Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
YT Telexlinket meg a szomszéd kutyája hoz, mi?Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?Jogos kérdés, de szerintem teljesen érdektelenné vált. Kutya sem hallja meg már, amit ő mond.
Lejáratja magát is, a pártját is, teljesen kontrapoduktív.
Dzsokijuing
Dajcs Tomit miért hagyják még beszélni?
szaba
most kereshetem meg 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
linket meg a szomszéd kutyája hoz, mi?Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?Jogos kérdés, de szerintem teljesen érdektelenné vált. Kutya sem hallja meg már, amit ő mond.
Dzsokijuing
szaba
most kereshetem meg 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?Jogos kérdés, de szerintem teljesen érdektelenné vált. Kutya sem hallja meg már, amit ő mond.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?Lejáratja magát is, a pártját is, teljesen kontrapoduktív.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
amugy abba belegondoltunk, hogy ha mar most 14 honappal a valasztas elott kepesek evi kb 2ezer milliard lyukat utni a koltsegvetesen akkor egy szoros allas eseten mi fog jonni osz vegen-december elejen?Semmi.
csebi
Addigra ki lesz tiltva az osszes kulfoldrol tamogatott medium.
több mint 1 éve
Ha a belső körökben mozogsz, akkor kaszálhatsz vele.amugy abba belegondoltunk, hogy ha mar most 14 honappal a valasztas elott kepesek evi kb 2ezer milliard lyukat utni a koltsegvetesen akkor egy szoros allas eseten mi fog jonni osz vegen-december elejen?Cok kici jüan fog jönni
csebioccoérkurvadrágán.
Én meg szerintem krumpliba fogok fektetni, lesz ára a választások előtt. 😀
somoskovig
A periferián tuti bukó, ingyen krumpli ellen nehéz árversenyt nyerni. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
amugy abba belegondoltunk, hogy ha mar most 14 honappal a valasztas elott kepesek evi kb 2ezer milliard lyukat utni a koltsegvetesen akkor egy szoros allas eseten mi fog jonni osz vegen-december elejen?Cok kici jüan fog jönni
csebi
Én meg szerintem krumpliba fogok fektetni, lesz ára a választások előtt. 😀
több mint 1 éve
fixedamugy abba belegondoltunk, hogy ha mar most 14 honappal a valasztas elott kepesek evi kb 2ezer milliard lyukat utni a koltsegvetesen akkor egy szoros allas eseten mi fog jonni osz vegen-december elejen?Kánaán, pénzeső? 😀
csebi
De ne izgulj, te kimaradsz, te kisbrüsszelitavallettaita lipsi 😀 😉
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
amugy abba belegondoltunk, hogy ha mar most 14 honappal a valasztas elott kepesek evi kb 2ezer milliard lyukat utni a koltsegvetesen akkor egy szoros allas eseten mi fog jonni osz vegen-december elejen?Kánaán, pénzeső? 😀
csebi
De ne izgulj, te kimaradsz, te kis brüsszelita lipsi 😀 😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
amugy abba belegondoltunk, hogy ha mar most 14 honappal a valasztas elott kepesek evi kb 2ezer milliard lyukat utni a koltsegvetesen akkor egy szoros allas eseten mi fog jonni osz vegen-december elejen?
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Nono minimum egy dakota kell hozzá 🙈🤷Ez amúgy óriási, így lényegében egy csimpánz is el tudná vezetni az országot.Mondjuk nagyjából úgy is ez ki.
Amadeus the Young
zinedine5
több mint 1 éve
Ez amúgy óriási, így lényegében egy csimpánz is el tudná vezetni az országot.Mondjuk nagyjából úgy is ez ki.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Szerintem csórikám nem tudta, hogy ezt nem élőben mondja a főni, úgyhogy elbábozta. Onnét lentről biztos nem látta, hogy nem mozog a szája... 😊A jeltolmács!!Ez egy szép akció volt...(azzá vált, ami ellen "elméletileg" küzdött 🙂 )Zseniális!
www.facebook.com/hadhazyakos/videos/1194700349038092/?rdid=aIEGv9D4ahL8cDFU
bogjosi
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
több mint 1 éve
én innen a bowl-hu platformfól követtem, és tényleg megérte, mert az oldal úgy illesztette be, hogy végig nyaktól lefelé lehetett csak látni.Kövessétek ezt a lányt minden platformon, megérdemli.Ez egy szép akció volt...(azzá vált, ami ellen "elméletileg" küzdött 🙂 )Zseniális!
bogjosi
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
vagy nem erre gondoltál?!
szerk: egyébként tényleg jobban érthető az átlagembernek, ha ezt így vezeti le, és nem a hivatalos képlettel, hogy (n! x k!) / (n-k)!
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Igen, a jeltolmács külön figyelmet érdemel.🙂 Az egész jelenet olyan, mintha Bacsó rendezte volna.A jeltolmács!!Ez egy szép akció volt...(azzá vált, ami ellen "elméletileg" küzdött 🙂 )Zseniális!
bogjosi
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
több mint 1 éve
A jeltolmács!!Ez egy szép akció volt...(azzá vált, ami ellen "elméletileg" küzdött 🙂 )Zseniális!
bogjosi
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Hmm. Tényszerű. Nem tudom hogy csináltam.Azt hiszem, ez eggyel odébb ment.🙂Kövessétek ezt a lányt minden platformon, megérdemli.Ez egy szép akció volt...(azzá vált, ami ellen "elméletileg" küzdött 🙂 )Zseniális!
bogjosi
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
Azt hiszem, ez eggyel odébb ment.🙂Kövessétek ezt a lányt minden platformon, megérdemli.Ez egy szép akció volt...(azzá vált, ami ellen "elméletileg" küzdött 🙂 )Zseniális!
bogjosi
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Vótmá?csibén mindig felröhögök, hogy az nfl/bowl.hu-s fórumfocik miatt ismerem xd
zacknorb
több mint 1 éve
Kövessétek ezt a lányt minden platformon, megérdemli.Ez egy szép akció volt...(azzá vált, ami ellen "elméletileg" küzdött 🙂 )Zseniális!
bogjosi
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
Ez egy szép akció volt...(azzá vált, ami ellen "elméletileg" küzdött 🙂 )Zseniális!
bogjosi
több mint 1 éve
Inkább lapátolnèk szenet 😂legyél jóban Bese atyával 😊Valami ilyen kamuállást milyen jó lenne megcsípni 😂Van vmi Idősek Tanácsa is. Vagy volt 😄na 10-15 ezer lesz a havi limit, ami ha jol ertem, mozgo limit lesz Marci szerint:Nyugdíjas Kerekasztal, mennyire csodálatosan hangzik.
24.hu/fn/gazdasag/2025/02/24/nagy-marton-nyugdij-nyugdijas-afa-visszaterites-kedvezmenykartya-elelmiszer-vasarlas-adozas-fogyasztas/
csebi
warr_b
petey
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
De azért sikerül úgy beállítani, mintha ők lennének az egyetlen kormányzóképes erő.Ez amúgy óriási, így lényegében egy csimpánz is el tudná vezetni az országot.Ha még mindig úgy megy a method, ahogy régebben - és miért menne másként - akkor ugye bekérnek min.elnöki kabinetbe minden minisztériumból a területhez tarto adócsökkentési/osztogatási javaslatokat és ide küldeni kell, ha akarsz, ha nem. Az egészen racionálistól a baromságokig mindent. Össze is szokott jönni százas nagyságrendű ötlet-cunami. Na most ezt OV kifejezetten úgy nézi át, hogy nem szűrnek előtte, de azt se mondja el, hogy mi tetszik neki és mi ment a kukába, csak ugye utólag derül ki 😊 de mivel ezek általában _tényleg_ csak csütörtök délutáni ötletelés szintjén mozognak, így az "ex-has", és a "kb. ennyi lesz" - a főbb háttérszámítások. Ez az egyik része.ha jól hallom, akkor az összes olyan volt.Nem csodálkoznék, ha a beszédben lett volna improvizált rész, vagy olyan, amiről nem szólt senkinek. Volt már rá példa. Utána meg rohant mindenki a minisztériumba dolgozni, hogy hogy lesz ebből hétfő reggelre valami.A 40 év alatti 2 gyerekes nőknél 2026 januárjától lép életbe a teljes szja-mentesség,imádni fogják. főleg azok, akik 2026-ban 41 évesek, 2027-ben 51 évesek, meg 28-ban 61 évesek.
2027-től vonatkozik a 40-50 év közötti kétgyerekes anyákra,
2028-tól az 50-60 év közöttiekre,
2029-től a 60 év felettiekre.
zacknorb
Most komolyan, de ez így üvölt, hogy az évértékelő előtt senki nem tudta, hogy ezen gondolkodni kell, ezt ma reggel találták ki.
Gyurma Pappa
MC12
a folyosói suttogások alapján senki nem tudott semmit. a 100 gyáros kijelentésen többen megkapaszkodtak a székben, de szerencséjükre ezt nem kapta fel annyira a figyelem, mint a többit, így ráérnek elkenni.
ugyebár: telex.hu/gazdasag/2025/02/24/ksh-beruhazasok-teljesitmenye-2024
Gyurma Pappa
A másik meg tényleg amit kitalál a Karmelita magányában, Antallal meg a mérő csapattal. A szakminiszterek majd utólag megoldják ugye.
MC12
Amadeus the Young
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Ez amúgy óriási, így lényegében egy csimpánz is el tudná vezetni az országot.Ha még mindig úgy megy a method, ahogy régebben - és miért menne másként - akkor ugye bekérnek min.elnöki kabinetbe minden minisztériumból a területhez tarto adócsökkentési/osztogatási javaslatokat és ide küldeni kell, ha akarsz, ha nem. Az egészen racionálistól a baromságokig mindent. Össze is szokott jönni százas nagyságrendű ötlet-cunami. Na most ezt OV kifejezetten úgy nézi át, hogy nem szűrnek előtte, de azt se mondja el, hogy mi tetszik neki és mi ment a kukába, csak ugye utólag derül ki 😊 de mivel ezek általában _tényleg_ csak csütörtök délutáni ötletelés szintjén mozognak, így az "ex-has", és a "kb. ennyi lesz" - a főbb háttérszámítások. Ez az egyik része.ha jól hallom, akkor az összes olyan volt.Nem csodálkoznék, ha a beszédben lett volna improvizált rész, vagy olyan, amiről nem szólt senkinek. Volt már rá példa. Utána meg rohant mindenki a minisztériumba dolgozni, hogy hogy lesz ebből hétfő reggelre valami.A 40 év alatti 2 gyerekes nőknél 2026 januárjától lép életbe a teljes szja-mentesség,imádni fogják. főleg azok, akik 2026-ban 41 évesek, 2027-ben 51 évesek, meg 28-ban 61 évesek.
2027-től vonatkozik a 40-50 év közötti kétgyerekes anyákra,
2028-tól az 50-60 év közöttiekre,
2029-től a 60 év felettiekre.
zacknorb
Most komolyan, de ez így üvölt, hogy az évértékelő előtt senki nem tudta, hogy ezen gondolkodni kell, ezt ma reggel találták ki.
Gyurma Pappa
MC12
a folyosói suttogások alapján senki nem tudott semmit. a 100 gyáros kijelentésen többen megkapaszkodtak a székben, de szerencséjükre ezt nem kapta fel annyira a figyelem, mint a többit, így ráérnek elkenni.
ugyebár: telex.hu/gazdasag/2025/02/24/ksh-beruhazasok-teljesitmenye-2024
Gyurma Pappa
A másik meg tényleg amit kitalál a Karmelita magányában, Antallal meg a mérő csapattal. A szakminiszterek majd utólag megoldják ugye.
MC12