Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
Messzebb vagyunk most időben a főpolgármesterválasztástól, mint MP volt az országgyűlésitől amikor előszőr felbukkant 24-ben.Majd jövőre jön egy random MP cimbi, egykori felneres-félmultis arc, amilyet most is elő tudott húzni MP bárhányat, és ő lesz a főpolgi 29-ben.
1 hónapja
Mert pl. Tarlós alkalmas volt? M3 metró pl. nem erről árulkodik és az csak 1 példa...„Miért, a Gyurcsány jobb volt!?”Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
Szerintem legalább 1000 budapesti alkalmasabb ember lenne. És mi az, hogy széles körben elfogadják? Szépen mosolyog? Vagy jól adja a mártírt? Demszkyt elfogadták, szerinted ettől jó volt?
szaba
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
és abból az 1000ből hány akar főpolgi lenni?„Miért, a Gyurcsány jobb volt!?”Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
Szerintem legalább 1000 budapesti alkalmasabb ember lenne. És mi az, hogy széles körben elfogadják? Szépen mosolyog? Vagy jól adja a mártírt? Demszkyt elfogadták, szerinted ettől jó volt?
szaba
meg így is van több mint 1 millió aki nem lenne akkor alkalmasabb
szal 99.98%nál jobb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Demszkyt ki fogadta el? 😄 vagy utálták, vagy röhögtek rajta...„Miért, a Gyurcsány jobb volt!?”Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
szaba
Úgy értem, ahogy a felálló Tisza-kormány új minisztereinél értettük.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
„Miért, a Gyurcsány jobb volt!?”Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
1 hónapja
Ahogy KariGeri sem akart az lenni.Örsi lehet alkalmas lenne, csak ő speciel már elmondta párszor, hogy nem akar főpolgármester lenni, ő a kerületért akar csak dolgozni...Őrsi Gergely, Soproni TamásAzért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
deyell
StormST
Persze, az öreg Tóthot is hívták erre-arra, ő is maradt, szóval akár még hihető is. Igazából

1 hónapja
Örsi lehet alkalmas lenne, csak ő speciel már elmondta párszor, hogy nem akar főpolgármester lenni, ő a kerületért akar csak dolgozni...Őrsi Gergely, Soproni TamásAzért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
deyell
1 hónapja
Mert a városvezető az mi, ha nem politikus? 😀életben tartotta a fővárost, ami egy kisebb csoda.az városvezetői dolog én nem politikai erényként hozom fel
resistance is futile
Negritis, a vajda
1 hónapja
Őrsi Gergely, Soproni TamásAzért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
built for this shit
1 hónapja
Ez kérdés? Orbán Viktort a főváros élére! 😀Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
1 hónapja
Klára kell! 🫣😁Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b

Just Win Baby!
1 hónapja
Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.
1 hónapja
Ehh. Ő tartotta?életben tartotta a fővárost, ami egy kisebb csoda.rohadt kevésből hoz ki kurvasokatMi az a sok?
Negritis, a vajda
szaba
resistance is futile
Nem tudom, igazából városvezetőként 1.5/5, politikusként 4/5 (bár én nem kedvelem, egy másodpercig sem hiszem el, hogy vannak elvei, és nem csak politikai termék a nagy zöld politika meg a liberáliskodás)

1 hónapja
Ezt amúgy sohasem értettem, a legtöbb idén egyetemekre jelentkező idén végez. Szóval ha mindenkinek nehéz, akkor max annyi az eredmény, hogy csökkennek a pontszámok. Persze a pár % halasztónak, aki korábban érettségizett és idén felvételizik ez kedvezhet, de az pár százalék lehet összességében.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
életben tartotta a fővárost, ami egy kisebb csoda.az városvezetői dolog én nem politikai erényként hozom fel
resistance is futile
1 hónapja
mindig képes előrefelé bukni, ő volt a "királycsináló" MZP esetébenrohadt kevésből hoz ki kurvasokatMi az a sok?
Negritis, a vajda
szaba
előbb Zuglóban majd Budapesten is megválasztották
parlamenti frakciójuk volt '22-26 között
mindezt úgy hogy a Párbeszéd egy meme kvázi
a KDNPnek sincsenek szavazói, de a P-re is igaz hogy több a jelölt mint a szavazat
1 hónapja
életben tartotta a fővárost, ami egy kisebb csoda.rohadt kevésből hoz ki kurvasokatMi az a sok?
Negritis, a vajda
szaba
1 hónapja
Melyik korszaka Theonnak?!Nekem kezd inkább egy kicsit Theon Greyjoy flessem lenni tőle…telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e.
Jéé, akkor lehet MP mégse gyűlöli zsigerből KariGerit? Vagy akkor most épp mi van?
StormST
Gyurma Pappa
somoskovig
Reek vagy a boldog bekeidok?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
1 hónapja
Az nem konteó, hogy a riválisod fia érettségizik és szopassuk meg.Elnézést. Tanítottam középiskolában, és szakmai vizsgákra is már januárban leadtuk a feladatokat.Olyan konteóromboló vagy, most komolyan.Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Ez konkrétan a fidesz bosszúja, MP fia is idén érettségizik.
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Kampman
Gyurma Pappa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Elnézést. Tanítottam középiskolában, és szakmai vizsgákra is már januárban leadtuk a feladatokat.Olyan konteóromboló vagy, most komolyan.Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Kampman

1 hónapja
Olyan konteóromboló vagy, most komolyan.Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
1 hónapja
Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Dzsokijuing

1 hónapja
Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez konkrétan a fidesz bosszúja, MP fia is idén érettségizik.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)