Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
Vége az mszp-nek is (itt mondjuk visszalépésről kár beszélni, egyszerűen elfogyott a párt)Mit is mondott Kunhalmi kisasszony nem is olyan régen a Partizánban? Hogy van másfél milliós szavazó bázisa pártnak? 😀
Remélem, hogy ez legalább egy szimbolikus esemény lesz és 2026-ban lezárulhat a poszt-kádárista korszak is
r.baggio
Szerkesztette: KB23
1 hónapja
Vége az mszp-nek is (itt mondjuk visszalépésről kár beszélni, egyszerűen elfogyott a párt)Remélem, hogy ez legalább egy szimbolikus esemény lesz és 2026-ban lezárulhat a poszt-kádárista korszak is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
A Závecz kutatási eredménye az aktív bizonytalanokról: "A kutatóintézetnél úgy látják, hogy a versengő pártoknak az aktív bizonytalanok megszólítása a legfontosabb feladatuk. Ez nagyjából 450-500 ezer embert jelent, ők azok, akik el akarnak menni szavazni, de most még nem tudják, hogy kire fogják adni a voksukat. A Fidesznek kedvez, hogy ez a tömeg azokban a rétegekben található leginkább, ahol a kormánypárt az erősebb, tehát jellemzően alapfokú végzettséggel rendelkeznek, és kisvárosokban, illetve községekben élnek. A Tisza kezére játszik azonban, hogy ezeknek az embereknek inkább kritikus a véleményük a közállapotokról: 23 százalékuk szerint jó irányba mennek a dolgok hazánkban, míg 54 százalékuk szerint rossz irányba."
hvg.hu/itthon/20260126_zavecz-kozvelemenykutatas-tisza-fidesz-2026-januar
1 hónapja
Hát, én ilyen anya-lánya videókat találtam ugyanazzal a gyerekkel mindet, meg a Bobó Wiki oldalán ez van:ja, akkor Boborján előző házasságából sikerült gyerekeit pesztrálta valamelyik eseményen?1 lánya van elvileg, legalábbis én csak ennyit találtam róla. Ellenben a kaszinók jól fizetnek...a két kép között van néhány gyerek eltérés gondolomMég hogy nem fejlődik a Fideszno, új csecs?
zacknorb
Josszi
slowmotion
StormST
slowmotion
Három gyermek édesapja, az egyikük édesanyja a jelenlegi felesége, Szentkirályi Alexandra.

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
ja, akkor Boborján előző házasságából sikerült gyerekeit pesztrálta valamelyik eseményen?1 lánya van elvileg, legalábbis én csak ennyit találtam róla. Ellenben a kaszinók jól fizetnek...a két kép között van néhány gyerek eltérés gondolomMég hogy nem fejlődik a Fideszno, új csecs?
zacknorb
Josszi
slowmotion
StormST
1 hónapja
1 lánya van elvileg, legalábbis én csak ennyit találtam róla. Ellenben a kaszinók jól fizetnek...a két kép között van néhány gyerek eltérés gondolomMég hogy nem fejlődik a Fideszno, új csecs?
zacknorb
Josszi
slowmotion

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
nincs az a pénz, hogy megnézzem élőben. mármint a Kiváló Tálat.Super Bowl garbage time-ban majd megbeszéljük.a két kép között van néhány gyerek eltérés gondolomMég hogy nem fejlődik a Fideszno, új csecs?
zacknorb
Josszi
slowmotion
Kampman
Szandika cickóit természetesen megnézném.
1 hónapja
Super Bowl garbage time-ban majd megbeszéljük.a két kép között van néhány gyerek eltérés gondolomMég hogy nem fejlődik a Fideszno, új csecs?
zacknorb
Josszi
slowmotion
1 hónapja
a két kép között van néhány gyerek eltérés gondolomMég hogy nem fejlődik a Fideszno, új csecs?
zacknorb
Josszi
1 hónapja
Még hogy nem fejlődik a Fidesz
Poloska vagyok.
1 hónapja
Lázár János: Hallom, mondják, el kell venni Mészáros Lőrinc és Tiborcz István vagyonát. És másnap mi lesz?- A Lázár vagyon is el lesz véve. Jó válasz?
1 hónapja
Ha nyernek, az nem azért lesz, mert Érden X, Y vagy Z nevű senkik vannak éppen a szervezetben.Hát, ha ez a cél.Érden mekkora ötlet két és fél hónappal a választás előtt újraszervezni a fideszt?Sokkal jobb, ha te tudod kisöpörni a padlást távozás előtt, nem? 😊
zinedine5
somoskovig
zinedine5
1 hónapja
Hát, ha ez a cél.Érden mekkora ötlet két és fél hónappal a választás előtt újraszervezni a fideszt?Sokkal jobb, ha te tudod kisöpörni a padlást távozás előtt, nem? 😊
zinedine5
somoskovig
1 hónapja
Érden mekkora ötlet két és fél hónappal a választás előtt újraszervezni a fideszt?Sokkal jobb, ha te tudod kisöpörni a padlást távozás előtt, nem? 😊
zinedine5
1 hónapja
Érden mekkora ötlet két és fél hónappal a választás előtt újraszervezni a fideszt?
1 hónapja
Tudom, hogy ez nem minden, de akkor is jó ezt látni a Youtube-on.Orbán Viktor:
Háborúellenes Gyűlés - Kaposvár
16 E megtekintés
Streamelve 2 nappal ezelőtt
Magyar Péter Hivatalos
Újabb nagyszerű igazolás! Bemutatom Orbán Anitát, a TISZA külügyi vezetőjét
231 E megtekintés
Streamelve 2 nappal ezelőtt
1 hónapja
nulla szazalekos partbol a ket szazalekosba. oriasi igazolas Peter.Nagy vihar van most a biliben, ezt mindenki érzi és ennek megfelelően próbál belekapaszkodni az utolsó szalmaszálba.
a nehai gardista Peter vajon mit mondana?
Kenny
Egyébként is, mit csináljon szegény? Nem tudja behívatni az ukrán nagykövetet.
1 hónapja
Nekünk van idénre is közéleti bingo, de a Jakab Petya DK-ra még mi sem gondoltuk:
Én a 15. havi nyugdíj helyett Kunhalmi OF-ra szavaztam, és elég nagy lenne rá a kereslet.
Poloska vagyok.
1 hónapja
NEM ÉN VAGYOK TÖRÖK GÁBOR (de pont ma ezt néztem én is kávézás közben)
1 hónapja
Ez kb pontosan az az út, amit jp bejárt a magyar politikai palettán:nulla szazalekos partbol a ket szazalekosba. oriasi igazolas Peter.Végülis ha körként tekintesz rá, akkor a szélsőjobbról részegen simán át lehet esni a baloldalra. 😊
Kenny
somoskovig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
nulla szazalekos partbol a ket szazalekosba. oriasi igazolas Peter.Szebb jövőt!
Kenny
1 hónapja
"extreme yin gives birth to yang" 😀nulla szazalekos partbol a ket szazalekosba. oriasi igazolas Peter.Végülis ha körként tekintesz rá, akkor a szélsőjobbról részegen simán át lehet esni a baloldalra. 😊
Kenny
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!