NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
m.hvg.hu/itthon/20240621_rtl-honapokon-keresztul-terrorizalt-egy-kilenc-eves-kislanyt-a-tanitoja-a-szuloknek-rejtett-diktafont-kellett-a-lany-taskajaba-tenni-hogy-higgyenek-nekikAzt hiszem ha az én gyerekemmel csinálta volna élete végéig csak pépeset tudna gyomorszondán keresztül....
r.baggio
Az ilyen minek megy pedagógusnak....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Az azóta leszedett posztjában "bulisztunk" szerepelt, na, ez az igazán aggaztó.MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.ööö
NB2
nem
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
m.hvg.hu/itthon/20240621_rtl-honapokon-keresztul-terrorizalt-egy-kilenc-eves-kislanyt-a-tanitoja-a-szuloknek-rejtett-diktafont-kellett-a-lany-taskajaba-tenni-hogy-higgyenek-nekik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Dagadt köcsög mondott valami normálisat a Kossuth ráióban?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
ozibozi
17 218
Akkor mostantól pl nem kell behajtási engedély a sittszállító/konténeres kocsinak sem a kerületektől?Mert nincs rá joguk, ugyanis ilyen közutakra vonatkozó kikötéssel csak törvényi engedéllyel élhetne az önkormányzat, de ilyen törvényi engedély nincs, azaz az erre vonatkozó rendelet jogkör hiányában jogellenes.Tehat akkor a kormany folytatja BP szopatasat.www.vezess.hu/haszongepjarmu/2024/06/21/teherauto-kamion-behajtasi-dij-budapest-kuria-eltorles/erről hol lehet olvasni?Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
Igaz, nem segit ha a raktarak a varosban vannak.
Lúdas Solymi
Klaci79
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda
De amugy az miert is jogtalan h dijat szednek az athajtasert?
Lúdas Solymi
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 229
Mert nincs rá joguk, ugyanis ilyen közutakra vonatkozó kikötéssel csak törvényi engedéllyel élhetne az önkormányzat, de ilyen törvényi engedély nincs, azaz az erre vonatkozó rendelet jogkör hiányában jogellenes.Tehat akkor a kormany folytatja BP szopatasat.www.vezess.hu/haszongepjarmu/2024/06/21/teherauto-kamion-behajtasi-dij-budapest-kuria-eltorles/erről hol lehet olvasni?Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
Lúdas Solymi
Klaci79
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
5 hónapja
Mert így döntött a Kúria.Tehat akkor a kormany folytatja BP szopatasat.www.vezess.hu/haszongepjarmu/2024/06/21/teherauto-kamion-behajtasi-dij-budapest-kuria-eltorles/erről hol lehet olvasni?Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
Lúdas Solymi
Klaci79
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Tehat akkor a kormany folytatja BP szopatasat.www.vezess.hu/haszongepjarmu/2024/06/21/teherauto-kamion-behajtasi-dij-budapest-kuria-eltorles/erről hol lehet olvasni?Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
Lúdas Solymi
Klaci79
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda
5 hónapja
Jughead
5 229
Tudom, hogy nem az, de az írásait elnézve én nem engedném el a Megafon szálat. 😀Hont nem a megafon tagja, csak megafonos stílusa van. viszont a köztévé híradójában sem láttam ezt még hírként. szerintem arra várnak, hogy előkerüljön egy felvétel amin egyértelműen látható, hogy balhézott MP.Hont már posztolt többet is.MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.kicsit furcsállom, hogy a megafonosok még nem posztoltak róla.
NB2
deyell
Jughead
deyell
5 hónapja
deyell
11 702
Hont nem a megafon tagja, csak megafonos stílusa van. viszont a köztévé híradójában sem láttam ezt még hírként. szerintem arra várnak, hogy előkerüljön egy felvétel amin egyértelműen látható, hogy balhézott MP.Hont már posztolt többet is.MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.kicsit furcsállom, hogy a megafonosok még nem posztoltak róla.
NB2
deyell
Jughead
choose life
5 hónapja
Jughead
5 229
Hont már posztolt többet is.MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.kicsit furcsállom, hogy a megafonosok még nem posztoltak róla.
NB2
deyell
5 hónapja
deyell
11 702
MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.kicsit furcsállom, hogy a megafonosok még nem posztoltak róla.
NB2
choose life
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
hinnye, jó magasra tetted a lécet 😀www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20240619/ilyen-nincs-vegleg-megadoztatjak-a-magyar-csaladok-megtakaritasait-ennyit-kell-fizetni-augusztustol-1152506#Mondhatnák azt is, hogy innentől aki érettségizett vagy van legalább 24 foga annak 16 százalék az SZJA.
Ügyes, mondaná Grün bácsi
warr_b
zinedine5
5 hónapja
MC12
6 381
Frászt 😀 ha kb, nagyjából, többé-kevésbé képes volt elmondani az üzenetet már boldog voltam. A magyar politkus általában képtelen a fegyelemre és mindig mindent jobban tud.Viszonyul az életéhez fene 😊 . Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet. Hoz vagy visz szavazatot, százalékot, hatása a politikàjára, az ellenfél politikájára stb. én ebből a szempontból nézem.Tudom, de azt is, hogy bármennyire felkészítheted, alapvetően szarik rá.
MC12
Nem tartja ba az elméletben logikus elvárásokat, leszarja az evidens tanácsaidat, aztán ha valami baul üt ki, akkor meg néz, mint hal a szatyorban. Úgyis jobban tudja. Vagy sehogy se tudja, de csak egy politikába keveredett balfasz, akit visz a saját egója, tehetetlensége, vélelmei, képességei. (Legalábbis én csak ilyennel találkoztam, legyen szó politikáról, kultúráról, a közélet bármely szegmenséről. Ami végülis nem az én problémám, hiszen amit kapott, azt kifizeti, az nem az én dolgom, ha nem használja, vagy nem úgy, ahogy optimális lenne.)
De megcáfolhatsz.
Ha azt mondod, hogy a "te politikusod" maradéktalanul hallgatott rád, azt elfogadom, de akkor az lesz a kivétel.
Őszentsége Sobri Jóska
Csakhát MP-től más az elvárás. Más polcra rakta majdnem mindenki, akár itt a fórumon is, mint egy random önkori képviselőt vagy egy ogy-t BAZ 3ból. Ez a polc minimum a Lázár - Gulyás szint, ha nem rögtön OV. Itt meg ugye más a szűrő, ha az ember hajnali négykor csacsi részegen agresszívkodik a belvárosban egy diszkóban. (Ez a sztori összeségében egészen szürreális egyébként 😀)
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20240619/ilyen-nincs-vegleg-megadoztatjak-a-magyar-csaladok-megtakaritasait-ennyit-kell-fizetni-augusztustol-1152506#Mondhatnák azt is, hogy innentől aki érettségizett vagy van legalább 24 foga annak 16 százalék az SZJA.
Ügyes, mondaná Grün bácsi
warr_b
5 hónapja
MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.ööö
NB2
nem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.
5 hónapja
www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20240619/ilyen-nincs-vegleg-megadoztatjak-a-magyar-csaladok-megtakaritasait-ennyit-kell-fizetni-augusztustol-1152506#Ügyes, mondaná Grün bácsi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Ennyi.Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet.pontosan. ezert is erthetetlen KariGeri felvetelei is (raadasul mar hanyadszor egeti meg magat), meg az, hogy Rogan sem lehet maganuton a Hyde Parkban, de sztem Novak Katalin sem szamit annak Kolnben.
MC12
aki erre a mokara adja a fejet annak el kell fogadnia, hogy maximum akkor viselkedhet maganemberkent, ha felesegevel-ferjevel van a furdoszobaba ugy, hogy semmit telefon, laptop nincs a kozelben.
minden mas esetben ugy kell megnyilvanulnia mintha ott lenne elotte 15 mikrofon.
csebi
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Viszonyul az életéhez fene 😊 . Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet. Hoz vagy visz szavazatot, százalékot, hatása a politikàjára, az ellenfél politikájára stb. én ebből a szempontból nézem.Tudom, de azt is, hogy bármennyire felkészítheted, alapvetően szarik rá.
MC12
Nem tartja ba az elméletben logikus elvárásokat, leszarja az evidens tanácsaidat, aztán ha valami baul üt ki, akkor meg néz, mint hal a szatyorban. Úgyis jobban tudja. Vagy sehogy se tudja, de csak egy politikába keveredett balfasz, akit visz a saját egója, tehetetlensége, vélelmei, képességei. (Legalábbis én csak ilyennel találkoztam, legyen szó politikáról, kultúráról, a közélet bármely szegmenséről. Ami végülis nem az én problémám, hiszen amit kapott, azt kifizeti, az nem az én dolgom, ha nem használja, vagy nem úgy, ahogy optimális lenne.)
De megcáfolhatsz.
Ha azt mondod, hogy a "te politikusod" maradéktalanul hallgatott rád, azt elfogadom, de akkor az lesz a kivétel.
5 hónapja
Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet.pontosan. ezert is erthetetlen KariGeri felvetelei is (raadasul mar hanyadszor egeti meg magat), meg az, hogy Rogan sem lehet maganuton a Hyde Parkban, de sztem Novak Katalin sem szamit annak Kolnben.
MC12
aki erre a mokara adja a fejet annak el kell fogadnia, hogy maximum akkor viselkedhet maganemberkent, ha felesegevel-ferjevel van a furdoszobaba ugy, hogy semmit telefon, laptop nincs a kozelben.
minden mas esetben ugy kell megnyilvanulnia mintha ott lenne elotte 15 mikrofon.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
MC12
6 381
Viszonyul az életéhez fene 😊 . Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet. Hoz vagy visz szavazatot, százalékot, hatása a politikàjára, az ellenfél politikájára stb. én ebből a szempontból nézem.Alap, hogy egy 30%os párt fejeként, a Fidesz kihívójaként nem megyek ilyen helyre. Ha megyek, akkor nem baszok be. Ha bebaszok, akkor olyan emberekkel veszem körbe magam, akik ezt látják és hazavisznek.Én se mennék.
MC12
Nem innék közszereplőként, nyilvános helyen alkoholt, Varga Juditnak se csinálnék három gyereket, nem Gulyás Gergő lenne az öribarim, nem mennék százvalahány vidéki településre, nem gründolnék pártot, és így tovább.
Ő meg mindezeket megtette.
Ez az ő élete, mi meg viszonyulni tudunk hozzá.
Őszentsége Sobri Jóska
Hogy amit csinált jó, rossz, erkölcsös, nem az, morális, amorális stb. engem különösebben nem érdekel.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Tarsi
1 247
MP jobban teszi ha visszavesz mert bár messze van 26, még egy pár ilyen remek akció és annyi anyagot ad a propaganda kezébe, hogy el is áshatja magát. Mondjuk szerintem nem fog visszavenni, mert ez ő, egy igazi "nekem mindent lehet" NER-es pojáca. Akinek a stikklijei eddig senkit nem érdekeltek, de most már mindneki ki van rá hegyezve.
5 hónapja
a magyar leginkább pénzügyileg tudatos, igen. sok minden más mellett.jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?jaja, mi ilyen pénzügyileg tudatos népség vagyunk.
😀
YoungZeeZee
Amadeus the Young