NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL előszezon 2026
3
3
2:00, Network4
Politika
66 feliratkozó
1 hónapja
"A hivatalos feljegyzésben az is szerepelt, hogy a választás évére ki kell élezni a migrációs konfliktust."Ezt azért majd elolvasnám a feltöltött doksikban 😀 Miként volt ez fogalmazva
1 hónapja
hazudtak reggel, délben meg este.Ez eddig eleg katyvasz es nem latom h fingatnak Fityeszt vele.Én nem vártam mást, egyszerűen bemutatják hogy mekkora állszent hazugok. Simán csak kifogják a szelet a Fidesz mai napjából.
Beki
Nomac
1 hónapja
Igen, de ez is olyan, mint sok más téma, hogy ismert volt, újságírók is írtak róla stb., de most mindezt a kormány támasztja alá hivatalos papírokkal, aminek nagyobb a súlya. Új infó volt? Nem feltétlen, de az számít, hogy honnan jött most a megerősítés.Ez eddig eleg katyvasz es nem latom h fingatnak Fityeszt vele.Ezzel sehogy.
Beki
Vártam, hogy a migrációs témával meg a táborral jönnek elő.
Gondolom ez annak szól, hogy ezt a témát akarja vinni a Fidesz, aztán igazából most debunkolják az egészet, adva egy kis gondolkodnivalót a kongresszushoz.
Azért is gondolom ezt, mert ezek az infók nagyjából tudottak voltak, cikk is jelent meg (talán megint) egy hete/a héten, és ugye ezen a héten kezdett ezzel kampányolni az ellenzék.
Ez meg itt volt tarsolyban és várták, hogy mikor dobhatják be, hogy megnyerjék a napot, de legalábbis ne az legyen, hogy csak a Fidesz kongresszussal foglalkozzanak, hanem belevigyék az adott témát is.
Volt már ilyen, úgymond semmi extra bejelentése már, ahol kiderülnek a részletek, amik azért lehetnek jelentősek.
Lúdas Solymi
Továbbá kicsit tematizál, megint.
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Mondjuk az emberkereskedok efajta kiengedese is meger egy miset, de osszessegeben nem volt ez akkora bumm.Az egybites amoba Fityesz szavazok agyilag ugysem kepesek feldolgozni az elhangzottakat.
Sztem a narancsok a mai ujitasi dontesekkel inkabb adnak lecsaphato atombombakat MPeknek.
1 hónapja
Ez eddig eleg katyvasz es nem latom h fingatnak Fityeszt vele.Ezzel sehogy.
Beki
Vártam, hogy a migrációs témával meg a táborral jönnek elő.
Gondolom ez annak szól, hogy ezt a témát akarja vinni a Fidesz, aztán igazából most debunkolják az egészet, adva egy kis gondolkodnivalót a kongresszushoz.
Azért is gondolom ezt, mert ezek az infók nagyjából tudottak voltak, cikk is jelent meg (talán megint) egy hete/a héten, és ugye ezen a héten kezdett ezzel kampányolni az ellenzék.
Ez meg itt volt tarsolyban és várták, hogy mikor dobhatják be, hogy megnyerjék a napot, de legalábbis ne az legyen, hogy csak a Fidesz kongresszussal foglalkozzanak, hanem belevigyék az adott témát is.
Volt már ilyen, úgymond semmi extra bejelentése már, ahol kiderülnek a részletek, amik azért lehetnek jelentősek.
1 hónapja
Igen, turelmetlen voltam, kezd kibontakozni a kepEz eddig eleg katyvasz es nem latom h fingatnak Fityeszt vele.Én nem vártam mást, egyszerűen bemutatják hogy mekkora állszent hazugok. Simán csak kifogják a szelet a Fidesz mai napjából.
Beki
Nomac
1 hónapja
Ez eddig eleg katyvasz es nem latom h fingatnak Fityeszt vele.Én nem vártam mást, egyszerűen bemutatják hogy mekkora állszent hazugok. Simán csak kifogják a szelet a Fidesz mai napjából.
Beki
1 hónapja
Ez eddig eleg katyvasz es nem latom h fingatnak Fityeszt vele.
1 hónapja
Apa, kezdődik! 😀Na, nézzük mit mondanak, hogy nyerjék a napok?
MP most elég komolynak tűnik, nem a szokásosnak.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
1 hónapja
MP begerjesztette a népet egy holnap reggeli rendkívüli bejelentéssel. Remélem nem lesz nagyobb a füstje, mint a lángja.Mindig nagyobb a füst, mint a láng. Ez a politikai kommunikáció lényege.
dugo93
Eléggé béna lenne ha fordítva lenne.
1 hónapja
Kis-Szölgyémi FerencHadd ne tippeljek. 😊Szerinted az emlitett B+N milyen cég?Mondok egy egyszerű példát, még ha nem is egyformán használható minden ágazatban. Itt ferihegyen régen takarítónénik, nem nagy pénzért dolgoztak, de azért ezt-azt félretéve maguknak, teljesen jól elvégezték a munkát. A céget (B+N) zavarta, hogy ők már a garantált bérminimum fölötti fizetésért dolgoztak, ezért elküldték őket és elkezdtek előbb közel vidékieket, majd borsodiakat, majd végül nyirségieket alkalmazni, de rövid idő alatt rájöttek, hogy annyira nem is alkalmasak, másrészt a garantált bérminimumok miatt kezdtek azok is drágák lenni nekik. Most már magyar csak elvétve van, mindenhol ázsiaiak. Ez az olcsó megoldás és pont leszarják, hogy milyen a munka minősége. De azért a B+N-nek elég jól megy, hogy rohadna el az összes krumplijuk. Ez csak a cégeken múlik és amíg azt tapasztalják, hogy van kibújási lehetőség, addig mindent meg is tesznek majd az olcsóságért. Pont ilyenek ezek a 1-2 nap alatt meggazdagodott cégvezetők. Persze nyilván nyugaton is a profit az első, de az ami itt megy, az szerintem már tarthatatlan.Mondok én is egy példát, és ez a győri Audi, ahol a csirkés cégnek a 2.5x-ese az átlagos fizetés, a portást is beszámítva: az Audi is döntően munkaerő-szervező alvállalkozókkal tölteti fel az állományt, mert így nem ő foglalkoztatja az embereket, hanem az alvállalkozó, akinek máról holnapra, végkielégítés és egyéb problémák nélkül azt lehet mondani, hogy holnaptól 100 ember helyett 50 ember kell ebbe és ebbe a csarnokba.
Klaci79
Ez egy nagy hagyományokkal rendelkező német cég, nem egy balkáni körülmények között szocializálódott hazai újvállalkozó. A munkavállalói jogok durva megnyirbálása, a munkaerőpiaci erőviszonyok munkáltató irányba való erős eltolása a teljes piacot torzítja, nem csak a tízmilliárdos yachton két dolcsis kávét szürcsölgető újgazdagok lesznek ilyenné. Ha felszántják a foci pályát, előbb-utóbb te is alkalmazkodni fogsz a szántás nyomokhoz, ha tükör pályán szeretnél focizni, ha nem.
(Amúgy csodálkozom, hogy Ferihegyen még direktben alkalmazzák a takarítókat. Azt hittem már régen lenyúlta a bizniszt valamelyik NER-es cég aki alvállalkozóként - maláj vendégmunkásokat alkalmazva - csinálja. 😊 )
peterk2005 udvari bolond
slowmotion
peterk2005 udvari bolond
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Hadd ne tippeljek. 😊Szerinted az emlitett B+N milyen cég?Mondok egy egyszerű példát, még ha nem is egyformán használható minden ágazatban. Itt ferihegyen régen takarítónénik, nem nagy pénzért dolgoztak, de azért ezt-azt félretéve maguknak, teljesen jól elvégezték a munkát. A céget (B+N) zavarta, hogy ők már a garantált bérminimum fölötti fizetésért dolgoztak, ezért elküldték őket és elkezdtek előbb közel vidékieket, majd borsodiakat, majd végül nyirségieket alkalmazni, de rövid idő alatt rájöttek, hogy annyira nem is alkalmasak, másrészt a garantált bérminimumok miatt kezdtek azok is drágák lenni nekik. Most már magyar csak elvétve van, mindenhol ázsiaiak. Ez az olcsó megoldás és pont leszarják, hogy milyen a munka minősége. De azért a B+N-nek elég jól megy, hogy rohadna el az összes krumplijuk. Ez csak a cégeken múlik és amíg azt tapasztalják, hogy van kibújási lehetőség, addig mindent meg is tesznek majd az olcsóságért. Pont ilyenek ezek a 1-2 nap alatt meggazdagodott cégvezetők. Persze nyilván nyugaton is a profit az első, de az ami itt megy, az szerintem már tarthatatlan.Mondok én is egy példát, és ez a győri Audi, ahol a csirkés cégnek a 2.5x-ese az átlagos fizetés, a portást is beszámítva: az Audi is döntően munkaerő-szervező alvállalkozókkal tölteti fel az állományt, mert így nem ő foglalkoztatja az embereket, hanem az alvállalkozó, akinek máról holnapra, végkielégítés és egyéb problémák nélkül azt lehet mondani, hogy holnaptól 100 ember helyett 50 ember kell ebbe és ebbe a csarnokba.
Klaci79
Ez egy nagy hagyományokkal rendelkező német cég, nem egy balkáni körülmények között szocializálódott hazai újvállalkozó. A munkavállalói jogok durva megnyirbálása, a munkaerőpiaci erőviszonyok munkáltató irányba való erős eltolása a teljes piacot torzítja, nem csak a tízmilliárdos yachton két dolcsis kávét szürcsölgető újgazdagok lesznek ilyenné. Ha felszántják a foci pályát, előbb-utóbb te is alkalmazkodni fogsz a szántás nyomokhoz, ha tükör pályán szeretnél focizni, ha nem.
(Amúgy csodálkozom, hogy Ferihegyen még direktben alkalmazzák a takarítókat. Azt hittem már régen lenyúlta a bizniszt valamelyik NER-es cég aki alvállalkozóként - maláj vendégmunkásokat alkalmazva - csinálja. 😊 )
peterk2005 udvari bolond
slowmotion

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
MP begerjesztette a népet egy holnap reggeli rendkívüli bejelentéssel. Remélem nem lesz nagyobb a füstje, mint a lángja.A fing elszáll?
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
MP begerjesztette a népet egy holnap reggeli rendkívüli bejelentéssel. Remélem nem lesz nagyobb a füstje, mint a lángja.
1 hónapja
Szerinted az emlitett B+N milyen cég?Mondok egy egyszerű példát, még ha nem is egyformán használható minden ágazatban. Itt ferihegyen régen takarítónénik, nem nagy pénzért dolgoztak, de azért ezt-azt félretéve maguknak, teljesen jól elvégezték a munkát. A céget (B+N) zavarta, hogy ők már a garantált bérminimum fölötti fizetésért dolgoztak, ezért elküldték őket és elkezdtek előbb közel vidékieket, majd borsodiakat, majd végül nyirségieket alkalmazni, de rövid idő alatt rájöttek, hogy annyira nem is alkalmasak, másrészt a garantált bérminimumok miatt kezdtek azok is drágák lenni nekik. Most már magyar csak elvétve van, mindenhol ázsiaiak. Ez az olcsó megoldás és pont leszarják, hogy milyen a munka minősége. De azért a B+N-nek elég jól megy, hogy rohadna el az összes krumplijuk. Ez csak a cégeken múlik és amíg azt tapasztalják, hogy van kibújási lehetőség, addig mindent meg is tesznek majd az olcsóságért. Pont ilyenek ezek a 1-2 nap alatt meggazdagodott cégvezetők. Persze nyilván nyugaton is a profit az első, de az ami itt megy, az szerintem már tarthatatlan.Mondok én is egy példát, és ez a győri Audi, ahol a csirkés cégnek a 2.5x-ese az átlagos fizetés, a portást is beszámítva: az Audi is döntően munkaerő-szervező alvállalkozókkal tölteti fel az állományt, mert így nem ő foglalkoztatja az embereket, hanem az alvállalkozó, akinek máról holnapra, végkielégítés és egyéb problémák nélkül azt lehet mondani, hogy holnaptól 100 ember helyett 50 ember kell ebbe és ebbe a csarnokba.
Klaci79
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Fú, baszki, ma láttam a Westendnél a csajt.Baj Angelika?Fuhh hallod, milyen nőt láttunk ma a Bazilikánál... Anorexiás test, a mellei egyenként nagyobbak voltak mint a fejem, a szája meg legalább kétszer akkora volt, mint Geronazzónak 😳😱24.hu/belfold/2026/06/06/deak-daniel-megafon/Ha mostantól kormányfüggetlen, akkor eddig...?
Beki
Idézném Kovi tanácsát Geronazzo Mária felé: " Fogjad a faszokat!"
Tactful Cactus
warr_b
deyell
A szája se semmi, de azok a mellnek hívott képződmények.
Tényleg megsajnáltam szegényt, hogy ott valami nagyon nincs rendben fejben, ha ennyire ki akar tűnni, valamiben különlegesnek lenni.
1 hónapja
Lófaszt a seggêbe vagy a pofájaba....Úgy látom Toro nyert és a Meta lekönyököltKonkrétan ez mit jelent, mit kap Toroczkai?
StormST
szaba
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Na jó, akkor visszamegyek.Vicc volt csak, mert kb 1 órára teljesen leállt a Facebook. Na de vissza a read only módba 😊Úgy látom Toro nyert és a Meta lekönyököltKonkrétan ez mit jelent, mit kap Toroczkai?
StormST
szaba
r.baggio
1 hónapja
Vicc volt csak, mert kb 1 órára teljesen leállt a Facebook. Na de vissza a read only módba 😊Úgy látom Toro nyert és a Meta lekönyököltKonkrétan ez mit jelent, mit kap Toroczkai?
StormST
szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Úgy látom Toro nyert és a Meta lekönyököltKonkrétan ez mit jelent, mit kap Toroczkai?
StormST
1 hónapja
Úgy látom Toro nyert és a Meta lekönyököltmondjuk ez nekik nem jó mer nem tud terjedi az alusisak
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Úgy látom Toro nyert és a Meta lekönyökölt
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Életem munkája lenne, ha főnök kúpja lehetnék és minden sarkon belém rúgtának 🤣Hát igen, bebizonyosodik, hogy a saját "igazadért" már az emberek élete vagy halála se számít, csak lehessen okolni vele az ellefelet. Csak így tovább előre a mocsár és a szarkupac aljára!Csak irigykedsz Bercire, hogy milyen cool 😊
24.hu/belfold/2026/06/12/havasi-bertalan-ongyilkossagok-nem-azonosithato/
KB23
ender1112