NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
467
56
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
nekem fura, hogy itt mindenki a fideszhez méri a cselekedetét. ők már rég túl vannak minden határon. ráadásul ezért nem is szavaz rájuk senki itt, vagyis úgy tűnik a leírtak alapján.ok, de akkor ugyanolyan fura, hogy te pedig a messiáshoz méred MP cselekedeteit pedig a leírtak alapján nekem meg úgy tűnik, hogy az itteniek egyike se emiatt szavaz(na) rá..
ehhez képest most relativizálva van mp részeg garázdasága. szerintem ez nem megengedhető senkinek, aki azt akarja elérni, hogy 2 év múlva egy ország rá legyen bízva. máshol emiatt lemondanak, csak mondom.
ha ez az ember a megváltó, ahogy várja sok ember, akkor egy normális standardhez kell tartani, ami nem a fidesz gazságainak mércéje, hanem az, hogy tudnia kell viselkedni akkor is ha részeg és szerinte inzultálják. vagy szerezzen olyan embereket maga köré, akik vigyáznak rá, ha be van rúgva.
Fontos_Vidra
5 hónapja
MP a hasznos hülye, akit fel lehet használni a célokhoz, de ennyi. nem szép dolog, de valahol egyívású Kocsismátéval, szóval egy lépésre van a faszkalapságtól. vagy lehet annyira sem.Jézushoz.nekem fura, hogy itt mindenki a fideszhez méri a cselekedetét. ők már rég túl vannak minden határon. ráadásul ezért nem is szavaz rájuk senki itt, vagyis úgy tűnik a leírtak alapján.kihez mérjük?
ehhez képest most relativizálva van mp részeg garázdasága. szerintem ez nem megengedhető senkinek, aki azt akarja elérni, hogy 2 év múlva egy ország rá legyen bízva. máshol emiatt lemondanak, csak mondom.
ha ez az ember a megváltó, ahogy várja sok ember, akkor egy normális standardhez kell tartani, ami nem a fidesz gazságainak mércéje, hanem az, hogy tudnia kell viselkedni akkor is ha részeg és szerinte inzultálják. vagy szerezzen olyan embereket maga köré, akik vigyáznak rá, ha be van rúgva.
Fontos_Vidra
Amadeus the Young
Viccet félretéve: sokszor leírták már, akiknek MP nem választás, hogy nekik nem a Fidesz és a NER leváltása az elsődleges, hanem az, hogy olyan ember legyen az ország vezetője, aki kikezdhetetlen (más kérdés, hogy ezzel a hozzáállás amíg ez a személy [az igazi Messiás] meg nem érkezik marad a Fidesz).
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 229
Jézushoz.nekem fura, hogy itt mindenki a fideszhez méri a cselekedetét. ők már rég túl vannak minden határon. ráadásul ezért nem is szavaz rájuk senki itt, vagyis úgy tűnik a leírtak alapján.kihez mérjük?
Fontos_Vidra
Amadeus the Young
Viccet félretéve: sokszor leírták már, akiknek MP nem választás, hogy nekik nem a Fidesz és a NER leváltása az elsődleges, hanem az, hogy olyan ember legyen az ország vezetője, aki kikezdhetetlen (más kérdés, hogy ezzel a hozzáállás amíg ez a személy [az igazi Messiás] meg nem érkezik marad a Fidesz).
Szerkesztette: Jughead
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
normális mércéhez. itt már előkerült, hogy legalább nem pedofil. az nem mérce.nekem fura, hogy itt mindenki a fideszhez méri a cselekedetét. ők már rég túl vannak minden határon. ráadásul ezért nem is szavaz rájuk senki itt, vagyis úgy tűnik a leírtak alapján.kihez mérjük?
Fontos_Vidra
Amadeus the Young
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
nekem fura, hogy itt mindenki a fideszhez méri a cselekedetét. ők már rég túl vannak minden határon. ráadásul ezért nem is szavaz rájuk senki itt, vagyis úgy tűnik a leírtak alapján.kihez mérjük?
Fontos_Vidra
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
nekem fura, hogy itt mindenki a fideszhez méri a cselekedetét. ők már rég túl vannak minden határon. ráadásul ezért nem is szavaz rájuk senki itt, vagyis úgy tűnik a leírtak alapján.ehhez képest most relativizálva van mp részeg garázdasága. szerintem ez nem megengedhető senkinek, aki azt akarja elérni, hogy 2 év múlva egy ország rá legyen bízva. máshol emiatt lemondanak, csak mondom.
5 hónapja
De neki lyukas volt a zoknija.Azért az kemény, hogy az összes szexbotrányba fulladó fideszes közül csak Borkai rakták ki a pártból. Igaz, ő csinálta nagykorú nőkkel.Ja, se eresz, se 12 éves ministránsfiú/állami gondozott, ez így botrányos.Nézegettem a felvételt.Sokkal több embernek azonosulható ez a karakter, mint azt sokan el tudnák képzelni.Elvált, kapuzárási pánik közepén álló, azóta új szerelmével is szakító, munkájában amúgy rendkívül sikeres, de magát túlhajtó 40-es elhitte egy pillanatig, hogy övé a világ és egy fiatal csajjal akarta feledtetni bánatát, viszont többet ivott a kelleténél, ez tényleg soha nem látott történet.
Kampman
r.baggio
Egyrészt nagykorú a táncpartner, másrészt nő.
Értem, hogy kiakadtak a fideszesek.
Amadeus the Young
somoskovig
Az összes többi vagy elsunnyogott vagy angolosan.
Amadeus the Young
5 hónapja
deyell
11 702
ráhívtak.és egész végig nála volt a bulikától a partig, és nem hívtak rá rendőrt lopás miatt, ugye? abszolút hihető egyébként.Olyan nagyot dobott? MLB scout látta már?Mekkorát? A sztori szerint odavitte és beledobta/ejtette a vízbe.
slowmotion
Jughead
slowmotion
A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást.
choose life
5 hónapja
deyell
11 702
pacsi neki azért is, mert azt nyilatkozta, hogy a szélsőséges magyargyűlölő AUR-ral nem lennének egy frakcióban, de az AUR-nál még szélsőségesebb SOS Romania párttal ezek szerint igen 😀m.hvg.hu/eurologus/20240623_meg-egy-szelsojobbos-frakcio-lesz-az-ep-ben-a-fidesz-nelkul-a-mi-hazankkalUgyanitt Toroczkainak jár a pacsi. Kurva jól ismerte fel, hogy a Fidesznek max az AFD marad Európában és el is happolta őket.
r.baggio
MC szólhatna bent, hogy lassul a főnök.
Amadeus the Young
choose life
5 hónapja
ToucheNézegettem a felvételt.Sokkal több embernek azonosulható ez a karakter, mint azt sokan el tudnák képzelni.Elvált, kapuzárási pánik közepén álló, azóta új szerelmével is szakító, munkájában amúgy rendkívül sikeres, de magát túlhajtó 40-es elhitte egy pillanatig, hogy övé a világ és egy fiatal csajjal akarta feledtetni bánatát, viszont többet ivott a kelleténél, ez tényleg soha nem látott történet.
Kampman
r.baggio
Amadeus the Young
5 hónapja
Jughead
5 229
Ahogy deyell is írta kb. 300 méterre van az ötkerttől a Duna, az kb 3-4 perc, ha az ember részegen siet.és egész végig nála volt a bulikától a partig, és nem hívtak rá rendőrt lopás miatt, ugye? abszolút hihető egyébként.Olyan nagyot dobott? MLB scout látta már?Mekkorát? A sztori szerint odavitte és beledobta/ejtette a vízbe.
slowmotion
Jughead
slowmotion
5 hónapja
és egész végig nála volt a bulikától a partig, és nem hívtak rá rendőrt lopás miatt, ugye? abszolút hihető egyébként.Olyan nagyot dobott? MLB scout látta már?Mekkorát? A sztori szerint odavitte és beledobta/ejtette a vízbe.
slowmotion
Jughead
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
m.hvg.hu/eurologus/20240623_meg-egy-szelsojobbos-frakcio-lesz-az-ep-ben-a-fidesz-nelkul-a-mi-hazankkalUgyanitt Toroczkainak jár a pacsi. Kurva jól ismerte fel, hogy a Fidesznek max az AFD marad Európában és el is happolta őket.
r.baggio
MC szólhatna bent, hogy lassul a főnök.
5 hónapja
m.hvg.hu/eurologus/20240623_meg-egy-szelsojobbos-frakcio-lesz-az-ep-ben-a-fidesz-nelkul-a-mi-hazankkal
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Azért az kemény, hogy az összes szexbotrányba fulladó fideszes közül csak Borkai rakták ki a pártból. Igaz, ő csinálta nagykorú nőkkel.Ja, se eresz, se 12 éves ministránsfiú/állami gondozott, ez így botrányos.Nézegettem a felvételt.Sokkal több embernek azonosulható ez a karakter, mint azt sokan el tudnák képzelni.Elvált, kapuzárási pánik közepén álló, azóta új szerelmével is szakító, munkájában amúgy rendkívül sikeres, de magát túlhajtó 40-es elhitte egy pillanatig, hogy övé a világ és egy fiatal csajjal akarta feledtetni bánatát, viszont többet ivott a kelleténél, ez tényleg soha nem látott történet.
Kampman
r.baggio
Amadeus the Young
somoskovig
Az összes többi vagy elsunnyogott vagy angolosan.
5 hónapja
Ja, se eresz, se 12 éves ministránsfiú/állami gondozott, ez így botrányos.Nézegettem a felvételt.Sokkal több embernek azonosulható ez a karakter, mint azt sokan el tudnák képzelni.Elvált, kapuzárási pánik közepén álló, azóta új szerelmével is szakító, munkájában amúgy rendkívül sikeres, de magát túlhajtó 40-es elhitte egy pillanatig, hogy övé a világ és egy fiatal csajjal akarta feledtetni bánatát, viszont többet ivott a kelleténél, ez tényleg soha nem látott történet.
Kampman
r.baggio
Amadeus the Young
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Nézegettem a felvételt.Sokkal több embernek azonosulható ez a karakter, mint azt sokan el tudnák képzelni.Elvált, kapuzárási pánik közepén álló, azóta új szerelmével is szakító, munkájában amúgy rendkívül sikeres, de magát túlhajtó 40-es elhitte egy pillanatig, hogy övé a világ és egy fiatal csajjal akarta feledtetni bánatát, viszont többet ivott a kelleténél, ez tényleg soha nem látott történet.
Kampman
r.baggio
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Kár, hogy taxival vitték haza.Olyan nagyot dobott? MLB scout látta már?Mekkorát? A sztori szerint odavitte és beledobta/ejtette a vízbe.
slowmotion
Jughead
5 hónapja
andree
1 737
Lázár nem hagyja annyiban az újabb hódmezővásárhelyi vereséget:Nem tudom mennyire pontosan interpretálta a 168 óra Lázár mondatait, de ez így nagyjából úgy hangzik mintha a kisegítőben Rákosi-korszak színdarabot rendeznének. Minden vereségünk valójában győzelem, de azért bosszút állunk mindenkin. Ráadásul elég zagyva is az egész Lázárhoz képest. Ennél árnyaltabb és logikusabb szokott lenni.
168.hu/itthon/lazar-janos-ado-megszoritas-valasztas-278786
deyell
5 hónapja
Lázár nem hagyja annyiban az újabb hódmezővásárhelyi vereséget:elvesszük a bevételeteket, de még adózzatok is
168.hu/itthon/lazar-janos-ado-megszoritas-valasztas-278786
deyell
de nem a kormány hibája a csőd ...
Kiemelte, hogy most viszont minden felelősség a városvezetést illeti, és amikor majd a jövőben szó lesz Hódmezővásárhely lemaradásáról, akkor az nem a kormány felelőssége lesz.
azt fogja javasolni a kormánynak, hogy legyen egy helyi iparűzési adó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Azért az kemény, h kritikával sem lehet már illetni MP-t. Főleg, h többen úgy tettünk megjegyzést, h ra szavaztunk. Vagyis én a szavazatommal támogattam, innentől pedig nyugodtan megjegyezhetem, ha valami nem tetszik, mert valamilyen szinten engem is képvisel.Szerintem olyat veszel magadra ami nem neked jött. Senki sem a te bejegyzésedre reagált, azt nem hiszem hogy bárki tagadná, hogy ez elég gáz megnyilvánulás volt, de azért ez a 40 évesen hogy lehet részegen 20 éves csajokkal keverni szöveg nagyon vicces.. és emiatt meg mondjuk egyenlőségjelet tenni a másik oldal dolgai meg ez közé az még röhejesebb.
Kicsit kezd olyan lenni itt a hangulat, mint egy átlag Fidesz/dk Facebook csoportban, amit Feri/Viktor mond/csinal szent és sérthetetlen, aki meg esetleg kritikával illet vmit elmehet az anyjába. Szép.
rob3r7o
5 hónapja
Azért az kemény, h kritikával sem lehet már illetni MP-t. Főleg, h többen úgy tettünk megjegyzést, h ra szavaztunk. Vagyis én a szavazatommal támogattam, innentől pedig nyugodtan megjegyezhetem, ha valami nem tetszik, mert valamilyen szinten engem is képvisel. Kicsit kezd olyan lenni itt a hangulat, mint egy átlag Fidesz/dk Facebook csoportban, amit Feri/Viktor mond/csinal szent és sérthetetlen, aki meg esetleg kritikával illet vmit elmehet az anyjába. Szép.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
5 hónapja
deyell
11 702
Lázár nem hagyja annyiban az újabb hódmezővásárhelyi vereséget:168.hu/itthon/lazar-janos-ado-megszoritas-valasztas-278786
choose life
5 hónapja
Jughead
5 229
Az kimaradt, hogy én nem egy ilyen begyepesedett, konzervatív, “mindenkinek megmondom hogy élje az életét” típusú ember vagyok.Mondjuk nekem eddig nem volt szimpatikus, de muszáj alapon rászavaztam, de ez a bebaszós sztori nagyon tetszik, ezzel sokkal szimpatikusabb lett. 😀Hát ha neked szimpatikus, hogy egy 3 gyerekes 40+os pofa egy max 20 éves kiscsajra van rátapadva, seggrészegen négykézláb mászik a lába közé akkor nyomjad.
Jughead
Tarsi
5 hónapja
Kampman
28 353
nem véletlenül őt mondtam 😊Ő nőverő, nem? Akkor pont beleillene.Küldjük el oda és jöjjön Aroldis Chapman a magyar politikába?Olyan nagyot dobott? MLB scout látta már?nem eltulajdonította, nem akarta ellopni. elvette és beledobta a Dunába (állítólag). garázdaság és rongálás miatt indult eljárás a BRFK-n:oké de hogy maradt nála a telefon?gondolom úgy, hogy elsétált a rakpartra. gyalog 300 méter.azt hogy?azok már tegnap megvoltak az indexen. viszont állítólag aki kötekedett vele, és videózta annak a telefonját beledobta a Dunába. persze ez lehet kamu, mert fideszes honlapok írják. de ha ez igaz, akkor mennyire kellhet Rogánnak az a telefon és a rajta lévő felvételek.Ja, nem nézek amúgy Híradót (ha Ti igen, az a Ti bajotok 😛), aszittem még csak most kezdtek jönniNa, tényleg csak a felvételekre vártak a Rogán Művekbenhol látsz új felvételt?
slowmotion
deyell
slowmotion
deyell
az otkert közel van a folyóhoz de nem ennyire
Fontos_Vidra
deyell
nemes egyszerűséggel eltulajdonította? mert azt úgy tudom akkor se engedi a törvény, ha te vagy magyar péter és valaki videót csinál rólad
Fontos_Vidra
index.hu/belfold/2024/06/22/magyar-peter-rongalas-garazdasag-buli-ep-kepviselo-mentelmi-jog/
deyell
slowmotion
Kampman
slowmotion