NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

5 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 826
 www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911

Közben a kormány tolja maga előtt a gondokat.
Vajon az érintettekben mikor fog tudatosulni az, hogy a hitelük már nem 20 éves, hanem 25 vagy 30? Fizethetik majd nyugdíjasan is.
De a lényeg, hogy ez nem a jelen problémája.
5 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origón
5 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Pont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.

telex.hu/kulfold/2024/06/20/gigi-dagostino-lamour-toujours-rasszista-rigmus-nemetorszag-szelsojobb-magyar-szurkolok-foci-eb
Mikey
Én mondjuk vonultam most Kölnben, de pont leszarom az ilyeneket. Volt érthetetlen fütyülés meg ordibálás, amikor egy erkélyen palesztin zászlót láttak, de közben megy egy csomó aranyos kép, ahogy integettek nekünk meg fényképeszkedtek a vonuló magyar szurkolókkal. Nem mindig vagyok büszke az tény, de nem attól fogom rosszul érezni magam, hogy egy csomó frusztráltságát és kishitűségét levezetni képtelen honfitársam, hogyan viselkedik. Én ettől még jól éreztem magam, iszogattam, vonultam és beszélgettem a haverokkal.
5 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Belzebub?

Tényleg?

Ez a faszi teljesen meghülyült.
zinedine5

choose life
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
"a wéberiánusok koalíciója"

Viktor a rádióban, megvan az egyik faszság a következő időszakra.
csipkelli
Wéberiánus? Az milyen?
Mikey
Asszem az valami belső szerv, ami a halakban köti össze az úszóhólyagot meg a hallószervet.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 755

csipkelli
Wéberiánus? Az milyen?
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 204 — The Mathematician
Belzebub?

Tényleg?

zinedine5
a manga tök jó volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 276 — Steelers fan

csipkelli
Mi meg a viktoriánus korszakkal lázadunk.
5 hónapja
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Belzebub?

Tényleg?

zinedine5
= Magyar Péter az ördöggel cimborál

*Marika a tv előtt keresztet vett, a privát huaweiiről hívja az éppen 18 onokát, Jennifert, akit tiktokozás közben elkezd győzködni, hogy a fideszre kell szavazni a sátán ellen.

criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 549 — Ajmo Vatreni
Belzebub?

Tényleg?

5 hónapja

csipkelli
Weber hungarofób=Weber párttársai hungarofóbok=A Tisza a néppárt tagja=Magyar Péter hungarofób hazaáruló=Magyar Péter migráció párti=Soros embere

Ez lesz 26’-ra a stratégia, kiplakátolva.

Elfogyott már a kreativitás és a lendület.

5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Pont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.

telex.hu/kulfold/2024/06/20/gigi-dagostino-lamour-toujours-rasszista-rigmus-nemetorszag-szelsojobb-magyar-szurkolok-foci-eb
Mikey
Vonulni én sem kifejezetten szeretnék velük, de ez a "Free Gigi" transzparens kifejezetten ötletes.
5 hónapja
ozibozi New York Giants 17 218

csipkelli
De ezt nem tudják majd kimondani a hívő tagozatból a legtöbben.
5 hónapja
csipkelli 4 008

5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029

Mikey
Nekem ez a Gigi D'Agostino sztori teljesen kimaradt eddig
Willie Parker
Nem tudom eldönteni, hogy a magyar ingerküszöb túl magas vagy a német túl alacsony
Amadeus the Young
Valószínűleg mindkettő igaz.
zinedine5
Hát, a németeknél legutóbb is nagy balhé lett ilyenből, szal inkább elővigyázatosak.

Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy ez is egy direkt gerjesztett média kampány, ahol a háttérben meghúzódik egy orosz szál...természetesen a gyúrcsány szál mellett.
5 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 549 — Ajmo Vatreni

Mikey
Willie Parker
Nem tudom eldönteni, hogy a magyar ingerküszöb túl magas vagy a német túl alacsony
Amadeus the Young
Valószínűleg mindkettő igaz.
5 hónapja

Mikey
Willie Parker

5 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409

Mikey
5 hónapja
 444.hu/2024/06/20/molnar-zsolt-megfejtette-gyurcsany-ferenc-miert-nem-akadalya-a-kormanyvaltasnak

5 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 755

5 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
@r.baggio te vagy az?

youtu.be/eU2eWHna26I?si=IuCVetKCkAVn3c2o
5 hónapja
Czeglédy Gergő közben sittre került.

5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tegnap derült ki, hogy az edzésen ahova a fiam jár, az egyik csoporttárs gyerek a Révész Máriusz fia... még nem tudom, mit kezdjek ezzel az információval 😆
warr_b
A srácod ne rúgja fel/vele össze a port, ha lehet.
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tegnap derült ki, hogy az edzésen ahova a fiam jár, az egyik csoporttárs gyerek a Révész Máriusz fia... még nem tudom, mit kezdjek ezzel az információval 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 283 — Saturday Night Lights
"Rogán Antal 2021. november 2-án 18.25-kor hívta fel telefonon Völner Pált, ekkor 30 másodpercet beszéltek, és aznap este Völner járt is a Karmelitában, a Miniszterelnöki Kabinetirodán. Rogán előtt tíz perccel Senyei György, az Országos Bírói Hivatal elnöke is hívta Völnert, ez a beszélgetés három percet tartott. Másnap, november 3-án a Központi Nyomozó Főügyészség rejtett figyelést rendelt el. Az ügyészség szerint ezt 2-án még se Rogán, se Senyei nem tudhatta."
deyell
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDd

Óriási humoristák ülnek a KNYF-n.
Amadeus the Young
Ezek is PLETYKÁK.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)