Politika
68 feliratkozó
több mint 1 éve
Ami még mindig nagyon durva, hogy az EP-re leadott Fidesz voksok még mindig majdnem 2 millió, kb 25000 kell hozzá. Félelmetes, hogy ezek még mindig így uralják a teret. Bár sztem tartalék nincs benne, és a TISZA pár hónap alatt kb. 1.4M. Ez viszont ígéretes.
több mint 1 éve
Na akkor megpróbálok válaszolni, korábban már írtam erről mikor felbukkant, de vszeg arról lemaradtál 😊Na Kètfarkúaknak van egy tőlem. TarrZolira nem voltam hajlandó szavazni. Megyei listán sajna a fügyiszesek voltak èrtelmezhetőek. Helybe meg civilek (tènyleg azok 😛)Tarr Zoltán mitől ennyire vállalhatatlan a számodra? Én keveset tudok róla, ezért is érdekel
dande2
Tito05
Ő egy lelkészgenerációval fölém tartozik a rendszer váltás környékén volt fiatal és járta a teológiát, kezdte a 90-es évek közepén a lelkészi szolgálatát. Politikailag elég érzékeny időben (tudom melyik nem az 😛) Édesapja is lelkipásztor volt, egy tehetséges, hívő ember, aki azonban ha nem is szolgálta ki a 90-es évek előtti rendszert, de jól elevickélt benne, mint a Magyar Bibliatársulat (Biblikiadások fordítások) és a Kálvin Kiadó (egyházi könyvkiadó vállalat) vezetője és az egyházi sajtó irányító embere (ugye tudjuk akkor mennyire volt független bármilyen sajtó is) Sokat tett az egyházért, de nem vádolható azzal, hogy politikailag semleges lett volna és nem éppen a jobb oldal felé húzott. Zoltán pedig amint elvégezte a teológiát, ahelyett, hogy ment volna gyülekezeti szolgálatba, jó részt apja örökségének köszönhetően is mindjárt a református zsinat hivatalvezetői pozíciójában találta magát. Mely pozició, akár mennyire is szépítjük nem szépítjük megint csak nem apolitikus volt már akkor sem, és ma sem. Csak akkor (nem túl szomjas) Bölcskei vezette egyház a baloldal társáságát kereste, részesítette előnyben, ezért is volt akkora balhé a Miépes Hegedűs famílis körül. Tarr Zoli is ezt a baloldali vonalat erősítette. Aztán Bogárdi Szabó István püspökségével, Bölcskei "távozásával" kezdett fordulni a széljárás, és közben balogzoli a politikai jobb oldalról fidesz oldalról már első fidesz kormány alatt kezdte a református egyházat és a fideszt egymás felé terelni. Ideológialiag is. Tarr Zoli ezt érzékelve igyekezett felszínen maradni, de egyre szűkült a mozgás tere. Valójában az egyház és állam szétválasztására való nagy törekvése mely elmondása szerint 2015 környékén megfeneklett és amiatt távozott a lelkészi szolgálatból (amiben tulajdonképpen soha nem is volt hiszen hivatalban dolgozott világ életében, gyülekezetbe sose merészkedett ki, akár csak az apja) annak a kudarca részéről, hogy a baloldali befolyás teljesen elveszett az egyházban. Szóval nagyon "szép" amit most előad, a szegény üldözött és kiátkozott lelkipásztor, akiről lemondott az egyháza és hogy kicsinálták, csak khm....szóval ezért vállalhatatlan (semmivel nem jobb mint a most jogosan elővett balogzoli csak kevésbé volt látványos az ő szerepe....eddig). Attól tartok a fiatalabb lelkészgeneráció ezt nem tudja már vele kapcsolatban és a választók sem nyilván, így most könnyedén eladhatja magát.
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Boldog Karácsonyt!
több mint 1 éve
Karigeri ezt nyerte, feltéve ha az újraszámlálás más eredményt nem hoz ki.
built for this shit
több mint 1 éve
324 99,85%legújabb frissítés után csökkent mindkettő szavazata 😀
Bence94
built for this shit
több mint 1 éve
324 99,85%
több mint 1 éve
Óbuda és I. kerület van vissza.
built for this shit
több mint 1 éve
216 - 99,26%-nál
több mint 1 éve
Vajon Merczel tomikát mikor rúgjAk picsàn?
több mint 1 éve
Ezt behúzza Gerifasz.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
325 - vélhetően eldőlt7000 szavazólap van vissza.
Szesze
built for this shit
több mint 1 éve
ekkora edging még nem volt a magyar politikában.97szavazat a mostani különbségLefújhatná már a spori a meccset, jóvanezígy
Klaci79
eaglesmcnabb
built for this shit
több mint 1 éve
147-re csökkent 😊 csak nincs vége
több mint 1 éve
Jó éjt szintén....
több mint 1 éve
Nem irigylem szegény venezuelaiakat, ha kiderül, hogy véletlen rossz helyre ikszeltek a főpolgármester választáson, holnap mehetnek haza.
több mint 1 éve
4,95 a momentum, de már csak 4%
több mint 1 éve
na jó éjt, kitartás a számlálóknak 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
325
több mint 1 éve
325 - vélhetően eldőlt
több mint 1 éve
97szavazat a mostani különbségLefújhatná már a spori a meccset, jóvanezígy
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
de legalább a Kétfarkú szerzett időközben még egy mandátumot. most már Fidesz 10 - Tisza 10.Momentum becsúszik a fővárosi közgyűlésbe?38 ezer szavazat kell kb, több mint ezer hiányzik, szóval nem valószínű.
deyell
Jakehomer
built for this shit
több mint 1 éve
Oké, akkor először is: mi Kovács Gergő és a kutyák elképzelése a világról, mert nekem ezt évek óta nem sikerült kitalálnom (se 'Orbán, se Gyurcsány' nem elképzelés a világról).Több mindent, kevesebb semmit!
Másodszor, ha te tényleg azt gondolod, hogy a kutyákon kívül minden párt a Fidesz szatellit pártja, akkor neked konteód van, gyógyulást.
ender1112
Tepper takarodj!