Politika
70 feliratkozó
21 napja
Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja. Kis Grofó öccsének sem kellett 24 óra, hogy Magyar Pétert szopkodja, érdeklődéssel fogadom Kis grofónak mennyi idő kell majd 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
Ki is egészítettem a hozzászólást mi van meg.Közben elkezdték az újraszámolást Zala 2-ben, 4% körül van, vezet Nagy Bálint (fidesz) 1445 2. Varga Balázs (Tisza) 1185. Itt nyert Varga 57 szavazattal.remélem ez megint azt jelenti, hogy a faluval kezdenek és a város jön a végén, mert elsőre azért elég nagy a különbség (300)
Klaci79
NB2
21 napja
Olyanok akik több évtizede OV hívők, nem fognak egy sajtotájéoztatotol átfordulni . Ez mese.A Fidesz azt a 2,5 millió rájuk szavazót felét olyan gyorsan el fogja veszíteni amint az M1 megszűnik mint propi csatorna. Tele van a reddit olyan postokkal hogy mennyi embernek kezd kinyílni a szeme.hazudik 😊
Redditről:
Ősfideszes apám és az M1
Már ezért megérte!
1990 óta Fideszes apám, aki napi szinten az M1-Hír TV kombót nézte ma felhívott.
Azt mondta megnézte a nemzetközi sajtótájékoztatót, és nem érti eddig miért hazudtak Magyar Péterről ennyit. Kritikus, de bizakodó. Köszönöm TISZA, köszönöm magyarok!
Nomac
segítek Fideszes aggyal gondolkodni 😊
nyilván szerencsére még van egy fél-egymilliós értelmesebb réteg, akit szerintem át lehet fordítani
NB2
Értem hogy mi a cél azzal hogy ilyeneket írnak , és egyébként én is megnéztem ezt a közel 3 órás sajtótájékoztatót, és elképesztően összeszedett volt MP. Elnézve hogy milyen állapotban van fizikailag, mentálisan, az a benyomásom támadt, hogy ezt az embert a Főni a büdös életben nem fogja legyőzni.
De ettől egy vérfideszes nem fogja eldobni a múltját, és azt mondani, hogy bocs én tévedtem. Ez csak fantázia.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
21 napja
Ebben a kérdésben nem is állhatna messzebb a véleményem a tiédtől. (...) Csak gondoljunk bele, hogy mi lenne, ha az amerikai alkotmányban nem lenne a 8 éves szabály, és Trump maradhatna. (...) Olyan isten nincs, hogy ne támogassak egy ilyen alkotmányos korlátot. És eközben olyan messziről szarom le, hogy az éppen elzavart mini duce számára ez előnyös vagy hátrányos, hogy azt elmondani nem lehet. Legyen már vége annak, hogy Orbán fingja a passzát szelet, mindent hozzá viszonyítunk. Nem érdekelnek a szempontjai. Én a 8 évet nem miatta, hanem például MP miatt akarom. (...)Tisztázzuk: a „8 éves szabályt” én is támogatom, teljes mértékig, maximálisan. Annyira, hogy amikor ismerőseimmel vitázva a Tisza mellé álltam, ez volt az egyik legfontosabb érvem.
És nem, nem gondolom, hogy egy alkotmányozó felhatalmazással, alkotmányosan ezt ne lehetne SIMÁN megtenni. Ne vicceljünk már ezzel a visszamenőleges hatállyal. Komolytalan. Aki ezzel érvel, az nem érti, hogy mit jelent a visszamenőleges hatály ... már bocsánat.
peterk2005 udvari bolond
Ismétlem: az nem tetszik, hogy a szabályt – utólag – Orbánra is alkalmazni akarja MP, vagyis törvényi rendelkezéssel kizárná a lehetőségét annak, hogy Orbán újra miniszterelnök lehessen. Így kap egy abszolút pozitív javaslat keserű mellékízt. A személyre szabott törvényhozásból a Fidesz idején is elegem volt (lásd pl. lex Borkai), a jövőben sem fogok tapsikolni neki. Teljes félreértés azt gondolni, hogy ezzel OV szempontjait védem. Francokat. A demokrácia és a jogállam szempontjait védem.
Szerinted komolytalan dolog a visszamenőleges hatállyal érvelni, aki így tesz, nem érti, mit jelent maga a fogalom. Ma reggel beszéltem egy alkotmányjogász ismerősömmel, ez a téma is szóba került. Szerinte – idézem – „Orbán Viktor esetében, ha szigorúan vesszük, ez bizony visszamenőleges hatályú törvénykezés. Márpedig miért ne vennénk szigorúan?”.
Bár az alkotmányjogász ismerősöm közismert, nagy tudású ember, természetesen ő is tévedhet. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy ért annyit a joghoz, mint te. Éppen ezért a helyedben lényegesen óvatosabban bánnék a minősítésekkel.
21 napja
Ede eheti youtu.be/zztp19EMYM4?si=dCcFv044qNHMbZtc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Közben elkezdték az újraszámolást Zala 2-ben, 4% körül van, vezet Nagy Bálint (fidesz) 1445 2. Varga Balázs (Tisza) 1185. Itt nyert Varga 57 szavazattal.remélem ez megint azt jelenti, hogy a faluval kezdenek és a város jön a végén, mert elsőre azért elég nagy a különbség (300)
Klaci79
21 napja
Közben elkezdték az újraszámolást Zala 2-ben, 4% körül van, vezet Nagy Bálint (fidesz) 1445 2. Varga Balázs (Tisza) 1185. Itt nyert Varga 57 szavazattal.Egészen pontosan Batyk, Búcsúszentlászló, Egervár, Nagyrada, Pölöske, Zalaistvánd van megszámolva és nyert Nagy, Zalaszentmihály pedig X. Minden nagyobb település még eredmény nélkül van.
Szerkesztette: Klaci79
21 napja
nem értem, mit megy itt a szájkarate arról, hogy melyik oldalra nyilatkozta magát SB, olvasom az idézetet, és én csak annyit tudok belőle kiolvasni, hogy őt a megosztottság és a szekértábor-logika zavarta, meg hogy ez szétvert mindent. odaszúr a fidesznek, de tartja a két lépés távolságot a tiszától is.
21 napja
A Fidesz azt a 2,5 millió rájuk szavazót felét olyan gyorsan el fogja veszíteni amint az M1 megszűnik mint propi csatorna. Tele van a reddit olyan postokkal hogy mennyi embernek kezd kinyílni a szeme.hazudik 😊
Redditről:
Ősfideszes apám és az M1
Már ezért megérte!
1990 óta Fideszes apám, aki napi szinten az M1-Hír TV kombót nézte ma felhívott.
Azt mondta megnézte a nemzetközi sajtótájékoztatót, és nem érti eddig miért hazudtak Magyar Péterről ennyit. Kritikus, de bizakodó. Köszönöm TISZA, köszönöm magyarok!
Nomac
segítek Fideszes aggyal gondolkodni 😊
nyilván szerencsére még van egy fél-egymilliós értelmesebb réteg, akit szerintem át lehet fordítani
21 napja
Jaj mamám! Már megint ez a végletesség. Balázsnál liberálisabb ember kevés van, nem véletlen az RTL egyik fő arca. Az, hogy egy alapvetően szórakoztató rádióműsorból nem csinál Partizánt vagy politikai standupot, akkor vessük a mókusok elé.......Jo hat most mar lehet ilyet tennie egy reggeli szorakozto musor hazigazdajanak na, van ez igy. Szegeny Balazs ugy szenvedett, mindig es mindent csak kenyszerbol😕 Amugy is csaladja van, elni meg kell valamibol.igen, nem beszel valoban.Teljesen mindegy, milyen logika menten jut el valaki a fejet hajto szolgasaghoz. O fontosabbnak ereztw a rendszerrel valo szembefordulasnal a sajat hitvany kis karrierjet, ami rendben van, lehet ilyen dontest hozni, de akkor a rendszer bukasa utan ne tartson igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak vagy a hazug propagandat kukaba kibaszo postasnak jarnak, ennyi volt az allitasom. Ervenyesnek tartom mindkettot, el tudom fogadni, csak ne adja elo ez a suttyo a tisza ketharmad utan az orok ellenzekit, belso bomlasztot megafaszomtudjamot, ennyi az allitasom.Én nem látom, hogy akár Balázs maga, akár a környezete ősellenzékit akarna belőle faragni most utólag. Ha így van, csak nem látom, akkor igazad van. De én egyelőre csak annyit láttam, hogy beszél a választásokról, ahogy beszél az esős időről vagy a válogatott legutóbbi meccséről is. Bulvár szinten, néha a hülyeség szintjéig is leesve. Ilyen egy reggeli műsor, és ilyen egy reggeli műsorvezető. Ha nem tetszik, nem kelll hallgatni.
dankodavid
peterk2005 udvari bolond
meanwhile:
24.hu/szorakozas/2026/04/13/valasztas-2026-sebestyen-balazs-tisza-part-gyozelem/
csebi
dankodavid
Balázs nyilván nem egy kategória Gulyás Marcival, Nagy Ádámmal vagy Edével, (akiket a pesti értelmiségi védőháló (ahogy Balázst is) körülfogta, fenntartotta, erre számíthattak, nem kellett attól tartaniuk, hogy az utolsó falat penészes kenyerüket a patkányok szájából kell kivenniük), de nem is Hont Bandi, Konok , Schiffer stb közé sorolandó.
Ő nem az átállt csávó, de tőlem mehet a rant rá is, nem haverom....
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
21 napja
Elmondhatod, es engem amugy kevesbe erdekel, hogy Balazs mit csinalt vagy nem csinalt, a tema nem kifejezetten erdekel, ugyhogy nem arrol van szo, hogy en ot kokemenyen vedenki akarnam. Csak azert azt gondolom, hogy van egy eleg nagy szakadek az ilyenek kozott, es peldaul a Megafonos, meg hasonlo partkatonak kozott, akik meg hirtelen mar bocsanatot kernek es elkezdenek simulni. Vagy mondhatnam azt a Hajdu Petert, aki az eredmeny utan egybol eloadast nyomott rola, hogy o fuggetlen, mikozben az elmult ket honapja kokemeny propagandaval telt, meg ha nem is abban a gyuloletkeltesben, mint a Megafonos, Pesti sracok, meg OV hazi ujsagiroi nyomtak a lejaratast es a hergelest.Hirtelen lett velemenye es fontosnak is erezte a kozleset ennek. Egeszen eddig ez valahogyan nem tortent meg. Ja, igen, egyszer januar 12-en egy betelefonalo nyugdijast kiosztott. Na ezzel van a baj, vagy kepviselsz politikai velemenyt a nyilvanossagban, vagy nem. Ha pedig csak a gyozteshez szeretnel mindig dorgolozni, lehet, de akkor bizony lesznek a lankadt lofasznal egyenesebb es erosebb tartassal rendelkezok, akik bizony ezert lejobbagyozzak, teljes joggal. O megteheti ezt, en pedig ezert (is) tarthatom egy takonygerincu, gyava bullynak, aki egesz karrierje soran felfele nyalt, de amint lehetosege tamadt valakinek az emberi minosegeben megalazasara, kejes orommel elt is vele.Elmondta a velemenyet. De en ekozott azert latok kulonbseget, es akozott az allitas kozott, amit dankodavid irt, hogy „igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak” jarnanak.igen, nem beszel valoban.Teljesen mindegy, milyen logika menten jut el valaki a fejet hajto szolgasaghoz. O fontosabbnak ereztw a rendszerrel valo szembefordulasnal a sajat hitvany kis karrierjet, ami rendben van, lehet ilyen dontest hozni, de akkor a rendszer bukasa utan ne tartson igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak vagy a hazug propagandat kukaba kibaszo postasnak jarnak, ennyi volt az allitasom. Ervenyesnek tartom mindkettot, el tudom fogadni, csak ne adja elo ez a suttyo a tisza ketharmad utan az orok ellenzekit, belso bomlasztot megafaszomtudjamot, ennyi az allitasom.Én nem látom, hogy akár Balázs maga, akár a környezete ősellenzékit akarna belőle faragni most utólag. Ha így van, csak nem látom, akkor igazad van. De én egyelőre csak annyit láttam, hogy beszél a választásokról, ahogy beszél az esős időről vagy a válogatott legutóbbi meccséről is. Bulvár szinten, néha a hülyeség szintjéig is leesve. Ilyen egy reggeli műsor, és ilyen egy reggeli műsorvezető. Ha nem tetszik, nem kelll hallgatni.
dankodavid
peterk2005 udvari bolond
meanwhile:
24.hu/szorakozas/2026/04/13/valasztas-2026-sebestyen-balazs-tisza-part-gyozelem/
csebi
Szerintem elmondta a velemenyet es ennyi. Foleg, mert a rendszervaltas volt a tema a musorban, szoval nehezen maradhatott volna csendben. Nem gondolnam, hogy emiatt o ezeket a kreditekre igenyt tartana, ahogy itt irva volt.
Stez
dankodavid
De ha mar ez a celebvilag a tema, akkor pont eszembe jutott a Balazshoz hasonloan anno szinten viva tv-s musorvezeto, Istenes Bence, akinek meg a faterja is cso fideszes volt, de ot sosem tudtak megteriteni, aztan inkabb evek ota RTL-nel, meg kulfoldon elvolt felvaltva. Na peldaul mindenkeppen neki jar a nagy pacsi, hogy sosem adta el magat, pedig o neki nagyon durva penzeket ajanlottak.
Szerkesztette: Stez
21 napja
A Fidesz azt a 2,5 millió rájuk szavazót felét olyan gyorsan el fogja veszíteni amint az M1 megszűnik mint propi csatorna. Tele van a reddit olyan postokkal hogy mennyi embernek kezd kinyílni a szeme.Ilyeneket én is sokat olvastam.
Redditről:
Ősfideszes apám és az M1
Már ezért megérte!
Nomac
Pont volt is egy ilyen videója a fókuszcsoportnak: www.youtube.com/shorts/IXObBVWmB8A
21 napja
A Fidesz azt a 2,5 millió rájuk szavazót felét olyan gyorsan el fogja veszíteni amint az M1 megszűnik mint propi csatorna. Tele van a reddit olyan postokkal hogy mennyi embernek kezd kinyílni a szeme. Redditről:
Ősfideszes apám és az M1
Már ezért megérte!
21 napja
Ja, csak eszembe jut mindig, hogy mennyire sajnálom azt a pár szavazatot.Nem hallgatok rádiót, szóval csak a múltkori nyugdíjjal kapcsolatos kifakadása van meg Balázsnak, az nem volt túl NER kompatibilis. 😊most nem errol van szo, hogy igaza van-e vagy nem. hanem arrol, hogy o partpolitikat sosem nyomott foleg nem a NERt. erre lazan beallt egy NERes jelolt moge.
vagy akkor mikor Karacsonyt leszoltak, es a fidesz jeloltjet Vitezyt tamogatta amugy. csebiEbben mondjuk igaza volt, meglepne ha most nem húzná be simán Vitézy és jobb is lenne úgy. Bízom benne, hogy MP ki tud vele egyezni 2029-ig.
Jughead
csebi
Azóta is az egyik legizgalmasabb kérdés, hogy vajon a Fidesz miért állt be mögé: (1) el akarták őt hitelteleníteni és így Karácsonyt támogatni? vagy (2) Karácsonyt akarták így legyőzni?
Alapvetően az (1)-es pont nagyon 5D sakk move-nak tűnik, de ahogy telik az idő egyre inkább tűnik úgy, hogy nekik sokkal jobb, hogy Karácsony nyert, szóval vagy tényleg ennyire kitalálták ezt vagy tényleg azt hitték nekik jobb lenne Vitézy.
Szerkesztette: Jughead
21 napja
Hirtelen lett velemenye es fontosnak is erezte a kozleset ennek. Egeszen eddig ez valahogyan nem tortent meg. Ja, igen, egyszer januar 12-en egy betelefonalo nyugdijast kiosztott. Na ezzel van a baj, vagy kepviselsz politikai velemenyt a nyilvanossagban, vagy nem. Ha pedig csak a gyozteshez szeretnel mindig dorgolozni, lehet, de akkor bizony lesznek a lankadt lofasznal egyenesebb es erosebb tartassal rendelkezok, akik bizony ezert lejobbagyozzak, teljes joggal. O megteheti ezt, en pedig ezert (is) tarthatom egy takonygerincu, gyava bullynak, aki egesz karrierje soran felfele nyalt, de amint lehetosege tamadt valakinek az emberi minosegeben megalazasara, kejes orommel elt is vele.Elmondta a velemenyet. De en ekozott azert latok kulonbseget, es akozott az allitas kozott, amit dankodavid irt, hogy „igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak” jarnanak.igen, nem beszel valoban.Teljesen mindegy, milyen logika menten jut el valaki a fejet hajto szolgasaghoz. O fontosabbnak ereztw a rendszerrel valo szembefordulasnal a sajat hitvany kis karrierjet, ami rendben van, lehet ilyen dontest hozni, de akkor a rendszer bukasa utan ne tartson igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak vagy a hazug propagandat kukaba kibaszo postasnak jarnak, ennyi volt az allitasom. Ervenyesnek tartom mindkettot, el tudom fogadni, csak ne adja elo ez a suttyo a tisza ketharmad utan az orok ellenzekit, belso bomlasztot megafaszomtudjamot, ennyi az allitasom.Én nem látom, hogy akár Balázs maga, akár a környezete ősellenzékit akarna belőle faragni most utólag. Ha így van, csak nem látom, akkor igazad van. De én egyelőre csak annyit láttam, hogy beszél a választásokról, ahogy beszél az esős időről vagy a válogatott legutóbbi meccséről is. Bulvár szinten, néha a hülyeség szintjéig is leesve. Ilyen egy reggeli műsor, és ilyen egy reggeli műsorvezető. Ha nem tetszik, nem kelll hallgatni.
dankodavid
peterk2005 udvari bolond
meanwhile:
csebi
Szerintem elmondta a velemenyet es ennyi. Foleg, mert a rendszervaltas volt a tema a musorban, szoval nehezen maradhatott volna csendben. Nem gondolnam, hogy emiatt o ezeket a kreditekre igenyt tartana, ahogy itt irva volt.
Stez
Pulvis et umbra sumus.
21 napja
Azert aki rendszeres Balazsek hallgato annak nem nagyon volt kerdes sztem evek ota hogy mi a szimpatia. Maguk stilusaban neha csipkelodve, de nyiltan nem politizalo musort toltak. Most csinaltak 1 db musort amiben viccesen poltizaltak kicsit es most evekig megint nem fognak. Es en ennek orulok.
21 napja
csak tudod ezzel az a baj, hogy ha ennyire gyulolte akkor eddig miert nem beszelt errol?Elmondta a velemenyet. De en ekozott azert latok kulonbseget, es akozott az allitas kozott, amit dankodavid irt, hogy „igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak” jarnanak.igen, nem beszel valoban.Teljesen mindegy, milyen logika menten jut el valaki a fejet hajto szolgasaghoz. O fontosabbnak ereztw a rendszerrel valo szembefordulasnal a sajat hitvany kis karrierjet, ami rendben van, lehet ilyen dontest hozni, de akkor a rendszer bukasa utan ne tartson igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak vagy a hazug propagandat kukaba kibaszo postasnak jarnak, ennyi volt az allitasom. Ervenyesnek tartom mindkettot, el tudom fogadni, csak ne adja elo ez a suttyo a tisza ketharmad utan az orok ellenzekit, belso bomlasztot megafaszomtudjamot, ennyi az allitasom.Én nem látom, hogy akár Balázs maga, akár a környezete ősellenzékit akarna belőle faragni most utólag. Ha így van, csak nem látom, akkor igazad van. De én egyelőre csak annyit láttam, hogy beszél a választásokról, ahogy beszél az esős időről vagy a válogatott legutóbbi meccséről is. Bulvár szinten, néha a hülyeség szintjéig is leesve. Ilyen egy reggeli műsor, és ilyen egy reggeli műsorvezető. Ha nem tetszik, nem kelll hallgatni.
dankodavid
peterk2005 udvari bolond
meanwhile:
csebi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
Elmondta a velemenyet. De en ekozott azert latok kulonbseget, es akozott az allitas kozott, amit dankodavid irt, hogy „igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak” jarnanak.igen, nem beszel valoban.Teljesen mindegy, milyen logika menten jut el valaki a fejet hajto szolgasaghoz. O fontosabbnak ereztw a rendszerrel valo szembefordulasnal a sajat hitvany kis karrierjet, ami rendben van, lehet ilyen dontest hozni, de akkor a rendszer bukasa utan ne tartson igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak vagy a hazug propagandat kukaba kibaszo postasnak jarnak, ennyi volt az allitasom. Ervenyesnek tartom mindkettot, el tudom fogadni, csak ne adja elo ez a suttyo a tisza ketharmad utan az orok ellenzekit, belso bomlasztot megafaszomtudjamot, ennyi az allitasom.Én nem látom, hogy akár Balázs maga, akár a környezete ősellenzékit akarna belőle faragni most utólag. Ha így van, csak nem látom, akkor igazad van. De én egyelőre csak annyit láttam, hogy beszél a választásokról, ahogy beszél az esős időről vagy a válogatott legutóbbi meccséről is. Bulvár szinten, néha a hülyeség szintjéig is leesve. Ilyen egy reggeli műsor, és ilyen egy reggeli műsorvezető. Ha nem tetszik, nem kelll hallgatni.
dankodavid
peterk2005 udvari bolond
meanwhile:
csebi
21 napja
Nem hallgatok rádiót, szóval csak a múltkori nyugdíjjal kapcsolatos kifakadása van meg Balázsnak, az nem volt túl NER kompatibilis. 😊most nem errol van szo, hogy igaza van-e vagy nem. hanem arrol, hogy o partpolitikat sosem nyomott foleg nem a NERt. erre lazan beallt egy NERes jelolt moge.
vagy akkor mikor Karacsonyt leszoltak, es a fidesz jeloltjet Vitezyt tamogatta amugy. csebiEbben mondjuk igaza volt, meglepne ha most nem húzná be simán Vitézy és jobb is lenne úgy. Bízom benne, hogy MP ki tud vele egyezni 2029-ig.
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
Jo hat most mar lehet ilyet tennie egy reggeli szorakozto musor hazigazdajanak na, van ez igy. Szegeny Balazs ugy szenvedett, mindig es mindent csak kenyszerbol😕 Amugy is csaladja van, elni meg kell valamibol.igen, nem beszel valoban.Teljesen mindegy, milyen logika menten jut el valaki a fejet hajto szolgasaghoz. O fontosabbnak ereztw a rendszerrel valo szembefordulasnal a sajat hitvany kis karrierjet, ami rendben van, lehet ilyen dontest hozni, de akkor a rendszer bukasa utan ne tartson igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak vagy a hazug propagandat kukaba kibaszo postasnak jarnak, ennyi volt az allitasom. Ervenyesnek tartom mindkettot, el tudom fogadni, csak ne adja elo ez a suttyo a tisza ketharmad utan az orok ellenzekit, belso bomlasztot megafaszomtudjamot, ennyi az allitasom.Én nem látom, hogy akár Balázs maga, akár a környezete ősellenzékit akarna belőle faragni most utólag. Ha így van, csak nem látom, akkor igazad van. De én egyelőre csak annyit láttam, hogy beszél a választásokról, ahogy beszél az esős időről vagy a válogatott legutóbbi meccséről is. Bulvár szinten, néha a hülyeség szintjéig is leesve. Ilyen egy reggeli műsor, és ilyen egy reggeli műsorvezető. Ha nem tetszik, nem kelll hallgatni.
dankodavid
peterk2005 udvari bolond
meanwhile:
csebi
Pulvis et umbra sumus.
21 napja
Nem hallgatok rádiót, szóval csak a múltkori nyugdíjjal kapcsolatos kifakadása van meg Balázsnak, az nem volt túl NER kompatibilis. 😊vagy akkor mikor Karacsonyt leszoltak, es a fidesz jeloltjet Vitezyt tamogatta amugy. csebiEbben mondjuk igaza volt, meglepne ha most nem húzná be simán Vitézy és jobb is lenne úgy. Bízom benne, hogy MP ki tud vele egyezni 2029-ig.
21 napja
igen, nem beszel valoban.Teljesen mindegy, milyen logika menten jut el valaki a fejet hajto szolgasaghoz. O fontosabbnak ereztw a rendszerrel valo szembefordulasnal a sajat hitvany kis karrierjet, ami rendben van, lehet ilyen dontest hozni, de akkor a rendszer bukasa utan ne tartson igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak vagy a hazug propagandat kukaba kibaszo postasnak jarnak, ennyi volt az allitasom. Ervenyesnek tartom mindkettot, el tudom fogadni, csak ne adja elo ez a suttyo a tisza ketharmad utan az orok ellenzekit, belso bomlasztot megafaszomtudjamot, ennyi az allitasom.Én nem látom, hogy akár Balázs maga, akár a környezete ősellenzékit akarna belőle faragni most utólag. Ha így van, csak nem látom, akkor igazad van. De én egyelőre csak annyit láttam, hogy beszél a választásokról, ahogy beszél az esős időről vagy a válogatott legutóbbi meccséről is. Bulvár szinten, néha a hülyeség szintjéig is leesve. Ilyen egy reggeli műsor, és ilyen egy reggeli műsorvezető. Ha nem tetszik, nem kelll hallgatni.
dankodavid
peterk2005 udvari bolond
meanwhile:
21 napja
Amugy meg veszhelyzet van szeptemberig?Illetve a kritikus infrastruktúrák továbbra is támadás alatt állnak?
beltazor

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
21 napja
Teljesen mindegy, milyen logika menten jut el valaki a fejet hajto szolgasaghoz. O fontosabbnak ereztw a rendszerrel valo szembefordulasnal a sajat hitvany kis karrierjet, ami rendben van, lehet ilyen dontest hozni, de akkor a rendszer bukasa utan ne tartson igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak vagy a hazug propagandat kukaba kibaszo postasnak jarnak, ennyi volt az allitasom. Ervenyesnek tartom mindkettot, el tudom fogadni, csak ne adja elo ez a suttyo a tisza ketharmad utan az orok ellenzekit, belso bomlasztot megafaszomtudjamot, ennyi az allitasom.Én nem látom, hogy akár Balázs maga, akár a környezete ősellenzékit akarna belőle faragni most utólag. Ha így van, csak nem látom, akkor igazad van. De én egyelőre csak annyit láttam, hogy beszél a választásokról, ahogy beszél az esős időről vagy a válogatott legutóbbi meccséről is. Bulvár szinten, néha a hülyeség szintjéig is leesve. Ilyen egy reggeli műsor, és ilyen egy reggeli műsorvezető. Ha nem tetszik, nem kelll hallgatni.
dankodavid
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
21 napja
De akkor, amikor tranp uramat kellett minden reggel leszopnia vagy a random konteoit terjszteni, ott tudott politikai velemenyt megfogalmazni; hogy, hogy nem, mindketto olyan, ami a rendszernek kedves vagy semleges. Ne kelljen mar az ilyen szanalmas angolnaktol hasraesni, ez a tipus az undorral szemlelt szemelyisegtipusok listajan fixen top3 nalam es az, amit most eload mindennel kellemetlenebb. Ennel baszki meg Majka is nagyobb kockazatot vallalt, pedig aztan o is egy ritka szervilis, elvtelen fos.Szerintem ez nem igaz. vagyis nem teljesen. Mert van az, hogy a rendszert szolgalod, partkatona vagy es kemenyen kritizalod az ellenfelet (Megafonosok, pesti sracok, hasonlo troger bandak), meg van az is, amikor amugy elfogadod, hogy ez van, nincs valasztasod, de egyebkent azert nem csak kussolsz, hanem x ev alatt tobb balhed is volt amiatt, mert nem maradtal teljesen siri csendben, es Sebestyen meg utobbi volt. Nyilvan nem kuldott el a kurva anyjaba mindenkit, lehet, hogy ez a szokaoss sablon, hogy valamibol elni kell. megertem azt is, ha valakinek nem tetszik, hogy o is eloallt, de abban nem, hogy amugy csondben lett volna eddig, gerinc nelkul.Nem szarik oda, ahol eszik, imadom ezt a takonygerinc-legitimalo szoveget. Mindenki, aki a fidesz gusztustalan rendszeret kiszolgalta vagy kozeleti velemenyformalokent onos erdekbol tartozkodott a kritizalasatol, viselje csak nyugodtan a jobbagyok skarlatbetujet. Mert ha nem igy tortenik, ha mindenkit felmentunk a “jaj jo hat valamibol csak elni kell” erveles menten, elegge lerovidul az elmult tizenhat evert szajba baszhato emberek listaja es akkor ugyanott vagyunk, mint 89-ben. Foleg Sebestyen Balazst felmenteni, amikor ha akarna, chillesen elhetne valamilyen felreesobb szigeten, de nem, neki szuksege vqn a figyelemre, a szereplesre, a rajongok imadatara. Ennek az volt az ara, hogy tetszik vagy nem, de hajlott gerinccel megkototte a maga alkujat a rendszerrel, amihez minden joga megvan. De mi nem tehetsjuk meg azt, hogy az ilyen faszfejeket felmentjuk, mert ezzel a rendszerbol kiugro, a rendszert a szethzllasa elott kritizalokat, valodi kockazatot vallalokat kopjuk le. Szoval Balazs nyugodtan fogja be a pofajat es oruljon, hogy van meg musora, nehogy mar igenyt tartson meg a rendszerkritikusi kreditekee is egy ilyen felmuvelt, wannabe macso troger.Igen, mert volt valami cirkusz, amikor eleg kozel volt a kirugashoz. Aztan nyilvan nem szart oda, ahol eszik. Ettol fuggetlenul nalam peldaul eleg egyertelmuen lejott, hogy o nem volt rendszer parti.igen, meg amikor Vadon is ott volt akkor ment ez. bar akkor is inkabb Lolot szidta meg a luxusasszonyokat, kevesbe a kozvetlen politikusokat.En pont ugy tudom, hogy Balazst tobbszor is meg akartak toszni, mert az evek alatt parszor elo adasban fikazta Lolot es tarsait, ami nem tetszett valakiknek. Noha volt, hogy utolag bocsanatot kert, de rendszeresen hallottam tole olyan utalgatasokat, amik inkabb negativak voltak.nem igazan. Balazs most coming outolt a valasztasok utan.Rohadtul remélem, hogy az összes nyalocnak nem lesz elfelejtve az elmúlt éve. Legyen az Deák Dani, MTV-s hírbemondó, Kuki vagy a rádiósok pl Sebestyén Balázs. Okádék attól ahogy hirtelen stílust váltottak és más hangot ütnek meg!Az utolso emlitett eseteben abszolut tajekozatlansagrol teszel tanubizonysagot.
NB2
Vitézlő Titoknok tomz
addig vagy nagyon kussolt vagy csak jokat mondott.
csebi
Stez
de emlekeim szerint kb 21 ota elegge vissza is vettek ebbol, ugye vmeik valasztas elott meg 'szabira' is mentek ...
csebi
Stez
dankodavid
Szerintem keverjuk a szezont a fazonnal, mert epp egy olyan kozeleti szemelyisegrol beszelunk, akinek tovabbra is mondom, 16 ev soran tobbszor is volt balheja, es volt a kirgas szelen azert, mert olyat tett vagy mondott, amivel kritizalta a rendszert.
Stez
Pulvis et umbra sumus.