Politika
51 feliratkozó
több mint 1 éve
jó, hát a németeknél sem annyira gyakori a lakástulajdon, nagyon sokan csak bérlőkPont most néztem, zuglói lakópark 45 nm-es lakás 76 millió (új építés)...komolyan eszem-f@szom megállamennyire elszálltak a lakásárak, nem keveset kellene emelkednie a fizetéseknek, hogy az emberek lakást vehessenek, az meg megintcsak necces, hogy honnan lenne pénz a magasabb fizetésekre.www.facebook.com/100000733720126/posts/9636953156339046/?rdid=C5wUlEiqvRefP9HhHa a jogi lépések és a józan érvek nem elegendőek, akkor a TISZA utcára viszi a magyarokat. Nem csak a budapestieket, nem csak a TISZA-sokat, hanem minden jóérzésű magyar hazafit, köztük a fideszeseket és közösen megvédjük Orbántól, Lázártól, Rogántól, Habonytól és az összes hazaáruló bűnözőtől, valamint a velük kollaboráló hivataloktól, NER janicsároktól a magyar szuverenitást és a világ egyik legcsodálatosabb fővárosát!
NB2
A magyar emberek nemet mondanak az 500 méteres felhőkarcolóra, luxus bevásárlóközpontra és mecsetekre és igent a bérlakások ezreire és egy élhető városrészre.
Ez nekem több sebből vérzik. Szerintem a vidékiek nagy része biztos nem fog utcára menni emiatt.
Amellett nekem tetszenek a felhőkarcolók is. 😀
Ja, és nem bérlakások kellenek Péter, hanem rendes fizetés, hogy abból saját lakást vehessenek az emberek...
Mikey
a mi lakásunk pl 200e ft/m2 áron jött tizenhárom éve, igaz még 120-130 körül ráment a teljes felújítással együtt, akkor legyen bruttó 320-330e ft/m2.
ma 1,1-1,2m ft körül mennek négyzetméterenként, az ugye több, mint háromszoros emelkedés. a fizetések emelkedtek ennyit? nem hiszem, de az enyém biztosan nem.
slowmotion
Klaci79
több mint 1 éve
Pont most néztem, zuglói lakópark 45 nm-es lakás 76 millió (új építés)...komolyan eszem-f@szom megállamennyire elszálltak a lakásárak, nem keveset kellene emelkednie a fizetéseknek, hogy az emberek lakást vehessenek, az meg megintcsak necces, hogy honnan lenne pénz a magasabb fizetésekre.www.facebook.com/100000733720126/posts/9636953156339046/?rdid=C5wUlEiqvRefP9HhHa a jogi lépések és a józan érvek nem elegendőek, akkor a TISZA utcára viszi a magyarokat. Nem csak a budapestieket, nem csak a TISZA-sokat, hanem minden jóérzésű magyar hazafit, köztük a fideszeseket és közösen megvédjük Orbántól, Lázártól, Rogántól, Habonytól és az összes hazaáruló bűnözőtől, valamint a velük kollaboráló hivataloktól, NER janicsároktól a magyar szuverenitást és a világ egyik legcsodálatosabb fővárosát!
NB2
A magyar emberek nemet mondanak az 500 méteres felhőkarcolóra, luxus bevásárlóközpontra és mecsetekre és igent a bérlakások ezreire és egy élhető városrészre.
Ez nekem több sebből vérzik. Szerintem a vidékiek nagy része biztos nem fog utcára menni emiatt.
Ja, és nem bérlakások kellenek Péter, hanem rendes fizetés, hogy abból saját lakást vehessenek az emberek...
Mikey
a mi lakásunk pl 200e ft/m2 áron jött tizenhárom éve, igaz még 120-130 körül ráment a teljes felújítással együtt, akkor legyen bruttó 320-330e ft/m2.
ma 1,1-1,2m ft körül mennek négyzetméterenként, az ugye több, mint háromszoros emelkedés. a fizetések emelkedtek ennyit? nem hiszem, de az enyém biztosan nem.
slowmotion
több mint 1 éve
amennyire elszálltak a lakásárak, nem keveset kellene emelkednie a fizetéseknek, hogy az emberek lakást vehessenek, az meg megintcsak necces, hogy honnan lenne pénz a magasabb fizetésekre.www.facebook.com/100000733720126/posts/9636953156339046/?rdid=C5wUlEiqvRefP9HhHa a jogi lépések és a józan érvek nem elegendőek, akkor a TISZA utcára viszi a magyarokat. Nem csak a budapestieket, nem csak a TISZA-sokat, hanem minden jóérzésű magyar hazafit, köztük a fideszeseket és közösen megvédjük Orbántól, Lázártól, Rogántól, Habonytól és az összes hazaáruló bűnözőtől, valamint a velük kollaboráló hivataloktól, NER janicsároktól a magyar szuverenitást és a világ egyik legcsodálatosabb fővárosát!
NB2
Mikey
több mint 1 éve
streamable.com/48epcsMintha magamat látnám 10. osztályban amint francia órán próbálok kiselőadást tartani.
Az igen. Az a rémült tekintet az elején.
Hogy egy másik klasszikust idézzek: 'Iz dör eni kvescsön?'
Tactful Cactus
több mint 1 éve
streamable.com/48epcsHány éve EP képviselő ez a sejthalom? 15 éve?
Az igen. Az a rémült tekintet az elején.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/27/karacsony-gergely-nemzeti-vagyonkezelo-elovasarlasi-jogamugy ez engem is erdekelne a kollegaktol, hogy vajon ez tenyleg itt van-e.
Jól értem, hogy szerintük elővásárlással együtt jár a projekt?
Toca
mert oke, hogy az adasveteli szerzodest ugy veheted at elovasarlassal ha minden feltetelt teljesitesz. de itt ugye a projekt az kulon megallapodas resze.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
streamable.com/48epcsAz igen. Az a rémült tekintet az elején.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Valaki magyarázza már el! A Főváros folyamatosan panaszkodik, hogy nincs pénze. Most hirtelen meg akarják venni az a lepukkant területet, amire eddig is volt opciós joguk, mégis hagyták pusztulni. Kérdés: 1. miből veszik meg, 2. Az ott tervezett beruházásokra szintén honnan lesz pénz? Miközben a biodómot meg a lánchíd felújítást is csak passzolgatnák egymásnak az állammal. Jó ez a lokálpatriotizmus, meg hogy magyar föld ne kerüljön idegen kézbe, de szerintem nagyobb bűn a saját földet karba tett kézzel hagyni tönkremenni.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 1 éve
www.facebook.com/100000733720126/posts/9636953156339046/?rdid=C5wUlEiqvRefP9HhHa a jogi lépések és a józan érvek nem elegendőek, akkor a TISZA utcára viszi a magyarokat. Nem csak a budapestieket, nem csak a TISZA-sokat, hanem minden jóérzésű magyar hazafit, köztük a fideszeseket és közösen megvédjük Orbántól, Lázártól, Rogántól, Habonytól és az összes hazaáruló bűnözőtől, valamint a velük kollaboráló hivataloktól, NER janicsároktól a magyar szuverenitást és a világ egyik legcsodálatosabb fővárosát!
NB2
több mint 1 éve
Telex: Republikon: Tartja az 5 százalékos előnyét a Tisza, de lassult a növekedési üteme search.app/Aw4LS1JGQdRe26w56A Kutyapárt is bejutna.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/27/karacsony-gergely-nemzeti-vagyonkezelo-elovasarlasi-jognekem az tetszik hogy karigeriék nem csináltak semmit az egésszel
Jól értem, hogy szerintük elővásárlással együtt jár a projekt?
Toca
miközben kurvára nem is volt övék a terület 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/27/karacsony-gergely-nemzeti-vagyonkezelo-elovasarlasi-jogJól értem, hogy szerintük elővásárlással együtt jár a projekt?
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Amúgy ennek a cukrászdás storynak kivételesen európai vége lett, jó ilyet is olvasni időnként.Hát amennyi marketinget tol neki a kormány, az ellenzék, szinten tartják szépen a pingpongozással, hogy ki hogy használhatja ezt a szót, levan-e védetve.Most lépte át Majka a 9 millió kattintást 9 nap után.Meglássuk. A Grund, ami tényleg "ellenzéki himnuszként" funkcionált, hét év után 22 milliónál tart.Ahhoz még pörögni kell picit: Csurran, cseppen 4,5 millió, Belehalok 82 millió. (Amúgy nem nevezném hallgathatatlan szarnak.)Sajnos a választásokra ez 100 milla fölé fog menni bőven.
nagylaza, főpohárnok
Cruyffista
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Majkának kevés jobban sikerült dolgavan mint ez.
Toca
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Hát amennyi marketinget tol neki a kormány, az ellenzék, szinten tartják szépen a pingpongozással, hogy ki hogy használhatja ezt a szót, levan-e védetve.Most lépte át Majka a 9 millió kattintást 9 nap után.Meglássuk. A Grund, ami tényleg "ellenzéki himnuszként" funkcionált, hét év után 22 milliónál tart.Ahhoz még pörögni kell picit: Csurran, cseppen 4,5 millió, Belehalok 82 millió. (Amúgy nem nevezném hallgathatatlan szarnak.)Sajnos a választásokra ez 100 milla fölé fog menni bőven.
nagylaza, főpohárnok
Cruyffista
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Majkának kevés jobban sikerült dolgavan mint ez.
több mint 1 éve
Most lépte át Majka a 9 millió kattintást 9 nap után.Meglássuk. A Grund, ami tényleg "ellenzéki himnuszként" funkcionált, hét év után 22 milliónál tart.Ahhoz még pörögni kell picit: Csurran, cseppen 4,5 millió, Belehalok 82 millió. (Amúgy nem nevezném hallgathatatlan szarnak.)Sajnos a választásokra ez 100 milla fölé fog menni bőven.
nagylaza, főpohárnok
Cruyffista
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
a nagy streetfighter 😊444.hu/2025/01/27/bar-orban-azt-mondta-behuzza-a-feket-vegul-most-sem-vetozza-meg-magyarorszag-a-moszkva-elleni-szankciokat
origon persze hatalmas siker 😊
www.origo.hu/nagyvilag/2025/01/szijjarto-peter-magyarorszag-europai-bizottsag-eu-unio
Szerkesztette: NB2
több mint 1 éve
HVG -n fent van24.hu/belfold/2025/01/27/jaszai-gellert-szomszedja-ugyvedje-lebukas-4ig-reszvenyek-manipulalas/sztem a kerdest mar ott megvalaszoltak, hogy a 24 elofizetosse tette a cikket.
ezt vajon felfogja az egyszeri szavazó?
Amadeus the Young
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/01/27/jaszai-gellert-szomszedja-ugyvedje-lebukas-4ig-reszvenyek-manipulalas/sztem a kerdest mar ott megvalaszoltak, hogy a 24 elofizetosse tette a cikket.
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/01/27/jaszai-gellert-szomszedja-ugyvedje-lebukas-4ig-reszvenyek-manipulalas/Na ne vicceljünk már.
Amadeus the Young
Ők 4ig maximum a részegséget és az asszony/gyerekverést maximalizálják ki
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/01/27/jaszai-gellert-szomszedja-ugyvedje-lebukas-4ig-reszvenyek-manipulalas/ezt vajon felfogja az egyszeri szavazó?
több mint 1 éve
A Covid felemlegetése a kormánytól mi akar lenni?Ennél kevesebb szarabb témát tudnak felhozni az elmúlt évekből. Nem beszélve arról, hogy ott is a zsebek megtömése volt az elsődleges.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
10 043
akar idebalk.hu/2025/01/25/a-bojkott-sikerult-de-senki-sem-ismeri-a-kovetkezmenyeket/
több mint 1 éve
Haverjaim:Davemayer kert meg h megírjam nektek: ne remenykedjetek/idegeskedjetek feleslegesen.