Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Attól függ, azért tolja mert ebben hisz vagy azért tolja mert a teljes karrirje perpillanat ettől függ ( úgy érzi ettől függ).Miben más Kapu Tibor azoktól, akik ilyen olyan érdekek mentén tolja a Fidesz szekerét?Igen hülyén fogalmaztam és összemostam.Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Nekem az a véleményem, hogy attól, hogy gyülölöm és megvetem a Fideszt, pont az ő malmukra hajtjuk a vizet ha ugyanúgy gyűlölködünk vagy mindenbe Fideszt szövünk.
Ne menjünk le a szintjükre nekem ennyi az üzentem, így új évre és nem mint támadás csak vágyálom. 😊
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
Hozzáteszem, ha Kapu Tibor szóba jönne, tőlem is kapna. Na nem gyűlöletet, de cinikus / kritikus megjjegyzést biztosan. Nem tudom, hogy vajon önként és dalolva, vagy pedig "hálából", de alaposan beleállt a fidesz díszpinty szerepbe. Gyakorlatilag politikust játszik, ott van DPK gyűléseken, újévi beszédet mond ésatöbbi. Magára húzta a szerepet, politikai szereplő lett. Az pedig ezzel jár.
peterk2005 udvari bolond
Kapu Tibi amit müvel nekemse tetszik, bár ha a pályáján akar maradni akkor túl sok mindent nem tehet.
Igazából egy újabb báb, aki azt játsza ami ahhoz kell, hogy a saját világa mehhessen.
Ebben kicsit sajnálom, bár egy végtelenül bunkó embernek írta le mindenki, aki mostanában környezetemben találkozott vele, szóval csak kicsit.
telex.hu/belfold/2026/01/03/feledy-botond-mesterseges-intelligencia-ellopott-hang
Ez gyönyörű lesz, áprilisig szerintem még sok mindent látunk.
Toca
ervinator
Ez akkor fog kiderülni ha kormányváltás lesz és akkor is a kormány mellett áll-e majd.
Pl.: az űrben MP által sokat használt frázist mondta amit ö is használ.
Én nem láttam tőle még ellenzék gyalázást, se oltári nagy szavazz a NER-re monológot.
Biztos vagyok abban,hogy van egy szerződése, hogy mennie kell minden szarra amire felkérik, így mehetett ki.
Nem szívlelem, de megértem, illetve nem egy olyan szakmában dolgozik, hogy holnap átmegy máshova.
2 hónapja
Miben más Kapu Tibor azoktól, akik ilyen olyan érdekek mentén tolja a Fidesz szekerét?Igen hülyén fogalmaztam és összemostam.Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Nekem az a véleményem, hogy attól, hogy gyülölöm és megvetem a Fideszt, pont az ő malmukra hajtjuk a vizet ha ugyanúgy gyűlölködünk vagy mindenbe Fideszt szövünk.
Ne menjünk le a szintjükre nekem ennyi az üzentem, így új évre és nem mint támadás csak vágyálom. 😊
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
Hozzáteszem, ha Kapu Tibor szóba jönne, tőlem is kapna. Na nem gyűlöletet, de cinikus / kritikus megjjegyzést biztosan. Nem tudom, hogy vajon önként és dalolva, vagy pedig "hálából", de alaposan beleállt a fidesz díszpinty szerepbe. Gyakorlatilag politikust játszik, ott van DPK gyűléseken, újévi beszédet mond ésatöbbi. Magára húzta a szerepet, politikai szereplő lett. Az pedig ezzel jár.
peterk2005 udvari bolond
Kapu Tibi amit müvel nekemse tetszik, bár ha a pályáján akar maradni akkor túl sok mindent nem tehet.
Igazából egy újabb báb, aki azt játsza ami ahhoz kell, hogy a saját világa mehhessen.
Ebben kicsit sajnálom, bár egy végtelenül bunkó embernek írta le mindenki, aki mostanában környezetemben találkozott vele, szóval csak kicsit.
telex.hu/belfold/2026/01/03/feledy-botond-mesterseges-intelligencia-ellopott-hang
Toca
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
oké igy már értelek, gondolom megkötötte a maga kompromisszumátIgen hülyén fogalmaztam és összemostam.Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Igen hülyén fogalmaztam és összemostam.Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
mi számít nálad gyülöletnek? ha én azt mondom kurvára nem tetszik hogy pr jelenség lett cserébe hogy megvalósíthatta közpénzből az álmát az már annak számít?Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
megnyugodtam,ezt is kivédjükEgyeztettek a magyar energiaszektor szereplőivel is, hogy a venezuelai krízis árfelhajtó hatásait Magyarországon ki tudják védeni. „A magyar kormány munkában” – írta a kormányfő.
https://telex.hu/belfold/2026/01/03/orban-viktor-reakcio-venezuela-amerikai-tamadas-donald-trump-nicolas-maduro
Josszi
Akkor megint 650 lesz a benya…
2 hónapja
megnyugodtam,ezt is kivédjükhttps://telex.hu/belfold/2026/01/03/orban-viktor-reakcio-venezuela-amerikai-tamadas-donald-trump-nicolas-maduro
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Viktor meg köszöni a Karmelitában és elkönyveli a plusz 4 évet 😀nehogy a proféta szóljon belőled 😛
Kenny
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Olajat öntene a könyvek alatt égő tűzre.És vihetnék a maDúrót is.Ez egy mentőakció volt, kimentették Maduro-t és a feleség, kapnak szállást, és ellátást, amíg Venezuela új elnököt választ, ha az is így folytatja, őt is megkínálja Trump szállással és meleg élelemmel. Ilyen egyszerű, nincs itt háború, csak egy mentőakció volt.Igazán kimenekíthetné innen Vityát meg a sleppjét is, hadd egyesüljenek a családdal.
Nomac
A pénzt hagyják itt nyugodtan.
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
2 hónapja
Itt max Grazban a villogó fény fog neki villantani, amikor a száj nyalásarol akarják leszoktatni.Én arra lennék kíváncsi a nagy kis (utcai) béke harcos, hogy hozzá most össze azt a béke csúcsot, így hogy Trumpli lebombázott egy egész város részt és közben Putylin is beszólt az elnöknek. A szőke "herceg" most lőtte le azt a béke galambot amit kifingot a száján amikor azt mondta, hogy békét hoz Ukrajnába.sehogy. ez a békecsúcs csak az ő fejében létezik. pedgik kurvára kéne neki még választások előtt, hogy azt villantsa mekkora tényező a világon. ebbe aztán beleöltek nem kevés pénzt szerintem, hogy összehozzák.
KB23
petey
2 hónapja
Viktor meg köszöni a Karmelitában és elkönyveli a plusz 4 évet 😀
2 hónapja
Az a baj, hogy partiba fogják vágni.Örüljetek emberek. Rövidesen le fogjuk tudni cserélni az orosz olaj egy részét jó kis ócó, kiválóakkor vezérünk María Corina Machado punáját fogja eztán cuppogni putyin bácsi tojásai helyett? adomamerikaivenezuelai olajra.
peterk2005 udvari bolond
Josszi
Trámpot nem érdekli, ha mással is hetyeg, amíg neki jó.
Sokba fog az nekünk (meg mindenki másnak is, attól félek), ha Trámp felhívja az EU-s vezetőket, hogy van nekünk sok olajunk, vegyetek tőlünk, sokért.
Ha nem vesztek, akkor nincs NATO védelem.
De ha csak OV-t hívja fel, hogy van neki egy nagyszerű, csodálatos üzlete, hát abba bele fogunk rokkanni.
2 hónapja
Örüljetek emberek. Rövidesen le fogjuk tudni cserélni az orosz olaj egy részét jó kis ócó, kiválóakkor vezérünk María Corina Machado punáját fogja eztán cuppogni putyin bácsi tojásai helyett? adomamerikaivenezuelai olajra.
peterk2005 udvari bolond
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Örüljetek emberek. Rövidesen le fogjuk tudni cserélni az orosz olaj egy részét jó kis ócó, kiváló 

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Én arra lennék kíváncsi a nagy kis (utcai) béke harcos, hogy hozzá most össze azt a béke csúcsot, így hogy Trumpli lebombázott egy egész város részt és közben Putylin is beszólt az elnöknek. A szőke "herceg" most lőtte le azt a béke galambot amit kifingot a száján amikor azt mondta, hogy békét hoz Ukrajnába.sehogy. ez a békecsúcs csak az ő fejében létezik. pedgik kurvára kéne neki még választások előtt, hogy azt villantsa mekkora tényező a világon. ebbe aztán beleöltek nem kevés pénzt szerintem, hogy összehozzák.
KB23
2 hónapja
És vihetnék a maDúrót is.Ez egy mentőakció volt, kimentették Maduro-t és a feleség, kapnak szállást, és ellátást, amíg Venezuela új elnököt választ, ha az is így folytatja, őt is megkínálja Trump szállással és meleg élelemmel. Ilyen egyszerű, nincs itt háború, csak egy mentőakció volt.Igazán kimenekíthetné innen Vityát meg a sleppjét is, hadd egyesüljenek a családdal.
Nomac
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Ez egy mentőakció volt, kimentették Maduro-t és a feleség, kapnak szállást, és ellátást, amíg Venezuela új elnököt választ, ha az is így folytatja, őt is megkínálja Trump szállással és meleg élelemmel. Ilyen egyszerű, nincs itt háború, csak egy mentőakció volt.Igazán kimenekíthetné innen Vityát meg a sleppjét is, hadd egyesüljenek a családdal.
Nomac
2 hónapja
Az volt a kérdésed, hogy ebből a Fidesz miképp bullshiteli ki magát.Nem stimmel, csak ha már az első 4 szóból 2-vel hazudsz, akkor nem elemzem tovább, mert nem látom értelmét...Oké, elfogadom, hogy szerinted az nem a precíziós csapásmérés támogatása bombákkal, hanem a civil lakosság szándékolt terrorizálása, bombázása. Ahogy érzed.Nem volt bombázás? Te az M1-et nézed meg a hirado.hu-t? Mert a CNN erősen mást ír, sőt videót is mutatnak, Reuters szintén, de gondolom te jobban tudod... 😀De nincs is háború az USA és Venezuela közt.Hogy miért igénylem? Azért, hogy végre egyszer álljon ki és hugyozzon vért a sajátjai előtt, mert tényleg érdekelne, hogy ebből hogy bullshiteli ki magát? Szemét Venezuela megtámadta az USA-t?De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
StormST
Elmentek pár narcoterroristáért, néhány bűnözőt letartóztatni, mint egy netflixes soriban, és ennyi.
Se hadüzenet, se bombázás, se megszállás, se semmi háborús katonai cselekmény, csak egy sebészi beavatkozás, terroristákat bíróság elé viszik, Venezuela választhat legitim vezetést.
Azért ez nem egy kommunikációs Mount Everest.
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
De a többi akkor stimmel, fasza.
Mondom, hogy nem mindenidők legnehezebb kommunikációs feladata. Pláne ha a befogadók azok a hívők, akik boldogok, mert Orbán Viktor azt mondta.
Őszentsége Sobri Jóska
És a precíziós csapás az nem így néz ki...
StormST
Leírtam, megmutattam, hogy nem kell vért hugyozniuk, csak egy átlagos délelőtt a Karmelitában. De te személyeskedve gyűlölködsz tovább. Mintha én lennék a propaganda amire kiváncsi voltál.
Minden rendben? Nem lehet, hogy kicsit túletted magad az utóbbi időben közélettel?
2 hónapja
Ez egy mentőakció volt, kimentették Maduro-t és a feleség, kapnak szállást, és ellátást, amíg Venezuela új elnököt választ, ha az is így folytatja, őt is megkínálja Trump szállással és meleg élelemmel. Ilyen egyszerű, nincs itt háború, csak egy mentőakció volt.
2 hónapja
Azoknak a hívőknek már semmiről nem bonyolult kommunikációs feladat hírt gyártani.Oké, elfogadom, hogy szerinted az nem a precíziós csapásmérés támogatása bombákkal, hanem a civil lakosság szándékolt terrorizálása, bombázása. Ahogy érzed.Nem volt bombázás? Te az M1-et nézed meg a hirado.hu-t? Mert a CNN erősen mást ír, sőt videót is mutatnak, Reuters szintén, de gondolom te jobban tudod... 😀De nincs is háború az USA és Venezuela közt.Hogy miért igénylem? Azért, hogy végre egyszer álljon ki és hugyozzon vért a sajátjai előtt, mert tényleg érdekelne, hogy ebből hogy bullshiteli ki magát? Szemét Venezuela megtámadta az USA-t?De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
StormST
Elmentek pár narcoterroristáért, néhány bűnözőt letartóztatni, mint egy netflixes soriban, és ennyi.
Se hadüzenet, se bombázás, se megszállás, se semmi háborús katonai cselekmény, csak egy sebészi beavatkozás, terroristákat bíróság elé viszik, Venezuela választhat legitim vezetést.
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
Mondom, hogy nem mindenidők legnehezebb kommunikációs feladata. Pláne ha a befogadók azok a hívők, akik boldogok, mert Orbán Viktor azt mondta.
Őszentsége Sobri Jóska

2 hónapja
Nem stimmel, csak ha már az első 4 szóból 2-vel hazudsz, akkor nem elemzem tovább, mert nem látom értelmét...Oké, elfogadom, hogy szerinted az nem a precíziós csapásmérés támogatása bombákkal, hanem a civil lakosság szándékolt terrorizálása, bombázása. Ahogy érzed.Nem volt bombázás? Te az M1-et nézed meg a hirado.hu-t? Mert a CNN erősen mást ír, sőt videót is mutatnak, Reuters szintén, de gondolom te jobban tudod... 😀De nincs is háború az USA és Venezuela közt.Hogy miért igénylem? Azért, hogy végre egyszer álljon ki és hugyozzon vért a sajátjai előtt, mert tényleg érdekelne, hogy ebből hogy bullshiteli ki magát? Szemét Venezuela megtámadta az USA-t?De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
StormST
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
Őszentsége Sobri Jóska
És a precíziós csapás az nem így néz ki...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Oké, elfogadom, hogy szerinted az nem a precíziós csapásmérés támogatása bombákkal, hanem a civil lakosság szándékolt terrorizálása, bombázása. Ahogy érzed.Nem volt bombázás? Te az M1-et nézed meg a hirado.hu-t? Mert a CNN erősen mást ír, sőt videót is mutatnak, Reuters szintén, de gondolom te jobban tudod... 😀De nincs is háború az USA és Venezuela közt.Hogy miért igénylem? Azért, hogy végre egyszer álljon ki és hugyozzon vért a sajátjai előtt, mert tényleg érdekelne, hogy ebből hogy bullshiteli ki magát? Szemét Venezuela megtámadta az USA-t?De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
StormST
Őszentsége Sobri Jóska
StormST