Politika
70 feliratkozó
23 napja
tényleg volt egy ilyen is. Emlékeztek erre? Mi vagyunk azok a senkik. pic.twitter.com/8QIEWpmRWT
— Pete (@splendid_pete) April 12, 2026
23 napja
semennyit, csak annyi pénz mozog, hogy csomó számla későn érkezik be meg csúszásban van xdMennyi pénzt kell visszafizetni?huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬hát 1% nélkül nehéz lesz
Löfli
Heisman nádor
xrace77
23 napja
Debrecenben tele a főtér. Tűzijáték. Rángatják le a fideszes plakátokat. Nem gondoltam volna hogy ilyet látok majd Debrecenben.
23 napja
Az én legközelebbi tippem Hadházi lett 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
23 napja
Nem én sírok, te sírsz. Neki mekkora sorsforditó áldás a mai nap? Konkrétan sírok. pic.twitter.com/9yWRbF9kzt
— Pete (@splendid_pete) April 12, 2026
23 napja
na elszívok egy ünneplős cigit, aztán nekiállok kiértékelni az eredményeket, lehet lesz benne pár hiba 😀 az egyéni jóslatos résznél kiemelem, amiket eltaláltatok.a Művész mozis tippjáték győztese pedig @vpi, összesen kilencen voltak az utolsó sávban, két film el is maradt, valamiért ma nem volt kedve az embereknek mozizni, nem is értem.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
Mennyi pénzt kell visszafizetni?huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬hát 1% nélkül nehéz lesz
Löfli
Heisman nádor
23 napja
ami a pártcsapatokkal szokott történniJó, jó.. de mi lesz a TAO-val????????Es a Fradival, az NB I-gyel, etc..
😃😃
Imádom az egészet, hulla fáradt vagyok, de nem tudok elaludni.
Hányan pakolhatnak most?
😅
JC6 (Mr. Miele)
Stez
23 napja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬hát 1% nélkül nehéz lesz
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
23 napja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬Rosszabb, mint a hírtv?
Löfli
Tepper takarodj!
23 napja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬mit írnak, kiírnak adománygyűjtést a kampánytámogatás visszafizetésére?
Löfli
built for this shit
23 napja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Dagobert bácsi
316
Én meg arra hogy mennek a börtönbeKérdés, hogy mi lesz a Fideszben ezután, mert ekkora zakót még nem kaptak. vajon lesz e váltás.....Én arra számítok, hogy holnaptól Lézer elkezdi fúrni az öreget.
csi77
Nemes samu09
23 napja
Kérdés, hogy mi lesz a Fideszben ezután, mert ekkora zakót még nem kaptak. vajon lesz e váltás.....Én arra számítok, hogy holnaptól Lézer elkezdi fúrni az öreget.
csi77
23 napja
Az éjszaka első vesztese (hosszú sorozat lesz):#1 Mráz Ágoston Sámuel, Nézőpont intézet.
Még tegnap is ezt írta:
"A Fidesz győzelmére számítok… …mert három a magyar igazság.
-Mozgósítás: JD Vance látogatása a Fidesznek kedvező témát helyezett a napirendre 2 napig, s az emelkedő energiaárak is minden választóban erősíthette a Fidesz számára
-Ellenfél demobilizációja: Orbán Viktor több interjút is adott olyan felületeken és olyan üzenetekkel, amelyet a középen állók olvasnak. Ezek alapján elvégezte a tőle telhető maximumot, amellyel az irányába szított indulatok ellen tehető. A rendszerbontó koncert „here-ügye” a klasszikus ki nem kényszerített hiba kategóriájába tartozik, s a Fidesz kampányától függetlenül alkalmas lehet a Tisza peremszavazóinak elbizonytalanítására.
-Választási földrajz: itt nem történt semmi olyan esemény, amely megváltoztatta volna a verseny állását. Így reálisan feltételezhető, hogy a választókerületek többségét a kormánypártok jelöltjei fogják megnyerni."
A Nézőpont Intézet vége, soha az életben nem fog nekik senki fizetni kutatásért.
Hann Endre bácsi kiütéssel nyert.
Jó propagandista voltál Ágoston, de nem kár érted.
23 napja
Kérdés, hogy mi lesz a Fideszben ezután, mert ekkora zakót még nem kaptak. vajon lesz e váltás.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
23 napja
Partizán tippje szerint az flip leszArra gondoltam, hogy ha a körzetet el is bukja, a családja továbbra is uralni fogja Bogátot.és az átjelentkezők? és a külföldiek?Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Bár ahogy néztem ott is alig nyertek.
Kampman
deyell
Bár ha ilyen verést kapott a Fidesz, lehet, hogy 2029-ben ott is lejár az ideje.
Annak azért örültem, hogy Nyírbátor polgármesteri pozíciójába beletört a foga annak idején.
Kampman
23 napja
Ma már csak egy senkiwww.facebook.com/share/p/187hXUNt2Z/?mibextid=wwXIfrEz ki?
ozibozi
ender1112
23 napja
A felesége Ildikót.....Állítólag akkor verte rommá Ildikótorbán vs lendvai fight night when?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
fake.id
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
23 napja
Ty Gibbs is nyert NASCAR-ban. Ma sok az első bálozó. 😀Ez egy másik Ildikó. Meg akkor volt állítólag a grazi egészségügyi kitérő!Állítólag akkor verte rommá Ildikótorbán vs lendvai fight night when?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
fake.id
23 napja
Azért egy valakiről méltatlanul kevés szó esik: Kapitány István.Amióta a pali belépett a Tiszába, olyan kampányt tolt a megnyerő stílusával hogy szerintem rengeteg szavazatot hozott, bőven neki (is) köszönhető a siker.
23 napja
Kriptofideszes bohóc.www.facebook.com/share/p/187hXUNt2Z/?mibextid=wwXIfrEz ki?
ozibozi
ender1112
23 napja
Arra gondoltam, hogy ha a körzetet el is bukja, a családja továbbra is uralni fogja Bogátot.és az átjelentkezők? és a külföldiek?Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Bár ahogy néztem ott is alig nyertek.
Kampman
deyell
Bár ha ilyen verést kapott a Fidesz, lehet, hogy 2029-ben ott is lejár az ideje.
Annak azért örültem, hogy Nyírbátor polgármesteri pozíciójába beletört a foga annak idején.
Szerkesztette: Kampman
23 napja
www.facebook.com/share/p/187hXUNt2Z/?mibextid=wwXIfrEz ki?
ozibozi