NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
526
57
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
Alap, hogy egy 30%os párt fejeként, a Fidesz kihívójaként nem megyek ilyen helyre. Ha megyek, akkor nem baszok be. Ha bebaszok, akkor olyan emberekkel veszem körbe magam, akik ezt látják és hazavisznek.Én se mennék.
MC12
Nem innék közszereplőként, nyilvános helyen alkoholt, Varga Juditnak se csinálnék három gyereket, nem Gulyás Gergő lenne az öribarim, nem mennék százvalahány vidéki településre, nem gründolnék pártot, és így tovább.
Ő meg mindezeket megtette.
Ez az ő élete, mi meg viszonyulni tudunk hozzá.
5 hónapja
csipkelli
4 008
Megúszott 2 válogatott meccset. Inkább arra tippeltem volna, hogy ott keveredik valami ilyesmibe.
5 hónapja
Peti bazmeg, a fasznak kell az Ötkertbe menni.Most, hogy már nincsen kampányelmebaj, érdemes visszatérni a földre.
Amadeus the Young
MP is csak ember, nem megváltó.
Képességes ember, igencsak tehetséges kommunikátor, kellően geci, populista politikus, jókor volt jó helyen, jól reagálta le a lehetőségét, elismerésreméltóan sok melót tett bele, de ember.
Ő is a saját érdekeit favorizálja, a saját céljai hajtják, a saját érzelmei, vágyai motiválják, a saját boldogulását, szórakozását keresi. Ha eközben megbassza/konszolidálja a NER-t, az nekünk csak jó, de attól még ember, ennek minden "negatívumával" együtt.
És hát az emberek ilyenek.
Sokszor csinálnak faszságokat.
Én ezért gondolom azt, hogy számunkra könnyebb a valóságot megérteni és arra reagálni, ha ezt nem feledjük, ha nem hiszünk valakiben, hanem bízunk, ha nem elvárásaink vannak, hanem reményeink, mert akkor nem merül fel ilyen kérdés és nem egy irreális szempontrendszerbe próbálunk politikusokat belepaszírozni, és akkor nem terhel minket az, hogy a politika a kelleténél jobban benyomul az életünkbe.
Másrészt történhet MP-el bármi, attól még 26-ban (nagy valószínűséggel) úgyis annyi lesz a választás, hogy Orbán vagy nemOrbán. És ha a nemOrbán MP, akkor csinálhat addig kvázi bármit MP, ez elég egyszerű választás lesz mindenkinek. Akár így, akár úgy.
Ja, és a 26-os választás 26 áprilisában dől el, nem 24 nyarán.
5 hónapja
MC12
6 381
Peti bazmeg, a fasznak kell az Ötkertbe menni.Ez azért nekem is fejvakarós. A fél ner 2-3-4-5öd vonal ott bassza a rezet szerdától vasárnapig, mit gondolt? Hogy senki nem ismeri fel? És egy negyed vonalbeli senki nem fog belekötni pár jó pontért?
Amadeus the Young
Alap, hogy egy 30%os párt fejeként, a Fidesz kihívójaként nem megyek ilyen helyre. Ha megyek, akkor nem baszok be. Ha bebaszok, akkor olyan emberekkel veszem körbe magam, akik ezt látják és hazavisznek.
Mindegy, tanulópénznek jó volt, több ilyen nem lesz ha tippelnem kell, inkább most, mint egy év múlva.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
Peti bazmeg, a fasznak kell az Ötkertbe menni.amúgy ez mennyire arrogáns már tőle. azt ne mondja senki, hogy nem volt vele 2 ember, aki azért van ott, hogyha emberkedni kell.
Amadeus the Young
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Peti bazmeg, a fasznak kell az Ötkertbe menni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?jaja, mi ilyen pénzügyileg tudatos népség vagyunk.
😀
YoungZeeZee
5 hónapja
nagy meleg van...Nagyon erős a mai nap nyilatkozatok terén. Egymást múlják felül, ki tud hangzatosabb faszságot mondani. 😊jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?"óvatossági motívum" mit isznak/szívnak ezek?
😀
YoungZeeZee
Tactful Cactus
Mikey
5 hónapja
Mikey
18 755
Nagyon erős a mai nap nyilatkozatok terén. Egymást múlják felül, ki tud hangzatosabb faszságot mondani. 😊jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?"óvatossági motívum" mit isznak/szívnak ezek?
😀
YoungZeeZee
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 914
jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?"óvatossági motívum" mit isznak/szívnak ezek?
😀
YoungZeeZee
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Az állam feladata meghatározni, hogy kinek a feladata ... Hódmezővásárhelyen.telex.hu/belfold/2024/06/21/lazar-janos-valasztasi-eredmeny-fidesz-marki-zay-peter-hodmezovasarhelyelnézést, de ez nem állami feladat lenne? 😊
"...Arról is beszélt, hogy szerinte felül kell vizsgálni a helyi iparűzési adók rendszerét a közeljövőben: az a cél országosan, hogy a városok költsék a pénzeket az oktatásra, egészségügyre, utakra, épületekre, de ne mulassák el, vagy a polgármester ne magát építse belőle. „Ennek a dáridónak egyszer és mindenkorra véget kell vetni, ennek véget fogunk vetni” – tette hozzá arra utalva, hogy valamire készülnek a téma kapcsán."
De szép iparűzési adód van. Kár lenne, ha valaki ellopná.
csipkelli
NB2
5 hónapja
telex.hu/belfold/2024/06/21/lazar-janos-valasztasi-eredmeny-fidesz-marki-zay-peter-hodmezovasarhelyelnézést, de ez nem állami feladat lenne? 😊
"...Arról is beszélt, hogy szerinte felül kell vizsgálni a helyi iparűzési adók rendszerét a közeljövőben: az a cél országosan, hogy a városok költsék a pénzeket az oktatásra, egészségügyre, utakra, épületekre, de ne mulassák el, vagy a polgármester ne magát építse belőle. „Ennek a dáridónak egyszer és mindenkorra véget kell vetni, ennek véget fogunk vetni” – tette hozzá arra utalva, hogy valamire készülnek a téma kapcsán."
csipkelli
5 hónapja
YoungZeeZee
8 567
jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?😀
5 hónapja
csipkelli
4 008
telex.hu/belfold/2024/06/21/lazar-janos-valasztasi-eredmeny-fidesz-marki-zay-peter-hodmezovasarhely"...Arról is beszélt, hogy szerinte felül kell vizsgálni a helyi iparűzési adók rendszerét a közeljövőben: az a cél országosan, hogy a városok költsék a pénzeket az oktatásra, egészségügyre, utakra, épületekre, de ne mulassák el, vagy a polgármester ne magát építse belőle. „Ennek a dáridónak egyszer és mindenkorra véget kell vetni, ennek véget fogunk vetni” – tette hozzá arra utalva, hogy valamire készülnek a téma kapcsán."
5 hónapja
"régi ellensége" 😀Belzebub?i.ibb.co/b7Xn2Yk/axobtj9zlv7d1.jpg
Tényleg?
Ez a faszi teljesen meghülyült.
zinedine5
deyell
Ez az igazi komcsi tempó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Jaja sokkal jobb, ugyan én haszonélvezője voltam a sztorinak, de az tisztán látszik, hogy az az üzenet, hogy vállalj kockázatot ész nélkül majd mi stoppolunk az nem éppen jóra tanít....De, igazad van, elnézést, kevertem a moratóriummal.www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Ez így van a kamatstopnál tuti? A moratóriumnál nyilván fel volt csak függesztve a fizetés és tolódott kamatostul a futamidő. De ez a kamatstopnál miért lenne így? A ki nem fizetett kamatokat is tolod magadelőtt?
Közben a kormány tolja maga előtt a gondokat.
Vajon az érintettekben mikor fog tudatosulni az, hogy a hitelük már nem 20 éves, hanem 25 vagy 30? Fizethetik majd nyugdíjasan is.
De a lényeg, hogy ez nem a jelen problémája.
cartman023
Érdekességképpen nekem volt egy kisösszegű amire érvényes volt, és előtörlesztettem idén, semmi díj nem jött rá pluszba.
Eazzy
Akkor ez csak a bankoknak fog továbbra is fájni, akik nyilván nem terhelik ezt tovább a lakosságra.
cartman023
Nyilván mostmár nem engedheti rájuk a 2-3x-os törlesztőt mert 26-ban ki a fasz fog éhen szomjan rájuk szavazni?
Lélegeztetőgép ON.
Don't talk the walk, Walk the talk!
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
aztán a bank azt mondja, hogy kevesebb hitelt helyez ki a lakossághoz, mert nem éri meg szar kamaton hitelezni. Aztán mivel kevés lesz a hitel kevesebb lesz a fogyasztás, a beruházás, alapvetően tovább fog csökkenni a bérszínvonal és az áfabevétel.De, igazad van, elnézést, kevertem a moratóriummal.www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Ez így van a kamatstopnál tuti? A moratóriumnál nyilván fel volt csak függesztve a fizetés és tolódott kamatostul a futamidő. De ez a kamatstopnál miért lenne így? A ki nem fizetett kamatokat is tolod magadelőtt?
Vajon az érintettekben mikor fog tudatosulni az, hogy a hitelük már nem 20 éves, hanem 25 vagy 30? Fizethetik majd nyugdíjasan is.
cartman023
Érdekességképpen nekem volt egy kisösszegű amire érvényes volt, és előtörlesztettem idén, semmi díj nem jött rá pluszba.
Eazzy
Akkor ez csak a bankoknak fog továbbra is fájni, akik nyilván nem terhelik ezt tovább a lakosságra.
cartman023
Nekünk fog fájni. A bank maximum kivonul.
5 hónapja
cartman023
826
De, igazad van, elnézést, kevertem a moratóriummal.www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Ez így van a kamatstopnál tuti? A moratóriumnál nyilván fel volt csak függesztve a fizetés és tolódott kamatostul a futamidő. De ez a kamatstopnál miért lenne így? A ki nem fizetett kamatokat is tolod magadelőtt?
cartman023
Eazzy
5 hónapja
www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Ez így van a kamatstopnál tuti? A moratóriumnál nyilván fel volt csak függesztve a fizetés és tolódott kamatostul a futamidő. De ez a kamatstopnál miért lenne így? A ki nem fizetett kamatokat is tolod magadelőtt?
cartman023
Don't talk the walk, Walk the talk!
5 hónapja
www.vezess.hu/haszongepjarmu/2024/06/21/teherauto-kamion-behajtasi-dij-budapest-kuria-eltorles/erről hol lehet olvasni?Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
Igaz, nem segit ha a raktarak a varosban vannak.
Lúdas Solymi
Klaci79
Fontos_Vidra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
erről hol lehet olvasni?Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
Lúdas Solymi
Klaci79
5 hónapja
Klaci79
22 221
Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
Lúdas Solymi
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
5 hónapja
cartman023
826
www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Közben a kormány tolja maga előtt a gondokat.