Politika
70 feliratkozó
23 napja
Állítólag akkor verte rommá Ildikótorbán vs lendvai fight night when?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
23 napja
Ugyanez volt nálam is a szitu.Akkor voltam első szavazó 😁😁😁 és akkor még MSZP-re szavaztam....olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
23 napja
és az átjelentkezők? és a külföldiek?Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Bár ahogy néztem ott is alig nyertek.
Kampman
built for this shit
23 napja
Állítólag akkor verte rommá Ildikót vagy amikor Feri elverte mint buzi a faszátPedig az még jófajta volt. Utána bolondult meg, hogy elvesztette a 2006os választást.olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
23 napja
Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Bár ahogy néztem ott is alig nyertek.
23 napja
Pedig az még jófajta volt. Utána bolondult meg, hogy elvesztette a 2006os választást.olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
23 napja
98-2002 :polyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány lesznem akarom leírni, hány éves voltam 2010ben
Löfli
Amúgy én már Orbán alatt születtem
zacknorb
nekem bőven elég az, ha személyit kér tőlem a 26 éves kislány ismerkedéskor, mert nem hiszi el xd
23 napja
Akkor voltam első szavazó 😁😁😁 és akkor még MSZP-re szavaztam....olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
23 napja
Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?
built for this shit
23 napja
olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
23 napja
Sobri ahogy nézem épp ezt teszi.Remélem lesz valaki, aki az EGÉSZ mai eredménykövető összes hsz-t elolvassa! Max respekt(vv4laci) neki.Te szoktál ilyeneket visszaolvasni egyedül.
iktriad
Sixo
23 napja
az egyébként tényleg az, a 3xet addig tudtam poénra venni. akkor esett le, hogy ezt már nem lehet visszacsinálni és nem mentem el a saját születésnap ünnepléseimre. mondjuk utána azért jobb lett már, nem fogtam fel ekkora tragédiánakidén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
23 napja
Eszméletlen hangulat van az utcákon. Igaz, a pesti rakpartol, a parlamentnél hallgattuk végig magyar peter beszedet, de tisztán lehetett hallani, s az udvrialgas ily messzisegbol meg misztikusabb es felemelobb volt. Megannyi faklya fénye ragyogta be a Batthyány teret, jelezven, hogy új kor es remény köszönt be.Megannyi autós es motoros kürtölt, az emberek eljeneztek az utcan, zaszlot lobogtattak, tuzijatekot lőttek, tépik le a fideszes/dk/mihazank plakatokat. A filmekben lattam ilyet, mikor egy elnyomó rezsim után felszabadulnak az emberek. Éjfél elmúlt, de a zeng meg mindig a belvaros. Szallingoznak az emberek, rikkantanak es udvrialgasban kiáltják: “VEGE VAN, KICSI!”
Szerintem ‘89 lehetett hasonlo, ugyan nemileg konzervativabb verzióban - gondolom nem volt techno/rave parti a parlament elott.
Fantasztikus (es egyben szomoru is), hogy ezt meg kellett élnem.
Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fenyre derül. ❤️🤍💚
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
23 napja
Partizánon anti-tisza kontent 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
#Löfliimmáraggastyánidén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
23 napja
Mi másfél éve élünk Fehérváron, a család jelentős része Dinnyés. Sok közöm nincs ehhez a környékhez, de ennek piszkosul örültem.elhiheted hogy én néztem a legnagyobbat, amikor kijöttek az első számok.Fejér 01 érdekes lesz, 4 éve 2500 szavazattal kapott többet Vargha Márton Rolandnál. Csiszárt nem ismerik annyira de Varghát kurvára utálják, mert soha nem látja senki, max ilyenkor. sajnos nem látom, hogy itt megverik a Fideszt.Ezt muszáj volt visszakeresnem.
Fejér 02-ben Törő is kábé be van betonozva, pedig aztán ő sem csinál semmit. na jó bejelentette, hogy 2038-ra elkészül a 81-est kiváltó M akérmennyi. amit mér hihetegetnek vagy 30 éve.
Fejér 03 - Tessely. őt sem verik meg. 30e+ szavazt baszaki.
Fejér04 - Újváros hozható, az erősen csücskös volt
Fejér 05 - esélytelen
petey
Totális obliteráció.
shawnka
enyhe ráutalás volt egy 21 felmérés, hogy vezethetnek de hogy ennyire?
Törő meg Tessely tényleg bástyák voltak.
kurvára örülök.
petey
23 napja
De 10 éve is annyinak nézett ki.oszt még durvább, hogy élőben kinézel vagy 34-nekidén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
eaglesmcnabb
23 napja
oszt még durvább, hogy élőben kinézel vagy 34-nekidén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
23 napja
Jó, jó.. de mi lesz a TAO-val????????Es a Fradival, az NB I-gyel, etc..
😃😃
Imádom az egészet, hulla fáradt vagyok, de nem tudok elaludni.
Hányan pakolhatnak most?
😅
JC6 (Mr. Miele)
23 napja
neked úgy mindig jó ötleteid vannak a problémákraKeresztre feszítsünk? Hátha az segít elviselni.idén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
Sixo
23 napja
Keresztre feszítsünk? Hátha az segít elviselni.idén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
23 napja
olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány lesznem akarom leírni, hány éves voltam 2010ben
Löfli
Amúgy én már Orbán alatt születtem
Poloska vagyok.
23 napja
idén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!