Politika
66 feliratkozó
5 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (húsvét vasárnapi adatokkal frissítve)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
ne viccelődjünk már ilyen vonákkal 😀ha igy haladunk visszater meg David Ibolya is.
ki lesz a kövi megváltó? medgyessy?
thebeke
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2023/09/jelentett-a-penzugyminiszterium-egyetlen-honap-alatt-358-milliard-forinttal-nott-a-deficit
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230908_Ungar_Peter_Adria_Orban_Viktor_Momentumez amúgy miért hírértékű? mintha nem lenne ismert, hogy a srác "ellenzéki", anyja pedig ősfideszes 😀
NB2
ha úgy szólna a cikk, hogy Schmidt Mária (fideszes) kormánybiztos lányának horvátországi nyaralójában töltötte a vakációt, végeredmény ugyanaz lenne, cserébe nem lenne "felháborodás, hogy ellenzéki kapcsolattal rendelkezőknél nyaral OV..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230908_Ungar_Peter_Adria_Orban_Viktor_Momentum
több mint 2 éve
Pedig van. Az alsó néprétegekben, a redneckek körében stabil a támogatottsága, de az értelmiségi holdudvar átmegy passzívba.Nincs olyan, hogy kiábrándult fideszes, ahogyan nincs kiábrándult katolikus és maffiózó sem. Vagy bent vagy, vagy kapa. Nincs kiábrándulás.A szép az, hogy csak félig irónia.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
Ha átviszik a küszöböt már jó
FLZOLI
ki a célpont? mármint reálisan ki fogja őket választani?
sztem ennél nagyobb pofára esés max párizsis peti
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
A közvetlen környezetemben beszéltem két Kiábrándulttal, az egyik nem megy el szavazni, a másik LMP. Mondjuk ezek városi értelmiségi arcok, nem tudom, vidéken a hasonló társadalmi státuszú egyéneknél ez hogyan megy (a napelem most kicsapta a villanyt, azt látom).
Dzsokijuing
Még mindig pártként tekint mindenki a fideszre….
Amadeus von Dollárbaloldal
Nálunk, Csepelen pl. a helyi jobbos értelmiség egy része a kizárt polgit támogatja Szilárddal szemben.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Na, mar a kanadai nyugdíjasok is bealltak brusszel, soros és a migránsok melle akik miatt ilyen ramaty lett a gazdaságunk és szenvedünk?www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/a-kanadai-nyugdijasok-miatt-kell-megvenni-a-ferihegyi-repuloteret-orban-balazs-szerint/?fbclid=IwAR0Vmpwy3D8dlis7Fgkzi1DHUYT_x1eGl5kir5L-7nNxYR8DSY2JbGeEg-k_aem_AcF9hee_1DG6c6sJ_tU3i8ZIPTOKmqfjD6L8ZbhzaBeACgVj_FQ9pPbUG9VmfYl7OzY
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
ne viccelődjünk már ilyen vonákkal 😀ki lesz a kövi megváltó? medgyessy?
több mint 2 éve
Pont tegnap dumáltam egy ismerősömmel, hogy valszeg a 2006 környéki Jobbikot egyrészt fundolták a Fidesz felől is (erről pl. Zagyva Gyula már nyilatkozott), másrészt kaptak pénzt Gyurcsányéktól is, hogy vegyenek át Fideszközeli témákat, hátha sikerül a Fideszt lefasisztázni.Kevés opportunistább figura volt az elmúlt 33 évben a magyar politikában, mint Vona Gábor.Ezen nagyon fogok nevetni. Onnantól nehéz lenne mèg Orbánnak is elbábozni kifelé, hogy nem Afrika-alsó vagyunk.Az zseniális lenne a Fidesztől, ha eléri, hogy annyi párt indul "ellenzéki" oldalon, hogy egyik se éri el az 5 százalékot, így mind a 199 fizető helyre fideszes ülhetne be. És végülis ehhez 10 százaléknyi szavazat is elég lehet.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
FLZOLI
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Vona a fidesz embere. Kár fecsérelni rá a szót. A cukivizslás Schiffer András.
Amúgy meg csak aktuális lesz a poén, miszerint akkor lesz Orbánnak ellenzéke, ha csinál magának.
Jobbik, Magyar Gárda, zsidózás, cigányozás majd barátság a Momentummal, (elnézést akiket megbántottam, mi kell még?) végül Gyurcsánnyal haverkodik.
telex.hu/zacc/2023/09/07/vona-gabor-videok-ciganybunozes-holokauszt
vpi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ő csak punk 😁kiábrándult katolikus vagy maffiózó vagy?kikérem magamnak!Nincs olyan, hogy kiábrándult fideszes, ahogyan nincs kiábrándult katolikus és maffiózó sem. Vagy bent vagy, vagy kapa. Nincs kiábrándulás.A szép az, hogy csak félig irónia.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
FLZOLI
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
A közvetlen környezetemben beszéltem két Kiábrándulttal, az egyik nem megy el szavazni, a másik LMP. Mondjuk ezek városi értelmiségi arcok, nem tudom, vidéken a hasonló társadalmi státuszú egyéneknél ez hogyan megy (a napelem most kicsapta a villanyt, azt látom).
Dzsokijuing
ángárd
Gróf de sutianap
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
sose vótam katolikus, nem is leszekkiábrándult katolikus vagy maffiózó vagy?kikérem magamnak!Nincs olyan, hogy kiábrándult fideszes, ahogyan nincs kiábrándult katolikus és maffiózó sem. Vagy bent vagy, vagy kapa. Nincs kiábrándulás.A szép az, hogy csak félig irónia.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
FLZOLI
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
ángárd
Gróf de sutianap
peach
a maffián még gondóxom

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Megafon most nagyon tolja ezt a dugó témát, elindult a hadjárat. Vitézy is eléggé beleszállt Lázárba, megy az adok kapok. Pedig ő jó "független" volt eddig.
Kíváncsi leszek kit indítanak KariGeri ellen, jó lenne már megnevezni. Remélém Puzsér újra indul 😁
több mint 2 éve
kiábrándult katolikus vagy maffiózó vagy?kikérem magamnak!Nincs olyan, hogy kiábrándult fideszes, ahogyan nincs kiábrándult katolikus és maffiózó sem. Vagy bent vagy, vagy kapa. Nincs kiábrándulás.A szép az, hogy csak félig irónia.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
FLZOLI
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
ángárd
Gróf de sutianap
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Gyanítom, menedzsment szempontból már nincs Lölő. Andrea van.Kíváncsi vagyok mit gondoltok. Létezik, hogy Lölőt kilövik?Lölő csak egy stróman, egy álarc. Simicskát is simán levette Orbán, amikor már terhes volt, Lölőt is leveheti, nem sok múlik rajta, felvesz majd másikat.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Szerintem azért drága mulatság egy ilyen "kilövési engedély". Átirni utána a neveket, ráadásul a repülők pl osztrák lajstromban vannak, céges papírok minden. Hülyébbet meg úgyse nagyon találhatna Orbán. Gondolom, hogy ez az urizálás is le van beszélve. Nem járnának ezek Nizzába, meg a luxushajókra a főnök beleegyezése nélkül. Csak időnként úgy kell csinálni a pórnép felé, mintha ők sem tűrnék a hasonló cselekedeteket...hisz ez mégiscsak a nép szegény embereinek a pártja.Kíváncsi vagyok mit gondoltok. Létezik, hogy Lölőt kilövik?Ha megakarod érteni a Lölö jelenséget, minden Lölös cikket olvass olvass úgy, hogy Mészáros Lőrinc helyett “Mészáros Lőrinc” van.
Pl: “Mészáros Lőrinc” megvette Horvátország legnagyobb almatermelő cégét
Vagy: “Mészáros Lőrinc” megvette az ország legnagyobb őrző-védő cégét
És rájössz a valódi súlyára a nyilvánvaló strómannak. Ez olyan, mint amikor Harry Potter ki meri mondani Voldemort nevét. Nehogymár bárki is elhiggye, hogy Lölö diszponál az 1000 mrd felett. Így kilövés sincs. Ha Orbánnak valamiért kényelmetlen, akkor egy perc alatt a názsajándékba kapott láncfűrész lesz az egyetlen vagyona (jó, ő is kap egy kecskefarmot).
vpi
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok mit gondoltok. Létezik, hogy Lölőt kilövik?Ha megakarod érteni a Lölö jelenséget, minden Lölös cikket olvass olvass úgy, hogy Mészáros Lőrinc helyett “Mészáros Lőrinc” van.
Pl: “Mészáros Lőrinc” megvette Horvátország legnagyobb almatermelő cégét
Vagy: “Mészáros Lőrinc” megvette az ország legnagyobb őrző-védő cégét
És rájössz a valódi súlyára a nyilvánvaló strómannak. Ez olyan, mint amikor Harry Potter ki meri mondani Voldemort nevét. Nehogymár bárki is elhiggye, hogy Lölö diszponál az 1000 mrd felett. Így kilövés sincs. Ha Orbánnak valamiért kényelmetlen, akkor egy perc alatt a názsajándékba kapott láncfűrész lesz az egyetlen vagyona (jó, ő is kap egy kecskefarmot).
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 544
Kíváncsi vagyok mit gondoltok. Létezik, hogy Lölőt kilövik?Ez honnan jott?
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok mit gondoltok. Létezik, hogy Lölőt kilövik?Lölő csak egy stróman, egy álarc. Simicskát is simán levette Orbán, amikor már terhes volt, Lölőt is leveheti, nem sok múlik rajta, felvesz majd másikat.
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok mit gondoltok. Létezik, hogy Lölőt kilövik?
több mint 2 éve
azorbán sokkal nagyobb köröket írt le mint ő és aKevés opportunistább figura volt az elmúlt 33 évben a magyar politikában, mint Vona Gábor.Ezen nagyon fogok nevetni. Onnantól nehéz lenne mèg Orbánnak is elbábozni kifelé, hogy nem Afrika-alsó vagyunk.Az zseniális lenne a Fidesztől, ha eléri, hogy annyi párt indul "ellenzéki" oldalon, hogy egyik se éri el az 5 százalékot, így mind a 199 fizető helyre fideszes ülhetne be. És végülis ehhez 10 százaléknyi szavazat is elég lehet.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
FLZOLI
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Amúgy meg csak aktuális lesz a poén, miszerint akkor lesz Orbánnak ellenzéke, ha csinál magának.
Jobbik, Magyar Gárda, zsidózás, cigányozás majd barátság a Momentummal, (elnézést akiket megbántottam, mi kell még?) végül Gyurcsánnyal haverkodik.
vpi
kutyát nem érdekli, vígan hatalmon van
több mint 2 éve
Kevés opportunistább figura volt az elmúlt 33 évben a magyar politikában, mint Vona Gábor.Ezen nagyon fogok nevetni. Onnantól nehéz lenne mèg Orbánnak is elbábozni kifelé, hogy nem Afrika-alsó vagyunk.Az zseniális lenne a Fidesztől, ha eléri, hogy annyi párt indul "ellenzéki" oldalon, hogy egyik se éri el az 5 százalékot, így mind a 199 fizető helyre fideszes ülhetne be. És végülis ehhez 10 százaléknyi szavazat is elég lehet.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
FLZOLI
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Vallás, vagy inkább szekta...Nincs olyan, hogy kiábrándult fideszes, ahogyan nincs kiábrándult katolikus és maffiózó sem. Vagy bent vagy, vagy kapa. Nincs kiábrándulás.A szép az, hogy csak félig irónia.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
FLZOLI
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
több mint 2 éve
telex.hu/zacc/2023/09/06/hetszinvirag-olvasokonyv-3-osztaly-borito-szavazas😄😐

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Ashoka Tano kiábrándult a Jedi vallásból már bocs…Nincs olyan, hogy kiábrándult fideszes, ahogyan nincs kiábrándult katolikus és maffiózó sem. Vagy bent vagy, vagy kapa. Nincs kiábrándulás.A szép az, hogy csak félig irónia.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
FLZOLI
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
több mint 2 éve
kikérem magamnak!Nincs olyan, hogy kiábrándult fideszes, ahogyan nincs kiábrándult katolikus és maffiózó sem. Vagy bent vagy, vagy kapa. Nincs kiábrándulás.A szép az, hogy csak félig irónia.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
FLZOLI
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
ángárd

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Nincs olyan, hogy kiábrándult fideszes, ahogyan nincs kiábrándult katolikus és maffiózó sem. Vagy bent vagy, vagy kapa. Nincs kiábrándulás.A szép az, hogy csak félig irónia.A kiábrándult FideszesekNa én fel is szálltam a Vona párt vagonra.index.hu/belfold/2023/09/07/vona-gabor-bejelentes-ellenzek-partalapitas-masodik-reformkor-alapitvany/
FLZOLI
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Dzsokijuing