Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

68 feliratkozó

1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 013 — zászló zászló szív
Magyar érettségi témák (WA & HF).
Ez konkrétan a fidesz bosszúja, MP fia is idén érettségizik.
Dzsokijuing
Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Gyurma Pappa
Olyan konteóromboló vagy, most komolyan.
Kampman
Elnézést. Tanítottam középiskolában, és szakmai vizsgákra is már januárban leadtuk a feladatokat.

1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 401
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Olyan konteóromboló vagy, most komolyan.
1 hónapja
Dzsokijuing

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 017 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 886 — capitaine du château de Vienne 1487
közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.
resistance is futile
Biztos átszervezik más néven, meg nyilván a vezetőség feláll, de TEK-hez hasonló szervezet volt van és lesz is
kapitnono
Rájuk bíznám az ukrán pénzszállítók kíséretét for life.
Nemes samu09
Tökéletes feladat lenne nekik 😀
kapitnono
Törrör Ölhárítő Közpénzt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 337 — WHO DAT!!!!
resistance is futile
Biztos átszervezik más néven, meg nyilván a vezetőség feláll, de TEK-hez hasonló szervezet volt van és lesz is
kapitnono
Nemes samu09
Tökéletes feladat lenne nekik 😀

1 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 664 — I like the Texans, I like who we are
resistance is futile
kapitnono
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 337 — WHO DAT!!!!
resistance is futile

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 824 — Sworn to the Dark
resistance is futile
link vagy vmi?
YoungZeeZee
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1t3dxkb/tek_down/#lightbox
resistance is futile
és most majd a fekete BTR-t visszafestik kamóra?
slowmotion
szivárványszínűre.

built for this shit

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 102 — Cowboys fan
resistance is futile
link vagy vmi?
YoungZeeZee
resistance is futile
és most majd a fekete BTR-t visszafestik kamóra?
1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 815
resistance is futile
link vagy vmi?
YoungZeeZee
1 hónapja
YoungZeeZee 9 829
resistance is futile
link vagy vmi?
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 884 — The Mathematician
 telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncert

Jéé, akkor lehet MP mégse gyűlöli zsigerből KariGerit? Vagy akkor most épp mi van?
StormST
KG a magyar politika Bear Grylls-e. Most is bemutatja, hogy miként kell akár lenyelni egy húsos férget is, csak hogy túléljen.

A topik biztos emlékszik, de ha az utcán megkérdeznél embereket, szerintem 10-ből 2 nem tudná megmondani, hogy mi volt KG eredeti pártjának a neve. De azt sem hiszem, hogy meg tudná mondani sok ember, hogy melyik párt színeiben versenyzett utána.

Na, ekkora túlélő az embert (és persze tudjuk, hogy már 2006-ban is ott volt, hiszen láttuk az Elk*rtuk-ban)
Gyurma Pappa
Alulértékelt szereplője szerintem a magyar belpolitikának.
resistance is futile
rohadt kevésből hoz ki kurvasokat

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
1 hónapja
StormST Denver Broncos 12 990 — SB 50 Champion @ Grund
 telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncert

Jéé, akkor lehet MP mégse gyűlöli zsigerből KariGerit? Vagy akkor most épp mi van?
StormST
KG a magyar politika Bear Grylls-e. Most is bemutatja, hogy miként kell akár lenyelni egy húsos férget is, csak hogy túléljen.

A topik biztos emlékszik, de ha az utcán megkérdeznél embereket, szerintem 10-ből 2 nem tudná megmondani, hogy mi volt KG eredeti pártjának a neve. De azt sem hiszem, hogy meg tudná mondani sok ember, hogy melyik párt színeiben versenyzett utána.

Na, ekkora túlélő az embert (és persze tudjuk, hogy már 2006-ban is ott volt, hiszen láttuk az Elk*rtuk-ban)
Gyurma Pappa
Szerintem a fő probléma az, hogy a magyar embereknek a politikus az vagy a gombnyomó, vagy a "majd én megmondom mi az irány", mert a lövészárkok olyan mélyek, hogy a kompromisszum kereső politikus olyan lett, mint a fehér holló...

KG az én szememben sokkal inkább politkus, mint a többi, aki az országban annak mondatja vagy gondolja magát. Szerintem nem ártana, ha több lenne belőle, akkor talán egyszer lenne értelmes parlamenti és utcai politizálás is itthon, nem csak a bunkerharc...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja

StormST

Gyurma Pappa
Alulértékelt szereplője szerintem a magyar belpolitikának.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 557 — Chiefs GM

StormST
KG a magyar politika Bear Grylls-e.
Gyurma Pappa
Nekem kezd inkább egy kicsit Theon Greyjoy flessem lenni tőle…

1 hónapja

StormST

1 hónapja
StormST Denver Broncos 12 990 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 755
upsz
https://hvg.hu/itthon/20260504_res-iudicata-nyilt-level-birak-igazsagugyi-miniszter-jogallam

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
.. apropó, kiderült már ki az a Zsolti bacsi ?
Raider89
1.Ha kiderül, és nem a Semjén, azt elhiszed?
2.Ha kiderül, és semmilyen büntetőjogi következmény nem lesz (mondjuk bizonyíthatóság hiánya miatt), akkor elfogadod?
Őszentsége Sobri Jóska
1. Én el, mert ezek szerint bizonyítottan meg lesz nevezve egy másik tv-ben is szereplő ogy.képviselő zsolti bácsi.
2. Nem, de rohadtul nem fogok tudni csinálni ellene semmit.
kittli
Arra sincs egyelőre egyértelmű bizonyíték, hogy ogy.képviselőről van szó (csak arról hallani, hogy ismert politikus), és arról se, hogy Zsolt az utóneve (csak arról, hogy így hívatta magát, és aki tilosban jár nem feltétlenül a saját nevén hívatja magát ilyen helyzetben.)
Őszentsége Sobri Jóska
Szerintem Gyurcsány az!
szaba
Vagy Klára.. vagy a denveri mustangok bajnokcsapata 😆 1. Én is elhiszem, kusza ez az egész, már nagyon rég bedobták volna ha tényleg SZS. 2. Én nem fogadom el, ha ez történik és tényleg semmilyen büntetőjogi felelősségre vonás nem lesz akkor tényleg nincs itt rendszerbontás csak rendszerfolytatás.

Just Win Baby!
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 873
Basszus a ma reggeli tényekben a felelőtlen penzosztásról beszélnek egy 5 perces riportban, nevesítve győzikét tothgabit meg ilyen hasonló semmirekellőket és hogy ezt megerősítette vidnyánszki meg Lsimony. Fideszes celebekről beszéltek
Rendesen lehozták az egészet.
Azt hittem először nem is a TV 2
ozibozi
Választás - talán - másnapján távozott az addigi kerékkötő a csatornától. Lőrinc meg nem néz tv-t úgysem.
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 824 — Sworn to the Dark
Bocs ha már volt kérdés, de ehhez kicsit hülye vagyok. Ha most ugye csatlakozunk az Európai Ügyészséghez, akkor ha jól értem csak az eus pénzek felhasználását tudják vizsgálni? Illetve ezt visszamenőleg is megtehetik vagy csak azutáni ügyeket amiket már a belépés után indítunk el? Illetve milyen következményekkel jár ha valaki ebbe belebukik mint politikus? Köszi
KB23
attól függ milyen feltételekkel csatlakoznánk. lehetne olyan feltétellel, hogy visszamenőlegesen is lehessen vizsgálni ügyeket, elévülési időn belül.

built for this shit

1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 716
Basszus a ma reggeli tényekben a felelőtlen penzosztásról beszélnek egy 5 perces riportban, nevesítve győzikét tothgabit meg ilyen hasonló semmirekellőket és hogy ezt megerősítette vidnyánszki meg Lsimony. Fideszes celebekről beszéltek
Rendesen lehozták az egészet.
Azt hittem először nem is a TV 2

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 873
.. apropó, kiderült már ki az a Zsolti bacsi ?
Raider89
1.Ha kiderül, és nem a Semjén, azt elhiszed?
2.Ha kiderül, és semmilyen büntetőjogi következmény nem lesz (mondjuk bizonyíthatóság hiánya miatt), akkor elfogadod?
Őszentsége Sobri Jóska
1. Én el, mert ezek szerint bizonyítottan meg lesz nevezve egy másik tv-ben is szereplő ogy.képviselő zsolti bácsi.
2. Nem, de rohadtul nem fogok tudni csinálni ellene semmit.
kittli
Arra sincs egyelőre egyértelmű bizonyíték, hogy ogy.képviselőről van szó (csak arról hallani, hogy ismert politikus), és arról se, hogy Zsolt az utóneve (csak arról, hogy így hívatta magát, és aki tilosban jár nem feltétlenül a saját nevén hívatja magát ilyen helyzetben.)
Őszentsége Sobri Jóska
Szerintem Gyurcsány az!