Politika
68 feliratkozó
1 hónapja
Elnézést. Tanítottam középiskolában, és szakmai vizsgákra is már januárban leadtuk a feladatokat.Olyan konteóromboló vagy, most komolyan.Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Ez konkrétan a fidesz bosszúja, MP fia is idén érettségizik.
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Kampman

1 hónapja
Olyan konteóromboló vagy, most komolyan.Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
1 hónapja
Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez jól hangzik, de hónapokkal ezelőtt összerakják a témákat.
Dzsokijuing

1 hónapja
Magyar érettségi témák (WA & HF).Ez konkrétan a fidesz bosszúja, MP fia is idén érettségizik.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Törrör Ölhárítő KözpénztTökéletes feladat lenne nekik 😀Rájuk bíznám az ukrán pénzszállítók kíséretét for life.közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.Biztos átszervezik más néven, meg nyilván a vezetőség feláll, de TEK-hez hasonló szervezet volt van és lesz is
resistance is futile
kapitnono
Nemes samu09
kapitnono

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
Tökéletes feladat lenne nekik 😀Rájuk bíznám az ukrán pénzszállítók kíséretét for life.közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.Biztos átszervezik más néven, meg nyilván a vezetőség feláll, de TEK-hez hasonló szervezet volt van és lesz is
resistance is futile
kapitnono
Nemes samu09

1 hónapja
Rájuk bíznám az ukrán pénzszállítók kíséretét for life.közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.Biztos átszervezik más néven, meg nyilván a vezetőség feláll, de TEK-hez hasonló szervezet volt van és lesz is
resistance is futile
kapitnono
1 hónapja
közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.Biztos átszervezik más néven, meg nyilván a vezetőség feláll, de TEK-hez hasonló szervezet volt van és lesz is
resistance is futile

1 hónapja
szivárványszínűre.és most majd a fekete BTR-t visszafestik kamóra?www.reddit.com/r/hungary/comments/1t3dxkb/tek_down/#lightboxközben megkapta a TEK a selyemzsinórt.link vagy vmi?
resistance is futile
YoungZeeZee
resistance is futile
slowmotion
built for this shit
1 hónapja
és most majd a fekete BTR-t visszafestik kamóra?www.reddit.com/r/hungary/comments/1t3dxkb/tek_down/#lightboxközben megkapta a TEK a selyemzsinórt.link vagy vmi?
resistance is futile
YoungZeeZee
resistance is futile
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1t3dxkb/tek_down/#lightboxközben megkapta a TEK a selyemzsinórt.link vagy vmi?
resistance is futile
YoungZeeZee
1 hónapja
YoungZeeZee
9 829
közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.link vagy vmi?
resistance is futile
1 hónapja
rohadt kevésből hoz ki kurvasokatAlulértékelt szereplője szerintem a magyar belpolitikának.telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e. Most is bemutatja, hogy miként kell akár lenyelni egy húsos férget is, csak hogy túléljen.
Jéé, akkor lehet MP mégse gyűlöli zsigerből KariGerit? Vagy akkor most épp mi van?
StormST
A topik biztos emlékszik, de ha az utcán megkérdeznél embereket, szerintem 10-ből 2 nem tudná megmondani, hogy mi volt KG eredeti pártjának a neve. De azt sem hiszem, hogy meg tudná mondani sok ember, hogy melyik párt színeiben versenyzett utána.
Na, ekkora túlélő az embert (és persze tudjuk, hogy már 2006-ban is ott volt, hiszen láttuk az Elk*rtuk-ban)
Gyurma Pappa
resistance is futile
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
közben megkapta a TEK a selyemzsinórt.
1 hónapja
Szerintem a fő probléma az, hogy a magyar embereknek a politikus az vagy a gombnyomó, vagy a "majd én megmondom mi az irány", mert a lövészárkok olyan mélyek, hogy a kompromisszum kereső politikus olyan lett, mint a fehér holló...telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e. Most is bemutatja, hogy miként kell akár lenyelni egy húsos férget is, csak hogy túléljen.
Jéé, akkor lehet MP mégse gyűlöli zsigerből KariGerit? Vagy akkor most épp mi van?
StormST
A topik biztos emlékszik, de ha az utcán megkérdeznél embereket, szerintem 10-ből 2 nem tudná megmondani, hogy mi volt KG eredeti pártjának a neve. De azt sem hiszem, hogy meg tudná mondani sok ember, hogy melyik párt színeiben versenyzett utána.
Na, ekkora túlélő az embert (és persze tudjuk, hogy már 2006-ban is ott volt, hiszen láttuk az Elk*rtuk-ban)
Gyurma Pappa
KG az én szememben sokkal inkább politkus, mint a többi, aki az országban annak mondatja vagy gondolja magát. Szerintem nem ártana, ha több lenne belőle, akkor talán egyszer lenne értelmes parlamenti és utcai politizálás is itthon, nem csak a bunkerharc...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Alulértékelt szereplője szerintem a magyar belpolitikának.telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e. Most is bemutatja, hogy miként kell akár lenyelni egy húsos férget is, csak hogy túléljen.
StormST
Gyurma Pappa
1 hónapja
Nekem kezd inkább egy kicsit Theon Greyjoy flessem lenni tőle…telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e.
StormST
Gyurma Pappa
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertKG a magyar politika Bear Grylls-e. Most is bemutatja, hogy miként kell akár lenyelni egy húsos férget is, csak hogy túléljen.
StormST

1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/05/04/egyeztetes-karacsony-gergely-tisza-part-rendszerzaro-koncertJéé, akkor lehet MP mégse gyűlöli zsigerből KariGerit? Vagy akkor most épp mi van?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
upszhttps://hvg.hu/itthon/20260504_res-iudicata-nyilt-level-birak-igazsagugyi-miniszter-jogallam
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Vagy Klára.. vagy a denveri mustangok bajnokcsapata 😆 1. Én is elhiszem, kusza ez az egész, már nagyon rég bedobták volna ha tényleg SZS. 2. Én nem fogadom el, ha ez történik és tényleg semmilyen büntetőjogi felelősségre vonás nem lesz akkor tényleg nincs itt rendszerbontás csak rendszerfolytatás.Szerintem Gyurcsány az!Arra sincs egyelőre egyértelmű bizonyíték, hogy ogy.képviselőről van szó (csak arról hallani, hogy ismert politikus), és arról se, hogy Zsolt az utóneve (csak arról, hogy így hívatta magát, és aki tilosban jár nem feltétlenül a saját nevén hívatja magát ilyen helyzetben.)1. Én el, mert ezek szerint bizonyítottan meg lesz nevezve egy másik tv-ben is szereplő ogy.képviselő zsolti bácsi... apropó, kiderült már ki az a Zsolti bacsi ?1.Ha kiderül, és nem a Semjén, azt elhiszed?
Raider89
2.Ha kiderül, és semmilyen büntetőjogi következmény nem lesz (mondjuk bizonyíthatóság hiánya miatt), akkor elfogadod?
Őszentsége Sobri Jóska
2. Nem, de rohadtul nem fogok tudni csinálni ellene semmit.
kittli
Őszentsége Sobri Jóska
szaba

Just Win Baby!
1 hónapja
Basszus a ma reggeli tényekben a felelőtlen penzosztásról beszélnek egy 5 perces riportban, nevesítve győzikét tothgabit meg ilyen hasonló semmirekellőket és hogy ezt megerősítette vidnyánszki meg Lsimony. Fideszes celebekről beszéltekVálasztás - talán - másnapján távozott az addigi kerékkötő a csatornától. Lőrinc meg nem néz tv-t úgysem.
Rendesen lehozták az egészet.
Azt hittem először nem is a TV 2
ozibozi
1 hónapja
Bocs ha már volt kérdés, de ehhez kicsit hülye vagyok. Ha most ugye csatlakozunk az Európai Ügyészséghez, akkor ha jól értem csak az eus pénzek felhasználását tudják vizsgálni? Illetve ezt visszamenőleg is megtehetik vagy csak azutáni ügyeket amiket már a belépés után indítunk el? Illetve milyen következményekkel jár ha valaki ebbe belebukik mint politikus? Kösziattól függ milyen feltételekkel csatlakoznánk. lehetne olyan feltétellel, hogy visszamenőlegesen is lehessen vizsgálni ügyeket, elévülési időn belül.
KB23
built for this shit
1 hónapja
Basszus a ma reggeli tényekben a felelőtlen penzosztásról beszélnek egy 5 perces riportban, nevesítve győzikét tothgabit meg ilyen hasonló semmirekellőket és hogy ezt megerősítette vidnyánszki meg Lsimony. Fideszes celebekről beszéltekRendesen lehozták az egészet.
Azt hittem először nem is a TV 2
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Szerintem Gyurcsány az!Arra sincs egyelőre egyértelmű bizonyíték, hogy ogy.képviselőről van szó (csak arról hallani, hogy ismert politikus), és arról se, hogy Zsolt az utóneve (csak arról, hogy így hívatta magát, és aki tilosban jár nem feltétlenül a saját nevén hívatja magát ilyen helyzetben.)1. Én el, mert ezek szerint bizonyítottan meg lesz nevezve egy másik tv-ben is szereplő ogy.képviselő zsolti bácsi... apropó, kiderült már ki az a Zsolti bacsi ?1.Ha kiderül, és nem a Semjén, azt elhiszed?
Raider89
2.Ha kiderül, és semmilyen büntetőjogi következmény nem lesz (mondjuk bizonyíthatóság hiánya miatt), akkor elfogadod?
Őszentsége Sobri Jóska
2. Nem, de rohadtul nem fogok tudni csinálni ellene semmit.
kittli
Őszentsége Sobri Jóska