Politika
66 feliratkozó
5 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (húsvét vasárnapi adatokkal frissítve)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
24.hu/kozelet/2023/09/12/kele-janos-ungar-peter-reakcio-orban-viktor-korrupcio-adriai-nyaralas-milliardosgyerek-ellenzek/"Érzem (…) az elkényeztetett, címeres pólyába született milliárdosgyerekekre jellemző fennhéjázó gőgöt, a mély intellektuális megvetést és lenézést. Ő jobban tudja. Ő látta, ő találkozott vele, ő hallotta beszélni. Ő levonta a kovetkeztetést. Ő, ő, ő. A világ közepe. A bezzeggyerek."
Mellettem eléggé elment ez az Ungár sztori. Tudok a családról, a zseni történész mamával meg a gyerekekkel, de nem igazán foglalkoztattak. A partizán interjút viszont nem is tudom miért, de megnéztem, és gyakorlatilag éppen az volt utána a benyomásom amit ez a Kele a fenti mondatban leírt. (A Kelét sem ismerem, csak az interjút láttam most meg ebbe a cikkbe olvastam bele.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna, hogy az index-nèl meleg szarig benyalósabban tud manapság interjú készülni az online térben de amit a 24.hu (!!) művelt a Borkaival (!!!) arra még a magyar nemzet is elismerően csettintene.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Visítottam: "A gazdaságfejlesztési miniszter szerint épp reglobalizáció zajlik, csak épp nem a piac, hanem a politika osztja újra a lapokat"www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127Sok volt a halucinogén.
Beki
empty taxi
Bárcsak így lenne (nyilván miután a leggazdagabb 1% vagyonát újraosztották), de nagyon nem így van.

több mint 2 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127Sok volt a halucinogén.
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
www.portfolio.hu/gazdasag/20230912/nagy-marton-magyarorszag-mentheti-meg-az-europai-ipart-639127
több mint 2 éve
jaja. az új seprűnek muszáj valami látható dolgot csinálni kezdésnek, neki ez eddig hiányzott.24.hu/belfold/2023/09/11/szalay-bobrovniczky-kristof-petofi-laktanya-atnevezes-maria-terez-uzenet-anyaknak-noknek/"Te, Kristóf, te már miniszter vagy?"
first things first. majd pontosabban lőnek tőle. meg ezzel biztos tényleg le lehet hatni az anyákra, főleg azokra, akiknek a porontya nem ott fog szolgálni.
még véletlenül sem a hagyományok meg minden.
slowmotion
"Aha, már pár hónapja"
"Neveztél már át valamit?"
"Még nem"
"Akkor lófasz vagy te, nem miniszter"
StormST
van pl az a fószer, aki most átvette/átveszi az egykori akadémiai kutatóhálózatot. na ugye amikor anno leválasztották ezeket (meg az ingatlanokat) az Akadémiáról, akkor ELKH-nak nevezték el. most jött valami új vezető, és az ELKH-t átnevezik Magyar Kutatási Hálózattá, meg a mailszervert is átnevezik ek-cerről hunrenre.
az már elég látható, és komolyságot sugárzó változás, nem?
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/11/szalay-bobrovniczky-kristof-petofi-laktanya-atnevezes-maria-terez-uzenet-anyaknak-noknek/"Te, Kristóf, te már miniszter vagy?"
first things first. majd pontosabban lőnek tőle. meg ezzel biztos tényleg le lehet hatni az anyákra, főleg azokra, akiknek a porontya nem ott fog szolgálni.
slowmotion
"Aha, már pár hónapja"
"Neveztél már át valamit?"
"Még nem"
"Akkor lófasz vagy te, nem miniszter"

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/11/szalay-bobrovniczky-kristof-petofi-laktanya-atnevezes-maria-terez-uzenet-anyaknak-noknek/first things first. majd pontosabban lőnek tőle. meg ezzel biztos tényleg le lehet hatni az anyákra, főleg azokra, akiknek a porontya nem ott fog szolgálni.
több mint 2 éve
Mindenki hibás, csak mi nem...24.hu/fn/gazdasag/2023/09/11/inflacio-arspekulaciot-osszejatszast-is-gyanit-a-gvh/
több mint 2 éve
24.hu/kozelet/2023/09/11/ner-luxusjacht-biznisz-szijj-laszlo-rencsar-kalman-soltut-duna-aszfalt-milliardok/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
annyit.blog.hu/2013/06/13/a_magyar_jovo_megtekintheto_ormenyorszagban?fbclid=IwAR1O1P4lZZxh2aC9Ea2o0fVOODm1cwWI75xKzs48Zc6QiLxaz0-cM11xFaIValaki linkelte a Kardos post alá, rossz olvasni...mennyire ilyen irányba tartunk. Ez egy 2013 post..
több mint 2 éve
telex.hu/zacc/2023/09/06/hetszinvirag-olvasokonyv-3-osztaly-borito-szavazasRákosi Mátyás elvtárs, pajtás!
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
index.hu/kulfold/2023/09/10/budapest-taskent-kozvetlen-legijarat-megszunese-szijjarto-peter-kulugyminiszter/Szép volt Petya!
több mint 2 éve
Haaat, ez az attitud mondjuk az egesz vilagra jellemzo volt, aztan eloretort a populizmus es azota a “hulyek” hallatjak a hangjukat.Lofaszt tunt el, a Bajerek mit csinalnak a tv musoraikban?Szerintem a hetiheteseseken azt a belpesti (főleg magát liberálisnak mondó) értelmiségi réteget értette, akikre tényleg jellemző volt a lenéző, fennhéjázó "nemértitek ti, hülyék vagytok hozzá" attitűd. Engem is kiborított egyébként.
Nem volt baj azzal a Heti Hetessel lenyegeben, nem veletlenul volt annyira nezett. Persze tobben neztek amiatt h a Galvolgyi meg a Bajor evodnek a Hernadival, a Verebes meg neha odaszuszog valamit.Lúdas Solymi
Az egy másik dolog, hogy valóban, a mostani "jobboltalon" - inkább mondom hatalom párti oldalnak, mert semmi jobboldali nincs amúgy benne - is kielakult már jó ideje egy legalább ennyire nagyképű, fennhéjázó, másikat lenéző "megmondó" tömb. Ráadásul ezeket keblére is öleli a saját oldaluk, ami a volt belpesti libsikre kevésbé volt igaz. Emlékeim szerint a saját oldaluk is rendesen rühellte őket annak idején.
peterk2005 udvari bolond
Teny, lehetett volna az “atlagemberre” is tobb figyelmet azanni es megfelelo modon alakitani a dolgokat, de ez mindenhol problema volt, nem megyar sajatossag.
Most megkaptuk az ellenpolust, ami kicsucsosodik OV-ban, Szijjartoban, Koverben es Lazarban, mint fo hangokban…
több mint 2 éve
Lofaszt tunt el, a Bajerek mit csinalnak a tv musoraikban?Szerintem a hetiheteseseken azt a belpesti (főleg magát liberálisnak mondó) értelmiségi réteget értette, akikre tényleg jellemző volt a lenéző, fennhéjázó "nemértitek ti, hülyék vagytok hozzá" attitűd. Engem is kiborított egyébként.
Nem volt baj azzal a Heti Hetessel lenyegeben, nem veletlenul volt annyira nezett. Persze tobben neztek amiatt h a Galvolgyi meg a Bajor evodnek a Hernadival, a Verebes meg neha odaszuszog valamit.Lúdas Solymi
Az egy másik dolog, hogy valóban, a mostani "jobboltalon" - inkább mondom hatalom párti oldalnak, mert semmi jobboldali nincs amúgy benne - is kielakult már jó ideje egy legalább ennyire nagyképű, fennhéjázó, másikat lenéző "megmondó" tömb. Ráadásul ezeket keblére is öleli a saját oldaluk, ami a volt belpesti libsikre kevésbé volt igaz. Emlékeim szerint a saját oldaluk is rendesen rühellte őket annak idején.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
A hetiheteses meg SZDSZ-es minősítéseddel egyetértek. Jómagam a fidesz aktivizmusomból ugye SZDSZ szavazó lettem, és brutál nagyot kellett csalódnom '94-ben, úgyhogy én konkrétan gyűlöltem az egész bandát, mert úgy éreztem, hogy engem is elárultak.El is tűnt a heti hetes és az általa képviselt világ is.Nem ismerem személyesen, mint közszereplőt nem kedvelem.Én se csípem Kérit, de ez kibaszott aprólékos és szórakoztató töriórára sikeredett:Miért nem kedveled? A hangja, vagy az egyénisége nem tetszik?
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Egyrészt a politikai prognózisai sose tetszenek, sose jönnek be, ami nem lenne gond, de minden analízisében nagyon egyoldalúan, a saját prekoncepciói mentén elemez, mondhatni elfogultan.
Másrészt ő is a Heti hetes azon brancsának a része, akik morálisan mindent jobban tudnak, és ezáltal feljogosítva érezték magukat immorális minősítésekre. Magát a műsort 20-25 éve kedveltem, de a Gálvölgyi-Farkasházy-Kéri hármas volt az, akik ki akarták mindig rakni az erkölcsi iránytűt aképp, hogy mindenki hülye, aki nem úgy látja, mint ők.
És nem csak politikáról, hanem mondjuk mobiltelefonról (máig emlékszem a boomerkedésre, hogy minek a telefonnak más funkció, mint a telefonálás), kultúráról, minden az ő világképüktől eltérő dologról kinyilatkoztattak. Ott nemkedveltem meg Kérit.
Őszentsége Sobri Jóska
Azt gondolom, hogy ez így is van jól. Az nem volt egészséges, hogy a belpesti “értelmiség” - nem tartom amúgy annak őket - lényegében gúzsba kötött egy politikai oldalt. Az, hogy ma nincs szdsz, hogy a halálán van a szociáldemokrácia itthon az nagyban ezeknek a kulturjanicsároknak köszönhető.
Heller, Farkasházy & co. olyan janicsárok voltak, mint ma a megafon vagy a különböző intézetek “elemzői”, csak finomabb, olvasottabb volt a nexus és a saját politikai vezetőiket helyezték nyomás alá, nem az ellenfelet.
Az, hogy Orbán ezt felszámolta, illetve kiüldözte a kommunikáció világába a politikai vezetésből, az az egyik legokosabb lépése volt. Kár, hogy ezt a baloldalon nem értik meg és mèg mindig újságírók meg “értelmiségiek” próbálják megmondani a tutit.
Amadeus von Dollárbaloldal
Viszont. Lehet, hogy én lakom túl messze már "belpesttől", de nekem ez egy 10+ éves sztori. Mind letűnt janicsár, én ma ilyeneket nem látok. Hozzám legalábbis nem jutnak el, az inger küszöbömet nem képesek átütni. Ezt a "baloldalt" (és "liberálisokat") én már jó ideje nem látom. A "baloldal" az ma a DK (idézőjelben, de ha kell odatenni valakit, nincs más), a fő kormány kritikusok meg a Puzsér félék, meg volt Fideszes, kikopott konzervatív, jobbikos és hasonló fazonok. Plusz kis színesnek van a Karácsony féle csapat meg a Momentum. Plusz még a kutyák időnként odapisilnek a járdára. Olyanok amilyenek, de ezek mindegyike messze van attól a belpesti fertőtől amiről beszélsz.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 2 éve
Ez igaz. Nem is politikusként folytatta.🙂 (Utoljára én kb. hat-hét évvel ezelőtt találkoztam vele, akkor nagyon maga alatt volt. Előtte halt meg a fia.)Jó hangulatban volt, sokat nevetett. A Stúdió K azért jobban állt neki, mint a politika.Valóban nem mai darab. Elmúlt 80 éves. Nem tudom, most milyen szellemi állapotban van, de azt tudom, hogy briliáns elme volt.Elővettem az 1990-es parlamenti almanachot, egy kis nosztalgia. Nevek az első szabadon választott parlament SZDSZ-frakciójából: Darvas Iván, Demszky Gábor, Derdák Tibor, Dornbach Alajos, Eörsi Mátyás, Fodor Tamás, Göncz Árpád, Hack Péter, Haraszti Miklós, F. Havas Gábor, Hodosán Róza, Iványi Gábor, Kőszeg Ferenc, Kuncze Gábor, Lotz Károly, Magyar Bálint, Mádai Péter, Mécs Imre, Pető Iván, Rajk László, Raj Tamás, Ráday Mihály, Solt Ottilia, Szabó Miklós, Szent-Iványi István, Tamás Gáspár Miklós, Tölgyessy Péter, Vásárhelyi Miklós.Fodor Tamással csütörtökön egy színházi előadáson találkoztam. Hát, már ő sem egy mai darab.
Azért, na...
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Jó hangulatban volt, sokat nevetett. A Stúdió K azért jobban állt neki, mint a politika.Valóban nem mai darab. Elmúlt 80 éves. Nem tudom, most milyen szellemi állapotban van, de azt tudom, hogy briliáns elme volt.Elővettem az 1990-es parlamenti almanachot, egy kis nosztalgia. Nevek az első szabadon választott parlament SZDSZ-frakciójából: Darvas Iván, Demszky Gábor, Derdák Tibor, Dornbach Alajos, Eörsi Mátyás, Fodor Tamás, Göncz Árpád, Hack Péter, Haraszti Miklós, F. Havas Gábor, Hodosán Róza, Iványi Gábor, Kőszeg Ferenc, Kuncze Gábor, Lotz Károly, Magyar Bálint, Mádai Péter, Mécs Imre, Pető Iván, Rajk László, Raj Tamás, Ráday Mihály, Solt Ottilia, Szabó Miklós, Szent-Iványi István, Tamás Gáspár Miklós, Tölgyessy Péter, Vásárhelyi Miklós.Fodor Tamással csütörtökön egy színházi előadáson találkoztam. Hát, már ő sem egy mai darab.
Azért, na...
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Valóban nem mai darab. Elmúlt 80 éves. Nem tudom, most milyen szellemi állapotban van, de azt tudom, hogy briliáns elme volt.Elővettem az 1990-es parlamenti almanachot, egy kis nosztalgia. Nevek az első szabadon választott parlament SZDSZ-frakciójából: Darvas Iván, Demszky Gábor, Derdák Tibor, Dornbach Alajos, Eörsi Mátyás, Fodor Tamás, Göncz Árpád, Hack Péter, Haraszti Miklós, F. Havas Gábor, Hodosán Róza, Iványi Gábor, Kőszeg Ferenc, Kuncze Gábor, Lotz Károly, Magyar Bálint, Mádai Péter, Mécs Imre, Pető Iván, Rajk László, Raj Tamás, Ráday Mihály, Solt Ottilia, Szabó Miklós, Szent-Iványi István, Tamás Gáspár Miklós, Tölgyessy Péter, Vásárhelyi Miklós.Fodor Tamással csütörtökön egy színházi előadáson találkoztam. Hát, már ő sem egy mai darab.
Azért, na...
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
több mint 2 éve
A Heti Hetesbe nem hívtak be kormánytagokat nyilatkozni.Lofaszt tunt el, a Bajerek mit csinalnak a tv musoraikban?El is tűnt a heti hetes és az általa képviselt világ is.Nem ismerem személyesen, mint közszereplőt nem kedvelem.Én se csípem Kérit, de ez kibaszott aprólékos és szórakoztató töriórára sikeredett:Miért nem kedveled? A hangja, vagy az egyénisége nem tetszik?
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Egyrészt a politikai prognózisai sose tetszenek, sose jönnek be, ami nem lenne gond, de minden analízisében nagyon egyoldalúan, a saját prekoncepciói mentén elemez, mondhatni elfogultan.
Másrészt ő is a Heti hetes azon brancsának a része, akik morálisan mindent jobban tudnak, és ezáltal feljogosítva érezték magukat immorális minősítésekre. Magát a műsort 20-25 éve kedveltem, de a Gálvölgyi-Farkasházy-Kéri hármas volt az, akik ki akarták mindig rakni az erkölcsi iránytűt aképp, hogy mindenki hülye, aki nem úgy látja, mint ők.
És nem csak politikáról, hanem mondjuk mobiltelefonról (máig emlékszem a boomerkedésre, hogy minek a telefonnak más funkció, mint a telefonálás), kultúráról, minden az ő világképüktől eltérő dologról kinyilatkoztattak. Ott nemkedveltem meg Kérit.
Őszentsége Sobri Jóska
Azt gondolom, hogy ez így is van jól. Az nem volt egészséges, hogy a belpesti “értelmiség” - nem tartom amúgy annak őket - lényegében gúzsba kötött egy politikai oldalt. Az, hogy ma nincs szdsz, hogy a halálán van a szociáldemokrácia itthon az nagyban ezeknek a kulturjanicsároknak köszönhető.
Heller, Farkasházy & co. olyan janicsárok voltak, mint ma a megafon vagy a különböző intézetek “elemzői”, csak finomabb, olvasottabb volt a nexus és a saját politikai vezetőiket helyezték nyomás alá, nem az ellenfelet.
Az, hogy Orbán ezt felszámolta, illetve kiüldözte a kommunikáció világába a politikai vezetésből, az az egyik legokosabb lépése volt. Kár, hogy ezt a baloldalon nem értik meg és mèg mindig újságírók meg “értelmiségiek” próbálják megmondani a tutit.
Nem volt baj azzal a Heti Hetessel lenyegeben, nem veletlenul volt annyira nezett. Persze tobben neztek amiatt h a Galvolgyi meg a Bajor evodnek a Hernadival, a Verebes meg neha odaszuszog valamit.
Es igen, befolyasolo volt, sokszor nagyon egyoldalu, de az ilyen musorral nincs problema, foleg akkor ha ertelmes emberek kepesek normalisan megnyilvanulni es kapsz egy benyomast.
Es meg ha nem is ertesz egyet vagy eppen ha egyetertesz, ezek alakitjak a gondolkodasodat, vilagnezetedet.
Ha valasztanom kelleni kozottuk meg a Bayerek fele kozott, akkor inkabb az elobbi.
Lúdas Solymi
A Bayer Show-ban szinte minden hétre jut egy NER-es politikus bohóc.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Lofaszt tunt el, a Bajerek mit csinalnak a tv musoraikban?El is tűnt a heti hetes és az általa képviselt világ is.Nem ismerem személyesen, mint közszereplőt nem kedvelem.Én se csípem Kérit, de ez kibaszott aprólékos és szórakoztató töriórára sikeredett:Miért nem kedveled? A hangja, vagy az egyénisége nem tetszik?
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Nem volt baj azzal a Heti Hetessel lenyegeben, nem veletlenul volt annyira nezett. Persze tobben neztek amiatt h a Galvolgyi meg a Bajor evodnek a Hernadival, a Verebes meg neha odaszuszog valamit.
Es igen, befolyasolo volt, sokszor nagyon egyoldalu, de az ilyen musorral nincs problema, foleg akkor ha ertelmes emberek kepesek normalisan megnyilvanulni es kapsz egy benyomast.
Es meg ha nem is ertesz egyet vagy eppen ha egyetertesz, ezek alakitjak a gondolkodasodat, vilagnezetedet.
Ha valasztanom kelleni kozottuk meg a Bayerek fele kozott, akkor inkabb az elobbi.
több mint 2 éve
Elővettem az 1990-es parlamenti almanachot, egy kis nosztalgia. Nevek az első szabadon választott parlament SZDSZ-frakciójából: Darvas Iván, Demszky Gábor, Derdák Tibor, Dornbach Alajos, Eörsi Mátyás, Fodor Tamás, Göncz Árpád, Hack Péter, Haraszti Miklós, F. Havas Gábor, Hodosán Róza, Iványi Gábor, Kőszeg Ferenc, Kuncze Gábor, Lotz Károly, Magyar Bálint, Mádai Péter, Mécs Imre, Pető Iván, Rajk László, Raj Tamás, Ráday Mihály, Solt Ottilia, Szabó Miklós, Szent-Iványi István, Tamás Gáspár Miklós, Tölgyessy Péter, Vásárhelyi Miklós.Fodor Tamással csütörtökön egy színházi előadáson találkoztam. Hát, már ő sem egy mai darab.
Azért, na...
nagylaza, főpohárnok
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Elővettem az 1990-es parlamenti almanachot, egy kis nosztalgia. Nevek az első szabadon választott parlament SZDSZ-frakciójából: Darvas Iván, Demszky Gábor, Derdák Tibor, Dornbach Alajos, Eörsi Mátyás, Fodor Tamás, Göncz Árpád, Hack Péter, Haraszti Miklós, F. Havas Gábor, Hodosán Róza, Iványi Gábor, Kőszeg Ferenc, Kuncze Gábor, Lotz Károly, Magyar Bálint, Mádai Péter, Mécs Imre, Pető Iván, Rajk László, Raj Tamás, Ráday Mihály, Solt Ottilia, Szabó Miklós, Szent-Iványi István, Tamás Gáspár Miklós, Tölgyessy Péter, Vásárhelyi Miklós.Azért, na...
több mint 2 éve
Nem lesz itt kormányváltás, Annácska is fideszes 😊index.hu/belfold/2023/09/09/kelemen-anna-bezzeg-lentulai-krisztian-orban-viktor-fidesz-gyurcsany-ferenc/
több mint 2 éve
Persze, hogy nem. Szürreális ötlet egy kalap alá venni a saját oldalát állandóan kritizáló szoclib „belpesti értelmiséget” a fideszes propagandistákkal.Heller, Farkasházy & co. olyan janicsárok voltak, mint ma a megafon vagy a különböző intézetek “elemzői”, csak finomabb, olvasottabb volt a nexus és a saját politikai vezetőiket helyezték nyomás alá, nem az ellenfelet.Hát ez alapján pont nem az jut eszembe, hogy olyanok mint a megafon.
zinedine5
Nem kezdek el kisregényt írni arról, hogy miért tűnt el az SZDSZ, de ennek vajmi kevés köze van a „kulturjanicsárokhoz”, sokkal inkább a rossz stratégiai döntésekhez (nem a szocikkal kötött koalícióra, hanem pl. a vidéki szervezetek tudatos elsorvasztására gondolok), a doktrinerséghez és a kurvasághoz. Utóbbira szép példa a megélhetési Kóka János pajzsra emelése: hogy a francba lehetett ez a csávó 2006-ban második az országos listán? Az akkor már teljesen hiteltelen Fodor Gábor pedig a harmadik?
Az SZDSZ egy idő után olyan negatív spirálba került, amiből nem tudott szabadulni. Nekem nagyon hiányzik egy olyan liberális párt, amilyen kezdetekkor az SZDSZ volt. Azért, amivé lett, nem kár.