Politika

70 feliratkozó

21 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510
zinedine5
Hogy lesz így 1000 a benya?
Toca
Gyorsan rátesznek egy 30%-os különadót.

21 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 591
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Miért?
Matthew99
Tippre lekapják a sapkát az üzagról. 😊
Vitézlő Titoknok tomz
Azok alapján hogy a tartalékokat sikerült durván leapasztani a hatósági árral, nem lepne meg.
Ügyesen csinálta ezt is a kormány. Ja nem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
21 napja
Toca Minnesota Vikings 20 531 — Vikings fan
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510
zinedine5
Hogy lesz így 1000 a benya?
21 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 649 — Cowboys fan
Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabb
Mit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.
Stez
pedig hát végre örülhet, mert lekerült róla az a teher, hogy bizonytalan volt a jövője.

most már tudja, hova kell tartania a markát.
21 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hogy nem szakad rá....🤦😀

index.hu/kultur/2026/04/14/demeter-szilard-valasztas-2026-tisza-part-orban-viktor-demokracia-kormanyvaltas/
21 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678
https://youtu.be/tE8vv44nsuk?si=8Z-T4-1oNQimJqn3
már 2szor nézem végig,ilyen meltdown sorozatot még nem láttam 😀
Josszi
Linkeltem már de igen 😊
Negritis, a vajda
lenézést kérek, törlöm! 😀
Josszi
Ezt szerintem nyugodtan be lehet rakni 8 óránként.
21 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
21 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
Belsős info
Sárvár Gagyi Levente letartóztatva választási csalás
Dagobert bácsi
Ő ki?
21 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 357 — Keep pounding
jó, de az ilyen Ferenczi Orsolya meg Deák Daniknak se kéne platformot adni, főleg nem a partizánban
Löfli
De, kell, erről szól a független újságírás, csak mi ettől el vagyunk szokva.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
21 napja
Nem tudom, volt-e már, de ha szemezgettek a valasztas.hu-n az eredmények között, azért van jó pár körzet, ahol ha visszalép a MH-s jelölt, akkor valszeg azt behúzza a Fidesz, és akkor nincs 2/3 a Tiszának... A sors iróniája 😊
Go Vikings!
De ezt már láttuk sokszor, itt 1+1 az sosem 2. Szerintem sok MH szavazó utálja a fideszt.
21 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya
Nem tudom, volt-e már, de ha szemezgettek a valasztas.hu-n az eredmények között, azért van jó pár körzet, ahol ha visszalép a MH-s jelölt, akkor valszeg azt behúzza a Fidesz, és akkor nincs 2/3 a Tiszának... A sors iróniája 😊
Go Vikings!
Róna Dani (21 Kutatóközpont) elmondta, hogy akkor nagy részük otthon marad, és a maradékból kicsit több Fidesz mint Tisza lenne.

Poloska vagyok.
21 napja
Dagobert bácsi 316
Belsős info
Sárvár Gagyi Levente letartóztatva választási csalás
21 napja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 594 — Bowl Winner

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
21 napja
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Gyors vettem egy autót, hogy legyen mibe, remélem nem vágtál át.
21 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 416 — Invisible man
Nincs kétség:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
21 napja
Nézzetek M1-t 😀 Atyaég, mi van itt teljes fordulat
Nomac
Az hagyján, hogy a seggnyalók villámgyorsan segget váltottak, de a feketeöves, véresszájú szarjankók is egymás torkának estek.
 telex.hu/belfold/2026/04/14/bencsik-gabor-bayer-zsoltot-okolta-a-fidesz-veresegeert-a-facebookon-de-leszedte-a-posztot
21 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 833 — zászló zászló szív
Aki tud ma tankoljon
KeyG
linkeltem délelőtt a cikket, nem igazán reagáltak rá 😊
amilyen geci ez az Orbán nem lesz üzemanyag és ezt is majd MP-re keni
NB2
Most még nem lépik meg hiszen még az Orbán kormány van hatalmon és van intézkedési jogköre. Azt el tudom képzelni, hogy a hatalomátadás előtt egy nappal az ország gázolaj tartalékát jóárasítva eladják Lölönek nemzetstratégia okokra hivatkozva, aki elbartelezi az LVHM-mel női táskákra, hogy Andit ne szomorkodjon. Aztán jöhet, hogy mi megmondtuk, hogy nem lesz üzemanyag, mert ukrán blokád meg Brüsszel, meg MP alkalmatlan. Látva az M1 és az influencer bagázs pálfordulását, kérdés vajon még meglesz nekik a kritikus tömeg, akik eljuttatják a hírt a zemberekhez.
SBL
és miért csinálnák meg ezt, egy olyan világban, ahol már arra sem emlékszik senki, hogy miről beszélt bárki két nappal ezelőtt.

a magyar TikTok ott tart, hogy elkezdték újrahasznosítani a 2 évvel ezelőtti amerikai couple comedy poénokat. külön meg kellett néznem, hogy tényleg friss tartalom-e, de az. most meglépik ezt, átveszi a kasszát a Tisza, és megoldja a helyzetet. vagy simán elmondja a kinyílt nyilvánosságban, hogy hát ez meg ez történt.

nem, itt nem lesz semmi. a Fidesz nyalogatja a sebeit, és éppen azt próbálják kitalálni, hogy egyáltalán ki marad.

21 napja
Aki tud ma tankoljon
KeyG
linkeltem délelőtt a cikket, nem igazán reagáltak rá 😊
amilyen geci ez az Orbán nem lesz üzemanyag és ezt is majd MP-re keni
NB2
Most még nem lépik meg hiszen még az Orbán kormány van hatalmon és van intézkedési jogköre. Azt el tudom képzelni, hogy a hatalomátadás előtt egy nappal az ország gázolaj tartalékát jóárasítva eladják Lölönek nemzetstratégia okokra hivatkozva, aki elbartelezi az LVHM-mel női táskákra, hogy Andit ne szomorkodjon. Aztán jöhet, hogy mi megmondtuk, hogy nem lesz üzemanyag, mert ukrán blokád meg Brüsszel, meg MP alkalmatlan. Látva az M1 és az influencer bagázs pálfordulását, kérdés vajon még meglesz nekik a kritikus tömeg, akik eljuttatják a hírt a zemberekhez.
21 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 738
Josszi
Linkeltem már de igen 😊
Negritis, a vajda
lenézést kérek, törlöm! 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
21 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
Josszi
Linkeltem már de igen 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
21 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 940 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
jó, de az ilyen Ferenczi Orsolya meg Deák Daniknak se kéne platformot adni, főleg nem a partizánban

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
21 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 326
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Miért?
Matthew99
Infó jó helyről, mondjuk úgy egy borsodi városból.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
21 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 737 — Saturday Night Lights
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Miért?
Matthew99
Vitézlő Titoknok tomz
"Ellenzékben is lehetünk genyók." (Lófejű Szandra a We are the NER-ben)

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
21 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
 telex.hu/belfold/2026/04/14/petofi-tv-musorvezetok-felkonferalas-barna-zsombor-markus-greta

Hogy hirtelen hogy kinyílt a világ... 😀

21 napja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 753
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Miért?
Matthew99