NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
452
54
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
Jughead
5 229
Olyan nagyot dobott? MLB scout látta már?Mekkorát? A sztori szerint odavitte és beledobta/ejtette a vízbe.
slowmotion
5 hónapja
Ő nőverő, nem? Akkor pont beleillene.Küldjük el oda és jöjjön Aroldis Chapman a magyar politikába?Olyan nagyot dobott? MLB scout látta már?nem eltulajdonította, nem akarta ellopni. elvette és beledobta a Dunába (állítólag). garázdaság és rongálás miatt indult eljárás a BRFK-n:oké de hogy maradt nála a telefon?gondolom úgy, hogy elsétált a rakpartra. gyalog 300 méter.azt hogy?azok már tegnap megvoltak az indexen. viszont állítólag aki kötekedett vele, és videózta annak a telefonját beledobta a Dunába. persze ez lehet kamu, mert fideszes honlapok írják. de ha ez igaz, akkor mennyire kellhet Rogánnak az a telefon és a rajta lévő felvételek.Ja, nem nézek amúgy Híradót (ha Ti igen, az a Ti bajotok 😛), aszittem még csak most kezdtek jönniNa, tényleg csak a felvételekre vártak a Rogán Művekbenhol látsz új felvételt?
slowmotion
deyell
slowmotion
deyell
az otkert közel van a folyóhoz de nem ennyire
Fontos_Vidra
deyell
nemes egyszerűséggel eltulajdonította? mert azt úgy tudom akkor se engedi a törvény, ha te vagy magyar péter és valaki videót csinál rólad
Fontos_Vidra
index.hu/belfold/2024/06/22/magyar-peter-rongalas-garazdasag-buli-ep-kepviselo-mentelmi-jog/
deyell
slowmotion
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 353
Küldjük el oda és jöjjön Aroldis Chapman a magyar politikába?Olyan nagyot dobott? MLB scout látta már?nem eltulajdonította, nem akarta ellopni. elvette és beledobta a Dunába (állítólag). garázdaság és rongálás miatt indult eljárás a BRFK-n:oké de hogy maradt nála a telefon?gondolom úgy, hogy elsétált a rakpartra. gyalog 300 méter.azt hogy?azok már tegnap megvoltak az indexen. viszont állítólag aki kötekedett vele, és videózta annak a telefonját beledobta a Dunába. persze ez lehet kamu, mert fideszes honlapok írják. de ha ez igaz, akkor mennyire kellhet Rogánnak az a telefon és a rajta lévő felvételek.Ja, nem nézek amúgy Híradót (ha Ti igen, az a Ti bajotok 😛), aszittem még csak most kezdtek jönniNa, tényleg csak a felvételekre vártak a Rogán Művekbenhol látsz új felvételt?
slowmotion
deyell
slowmotion
deyell
Fontos_Vidra
deyell
nemes egyszerűséggel eltulajdonította? mert azt úgy tudom akkor se engedi a törvény, ha te vagy magyar péter és valaki videót csinál rólad
Fontos_Vidra
index.hu/belfold/2024/06/22/magyar-peter-rongalas-garazdasag-buli-ep-kepviselo-mentelmi-jog/
deyell
slowmotion
5 hónapja
Szerintem nincs igazad, Viktornak is mindent elnéznének. Mindent IS. Ha felcsinálna egy 18 évest, az azért lenne jó, mert azt a csodálatos államférfi nemzetmentő vérvonalat még tovább vinné.Mondjuk nekem eddig nem volt szimpatikus, de muszáj alapon rászavaztam, de ez a bebaszós sztori nagyon tetszik, ezzel sokkal szimpatikusabb lett. 😀Hát ha neked szimpatikus, hogy egy 3 gyerekes 40+os pofa egy max 20 éves kiscsajra van rátapadva, seggrészegen négykézláb mászik a lába közé akkor nyomjad.
Jughead
Ha ezt nem a messiás csinálja hanem bárki más, akkor itt már rég mindenki a fejét követelné, de így egyből megy a relativizáslás.
Tarsi
5 hónapja
Olyan nagyot dobott? MLB scout látta már?nem eltulajdonította, nem akarta ellopni. elvette és beledobta a Dunába (állítólag). garázdaság és rongálás miatt indult eljárás a BRFK-n:oké de hogy maradt nála a telefon?gondolom úgy, hogy elsétált a rakpartra. gyalog 300 méter.azt hogy?azok már tegnap megvoltak az indexen. viszont állítólag aki kötekedett vele, és videózta annak a telefonját beledobta a Dunába. persze ez lehet kamu, mert fideszes honlapok írják. de ha ez igaz, akkor mennyire kellhet Rogánnak az a telefon és a rajta lévő felvételek.Ja, nem nézek amúgy Híradót (ha Ti igen, az a Ti bajotok 😛), aszittem még csak most kezdtek jönniNa, tényleg csak a felvételekre vártak a Rogán Művekbenhol látsz új felvételt?
slowmotion
deyell
slowmotion
deyell
Fontos_Vidra
deyell
Fontos_Vidra
deyell
5 hónapja
Mikey
18 755
Kihagytad, hogy megvéd minket a háborútól, míg MP belevinne minket.Mit csinalt? Ket felnott ember jol erzi magat egymas tarsasagaban? Ez maximum a nyomorult pozkereszteny, szemforgato-szenteskedo cinikusoknak jelenthet valodi problemat, de szamukra sem aggalyos valojaban, pusztan ez a nepnemzethy kurzus virtue signalingjanak megnyilvanulasa, ugyanaz, ami a kulturbalos melegeknel a palesztina melletti megrengethetetlen hittetel. A faszi nem cigany kisfiukat szopat a vadaszhazban, nem pedofilok bunsegedjeit menti ki, nem lopja el teljes megyek vagyonat, nem jatssza at egyhazi kezbe a legertekesebb budapesti ingatlanokat, csak jol erzi magat bekurva, aminek valojaban semmifele hatasa nincs a politikusi alkalmassaganak megitelesere, de ha megis, az teljesen biztos, hogy a fidesz levaltasara valo alkalmassagat nem donti meg. Akinel igen, annak tovabbi jo etvagyat kivanok a kinai rendorokhoz, kinai megfigyelorendszerekhez, kinai katonakhoz, pedofilkimentesekhez, ezermilliardos korrupcios ugyekhez, velemenynyilvanitas szabadsaganak megsertesehez, melegek megbelyegzesehez es jogfosztasahoz, megyenkent egy szuleszethez es minden tovabbi finomsaghoz, amit orban viktor es a sleppje felszolgal. Na a viktor, o legalabb nem tancol fiatalokkal, elismeresem a prioritasokhoz.Mondjuk nekem eddig nem volt szimpatikus, de muszáj alapon rászavaztam, de ez a bebaszós sztori nagyon tetszik, ezzel sokkal szimpatikusabb lett. 😀Hát ha neked szimpatikus, hogy egy 3 gyerekes 40+os pofa egy max 20 éves kiscsajra van rátapadva, seggrészegen négykézláb mászik a lába közé akkor nyomjad.
Jughead
Ha ezt nem a messiás csinálja hanem bárki más, akkor itt már rég mindenki a fejét követelné, de így egyből megy a relativizáslás.
Tarsi
dankodavid
5 hónapja
dankodavid
2 246
Mit csinalt? Ket felnott ember jol erzi magat egymas tarsasagaban? Ez maximum a nyomorult pozkereszteny, szemforgato-szenteskedo cinikusoknak jelenthet valodi problemat, de szamukra sem aggalyos valojaban, pusztan ez a nepnemzethy kurzus virtue signalingjanak megnyilvanulasa, ugyanaz, ami a kulturbalos melegeknel a palesztina melletti megrengethetetlen hittetel. A faszi nem cigany kisfiukat szopat a vadaszhazban, nem pedofilok bunsegedjeit menti ki, nem lopja el teljes megyek vagyonat, nem jatssza at egyhazi kezbe a legertekesebb budapesti ingatlanokat, csak jol erzi magat bekurva, aminek valojaban semmifele hatasa nincs a politikusi alkalmassaganak megitelesere, de ha megis, az teljesen biztos, hogy a fidesz levaltasara valo alkalmassagat nem donti meg. Akinel igen, annak tovabbi jo etvagyat kivanok a kinai rendorokhoz, kinai megfigyelorendszerekhez, kinai katonakhoz, pedofilkimentesekhez, ezermilliardos korrupcios ugyekhez, velemenynyilvanitas szabadsaganak megsertesehez, melegek megbelyegzesehez es jogfosztasahoz, megyenkent egy szuleszethez es minden tovabbi finomsaghoz, amit orban viktor es a sleppje felszolgal. Na a viktor, o legalabb nem tancol fiatalokkal, elismeresem a prioritasokhoz.Mondjuk nekem eddig nem volt szimpatikus, de muszáj alapon rászavaztam, de ez a bebaszós sztori nagyon tetszik, ezzel sokkal szimpatikusabb lett. 😀Hát ha neked szimpatikus, hogy egy 3 gyerekes 40+os pofa egy max 20 éves kiscsajra van rátapadva, seggrészegen négykézláb mászik a lába közé akkor nyomjad.
Jughead
Tarsi
Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
deyell
11 702
ez sem rossz: az Agrárminisztérium 100%-os tulajdonában Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. 17 millió eurót nyert az EU országos területrendezési pályázatán. ezt önkéntes kaszálótáborokkal kívánják megvalósítani, ahol a munkásoknak nem fizetnek, sőt még a kaszát meg a többi munkaeszközt is nekik kell hozniuk 😀 choose life
5 hónapja
Mikey
18 755
Maga a megtestesült ördög!!!Sokkal több embernek azonosulható ez a karakter, mint azt sokan el tudnák képzelni.Elvált, kapuzárási pánik közepén álló, azóta új szerelmével is szakító, munkájában amúgy rendkívül sikeres, de magát túlhajtó 40-es elhitte egy pillanatig, hogy övé a világ és egy fiatal csajjal akarta feledtetni bánatát, viszont többet ivott a kelleténél, ez tényleg soha nem látott történet.
Kampman
r.baggio
Nem, nem szép amit csinált, sőt, de ez az eset is megmutatja hogy Magyarországon már tényleg csak a végletekben tudnak gondolkozni az emberek. Ha tudnak.
5 hónapja
Mikey
18 755
tényleg MP ezzel az esettel leírta magát, miközben a Fidesz rovásán ennek a 100x-a simán megvan? 😊Komolyan meg tud lepni még, hogy az egyiknek mindent is szabad, a másiknak pedig semmit sem?
gyerekek nemár 😊
NB2
5 hónapja
Sokkal több embernek azonosulható ez a karakter, mint azt sokan el tudnák képzelni.Elvált, kapuzárási pánik közepén álló, azóta új szerelmével is szakító, munkájában amúgy rendkívül sikeres, de magát túlhajtó 40-es elhitte egy pillanatig, hogy övé a világ és egy fiatal csajjal akarta feledtetni bánatát, viszont többet ivott a kelleténél, ez tényleg soha nem látott történet.
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Tűpontossággal illusztrálod, hogy a zsákfalukban miért szavaznak még mindig 100%-kal a fideszre. Több százmilliárd forint ép ésszel felfoghatatlan összeg, a politikát a kisember szintjére kell levinni, a politikust meg mosóporként eladni.Mondjuk nekem eddig nem volt szimpatikus, de muszáj alapon rászavaztam, de ez a bebaszós sztori nagyon tetszik, ezzel sokkal szimpatikusabb lett. 😀Hát ha neked szimpatikus, hogy egy 3 gyerekes 40+os pofa egy max 20 éves kiscsajra van rátapadva, seggrészegen négykézláb mászik a lába közé akkor nyomjad.
Jughead
Tarsi
"egy ember halála tragédia, millióké statisztika"...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
deyell
11 702
nem eltulajdonította, nem akarta ellopni. elvette és beledobta a Dunába (állítólag). garázdaság és rongálás miatt indult eljárás a BRFK-n:oké de hogy maradt nála a telefon?gondolom úgy, hogy elsétált a rakpartra. gyalog 300 méter.azt hogy?azok már tegnap megvoltak az indexen. viszont állítólag aki kötekedett vele, és videózta annak a telefonját beledobta a Dunába. persze ez lehet kamu, mert fideszes honlapok írják. de ha ez igaz, akkor mennyire kellhet Rogánnak az a telefon és a rajta lévő felvételek.Ja, nem nézek amúgy Híradót (ha Ti igen, az a Ti bajotok 😛), aszittem még csak most kezdtek jönniNa, tényleg csak a felvételekre vártak a Rogán Művekbenhol látsz új felvételt?
slowmotion
deyell
slowmotion
deyell
Fontos_Vidra
deyell
Fontos_Vidra
choose life
5 hónapja
Kampman
28 353
Sokkal több embernek azonosulható ez a karakter, mint azt sokan el tudnák képzelni.Mondjuk nekem eddig nem volt szimpatikus, de muszáj alapon rászavaztam, de ez a bebaszós sztori nagyon tetszik, ezzel sokkal szimpatikusabb lett. 😀Hát ha neked szimpatikus, hogy egy 3 gyerekes 40+os pofa egy max 20 éves kiscsajra van rátapadva, seggrészegen négykézláb mászik a lába közé akkor nyomjad.
Jughead
Tarsi
5 hónapja
Magyar Péter anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta
Szerkesztette: Gyurma Pappa
5 hónapja
Önazonos.Mondjuk nekem eddig nem volt szimpatikus, de muszáj alapon rászavaztam, de ez a bebaszós sztori nagyon tetszik, ezzel sokkal szimpatikusabb lett. 😀Hát ha neked szimpatikus, hogy egy 3 gyerekes 40+os pofa egy max 20 éves kiscsajra van rátapadva, seggrészegen négykézláb mászik a lába közé akkor nyomjad.
Jughead
Tarsi
Lehet választani, hogy ez, vagy a huszárnótázás bepálinkázva.
Vagy egyik sem.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Tarsi
1 247
Mondjuk nekem eddig nem volt szimpatikus, de muszáj alapon rászavaztam, de ez a bebaszós sztori nagyon tetszik, ezzel sokkal szimpatikusabb lett. 😀Hát ha neked szimpatikus, hogy egy 3 gyerekes 40+os pofa egy max 20 éves kiscsajra van rátapadva, seggrészegen négykézláb mászik a lába közé akkor nyomjad.
Jughead
5 hónapja
Sajnalom hogy igy kezd megroppanni de nem csodalom.sztem nem megroppan hanem eddig tartotta a "mázt"
Most nagyon a fejehez kellene kapnia mert igy gyorsan vege lehet....
Egyebkent nem lehet hogy cseppet van gondja a piaval?
yooker
most meg hogy vége elengedte magát
mondjuk nem sokáig bulikázhat ha tényleg akar valamit '26ban, mer az pont ugyanaz a faszság lenne amit a "zellenzék" csinált hogy van minimális siker aztán 2 évig semmi munka kb
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
oké de hogy maradt nála a telefon?gondolom úgy, hogy elsétált a rakpartra. gyalog 300 méter.azt hogy?azok már tegnap megvoltak az indexen. viszont állítólag aki kötekedett vele, és videózta annak a telefonját beledobta a Dunába. persze ez lehet kamu, mert fideszes honlapok írják. de ha ez igaz, akkor mennyire kellhet Rogánnak az a telefon és a rajta lévő felvételek.Ja, nem nézek amúgy Híradót (ha Ti igen, az a Ti bajotok 😛), aszittem még csak most kezdtek jönniNa, tényleg csak a felvételekre vártak a Rogán Művekbenhol látsz új felvételt?
slowmotion
deyell
slowmotion
deyell
Fontos_Vidra
deyell
5 hónapja
Jughead
5 229
Mondjuk nekem eddig nem volt szimpatikus, de muszáj alapon rászavaztam, de ez a bebaszós sztori nagyon tetszik, ezzel sokkal szimpatikusabb lett. 😀
5 hónapja
tényleg MP ezzel az esettel leírta magát, miközben a Fidesz rovásán ennek a 100x-a simán megvan? 😊Vityának hívői vannak. MP-nek szavazói.
gyerekek nemár 😊
NB2
5 hónapja
tényleg MP ezzel az esettel leírta magát, miközben a Fidesz rovásán ennek a 100x-a simán megvan? 😊gyerekek nemár 😊
5 hónapja
Sajnalom hogy igy kezd megroppanni de nem csodalom.Most nagyon a fejehez kellene kapnia mert igy gyorsan vege lehet....
Egyebkent nem lehet hogy cseppet van gondja a piaval?
5 hónapja
Jézus, MP nagyon alja az elmúlt hetekben. 😀 Én bevallom adtam neki egy szavazatot, pedig előtte soha nem szavaztam jobboldalra, de ezért kar volt. Nekem már ez az EP bohóckodás, meg ízléstelen piros BMW-vel pózolás is sok volt, de ez a discos sztori. 😀 alapból hogy lehet ennyi esze, h ilyen helyre megy bulizni, de aztán ez a balhé, meg ez a felvétel…. Lehet az insta csajoknak bejön ez a stílus, de h ezzel Vityát nem lehet megszorítani sem, az kurva egy élet.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
5 hónapja
deyell
11 702
gondolom úgy, hogy elsétált a rakpartra. gyalog 300 méter.azt hogy?azok már tegnap megvoltak az indexen. viszont állítólag aki kötekedett vele, és videózta annak a telefonját beledobta a Dunába. persze ez lehet kamu, mert fideszes honlapok írják. de ha ez igaz, akkor mennyire kellhet Rogánnak az a telefon és a rajta lévő felvételek.Ja, nem nézek amúgy Híradót (ha Ti igen, az a Ti bajotok 😛), aszittem még csak most kezdtek jönniNa, tényleg csak a felvételekre vártak a Rogán Művekbenhol látsz új felvételt?
slowmotion
deyell
slowmotion
deyell
Fontos_Vidra
choose life