 235
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 998 — nabege2@yahoo.com
 444.hu/2025/08/26/a-torok-kozlekedesi-miniszter-kiposztolt-egy-videot-arrol-hogy-225-kmoraval-szaguld-meg-is-birsagoltak
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 924 — Lucas Scott
Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.
somoskovig
Most vagy soha üzemmódban működik.
Dzsokijuing
Erre mondjuk szerintem senki nem kérte. De legalább így továbbra is erről beszél mindenki.

Óriási időzítések vannak itt. Mondjuk a hülyeség versenyt Gulyás nyerte.

Gyurma Pappa
Mondjuk én szívesen fizetnek ha egyszer OVval nyaralhatnék szóval nem tudom hibáztatni Jánost sem …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 757 — Cowboys fan
Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.
somoskovig
Dzsokijuing
Erre mondjuk szerintem senki nem kérte. De legalább így továbbra is erről beszél mindenki.
Gyurma Pappa
Egy kis adalék, ez is mekkora 😀

hvg.hu/itthon/20250826_HVG-foto-illusztracio-Rakay-Philip-Hatvanpuszta-muemlek?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1756214834
somoskovig
- Te, Fülöp, posztoltál mostanában valami lejárató faszságot? Nem érzem, hogy megdolgoznál az apanázsért rendesen!
- Nem volt, de nem tudom mit írjak
- Az nem gond, ezt tedd ki szépen, akkor pár hónapig jó vagy
StormST
Siri, what does 'házhoz menni a pofonért' mean?
több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 798 — Grady Judd fan
Remélem nem vót még... Szekus Tibi egy harcikutya lendületével és körültekintésével eredt Hadházy nyomába, a végeredmény... nem találok rá megfelelő szavakat. 😀

totalcar.hu/magazin/2025/08/25/ezt-ne-csinald-ha-wagonr-rel-akarsz-dustert-fogni/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAYnJpZBEwb3JERUwzaXFvQ1pKWjI0VwEe718JyCorHupxAfBj1_OplgrYimdVbTJSPJjA1Nj6_b8_nCudT7fVxst88k4_aem_uWaS-uhyF0imVXNDnN5QGQ
gyeek
Bukfenc
Matthew99
Annyira bukfenc ez mint amikor valaki kockáztat egy fingot és picit befosik, de amúgy is inkább az élvezeti minőségére kerestem a szavakat. Az is milyen jól néz ki amikor az oldalán pihen az üldözőkocsi, a sofőrje pedig áll benne és még mindig nyomja az attitűdöt az ablakon kilógó fején keresztül...! Ha ez a jelenet festmény volna, a Sixtus-kápolnát látnám! :')

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 660 — Invisible man
Remélem nem vót még... Szekus Tibi egy harcikutya lendületével és körültekintésével eredt Hadházy nyomába, a végeredmény... nem találok rá megfelelő szavakat. 😀

totalcar.hu/magazin/2025/08/25/ezt-ne-csinald-ha-wagonr-rel-akarsz-dustert-fogni/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAYnJpZBEwb3JERUwzaXFvQ1pKWjI0VwEe718JyCorHupxAfBj1_OplgrYimdVbTJSPJjA1Nj6_b8_nCudT7fVxst88k4_aem_uWaS-uhyF0imVXNDnN5QGQ
gyeek
Bukfenc

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 798 — Grady Judd fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 235
somoskovig
Dzsokijuing
Gyurma Pappa

hvg.hu/itthon/20250826_HVG-foto-illusztracio-Rakay-Philip-Hatvanpuszta-muemlek?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1756214834
somoskovig
mondjuk Fülöpke fb oldalán megint a kommentek valahol borzasztó kiábrándítóak 😕
NB2
most mi a baj a harcosokkal? 😀
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 998 — nabege2@yahoo.com
somoskovig
Dzsokijuing
Gyurma Pappa

somoskovig
mondjuk Fülöpke fb oldalán megint a kommentek valahol borzasztó kiábrándítóak 😕
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 13 333 — SB 50 Champion @ Grund
somoskovig
Dzsokijuing
Gyurma Pappa

somoskovig
- Te, Fülöp, posztoltál mostanában valami lejárató faszságot? Nem érzem, hogy megdolgoznál az apanázsért rendesen!
- Nem volt, de nem tudom mit írjak
- Az nem gond, ezt tedd ki szépen, akkor pár hónapig jó vagy

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 787 — Chiefs GM
somoskovig
Dzsokijuing
Gyurma Pappa

több mint 1 éve
somoskovig
Dzsokijuing

Óriási időzítések vannak itt. Mondjuk a hülyeség versenyt Gulyás nyerte.

több mint 1 éve
Ez kezd egyre kellemetlenebb lenni, a sosem volt kamu SZJA emelés fenyegetés ehhez kevés lesz srácok.

444.hu/2025/08/26/kideritettuk-mennyiert-berelheto-piaci-alapon-egy-olyan-pilatus-amivel-orban-es-a-stabja-elrepult-az-adriara

több mint 1 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 453 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
 www.szabadeuropa.hu/a/gyurk-andras-kiszallt-a-fidesz-kampanybol-megsokszorozzak-a-magyar-falu-program-forrasait/33512638.html
Amadeus az áttelelt poloska
ha ezek igaz, akkor bajban vannak:

Úgy tudjuk, a mezőgazdaságba most nem tolnak több pénzt, mert nem látják a politikai hasznosulását: Orbánék elégedetlenek mind a Magosszal (Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége), mind az Agrárkamarával, mert szerintük túl sok gazda áll át, illetve hagyja ott a Fideszt.

A vidéki kistelepülések polgármestereire való fókuszálással talán még nem késett el a Fidesz, bár úgy tudjuk, köztük már vannak olyanok, akik látják, hogy Fidesztől nem számíthatnak a saját településük fejlesztésében kulcsszerepet játszó uniós pénzek visszaszerzésére, azt csak Magyar Pétertől várhatják. Emiatt kezdenek elmaradozni a Fidesz választókerületi elnökei által az állami támogatások elosztásáról szóló, sok éve rendszeresen szervezett találkozókról.

abban, hogy vidéken így tudtak tarolni kulcsszerepe volt annak, hogy a falu polgármestere és a helyi gazda a velük szemben kiszolgáltatott embereket elzavarta szavazni a fideszre.
deyell
Ha ez igaz, akkor akár csomagolhatnak is.

Én is több "függetlentől" (értsd: "kiafaszomraszavazzakakkorinkábbmaradjanak") hallom, hogy azért szavaz a Tiszára, mert a Fidesz biztosan nem kapja meg az Uniós pénzeket. Eddig csak a építőipar környékén találkoztam ezzel, de ha már a gazdák is... akkor mindegy, hogy Orbán Balázs lesz-e kampányfőnök (egyébként 😀 😀 😀 😀 😀 )
Gyurma Pappa
Én is féltem, hogy esetleg valaki kompetenst találnak. De megnyugodtam.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 924
 444.hu/2025/08/26/megszolalt-szijjarto-magangep-szakerto-peter-orban-repuloutjarol
valaki saccoljon már egy összeget, mennyibe kerülhet ez a Pilatus PC12 mondjuk 2x 500 km távra, pilótával?
€4-5.000? esetleg több?
rva
Attól függ, hogy melyik Pilatus PC-12, de 2000-től 5000 USD-ig/óra.

Ez oda-vissza olyan 18-20k USD lehetett.

Erre rakd rá a szállást, a hajó (az is valahol 3 és 5.000 euro között lehetett) + valamit enni is kell.

Azért ez mindennel együtt olyan 30k euro meglehet a végére.

A kozmetikázott magyar nettó átlagbér/hó: 1225,- euro/hó.

A kozmetikázott magyar nettó mediánkereset/hó: 989,- euró/hó.

Ennek fényében lehetne azon elmélkedni egy sort, hogy mi az urizálás, meg a populizmus, a plebejuskormányzásba meg bele sem megyek.
Váltsd át az egészet a söjtöri lakoma árára 😀
Változnak az idők...
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 143
 444.hu/2025/08/26/megszolalt-szijjarto-magangep-szakerto-peter-orban-repuloutjarol
valaki saccoljon már egy összeget, mennyibe kerülhet ez a Pilatus PC12 mondjuk 2x 500 km távra, pilótával?
€4-5.000? esetleg több?
rva

Erre rakd rá a szállást, a hajó (az is valahol 3 és 5.000 euro között lehetett) + valamit enni is kell.

Ennek fényében lehetne azon elmélkedni egy sort, hogy mi az urizálás, meg a populizmus, a plebejuskormányzásba meg bele sem megyek.
de akkor mondja már el nekem valaki, hogy hol lehet olyan alkalmazottakat találni, akik szívesen fizetnek önszántukból mondjuk 2,5 millát fejenként azért, hogy a főnökkel dolgozhassanak? mert én felvenném őket, mindet egy szálig. 50 ilyen alkalmazott, és meglenne az éves profit after tax.
rva
Fordítsuk meg. Hova lehet olyan alkalmazottat találni, ahol megéri az alkalmazottnak 2.5-t beletolni a közös munkás nyaralásba és ezért milyen javadalmazást kell adni neki ténylegesen?
több mint 1 éve
rva 4 819 — Me for President!
€4-5.000? esetleg több?
rva

de akkor mondja már el nekem valaki, hogy hol lehet olyan alkalmazottakat találni, akik szívesen fizetnek önszántukból mondjuk 2,5 millát fejenként azért, hogy a főnökkel dolgozhassanak? mert én felvenném őket, mindet egy szálig. 50 ilyen alkalmazott, és meglenne az éves profit after tax.

Szerkesztette: rva
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 766 — Saturday Night Lights
somoskovig

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 143
€4-5.000? esetleg több?
rva

több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 787 — Chiefs GM
több mint 1 éve
€4-5.000? esetleg több?
rva
8-10 lesz az

több mint 1 éve
rva 4 819 — Me for President!
€4-5.000? esetleg több?