Politika
46 feliratkozó
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
hvg.hu/vilag/20240721_uli-hoeness-orban-viktor-europai-unioFutballközegből is lőnek a főnökre.
criminal lawyer or criminal lawyer?
4 hónapja
cartman023
824
Uniós pénzek nélkül csúnya, lefelé tartó spirálba fogunk kerülni.nekik teljesen mindegy, milyen hatásfokkal hasznosul a hitel, ők visszakérik az egészet kamatostul együtt, vagy viszik a kocsit, házat.444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allam"A pénzt infrastrukturális és energetikai feljesztésekre használhatja fel a magyar állam."
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young
Azt is megszabták vajon, hogy mennyit lehet belőle ellopni, vagy annyira azért nem voltak köcsögök az elvtársak?
StormST
slowmotion
Ha az uniós pénzek nagy részét is ellopták úgy, hogy tudták ellenőrizni fogják őket, akkor itt bele sem merek gondolni mennyi % fog Lölö zsebében landolni.
4 hónapja
nekik teljesen mindegy, milyen hatásfokkal hasznosul a hitel, ők visszakérik az egészet kamatostul együtt, vagy viszik a kocsit, házat.444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allam"A pénzt infrastrukturális és energetikai feljesztésekre használhatja fel a magyar állam."
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young
Azt is megszabták vajon, hogy mennyit lehet belőle ellopni, vagy annyira azért nem voltak köcsögök az elvtársak?
StormST
4 hónapja
444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allam"A pénzt infrastrukturális és energetikai feljesztésekre használhatja fel a magyar állam."
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
444.hu/2024/07/25/kemprogrammal-tamadtak-meg-daniel-freund-telefonjat-az-ep-kepviselo-magyarorszagot-sejti-az-akcio-mogottAz orbáni Magyarország újabb külpolitikai sikere 😊
4 hónapja
cartman023
824
A szuverlenitásnás védelmi hatóságnak jeleztétek? Szerintem érdekelné őket.444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allamNem leszünk! | Már azok vagyunk. |
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
hülyeség.Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.Amire ha jol tudom kulon iparag epult ugyved szakman belul, nincs is szebb mint az igy kifacsart tiszteletdij.
Jughead
JéBé
Milyen tiszteletdíj?
4 hónapja
444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allamNem leszünk! | Már azok vagyunk. |
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Jughead
5 219
Szóval az ügyvédek nem ingyen dolgoznak? 😮Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.Amire ha jol tudom kulon iparag epult ugyved szakman belul, nincs is szebb mint az igy kifacsart tiszteletdij.
Jughead
JéBé
4 hónapja
444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allamÉs ez is csak egy lábjegyzet a napi hírek között, miközben ezzel végleg mi is bekerültünk a kínai gyarmatok (Szerbia, Montenegró, fél Afrika, stb) hosszú sorába
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
JéBé
7 035
Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.Amire ha jol tudom kulon iparag epult ugyved szakman belul, nincs is szebb mint az igy kifacsart tiszteletdij.
Jughead
Szerkesztette: JéBé
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allamnem leszünk gyarmat
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
?Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.ügyvédeket se hagyd ki
Jughead
NB2
Alapból nem az ügyvédnek utalják.
4 hónapja
Jughead
5 219
Miből?Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.ügyvédeket se hagyd ki
Jughead
NB2
4 hónapja
Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.en is igy tudom. pontosan ezert nem dolt meg be az igazsagszolgaltatas, mert lenyegeben par cellat leszamitva Kecskemeten, kb mki perelhetne karteritest.
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.ügyvédeket se hagyd ki
Jughead
4 hónapja
Jughead
5 219
Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.
4 hónapja
Fenét, ide vezet amikor az utolsó mocsok szar többszörösen visszaeső bűnözőnek is csak jogai vannak, kötelességei meg felelőssége meg nincs senkinek.Alapvetően elmond mindent egy társadalomról az, ahogy a saját rabjaival bánik.Másrészt kurva sok diplomáciai balhé volt abból, hogy milyen módon bántak a külföldi rabokkal a magyar bv-ben, ami odáig fajult, hogy van olyan EU-s ország, ami már nem ad ki nekünk embert, arra hivatkozva, hogy nincsenek európai körülmények nálunk.Akkor gondolom most én leszek a geci, de nem kár értük.
Egyébként tényleg nincsenek, a régi, törvényszékek mellett működő bv-k brutális állapotban vannak, van olyan BV, amit az ötvenes évek óta nem ért generál felújítás és még benne van a golyónyom glettelés nélkül a zárka falában. Állandó issue az ágyi poloska, csótány, eü ellátás hiánya, egy szaros UH vizsgálatért heteken át kell harcolnom.
Katasztrófa az egész.
Amadeus the Young
Tudok sajnálni egy átlagfizetésből élő magyar családot, akik összekuporgatják a kis pénzüket az évi 1 db nyaralásukra, hogy aztán a 100.000/éjbe fájó 4-5 csillagos szállodában a megérkezéskor kiderüljön, hogy retkes a szoba, egész nap vésik a szomszéd telken a betont, vagy ágyi poloska van.
Ez nagyon szomorú.
Az hogy valami faszszopó bemegy a faluban a 2.VHt is megélt öreg nénihez, és 10x mellbeszúrja az egyhavi nyugdíjáert, hogy aztán kapjon 5 évet, hát tőlem akár meg is rohadhat odabent, nem hogy még sajnáljam is hogy ágyi poloska van.
Meg kártérítés? Hát meg a faszom.
Mikor elmennek este bűnözni, pontosan tudják, hogy odabent milyenek a körülmények, tisztában vannak vele hogy nem egy dán börtönbe kerülnek, ezzel együtt vállalják a lopást, rablás, gyilkosságot, akármit, szóval az utólagos rinyálással elmehetnének a sóhivatalba, ha rajtam múlna.
Még szaporítanám is a poloskát ha valamelyik cellában esetleg nem lenne.
Ami nagyon fontos, hogy a fehérgalléros politikusbűnözőknek lennének fenntartva a legredvásabb, tetves cellák, ami csak léteznek, egy kigyúrt agresszív és kanos cellatárssal az emeleti ágyon, csak a miheztartás végett.
Egyből lenne tétje a vagyonbevallás helyes kitöltésenek is.
akdestroyer
Amadeus the Young
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Jughead
5 219
Körmagyar: Ábrahám kontra Puzsér, Puzsér kontra Majka, Majka kontra Azahriah, Azahriah kontra Ábrahám.Azahriah véleményében mi a szánalmas? Azt mondta el, amit minden értelmes ember gondol erről az egészről.
Röhögni sincs kedvem, ez valami egészen szánalmas.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Körmagyar: Ábrahám kontra Puzsér, Puzsér kontra Majka, Majka kontra Azahriah, Azahriah kontra Ábrahám.Röhögni sincs kedvem, ez valami egészen szánalmas.
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Alapvetően elmond mindent egy társadalomról az, ahogy a saját rabjaival bánik.Másrészt kurva sok diplomáciai balhé volt abból, hogy milyen módon bántak a külföldi rabokkal a magyar bv-ben, ami odáig fajult, hogy van olyan EU-s ország, ami már nem ad ki nekünk embert, arra hivatkozva, hogy nincsenek európai körülmények nálunk.Akkor gondolom most én leszek a geci, de nem kár értük.
Egyébként tényleg nincsenek, a régi, törvényszékek mellett működő bv-k brutális állapotban vannak, van olyan BV, amit az ötvenes évek óta nem ért generál felújítás és még benne van a golyónyom glettelés nélkül a zárka falában. Állandó issue az ágyi poloska, csótány, eü ellátás hiánya, egy szaros UH vizsgálatért heteken át kell harcolnom.
Katasztrófa az egész.
Amadeus the Young
Tudok sajnálni egy átlagfizetésből élő magyar családot, akik összekuporgatják a kis pénzüket az évi 1 db nyaralásukra, hogy aztán a 100.000/éjbe fájó 4-5 csillagos szállodában a megérkezéskor kiderüljön, hogy retkes a szoba, egész nap vésik a szomszéd telken a betont, vagy ágyi poloska van.
Ez nagyon szomorú.
Az hogy valami faszszopó bemegy a faluban a 2.VHt is megélt öreg nénihez, és 10x mellbeszúrja az egyhavi nyugdíjáert, hogy aztán kapjon 5 évet, hát tőlem akár meg is rohadhat odabent, nem hogy még sajnáljam is hogy ágyi poloska van.
Mikor elmennek este bűnözni, pontosan tudják, hogy odabent milyenek a körülmények, tisztában vannak vele hogy nem egy dán börtönbe kerülnek, ezzel együtt vállalják a lopást, rablás, gyilkosságot, akármit, szóval az utólagos rinyálással elmehetnének a sóhivatalba, ha rajtam múlna.
Ami nagyon fontos, hogy a fehérgalléros politikusbűnözőknek lennének fenntartva a legredvásabb, tetves cellák, ami csak léteznek, egy kigyúrt agresszív és kanos cellatárssal az emeleti ágyon, csak a miheztartás végett.
akdestroyer
4 hónapja
akdestroyer
4 751
Másrészt kurva sok diplomáciai balhé volt abból, hogy milyen módon bántak a külföldi rabokkal a magyar bv-ben, ami odáig fajult, hogy van olyan EU-s ország, ami már nem ad ki nekünk embert, arra hivatkozva, hogy nincsenek európai körülmények nálunk.Akkor gondolom most én leszek a geci, de nem kár értük.
Katasztrófa az egész.
Amadeus the Young
Ez nagyon szomorú.
Szerkesztette: akdestroyer
4 hónapja
Szerintem az már mindent elmond hogy a befogadásnál mindenhová ki van téve hová lehet fordulni kártérítésért, és még a formanyomtatvány is az ember orra alá dugják. Így még aki nem is hallott arról hogy a fos körülményekért igen komoly pénzek járnak, még az is megtudja 😂A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) adatai szerint idén július elejéig már 2297 külföldi embercsempészt engedtek szabadon a magyar börtönökből –😊 Kirakják őket a BV előtt. Aztán arra mennek amerre akarnak. Gondolj bele, ha újra elkezdenek embereket behozni, akkor meg lehet hosszabbítani a rendeleti kormányzást a migráns vészhelyzetre hivatkozva.
Mint ismert, tavaly év elején a kormány kinyitotta a börtönök kapuját a bűnözők egy kiváltságos csoportja előtt, az úgynevezett reintegrációs őrizetbe helyezett külföldi embercsempészeknek pedig a szabadulásuk után 72 órán belül el kell hagyniuk az országot.
ozibozi
Másrészt kurva sok diplomáciai balhé volt abból, hogy milyen módon bántak a külföldi rabokkal a magyar bv-ben, ami odáig fajult, hogy van olyan EU-s ország, ami már nem ad ki nekünk embert, arra hivatkozva, hogy nincsenek európai körülmények nálunk.
Katasztrófa az egész.
Amadeus the Young
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) adatai szerint idén július elejéig már 2297 külföldi embercsempészt engedtek szabadon a magyar börtönökből –😊 Kirakják őket a BV előtt. Aztán arra mennek amerre akarnak. Gondolj bele, ha újra elkezdenek embereket behozni, akkor meg lehet hosszabbítani a rendeleti kormányzást a migráns vészhelyzetre hivatkozva.
Mint ismert, tavaly év elején a kormány kinyitotta a börtönök kapuját a bűnözők egy kiváltságos csoportja előtt, az úgynevezett reintegrációs őrizetbe helyezett külföldi embercsempészeknek pedig a szabadulásuk után 72 órán belül el kell hagyniuk az országot.
ozibozi
Másrészt kurva sok diplomáciai balhé volt abból, hogy milyen módon bántak a külföldi rabokkal a magyar bv-ben, ami odáig fajult, hogy van olyan EU-s ország, ami már nem ad ki nekünk embert, arra hivatkozva, hogy nincsenek európai körülmények nálunk.
Katasztrófa az egész.