Politika
70 feliratkozó
23 napja
Én is, most masírozunk Moszkva felé, ha odaérünk, Szíjjas is meglesz. 😀Pjotr megvan már? Behivot kapott mindenki?Én már a fronton ébredtem reggel.
Brouwerij van de Vrij
Sixo
23 napja
1000 forintos benzint tankoltál?Behivot kapott mindenki?Nem, és a börtönbe se vittek elő, ahogy itt be lett hirdetve tegnap.
Brouwerij van de Vrij
So be kellett jönnöm dolgozni.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
Pjotr megvan már? Behivot kapott mindenki?Én már a fronton ébredtem reggel.
Brouwerij van de Vrij
23 napja
Behivot kapott mindenki?Nem, és a börtönbe se vittek elő, ahogy itt be lett hirdetve tegnap.
Brouwerij van de Vrij
So be kellett jönnöm dolgozni.
Poloska vagyok.
23 napja
Gyors kerdes van valakinek egy best of listaja a Fidesz elmult 16 everol? Mik voltak a legmeghökkentöbb dolgok? 😀fókuszcsoportos könyv?
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Euró - HUF 365 😃
23 napja
Nem leszek hosszú, mert még józanodás van. De az ünneplés mellett a legfontosabb, hogy a munka csak most kezdődik valójában. Én köszönöm mindenkinek aki ehhez hozzátett akar egy szavazatot is. Azoknak meg külön köszönöm, akik önkéntesként, szavazatszámlálóként, sziget tagként vagy bármi egyéb módon hozzájárultak, hogy az esélyt megkapjuk.Szívesen! 👍🏼
Szép volt fiúk…🥂🤝👏👏👏👏
Klaci79
23 napja
A magyarországi választások eredményei csak felgyorsítják az EU felbomlását – reagált a magyarországi választási eredményre Kirill Dmitrijev, Vlagyimir Putyin orosz elnök külföldi befektetési és gazdasági együttműködésért felelős különmegbízottja, az Orosz Közvetlen Befektetési Alap (RDIF) vezetője.látványosan engedték ők ezt el. A tegnapi nap legnagyobb nyertese Fico.
Ez csak felgyorsítja az EU szétesését. Négy hónap múlva ellenőrizzék, igazam van-e – fogalmazott a TASZSZ orosz állami hírügynökség beszámolója szerint.
😀 😀
warr_b
23 napja
Gyors kerdes van valakinek egy best of listaja a Fidesz elmult 16 everol? Mik voltak a legmeghökkentöbb dolgok? 😀
23 napja
A magyarországi választások eredményei csak felgyorsítják az EU felbomlását – reagált a magyarországi választási eredményre Kirill Dmitrijev, Vlagyimir Putyin orosz elnök külföldi befektetési és gazdasági együttműködésért felelős különmegbízottja, az Orosz Közvetlen Befektetési Alap (RDIF) vezetője.Ez csak felgyorsítja az EU szétesését. Négy hónap múlva ellenőrizzék, igazam van-e – fogalmazott a TASZSZ orosz állami hírügynökség beszámolója szerint.
😀 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
Kellene egy ünneplős playlist is 😊Politikus I - BëlgaMár 1 napja nem aludtam és annyi hülyeség 🤪 eszembe jut.+A Mi vagyunk a NER!
Most éppen OV Soundtrackjét rakom össze-)
Mc Haver-A börtön ablakában
Zámbó Jimmy-Bukott diák
Máté Péter-Elmegyek
Korda Gyuri-Reptér
Hernádi Judit-Sohase mondd
Quimby–Most múlik pontosan
Demjén Ferenc–El kell hogy engedj
Bagossy Brothers Company–Vége van
+1 Bryan Adams-HERE i am 😆
steelwolf
Dzsokijuing
iktriad
Lúdas Solymi
23 napja
Kellene egy ünneplős playlist is 😊Politikus I - BëlgaMár 1 napja nem aludtam és annyi hülyeség 🤪 eszembe jut.+A Mi vagyunk a NER!
Most éppen OV Soundtrackjét rakom össze-)
Mc Haver-A börtön ablakában
Zámbó Jimmy-Bukott diák
Máté Péter-Elmegyek
Korda Gyuri-Reptér
Hernádi Judit-Sohase mondd
Quimby–Most múlik pontosan
Demjén Ferenc–El kell hogy engedj
Bagossy Brothers Company–Vége van
+1 Bryan Adams-HERE i am 😆
steelwolf
Dzsokijuing
iktriad
23 napja
Nem leszek hosszú, mert még józanodás van. De az ünneplés mellett a legfontosabb, hogy a munka csak most kezdődik valójában. Én köszönöm mindenkinek aki ehhez hozzátett akar egy szavazatot is. Azoknak meg külön köszönöm, akik önkéntesként, szavazatszámlálóként, sziget tagként vagy bármi egyéb módon hozzájárultak, hogy az esélyt megkapjuk.Szép volt fiúk…🥂🤝👏👏👏👏
23 napja
index.hu/belfold/2026/04/13/valasztas-2026-fidesz-orban-balazs-nagy-istvan-gulyas-gergely-menczer-tamas-reakciok/
23 napja
jah és a legfontosabbRendben, megegyeztünk 🤝
— Hrutka Pál (@jatekpartizan) April 12, 2026
23 napja
big winsTrump walks away as reporters ask him about Viktor Orbán pic.twitter.com/A0PKc2TupG
— Acyn (@Acyn) April 13, 2026
23 napja
Mint például?Valahol itt a lényeg: a nulladik lépés megtörtént, ma még egyben van a 3 millió emberke, mert röhög a megafonos baromokon, de hamar teljesítenie kell a fiúknak-lányoknak.Lehet velem van a gond, de nem érzem magam kormánypártinak. A Tiszára szavaztam, de mostantól akkor várom, hogy elkezdjék rendbe tenni az országot. Hosszú folyamat lesz, és jó eséllyel már külföldön leszek, mire bármi érzékelhető jele lesz ennek, de álljanak neki. Minden lehetőségük és eszközük adott hozzá. Jó lenne ha egy magyar politikus és párt nem okozna végre hatalmas csalódást.Én továbbra is kritikusan szemlélem a dolgokat. A tisza kellett nagyon, de innentől nagyon várom az igazságosabb választásokat, a színesebb politikai palettát, én ennek szurkolok!Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77
r.baggio
Bruce
Mikey
Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.
Szokol
23 napja
Pjotr megvan már? Behivot kapott mindenki?Állítólag Libiában. A Magyar Posta nem a gyorsaságáról híres. Azt is rendbe kéne majd tenni.
Brouwerij van de Vrij
23 napja
A Hír Tv időjósa reggeli bejelentkezése:“Barátságos szép idővel indul a hét”
23 napja
Volt ekkora népünnepély bármelyik Fidesz 2/3-ad után a 4-ből? Eufória és népünnepély a Nagykörúton. Zengett a belváros az ünneplő fiataloktól.
— 444 (@444hu) April 13, 2026
Videó: Ács Dániel pic.twitter.com/JWmFCHApnx
23 napja
ITTHONMár volt, én direkt visszaolvastam, hogy ez a link még nem:
Deák Dániel elismerte a hibáját, bocsánatot kért Hann Endrétől
ozibozi
telex.hu/belfold/2026/04/13/hann-endre-orbanrol-nem-fogok-belerugni-egy-bukott-emberbe
Szeretnék én is olyan jó ember lenni, mint Endre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Sztem ezt MP is tudja, hogy sokan nem rá szavaztak, hanem orbán ellen.Lehet velem van a gond, de nem érzem magam kormánypártinak. A Tiszára szavaztam, de mostantól akkor várom, hogy elkezdjék rendbe tenni az országot. Hosszú folyamat lesz, és jó eséllyel már külföldön leszek, mire bármi érzékelhető jele lesz ennek, de álljanak neki. Minden lehetőségük és eszközük adott hozzá. Jó lenne ha egy magyar politikus és párt nem okozna végre hatalmas csalódást.Én továbbra is kritikusan szemlélem a dolgokat. A tisza kellett nagyon, de innentől nagyon várom az igazságosabb választásokat, a színesebb politikai palettát, én ennek szurkolok!Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77
r.baggio
Bruce
Mikey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
23 napja
Pjotr megvan már? Behivot kapott mindenki?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
23 napja
Valahol itt a lényeg: a nulladik lépés megtörtént, ma még egyben van a 3 millió emberke, mert röhög a megafonos baromokon, de hamar teljesítenie kell a fiúknak-lányoknak.Lehet velem van a gond, de nem érzem magam kormánypártinak. A Tiszára szavaztam, de mostantól akkor várom, hogy elkezdjék rendbe tenni az országot. Hosszú folyamat lesz, és jó eséllyel már külföldön leszek, mire bármi érzékelhető jele lesz ennek, de álljanak neki. Minden lehetőségük és eszközük adott hozzá. Jó lenne ha egy magyar politikus és párt nem okozna végre hatalmas csalódást.Én továbbra is kritikusan szemlélem a dolgokat. A tisza kellett nagyon, de innentől nagyon várom az igazságosabb választásokat, a színesebb politikai palettát, én ennek szurkolok!Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77
r.baggio
Bruce
Mikey
Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.