Politika

70 feliratkozó

21 napja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 640 — Patriot
Ebben a kérdésben nem is állhatna messzebb a véleményem a tiédtől. (...) Csak gondoljunk bele, hogy mi lenne, ha az amerikai alkotmányban nem lenne a 8 éves szabály, és Trump maradhatna. (...) Olyan isten nincs, hogy ne támogassak egy ilyen alkotmányos korlátot. És eközben olyan messziről szarom le, hogy az éppen elzavart mini duce számára ez előnyös vagy hátrányos, hogy azt elmondani nem lehet. Legyen már vége annak, hogy Orbán fingja a passzát szelet, mindent hozzá viszonyítunk. Nem érdekelnek a szempontjai. Én a 8 évet nem miatta, hanem például MP miatt akarom. (...)
És nem, nem gondolom, hogy egy alkotmányozó felhatalmazással, alkotmányosan ezt ne lehetne SIMÁN megtenni. Ne vicceljünk már ezzel a visszamenőleges hatállyal. Komolytalan. Aki ezzel érvel, az nem érti, hogy mit jelent a visszamenőleges hatály ... már bocsánat.
peterk2005 udvari bolond
Tisztázzuk: a „8 éves szabályt” én is támogatom, teljes mértékig, maximálisan. Annyira, hogy amikor ismerőseimmel vitázva a Tisza mellé álltam, ez volt az egyik legfontosabb érvem.
Ismétlem: az nem tetszik, hogy a szabályt – utólag – Orbánra is alkalmazni akarja MP, vagyis törvényi rendelkezéssel kizárná a lehetőségét annak, hogy Orbán újra miniszterelnök lehessen. Így kap egy abszolút pozitív javaslat keserű mellékízt. A személyre szabott törvényhozásból a Fidesz idején is elegem volt (lásd pl. lex Borkai), a jövőben sem fogok tapsikolni neki. Teljes félreértés azt gondolni, hogy ezzel OV szempontjait védem. Francokat. A demokrácia és a jogállam szempontjait védem.
Szerinted komolytalan dolog a visszamenőleges hatállyal érvelni, aki így tesz, nem érti, mit jelent maga a fogalom. Ma reggel beszéltem egy alkotmányjogász ismerősömmel, ez a téma is szóba került. Szerinte – idézem – „Orbán Viktor esetében, ha szigorúan vesszük, ez bizony visszamenőleges hatályú törvénykezés. Márpedig miért ne vennénk szigorúan?”.
Bár az alkotmányjogász ismerősöm közismert, nagy tudású ember, természetesen ő is tévedhet. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy ért annyit a joghoz, mint te. Éppen ezért a helyedben lényegesen óvatosabban bánnék a minősítésekkel.
nagylaza, főpohárnok
De már bocs, ha ezt a szabályt 1990-ben hozza Tölgyessy és Antall, akkor a véleményed szerint mindenkire vonatkozott volna, kivéve Grósz Károlyra és az MSZMP sleppre?

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
21 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Fidesz azt a 2,5 millió rájuk szavazót felét olyan gyorsan el fogja veszíteni amint az M1 megszűnik mint propi csatorna. Tele van a reddit olyan postokkal hogy mennyi embernek kezd kinyílni a szeme.

Redditről:

Ősfideszes apám és az M1
Már ezért megérte!

1990 óta Fideszes apám, aki napi szinten az M1-Hír TV kombót nézte ma felhívott.

Azt mondta megnézte a nemzetközi sajtótájékoztatót, és nem érti eddig miért hazudtak Magyar Péterről ennyit. Kritikus, de bizakodó. Köszönöm TISZA, köszönöm magyarok!
Nomac
hazudik 😊
segítek Fideszes aggyal gondolkodni 😊
nyilván szerencsére még van egy fél-egymilliós értelmesebb réteg, akit szerintem át lehet fordítani
NB2
Olyanok akik több évtizede OV hívők, nem fognak egy sajtotájéoztatotol átfordulni . Ez mese.
Értem hogy mi a cél azzal hogy ilyeneket írnak , és egyébként én is megnéztem ezt a közel 3 órás sajtótájékoztatót, és elképesztően összeszedett volt MP. Elnézve hogy milyen állapotban van fizikailag, mentálisan, az a benyomásom támadt, hogy ezt az embert a Főni a büdös életben nem fogja legyőzni.

De ettől egy vérfideszes nem fogja eldobni a múltját, és azt mondani, hogy bocs én tévedtem. Ez csak fantázia.
Jan
Az olyanok nem, de pl. Nagyanyámat igen (fideszesből 4 éve átállítottuk semlegesbe, most sem szavazott, mert szarul megy, és nem akarta beengedni a mozgóurnásokat sem). Már tegnap mondta faternak, hogy nem is olyan szemét ez a Magyar Péter mint ahogy mondták, és ahogy emiatt gondolta, meg hogy milyen értelmesen beszél a fiatalember.
eaglesmcnabb
Nem akarta beengedni a mozgóurnásokat? Akiket ő hívott? Mert másképp nem mennének hozzá, csak ha ő maga kérte.
Assurbanapli
Nem akart beengedni idegeneket a lakásba, ezért ki se hívta őket. Beszélj nagyanyáddal és rögtön nem fogod félreérteni legközelebb. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
21 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabb
Mit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.
Stez
Oké. Így azért érthető.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
21 napja
Hont egyébként megszólalt már? Azt tudom, hogy valami facebook vagy twitter üzenetet írt, de méretesebb, Videós megnyilvánulásra gondolok.
peterk2005 udvari bolond
Én túlélném, ha soha többet nem szólalna meg
Jakehomer
Két ember van, akin ki akarom élni a kárörvendést. Az egyik Hont. 😊

És aztán azzal be is akarom fejezni, mert kurvára nem trtszik, hogy kezd boszorkány üldözés lenni boldog-boldogtalan felé, hogy eddig hol volt. Dunát lehet rekeszteni a valódi, valószínűleg tényleg keményen bűnös NER-esekkel. Foglalkozzunk velük, nincs szükség biszorkány üldözésre.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

21 napja
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabb
Mit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.

21 napja
Assurbanapli Denver Broncos 1 986
A Fidesz azt a 2,5 millió rájuk szavazót felét olyan gyorsan el fogja veszíteni amint az M1 megszűnik mint propi csatorna. Tele van a reddit olyan postokkal hogy mennyi embernek kezd kinyílni a szeme.

Redditről:

Ősfideszes apám és az M1
Már ezért megérte!

1990 óta Fideszes apám, aki napi szinten az M1-Hír TV kombót nézte ma felhívott.

Azt mondta megnézte a nemzetközi sajtótájékoztatót, és nem érti eddig miért hazudtak Magyar Péterről ennyit. Kritikus, de bizakodó. Köszönöm TISZA, köszönöm magyarok!
Nomac
hazudik 😊
nyilván szerencsére még van egy fél-egymilliós értelmesebb réteg, akit szerintem át lehet fordítani
NB2
Olyanok akik több évtizede OV hívők, nem fognak egy sajtotájéoztatotol átfordulni . Ez mese.
Értem hogy mi a cél azzal hogy ilyeneket írnak , és egyébként én is megnéztem ezt a közel 3 órás sajtótájékoztatót, és elképesztően összeszedett volt MP. Elnézve hogy milyen állapotban van fizikailag, mentálisan, az a benyomásom támadt, hogy ezt az embert a Főni a büdös életben nem fogja legyőzni.

De ettől egy vérfideszes nem fogja eldobni a múltját, és azt mondani, hogy bocs én tévedtem. Ez csak fantázia.
Jan
Az olyanok nem, de pl. Nagyanyámat igen (fideszesből 4 éve átállítottuk semlegesbe, most sem szavazott, mert szarul megy, és nem akarta beengedni a mozgóurnásokat sem). Már tegnap mondta faternak, hogy nem is olyan szemét ez a Magyar Péter mint ahogy mondták, és ahogy emiatt gondolta, meg hogy milyen értelmesen beszél a fiatalember.
eaglesmcnabb
Nem akarta beengedni a mozgóurnásokat? Akiket ő hívott? Mert másképp nem mennének hozzá, csak ha ő maga kérte.
21 napja

21 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Hont egyébként megszólalt már? Azt tudom, hogy valami facebook vagy twitter üzenetet írt, de méretesebb, Videós megnyilvánulásra gondolok.
peterk2005 udvari bolond
Én túlélném, ha soha többet nem szólalna meg

Tepper takarodj!
21 napja
Toca Minnesota Vikings 20 531 — Vikings fan
Teljesen mindegy, milyen logika menten jut el valaki a fejet hajto szolgasaghoz. O fontosabbnak ereztw a rendszerrel valo szembefordulasnal a sajat hitvany kis karrierjet, ami rendben van, lehet ilyen dontest hozni, de akkor a rendszer bukasa utan ne tartson igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak vagy a hazug propagandat kukaba kibaszo postasnak jarnak, ennyi volt az allitasom. Ervenyesnek tartom mindkettot, el tudom fogadni, csak ne adja elo ez a suttyo a tisza ketharmad utan az orok ellenzekit, belso bomlasztot megafaszomtudjamot, ennyi az allitasom.
dankodavid
Én nem látom, hogy akár Balázs maga, akár a környezete ősellenzékit akarna belőle faragni most utólag. Ha így van, csak nem látom, akkor igazad van. De én egyelőre csak annyit láttam, hogy beszél a választásokról, ahogy beszél az esős időről vagy a válogatott legutóbbi meccséről is. Bulvár szinten, néha a hülyeség szintjéig is leesve. Ilyen egy reggeli műsor, és ilyen egy reggeli műsorvezető. Ha nem tetszik, nem kelll hallgatni.
peterk2005 udvari bolond
igen, nem beszel valoban.

meanwhile:

24.hu/szorakozas/2026/04/13/valasztas-2026-sebestyen-balazs-tisza-part-gyozelem/
csebi
Elmondta a velemenyet. De en ekozott azert latok kulonbseget, es akozott az allitas kozott, amit dankodavid irt, hogy „igenyt azokra a kreditekre, amik Gulyas Marciknak, Kaufman Balazsoknak, akar Pottyondiknak” jarnanak.

Szerintem elmondta a velemenyet es ennyi. Foleg, mert a rendszervaltas volt a tema a musorban, szoval nehezen maradhatott volna csendben. Nem gondolnam, hogy emiatt o ezeket a kreditekre igenyt tartana, ahogy itt irva volt.
Stez
Hirtelen lett velemenye es fontosnak is erezte a kozleset ennek. Egeszen eddig ez valahogyan nem tortent meg. Ja, igen, egyszer januar 12-en egy betelefonalo nyugdijast kiosztott. Na ezzel van a baj, vagy kepviselsz politikai velemenyt a nyilvanossagban, vagy nem. Ha pedig csak a gyozteshez szeretnel mindig dorgolozni, lehet, de akkor bizony lesznek a lankadt lofasznal egyenesebb es erosebb tartassal rendelkezok, akik bizony ezert lejobbagyozzak, teljes joggal. O megteheti ezt, en pedig ezert (is) tarthatom egy takonygerincu, gyava bullynak, aki egesz karrierje soran felfele nyalt, de amint lehetosege tamadt valakinek az emberi minosegeben megalazasara, kejes orommel elt is vele.
dankodavid
1. Párt preferencia - Alapjába véve arűnyalg sokat hallgatom aktívan vagy passzívan. Elégsokszor kifejtette a véleményét hol kicsit aktívabban, hol kicsit passzívabban a hatalomról, de jó ideje nem titok a pártpreferenciáj a vagy hogy a Fidesz nem kedvel.
2. Alku - Azért van a Rádio1-en, mert megalkudott. Ő nem fogja keményen ostorozni a Fideszt, ő meg a saját Balázsékon belül szabadkezet kap, amíg nem lép át egy határt. Erre mindig figyeltek. De a durva prop sem esett be azért.
3. Képviselsz politikai nyilvánossgát - ezzel a résszel nem értek egyet, értem most rendszerváltó hangulatban van még mindenki és Majka hiába csurran cseppelt ha nem jelenik meg a koncerten áruló és hasonló egyenes vonalon gondolkozunk. Ám ne felejtsük el, hogy a legtöbb katona nem Pálinkás, legtöbb rendőr nem Szabó, rengeteg 4ig-es vagy Tiborcznál dolgozó is leszavazott a Tiszára, de gyanítom bent nem azt hírdetik mekkora Tiszások.
4. Győzteshez dörgőlőzés - ha amit eddig passzívan kimondott most hangosabban teszi az győzelmhez dörgölőzés akkor ez az. De nálam egy 0-100ig max 20-as. Ahol Tóth Gabi pálfordulása lesz a 100, Nóri meg mondjuk egy 60-70 😀

Szerkesztette: Toca
21 napja
Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.

Kis Grofó öccsének sem kellett 24 óra, hogy Magyar Pétert szopkodja, érdeklődéssel fogadom Kis grofónak mennyi idő kell majd 😀
eaglesmcnabb
Majd vard meg Szabo Zsofit, a Kiss Ramona-feelingu celeb neniket, meg Toth gabit, akirol kiderul, kiforgattak a szavait allandoan, o nem azt mondta, hogy az elso szava nem a mama, hanem a fidesz volt, hanem a tisza.
Stez
Lassan kiderül, mennyi napraforgó is él ebben az országban.
Mikey
Na, viszont akit remelem, hogy valahogy elsullyed, az egyertelmuen Stohl Buci a kokos bulija utan, ahonnan teljesen kisikaltak es aztan tovabbi milliokkal szettomtek. Annal visszataszitobb ember sincs sok a szememben.

21 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 358 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Chuck Norrisba oltott Liam Neeson az új PM. 😀😀😀😀😀😀

Szerkesztette: iktriad
21 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya
Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.

Kis Grofó öccsének sem kellett 24 óra, hogy Magyar Pétert szopkodja, érdeklődéssel fogadom Kis grofónak mennyi idő kell majd 😀
eaglesmcnabb
ki a kisgrófo öccse? kissebbgrófo?
slowmotion
Mini Grofo

Poloska vagyok.
21 napja

21 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska

eaglesmcnabb
slowmotion
Hát a Gyémi 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
NB2 New England Patriots 28 520 — nabege2@yahoo.com

eaglesmcnabb
Mit mondott a Nóóri?
Toca
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1sl1obp/%C3%B6rd%C3%B6g_n%C3%B3ra_megvil%C3%A1gosodott/#lightbox
21 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 591

eaglesmcnabb
Majd vard meg Szabo Zsofit, a Kiss Ramona-feelingu celeb neniket, meg Toth gabit, akirol kiderul, kiforgattak a szavait allandoan, o nem azt mondta, hogy az elso szava nem a mama, hanem a fidesz volt, hanem a tisza.
Stez
Lassan kiderül, mennyi napraforgó is él ebben az országban.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
21 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska

Redditről:

Ősfideszes apám és az M1
Már ezért megérte!

Nomac
hazudik 😊
NB2

Jan

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Közben elkezdték az újraszámolást Zala 2-ben, 4% körül van, vezet Nagy Bálint (fidesz) 1445 2. Varga Balázs (Tisza) 1185. Itt nyert Varga 57 szavazattal.
Egészen pontosan Batyk, Búcsúszentlászló, Egervár, Nagyrada, Pölöske, Zalaistvánd van megszámolva és nyert Nagy, Zalaszentmihály pedig X. Minden nagyobb település még eredmény nélkül van.
Klaci79
Remélem minden arc Bődöcs kedvenc kocsmájából Búcsúszentlászlón megfogadta "Tibi múvész úr", ahogy Ferus hívja tanácsát és a Tiszára szavazott. 😀
iktriad
Meg is lepődtem, hogy 212-190-re nyert a fidesz ott is.
21 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
szembe jott velem egy 25 perces video, ahol tenyleg kivagtak a patriota meg hirtv legjobb reszleteit aprilis 12en este.
szerk.: itt a link is:

x.com/captperseus/status/2043893203749789818?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g

csebi
Ide linkeltem a manduner - hirttv cuccot

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
21 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
szembe jott velem egy 25 perces video, ahol tenyleg kivagtak a patriota meg hirtv legjobb reszleteit aprilis 12en este.
szerk.: itt a link is:

x.com/captperseus/status/2043893203749789818?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
Toca Minnesota Vikings 20 531 — Vikings fan

eaglesmcnabb
Mit mondott a Nóóri?
21 napja

eaglesmcnabb

21 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 358 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Közben elkezdték az újraszámolást Zala 2-ben, 4% körül van, vezet Nagy Bálint (fidesz) 1445 2. Varga Balázs (Tisza) 1185. Itt nyert Varga 57 szavazattal.
Egészen pontosan Batyk, Búcsúszentlászló, Egervár, Nagyrada, Pölöske, Zalaistvánd van megszámolva és nyert Nagy, Zalaszentmihály pedig X. Minden nagyobb település még eredmény nélkül van.
Klaci79
Remélem minden arc Bődöcs kedvenc kocsmájából Búcsúszentlászlón megfogadta "Tibi múvész úr", ahogy Ferus hívja tanácsát és a Tiszára szavazott. 😀
21 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678

eaglesmcnabb
slowmotion
Lil’grófo
21 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 649 — Cowboys fan

eaglesmcnabb
  Felkapott fórum témák