NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
552
58
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
cartman023
826
www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Közben a kormány tolja maga előtt a gondokat.
Vajon az érintettekben mikor fog tudatosulni az, hogy a hitelük már nem 20 éves, hanem 25 vagy 30? Fizethetik majd nyugdíjasan is.
De a lényeg, hogy ez nem a jelen problémája.
5 hónapja
Klaci79
22 221
Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origón
5 hónapja
Klaci79
22 221
Pont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Én mondjuk vonultam most Kölnben, de pont leszarom az ilyeneket. Volt érthetetlen fütyülés meg ordibálás, amikor egy erkélyen palesztin zászlót láttak, de közben megy egy csomó aranyos kép, ahogy integettek nekünk meg fényképeszkedtek a vonuló magyar szurkolókkal. Nem mindig vagyok büszke az tény, de nem attól fogom rosszul érezni magam, hogy egy csomó frusztráltságát és kishitűségét levezetni képtelen honfitársam, hogyan viselkedik. Én ettől még jól éreztem magam, iszogattam, vonultam és beszélgettem a haverokkal.
telex.hu/kulfold/2024/06/20/gigi-dagostino-lamour-toujours-rasszista-rigmus-nemetorszag-szelsojobb-magyar-szurkolok-foci-eb
Mikey
5 hónapja
Asszem az valami belső szerv, ami a halakban köti össze az úszóhólyagot meg a hallószervet."a wéberiánusok koalíciója"Wéberiánus? Az milyen?
Viktor a rádióban, megvan az egyik faszság a következő időszakra.
csipkelli
Mikey
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Mikey
18 755
"a wéberiánusok koalíciója"Wéberiánus? Az milyen?
csipkelli
5 hónapja
Belzebub?a manga tök jó volt
Tényleg?
Ez a faszi teljesen meghülyült.
zinedine5
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
"a wéberiánusok koalíciója"Mi meg a viktoriánus korszakkal lázadunk.
csipkelli
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Belzebub?= Magyar Péter az ördöggel cimborál
Tényleg?
Ez a faszi teljesen meghülyült.
zinedine5
*Marika a tv előtt keresztet vett, a privát huaweiiről hívja az éppen 18 onokát, Jennifert, akit tiktokozás közben elkezd győzködni, hogy a fideszre kell szavazni a sátán ellen.
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
"a wéberiánusok koalíciója"Weber hungarofób=Weber párttársai hungarofóbok=A Tisza a néppárt tagja=Magyar Péter hungarofób hazaáruló=Magyar Péter migráció párti=Soros embere
csipkelli
Ez lesz 26’-ra a stratégia, kiplakátolva.
Elfogyott már a kreativitás és a lendület.
5 hónapja
Kampman
28 359
Pont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Vonulni én sem kifejezetten szeretnék velük, de ez a "Free Gigi" transzparens kifejezetten ötletes.
telex.hu/kulfold/2024/06/20/gigi-dagostino-lamour-toujours-rasszista-rigmus-nemetorszag-szelsojobb-magyar-szurkolok-foci-eb
Mikey
5 hónapja
ozibozi
17 218
"a wéberiánusok koalíciója"De ezt nem tudják majd kimondani a hívő tagozatból a legtöbben.
csipkelli
5 hónapja
csipkelli
4 008
"a wéberiánusok koalíciója"Viktor a rádióban, megvan az egyik faszság a következő időszakra.
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Hát, a németeknél legutóbb is nagy balhé lett ilyenből, szal inkább elővigyázatosak.Valószínűleg mindkettő igaz.Nem tudom eldönteni, hogy a magyar ingerküszöb túl magas vagy a német túl alacsonyPont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Nekem ez a Gigi D'Agostino sztori teljesen kimaradt eddig
Mikey
Willie Parker
Amadeus the Young
zinedine5
Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy ez is egy direkt gerjesztett média kampány, ahol a háttérben meghúzódik egy orosz szál...természetesen a gyúrcsány szál mellett.
5 hónapja
Valószínűleg mindkettő igaz.Nem tudom eldönteni, hogy a magyar ingerküszöb túl magas vagy a német túl alacsonyPont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Nekem ez a Gigi D'Agostino sztori teljesen kimaradt eddig
Mikey
Willie Parker
Amadeus the Young
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Nem tudom eldönteni, hogy a magyar ingerküszöb túl magas vagy a német túl alacsonyPont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Nekem ez a Gigi D'Agostino sztori teljesen kimaradt eddig
Mikey
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Pont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Nekem ez a Gigi D'Agostino sztori teljesen kimaradt eddig
Mikey
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
444.hu/2024/06/20/molnar-zsolt-megfejtette-gyurcsany-ferenc-miert-nem-akadalya-a-kormanyvaltasnak
5 hónapja
Mikey
18 755
Pont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.telex.hu/kulfold/2024/06/20/gigi-dagostino-lamour-toujours-rasszista-rigmus-nemetorszag-szelsojobb-magyar-szurkolok-foci-eb
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Czeglédy Gergő közben sittre került.
5 hónapja
Tegnap derült ki, hogy az edzésen ahova a fiam jár, az egyik csoporttárs gyerek a Révész Máriusz fia... még nem tudom, mit kezdjek ezzel az információval 😆A srácod ne rúgja fel/vele össze a port, ha lehet.
warr_b
5 hónapja
Tegnap derült ki, hogy az edzésen ahova a fiam jár, az egyik csoporttárs gyerek a Révész Máriusz fia... még nem tudom, mit kezdjek ezzel az információval 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Ezek is PLETYKÁK."Rogán Antal 2021. november 2-án 18.25-kor hívta fel telefonon Völner Pált, ekkor 30 másodpercet beszéltek, és aznap este Völner járt is a Karmelitában, a Miniszterelnöki Kabinetirodán. Rogán előtt tíz perccel Senyei György, az Országos Bírói Hivatal elnöke is hívta Völnert, ez a beszélgetés három percet tartott. Másnap, november 3-án a Központi Nyomozó Főügyészség rejtett figyelést rendelt el. Az ügyészség szerint ezt 2-án még se Rogán, se Senyei nem tudhatta."😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDd
deyell
Óriási humoristák ülnek a KNYF-n.
Amadeus the Young
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)