Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Hadházy mai posztjai jól rámutatnak, hogy ez az ember miért komolytalan, egyszerűen nem tud értelmesen gondolkodni, csak jó vagy rossz létezik. A ma általa közölt, a Mészáros Csoport által díjazott (általa szolgaként jellemzett) személyek közül többet is ismerek, akik szimplán kurva jó szakemberek és ezért díjazták őket. Nem minden a politika…Csak nem a dijazottak kozott vagy te is? 😛
Jughead
Amugy is sokat er az a dij, aminel egy szintre kerulsz a Lolo csaladdal.
Meg lehet vki jo szakember, ha mellette meg emberileg nem az.
Illetve lehet mindketto is, remelhetoleg erzi a “kituntetes” sulyat.
2 hónapja
És ennek a 18 éves sértődött gimnazista szintjén álló embernek voltak egyedül elég nagy tökei ebben az országban, hogy istenigazából nekiálljon a NER korrupciós hálózat bugyraiba könyékig beletúrni. Úgyhogy én leszarom, hogy milyen szinten van, leszarom, hogy mennyire nehéz fejű, leszarom hogy időnként én se értem, hogy mi értelme annak amit művel, és tisztelem azért amit csinál.Hadházy mai posztjai jól rámutatnak, hogy ez az ember miért komolytalan, egyszerűen nem tud értelmesen gondolkodni, csak jó vagy rossz létezik. A ma általa közölt, a Mészáros Csoport által díjazott (általa szolgaként jellemzett) személyek közül többet is ismerek, akik szimplán kurva jó szakemberek és ezért díjazták őket. Nem minden a politika…egy 18 éves sértődött gimnazista szintjén van az ember sajnos.
Jughead
Kenny
(Igazságtalan vagyok, mert akad még néhány aki szintén csinálja, direkt36, és még 1-2, de ez semmit nem von le abból, hogy Hadházy a nagyon, de nagyon kevesek egyike.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Hadházy mai posztjai jól rámutatnak, hogy ez az ember miért komolytalan, egyszerűen nem tud értelmesen gondolkodni, csak jó vagy rossz létezik. A ma általa közölt, a Mészáros Csoport által díjazott (általa szolgaként jellemzett) személyek közül többet is ismerek, akik szimplán kurva jó szakemberek és ezért díjazták őket. Nem minden a politika…Azért érdemes összehasonlítani az ő posztját azzal, amiben Portoló Tomi támadja őt, meg Rózsa Andrást. Hülye támadás és hülye támadás között is van különbség... 😀
Jughead

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Hadházy mai posztjai jól rámutatnak, hogy ez az ember miért komolytalan, egyszerűen nem tud értelmesen gondolkodni, csak jó vagy rossz létezik. A ma általa közölt, a Mészáros Csoport által díjazott (általa szolgaként jellemzett) személyek közül többet is ismerek, akik szimplán kurva jó szakemberek és ezért díjazták őket. Nem minden a politika…lehet hogy sokszor túltolja a "felderítést" és ahogy közli az hisztérikus, de aztán hogy a zajból amit csap kihez mi jut el,mit tart belőle fontosnak az már nem rajta múlik, persze lehet eltartott kisujjal fintorogni meg számonkérni rajta, de lehet utánna csinálni vagy tenni azért hogy ne legyen szükség a "munkájára"
Jughead
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Hadházy mai posztjai jól rámutatnak, hogy ez az ember miért komolytalan, egyszerűen nem tud értelmesen gondolkodni, csak jó vagy rossz létezik. A ma általa közölt, a Mészáros Csoport által díjazott (általa szolgaként jellemzett) személyek közül többet is ismerek, akik szimplán kurva jó szakemberek és ezért díjazták őket. Nem minden a politika…egy 18 éves sértődött gimnazista szintjén van az ember sajnos.
Jughead
2 hónapja
Hadházy mai posztjai jól rámutatnak, hogy ez az ember miért komolytalan, egyszerűen nem tud értelmesen gondolkodni, csak jó vagy rossz létezik. A ma általa közölt, a Mészáros Csoport által díjazott (általa szolgaként jellemzett) személyek közül többet is ismerek, akik szimplán kurva jó szakemberek és ezért díjazták őket. Nem minden a politika…A kettő nem zárja ki egymást. Nem ismerem őket, de biztos jó szakemberek, de náluk jobban senki se tudja, hova adták be a derekukat.
Jughead
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Ismerek en is ilyeneket, ugyanakkor ismerek olyat aki ismeri a lanyat, az egy Aldi arufeltolto pozibol sem tudna ev dolgozoja dijat kapni. Kurva nagy stilusra utal a sajat lanyodat dijazni amugy is😀Hadházy mai posztjai jól rámutatnak, hogy ez az ember miért komolytalan, egyszerűen nem tud értelmesen gondolkodni, csak jó vagy rossz létezik. A ma általa közölt, a Mészáros Csoport által díjazott (általa szolgaként jellemzett) személyek közül többet is ismerek, akik szimplán kurva jó szakemberek és ezért díjazták őket. Nem minden a politika…😀 😀 😀 akkor mégiscsak egy kibaszott géniusz a gázos, hiszen óriási hasznot termelnek a cégei és még kurva jó szakembereket is alkalmaz..jóóóóóóvanezígy 😀
Jughead
Pep71
2 hónapja
Hadházy mai posztjai jól rámutatnak, hogy ez az ember miért komolytalan, egyszerűen nem tud értelmesen gondolkodni, csak jó vagy rossz létezik. A ma általa közölt, a Mészáros Csoport által díjazott (általa szolgaként jellemzett) személyek közül többet is ismerek, akik szimplán kurva jó szakemberek és ezért díjazták őket. Nem minden a politika…Sajnos erről a politika tehet....... Semmi más.....
Jughead
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Hadházy mai posztjai jól rámutatnak, hogy ez az ember miért komolytalan, egyszerűen nem tud értelmesen gondolkodni, csak jó vagy rossz létezik. A ma általa közölt, a Mészáros Csoport által díjazott (általa szolgaként jellemzett) személyek közül többet is ismerek, akik szimplán kurva jó szakemberek és ezért díjazták őket. Nem minden a politika…😀 😀 😀 akkor mégiscsak egy kibaszott géniusz a gázos, hiszen óriási hasznot termelnek a cégei és még kurva jó szakembereket is alkalmaz..jóóóóóóvanezígy 😀
Jughead
2 hónapja
Hadházy mai posztjai jól rámutatnak, hogy ez az ember miért komolytalan, egyszerűen nem tud értelmesen gondolkodni, csak jó vagy rossz létezik. A ma általa közölt, a Mészáros Csoport által díjazott (általa szolgaként jellemzett) személyek közül többet is ismerek, akik szimplán kurva jó szakemberek és ezért díjazták őket. Nem minden a politika…
Szerkesztette: Jughead
2 hónapja
Azert szerintem ez nem ennyire egyszeru.a logisztikai cég akivel dolgozom minden évben januárban küld új díjtáblázatotAhogy azt többen tippelik, ennek az volt a célja, hogy letarolják a szektort és felvásárolják a csődbe menő fuvarozókat. Azért adták ki december 1-el a törvényt, mert addigra már a fuvarosok letárgyalták a 2026-os szerződéseiket, nagyrészt nem tudnak árat emelni, mert a vevők is már betervezték a 2026-ot, nem tudnak egy 10-20-30%-os fuvardíjemelést beépíteni és továbbhárítani se mindig, meg hát nem is az ő dolguk megmenteni a fuvarozókat. Szóval innentől a fuvarozó megy veszteséggel a következő tárgyalási időszakig, vagy eladja a cégét valakinek, akinek van pénze megvenni, vagy feladja és keres más melót...hát megnéztem a dijemeléseket. Az azért szép, hogy a pályadíjak már magasabbak, mint Ausztriában. Cserébe az út minősége vállalhatatlan. 😀Aki ma autóval akar jönni, az jobb ha letesz róla, itt dudálnak a kamionok a Szentendrei úton, pedig a sor még sehol nincs.szól már a faszopó kamionosok kórus ami elnyomja a kattintások hangját a temu appban?
Nomac
Josszi
Egyébként az élet körforgása az, hogyha megemeled az ilyen díjakat, akkor emelkedni fognak a fuvar/ szállítási díjak, melyeket az ügyfelek továbbítják a termékeik árára. Ergo ezzel azt érik el, hogy drágulás lesz.
Ez a díjemelés egy Spedíciónak jó csak a Waberersnek ( nem vagyok biztos benne, de azt hiszem NER érdekeltségű), a többiek mehetnek a levesbe itthon. 😀
Toto21
StormST
akartam váltani, és konkrét szerződés tervezetig jutottam két másikkal (Raben, Fiege) mindkettő szerződésben SZÓ SEM VOLT a decemberben előre letárgyalt, évre fix árakról... aki ilyet csinál, az magára vessen. őszintén.
rva
Altalaban a legtobb ceg, akinel dolgoztam, mar decemberben rendelkezett a januar elejetol ervenyes arral, legyen az fuvarozas, gyartas, minden egyeb.
Esetlegesen ha a penzugyi ev eltero, akkor lehetett elteres, de decemberben ezek az arak is fixek voltak.
2 hónapja
a nagyok előre tudtak mindenről, már a kiskapu is megvan, venni kell egytengelyes erősített alvázú pótkocsikat és azokra máris nem akkora az útdíj.a logisztikai cég akivel dolgozom minden évben januárban küld új díjtáblázatotAhogy azt többen tippelik, ennek az volt a célja, hogy letarolják a szektort és felvásárolják a csődbe menő fuvarozókat. Azért adták ki december 1-el a törvényt, mert addigra már a fuvarosok letárgyalták a 2026-os szerződéseiket, nagyrészt nem tudnak árat emelni, mert a vevők is már betervezték a 2026-ot, nem tudnak egy 10-20-30%-os fuvardíjemelést beépíteni és továbbhárítani se mindig, meg hát nem is az ő dolguk megmenteni a fuvarozókat. Szóval innentől a fuvarozó megy veszteséggel a következő tárgyalási időszakig, vagy eladja a cégét valakinek, akinek van pénze megvenni, vagy feladja és keres más melót...hát megnéztem a dijemeléseket. Az azért szép, hogy a pályadíjak már magasabbak, mint Ausztriában. Cserébe az út minősége vállalhatatlan. 😀Aki ma autóval akar jönni, az jobb ha letesz róla, itt dudálnak a kamionok a Szentendrei úton, pedig a sor még sehol nincs.szól már a faszopó kamionosok kórus ami elnyomja a kattintások hangját a temu appban?
Nomac
Josszi
Egyébként az élet körforgása az, hogyha megemeled az ilyen díjakat, akkor emelkedni fognak a fuvar/ szállítási díjak, melyeket az ügyfelek továbbítják a termékeik árára. Ergo ezzel azt érik el, hogy drágulás lesz.
Ez a díjemelés egy Spedíciónak jó csak a Waberersnek ( nem vagyok biztos benne, de azt hiszem NER érdekeltségű), a többiek mehetnek a levesbe itthon. 😀
Toto21
StormST
akartam váltani, és konkrét szerződés tervezetig jutottam két másikkal (Raben, Fiege) mindkettő szerződésben SZÓ SEM VOLT a decemberben előre letárgyalt, évre fix árakról... aki ilyet csinál, az magára vessen. őszintén.
rva
2 hónapja
a logisztikai cég akivel dolgozom minden évben januárban küld új díjtáblázatotAhogy azt többen tippelik, ennek az volt a célja, hogy letarolják a szektort és felvásárolják a csődbe menő fuvarozókat. Azért adták ki december 1-el a törvényt, mert addigra már a fuvarosok letárgyalták a 2026-os szerződéseiket, nagyrészt nem tudnak árat emelni, mert a vevők is már betervezték a 2026-ot, nem tudnak egy 10-20-30%-os fuvardíjemelést beépíteni és továbbhárítani se mindig, meg hát nem is az ő dolguk megmenteni a fuvarozókat. Szóval innentől a fuvarozó megy veszteséggel a következő tárgyalási időszakig, vagy eladja a cégét valakinek, akinek van pénze megvenni, vagy feladja és keres más melót...hát megnéztem a dijemeléseket. Az azért szép, hogy a pályadíjak már magasabbak, mint Ausztriában. Cserébe az út minősége vállalhatatlan. 😀Aki ma autóval akar jönni, az jobb ha letesz róla, itt dudálnak a kamionok a Szentendrei úton, pedig a sor még sehol nincs.szól már a faszopó kamionosok kórus ami elnyomja a kattintások hangját a temu appban?
Nomac
Josszi
Toto21
StormST
2 hónapja
Meg a fegyverpénzt és 14. havi nyugdíjat...Betették a Közlönybe a jövő évi szolidaritási hozzájárulások összegeit, tolják tovább Záhonyig... (zárójelben a 2025-ös összegek)Valahonnan muszáj pótolni a nők adómentessége féle totális agymenést.
Budapest: 97,741 milliárd (89,114)
Kerületek: 1,178 (XXIII. ker.) - 5.997 (III. ker.) (1,068 - 5,276)
Pécs: 4,995 (4,56)
Kecskemét: 7,642 (6,939)
Miskolc: 5,974 (5,306)
Győr: 13,138 (12,536)
Székesfehérvár: 9,457 (8,722)
Debrecen: 11,994 (10,378)
Budaörs: 6,484 (6,099)
Göd: 4,334 (80 millió volt)
(ezt csak személyesen találom érdekesnek, egy totál egyhelyben járó, lerohadóban lévő városnál:
Dombóvár 67 millió (32 volt 2025-ben))
Csak hogy pár érdekesebbet szemezgessek...
StormST
peterk2005 udvari bolond

2 hónapja
Betették a Közlönybe a jövő évi szolidaritási hozzájárulások összegeit, tolják tovább Záhonyig... (zárójelben a 2025-ös összegek)Valahonnan muszáj pótolni a nők adómentessége féle totális agymenést.
Budapest: 97,741 milliárd (89,114)
(ezt csak személyesen találom érdekesnek, egy totál egyhelyben járó, lerohadóban lévő városnál:
StormST

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Betették a Közlönybe a jövő évi szolidaritási hozzájárulások összegeit, tolják tovább Záhonyig... (zárójelben a 2025-ös összegek)Budapest: 97,741 milliárd (89,114)

2 hónapja
Rokonoknak, nagyszülőknek két bejgli közé:...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
telex.hu/belfold/2025/12/24/szolidaritasi-hozzajarulas-engedely-kistelepulesek-budapest-98-milliardSok-sok macskás fadíszt nekik.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
kutya kemény hónapok jönnek itt a politika topikban! 😊🎄I see what you did here 😉
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek! Pihenjetek sokat, egyetek nagyokat…kutya kemény hónapok jönnek itt a politika topikban! 😊🎄
2 hónapja
nem csak a Tisza fog ott veszíteni, hanem mi isviszont ami tény, hogy számos választókerületben az érettségivel nem rendelkező szavazók többen vannak, mint az érettségizettek. sok sikert a Tiszának ott nyerniAz ilyen mértékű sötétség azért nem általános. Ez extremitás. Elvinni is rendkívül nehéz őket. Ha "baszhatjuk" lesz, akkor nem miattuk.Persze, de akkor is félelmetes ez a sötétség. És ha 100-bol 4-en ilyenek és 100-bol 96 nem megy el szavazni vagy a pénzért leadja a szavazatát, akkor beszhatjuk.Mindenki a nyugdíjas kommandotol fél a választáson, de ez a mély sötétség rosszabb mint Mordor vagy a hellyel lefele.jó az mondjuk ha bevágsz 4 ilyen hülyét az ott lévő 100 ember közül, kicsit ilyen hajléktalan=fidesz szavazó manipulatív videonak tünt nekem
youtu.be/czJ_AnexhcY?si=iEfiOTXD8LSqrNP6
KB23
Josszi
KB23
peterk2005 udvari bolond
deyell
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
viszont ami tény, hogy számos választókerületben az érettségivel nem rendelkező szavazók többen vannak, mint az érettségizettek. sok sikert a Tiszának ott nyerniAz ilyen mértékű sötétség azért nem általános. Ez extremitás. Elvinni is rendkívül nehéz őket. Ha "baszhatjuk" lesz, akkor nem miattuk.Persze, de akkor is félelmetes ez a sötétség. És ha 100-bol 4-en ilyenek és 100-bol 96 nem megy el szavazni vagy a pénzért leadja a szavazatát, akkor beszhatjuk.Mindenki a nyugdíjas kommandotol fél a választáson, de ez a mély sötétség rosszabb mint Mordor vagy a hellyel lefele.jó az mondjuk ha bevágsz 4 ilyen hülyét az ott lévő 100 ember közül, kicsit ilyen hajléktalan=fidesz szavazó manipulatív videonak tünt nekem
KB23
Josszi
KB23
peterk2005 udvari bolond
chemicals keep me under control
2 hónapja
Az ilyen mértékű sötétség azért nem általános. Ez extremitás. Elvinni is rendkívül nehéz őket. Ha "baszhatjuk" lesz, akkor nem miattuk.Persze, de akkor is félelmetes ez a sötétség. És ha 100-bol 4-en ilyenek és 100-bol 96 nem megy el szavazni vagy a pénzért leadja a szavazatát, akkor beszhatjuk.Mindenki a nyugdíjas kommandotol fél a választáson, de ez a mély sötétség rosszabb mint Mordor vagy a hellyel lefele.jó az mondjuk ha bevágsz 4 ilyen hülyét az ott lévő 100 ember közül, kicsit ilyen hajléktalan=fidesz szavazó manipulatív videonak tünt nekem
KB23
Josszi
KB23

2 hónapja
Persze, de akkor is félelmetes ez a sötétség. És ha 100-bol 4-en ilyenek és 100-bol 96 nem megy el szavazni vagy a pénzért leadja a szavazatát, akkor beszhatjuk.Mindenki a nyugdíjas kommandotol fél a választáson, de ez a mély sötétség rosszabb mint Mordor vagy a hellyel lefele.jó az mondjuk ha bevágsz 4 ilyen hülyét az ott lévő 100 ember közül, kicsit ilyen hajléktalan=fidesz szavazó manipulatív videonak tünt nekem
KB23
Josszi