Politika
70 feliratkozó
23 napja
Deutsch Tamás fb-bejegyzése adhat reményt a nemzeti oldalnak 😀 😀Holnaptól független objektívként folytatják

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Remélem mindennel együtt megmarad 133simán megmarad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
23 napja
A Partizán közvetítésben megállt a kétoldalú OV-MP szobor forgása, most már csak MP látszik.SZIMBOLIZMUS!
Kampman
Poloska vagyok.
23 napja
Teljesen Normális ha sokáig nézed őket es utána máris a libsiket szidod.Bocs, hir tv 🤣🤣 hulyulok mar en isEgeszen szurrealis, ami az atvn megy. A szavakat nem talalom erre a szintre, hogy ez igy tenyleg valos, amit ezek lenyomnak orak ota.Mire gondolsz?
Stez
Kampman
Stez
😂
23 napja
A Partizán közvetítésben megállt a kétoldalú OV-MP szobor forgása, most már csak MP látszik.
23 napja
Egeszen szurrealis, ami a hir tvn megy. A szavakat nem talalom erre a szintre, hogy ez igy tenyleg valos, amit ezek lenyomnak orak ota.Mi van ott?
Stez
23 napja
Remélem mindennel együtt megmarad 133
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
23 napja
Bocs, hir tv 🤣🤣 hulyulok mar en isEgeszen szurrealis, ami az atvn megy. A szavakat nem talalom erre a szintre, hogy ez igy tenyleg valos, amit ezek lenyomnak orak ota.Mire gondolsz?
Stez
Kampman
23 napja
Egeszen szurrealis, ami az atvn megy. A szavakat nem talalom erre a szintre, hogy ez igy tenyleg valos, amit ezek lenyomnak orak ota.Hír tv-re gondolsz, nem?
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Egeszen szurrealis, ami az atvn megy. A szavakat nem talalom erre a szintre, hogy ez igy tenyleg valos, amit ezek lenyomnak orak ota.Mire gondolsz?
Stez
23 napja
Ott sok a vásárolt szavazat ott behúzhatjákTolna 2 és 3, Szabolcs 6 fix fordul mégNyírbátorban nem vagyok biztos.
zacknorb
Kampman
23 napja
360 a különbség, és lesz 3000+ szavazat, ott szerintem bőven, aki nagyvárosi egyetemista/külföldön élőTolna 2 és 3, Szabolcs 6 fix fordul mégNyírbátorban nem vagyok biztos.
zacknorb
Kampman
Poloska vagyok.
23 napja
meggyőzéstechnikai szakértőAmiből jön fehér cucc amiben örökítő anyag van
MI
A
FASZ?
😀😀😀
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
23 napja
Tolna 2 és 3, Szabolcs 6 fix fordul mégNyírbátorban nem vagyok biztos.
zacknorb
23 napja
Tolna 3 fordult14 szavazat a különbség per pill, de jah a végére fordulni fog viszonylag simán
de ezek vissza fognak majd fordulni a levelekkel
zacknorb
23 napja
Hungary 🇭🇺 Poland 🇵🇱 Europe 🇪🇺
— Donald Tusk (@donaldtusk) April 12, 2026
Back together! Glorious victory, dear friends! Ruszkik haza!
23 napja
Tolna 2 és 3, Szabolcs 6 fix fordul még
Poloska vagyok.
23 napja
Tolna 3 fordultde ezek vissza fognak majd fordulni a levelekkel
Poloska vagyok.
23 napja
"Nem lehet visszamenőleges hatállyal törvénykezni""Ez a kormányzás az uszításra meg a gyűlöletkeltésre fog épülni"
23 napja
MP éjjel-nappal hazudik, és már elkezdtek attól rettegni, hogy a hír tv-nél kihúzzák a dugót 😀Imádom gajdicsottótMit tol?
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
Imádom ezt a műsort most, mennyire nem érzik az ironiát

---
23 napja
Végre valaki megértett, köszönöm.Szaud-Arábiából neki aztán mind1, ő a bank pénzén játszik.Szóval ebben bíztál 😀Mekkora cliffhanger lenne, ha Varga Judit összejönne megint a Petyával 😀Én gondolkoztam azon, hogy vajon nem-e egy fideszes trükk lesz ez, hogy a kétharmados győzelem után keresik MP-t, sehol senki, aztán egyszer csak megjelenik a Fidesz-rendezvényen, lepacsizik Viktorral, összeölelkezik Judittal, Viktor meg belenéz a kamerába, 10 millió magyar szemébe:
eaglesmcnabb
Tényleg elhittétek, ti hülyék?
Kampman
Jakehomer
Sixo
23 napja
Szaud-Arábiából neki aztán mind1, ő a bank pénzén játszik.Szóval ebben bíztál 😀Mekkora cliffhanger lenne, ha Varga Judit összejönne megint a Petyával 😀Én gondolkoztam azon, hogy vajon nem-e egy fideszes trükk lesz ez, hogy a kétharmados győzelem után keresik MP-t, sehol senki, aztán egyszer csak megjelenik a Fidesz-rendezvényen, lepacsizik Viktorral, összeölelkezik Judittal, Viktor meg belenéz a kamerába, 10 millió magyar szemébe:
eaglesmcnabb
Tényleg elhittétek, ti hülyék?
Kampman
Jakehomer
23 napja
mikor jogállamiságról pofáznak a hírtv-ben 😀 priceless 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!