Politika
52 feliratkozó
2 hónapja
Köszi, már megvan.Valami Elizabeth nevű tiktokker kiabálta a mikrofonba, lehet nem szó szerint így, hanem úgy, hogy "A magyar nemzet Trianonja április 12-én jött el", egynél többször nem bírtam ezt hallgatni..."Április 12. volt a magyar nemzet Trianonja"Ez komolyan elhangzott? 😂
Szűz Mária, gyere le! Mert Trianon az kié volt? Vagy már Trianont is tagadjuk?
StormST
dugo93
StormST
www.reddit.com/r/hungary/s/McuxUVMEhr
Amúgy, ha már ilyen szép párhuzamokat hozunk, ő a fidesz Pankotai Lilije? 😀
2 hónapja
Hős vagy, hogy 0-nál többször bírtad. 😀Valami Elizabeth nevű tiktokker kiabálta a mikrofonba, lehet nem szó szerint így, hanem úgy, hogy "A magyar nemzet Trianonja április 12-én jött el", egynél többször nem bírtam ezt hallgatni..."Április 12. volt a magyar nemzet Trianonja"Ez komolyan elhangzott? 😂
StormST
dugo93
StormST
2 hónapja
Valami Elizabeth nevű tiktokker kiabálta a mikrofonba, lehet nem szó szerint így, hanem úgy, hogy "A magyar nemzet Trianonja április 12-én jött el", egynél többször nem bírtam ezt hallgatni..."Április 12. volt a magyar nemzet Trianonja"Ez komolyan elhangzott? 😂
StormST
dugo93
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
"Április 12. volt a magyar nemzet Trianonja"Trianon a magyarok Mohácsa.
StormST
Mohács meg a nemzet tatárjárása.
És így tovább a végtelenbe.
Az agyhalál-vonaton nincs fék.
2 hónapja
"Április 12. volt a magyar nemzet Trianonja"Ez komolyan elhangzott? 😂
StormST
2 hónapja
"Április 12. volt a magyar nemzet Trianonja"Szűz Mária, gyere le! Mert Trianon az kié volt? Vagy már Trianont is tagadjuk?
2 hónapja
A Fidesz maga egy szubkultúra, a KDNP pedig a trash változata.az mióta számít szubkultúrának, hogy valaki egy fundamentalista idiot? a zártosztály is egy szubkultúra?Belenéztem, pár ezer, max pár 10 ezer ember, átlagéletkor valahol 60 körül lehet tippre...Egy idősebb nő szentelvízzel locsolta körbe a terepet, írja a Telex.
StormST
Elképesztőek érdekesek ezek a szubkultúrák.
Dzsokijuing
fake.id
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
lófasz, főleg annak tükrében, hogy most is volt buszoztatás.Belenéztem, pár ezer, max pár 10 ezer ember, átlagéletkor valahol 60 körül lehet tippre...Becslésem szerint 6500-12000 között van a létszám (elég nagy szórás, tudom) a 444 képei alapján, az AI szerint. 8000-10000 a realitás, én egy kicsit szellősebb teret vártam, de ettől a Tisza végignyomja Sulyok leváltását 😊
StormST
Gyurma Pappa
A Mezőkövesd Zsóri busza pl a Tabánnál volt lerakva.
2 hónapja
Nem idiota, csak lehet latta, hogy MP ejszaka kiszivta valaki veret. A neni biztosra megy, gondolom karo meg egy gerezd fokhagyma is van nala.az mióta számít szubkultúrának, hogy valaki egy fundamentalista idiot? a zártosztály is egy szubkultúra?Belenéztem, pár ezer, max pár 10 ezer ember, átlagéletkor valahol 60 körül lehet tippre...Egy idősebb nő szentelvízzel locsolta körbe a terepet, írja a Telex.
StormST
Dzsokijuing
fake.id
2 hónapja
Benzin nem volt? Bár biztos elküldte Putyinnak.Belenéztem, pár ezer, max pár 10 ezer ember, átlagéletkor valahol 60 körül lehet tippre...Egy idősebb nő szentelvízzel locsolta körbe a terepet, írja a Telex.
StormST
Dzsokijuing
2 hónapja
Áder, mint vezérszónok, egyszerűen zseniális. Ez már tényleg az abszurd magasfoka.
2 hónapja
Mennyien tünciznek odakint?5000 és 10000 között?
Szerkesztette: T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
az mióta számít szubkultúrának, hogy valaki egy fundamentalista idiot? a zártosztály is egy szubkultúra?Belenéztem, pár ezer, max pár 10 ezer ember, átlagéletkor valahol 60 körül lehet tippre...Egy idősebb nő szentelvízzel locsolta körbe a terepet, írja a Telex.
StormST
Dzsokijuing
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
ha bármi valós támogatottsága lenne ennek a hőzöngésnek, akkor nem du 6ra rántják össze az arcokat munkanapon, amikor nyáron este is 24 fok van. a mamáknak meg a délután 6 is már este 11nek számít, miután kimentek a piacra f7-re közelharcolni a koviubiért valónakpapírforma
MP egy 5e-s faluban több embert mozgatott meg 😊
NB2
és ez mindkét tábornak jó
nekünk azért mert látjuk hogy ez kifingott, csak a kommentcunamiban van némi erő azon az oldalon, de támogatottság már alig-alig, akarat meg végképp hiányzik
A másik tábor meg majd nyomja hogy azért nem mertek kimenni mert diktatórikusan elvitte volna őket a fekete autó meg kirúgták volna őket
Persze OV-ék ettől még tudják majd az igazat, csak nem azt fogják keretezni
topin
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
Belenéztem, pár ezer, max pár 10 ezer ember, átlagéletkor valahol 60 körül lehet tippre...Becslésem szerint 6500-12000 között van a létszám (elég nagy szórás, tudom) a 444 képei alapján, az AI szerint. 8000-10000 a realitás, én egy kicsit szellősebb teret vártam, de ettől a Tisza végignyomja Sulyok leváltását 😊
StormST

2 hónapja
Lehet csak Rétvári után csinálta eztBelenéztem, pár ezer, max pár 10 ezer ember, átlagéletkor valahol 60 körül lehet tippre...Egy idősebb nő szentelvízzel locsolta körbe a terepet, írja a Telex.
StormST
Dzsokijuing
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Belenéztem, pár ezer, max pár 10 ezer ember, átlagéletkor valahol 60 körül lehet tippre...Egy idősebb nő szentelvízzel locsolta körbe a terepet, írja a Telex.
StormST
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Belenéztem, pár ezer, max pár 10 ezer ember, átlagéletkor valahol 60 körül lehet tippre...
2 hónapja
papírforma
MP egy 5e-s faluban több embert mozgatott meg 😊
NB2
és ez mindkét tábornak jó
nekünk azért mert látjuk hogy ez kifingott, csak a kommentcunamiban van némi erő azon az oldalon, de támogatottság már alig-alig, akarat meg végképp hiányzik
A másik tábor meg majd nyomja hogy azért nem mertek kimenni mert diktatórikusan elvitte volna őket a fekete autó meg kirúgták volna őket
Persze OV-ék ettől még tudják majd az igazat, csak nem azt fogják keretezni
2 hónapja
Én nem akarok belekötni ebbe az egészbe, de azért egy word dokumentum még nem bizonyíték. Ezt most lehet nem gondolta át MP.hat nezd vissza az fb posztokat anno, sztem nagyban hasonlo program volt.
24.hu/belfold/2026/07/09/ader-janos-amerikai-ut-program-magyar-peter/
KB23
btw: barcsak nekem is ilyen agendaim lennenek mikor missionre megyek. en bezzeg altalaban 8tol 6ig egy szobaban ulok. 2 eve vegre eljutottam Hagaba. jo ut volt. 3 nap alatt volt 2 oram szetnezni, mert azt leszamitva reggel 8tol delutan 6ig munkacsoportot vezettem, majd visszamentem a szallasra, ahol este 10-11ig dolgoztam egy masik anyagon, ami meg ment be a Management Boardra hatarido miatt kovetkezo heten.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Én nem akarok belekötni ebbe az egészbe, de azért egy word dokumentum még nem bizonyíték. Ezt most lehet nem gondolta át MP.24.hu/belfold/2026/07/09/ader-janos-amerikai-ut-program-magyar-peter/
2 hónapja
Tanulj meg olvasni!napról-napra kiderülnek új dolgok, pl. hogy Sulyoknak van humorajól értem, hogy aggódik, hogy politikai kinevezettek kerülhetnek majd elnöknek? ő, akit a pártpolitika nevezett ki? irónia level 99999
444.hu/2026/07/09/sulyok-tamas-az-alaptorveny-modositasi-javaslat-szamos-elemeben-serti-a-jogallamisag-a-demokracia-es-a-hatalommegosztas-elvet
Gyurma Pappa
rva
Ő amiatt aggódik, hogy utána lesznek ilyen kinevezettek! 😀
Amúgy tényleg kíváncsi vagyok mivel tartják sakkban az öreget Vityaék, látszik rajta, hogy kurvára nem hiányzik ez neki, már rég lemondott volna/megegyezett volna MP-vel.
Az a jó, hogy ha jogállamiságot és hatalom megosztás elveit sérti, akkor ezt ők teremtették.
Kíváncsi vagyok aláírja-e.
2 hónapja
napról-napra kiderülnek új dolgok, pl. hogy Sulyoknak van humorajól értem, hogy aggódik, hogy politikai kinevezettek kerülhetnek majd elnöknek? ő, akit a pártpolitika nevezett ki? irónia level 99999
444.hu/2026/07/09/sulyok-tamas-az-alaptorveny-modositasi-javaslat-szamos-elemeben-serti-a-jogallamisag-a-demokracia-es-a-hatalommegosztas-elvet
Gyurma Pappa