Politika

52 feliratkozó

2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 120 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Az ötletgazda, aki szerint Áder János álljon ki és mondjon el egy beszédet az nálam megérdemli az Orbán Balázs vándor-díjat, legalább egy hét erejéig.

2 hónapja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 303 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az a bajszos szar még megaszondta, hogy Tildy Zoltán volt az első köztársasági elnök.
ozibozi
Nem Ő volt ? Vagy most nem értelek
Dagobert bácsi
A Második Köztársaságban. Az Elsőben Károlyi. De Kossuth volt az első államfőnk. Tildy nehezen jön ki.
Őszentsége Sobri Jóska
Károlyi rendszere pro forma népköztársaság volt.
Dzsokijuing
plusz o ideiglenes koztarsagi elnok volt.
csebi
Az nem köztársasági elnök? És a pro forma népköztársaság az nem köztársaság, az elnöke nem közt elnök?

(Jogállami/elméleti szempontból kérdezem.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 2 014

Előre mondom, hogy ez nem lesz könnyű.
Brouwerij van de Vrij
Az én tippem vagy Amerikában vagy, ami talán hihetőbb, a grazi elkülönítőben harcol a képzeletbeli ellennel.

Szerkesztette: KB23
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 424 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az a bajszos szar még megaszondta, hogy Tildy Zoltán volt az első köztársasági elnök.
ozibozi
Dagobert bácsi
A Második Köztársaságban. Az Elsőben Károlyi. De Kossuth volt az első államfőnk. Tildy nehezen jön ki.
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
csebi
Sulyok is az 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 804 — Lucas Scott
ozibozi
Dagobert bácsi
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 438 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend

Előre mondom, hogy ez nem lesz könnyű.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 303 — The only discipline that lasts, is self discipline
Éppen most akartam linkelni.
Jóslat: ennek több százezres nézettsége lesz nagyon rövid időn belül szerintem.

Nomac

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 696 — balazs.t85@gmail.com
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 643 — Invisible man
 www.facebook.com/share/v/1DZTynC8io/
Nem csalodtam szellemi szinvonalon + sajat dolgaikkal nincsenek tisztaban
Beki
A kalapos ember a legnagyobb. Én semmiről nem tudok ennyit beszélni folyamatosan, nemhogy ilyen hülyeségekről.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Beki New York Jets 3 239
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/740836130_1028978872837637_7092240731967903709_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=vMGFmyxJP_QQ7kNvwFWdx1q&_nc_oc=AdpGolHZigaDAjNuSCXBO0WBeDoq4hrTol7Xii2v0mMzlRmXVQ3fLOm3WPV5vCMVV9g&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=j8JtQ6a0RDqMkzMySB7mhA&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQIliT-QDuRC74ZgxgyXUml6pi4GDDhFMXuqhFQhgAiLSw&oe=6AB9C46D
54.996 Aufrufe · 1.198 Reaktionen | Az erős mag! Stop Örkény! 🫪 | Ágoston Mihály
Az erős mag! Stop Örkény! 🫪

Nem csalodtam szellemi szinvonalon + sajat dolgaikkal nincsenek tisztaban
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 698 — Saturday Night Lights
Nem lep meg h a dagadek megint nem merte a pofajat odatolni hivekhez, hanem a csicskakat kuldte lejaratni magukat. Igazi vezer... dehat ok valasztottak, egy szinten vannak 🤣
Beki
Egyébként egy Orbán-hasonmásversenyen Szakács jó eséllyel indulhatna.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Beki New York Jets 3 239
Nem lep meg h a dagadek megint nem merte a pofajat odatolni hivekhez, hanem a csicskakat kuldte lejaratni magukat. Igazi vezer... dehat ok valasztottak, egy szinten vannak 🤣
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 438 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
😀

xrace77
Klasszik ez a kép. De en tovabbra sem ertem hogy a fideszeseknek mi bajuk van az örményekkel. Nem eleg jo a marlenka?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 698 — Saturday Night Lights
ozibozi
Dagobert bácsi
Őszentsége Sobri Jóska

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Dagobert bácsi 351
ozibozi
Dagobert bácsi
Őszentsége Sobri Jóska
Köszi így akkor már tiszta
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 349 — #NoStress
ozibozi
Dagobert bácsi

2 hónapja
Dagobert bácsi 351
ozibozi
2 hónapja
xrace77 Denver Broncos 4 773
😀

Szerkesztette: xrace77
2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 741
Oké, sok minden nem változott:

...

Na jó eddig bírtam, utána még a vármegyékről karatyolt mint nemzeti identitás.

Hát ez komoly mert viccnek durva lenne.
Toca
És erre energiát szántak. Ha csak a címszavakat bedobják a fapados ChatGPT-be, az komolyabbat hoz össze.
Annak még lett volna hatása is.
2 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 970 — capitaine du château de Vienne 1487
ozibozi
Aztán hipp hopp Münikferenccéváltozott, igytessenekehinni tekintetesbíróssákk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
ozibozi New York Giants 22 232

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 21 014 — Vikings fan
"Április 12. volt a magyar nemzet Trianonja"

Szűz Mária, gyere le! Mert Trianon az kié volt? Vagy már Trianont is tagadjuk?
StormST
Ez komolyan elhangzott? 😂
dugo93
Valami Elizabeth nevű tiktokker kiabálta a mikrofonba, lehet nem szó szerint így, hanem úgy, hogy "A magyar nemzet Trianonja április 12-én jött el", egynél többször nem bírtam ezt hallgatni...
StormST
Köszi, már megvan.
 www.reddit.com/r/hungary/s/McuxUVMEhr

Amúgy, ha már ilyen szép párhuzamokat hozunk, ő a fidesz Pankotai Lilije? 😀
dugo93
Hogy pontosan illeszkedjen az eredeti párhuzamhoz, ő a Fidesz Skrabski Fruzsinája.
Őszentsége Sobri Jóska
Tiktok Németh Balázsa
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 21 014 — Vikings fan
Oké, sok minden nem változott:
- Migráns/Brüsszel felütés
- Gyűlöletkeltés
- Magyar Nemzet Triaonja - olyan nagyot kell mondanom, hogy az űrből látszódjon, mégha faszság is

Kedvenc részeim ezután jönnek:
- Feministák, hol vagytok mikor egy nőt megaláznak ( keretezésből kimaradt a bocsánatkérés )
- Nem erőt kell fitogtatni hanem dolgozni a nemzetért ( ez elmúlt 16 évhez nice )
- Megígérte, hogy nem megy nyaralni, de elment a hazug

Visszatérés:
- Megszorítások
- Zelenszkij

Majd a jó dolgok amiket leromboltak:
- MCC 😀
- Mandiner ( amit átvettek és elhallgattattak 😀 )

Micomackó vibe
- Cosa Nostra sose ült az olasz parlamentben, szóval tudatlanság őket emlegetni

Diszonancia egy mondatban:
Maffia államnak nem szabad nevezni az előző kormányt mert megválasztották őket, majd lehazaárulózza a mostani megválasztottat.

Meredek:
- Semjén Zsolti bevédése - gyermekbántalmazások poltikai nézet különbségre való lehozása. Megvettek mindenkit ( szegény Fidesz bárcsak lett volna hozzá pénze).
- MP meghátrál Semjén elől ( biztos a nyaralással 😀 )
- Áder Jánost megszégyenítették a háza lefotózásával.
- Magyar Péter fél a demokráciától!

Kedves Magyar Péter nem lehet így, meglett mondva.
Lex Sulyok = Lex Magyarország
OV a történelmi léptékű poltikus, EGY TÖRTÉNNELMI KULTUSZ, az elmúlt 16 évben sokkal többet tett le az asztalra mint amire ez az ország valaha képes lett volna.

Na jó eddig bírtam, utána még a vármegyékről karatyolt mint nemzeti identitás.

Hát ez komoly mert viccnek durva lenne.
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 349 — #NoStress
"Április 12. volt a magyar nemzet Trianonja"

Szűz Mária, gyere le! Mert Trianon az kié volt? Vagy már Trianont is tagadjuk?
StormST
Ez komolyan elhangzott? 😂
dugo93
Valami Elizabeth nevű tiktokker kiabálta a mikrofonba, lehet nem szó szerint így, hanem úgy, hogy "A magyar nemzet Trianonja április 12-én jött el", egynél többször nem bírtam ezt hallgatni...
StormST
Köszi, már megvan.
 www.reddit.com/r/hungary/s/McuxUVMEhr

dugo93
Hogy pontosan illeszkedjen az eredeti párhuzamhoz, ő a Fidesz Skrabski Fruzsinája.

2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 378 — zászló zászló szív
Vissza kellett tekernem a videót, hogy jól hallottam-e, de jól, tényleg azt mondta, hogy április 12-e volt a magyar nemzet Trianonja. Azt hittem, hogy valami átvitt dolog lesz vagy bármi, de nem. Szó szerint ezt sikerült mondania. És nem ez volt a legnagyobb hülyesége, ott teljesen elvesztettem a fonalat, amikor a vármegyékbe ment bele, de ahogy láttam a közönsége sem nagyon tudta követni, hogy mit akar mondani.

Rohadt vicces, hogy úgy csinálnak, mint április 12-e előtt nem történt volna semmi ebben az országban. Puff, egyszer csak jött a Tisza.

dugo93
Inkább 30, mint mint 20, és Lili ennél azért sokkal értelmesebb. Ő simán ostoba.