Politika

51 feliratkozó

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 22 396
Szőke András is csatlakozott egy Digitális Polgári Körhöz
több mint 1 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 335 — The only discipline that lasts, is self discipline
Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot.

telex.hu/kulfold/2025/08/15/alaszka-amerikai-orosz-elnoki-talalkozo-putyin-trump-katonai-bazis-tortenelem
Nemes samu09
Egy kb. 15 szomszéddal rendelkező, nyersanyagok garmadáján csücsülő interkontinentális atomhatalmat nem lehet elszigetelni.
Kampman
A hidegháborúban egész jól sikerült.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 763
Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot.

telex.hu/kulfold/2025/08/15/alaszka-amerikai-orosz-elnoki-talalkozo-putyin-trump-katonai-bazis-tortenelem
Nemes samu09
Egy kb. 15 szomszéddal rendelkező, nyersanyagok garmadáján csücsülő interkontinentális atomhatalmat nem lehet elszigetelni.
Kampman
Cseszheted a nyersanyagodat, ha néhány éven belül a vevőid nagy része mástól fogja venni.
Nemes samu09
Ohh, mindig lesz arra vevo.
Sot, meg a Nyugat is venni fogja, csak kerulo uton, ahogy most is teszik.
több mint 1 éve
samu09 Houston Texans 4 743 — I like the Texans, I like who we are

Nemes samu09
Kampman
Cseszheted a nyersanyagodat, ha néhány éven belül a vevőid nagy része mástól fogja venni.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 780 — Saturday Night Lights
Különben elmondom nektek,én a kilencvenes évek közepén voltam katona,és az utolsó három és fél hónapot Kecskeméten húztam le.
A hírhez kapcsolódó része a dolognak az,hogy akkoriban vonták ki a MIG-21-eseket,és egyet alkatrészenként kísérték haza a laktanyából.Ha jól tudom,eladták feketén valami gyűjtőnek.Akkoriban ez tűnt olyan hihetetlennek.
De igazából már a Kecskeméti,első lépcsős laktanyában is illegális kantint csináltunk az írnokkal - én másodírnok illetve parancsnoki beosztású honvéd voltam a kiképzők között,pecsétnyomóm volt szinte az összes raktárhoz.
Szóval gondolhatjátok hogy egy első lépcsős laktanyába nem olyan egyszerű ezt-azt hozni-vinni,de mi is megoldottuk a csoki-üdítő-kávé szállítmányt egy őrmesterrel akinek volt engedélye a laktanyába kocsival behajtani....
Sőt....a harmadik héten már az ügyeletes tisztek is hozzánk jöttek reggelente kávézni,nem a legális boltba... 😀
Foresz
Rejtő Jenő likes this.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 962 — Broncos
Különben elmondom nektek,én a kilencvenes évek közepén voltam katona,és az utolsó három és fél hónapot Kecskeméten húztam le.
A hírhez kapcsolódó része a dolognak az,hogy akkoriban vonták ki a MIG-21-eseket,és egyet alkatrészenként kísérték haza a laktanyából.Ha jól tudom,eladták feketén valami gyűjtőnek.Akkoriban ez tűnt olyan hihetetlennek.
De igazából már a Kecskeméti,első lépcsős laktanyában is illegális kantint csináltunk az írnokkal - én másodírnok illetve parancsnoki beosztású honvéd voltam a kiképzők között,pecsétnyomóm volt szinte az összes raktárhoz.
Szóval gondolhatjátok hogy egy első lépcsős laktanyába nem olyan egyszerű ezt-azt hozni-vinni,de mi is megoldottuk a csoki-üdítő-kávé szállítmányt egy őrmesterrel akinek volt engedélye a laktanyába kocsival behajtani....
Sőt....a harmadik héten már az ügyeletes tisztek is hozzánk jöttek reggelente kávézni,nem a legális boltba... 😀
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 191

Nemes samu09
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 253

Sjoelleer van de Vrij
Egy szigorúan őrzött létesítménybe bemész a kerítésen keresztül egy drótvágóval, és szétkapod az ott őrzött vadászgépet.

Nem tudom melyik a viccesebb. Ha igaz, vagy ha kamu.
több mint 1 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 239 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptak

Hölgyeim, uraim, tegyék meg tétjeiket, mikor jön a hír, hogy ukrán titkosszolgálati akció volt, mert kell a cserealkatrész. 😊
Vitézlő Titoknok tomz
Már várom a háttérben meghúzódó Magyar Péter szálat.
Tony Adams
MIG-29 LOKÁTOR alkatrész ÁKCIJÓS ELADÓÓÓ

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 409 — beers & Packers
No most csak a keleti es deli esett el biztositohiba miatt. 🤣 Sors utalja Lezer Janot szerencsere, de utasokat sajnalom.
Beki
Azért a Nyugatiban se minden tökéletes. Lányomék Debrecenbe utaznak. Nemrég írt, hogy a kocsi, ahova pár napja megvették a jegyet, nem indul. Abban lett volna a büfé. Ott, ahova átvezényelték őket, nem működik a vécé.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Beki New York Jets 3 279
No most csak a keleti es deli esett el biztositohiba miatt. 🤣 Sors utalja Lezer Janot szerencsere, de utasokat sajnalom.
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 996 — Colts Fan
 telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptak

Hölgyeim, uraim, tegyék meg tétjeiket, mikor jön a hír, hogy ukrán titkosszolgálati akció volt, mert kell a cserealkatrész. 😊
Vitézlő Titoknok tomz
Már várom a háttérben meghúzódó Magyar Péter szálat.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 660 — Invisible man

Vitézlő Titoknok tomz
És ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Matthew99
Nekem erős a gyanúm, hogy az oroszok kifogytak az alkatrészekből, és valahogy meg kellett oldani. Felvágták a kerítést, közben a főkapun gurult ki a kamion és már a Krímben van a cucc a Boszporuszon keresztül.
Nemes samu09
Á, kétlem. Nekik a kerítést sem kell átvágniuk. Kopogtatnak és a lavrov díjas Petike nyitja nekik az ajtót, vagy a bérelt privátgépén kiviszi nekik.
cartman023
A kerítés vágás csak azért kellett hogy el tudják adni lopásnak.
Nemes samu09
Jól ki lesz vizsgálva ez is és az éppen aktuális őrség 2 nappal később mehet eltávra.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 661 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
"- Mikor lopták el a vadászgépek alkatrészeit?
- ???
- MIG nem figyeltek."

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve

Vitézlő Titoknok tomz
És ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Matthew99
Nekem erős a gyanúm, hogy az oroszok kifogytak az alkatrészekből, és valahogy meg kellett oldani. Felvágták a kerítést, közben a főkapun gurult ki a kamion és már a Krímben van a cucc a Boszporuszon keresztül.
Nemes samu09
Á, kétlem. Nekik a kerítést sem kell átvágniuk. Kopogtatnak és a lavrov díjas Petike nyitja nekik az ajtót, vagy a bérelt privátgépén kiviszi nekik.
cartman023
A kerítés vágás csak azért kellett hogy el tudják adni lopásnak.
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 028

Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
Nemes samu09
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 3 024 — Steelers fan

Sjoelleer van de Vrij
Olyan kisegér és elefánt a hídon feeling.
"Hallod hogy dübörgünk?"

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve

Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
több mint 1 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

Vitézlő Titoknok tomz
Asszem abban már nem 5881-es csövek vannak- jó akkor nem gitáros volt.
több mint 1 éve
fake.id 2 249 — laondás patyi

Sjoelleer van de Vrij
annyiban igaza van, hogy egy vízipisztollyal felszerelt csillagromboló tényleg erősebb, mint egy anélküli. csak ugye csillagromboló nélkül egy vízipisztolyt már a bmxes ötödikesek sem vesznek komolyan és ezt már kétlem, hogy felfogná ez a humánselejt

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 453 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 780 — Saturday Night Lights
 telex.hu/belfold/2025/08/14/orban-nem-adhatom-at-a-hatalmat-egy-masik-politikai-tabornak
warr_b
Nagyon érzi az öreg ezt a demokrácia dolgot. Láthatóan kurvára zavarja. XD XD
Sjoelleer van de Vrij
De most legalább vissza lehet menni a fiához, hogy apádhoz irányítottál, valaki adjon már egy tisztességes választ.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 660 — Invisible man

Vitézlő Titoknok tomz

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 808