Politika

70 feliratkozó

23 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 531 — Lucas Scott
Ruff megy ma a legnagyobbat, én ilyet még az életemben nem láttam.
bergerdani
Ez hol van? Csak tvben neztem esdig barmit
Stez
Partizán
csebi
Azért Lakner is odateszi magát, amikor a Tanúból idéz.
Virág elvtárs: Visszafognak maguk még síni minket
Pelikán: Ebben azért nem lennék annyira biztos
SBL
Nekem a pár napi vagy tegnapi részlet volt még nagyon jó.
Ez az ország a mienk és vigyázni fogunk rá.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 658 — Steelers fan
Ja, lehet sokan nem értették, ahol most szoros Fidesz az fog Tiszára fordulni 3 helyen minimum (Tolna 2 Tolna 3 Szabolcs 6)
zacknorb
Tolna2-ben már az qrva nagy eredmény, hogy szoros a verseny, de ez a kb 500 szavazatos előny már elég régóta stabil a Csibinek, szvsz ez maradni fog.

És persze sz.rul néz ki, hogy tolna2-ben nyer a fidesz, de ha azt nézed hogy itt 28(!) éve folyamatosan nagyon sima +50%-os fidesz győzelmek voltak, akkor ez elképesztő nagy változás. (és bevallom, hogy én ennek semmi előjelét nem láttam)
Jan
oké hogy stabil, de kb 2500 szavazatot csak jövő héten néznek meg, ami határon túli, meg máshol szavazó, az ilyeneket meg a Tisza dominálja
zacknorb
Zsír!
Eskü ez a választás visszahozta a hitemet az emberekben.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
23 napja
Stez SMU Mustangs 48 354 — Whoops, looks like something went wrong.
szerencsére az Oktogonon még nem volt Woodstock, de tuti hajnalig fog menni a buli a városban
Löfli
Azt mondod, az Eufória új évada előbb jött, mint várták pár órával? 😀😀😀
iktriad
Toth Gabi mar bejelentkezett, hogy szivesen elenekelne az eye of the tigert, mindosszesen 1 millioert.

23 napja
Akcidens 188
Várom hogy holnap hányan csinálnak még segget a szájukból
23 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 358 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szerencsére az Oktogonon még nem volt Woodstock, de tuti hajnalig fog menni a buli a városban
Löfli
Azt mondod, az Eufória új évada előbb jött, mint várták pár órával? 😀😀😀
23 napja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 685 — Tyrone Creek
MKKP miből fogja visszapörgetni vajon a kampánylóvét?
23 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
Ruff megy ma a legnagyobbat, én ilyet még az életemben nem láttam.
bergerdani
Ez hol van? Csak tvben neztem esdig barmit
Stez
Partizán
csebi
Azért Lakner is odateszi magát, amikor a Tanúból idéz.
Virág elvtárs: Visszafognak maguk még síni minket
Pelikán: Ebben azért nem lennék annyira biztos
23 napja
És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.
csebi
Elképzelhető.
Kampman
Nagyon bízom benne, hogy ezt a beidegződött pesszimizmust fel fogja váltani a következő időszakban a kellemes optimizmus.
shawnka
Én is, de visszatekintve Magyarország 1914 óta eltelt történetére, maradok cinikus.
Kampman
Majd holnap leírom a három kivansagomat de addig csak eszembe jutott ez amúgy.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
xrace77 Denver Broncos 4 721
Nem jutott be egyik nemzetiségi képviselő se
r.baggio
Nagyon helyes, semilyen dísznemzetiségire nincs szükség.
23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 934 — Kinek mit intézett a kormánya
Kérlek isten adj egy NB live-ot
Janek
Én Alekosz liveot akarok

Poloska vagyok.
23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 934 — Kinek mit intézett a kormánya
Ja, lehet sokan nem értették, ahol most szoros Fidesz az fog Tiszára fordulni 3 helyen minimum (Tolna 2 Tolna 3 Szabolcs 6)
zacknorb
Tolna2-ben már az qrva nagy eredmény, hogy szoros a verseny, de ez a kb 500 szavazatos előny már elég régóta stabil a Csibinek, szvsz ez maradni fog.

És persze sz.rul néz ki, hogy tolna2-ben nyer a fidesz, de ha azt nézed hogy itt 28(!) éve folyamatosan nagyon sima +50%-os fidesz győzelmek voltak, akkor ez elképesztő nagy változás. (és bevallom, hogy én ennek semmi előjelét nem láttam)
Jan
oké hogy stabil, de kb 2500 szavazatot csak jövő héten néznek meg, ami határon túli, meg máshol szavazó, az ilyeneket meg a Tisza dominálja

Poloska vagyok.
23 napja
Partizánon már 141 a várható mandátum szám baszki
csebi
2 órája is ennyi volt 😀
Sixo
Akkor kezdtem whiskeyzni de eddig csak 137-138t lattam

23 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
Kérlek isten adj egy NB live-ot

23 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Nem jutott be egyik nemzetiségi képviselő se

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 141
És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.
csebi
Elképzelhető.
Kampman
Nagyon bízom benne, hogy ezt a beidegződött pesszimizmust fel fogja váltani a következő időszakban a kellemes optimizmus.
shawnka
Én is, de visszatekintve Magyarország 1914 óta eltelt történetére, maradok cinikus.

23 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 447 — LIGHTS OUT!
csebi
2 órája is ennyi volt 😀

23 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
Seszták, Tállai, Koncz, Czunyiné, Pócs, Hoppál, Takács Péter, Pogácsás, Demeter Zoltán. de szép lesz nélkületek az új országgyűlés.
deyell
Tucson se

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
23 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 658 — Steelers fan
zacknorb

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
23 napja

23 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
És akkor az jutott eszembe hogy ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.
csebi
Szerintem pedig nem, mert most nem rendszerváltás volt, hanem generációváltás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
xrace77 Denver Broncos 4 721
Belegondoltatok, hogy pár hét és nem lesznek többé nyomasztó, velejéig gonosz és hazug óriásplakátok. Közterek is élhetőbbek lesznek.
23 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Mirkóczki nincs 500 szavazat lol sok ballasztot ledobtunk ma

Tepper takarodj!
23 napja
lefulladt az utolsó földalatti, köszi MP!
Löfli
Orbán alatt minden jobb volt

23 napja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 685 — Tyrone Creek
csebi
Elképzelhető.
Kampman