NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

5 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
 m.hvg.hu/itthon/20240621_rtl-honapokon-keresztul-terrorizalt-egy-kilenc-eves-kislanyt-a-tanitoja-a-szuloknek-rejtett-diktafont-kellett-a-lany-taskajaba-tenni-hogy-higgyenek-nekik
r.baggio
Azt hiszem ha az én gyerekemmel csinálta volna élete végéig csak pépeset tudna gyomorszondán keresztül....
Az ilyen minek megy pedagógusnak....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 283 — Saturday Night Lights
MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.
NB2
ööö
nem
Negritis, a vajda
Az azóta leszedett posztjában "bulisztunk" szerepelt, na, ez az igazán aggaztó.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
 m.hvg.hu/itthon/20240621_rtl-honapokon-keresztul-terrorizalt-egy-kilenc-eves-kislanyt-a-tanitoja-a-szuloknek-rejtett-diktafont-kellett-a-lany-taskajaba-tenni-hogy-higgyenek-nekik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Dagadt köcsög mondott valami normálisat a Kossuth ráióban?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
ozibozi New York Giants 17 218
Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origón
Klaci79
De mar igy is csak celforgalom, nem?
Igaz, nem segit ha a raktarak a varosban vannak.
Lúdas Solymi
Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.
Klaci79
erről hol lehet olvasni?
Fontos_Vidra
 www.vezess.hu/haszongepjarmu/2024/06/21/teherauto-kamion-behajtasi-dij-budapest-kuria-eltorles/
Negritis, a vajda
Tehat akkor a kormany folytatja BP szopatasat.

De amugy az miert is jogtalan h dijat szednek az athajtasert?
Lúdas Solymi
Mert nincs rá joguk, ugyanis ilyen közutakra vonatkozó kikötéssel csak törvényi engedéllyel élhetne az önkormányzat, de ilyen törvényi engedély nincs, azaz az erre vonatkozó rendelet jogkör hiányában jogellenes.
Jughead
Akkor mostantól pl nem kell behajtási engedély a sittszállító/konténeres kocsinak sem a kerületektől?
5 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 5 229
Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origón
Klaci79
Lúdas Solymi
Klaci79
erről hol lehet olvasni?
Fontos_Vidra
 www.vezess.hu/haszongepjarmu/2024/06/21/teherauto-kamion-behajtasi-dij-budapest-kuria-eltorles/
Negritis, a vajda

Lúdas Solymi
Mert nincs rá joguk, ugyanis ilyen közutakra vonatkozó kikötéssel csak törvényi engedéllyel élhetne az önkormányzat, de ilyen törvényi engedély nincs, azaz az erre vonatkozó rendelet jogkör hiányában jogellenes.
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Klaci79
Lúdas Solymi
Klaci79
erről hol lehet olvasni?
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda

Lúdas Solymi
Mert így döntött a Kúria.

5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Klaci79
Lúdas Solymi
Klaci79
erről hol lehet olvasni?
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda

5 hónapja
MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.
NB2
kicsit furcsállom, hogy a megafonosok még nem posztoltak róla.
deyell
Hont már posztolt többet is.
Jughead
Hont nem a megafon tagja, csak megafonos stílusa van. viszont a köztévé híradójában sem láttam ezt még hírként. szerintem arra várnak, hogy előkerüljön egy felvétel amin egyértelműen látható, hogy balhézott MP.
deyell
Tudom, hogy nem az, de az írásait elnézve én nem engedném el a Megafon szálat. 😀
5 hónapja
ozibozi New York Giants 17 218
Azért Van abban vlm gyönyörű, mikor a Pozsonyi út /egy része/
egy ilyen kis náci pöcsnek drukkol nyíltan mint Bedezssoltika. /nem mondanám meglepőnek sem

Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
NB2
deyell
Jughead
Hont nem a megafon tagja, csak megafonos stílusa van. viszont a köztévé híradójában sem láttam ezt még hírként. szerintem arra várnak, hogy előkerüljön egy felvétel amin egyértelműen látható, hogy balhézott MP.

choose life
5 hónapja
NB2
deyell
5 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
NB2

choose life
5 hónapja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
 www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20240619/ilyen-nincs-vegleg-megadoztatjak-a-magyar-csaladok-megtakaritasait-ennyit-kell-fizetni-augusztustol-1152506#

Ügyes, mondaná Grün bácsi
warr_b
Mondhatnák azt is, hogy innentől aki érettségizett vagy van legalább 24 foga annak 16 százalék az SZJA.
zinedine5
hinnye, jó magasra tetted a lécet 😀
5 hónapja
MC12 New Orleans Saints 6 381
Viszonyul az életéhez fene 😊 . Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet. Hoz vagy visz szavazatot, százalékot, hatása a politikàjára, az ellenfél politikájára stb. én ebből a szempontból nézem.
MC12
Tudom, de azt is, hogy bármennyire felkészítheted, alapvetően szarik rá.
Nem tartja ba az elméletben logikus elvárásokat, leszarja az evidens tanácsaidat, aztán ha valami baul üt ki, akkor meg néz, mint hal a szatyorban. Úgyis jobban tudja. Vagy sehogy se tudja, de csak egy politikába keveredett balfasz, akit visz a saját egója, tehetetlensége, vélelmei, képességei. (Legalábbis én csak ilyennel találkoztam, legyen szó politikáról, kultúráról, a közélet bármely szegmenséről. Ami végülis nem az én problémám, hiszen amit kapott, azt kifizeti, az nem az én dolgom, ha nem használja, vagy nem úgy, ahogy optimális lenne.)
De megcáfolhatsz.
Ha azt mondod, hogy a "te politikusod" maradéktalanul hallgatott rád, azt elfogadom, de akkor az lesz a kivétel.
Őszentsége Sobri Jóska
Frászt 😀 ha kb, nagyjából, többé-kevésbé képes volt elmondani az üzenetet már boldog voltam. A magyar politkus általában képtelen a fegyelemre és mindig mindent jobban tud.

Csakhát MP-től más az elvárás. Más polcra rakta majdnem mindenki, akár itt a fórumon is, mint egy random önkori képviselőt vagy egy ogy-t BAZ 3ból. Ez a polc minimum a Lázár - Gulyás szint, ha nem rögtön OV. Itt meg ugye más a szűrő, ha az ember hajnali négykor csacsi részegen agresszívkodik a belvárosban egy diszkóban. (Ez a sztori összeségében egészen szürreális egyébként 😀)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 549 — Ajmo Vatreni
 www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20240619/ilyen-nincs-vegleg-megadoztatjak-a-magyar-csaladok-megtakaritasait-ennyit-kell-fizetni-augusztustol-1152506#

warr_b
Mondhatnák azt is, hogy innentől aki érettségizett vagy van legalább 24 foga annak 16 százalék az SZJA.
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 197 — The Mathematician
NB2
ööö
nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet.
MC12
pontosan. ezert is erthetetlen KariGeri felvetelei is (raadasul mar hanyadszor egeti meg magat), meg az, hogy Rogan sem lehet maganuton a Hyde Parkban, de sztem Novak Katalin sem szamit annak Kolnben.
aki erre a mokara adja a fejet annak el kell fogadnia, hogy maximum akkor viselkedhet maganemberkent, ha felesegevel-ferjevel van a furdoszobaba ugy, hogy semmit telefon, laptop nincs a kozelben.
minden mas esetben ugy kell megnyilvanulnia mintha ott lenne elotte 15 mikrofon.
csebi
Ennyi.

criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Viszonyul az életéhez fene 😊 . Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet. Hoz vagy visz szavazatot, százalékot, hatása a politikàjára, az ellenfél politikájára stb. én ebből a szempontból nézem.
MC12
Tudom, de azt is, hogy bármennyire felkészítheted, alapvetően szarik rá.
Nem tartja ba az elméletben logikus elvárásokat, leszarja az evidens tanácsaidat, aztán ha valami baul üt ki, akkor meg néz, mint hal a szatyorban. Úgyis jobban tudja. Vagy sehogy se tudja, de csak egy politikába keveredett balfasz, akit visz a saját egója, tehetetlensége, vélelmei, képességei. (Legalábbis én csak ilyennel találkoztam, legyen szó politikáról, kultúráról, a közélet bármely szegmenséről. Ami végülis nem az én problémám, hiszen amit kapott, azt kifizeti, az nem az én dolgom, ha nem használja, vagy nem úgy, ahogy optimális lenne.)
De megcáfolhatsz.
Ha azt mondod, hogy a "te politikusod" maradéktalanul hallgatott rád, azt elfogadom, de akkor az lesz a kivétel.

5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet.
MC12
pontosan. ezert is erthetetlen KariGeri felvetelei is (raadasul mar hanyadszor egeti meg magat), meg az, hogy Rogan sem lehet maganuton a Hyde Parkban, de sztem Novak Katalin sem szamit annak Kolnben.
aki erre a mokara adja a fejet annak el kell fogadnia, hogy maximum akkor viselkedhet maganemberkent, ha felesegevel-ferjevel van a furdoszobaba ugy, hogy semmit telefon, laptop nincs a kozelben.
minden mas esetben ugy kell megnyilvanulnia mintha ott lenne elotte 15 mikrofon.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
MC12 New Orleans Saints 6 381
Alap, hogy egy 30%os párt fejeként, a Fidesz kihívójaként nem megyek ilyen helyre. Ha megyek, akkor nem baszok be. Ha bebaszok, akkor olyan emberekkel veszem körbe magam, akik ezt látják és hazavisznek.

MC12
Én se mennék.
Nem innék közszereplőként, nyilvános helyen alkoholt, Varga Juditnak se csinálnék három gyereket, nem Gulyás Gergő lenne az öribarim, nem mennék százvalahány vidéki településre, nem gründolnék pártot, és így tovább.
Ő meg mindezeket megtette.
Ez az ő élete, mi meg viszonyulni tudunk hozzá.
Őszentsége Sobri Jóska

Hogy amit csinált jó, rossz, erkölcsös, nem az, morális, amorális stb. engem különösebben nem érdekel.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 247
MP jobban teszi ha visszavesz mert bár messze van 26, még egy pár ilyen remek akció és annyi anyagot ad a propaganda kezébe, hogy el is áshatja magát.

Mondjuk szerintem nem fog visszavenni, mert ez ő, egy igazi "nekem mindent lehet" NER-es pojáca. Akinek a stikklijei eddig senkit nem érdekeltek, de most már mindneki ki van rá hegyezve.
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?
😀
YoungZeeZee
jaja, mi ilyen pénzügyileg tudatos népség vagyunk.
Amadeus the Young
a magyar leginkább pénzügyileg tudatos, igen. sok minden más mellett.