Politika

68 feliratkozó

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Már a Fidesz legbelsőbb köreiből is azt terjesztik, hogy visszalép Szentkirályi Alexandra – értesült több forrásból is a Magyar Hang. A híresztelések szerint ez akár már péntek reggel meg is történhet.

Úgy tudjuk, a kormánypártok mérték az átszavazási hajlandóságot, és az eredmények alapján a fideszes választók nagy arányban átszavaznának Vitézyre.

deyell
És akkor ki fog szavazni a békepárti fővárosi listára?
És akkor ki fog szavazni a békepárti EP-listára Budapesten?
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 030 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2024/06/06/dk-nyiregyhaza-jeszenszki-andras-sapi-monika-magyar-peter-tisza-part-onkormanyzati-valasztas-2024?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1ZWW5dBgGsiqRLsfFz6JU4GtguhmBY6Lbiz3vlhjw1sewriIwgW8ZAF3Y_aem_AXUXCCGs2u341PGub0WrjIcddC48KpaIC0LjQvOGI2aOIupW2tC82em5VxKRCJFuASVUGoeImIN9o1K9_4UuzEeF

Ez egy szép összefoglaló arról, hogy a DK miért NER-ellenzék.
cartman023
Pont most olvastam én is, felettébb tanulságos

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 689 — Sworn to the Dark
Már a Fidesz legbelsőbb köreiből is azt terjesztik, hogy visszalép Szentkirályi Alexandra – értesült több forrásból is a Magyar Hang. A híresztelések szerint ez akár már péntek reggel meg is történhet.

Úgy tudjuk, a kormánypártok mérték az átszavazási hajlandóságot, és az eredmények alapján a fideszes választók nagy arányban átszavaznának Vitézyre.

built for this shit

több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 011
 telex.hu/belfold/2024/06/06/dk-nyiregyhaza-jeszenszki-andras-sapi-monika-magyar-peter-tisza-part-onkormanyzati-valasztas-2024?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1ZWW5dBgGsiqRLsfFz6JU4GtguhmBY6Lbiz3vlhjw1sewriIwgW8ZAF3Y_aem_AXUXCCGs2u341PGub0WrjIcddC48KpaIC0LjQvOGI2aOIupW2tC82em5VxKRCJFuASVUGoeImIN9o1K9_4UuzEeF

Ez egy szép összefoglaló arról, hogy a DK miért NER-ellenzék.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 030 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2024/06/06/dobrev-klara-feljelentes-sulyok-tamas-ugyeszseg-elutasitas

Kopp.

több mint 1 éve
 telex.hu/belfold/2024/06/06/bicskei-gyermekotthon-11-eves-lany-portas-molesztalas

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 980 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A választásokra lesz eredménykövető?
Amadeus von Dollárbaloldal
Nagyot menne

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 980 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 telex.hu/gazdasag/2024/06/06/hivatalos-a-magyar-allam-visszavasarolta-a-ferihegyi-repuloteret
Beki
És a bánatos faszomnak kell Lölőnek?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 374
Magyar Állam be like

több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 877
 telex.hu/gazdasag/2024/06/06/hivatalos-a-magyar-allam-visszavasarolta-a-ferihegyi-repuloteret
Beki
Nagy segítség ez a magyar családoknak. De végre elmondhatom, hogy nekem is van egy repterem 🤣
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 771
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 267 — No one likes us, cause no one like us
Szegény TSZ elnököt kérdésekkel zaklatja az újságíró.  www.youtube.com/watch?v=23R-wxfap1g&t=187s
Porsan
Szíj László építette meg a két kezével! Neki kellett odaéppítteni….nem a tervezők és kivitelezők akinek meg kell köszönni, hanem a Laci bazmeg…elképesztő…

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 453 — The Mathematician
a speckó sörös/üdítős doboz amúgy sztem jó ötlet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Porsan Las Vegas Raiders 258
Szegény TSZ elnököt kérdésekkel zaklatja az újságíró.  www.youtube.com/watch?v=23R-wxfap1g&t=187s
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 778
Ne legyen
r.baggio
Akkor ide fog jönni a csöcskontent
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 301 — NFL bracket champion '26
Felesleges, parazita az összes.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 696 — Poloska confirmed
A Fidesz propagandához hozzáfűznivaló...
Riogatnak a háborúval, de valahogy elég rövid a memóriájuk. Az ide írogatók nagy része azért fiatal, de volt ám itt háború nagyon közel.
NB2
Apámék is felálltak '89-ben a román határra pár páncélos oszloppal, just in case.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Ne legyen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 099
Nos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.
Igen, ez így múltidőben, mert már tény.
Klaci79
mennyi lett a matek?
nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjuk
Klaci79
Részvétem srácok, reméljük azért nem cseszik szét az aranytojást tojó gyúkot......(meg a ti munkátok)
dande2
nehéz mit mondani, nem lehetnek annyira hülyék, hogy elkúrják ezt...főleg, hogy az elmúlt 5 év tiltásai miatt egyrészt komoly szopás lesz idén nyáron a reptéren, másrészt pedig bőven lesz lehetőség építeni, ami elvileg jobb lesz nekünk...de amikor belegondolok, hogy mit csinálnak máshol, elillan az optimizmusom...ne legyen igazam
azért itt a hitelekkel együtt a minimum az 1500 Mrd lesz, ennek kb 20%-át fizeti (jelen tudásom szerint) a Vinci. Ez a pénz már a holdról is látszik...pár héten belül kiderül, hogy meddig fejezik le a vezetést és onnan kb lehet majd tudni valami irányt.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 949 — SB 50 Champion @ Grund
Nos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.
Klaci79
mennyi lett a matek?
nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjuk
Klaci79
Részvétem srácok, reméljük azért nem cseszik szét az aranytojást tojó gyúkot......(meg a ti munkátok)
dande2
Mert, eddig volt már rá példa, hogy az állam szétbaszott valami jól működőt, miután megvette?

#irony

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 122 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klaci79
mennyi lett a matek?
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
mennyi lett a matek?
több mint 1 éve
Klaci79
mennyi lett a matek?
több mint 1 éve

Szerkesztette: Klaci79