Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
kérdezz rá akkor PM-ben nála, és nem kéne feleslegesen oldalakat teleírnunkIgen ez volt a kérdésem Vanília egbolthoz elsődlegesenGyerekek: ez egy egyszerű igen-nem kérdés volt, amire amúgy az illető nem válaszolt Btw. Felesleges oldalakat tele írni válaszul. Néha a kevesebb több."Szóval szted rendben van h Hadhazy kirakta közel 100 ember adatait?"
csebi
erre gondolsz?
Josszi
csebi
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Igen ez volt a kérdésem Vanília egbolthoz elsődlegesenGyerekek: ez egy egyszerű igen-nem kérdés volt, amire amúgy az illető nem válaszolt Btw. Felesleges oldalakat tele írni válaszul. Néha a kevesebb több."Szóval szted rendben van h Hadhazy kirakta közel 100 ember adatait?"
csebi
erre gondolsz?
Josszi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
idézek egy klasszikust:Tök jó meme, de mi a hatás?ZebrákHadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa. Nincsenek sokan.Milyen hatást ért el?
peterk2005 udvari bolond
csebi
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
"Irónia. Mi az? Egy tablet? Jöhet!"

2 hónapja
És mégis. Látod. Hozzám Hadházy jut el, nem ők. Pedig szerintem engem Jóska nem rak az agyhalottak közé. 😊 Aztán ki tudja. 😊pedig a 444ben pont Ács Daniék tettek kurvasokat a korrupció bemutatására, kezdve azzal hogy oldaltól függetlenül mindenkibe bele álltak a parkolási botránybaJa, csak az a helyzet, hogy Bogos Csabi nevét most hallom először. Marciért nyilván nem, de az oknyomozás szó eszembe sem jutna vele kapcsolatban. Se korrupció elleni harc. A 444 necces, de ők sem. Nekem Hadházy, Átlátszó és Direkt36. Ennyi.Pedig de oknyomozás, mert Marci mielőtt ekkorára nőtt a partizán ugyanezt csinálja, most másik helyetteSzerinted az oknyomozás, hogy kimegy Hatvanpusztára, és létráról mutogatja a zebrákat? Mert szerintem nem az, hanem politizálás. 😊 Az, hogy ehhez háttér munkára is szüksége van, nem teszi nem politikussá.Hadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa.Hogymi?
Hadházy az egyike annak a néhány politikusnak, akik eredménnyel képesek hackelni a NER-t, A hatalmi oldalt, és a pincsi kutya, kitartott oldalát is.
peterk2005 udvari bolond
Hadházy nem politikus, amit csinál az nem politika, hanem oknyomozás.
Ugyanezeket a munkákat megcsinálja az Átlátszó, Direkt36, stb., csak ők nagyban.
Hadházy az "apróbb", láthatóbb dolgokat kutatja fel, az is hasznos, de ebben semmi politika sincs.
Másrészt a Fidesz táborhoz el se jut, a bizonytalanoknál meg kérdéses, hogy milyen ingert vált ki.
Lúdas Solymi
Egyébként pedig felméréstől függően a legnépszerűbb v második legnépszerűbb politikus ma az országban. És az ismertsége is magas. Úgy, hogy sose töltött be magas tisztséget politikai pártban, sőt évek óta párthoz se igazán köthető.
peterk2005 udvari bolond
PL megtette a kamu pártokkal hogy ki ment kerdezgetni
De bogos Csabi dettó, vagy a fókusz csoport most nyáron mikor körbe járta a "nevezetességeket"
A 444rol ne is beszéljünk
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
(Ács Daniéknak elismerésem. Remélem tudják folytatni a munkát. Ha Tisza jön, akkor is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Gyerekek: ez egy egyszerű igen-nem kérdés volt, amire amúgy az illető nem válaszolt Btw. Felesleges oldalakat tele írni válaszul. Néha a kevesebb több."Szóval szted rendben van h Hadhazy kirakta közel 100 ember adatait?"
csebi
erre gondolsz?
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
szerintem meg élmény olvasni a generált show-tGyerekek: ez egy egyszerű igen-nem kérdés volt, amire amúgy az illető nem válaszolt Btw. Felesleges oldalakat tele írni válaszul. Néha a kevesebb több.Elmeny attekerni a tobb oldal valasz nelkuli hsz-eket.
csebi
Beki
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
pedig a 444ben pont Ács Daniék tettek kurvasokat a korrupció bemutatására, kezdve azzal hogy oldaltól függetlenül mindenkibe bele álltak a parkolási botránybaJa, csak az a helyzet, hogy Bogos Csabi nevét most hallom először. Marciért nyilván nem, de az oknyomozás szó eszembe sem jutna vele kapcsolatban. Se korrupció elleni harc. A 444 necces, de ők sem. Nekem Hadházy, Átlátszó és Direkt36. Ennyi.Pedig de oknyomozás, mert Marci mielőtt ekkorára nőtt a partizán ugyanezt csinálja, most másik helyetteSzerinted az oknyomozás, hogy kimegy Hatvanpusztára, és létráról mutogatja a zebrákat? Mert szerintem nem az, hanem politizálás. 😊 Az, hogy ehhez háttér munkára is szüksége van, nem teszi nem politikussá.Hadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa.Hogymi?
Hadházy az egyike annak a néhány politikusnak, akik eredménnyel képesek hackelni a NER-t, A hatalmi oldalt, és a pincsi kutya, kitartott oldalát is.
peterk2005 udvari bolond
Ugyanezeket a munkákat megcsinálja az Átlátszó, Direkt36, stb., csak ők nagyban.
Hadházy az "apróbb", láthatóbb dolgokat kutatja fel, az is hasznos, de ebben semmi politika sincs.
Másrészt a Fidesz táborhoz el se jut, a bizonytalanoknál meg kérdéses, hogy milyen ingert vált ki.
Lúdas Solymi
Egyébként pedig felméréstől függően a legnépszerűbb v második legnépszerűbb politikus ma az országban. És az ismertsége is magas. Úgy, hogy sose töltött be magas tisztséget politikai pártban, sőt évek óta párthoz se igazán köthető.
peterk2005 udvari bolond
De bogos Csabi dettó, vagy a fókusz csoport most nyáron mikor körbe járta a "nevezetességeket"
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
talán a Trump show-t kihúznám a rettegés listámról (igy is marad rajta elég 😀 ) , helyette a mire hajlandó Orbán/Fidesz-ről azt gondolom hogy bármire és most már a Bp-i USA követségről sem fognak átszólni hogy halló halló tessék szépen játszani. A pénzosztás na az nagyon megfogja tolni a szekerüket és a "rejtözködő"nepszava.hu/3306397_tisza-part-fidesz-felmeres-publicus-intezet-orban-viktor-hatalom-valasztas-2026Hinni, vagy bízni?
Ez is egy érdekes esettanulmány. Ez a 16 év megmérgezte az embereket ha még abban se tudnak hinni hogy más kormányozon mint a dagadt.
KB23
Ha engem hívnának fel, akkor én úgy válaszolnék, hogy nagyon bízom a váltásban, de csak akkor hiszem el, ha már meg is történt. Pedig rendszeresen írogatok itt arról, hogy a környezetemben is érzem a változást. De három dolog elbizonytalanít:
- mennyit számít majd a pénzosztás megindulása februártól
- képes-e Orbán díszmenetben felvonultatni Budapesten Trumpot
- mit hajlandó még a Fidesz bevetni, ha úgy érzi, hogy "baj van"
- végül az, hogy a kis falvakon kívül ma nagyon nem divatos - sőt ciki - fideszesnek lenni. Emiatt lehetnek rejtőzködő szavazók.
peterk2005 udvari bolond
szavazóik nagy száma miatt gondolom hogy amit az egyik magyar közvéleménykutató mondta (sajnos nem emlékszem melyik) hogy nálunk a 1000 fős mintásaknál nem 3+-% hanem a duplájával érdemes számolni, tehát egy 12% ra mért Tisza előny sem jelent igazán semmit.
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
sztem pedig hadházy egy minimális hatású politikusHadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa. Nincsenek sokan. Nagy hatású politikus nem feltétlenül szimpatikus politikus. Én pl. hányok Trumptól. Egy nárcisztikus faszkalap, a morál szó jelentését sem érti, ahányszor mikrofont raknak az orra alá, fossa a hülyeségeket, ő aztán a klasszikus esete annak, hogy akkor is hazudik, amikor kérdez. De, hogy nagy hatású politikus (és emiatt kiváló is abban amit csinál) kétségbe se vonható.Hadházy mivel vívta ki ennyire a haragotokat? ezt a raget 😀kezdjük ott hogy egy ellenzéki képviselőnek nem ez a dolga
Mondjatok akkor rajta kivül valakit aki csinált valami hatásosat, bármit ami kicsit is felkavarta az állóvizet, na ne már az volt a politikai előrelépése hogy borította a trafikügyet majd beleült a tuti LMP-be? hol tudta ő 2013ban hogy az lmp egyáltalán lesz valami? 😀
Ő aki túrta csinálta amit egy ellenzéki képviselőnek kell, utánnament dolgoknak , kikért adatokat, nyilvánosságra hozott szerződéseket, használta a képviselői jogosítványait arra amire az összes ellenzéki képviselőnek kellett volna,nem az ő hibája hogy ezek nem ütötték át a tanult tehetetlen szervilis magyar társadalom ingerküszöbét. Nem könnyű ember az biztos, lehet nem is csapatjátékos, de sok mindent ő borított ki,kutatott ki. Az hogy a lépéseinek mi volt , mi most a motivációja azt miből vezetítek le?
Ez az eltartott kisujjas jaj az O1G tábor, jaj a posztmodern, ez nekem nem igazán érv, csak fingreszelés.
Az lehet hogy mint karakter kurvára idegesítő de én nem hiszem hogy a saját hasznára dolgozott volna, inkább tünik nekem egy magyar politikai élet don quijotejének mint egy számító helyezkedőnek.
Josszi
ráadásul oké hogy felnagyít dolgokat, de a "túrást" előtte is elvégezték, azok akiknek a dolguk pl a 444en Ács Daniék
Zuglóban választották meg, mit tett Zuglóért?
ha listán kerül be akkor engem egy fokkal kevésbé zavarna, de így hogy egyéni körzetes kicsit idegesítő, főleg hogy csak az érdekelte hogy a "tuti"ba beülhessen
és végül az m1 székházas "performance" az a legalja volt
-
értem hogy most midnenki ugrál érte mert mások által elé vitt ügyeket mutogat, de igazából a "megafon" effektuson kívül sok hozzáadott értéke nincs
ráadásul folyamat faszságokat beszél
Negritis, a vajda
Hadházy személyiségét lehet nem szeretni, de nekem égnek áll a hajam az olyan érvektől, hogy "egyéniben indult és mit tett Zuglóért"? Meg, hogy "egy ellenzéki képviselőnek nem ez a dolga". Tipikus óellenzéki, dékás, NER-konform érvrendszer, amelyik diktatúrázik, aztán a parlamenti padsorban melengeti a seggét, miközben jobban érdekli, hogy a rivális óellenzéki párttal basszon ki, mint az, hogy elvégezze az ellenzéki feladatát (a rendszer, a kormány bírálatát és _valódi_ alternatíva megteremtését). Az egyéni vs listás képviselőre hivatkozást sem gondolom jobbnak, amikor a jelenlegi választási rendszerben az EGYETLEN szerepe az egyéni helyeknek a szavazat maximalizálás. Más szerepe nincs és nem is lehet, hiszen teljes mértékben le vannak épülve a lobby utak. Parlamenten belül is (bizottságok, egyéni indítványok, stb.), parlamenten kívül meg papíron sincs már semmi. Az a képviselő aki tud lobbyzni, az nem a képviselői szerepe miatt képes rá, hanem azért, mert beépült a NER-be.
Hadházy az egyike annak a néhány politikusnak, akik eredménnyel képesek hackelni a NER-t, A hatalmi oldalt, és a pincsi kutya, kitartott oldalát is. Nem véletlen, hogy egyik se szereti. Az sem, hogy még a média jelentős része is sikító frászt kap tőle, oldaltól függetlenül is. Éppen ezért. Persze az egyénisége is besegít - látjuk milyen, tudjuk milyen -, de nem ez az elsődleges oka, hanem az, hogy eredményes. Kevés hasonlóan eredményeset tudok még mondani. Talán MZP. Tudom, tudom 2022. Csak részben értek vele egyet. A NER megbuktatásához nyilván kevés volt, ahhoz nem elég jó. De az "előfutár" szerepét tökéletesen ellátta és elvégezte azzal, hogy a NER pincsi ellenzékét hackelte meg 4 éve, Egyszer és mindenkorra lezárva az óellenzék kérdést. Egyúttal megágyazva egy Tisza féle alakulat létrejöttének. Ha ninca MZP 2022-ben, szerintem ma nem lenne MP és nem lenne Tisza. Hadházyról ugyanezt gondolom. Szerintem egyébként ma is nagyon hasznosak a szerepükben. Ha elindulnak, ha nem, az amit hozzáadnak a NER eltakarításához, ma is erős net pluszos.
Az ünnepek örömére úgy látom sikerül összekapnunk néhány dolgon. 😊 Én megmondom őszintén, nem bánom. Engem inspirál a vita, sokkal inkább olvasom ezt, mint azt a topicot, ahova csak bejárunk naponta 2-3 postban kiadni a frusztrációnkat, aztán lépünk is tovább. Úgyhogy várom a választ. 😊
peterk2005 udvari bolond
Klára, Vona, de még Fegyőr is fontosabb és nagyobb hatású nála
Botka, KariGeri és MZP szintén
egyszerűen amit csinál annak semmi hatása és bár kurvajó arra hogy puffogjon az ellenzék, de pont hogy csak annak szól mert az ügyek amikkel foglalkozik nem ütik át a "küszöb"öt
az átlag NER szavazó leszarja a korrupciót amíg nem él szarul
viszont pl Juhi a szőlő utcával egy olyan ügyet durrantott be aminek már bőven lehet nagyobb hatása
és ilyen ügyek bőven vannak még pesten, ráadásul több lehetősége is lenne egy helyi képviselőnek mélyebben beletúrnia
2 hónapja
Ja, csak az a helyzet, hogy Bogos Csabi nevét most hallom először. Marciért nyilván nem, de az oknyomozás szó eszembe sem jutna vele kapcsolatban. Se korrupció elleni harc. A 444 necces, de ők sem. Nekem Hadházy, Átlátszó és Direkt36. Ennyi.Pedig de oknyomozás, mert Marci mielőtt ekkorára nőtt a partizán ugyanezt csinálja, most másik helyetteSzerinted az oknyomozás, hogy kimegy Hatvanpusztára, és létráról mutogatja a zebrákat? Mert szerintem nem az, hanem politizálás. 😊 Az, hogy ehhez háttér munkára is szüksége van, nem teszi nem politikussá.Hadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa.Hogymi?
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Meglepve olvasom (es megmosolyogva is )Én rühellem Hadházyt, de inkább egy tágabb perspektívára utaltam, miszerint ez momentán nem egy releváns diskurzus, mivel olyanok a társadalmi viszonyok, hogy (leegyszerűsítve) egyrészt az általad is irt patyomkin-ellenzékiség egy újabb önellentmondásos, látványos, de nem rendben lévő momentuma ez az akciója, másrészt a látványpolitizálás "visitsanak a nácik" témakörének egy "arra az oldalra minden pofon jóhelyre megy" történése, ami az O1G-bázisban teljesen rendben van. Vagyis nincs rendben és rendben is van. Ráadásul egyszerre. Mi a testet öltött posztmodern, ha nem ez?!ez nem egyrészt másrészt, hanem hadházy ezzel azt a maga által alapvetésnek gondolt morális különbséget dobja el, ami alapállása szerint megkülönbözteti őt bármilyen fideszestől. mindezt azért, hogy random középvezetőket szolgázhasson egy közepesen ótvar és semmitmondó fb posztban december 26-án. másfelől hamár neki lendül a nagy szolgázásnak, akkor tegye már fel a kérdést magának, ki ül patyomkin ellenzékként orbán habiparlamentjében 9 éve és ki volt az, aki ~3 évig nyugodtan ült a seggén önkormányzati képviselőként fideszes színekben. szegénykének nem volt anno elég a választási törvény vagy 80 másik dolog, addig intézkedett, addig szaszerolt, amíg talált egy olyan ügyet, amivel hitelesen dobbanthatott a fideszből, kínosan vigyázva, hogy azzal is csak előbbre lódítsa a politikai karrierjét. igazi álszent fasz az ember, csak ezt a posztmodern post truth világában lesz szíves neki egy csomó választó valamiféle hősi pózként beszopkodniSzóval szted rendben van h Hadhazy kirakta közel 100 ember adatait?Egy demokráciában, nem a posztmodern, post truth korban valóban gáz lenne. 2025-ben Magyarországon? Egyrészt... másrészt...
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Amúgy Hadházynak vége, zuglóikent már szép, nyomtatott Tisza-újságot is kaptam, hogy ki a Tisza jelöltje a kerületben, és hát nem Hadházy az. Nem fog ő itt (se máshol) elindulni függetlenként, pont mert egy álszent pöcs, de annyi esze van, hogy ha megteszi (és lesznek választások), akkor tudja, hogy akárhogy is alakul, sok jóra nem számíthat április után, elvágja magát végleg, a 10-15 százaléka meg amit kapna semmire se lenne elegendő.
Őszentsége Sobri Jóska
En is zugloba lakva csak olyat ismerek kornyekrol aki Hadhazyt tamogatja.
Sztem boven behuzza HA.

2 hónapja
Tök jó meme, de mi a hatás?ZebrákHadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa. Nincsenek sokan.Milyen hatást ért el?
peterk2005 udvari bolond
csebi
Gyurma Pappa
2 hónapja
Pedig de oknyomozás, mert Marci mielőtt ekkorára nőtt a partizán ugyanezt csinálja, most másik helyetteSzerinted az oknyomozás, hogy kimegy Hatvanpusztára, és létráról mutogatja a zebrákat? Mert szerintem nem az, hanem politizálás. 😊 Az, hogy ehhez háttér munkára is szüksége van, nem teszi nem politikussá.Hadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa.Hogymi?
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Tudtam h ezzel jössz 😉 vajon ő ért el azzal hatást vagy azért lett hatása mert Magyar Péter felkarolta?ZebrákHadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa. Nincsenek sokan.Milyen hatást ért el?
peterk2005 udvari bolond
csebi
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Szerinted az oknyomozás, hogy kimegy Hatvanpusztára, és létráról mutogatja a zebrákat? Mert szerintem nem az, hanem politizálás. 😊 Az, hogy ehhez háttér munkára is szüksége van, nem teszi nem politikussá.Hadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa.Hogymi?
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi

2 hónapja
Gyerekek: ez egy egyszerű igen-nem kérdés volt, amire amúgy az illető nem válaszolt Btw. Felesleges oldalakat tele írni válaszul. Néha a kevesebb több.Elmeny attekerni a tobb oldal valasz nelkuli hsz-eket.
csebi
2 hónapja
nepszava.hu/3306397_tisza-part-fidesz-felmeres-publicus-intezet-orban-viktor-hatalom-valasztas-2026Hinni, vagy bízni?
Ez is egy érdekes esettanulmány. Ez a 16 év megmérgezte az embereket ha még abban se tudnak hinni hogy más kormányozon mint a dagadt.
KB23
Ha engem hívnának fel, akkor én úgy válaszolnék, hogy nagyon bízom a váltásban, de csak akkor hiszem el, ha már meg is történt. Pedig rendszeresen írogatok itt arról, hogy a környezetemben is érzem a változást. De három dolog elbizonytalanít:
- mennyit számít majd a pénzosztás megindulása februártól
- képes-e Orbán díszmenetben felvonultatni Budapesten Trumpot
- mit hajlandó még a Fidesz bevetni, ha úgy érzi, hogy "baj van"
- végül az, hogy a kis falvakon kívül ma nagyon nem divatos - sőt ciki - fideszesnek lenni. Emiatt lehetnek rejtőzködő szavazók.

2 hónapja
Hadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa.Hogymi?
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
ZebrákHadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa. Nincsenek sokan.Milyen hatást ért el?
peterk2005 udvari bolond
csebi

2 hónapja
Hadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa. Nincsenek sokan.Milyen hatást ért el?
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Hadházy az utóbbi 15 év egyik legnagyobb hatású politikusa. Nincsenek sokan. Nagy hatású politikus nem feltétlenül szimpatikus politikus. Én pl. hányok Trumptól. Egy nárcisztikus faszkalap, a morál szó jelentését sem érti, ahányszor mikrofont raknak az orra alá, fossa a hülyeségeket, ő aztán a klasszikus esete annak, hogy akkor is hazudik, amikor kérdez. De, hogy nagy hatású politikus (és emiatt kiváló is abban amit csinál) kétségbe se vonható.Hadházy mivel vívta ki ennyire a haragotokat? ezt a raget 😀kezdjük ott hogy egy ellenzéki képviselőnek nem ez a dolga
Mondjatok akkor rajta kivül valakit aki csinált valami hatásosat, bármit ami kicsit is felkavarta az állóvizet, na ne már az volt a politikai előrelépése hogy borította a trafikügyet majd beleült a tuti LMP-be? hol tudta ő 2013ban hogy az lmp egyáltalán lesz valami? 😀
Ő aki túrta csinálta amit egy ellenzéki képviselőnek kell, utánnament dolgoknak , kikért adatokat, nyilvánosságra hozott szerződéseket, használta a képviselői jogosítványait arra amire az összes ellenzéki képviselőnek kellett volna,nem az ő hibája hogy ezek nem ütötték át a tanult tehetetlen szervilis magyar társadalom ingerküszöbét. Nem könnyű ember az biztos, lehet nem is csapatjátékos, de sok mindent ő borított ki,kutatott ki. Az hogy a lépéseinek mi volt , mi most a motivációja azt miből vezetítek le?
Ez az eltartott kisujjas jaj az O1G tábor, jaj a posztmodern, ez nekem nem igazán érv, csak fingreszelés.
Az lehet hogy mint karakter kurvára idegesítő de én nem hiszem hogy a saját hasznára dolgozott volna, inkább tünik nekem egy magyar politikai élet don quijotejének mint egy számító helyezkedőnek.
Josszi
ráadásul oké hogy felnagyít dolgokat, de a "túrást" előtte is elvégezték, azok akiknek a dolguk pl a 444en Ács Daniék
Zuglóban választották meg, mit tett Zuglóért?
ha listán kerül be akkor engem egy fokkal kevésbé zavarna, de így hogy egyéni körzetes kicsit idegesítő, főleg hogy csak az érdekelte hogy a "tuti"ba beülhessen
és végül az m1 székházas "performance" az a legalja volt
-
értem hogy most midnenki ugrál érte mert mások által elé vitt ügyeket mutogat, de igazából a "megafon" effektuson kívül sok hozzáadott értéke nincs
ráadásul folyamat faszságokat beszél
Negritis, a vajda
Hadházy személyiségét lehet nem szeretni, de nekem égnek áll a hajam az olyan érvektől, hogy "egyéniben indult és mit tett Zuglóért"? Meg, hogy "egy ellenzéki képviselőnek nem ez a dolga". Tipikus óellenzéki, dékás, NER-konform érvrendszer, amelyik diktatúrázik, aztán a parlamenti padsorban melengeti a seggét, miközben jobban érdekli, hogy a rivális óellenzéki párttal basszon ki, mint az, hogy elvégezze az ellenzéki feladatát (a rendszer, a kormány bírálatát és _valódi_ alternatíva megteremtését). Az egyéni vs listás képviselőre hivatkozást sem gondolom jobbnak, amikor a jelenlegi választási rendszerben az EGYETLEN szerepe az egyéni helyeknek a szavazat maximalizálás. Más szerepe nincs és nem is lehet, hiszen teljes mértékben le vannak épülve a lobby utak. Parlamenten belül is (bizottságok, egyéni indítványok, stb.), parlamenten kívül meg papíron sincs már semmi. Az a képviselő aki tud lobbyzni, az nem a képviselői szerepe miatt képes rá, hanem azért, mert beépült a NER-be.
Hadházy az egyike annak a néhány politikusnak, akik eredménnyel képesek hackelni a NER-t, A hatalmi oldalt, és a pincsi kutya, kitartott oldalát is. Nem véletlen, hogy egyik se szereti. Az sem, hogy még a média jelentős része is sikító frászt kap tőle, oldaltól függetlenül is. Éppen ezért. Persze az egyénisége is besegít - látjuk milyen, tudjuk milyen -, de nem ez az elsődleges oka, hanem az, hogy eredményes. Kevés hasonlóan eredményeset tudok még mondani. Talán MZP. Tudom, tudom 2022. Csak részben értek vele egyet. A NER megbuktatásához nyilván kevés volt, ahhoz nem elég jó. De az "előfutár" szerepét tökéletesen ellátta és elvégezte azzal, hogy a NER pincsi ellenzékét hackelte meg 4 éve, Egyszer és mindenkorra lezárva az óellenzék kérdést. Egyúttal megágyazva egy Tisza féle alakulat létrejöttének. Ha ninca MZP 2022-ben, szerintem ma nem lenne MP és nem lenne Tisza. Hadházyról ugyanezt gondolom. Szerintem egyébként ma is nagyon hasznosak a szerepükben. Ha elindulnak, ha nem, az amit hozzáadnak a NER eltakarításához, ma is erős net pluszos.
Az ünnepek örömére úgy látom sikerül összekapnunk néhány dolgon. 😊 Én megmondom őszintén, nem bánom. Engem inspirál a vita, sokkal inkább olvasom ezt, mint azt a topicot, ahova csak bejárunk naponta 2-3 postban kiadni a frusztrációnkat, aztán lépünk is tovább. Úgyhogy várom a választ. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

2 hónapja
Gyerekek: ez egy egyszerű igen-nem kérdés volt, amire amúgy az illető nem válaszolt Btw. Felesleges oldalakat tele írni válaszul. Néha a kevesebb több.Igen.
csebi
2 hónapja
Gyerekek: ez egy egyszerű igen-nem kérdés volt, amire amúgy az illető nem válaszolt Btw. Felesleges oldalakat tele írni válaszul. Néha a kevesebb több.Mert itt még sose volt olyan, hogy egy egyszerűnek szánt kérdésre több oldalnyi hozzászólás született... 😀
csebi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Gyerekek: ez egy egyszerű igen-nem kérdés volt, amire amúgy az illető nem válaszolt Btw. Felesleges oldalakat tele írni válaszul. Néha a kevesebb több.
2 hónapja
Hadházyval az a baj, hogy nem jutott neki gyúrcsányos sapka, se voltkomcsi sapka, a fiatalsuhancost kinötte mielőtt felvehette volna, szóval neki marad a nemtettsemmitakerületért sapka...Halkan jegyzem meg, az én szememben ha csak 1 szavazatot is ő hozott tavaly Rózsa Andrásnak azzal, hogy mellé állt, már többet tett, mint kb. bármelyik 2022-es egyéni ellenzéki győztes a kerületéért...
Neki ez jutott, a fideszesek utálják, mert onnan jött, az mszp-dk brancsban utálják, mert a fideszből jött, már a tiszások is utálják, mert MP-ben valamiért nem látja a hófehér messiást, a stílusa szar, mert nem nyal senkinek, szóval most ő az, akit lehet divatból utálni az ellenzéki oldalon. Mondjuk tippre, ha van ember, akit ez nem zavar, az pont ő, ha nem választják meg, akkor visszamegy az állatorvosi melóba és ráhagyja a következő Hatvanpusztát másokra...
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!