Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Malévos Humanisták.www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2025/12/malev-ujrainditana-nemzeti-legitarsasag-kormany-aspmi kell ahhoz, hogy egy frissen alakult "párt" egyből mainstream hírekbe kerüljön?Mi az az ASP?
hogy lesz az ASP egyből index főoldal? és őket miért nem lejáratással kezeli az index?
rva
Dzsokijuing
rva
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Közben szerkesztettem az irományom.Sehonnan. Csak egy légből kapott példa, hogy érthető legyen mire gondolok, amikor azt írom, hogy övön alul ütni úgy is lehet, hogy csak ők ketten tutdják, hogy ütött a másik.A hangfelvétel lehetett övön aluli, csak épp egy szükséges dolog volt ahhoz, hogy kiderüljenek bizonyos ügyek.Itt csak "VJ" (Tóni vagy OV) üti MP-t. Utóbbi megmondta, hogy ő soha egy rossz szót nem fog a volt feleségére mondani.Szerintem a hangfelvétel övön aluli volt, Másrészt nem tudhatjuk, hogy ki mikor mivel üt. Lehet ütni a másikat úgy is, hogy csak ők értik. Mondjuk volt egy durva vitájuk amikor egyszer az asszony állatkertbe akarta vinni a gyerekeket. MP meg beszólt, hogy oda csak a tirpákok viszik a kölyköket. És lett belőle egy nagy perpatvar. Aztán évekkel később Nórának negédesen elmeséli, hogy a kedvenc programjuk állatkerbe járás volt. Csak egy hülye példa, de szerintem érted. Viszont a nő minden megnyilvánulása azóta, hogy lemondott arra utal, hogy a nő se jobb a deákné vásznánál. Simán beüt övön alul ő is bármikor.
Lúdas Solymi
peterk2005 udvari bolond
Az az állatkertes infó honnan van? Csak nem a VJ interjúból?
Lúdas Solymi
peterk2005 udvari bolond
De a lényeg az, hogy most épp relativizálsz és próbálod úgy beállítani, hogy egyik se jobb a másiknál, miközben ott van a VJ-nél is a lehetőség, hogy kiálljon és őszintén elmondja, hogy mi van és ne ilyen, látványosan előre megírt interjúkat csináljon.
MP-nek meg mi célja lenne azzal, hogy a volt feleségét bashingolja mindenféle szövegekkel, azzal csak szítaná a feszkót meg problémát okozna magának, mert a kampánygépezet még jobban ráállna arra, hogy hazudozik és h milyen ember.
Itt most feleslegesen túlgondolod ezt az egészet és akkor szállsz bele egy olyan témába, ami már rég lecsengett, csak a kormánypárt próbálja felmelegíteni, fogást találni MP-n.
VJ jelenleg nem tényező, ezután sem lesz az, kivétel ha kötélnek áll és beveti a kampánycsapat, csak szerintem ahhoz meg gyenge és nem bírná el.
2 hónapja
Sehonnan. Csak egy légből kapott példa, hogy érthető legyen mire gondolok, amikor azt írom, hogy övön alul ütni úgy is lehet, hogy csak ők ketten tutdják, hogy ütött a másik.A hangfelvétel lehetett övön aluli, csak épp egy szükséges dolog volt ahhoz, hogy kiderüljenek bizonyos ügyek.Itt csak "VJ" (Tóni vagy OV) üti MP-t. Utóbbi megmondta, hogy ő soha egy rossz szót nem fog a volt feleségére mondani.Szerintem a hangfelvétel övön aluli volt, Másrészt nem tudhatjuk, hogy ki mikor mivel üt. Lehet ütni a másikat úgy is, hogy csak ők értik. Mondjuk volt egy durva vitájuk amikor egyszer az asszony állatkertbe akarta vinni a gyerekeket. MP meg beszólt, hogy oda csak a tirpákok viszik a kölyköket. És lett belőle egy nagy perpatvar. Aztán évekkel később Nórának negédesen elmeséli, hogy a kedvenc programjuk állatkerbe járás volt. Csak egy hülye példa, de szerintem érted. Viszont a nő minden megnyilvánulása azóta, hogy lemondott arra utal, hogy a nő se jobb a deákné vásznánál. Simán beüt övön alul ő is bármikor.
Lúdas Solymi
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
A hangfelvétel lehetett övön aluli, csak épp egy szükséges dolog volt ahhoz, hogy kiderüljenek bizonyos ügyek.Itt csak "VJ" (Tóni vagy OV) üti MP-t. Utóbbi megmondta, hogy ő soha egy rossz szót nem fog a volt feleségére mondani.Szerintem a hangfelvétel övön aluli volt, Másrészt nem tudhatjuk, hogy ki mikor mivel üt. Lehet ütni a másikat úgy is, hogy csak ők értik. Mondjuk volt egy durva vitájuk amikor egyszer az asszony állatkertbe akarta vinni a gyerekeket. MP meg beszólt, hogy oda csak a tirpákok viszik a kölyköket. És lett belőle egy nagy perpatvar. Aztán évekkel később Nórának negédesen elmeséli, hogy a kedvenc programjuk állatkerbe járás volt. Csak egy hülye példa, de szerintem érted. Viszont a nő minden megnyilvánulása azóta, hogy lemondott arra utal, hogy a nő se jobb a deákné vásznánál. Simán beüt övön alul ő is bármikor.
Lúdas Solymi
peterk2005 udvari bolond
És ott bejön az a morális döntés is, hogy akkor te most bevéded a házastársad (akitől lehet te elhidegültél már vagy lehet fordítva is), a gyerekeid anyját (lásd előző zárójeles rész) vagy azt nézed, hogy egy vezető pozícióban lévő politikus próbál egy pedofil ügyet elsikálni (vagy tudomisén már mi volt azon a felvételen).
Szerkesztette: Lúdas Solymi
2 hónapja
Én azt is el tudom képzelni, hogy fúria, és azt is, hogy Tóni irányítja.Ez a nő pont leszarja a gyerekeit. Sose fogja őket semmire se becsülni, mert ők MP "ivadekai" és így mind képződmények. Ha kell ez a nő mindent és mindenkit a busz alá dob ha arrol van szó hogy O túléljen vagy a párt családja.
De ez nem is annyira érdekel, hanem az, hogy bele gondol e, hogy pár év múlva a gyerekei visszafejtik a dolgokat és visszafordíthatatlanul megváltozik a viszonyuk? Vagy csak annyit fognak látni, hogy MP normálisan kommunikál róla, az anyjuk meg kocsmai stílusban. Ez is megéri neki vagy a saját gyerekei sem érdeklik?
Nemes samu09
2 hónapja
végre nem stadionok, ti libsik semminek nem tudtok örülnifélreérted, árban lesz duplázás 😉
Innentől nem csodálom, hogy nem jönnek be a gazdasági becslések, ha már a 2*2 sáv helyett 2*3 sáv az duplázódás...
StormST
atapapa
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Innentől nem csodálom, hogy nem jönnek be a gazdasági becslések, ha már a 2*2 sáv helyett 2*3 sáv az duplázódás...Amúgy szerintem azoknak a felüljáróknak egy jó része eleve 2x3 sávra (plusz leállósáv) lett annak idején tervezve és építve.
StormST

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Itt csak "VJ" (Tóni vagy OV) üti MP-t. Utóbbi megmondta, hogy ő soha egy rossz szót nem fog a volt feleségére mondani.Szerintem a hangfelvétel övön aluli volt, Másrészt nem tudhatjuk, hogy ki mikor mivel üt. Lehet ütni a másikat úgy is, hogy csak ők értik. Mondjuk volt egy durva vitájuk amikor egyszer az asszony állatkertbe akarta vinni a gyerekeket. MP meg beszólt, hogy oda csak a tirpákok viszik a kölyköket. És lett belőle egy nagy perpatvar. Aztán évekkel később Nórának negédesen elmeséli, hogy a kedvenc programjuk állatkerbe járás volt. Csak egy hülye példa, de szerintem érted. Viszont a nő minden megnyilvánulása azóta, hogy lemondott arra utal, hogy a nő se jobb a deákné vásznánál. Simán beüt övön alul ő is bármikor.
Lúdas Solymi

2 hónapja
csak? én minium az 5xet várnámInnentől nem csodálom, hogy nem jönnek be a gazdasági becslések, ha már a 2*2 sáv helyett 2*3 sáv az duplázódás...félreérted, árban lesz duplázás 😉
StormST
atapapa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
félreérted, árban lesz duplázás 😉
Innentől nem csodálom, hogy nem jönnek be a gazdasági becslések, ha már a 2*2 sáv helyett 2*3 sáv az duplázódás...
StormST
2 hónapja
minek annyi híd? miért nem ásunk alagutakat problem solved
StormST
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Én azt is el tudom képzelni, hogy fúria, és azt is, hogy Tóni irányítja.Én is gondoltam már rá, hogy vajon tényleg annyira, hogy beleszarik, hogy a gyerekei mit gondolnak, amikor az apjukat "képződménynek" nevezi, vagy valahogy kimagyarázza náluk, de az én szememben anyának is szar az ilyen, még ha MP szerint abban pont nagyon jó...
De ez nem is annyira érdekel, hanem az, hogy bele gondol e, hogy pár év múlva a gyerekei visszafejtik a dolgokat és visszafordíthatatlanul megváltozik a viszonyuk? Vagy csak annyit fognak látni, hogy MP normálisan kommunikál róla, az anyjuk meg kocsmai stílusban. Ez is megéri neki vagy a saját gyerekei sem érdeklik?
Nemes samu09

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Az MBH-s fióki dolgozót azért hoztam fel példának, mert ugyanúgy semmilyen politikai/egyéb közéleti tevékenységet nem lát el, mint a többi bank alkalmazottja. Ráadásul még csak nem is közpénzből kapja a fizetését, hiszen az MBH nem állami megrendelésekből él, ugyanis akkora ügyfélhálózatuk van, ami piaci alapon is elégséges az önfenntartáshoz, még a valóban sokszor silány szolgáltatás ellenére is.https://444.hu/2025/12/28/negy-napos-bankszunnapot-tart-az-mbh
(De amúgy van olyan MBH-s díjazott is, akit szakmailag nagyra tartok)
Jughead
a portást?
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
as soon peking wantswww.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2025/12/malev-ujrainditana-nemzeti-legitarsasag-kormany-aspmi kell ahhoz, hogy egy frissen alakult "párt" egyből mainstream hírekbe kerüljön?Mi az az ASP?
hogy lesz az ASP egyből index főoldal? és őket miért nem lejáratással kezeli az index?
rva
Dzsokijuing
rva
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Én azt is el tudom képzelni, hogy fúria, és azt is, hogy Tóni irányítja. De ez nem is annyira érdekel, hanem az, hogy bele gondol e, hogy pár év múlva a gyerekei visszafejtik a dolgokat és visszafordíthatatlanul megváltozik a viszonyuk? Vagy csak annyit fognak látni, hogy MP normálisan kommunikál róla, az anyjuk meg kocsmai stílusban. Ez is megéri neki vagy a saját gyerekei sem érdeklik?
2 hónapja
www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2025/12/malev-ujrainditana-nemzeti-legitarsasag-kormany-aspmi kell ahhoz, hogy egy frissen alakult "párt" egyből mainstream hírekbe kerüljön?Mi az az ASP?
rva
Dzsokijuing
2 hónapja
tehetséges? Pegazus jaj nem nyilatkozhatom, Völner Pál? nem tudtam róla semmit, de milyen szépen ki van pattintva ez a Schadl Gyuri , jó katona volt a Juci, de feláldozhatóUgyan, nem kell ezt ennyire túlgondolni.Tehát VJ egy "férfi". Egy "nő", főleg egy olyan nő, aki elvitte a balhét a főni helyett, és ma asztalokat barkácsol szórakozásból, simán nemet mond. Egy férfi vagy elkezd O1G-zni, vagy pedig összecsapja a bokáját.Ehhez a reakciohoz annyi köze van VJ-nek emberként, mint neked vagy nekem. Főni szólt, Jucika posztolt. Anno a Hajdú Petyusz interjú is ez volt.Ehh, ez a nő egy fúria. Csinos, okos, de egy fúria. Sose bocsájt meg, halálig gyűlöl.Így- így. Egyetlen szóban a fidess kommunikációja.nem tudjuk az igazságot, mi ment náluk a 4 fal között, amúgy simán kinézem Mp-ből hogy egy hazug nárcisztikus karakter (ideális magyar politikus anyag btw), és mégis ha kell szemenköpöm magam de a Tiszára fogok szavazni, mert NINCS MÁS ALTERNATÍVA (számomra)
telex.hu/belfold/2025/12/27/varga-judit-is-megszolalt-szily-nora-magyar-peterrel-keszult-interjujarol
KB23
Josszi
Eleinte a nő pártján álltam egyébként. Eleve a meetoo sztorikban hajlamos vagyok a nő pártjára állni. És MP egyénisége azért elég látványosan olyan, akiből ki lehet nézni, hogy otthon "nem egy mintaférj". Plusz az a hangfelvétel nekem sok volt. Az se tetszett, hogy erre a nő egyből beszaladt a tévébe és lenyomott egy órás szennyes kiteregetőst. Nem tetszett, mert az is övön aluli volt. A magyar társadalom nem fogadja el a férfitől, hogy ő is lenyomja a saját verzióját. De őgy voltam vele, hogy ha a nő megszenvedte a válást, besokallt a hangfelvételtől és így adta visssza, ok.
Csak azóta is jópárszor megszólalt, és nyilvánvaló, hogy ez a nő egy "férfi". Ha érted mire gondolok. Egy "nő" sose csinálna olyant, hogy évekkel a válás után, már új kapcsolatban élve mindketten, kirak egy ilyen stílusú postot a volt férjánek az interjújára, amiben róla csak pár szó esett, az is pozitív kontextusban. Miközben a gyerekei ott karácsonyoznak az apjukkal. Úgy, hogy közszereplőként - mert az - letiltja a kommenteket is a postja alatt. Így egy "férfi" bosszulódik. Egy fúria.
peterk2005 udvari bolond
somoskovig
Egyébként szerintem nem. Szerintem ebben VJ önjáró volt. Ő döntött róla, ő rakta ki. Mert nem bocsájt, most is gyűlöl.
peterk2005 udvari bolond
VJ egy tehetséges, okos ember (bár lehet nem a politikához) és hűséges is azokhoz akik lehetőséget adtak neki h kiteljesedjen, ellenzéki szempontból meg van egy kis jellemhibája.
VJ-nél engem az érdekel, hogy ezt mind önszántából csinálja, azaz hisz a fideszes értékrendben vagy abban h csak ők tudják jól csinálni vagy csak a hűség miatt csinálja, mert árulásnak tartaná, ha szembemenne velük.
Jó lenne tudni, hogy eddig csak sodródott-e az árral, mert az életét mások határozták meg vagy volt beleszólása a dolgokba és ő is irányította az eseményeket, habár nekem úgy tűnik, hogy inkább az előbbi, hisz folyamat próbál eltűnni, de mindig előszedik és sosem látni azt, hogy önazonos lenne vagy hihető lenne amit mond.
Valahol szomorú látni azt, hogy egy tehetséges női politikust így kicsinál a rendszer.
Novák Katalin ezzel szemben szánalomra se méltó személy, ő boldogan dagonyázik a rendszer adta lehetőségekben.
Lúdas Solymi
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Itt csak "VJ" (Tóni vagy OV) üti MP-t. Utóbbi megmondta, hogy ő soha egy rossz szót nem fog a volt feleségére mondani.Ennyire én nem akarom megfejteni a két ember életét. Annyit látok, hogy van egy volt férj és egy volt feleség, és mindkettő övön aluli módon üt oda a másiknak, amióta a celeb sztorivá vált a szakításuk. És mindkettő egyéniségében látom is azt, hogy képesek és hajlandóak övön alul odaütni másoknak.Ugyan, nem kell ezt ennyire túlgondolni.Tehát VJ egy "férfi". Egy "nő", főleg egy olyan nő, aki elvitte a balhét a főni helyett, és ma asztalokat barkácsol szórakozásból, simán nemet mond. Egy férfi vagy elkezd O1G-zni, vagy pedig összecsapja a bokáját.Ehhez a reakciohoz annyi köze van VJ-nek emberként, mint neked vagy nekem. Főni szólt, Jucika posztolt. Anno a Hajdú Petyusz interjú is ez volt.Ehh, ez a nő egy fúria. Csinos, okos, de egy fúria. Sose bocsájt meg, halálig gyűlöl.Így- így. Egyetlen szóban a fidess kommunikációja.nem tudjuk az igazságot, mi ment náluk a 4 fal között, amúgy simán kinézem Mp-ből hogy egy hazug nárcisztikus karakter (ideális magyar politikus anyag btw), és mégis ha kell szemenköpöm magam de a Tiszára fogok szavazni, mert NINCS MÁS ALTERNATÍVA (számomra)
telex.hu/belfold/2025/12/27/varga-judit-is-megszolalt-szily-nora-magyar-peterrel-keszult-interjujarol
KB23
Josszi
Eleinte a nő pártján álltam egyébként. Eleve a meetoo sztorikban hajlamos vagyok a nő pártjára állni. És MP egyénisége azért elég látványosan olyan, akiből ki lehet nézni, hogy otthon "nem egy mintaférj". Plusz az a hangfelvétel nekem sok volt. Az se tetszett, hogy erre a nő egyből beszaladt a tévébe és lenyomott egy órás szennyes kiteregetőst. Nem tetszett, mert az is övön aluli volt. A magyar társadalom nem fogadja el a férfitől, hogy ő is lenyomja a saját verzióját. De őgy voltam vele, hogy ha a nő megszenvedte a válást, besokallt a hangfelvételtől és így adta visssza, ok.
Csak azóta is jópárszor megszólalt, és nyilvánvaló, hogy ez a nő egy "férfi". Ha érted mire gondolok. Egy "nő" sose csinálna olyant, hogy évekkel a válás után, már új kapcsolatban élve mindketten, kirak egy ilyen stílusú postot a volt férjánek az interjújára, amiben róla csak pár szó esett, az is pozitív kontextusban. Miközben a gyerekei ott karácsonyoznak az apjukkal. Úgy, hogy közszereplőként - mert az - letiltja a kommenteket is a postja alatt. Így egy "férfi" bosszulódik. Egy fúria.
peterk2005 udvari bolond
somoskovig
Egyébként szerintem nem. Szerintem ebben VJ önjáró volt. Ő döntött róla, ő rakta ki. Mert nem bocsájt, most is gyűlöl.
peterk2005 udvari bolond
VJ egy tehetséges, okos ember (bár lehet nem a politikához) és hűséges is azokhoz akik lehetőséget adtak neki h kiteljesedjen, ellenzéki szempontból meg van egy kis jellemhibája.
VJ-nél engem az érdekel, hogy ezt mind önszántából csinálja, azaz hisz a fideszes értékrendben vagy abban h csak ők tudják jól csinálni vagy csak a hűség miatt csinálja, mert árulásnak tartaná, ha szembemenne velük.
Jó lenne tudni, hogy eddig csak sodródott-e az árral, mert az életét mások határozták meg vagy volt beleszólása a dolgokba és ő is irányította az eseményeket, habár nekem úgy tűnik, hogy inkább az előbbi, hisz folyamat próbál eltűnni, de mindig előszedik és sosem látni azt, hogy önazonos lenne vagy hihető lenne amit mond.
Valahol szomorú látni azt, hogy egy tehetséges női politikust így kicsinál a rendszer.
Novák Katalin ezzel szemben szánalomra se méltó személy, ő boldogan dagonyázik a rendszer adta lehetőségekben.
Lúdas Solymi
Politikai szempontból engem leginkább az zavar, hogy akármerre nézek, a világ tele van ilyen Gurcsányokkal, Trumpokkal, Orbánokkal, MP-kel. Nem csak a politikai elitben, de a gazdasági elitben - Elon Musk például - vagy a médiában - Tucker Carlson - is hemzsegnek a pöcsök. 😊 Valójában nem is jó a szmájli, mert inkább szomorú ez. Úgy látszik Iványi Gábori egyéniséggel egyszerűen nem lehet sikeres "sztárrá" lenni a posztmodernben.
peterk2005 udvari bolond
Lehet itt sikeresnek lenni a posztmodernben másféle stílussal is, de csak akkor, hogyha a tömeg is bünteti a populistákat és felemeli a megfelelő egyéneket.
Ez az amit Gyurma és a többiek is írtak korábban, a teljes nyugati baloldal béna kacsaként tipeg-topog a jelenlegi helyzetben és nem találja az irányt és azt, hogy mit és miképpen kellene kommunikálnia a tömeggel.
2 hónapja
Ott a pont, csak azt bizonyítani nehéz. Maximum abból lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája.Vagy mindig is hazudottEgyébként 2020-ban még gyönyörűen (szerelmetesen) nyilatkozott róla Jucika…ő tuti hazudik, vagy akkor vagy most.Így- így. Egyetlen szóban a fidess kommunikációja.nem tudjuk az igazságot, mi ment náluk a 4 fal között, amúgy simán kinézem Mp-ből hogy egy hazug nárcisztikus karakter (ideális magyar politikus anyag btw), és mégis ha kell szemenköpöm magam de a Tiszára fogok szavazni, mert NINCS MÁS ALTERNATÍVA (számomra)
KB23
Josszi
Klaci79
KB23
2 hónapja
Ennyire én nem akarom megfejteni a két ember életét. Annyit látok, hogy van egy volt férj és egy volt feleség, és mindkettő övön aluli módon üt oda a másiknak, amióta a celeb sztorivá vált a szakításuk. És mindkettő egyéniségében látom is azt, hogy képesek és hajlandóak övön alul odaütni másoknak.Ugyan, nem kell ezt ennyire túlgondolni.Tehát VJ egy "férfi". Egy "nő", főleg egy olyan nő, aki elvitte a balhét a főni helyett, és ma asztalokat barkácsol szórakozásból, simán nemet mond. Egy férfi vagy elkezd O1G-zni, vagy pedig összecsapja a bokáját.Ehhez a reakciohoz annyi köze van VJ-nek emberként, mint neked vagy nekem. Főni szólt, Jucika posztolt. Anno a Hajdú Petyusz interjú is ez volt.Ehh, ez a nő egy fúria. Csinos, okos, de egy fúria. Sose bocsájt meg, halálig gyűlöl.Így- így. Egyetlen szóban a fidess kommunikációja.nem tudjuk az igazságot, mi ment náluk a 4 fal között, amúgy simán kinézem Mp-ből hogy egy hazug nárcisztikus karakter (ideális magyar politikus anyag btw), és mégis ha kell szemenköpöm magam de a Tiszára fogok szavazni, mert NINCS MÁS ALTERNATÍVA (számomra)
KB23
Josszi
peterk2005 udvari bolond
somoskovig
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi
Politikai szempontból engem leginkább az zavar, hogy akármerre nézek, a világ tele van ilyen Gurcsányokkal, Trumpokkal, Orbánokkal, MP-kel. Nem csak a politikai elitben, de a gazdasági elitben - Elon Musk például - vagy a médiában - Tucker Carlson - is hemzsegnek a pöcsök. 😊 Valójában nem is jó a szmájli, mert inkább szomorú ez. Úgy látszik Iványi Gábori egyéniséggel egyszerűen nem lehet sikeres "sztárrá" lenni a posztmodernben.

2 hónapja
Ugyan, nem kell ezt ennyire túlgondolni.Tehát VJ egy "férfi". Egy "nő", főleg egy olyan nő, aki elvitte a balhét a főni helyett, és ma asztalokat barkácsol szórakozásból, simán nemet mond. Egy férfi vagy elkezd O1G-zni, vagy pedig összecsapja a bokáját.Ehhez a reakciohoz annyi köze van VJ-nek emberként, mint neked vagy nekem. Főni szólt, Jucika posztolt. Anno a Hajdú Petyusz interjú is ez volt.Ehh, ez a nő egy fúria. Csinos, okos, de egy fúria. Sose bocsájt meg, halálig gyűlöl.Így- így. Egyetlen szóban a fidess kommunikációja.nem tudjuk az igazságot, mi ment náluk a 4 fal között, amúgy simán kinézem Mp-ből hogy egy hazug nárcisztikus karakter (ideális magyar politikus anyag btw), és mégis ha kell szemenköpöm magam de a Tiszára fogok szavazni, mert NINCS MÁS ALTERNATÍVA (számomra)
KB23
Josszi
peterk2005 udvari bolond
somoskovig
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Vagy mindig is hazudottEgyébként 2020-ban még gyönyörűen (szerelmetesen) nyilatkozott róla Jucika…ő tuti hazudik, vagy akkor vagy most.Így- így. Egyetlen szóban a fidess kommunikációja.nem tudjuk az igazságot, mi ment náluk a 4 fal között, amúgy simán kinézem Mp-ből hogy egy hazug nárcisztikus karakter (ideális magyar politikus anyag btw), és mégis ha kell szemenköpöm magam de a Tiszára fogok szavazni, mert NINCS MÁS ALTERNATÍVA (számomra)
KB23
Josszi
Klaci79
2 hónapja
Egyébként 2020-ban még gyönyörűen (szerelmetesen) nyilatkozott róla Jucika…ő tuti hazudik, vagy akkor vagy most.Így- így. Egyetlen szóban a fidess kommunikációja.nem tudjuk az igazságot, mi ment náluk a 4 fal között, amúgy simán kinézem Mp-ből hogy egy hazug nárcisztikus karakter (ideális magyar politikus anyag btw), és mégis ha kell szemenköpöm magam de a Tiszára fogok szavazni, mert NINCS MÁS ALTERNATÍVA (számomra)
KB23
Josszi
2 hónapja
Tehát VJ egy "férfi". Egy "nő", főleg egy olyan nő, aki elvitte a balhét a főni helyett, és ma asztalokat barkácsol szórakozásból, simán nemet mond. Egy férfi vagy elkezd O1G-zni, vagy pedig összecsapja a bokáját.Ehhez a reakciohoz annyi köze van VJ-nek emberként, mint neked vagy nekem. Főni szólt, Jucika posztolt. Anno a Hajdú Petyusz interjú is ez volt.Ehh, ez a nő egy fúria. Csinos, okos, de egy fúria. Sose bocsájt meg, halálig gyűlöl.Így- így. Egyetlen szóban a fidess kommunikációja.nem tudjuk az igazságot, mi ment náluk a 4 fal között, amúgy simán kinézem Mp-ből hogy egy hazug nárcisztikus karakter (ideális magyar politikus anyag btw), és mégis ha kell szemenköpöm magam de a Tiszára fogok szavazni, mert NINCS MÁS ALTERNATÍVA (számomra)
KB23
Josszi
peterk2005 udvari bolond
somoskovig
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond