Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
Nah, Tramp urunk nyer erre ez történik?Jött is már Szijjas hogy szerencsere nem sokára barátok kerülnek ida.
Amadeus the Young
Meg ne lepődjön!
több mint 1 éve
Nah, Tramp urunk nyer erre ez történik?
több mint 1 éve
Tóni goes to America.David Bowietól kérném a This is not America című számot www.youtube.com/watch?v=MJRF8xGzvj4
| Ja nem |
telex.hu/kulfold/2025/01/07/rogan-antalt-szankcios-listara-tette-az-egyesult-allamok
vpi
több mint 1 éve
Tóni goes to America."A frissített listán Rogán Antalon kívül más magyar állampolgár nem szerepel"
| Ja nem |
telex.hu/kulfold/2025/01/07/rogan-antalt-szankcios-listara-tette-az-egyesult-allamok
vpi
Pedig lehetnének ott többen is.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Tóni goes to America.Ajjaj, csóri Pressman itt van még?
| Ja nem |
vpi
több mint 1 éve
Tóni goes to America.| Ja nem |
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/01/07/georg-spottle-visszavonul/ Donald Trump beiktatásának budapesti ünnepsége.Egyem a lelküket erre is el lehet baszni pár milát.Az ünnepség keretében a Capitolium ostromáról is megemlékezve az ünneplők szimbolikusan újra megostromolják a Tiborcz-tulajdonú egykori tévészékházat.
Porsan
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Azért úgy látom, hogy a fideszes gépezet már tényleg nem a régi, az előbb hívott (8-szor, csak a végén már felvettem, hátha mégse faszság, oszt mégis) a dombóvári fidesz jelölt hangján az automata, hogy szavazzak rá a hétvégén. A gond ott van, hogy már 1,5+ éve nem ott van az állandó lakcímem, hanem Zuglóban, de úgy látszik nem volt idő/akarat frissíteni a listákat...Erőt akarnak mutatni, amit lehet majd mutogatni. Ez nem is lesz drága dolog.
StormST
több mint 1 éve
Én kérek elnézést, nem vagyok igaz magyarAzért úgy látom, hogy a fideszes gépezet már tényleg nem a régi, az előbb hívott (8-szor, csak a végén már felvettem, hátha mégse faszság, oszt mégis) a dombóvári fidesz jelölt hangján az automata, hogy szavazzak rá a hétvégén. A gond ott van, hogy már 1,5+ éve nem ott van az állandó lakcímem, hanem Zuglóban, de úgy látszik nem volt idő/akarat frissíteni a listákat...Nem vetted a fáradtságot, hogy bejelentsd náluk a változást, Te kis Latol! 😊 Remélem, lelöknek a padlóla nagyon dulván!
StormST
somoskovig
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
Azért úgy látom, hogy a fideszes gépezet már tényleg nem a régi, az előbb hívott (8-szor, csak a végén már felvettem, hátha mégse faszság, oszt mégis) a dombóvári fidesz jelölt hangján az automata, hogy szavazzak rá a hétvégén. A gond ott van, hogy már 1,5+ éve nem ott van az állandó lakcímem, hanem Zuglóban, de úgy látszik nem volt idő/akarat frissíteni a listákat...Nem vetted a fáradtságot, hogy bejelentsd náluk a változást, Te kis Latol! 😊 Remélem, lelöknek a padlóla nagyon dulván!
StormST
több mint 1 éve
Azért úgy látom, hogy a fideszes gépezet már tényleg nem a régi, az előbb hívott (8-szor, csak a végén már felvettem, hátha mégse faszság, oszt mégis) a dombóvári fidesz jelölt hangján az automata, hogy szavazzak rá a hétvégén. A gond ott van, hogy már 1,5+ éve nem ott van az állandó lakcímem, hanem Zuglóban, de úgy látszik nem volt idő/akarat frissíteni a listákat...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/01/07/georg-spottle-visszavonul/ Donald Trump beiktatásának budapesti ünnepsége.Egyem a lelküket erre is el lehet baszni pár milát.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/07/nagy-marton-koltes-parizs-repuloPersze hogy nem tudja, hiszen szinte mindig utazik valahova.
ezt a gyökeret nem lehet valahol megverni? nem tudja milyen jó itt élni...
törölt kristof
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/07/nagy-marton-koltes-parizs-repuloSajna már ott lennék régen, ha tudnám hol lehet.
törölt kristof
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/07/zugloi-parkolasi-botrany-elokeszito-targyalas-fovarosi-torvenyszek-vesztegetes-korrupcioHorváth Csabára és Tóth Csabára 6, Baja Ferencre 4 év börtönt kért az ügyész
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/07/nagy-marton-koltes-parizs-repuloCsak peldat mutat hogyan kene rendesen fogyasztani a magyaroknak.
törölt kristof
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Vagy nem jönne vissza.telex.hu/belfold/2025/01/07/nagy-marton-koltes-parizs-repulofelőlem nyugodtan elrepülhetne évente is 60 millát ha nem lenne ekkora balfasz
törölt kristof
Negritis, a vajda
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/07/nagy-marton-koltes-parizs-repulofelőlem nyugodtan elrepülhetne évente is 60 millát ha nem lenne ekkora balfasz
törölt kristof
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/07/nagy-marton-koltes-parizs-repuloezt a gyökeret nem lehet valahol megverni? nem tudja milyen jó itt élni...
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Orbán útja: hazatért
több mint 1 éve
Na, úgy látom, már senkit nem mernek hívni a katolikus meg a református szakkörből, új kedvenc háziegyházat választottak a fijjúg.A görögkatolikusok is katolikusok, csak elég sok ortodox vonással.
telex.hu/belfold/2025/01/06/megaldottak-a-karmelitat-semjen-zsolt-miniszterelnok-helyettes
telex.hu/belfold/2025/01/05/megszentelte-aztan-ivott-is-a-dunabol-kocsis-fulop-ersek-a-batthyany-ternel
somoskovig
Onnan lettek félig-meddig áttérítve még az újkorban.
több mint 1 éve
Nekem ban pár ismerősöm, akik most vannak 30 körül, nekik az első politikai emlékeik 2006-2008 környékéről vannak, szóval Gyurcsány meg Őszöd, munkába meg a 2015-2017 környéki konjunktúrában álltak be, szóval van köztük nem kevés, akiknek nehéz elmagyarázni, hogy miért is nem a fidesz az isten és miért is lenne jobb bárki/bármi más. Ezeket az embereket nem tudom hogyan lehet elérni, nekem még nem sikerült jobb belátásra téríteni őket...Ez erdekes mert nagyjabol engem es az ismeroseimet lefedi akikrol irsz. A fidesz gyakorlatilag szitokszo. Budapest, vagy persze kulfold mar😀
StormST
több mint 1 éve
OV kénytelen volt megszólalni az indiaiazért van gyógyhotelben.útjárólnyaralásáról, ami megint egy kisebb csatavesztés számára. Mindenki nyugodjon meg: makkegészséges.
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/orban-viktor-indiai-vakacio-interju/n2pbe64
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
OV kénytelen volt megszólalni az indiai www.blikk.hu/politika/magyar-politika/orban-viktor-indiai-vakacio-interju/n2pbe64
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tanulságos, hogy a relatíve legkisebb összeomlást a Kutyapárt mutatja.merce.hu/2025/01/06/politikai-valsag-es-gazdasagi-osszeomlas-tenyleg-kinyilt-a-politika-2024-ben/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)