Politika
66 feliratkozó
5 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (húsvét vasárnapi adatokkal frissítve)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
index.hu/kulfold/2023/09/28/szijjarto-peter-magyarorszag-szlovakia-valasztas-kampany-balogh-csaba-nagykovet/😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/28/karacsony-gergely-fovaros-plakat-garancsi-istvan-esma-ellenzek/es komolyan elhiszi bki a Garancsinak, hogy nem lesznek majd kinn a politikai hirdetesek?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez vicc egyelőre, és tényleg arra szolgál, hogy triggereljen embereket. Ettől még ne vizionáljon senki Oroszországot. A civil törvénynek is 0 tényleges jogkövetkezménye volt, a EUB meg is szüntette egy pillanat alatt.a vicc ebben az egeszben, hogy en special nagyon varom a tenyleges tv szoveget es vajon beleszamithatok-e? vagy pl milyen cselekmenyem utan ferhetnek bele a szovegbe (pl. ha szakmai velemenyt adok vmeik nem kormanyparti partnak, mozgalomnak?)
A legnagyobb sajtótermékek nem az LMBTQ, amiket kérdés nélkül lehet vegzálni, sőt egyet is ért vele a sok ember az ellenzéki szavazó közül is, hogy a gyerekeket meg kell védeni.
A lengyelek is próbálkoztak ezzel, a PiS legnagyobb hátraarca lett belőle. Ez egy nagyon ingoványos talaj, nem véletlenül a frakció beszélő feje vette elő (aki egyébként éppen egy kis apró készül megcsúszni).
Összeségében undorító fél év elé nézünk.
Gyurma Pappa
hiaba vicc az egesz, azert itt Alaptorveny modositas, Btk. modositas lesz. na most, mire pl a tranzitzona vegigment az EUB-n (pedig surgosseg volt) addigra azert lehet ezzel gondokat okozni.
sajnos, eleg szkeptikus vagyok abban, hogy itt hatraarc lesz ebbol. sztem a szavazobazis olyan szinten bekajalja ezt a tortenetet, hogy csak na.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez vicc egyelőre, és tényleg arra szolgál, hogy triggereljen embereket. Ettől még ne vizionáljon senki Oroszországot. A civil törvénynek is 0 tényleges jogkövetkezménye volt, a EUB meg is szüntette egy pillanat alatt. A legnagyobb sajtótermékek nem az LMBTQ, amiket kérdés nélkül lehet vegzálni, sőt egyet is ért vele a sok ember az ellenzéki szavazó közül is, hogy a gyerekeket meg kell védeni.
A lengyelek is próbálkoztak ezzel, a PiS legnagyobb hátraarca lett belőle. Ez egy nagyon ingoványos talaj, nem véletlenül a frakció beszélő feje vette elő (aki egyébként éppen egy kis apró készül megcsúszni).
Összeségében undorító fél év elé nézünk.

több mint 2 éve
nepszava.hu/3210184_schmidt-maria-xxi-szazad-intezet-media-szuverenitas-kiadvany“ a 444, a Partizán, a Telex, az RTL, a Szabad Európa, az Átlátszó, a Direkt36, a K-Monitor és a Lakmusz”
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/27/nepszamlalas-2022-statisztikak-valasok-nyelvet-beszelok-vallasok/a cikket nem szándékozom taglalni, de: a kiemelt kép vajon Pécs-Kertváros,
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Nekem a kedvenc részem, hogy akkora paraszt hogy még köszönni sem köszönt vissza.Amúgy erre is jár a +1. Mehetett volna vele és kerdezgethette volna erre bevárta a bizti őröket. Lehet a kamera madzagos volt 😀Jó, hát ki bántaná a kedves vezetőt? Mindenki szereti.+1: hetek óta odajár, házszámra, percre pontosan be tudta lőni a 4, hogy mikor jelenik meg.www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8Pár dolog felmerült bennem:
omg, hogy néz ki.
Amadeus von Dollárbaloldal
1. Ez normális védése a miniszterelnöknek? Csak mert kb kamera az arcában van az őrök meg 3-5 méterre lepzselnek.
2. Ez a szett ez zseniális, egy mackó nadrág kellett volna még alulra, hogy igazán mókás legyen.
3. Megnyugodtan neki még van pénze ahogy tekeri a 20-esreseket 😀
Toca
Ez hogy a gecibe? Úgy személyvédelmileg.
Mondjuk ha a riporter képes lett volna feltenni 20 méter alatt egy kérdést, nem egy állításról kért volna véleményt, akkor kapott volna valami frappáns választ, én ezt olvastam le Orbán őszinte kiváncsiságot tükröző arcáról, de megértem, hogy nem volt türelme megvárni, nekem se lett volna. Egy jó kérdés 5-6 szó, 2 másodperc.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk így se úgyse válaszolt volna az eléggé lerí.
Toca
Vajon minek megy oda, és mit akar a pénzzel?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Csomó meetingem van délután így nem tudom megcsinálni, de enyém a sziauramos vitya avatar stipistopi.
több mint 2 éve
a chatgpt-s poen amugy nagyon ult. nem tudom ki a szovegiroja a csavonak, de nem hiszem, hogy ez neki elethosszig tarto karrier lesz, mert rosszabbul volt ez a szoveg magyarul megirva, mint Szijjarto angol levele...rémes.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
nekem inkabb ugy tunt, hogy a bizti orok megfogtak, hogy ne menjen tovabb.Amúgy erre is jár a +1. Mehetett volna vele és kerdezgethette volna erre bevárta a bizti őröket. Lehet a kamera madzagos volt 😀Jó, hát ki bántaná a kedves vezetőt? Mindenki szereti.+1: hetek óta odajár, házszámra, percre pontosan be tudta lőni a 4, hogy mikor jelenik meg.www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8Pár dolog felmerült bennem:
omg, hogy néz ki.
1. Ez normális védése a miniszterelnöknek? Csak mert kb kamera az arcában van az őrök meg 3-5 méterre lepzselnek.
2. Ez a szett ez zseniális, egy mackó nadrág kellett volna még alulra, hogy igazán mókás legyen.
Toca
Mondjuk ha a riporter képes lett volna feltenni 20 méter alatt egy kérdést, nem egy állításról kért volna véleményt, akkor kapott volna valami frappáns választ, én ezt olvastam le Orbán őszinte kiváncsiságot tükröző arcáról, de megértem, hogy nem volt türelme megvárni, nekem se lett volna. Egy jó kérdés 5-6 szó, 2 másodperc.
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
több mint 2 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20230926_nepszamlalas_eredmenyek_ksh_vallas_demografiaÍme a népszámlálás eredményei: 900 ezer katolikus eltűnt, öregszik a társadalom
több mint 2 éve
A "Szia, Uram" meme csávót ki is lehet cserélni 1-1-ben ezzel.www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO82. Ez a szett ez zseniális, egy mackó nadrág kellett volna még alulra, hogy igazán mókás legyen.
omg, hogy néz ki.
Toca
több mint 2 éve
Amúgy erre is jár a +1. Mehetett volna vele és kerdezgethette volna erre bevárta a bizti őröket. Lehet a kamera madzagos volt 😀Jó, hát ki bántaná a kedves vezetőt? Mindenki szereti.+1: hetek óta odajár, házszámra, percre pontosan be tudta lőni a 4, hogy mikor jelenik meg.www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8Pár dolog felmerült bennem:
omg, hogy néz ki.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Jó, hát ki bántaná a kedves vezetőt? Mindenki szereti.+1: hetek óta odajár, házszámra, percre pontosan be tudta lőni a 4, hogy mikor jelenik meg.www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8Pár dolog felmerült bennem:
omg, hogy néz ki.
Toca
több mint 2 éve
Hát nem Erdogan testőrei védik...+1: hetek óta odajár, házszámra, percre pontosan be tudta lőni a 4, hogy mikor jelenik meg.www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8Pár dolog felmerült bennem:
omg, hogy néz ki.
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
+1: hetek óta odajár, házszámra, percre pontosan be tudta lőni a 4, hogy mikor jelenik meg.www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8Pár dolog felmerült bennem:
omg, hogy néz ki.
Toca
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8Pár dolog felmerült bennem:
omg, hogy néz ki.