Politika
70 feliratkozó
23 napja
Nekem a pár napi vagy tegnapi részlet volt még nagyon jó.Azért Lakner is odateszi magát, amikor a Tanúból idéz.PartizánRuff megy ma a legnagyobbat, én ilyet még az életemben nem láttam.Ez hol van? Csak tvben neztem esdig barmit
bergerdani
Stez
csebi
Virág elvtárs: Visszafognak maguk még síni minket
Pelikán: Ebben azért nem lennék annyira biztos
SBL
Ez az ország a mienk és vigyázni fogunk rá.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Zsír!oké hogy stabil, de kb 2500 szavazatot csak jövő héten néznek meg, ami határon túli, meg máshol szavazó, az ilyeneket meg a Tisza domináljaJa, lehet sokan nem értették, ahol most szoros Fidesz az fog Tiszára fordulni 3 helyen minimum (Tolna 2 Tolna 3 Szabolcs 6)Tolna2-ben már az qrva nagy eredmény, hogy szoros a verseny, de ez a kb 500 szavazatos előny már elég régóta stabil a Csibinek, szvsz ez maradni fog.
zacknorb
És persze sz.rul néz ki, hogy tolna2-ben nyer a fidesz, de ha azt nézed hogy itt 28(!) éve folyamatosan nagyon sima +50%-os fidesz győzelmek voltak, akkor ez elképesztő nagy változás. (és bevallom, hogy én ennek semmi előjelét nem láttam)
Jan
zacknorb
Eskü ez a választás visszahozta a hitemet az emberekben.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
23 napja
Toth Gabi mar bejelentkezett, hogy szivesen elenekelne az eye of the tigert, mindosszesen 1 millioert.szerencsére az Oktogonon még nem volt Woodstock, de tuti hajnalig fog menni a buli a városbanAzt mondod, az Eufória új évada előbb jött, mint várták pár órával? 😀😀😀
Löfli
iktriad
23 napja
Akcidens
188
Várom hogy holnap hányan csinálnak még segget a szájukból
23 napja
szerencsére az Oktogonon még nem volt Woodstock, de tuti hajnalig fog menni a buli a városbanAzt mondod, az Eufória új évada előbb jött, mint várták pár órával? 😀😀😀
Löfli
23 napja
MKKP miből fogja visszapörgetni vajon a kampánylóvét?
23 napja
Azért Lakner is odateszi magát, amikor a Tanúból idéz.PartizánRuff megy ma a legnagyobbat, én ilyet még az életemben nem láttam.Ez hol van? Csak tvben neztem esdig barmit
bergerdani
Stez
csebi
Virág elvtárs: Visszafognak maguk még síni minket
Pelikán: Ebben azért nem lennék annyira biztos
23 napja
Majd holnap leírom a három kivansagomat de addig csak eszembe jutott ez amúgy.Én is, de visszatekintve Magyarország 1914 óta eltelt történetére, maradok cinikus.Nagyon bízom benne, hogy ezt a beidegződött pesszimizmust fel fogja váltani a következő időszakban a kellemes optimizmus.És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.Elképzelhető.
csebi
Kampman
shawnka
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Nem jutott be egyik nemzetiségi képviselő seNagyon helyes, semilyen dísznemzetiségire nincs szükség.
r.baggio
23 napja
Kérlek isten adj egy NB live-otÉn Alekosz liveot akarok
Janek
Poloska vagyok.
23 napja
oké hogy stabil, de kb 2500 szavazatot csak jövő héten néznek meg, ami határon túli, meg máshol szavazó, az ilyeneket meg a Tisza domináljaJa, lehet sokan nem értették, ahol most szoros Fidesz az fog Tiszára fordulni 3 helyen minimum (Tolna 2 Tolna 3 Szabolcs 6)Tolna2-ben már az qrva nagy eredmény, hogy szoros a verseny, de ez a kb 500 szavazatos előny már elég régóta stabil a Csibinek, szvsz ez maradni fog.
zacknorb
És persze sz.rul néz ki, hogy tolna2-ben nyer a fidesz, de ha azt nézed hogy itt 28(!) éve folyamatosan nagyon sima +50%-os fidesz győzelmek voltak, akkor ez elképesztő nagy változás. (és bevallom, hogy én ennek semmi előjelét nem láttam)
Jan
Poloska vagyok.
23 napja
Akkor kezdtem whiskeyzni de eddig csak 137-138t lattamPartizánon már 141 a várható mandátum szám baszki2 órája is ennyi volt 😀
csebi
Sixo
23 napja
Nem jutott be egyik nemzetiségi képviselő se

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Én is, de visszatekintve Magyarország 1914 óta eltelt történetére, maradok cinikus.Nagyon bízom benne, hogy ezt a beidegződött pesszimizmust fel fogja váltani a következő időszakban a kellemes optimizmus.És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.Elképzelhető.
csebi
Kampman
shawnka
23 napja
Partizánon már 141 a várható mandátum szám baszki2 órája is ennyi volt 😀
csebi
23 napja
Seszták, Tállai, Koncz, Czunyiné, Pócs, Hoppál, Takács Péter, Pogácsás, Demeter Zoltán. de szép lesz nélkületek az új országgyűlés.Tucson se
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Ja, lehet sokan nem értették, ahol most szoros Fidesz az fog Tiszára fordulni 3 helyen minimum (Tolna 2 Tolna 3 Szabolcs 6)Tolna2-ben már az qrva nagy eredmény, hogy szoros a verseny, de ez a kb 500 szavazatos előny már elég régóta stabil a Csibinek, szvsz ez maradni fog.
zacknorb
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
23 napja
Partizánon már 141 a várható mandátum szám baszki
23 napja
szerencsére az Oktogonon még nem volt Woodstock, de tuti hajnalig fog menni a buli a városban

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
És akkor az jutott eszembe hogy ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.Szerintem pedig nem, mert most nem rendszerváltás volt, hanem generációváltás
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Belegondoltatok, hogy pár hét és nem lesznek többé nyomasztó, velejéig gonosz és hazug óriásplakátok. Közterek is élhetőbbek lesznek.
23 napja
Mirkóczki nincs 500 szavazat lol sok ballasztot ledobtunk ma
Tepper takarodj!
23 napja
lefulladt az utolsó földalatti, köszi MP!Orbán alatt minden jobb volt
Löfli
23 napja
Nagyon bízom benne, hogy ezt a beidegződött pesszimizmust fel fogja váltani a következő időszakban a kellemes optimizmus.És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.Elképzelhető.
csebi
Kampman