Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
Bocs ha már volt kérdés, de ehhez kicsit hülye vagyok. Ha most ugye csatlakozunk az Európai Ügyészséghez, akkor ha jól értem csak az eus pénzek felhasználását tudják vizsgálni? Illetve ezt visszamenőleg is megtehetik vagy csak azutáni ügyeket amiket már a belépés után indítunk el? Illetve milyen következményekkel jár ha valaki ebbe belebukik mint politikus? KösziHa jól tudom 2 opció van. Vagy a belépéstől vizsgálódhatnak, vagy az ügyészség alapításáig mehetnek vissza. Ez asszem 2017 (bár valahol 2021-et hallottam, de nem emlészem a pontos kontextusra). Gondolom nálunk az utóbbi lesz.
KB23
Szerkesztette: dugo93
1 hónapja
Azért ezt súlyos volt elolvasni.telex.hu/belfold/2026/05/04/valasztas-2026-miniszteriumok-allami-cegek-hangulat
1 hónapja
Bocs ha már volt kérdés, de ehhez kicsit hülye vagyok. Ha most ugye csatlakozunk az Európai Ügyészséghez, akkor ha jól értem csak az eus pénzek felhasználását tudják vizsgálni? Illetve ezt visszamenőleg is megtehetik vagy csak azutáni ügyeket amiket már a belépés után indítunk el? Illetve milyen következményekkel jár ha valaki ebbe belebukik mint politikus? Köszi
1 hónapja
😀Arra sincs egyelőre egyértelmű bizonyíték, hogy ogy.képviselőről van szó (csak arról hallani, hogy ismert politikus), és arról se, hogy Zsolt az utóneve (csak arról, hogy így hívatta magát, és aki tilosban jár nem feltétlenül a saját nevén hívatja magát ilyen helyzetben.)1. Én el, mert ezek szerint bizonyítottan meg lesz nevezve egy másik tv-ben is szereplő.. apropó, kiderült már ki az a Zsolti bacsi ?1.Ha kiderül, és nem a Semjén, azt elhiszed?
Raider89
2.Ha kiderül, és semmilyen büntetőjogi következmény nem lesz (mondjuk bizonyíthatóság hiánya miatt), akkor elfogadod?
Őszentsége Sobri Jóskaogy.képviselő zsoltipolitikus "zsolti" bácsi.
2. Nem, de rohadtul nem fogok tudni csinálni ellene semmit.
kittli
Őszentsége Sobri Jóska
Ok.
Javítottam.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Arra sincs egyelőre egyértelmű bizonyíték, hogy ogy.képviselőről van szó (csak arról hallani, hogy ismert politikus), és arról se, hogy Zsolt az utóneve (csak arról, hogy így hívatta magát, és aki tilosban jár nem feltétlenül a saját nevén hívatja magát ilyen helyzetben.)1. Én el, mert ezek szerint bizonyítottan meg lesz nevezve egy másik tv-ben is szereplő ogy.képviselő zsolti bácsi... apropó, kiderült már ki az a Zsolti bacsi ?1.Ha kiderül, és nem a Semjén, azt elhiszed?
Raider89
2.Ha kiderül, és semmilyen büntetőjogi következmény nem lesz (mondjuk bizonyíthatóság hiánya miatt), akkor elfogadod?
Őszentsége Sobri Jóska
kittli
1 hónapja
1. Én el, mert ezek szerint bizonyítottan meg lesz nevezve egy másik tv-ben is szereplő ogy.képviselő zsolti bácsi... apropó, kiderült már ki az a Zsolti bacsi ?1.Ha kiderül, és nem a Semjén, azt elhiszed?
Raider89
Őszentsége Sobri Jóska
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
.. apropó, kiderült már ki az a Zsolti bacsi ?Ha kiderül, és nem a Semjén, azt elhiszed?
Raider89
Ha kiderül, és semmilyen büntetőjogi következmény nem lesz (mondjuk bizonyíthatóság hiánya miatt), akkor elfogadod?
1 hónapja
Tökéletes match a fidesszel. Én régen sem bírtam, egy rossz vicc a pali, a gondolkodásmódja meg hogy okosnak tetteti magát és O mindent tud meg megjobban bohocca teszi. A zenéjét meg hagyjuk, tökéletesen leírtad. Remélem lassan bekussol az összes ilyen újdonsült narancsos "vélemény"vezér, bár lehet a Tisza akkor járna jól ha ezek évekig tolnák a bullshitet, mert hozzák a +%-ot minden megszolalasukkal .. apropó, kiderült már ki az a Zsolti bacsi ?a magyar mainstream rap annyira gatya volt a 90-es években (Rapülők, Animal Cannibals, Kartell) hogy közülük Dopeman nem lógott ki. emlékeztetnélek hogy ilyen legalja trash rap zenék mentek akkor a rádióban és a zenetévében mint G-Play - Gengszter korszak, Pain - A szex vajon mi. náluk valóban jobb volt Dopeman, de nem nagy teljesítmény. de ettől még rappelni nem tudott, ritmusérzéke, flow-ja nulla, a számcímeit, szövegeit fordította , a beatjeit lopta, rímelni nem tudott, a signature tehénbőgését is kopizta Master P-től. emberileg nulla, G. Zolee csinált belőle valakit, majd amikor már befutott fikázta ahol tudta . mindenki aki vele együtt dolgozott és a felfedezettje volt (Fekete Vonat, Majka) menekült tőle ahogy tudott, természetesen őket is fikázza azóta is. a politikai/közéleti tevékenységét (MSZP majális stb.) most nem említem. ez az ember mind előadóként mint egyébként egy dupla nulla.ha az utóbbi 10-15 évet nézzük igen, de azért nem így indult őDopeman az egyik legnagyobb nulla, aki létezik a magyar köz- és zenei életben.Majka vs Dopeman cicaharc elég mókás. Pityinger úr kapja rendesen az ívet.Egyik se jobb a másiknál.
xrace77
steelwolf
deyell
nem szeretem a rap zenét, de sokan elismerik a korai dalait
és azért bőven vannak a magyar zenei életben olyan élősködők akik egy valamire való albumot nem raktak még össze
Negritis, a vajda
deyell

Just Win Baby!
1 hónapja
a magyar mainstream rap annyira gatya volt a 90-es években (Rapülők, Animal Cannibals, Kartell) hogy közülük Dopeman nem lógott ki. emlékeztetnélek hogy ilyen legalja trash rap zenék mentek akkor a rádióban és a zenetévében mint G-Play - Gengszter korszak, Pain - A szex vajon mi. náluk valóban jobb volt Dopeman, de nem nagy teljesítmény. de ettől még rappelni nem tudott, ritmusérzéke, flow-ja nulla, a számcímeit, szövegeit fordította , a beatjeit lopta, rímelni nem tudott, a signature tehénbőgését is kopizta Master P-től. emberileg nulla, G. Zolee csinált belőle valakit, majd amikor már befutott fikázta ahol tudta . mindenki aki vele együtt dolgozott és a felfedezettje volt (Fekete Vonat, Majka) menekült tőle ahogy tudott, természetesen őket is fikázza azóta is. a politikai/közéleti tevékenységét (MSZP majális stb.) most nem említem. ez az ember mind előadóként mint egyébként egy dupla nulla.ha az utóbbi 10-15 évet nézzük igen, de azért nem így indult őDopeman az egyik legnagyobb nulla, aki létezik a magyar köz- és zenei életben.Majka vs Dopeman cicaharc elég mókás. Pityinger úr kapja rendesen az ívet.Egyik se jobb a másiknál.
xrace77
steelwolf
deyell
és azért bőven vannak a magyar zenei életben olyan élősködők akik egy valamire való albumot nem raktak még össze
Negritis, a vajda
built for this shit
1 hónapja
Furcsa ízlés világ lehetMajka vs Dopeman cicaharc elég mókás. Pityinger úr kapja rendesen az ívet.Egyik se jobb a másiknál.
xrace77
steelwolf
1 hónapja
ha az utóbbi 10-15 évet nézzük igen, de azért nem így indult őDopeman az egyik legnagyobb nulla, aki létezik a magyar köz- és zenei életben.Majka vs Dopeman cicaharc elég mókás. Pityinger úr kapja rendesen az ívet.Egyik se jobb a másiknál.
xrace77
steelwolf
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Dopeman az egyik legnagyobb nulla, aki létezik a magyar köz- és zenei életben.Majka vs Dopeman cicaharc elég mókás. Pityinger úr kapja rendesen az ívet.Egyik se jobb a másiknál.
xrace77
steelwolf
built for this shit
1 hónapja
Majka vs Dopeman cicaharc elég mókás. Pityinger úr kapja rendesen az ívet.Ezzel már két éve beárazták.
xrace77
1 hónapja
Nyilván ízlések és pofonok, de azt Majkától nem lehet elvitatni, hogy ő bőven megél a piacról, teltházas koncerteket nyomat egész évben, amire a jegyekért tülekednek az emberek, pityinger úr kapcsán pedig ilyenekről nehéz volna beszélni.Majka vs Dopeman cicaharc elég mókás. Pityinger úr kapja rendesen az ívet.Egyik se jobb a másiknál.
xrace77
steelwolf
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Majka vs Dopeman cicaharc elég mókás. Pityinger úr kapja rendesen az ívet.Egyik se jobb a másiknál.
xrace77
1 hónapja
Majka vs Dopeman cicaharc elég mókás. Pityinger úr kapja rendesen az ívet.
1 hónapja
Első kézből tapasztalom, hogy hogy áll a dolgokhoz amiket a fejébe vett. Lásd bkk rendészet ahol azt a kevés haszontalan őrünket is elrendeltette a metrótól este 11-től, csak hogy mutagatni tudja, hogy ő azt is elintézte. Hiába lett jelezve számára, hogy gond lesz belőle nem érdekelte mindaddig amíg be nem zártunk egy szakaszt egy barom miatt amit 2 őr simán elintézett volna.De lehet tudni h mi volt az indok ezen intezkedesek mogott?
Vagy mondhatnám a hosszított nyitvatartás fenntartását az őszi/téli időszakban is amikor teljesen gazdaságtalan módon, 5%-os kihasználtsággal közlekedtetünk metrókat éjfélkor, amik így a reggeli csúcsból hiányoznak. Mert forrás az nem lett biztosítva így ugyan annyi menetet rendelt meg a bkk, csak a menetrendbe lett átvariálva. De hát Dávidkának ez a vágyálma, így hiába nem éri meg így kell lennie.
Tarsi
Mert gondolom valami volt.
1 hónapja
Keres-Kinál forumba való ezAz vagyok írhatsz nekem is de lehet jobban jársz egy gyakorló ügyvéddel a fórumról.Tanács kellene kinek írhatok?Van itt jogvégzett ember?van jó pár.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
deyell
csebi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Az vagyok írhatsz nekem is de lehet jobban jársz egy gyakorló ügyvéddel a fórumról.Tanács kellene kinek írhatok?Van itt jogvégzett ember?van jó pár.
deyell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Tanács kellene kinek írhatok?Van itt jogvégzett ember?van jó pár.
deyell
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Van itt jogvégzett ember?van jó pár.
built for this shit
1 hónapja
Ez oke, csak epp hetekkel vagy egy hettel ezelott tudvalevo volt h ez lesz, aztan erre szervezett ra KG.lehet, de MP ne értelmezze már nekem hogy melyik bulira akarok elmenni, majd ünnepelek mindkettőn, a székelyzászlós mindenhimuszos pátoszoson, meg a dunaparty libsizősőn is, nem kell már ez a trumptempó én értem hogy kell egy ellenségkép de mb2-es futballisták a faszomat már ptsd-m lesz 😀Nna, folytatodik a harc 😀KG olyan hevesen próbál felkapaszkodni a Tisza hajóra, hogy a körme lekaparja a hajótestet 😀 Gondolom tisztában van vele, hogy ha nem győzi meg őket, hogy ne indítsanak senkit 2029-ben Budapesten, akkor neki reszeltek.
KG bekelenti h rendszerzaro koncert lesz majus 8-an este a rakparton.
Erre kommentel MP h ez csoppet karos es udvariatlan h egy nappal a majus 9-ei parti ele es majdnem ugyanoda.
Azert ez KG-ektol eleg erdekes huzas, mert ha leegyeztetik, akkor ez meg jol is elsulhetett volna kooperacio szintjen, igy meg megy a beef.
Igaz, az emberek egy resze ebbol semmit nem fog erzekelni, max azt h ket napos parti lesz.
Lúdas Solymi
somoskovig
Josszi
Mondhatnam azt h elelmes vagy h joga van hozza, csak errol kommunikacio nem jott korabban.
Sztem itt egy elozetes parbeszed jo lett volna. Aztan siman lehet h KG probalkozott vele, csak lecsavartak.
1 hónapja
Van itt jogvégzett ember?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Act surprised! 😱444.hu/2026/05/03/helyreigazitott-az-index-beismertek-hogy-tenyleg-kamu-volt-a-tiszas-megszoritocsomag
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
A győzelem 0-ik lépése volt a nemzeti szimbólumok visszavétele✌️