Politika
68 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Már a Fidesz legbelsőbb köreiből is azt terjesztik, hogy visszalép Szentkirályi Alexandra – értesült több forrásból is a Magyar Hang. A híresztelések szerint ez akár már péntek reggel meg is történhet.És akkor ki fog szavazni a békepárti fővárosi listára?
Úgy tudjuk, a kormánypártok mérték az átszavazási hajlandóságot, és az eredmények alapján a fideszes választók nagy arányban átszavaznának Vitézyre.
deyell
És akkor ki fog szavazni a békepárti EP-listára Budapesten?
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/06/06/dk-nyiregyhaza-jeszenszki-andras-sapi-monika-magyar-peter-tisza-part-onkormanyzati-valasztas-2024?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1ZWW5dBgGsiqRLsfFz6JU4GtguhmBY6Lbiz3vlhjw1sewriIwgW8ZAF3Y_aem_AXUXCCGs2u341PGub0WrjIcddC48KpaIC0LjQvOGI2aOIupW2tC82em5VxKRCJFuASVUGoeImIN9o1K9_4UuzEeFPont most olvastam én is, felettébb tanulságos
Ez egy szép összefoglaló arról, hogy a DK miért NER-ellenzék.
cartman023

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Már a Fidesz legbelsőbb köreiből is azt terjesztik, hogy visszalép Szentkirályi Alexandra – értesült több forrásból is a Magyar Hang. A híresztelések szerint ez akár már péntek reggel meg is történhet.Úgy tudjuk, a kormánypártok mérték az átszavazási hajlandóságot, és az eredmények alapján a fideszes választók nagy arányban átszavaznának Vitézyre.
built for this shit
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/06/06/dk-nyiregyhaza-jeszenszki-andras-sapi-monika-magyar-peter-tisza-part-onkormanyzati-valasztas-2024?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1ZWW5dBgGsiqRLsfFz6JU4GtguhmBY6Lbiz3vlhjw1sewriIwgW8ZAF3Y_aem_AXUXCCGs2u341PGub0WrjIcddC48KpaIC0LjQvOGI2aOIupW2tC82em5VxKRCJFuASVUGoeImIN9o1K9_4UuzEeFEz egy szép összefoglaló arról, hogy a DK miért NER-ellenzék.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/06/06/dobrev-klara-feljelentes-sulyok-tamas-ugyeszseg-elutasitasKopp.

több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/06/06/bicskei-gyermekotthon-11-eves-lany-portas-molesztalas

több mint 1 éve
A választásokra lesz eredménykövető?Nagyot menne
Amadeus von Dollárbaloldal
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/06/06/hivatalos-a-magyar-allam-visszavasarolta-a-ferihegyi-repuloteretÉs a bánatos faszomnak kell Lölőnek?
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/06/06/hivatalos-a-magyar-allam-visszavasarolta-a-ferihegyi-repuloteretNagy segítség ez a magyar családoknak. De végre elmondhatom, hogy nekem is van egy repterem 🤣
Beki
több mint 1 éve
Szegény TSZ elnököt kérdésekkel zaklatja az újságíró. www.youtube.com/watch?v=23R-wxfap1g&t=187sSzíj László építette meg a két kezével! Neki kellett odaéppítteni….nem a tervezők és kivitelezők akinek meg kell köszönni, hanem a Laci bazmeg…elképesztő…
Porsan
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
a speckó sörös/üdítős doboz amúgy sztem jó ötlet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szegény TSZ elnököt kérdésekkel zaklatja az újságíró. www.youtube.com/watch?v=23R-wxfap1g&t=187s
több mint 1 éve
A választásokra lesz eredménykövető?Felesleges, parazita az összes.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
A Fidesz propagandához hozzáfűznivaló...Apámék is felálltak '89-ben a román határra pár páncélos oszloppal, just in case.
Riogatnak a háborúval, de valahogy elég rövid a memóriájuk. Az ide írogatók nagy része azért fiatal, de volt ám itt háború nagyon közel.
NB2
több mint 1 éve
Ne legyen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
A választásokra lesz eredménykövető?
több mint 1 éve
nehéz mit mondani, nem lehetnek annyira hülyék, hogy elkúrják ezt...főleg, hogy az elmúlt 5 év tiltásai miatt egyrészt komoly szopás lesz idén nyáron a reptéren, másrészt pedig bőven lesz lehetőség építeni, ami elvileg jobb lesz nekünk...de amikor belegondolok, hogy mit csinálnak máshol, elillan az optimizmusom...ne legyen igazamRészvétem srácok, reméljük azért nem cseszik szét az aranytojást tojó gyúkot......(meg a ti munkátok)nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjukNos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.mennyi lett a matek?
Igen, ez így múltidőben, mert már tény.
Klaci79
Klaci79
dande2
azért itt a hitelekkel együtt a minimum az 1500 Mrd lesz, ennek kb 20%-át fizeti (jelen tudásom szerint) a Vinci. Ez a pénz már a holdról is látszik...pár héten belül kiderül, hogy meddig fejezik le a vezetést és onnan kb lehet majd tudni valami irányt.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Mert, eddig volt már rá példa, hogy az állam szétbaszott valami jól működőt, miután megvette?Részvétem srácok, reméljük azért nem cseszik szét az aranytojást tojó gyúkot......(meg a ti munkátok)nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjukNos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.mennyi lett a matek?
Klaci79
Klaci79
dande2
#irony
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
Részvétem srácok, reméljük azért nem cseszik szét az aranytojást tojó gyúkot......(meg a ti munkátok)nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjukNos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.mennyi lett a matek?
Klaci79
Klaci79
több mint 1 éve
nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjukNos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.mennyi lett a matek?
Klaci79
több mint 1 éve
Nos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.mennyi lett a matek?
Klaci79