Politika

51 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 792 — Cowboys fan
 www.facebook.com/100000733720126/posts/9636953156339046/?rdid=C5wUlEiqvRefP9Hh
NB2
Ha a jogi lépések és a józan érvek nem elegendőek, akkor a TISZA utcára viszi a magyarokat. Nem csak a budapestieket, nem csak a TISZA-sokat, hanem minden jóérzésű magyar hazafit, köztük a fideszeseket és közösen megvédjük Orbántól, Lázártól, Rogántól, Habonytól és az összes hazaáruló bűnözőtől, valamint a velük kollaboráló hivataloktól, NER janicsároktól a magyar szuverenitást és a világ egyik legcsodálatosabb fővárosát!
A magyar emberek nemet mondanak az 500 méteres felhőkarcolóra, luxus bevásárlóközpontra és mecsetekre és igent a bérlakások ezreire és egy élhető városrészre.

Ez nekem több sebből vérzik. Szerintem a vidékiek nagy része biztos nem fog utcára menni emiatt.
Amellett nekem tetszenek a felhőkarcolók is. 😀
Ja, és nem bérlakások kellenek Péter, hanem rendes fizetés, hogy abból saját lakást vehessenek az emberek...
Mikey
amennyire elszálltak a lakásárak, nem keveset kellene emelkednie a fizetéseknek, hogy az emberek lakást vehessenek, az meg megintcsak necces, hogy honnan lenne pénz a magasabb fizetésekre.

a mi lakásunk pl 200e ft/m2 áron jött tizenhárom éve, igaz még 120-130 körül ráment a teljes felújítással együtt, akkor legyen bruttó 320-330e ft/m2.
ma 1,1-1,2m ft körül mennek négyzetméterenként, az ugye több, mint háromszoros emelkedés. a fizetések emelkedtek ennyit? nem hiszem, de az enyém biztosan nem.
slowmotion
Pont most néztem, zuglói lakópark 45 nm-es lakás 76 millió (új építés)...komolyan eszem-f@szom megáll
Klaci79
jó, hát a németeknél sem annyira gyakori a lakástulajdon, nagyon sokan csak bérlők
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 237
NB2
Ha a jogi lépések és a józan érvek nem elegendőek, akkor a TISZA utcára viszi a magyarokat. Nem csak a budapestieket, nem csak a TISZA-sokat, hanem minden jóérzésű magyar hazafit, köztük a fideszeseket és közösen megvédjük Orbántól, Lázártól, Rogántól, Habonytól és az összes hazaáruló bűnözőtől, valamint a velük kollaboráló hivataloktól, NER janicsároktól a magyar szuverenitást és a világ egyik legcsodálatosabb fővárosát!
A magyar emberek nemet mondanak az 500 méteres felhőkarcolóra, luxus bevásárlóközpontra és mecsetekre és igent a bérlakások ezreire és egy élhető városrészre.

Ez nekem több sebből vérzik. Szerintem a vidékiek nagy része biztos nem fog utcára menni emiatt.
Ja, és nem bérlakások kellenek Péter, hanem rendes fizetés, hogy abból saját lakást vehessenek az emberek...
Mikey
amennyire elszálltak a lakásárak, nem keveset kellene emelkednie a fizetéseknek, hogy az emberek lakást vehessenek, az meg megintcsak necces, hogy honnan lenne pénz a magasabb fizetésekre.

a mi lakásunk pl 200e ft/m2 áron jött tizenhárom éve, igaz még 120-130 körül ráment a teljes felújítással együtt, akkor legyen bruttó 320-330e ft/m2.
ma 1,1-1,2m ft körül mennek négyzetméterenként, az ugye több, mint háromszoros emelkedés. a fizetések emelkedtek ennyit? nem hiszem, de az enyém biztosan nem.
slowmotion
Pont most néztem, zuglói lakópark 45 nm-es lakás 76 millió (új építés)...komolyan eszem-f@szom megáll
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 792 — Cowboys fan
NB2

Mikey

több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 134
 streamable.com/48epcs

Az igen. Az a rémült tekintet az elején.
Hogy egy másik klasszikust idézzek: 'Iz dör eni kvescsön?'
Tactful Cactus
Mintha magamat látnám 10. osztályban amint francia órán próbálok kiselőadást tartani.
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 029
 streamable.com/48epcs

Tactful Cactus
Hány éve EP képviselő ez a sejthalom? 15 éve?
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 939 — Lucas Scott
telex.hu/gazdasag/2025/01/27/karacsony-gergely-nemzeti-vagyonkezelo-elovasarlasi-jog

Jól értem, hogy szerintük elővásárlással együtt jár a projekt?
Toca
amugy ez engem is erdekelne a kollegaktol, hogy vajon ez tenyleg itt van-e.
mert oke, hogy az adasveteli szerzodest ugy veheted at elovasarlassal ha minden feltetelt teljesitesz. de itt ugye a projekt az kulon megallapodas resze.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 16 000
 streamable.com/48epcs

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Valaki magyarázza már el! A Főváros folyamatosan panaszkodik, hogy nincs pénze. Most hirtelen meg akarják venni az a lepukkant területet, amire eddig is volt opciós joguk, mégis hagyták pusztulni. Kérdés: 1. miből veszik meg, 2. Az ott tervezett beruházásokra szintén honnan lesz pénz? Miközben a biodómot meg a lánchíd felújítást is csak passzolgatnák egymásnak az állammal. Jó ez a lokálpatriotizmus, meg hogy magyar föld ne kerüljön idegen kézbe, de szerintem nagyobb bűn a saját földet karba tett kézzel hagyni tönkremenni.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 264
NB2

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 827 — Saturday Night Lights
Telex: Republikon: Tartja az 5 százalékos előnyét a Tisza, de lassult a növekedési üteme  search.app/Aw4LS1JGQdRe26w56
A Kutyapárt is bejutna.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 204 — The Mathematician
telex.hu/gazdasag/2025/01/27/karacsony-gergely-nemzeti-vagyonkezelo-elovasarlasi-jog

Toca
nekem az tetszik hogy karigeriék nem csináltak semmit az egésszel
miközben kurvára nem is volt övék a terület 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 22 438
A Mini-Dubaj lehetne a mostaniak Bős-nagymarosi vízlépcsője. Igazi hívószó, mindegy is mit jelent, mint anno.
Nem is volt érthető, miért nem ült rá idáig egy ilyen tuti témára.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 21 094 — Vikings fan

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 30 020 — nabege2@yahoo.com
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/475463129_9636953019672393_4022373362097710509_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx960x612&ctp=p600x600&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=xTy07wGcyiEQ7kNvwHsarYC&_nc_oc=AdqVZvvoz6cWEr9WS4d8_4Ojy7-nhYU70wMaBNcBlUWzFMp6LprDbv2YJCUhBDCnN1Q&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=nJm_bmLHgc3aOHro2hub-A&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQOnV3ZIrVDDx9dTeEIWwCfj1-Kbrdmy24LIpJXzMmXPUA&oe=6ACFED55
Péter Magyar
Beszéljünk világosan. Jelen formájában és feltételekkel nem fog felépülni a Maxi-Dubaj projekt! A TISZA, valamint a mellettünk álló milliók és minden jóérzésű ember ezt a beruházást közösen meg fogja...
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 526 — Keep pounding
Ahhoz még pörögni kell picit: Csurran, cseppen 4,5 millió, Belehalok 82 millió. (Amúgy nem nevezném hallgathatatlan szarnak.)
nagylaza, főpohárnok
Sajnos a választásokra ez 100 milla fölé fog menni bőven.
Cruyffista
Meglássuk. A Grund, ami tényleg "ellenzéki himnuszként" funkcionált, hét év után 22 milliónál tart.
nagylaza, főpohárnok
Most lépte át Majka a 9 millió kattintást 9 nap után.
Őszentsége Sobri Jóska
Hát amennyi marketinget tol neki a kormány, az ellenzék, szinten tartják szépen a pingpongozással, hogy ki hogy használhatja ezt a szót, levan-e védetve.
Majkának kevés jobban sikerült dolgavan mint ez.
Toca
Amúgy ennek a cukrászdás storynak kivételesen európai vége lett, jó ilyet is olvasni időnként.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 21 094 — Vikings fan
Ahhoz még pörögni kell picit: Csurran, cseppen 4,5 millió, Belehalok 82 millió. (Amúgy nem nevezném hallgathatatlan szarnak.)
nagylaza, főpohárnok
Cruyffista
Meglássuk. A Grund, ami tényleg "ellenzéki himnuszként" funkcionált, hét év után 22 milliónál tart.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Hát amennyi marketinget tol neki a kormány, az ellenzék, szinten tartják szépen a pingpongozással, hogy ki hogy használhatja ezt a szót, levan-e védetve.
Majkának kevés jobban sikerült dolgavan mint ez.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 479 — #NoStress
nagylaza, főpohárnok
Cruyffista
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 30 020 — nabege2@yahoo.com
a nagy streetfighter 😊

444.hu/2025/01/27/bar-orban-azt-mondta-behuzza-a-feket-vegul-most-sem-vetozza-meg-magyarorszag-a-moszkva-elleni-szankciokat

origon persze hatalmas siker 😊

www.origo.hu/nagyvilag/2025/01/szijjarto-peter-magyarorszag-europai-bizottsag-eu-unio

Szerkesztette: NB2
több mint 1 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
 24.hu/belfold/2025/01/27/jaszai-gellert-szomszedja-ugyvedje-lebukas-4ig-reszvenyek-manipulalas/

ezt vajon felfogja az egyszeri szavazó?
Amadeus the Young
sztem a kerdest mar ott megvalaszoltak, hogy a 24 elofizetosse tette a cikket.
csebi
HVG -n fent van

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
 24.hu/belfold/2025/01/27/jaszai-gellert-szomszedja-ugyvedje-lebukas-4ig-reszvenyek-manipulalas/

Amadeus the Young
sztem a kerdest mar ott megvalaszoltak, hogy a 24 elofizetosse tette a cikket.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 794 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Amadeus the Young
Na ne vicceljünk már.
Ők 4ig maximum a részegséget és az asszony/gyerekverést maximalizálják ki

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 150

több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 029
A Covid felemlegetése a kormánytól mi akar lenni?

Ennél kevesebb szarabb témát tudnak felhozni az elmúlt évekből. Nem beszélve arról, hogy ott is a zsebek megtömése volt az elsődleges.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 10 043
akar ide
 balk.hu/2025/01/25/a-bojkott-sikerult-de-senki-sem-ismeri-a-kovetkezmenyeket/
több mint 1 éve
Haverjaim:
Davemayer kert meg h megírjam nektek: ne remenykedjetek/idegeskedjetek feleslegesen.