Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

68 feliratkozó

1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 879
"Vitézy Dávidot kértem fel közlekedési és beruházási miniszternek."
Brouwerij van de Vrij
Hallottátok ti is? Karácsony felsóhajtott.
Szokol
Ugyan, 3 év múlva nemi úgy is vége.
Jughead
Az lehet, de addig sem lesz feszített munka tempó. 😃
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 879
én adom Vitézyt
rva
De ki nem? Élete az embernek a közlekedés, az urbanisztika.
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 746
Brouwerij van de Vrij
Szokol
Ugyan, 3 év múlva neki úgy is vége.

Szerkesztette: Jughead
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 607 — Kinek mit intézett a kormánya
Brouwerij van de Vrij
akkor ennyit arrol, hogy a Tiszanal nem lesznek korabbi fideszes politikai kinevezettek pozicioban.
csebi
Ergo őt a Fidesz sem politikai alapon nevezte ki.

Poloska vagyok.
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 296
én adom Vitézyt
rva
Tán az apukája tetszik lenni? (bocsánat 😀 )

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
rva 4 700 — Me for President!
én adom Vitézyt
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 016 — zászló zászló szív
Brouwerij van de Vrij
akkor ennyit arrol, hogy a Tiszanal nem lesznek korabbi fideszes politikai kinevezettek pozicioban.
csebi
Ne már.

1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 121
Brouwerij van de Vrij
csebi
Ennyit arrol hogy nem szakmai alapon nevezunk ki minisztereket.
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 746
Brouwerij van de Vrij
csebi
? Kármán András után ebben mi a meglepő.

Egészen brutális kormány alakul itt, nem vártam mást MP-éktől csak a rendszer lebontását, de ez brutális.
1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 396 — Keep pounding
A társadalom minden része képviselve a kormányban. Ténylegesen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 282 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
"Az akadálymentesítésért és esélyegyenlőségért is felelős Szociális- és Családügyi Minisztériumot a magyar történelemben először, egy vak honfitársunk, dr. Kátai-Németh Vilmos fogja vezetni.

14 órakor külön videóban jelentem be a TISZA-kormány oktatási miniszterét
."

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 420 — Steelers fan
Brouwerij van de Vrij
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 889 — Lucas Scott
Brouwerij van de Vrij

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lázár lájkolja 😄 viszont most már nem elèg a duma, normálisan cselekedni is kell.
1 hónapja
jr79 New England Patriots 149
Vitézy steal?
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 282 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 607 — Kinek mit intézett a kormánya
Daredevil miniszter ❤️

Poloska vagyok.
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 296
Hopp, Vitézy name drop! 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Trollolol

iktriad
Bulgarok? Fico?
Negritis, a vajda
Egyikükre sem dolgozott ár úgy az orosz szolgálat, mint Szíjjasra. Fico abszolút nem tűnik orosz eszköznek, ő pragmatikusan rajong Putyinért. A bolgárba meg nem fektetnek komoly energiát az oroszok, erre a kis időre, amíg pont ő van a forgószínpadon 😀

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 885 — The Mathematician
Trollolol

iktriad
Bulgarok? Fico?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 977 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trollolol
1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 815
Én az összes olyan szervnek a vezetőjét, ahol eddig álltak az ügyek, majd most nagy hirtelen beindulnak kibasznám a gecibe és büntetőeljárást indítanék ellene hivatali visszaélés miatt. Nincs olyan isten, hogy pont most ért oda az összes ügy...
gabokocka
Van olyan ügyvéd, akinek itt szűkebb környezetemben listája van azokról az osztályvezető/helyettesekről, aki nyilvánvaló okokból szüntettek meg közig ellenőrzéseket és nyomozásokat, ügyekre, cégekre, érintett személyekre lebontva. Nagyon remélem, hogy meg is mutatja illetékeseknek.
Gyurma Pappa
Konkrétan csőre töltve vártak a hivatali visszaélések tárgyában a feljelentések április 12-re.
1 hónapja
Én az összes olyan szervnek a vezetőjét, ahol eddig álltak az ügyek, majd most nagy hirtelen beindulnak kibasznám a gecibe és büntetőeljárást indítanék ellene hivatali visszaélés miatt. Nincs olyan isten, hogy pont most ért oda az összes ügy...
gabokocka
Van olyan ügyvéd, akinek itt szűkebb környezetemben listája van azokról az osztályvezető/helyettesekről, aki nyilvánvaló okokból szüntettek meg közig ellenőrzéseket és nyomozásokat, ügyekre, cégekre, érintett személyekre lebontva. Nagyon remélem, hogy meg is mutatja illetékeseknek.

1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 396 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 849 — Sworn to the Dark
nahát, hirtelen Völner ellen is vizsgálat indult az ügyvédi kamara által.

built for this shit