Politika
70 feliratkozó
21 napja
Aki tud ma tankoljonMiért?
KeyG

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
21 napja
Aki tud ma tankoljonlinkeltem délelőtt a cikket, nem igazán reagáltak rá 😊
KeyG
amilyen geci ez az Orbán nem lesz üzemanyag és ezt is majd MP-re keni
21 napja
Sőtmondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatEz nem volt szép.
Löfli
Hadházy már akkor ellenszélben vizelte a hatvanpusztai fákat, amikor a Kétarcú még a diákhiteleket osztogatta.
Dzsokijuing
youtu.be/XWnf5LxVTnA?si=TvaZQg0mnKXthx_v
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Aki tud ma tankoljon
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
21 napja
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatEz nem volt szép.
Löfli
Hadházy már akkor ellenszélben vizelte a hatvanpusztai fákat, amikor a Kétarcú még a diákhiteleket osztogatta.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
21 napja
Bontógolyónak még elmegy.Hány olyan embert találnál, aki tartósan tud vele dolgozni? Ez egy önfejű, makacs pali, alkalmatlan a közös munkára.mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatSztem nem.
Löfli
Sokat dolgozott a rendszerváltásért, nyilván hogy hogyan, milyen hatékonysággal, az más kérdés, ezt mindenki ítélje meg maga. Ugyanakkor MP tehetne gesztusokat, pl a vagyonvisszaszerzési hivatalban vmi pozíciót felajánlani, az illene hozzá. Nem fogadná el sztem, de vhogy el kéne kezdeni dolgozni az országért, pártállástól függetlenül, közösen.
gabokocka
Szokol
21 napja
Hány olyan embert találnál, aki tartósan tud vele dolgozni? Ez egy önfejű, makacs pali, alkalmatlan a közös munkára.mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatSztem nem.
Löfli
Sokat dolgozott a rendszerváltásért, nyilván hogy hogyan, milyen hatékonysággal, az más kérdés, ezt mindenki ítélje meg maga. Ugyanakkor MP tehetne gesztusokat, pl a vagyonvisszaszerzési hivatalban vmi pozíciót felajánlani, az illene hozzá. Nem fogadná el sztem, de vhogy el kéne kezdeni dolgozni az országért, pártállástól függetlenül, közösen.
gabokocka
21 napja
"Két szó: profizmus."Én a reggel 8asat néztem meg elég wtfMegnézem a köztévén 1kor a híradót 😁Holnap reggel fél 8-kor tekerj a Kossuth rádióra is. 😃
gabokocka
szaba
youtu.be/mkJjKZnHYsI?is=_KW_hkDhSisBWRXS
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
21 napja
Sose volt még ekkora nézőszáma az emegynek.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
21 napja
Szerintem meg nem.mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatAzert szerintem Hadhazy is kva sokat tett a valtozasert, rengeteg munkaval.
Löfli
Stez
21 napja
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatSztem nem.
Löfli
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
21 napja
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakatAzert szerintem Hadhazy is kva sokat tett a valtozasert, rengeteg munkaval.
Löfli
21 napja
én is most kaptam meg 😊Nekem most küldte a K&H 😀OFFmivan? 😊 ez nem december 31-én szűnt meg tavaly? 😊
Most kaptam:
2026. május 1-jétől a 76/2018 (IV. 20) Korm. rendelet 21/A. § alapján megszűnik a hideg élelmiszer vásárlásra vonatkozó SZÉP kártya elfogadás.
Hátha érint valakit.
warr_b
NB2
Amúgy passz, sose használtam ilyesmire, csak kajarendelésre meg étteremben.
warr_b
21 napja
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakat
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
21 napja
En sem, de elegge fel vagyok haborodva evek ota, hogy onlyfanson es rosszlanyokon nem fogadjak el.Nekem most küldte a K&H 😀OFFmivan? 😊 ez nem december 31-én szűnt meg tavaly? 😊
Most kaptam:
2026. május 1-jétől a 76/2018 (IV. 20) Korm. rendelet 21/A. § alapján megszűnik a hideg élelmiszer vásárlásra vonatkozó SZÉP kártya elfogadás.
Hátha érint valakit.
warr_b
NB2
warr_b
21 napja
Telexre hivatkoznak 🤣
21 napja
Nekem most küldte a K&H 😀OFFmivan? 😊 ez nem december 31-én szűnt meg tavaly? 😊
Most kaptam:
Hátha érint valakit.
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
21 napja
OFFmivan? 😊 ez nem december 31-én szűnt meg tavaly? 😊
Most kaptam:
Hátha érint valakit.
warr_b
21 napja
Amúgy elgondolkodtam, hogy az M1 hírigazgatója és hírszerkesztői mennyire legalja szakmaiságot végeznek a saját seggük érdekében. Ez így ebben a formában tényleg az abszurd humor kategóriába tartozik.
21 napja
OFFMost kaptam:
Hátha érint valakit.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
21 napja
Én hibáztatom őket, mert tanult és alapvetően értelmes emberek.Ők sincsenek rászorulva, de nekik bőven elég arra hogy oda szavazzanak, ahova kell.Nem hibáztatom őket, egyszerűen csak a fától az erdőt.
Mikey
szaba
Bár a háborús, ukrános és migránsos propagandát egy-az-egyben bekajálták, szóval lehet hogy annyira mégsem.
De legalább semmi rosszallás nincs köztünk az eltérő vélemények miatt, az is valami.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
21 napja
Én a reggel 8asat néztem meg elég wtfMegnézem a köztévén 1kor a híradót 😁Holnap reggel fél 8-kor tekerj a Kossuth rádióra is. 😃
gabokocka
szaba
youtu.be/mkJjKZnHYsI?is=_KW_hkDhSisBWRXS
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Sőt, utána m1 😁Megnézem a köztévén 1kor a híradót 😁Holnap reggel fél 8-kor tekerj a Kossuth rádióra is. 😃
gabokocka
szaba
21 napja
Megnézem a köztévén 1kor a híradót 😁Várom a véleményt! Az eleje a belpolitika 😀
gabokocka
21 napja
Ők sincsenek rászorulva, de nekik bőven elég arra hogy oda szavazzanak, ahova kell.Nem hibáztatom őket, egyszerűen csak a fától az erdőt.
Mikey