NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
369
44
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1doub0t/demszky_g%C3%A1bor_v%C3%ADzzel_akarta_le%C3%B6nteni_boh%C3%A1r_d%C3%A1nielt/Demszki hülye hogy így felkapja a vizet (szó szerint)
de a megafon ott tart hogy ő a releváns?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Mikey
18 755
Foci, de valamiért mégis ide illik inkább.Majdnem 4 milliárddal drágább lett a nyíregyházi stadion, miután már elkészült
A választások előtt pár nappal, vagyis a stadion elkészülte után viszont módosították, még 3,7 milliárddal megtoldották a szerződést.
(...)
Emiatt át kellett alakítani a kivitelezési terveket, ami viszont „a Kivitelező által előre nem látható kivitelezési munkákat” eredményezett, így módosítani kellett a szerződést is.
Szerkesztette: Mikey
5 hónapja
csipkelli
4 008
Párbeszédes társelnök küldi el a Ferit 😀Gergelynek jó szórakozást a köztársaság élén 😊
5 hónapja
MC12
6 381
Alapból nem veszek használt autót. Én fingok bele először - ebből nem engedek!Ez a Tisza-párt logós inggallér a legrosszabb 90-és évek beli NB1-es edzői időszakot idézi….már akkor is kellemetlen volt, nem értem, ki mondta MP-nek, hogy ez jó.Vennél tőle használt autót?
MC12
Kampman
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
o nem vmi MLM-ben volt benne? egyszer megszolitott Kispesten, hogy csatlakozzak vmi benzin tablettas dologhoz es aruljam en is az ismerosi koromben.Ez a Tisza-párt logós inggallér a legrosszabb 90-és évek beli NB1-es edzői időszakot idézi….már akkor is kellemetlen volt, nem értem, ki mondta MP-nek, hogy ez jó.Vennél tőle használt autót?
MC12
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Nem is tudtam hogy Kendrick üzent a fidesznek:youtube.com/shorts/3bald4DqTbA?si=mp1djpMcOHON4vrK
Don't talk the walk, Walk the talk!
5 hónapja
Kampman
28 353
Ez a Tisza-párt logós inggallér a legrosszabb 90-és évek beli NB1-es edzői időszakot idézi….már akkor is kellemetlen volt, nem értem, ki mondta MP-nek, hogy ez jó.Vennél tőle használt autót?
MC12
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Napi lényegtelen, csak MC-t érdeklő politikai semmiség:Oh, azok a MATÁV-Sopron ingek!
Ez a Tisza-párt logós inggallér a legrosszabb 90-és évek beli NB1-es edzői időszakot idézi….már akkor is kellemetlen volt, nem értem, ki mondta MP-nek, hogy ez jó.
Pedig amúgy a sima fehér ing - sötét farmer - világos sport cipő jól működik nála, tök jól azonosítható, emlékezhető, mint a katonai szett Zelenszkijen stb.
MC12
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Pontosan 🤪Mint Orbánt Balog Zoltán, az is nagy siker volt.Kezd kissé megborulni a teher és siker alatt Péter, ez mondjuk egyre nyilvánvalóbbNa most viselkedhetne mondjuk Tarr Zoli lelkipásztorkènt ès megpróbálhatná rendbe tenni, ha már....😏
r.baggio
dande2
Dzsokijuing
5 hónapja
Mint Orbánt Balog Zoltán, az is nagy siker volt.Kezd kissé megborulni a teher és siker alatt Péter, ez mondjuk egyre nyilvánvalóbbNa most viselkedhetne mondjuk Tarr Zoli lelkipásztorkènt ès megpróbálhatná rendbe tenni, ha már....😏
r.baggio
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Kezd kissé megborulni a teher és siker alatt Péter, ez mondjuk egyre nyilvánvalóbbNa most viselkedhetne mondjuk Tarr Zoli lelkipásztorkènt ès megpróbálhatná rendbe tenni, ha már....😏
r.baggio
5 hónapja
Kezd kissé megborulni a teher és siker alatt Péter, ez mondjuk egyre nyilvánvalóbb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
addig nem volt baj ezzel a médiával, amíg naponta hoztak le vele interjúkat, éltették a tüntiket stb, pedig nem is nagyon mentek utána, hogy miket ígért eddigNapi lényegtelen, csak MC-t érdeklő politikai semmiség:www.reddit.com/r/hungary/comments/1do34uj/peti_pat%C3%A1s_%C3%B6rd%C3%B6ge_a_horizonton_a_m%C3%A9dia_avagy_%C3%BAgy/
Ez a Tisza-párt logós inggallér a legrosszabb 90-és évek beli NB1-es edzői időszakot idézi….már akkor is kellemetlen volt, nem értem, ki mondta MP-nek, hogy ez jó.
Pedig amúgy a sima fehér ing - sötét farmer - világos sport cipő jól működik nála, tök jól azonosítható, emlékezhető, mint a katonai szett Zelenszkijen stb.
MC12
Negritis, a vajda
eddig tartott a barátság
5 hónapja
Úristen nézzetek már rá a naptárra 2024. június 25 van! Térjünk vissza rá 2 év múlva.
5 hónapja
Az elején az látszott hogy olvassa a normális kritikát és igyekszik formálódni. Ez szimpatikus.Erre kurva gyorsan eljutottunk oda hogy mindenki vasaló csak én megyek jó irányba az autopályán…
Megint lehet 26-ban mkkp vagy hányva ez a szardarab…de jo is lesz
Don't talk the walk, Walk the talk!
5 hónapja
ráadásul úgy nehéz lesz új embereket megtalálni és meggyőzni hogy a kutya nem fog lehozni semmit rólaKommentekben pont az köszön vissza, amit írtam pár napja, hogy az emberek egy (kis) része már most megelégelte a faszságait.Napi lényegtelen, csak MC-t érdeklő politikai semmiség:www.reddit.com/r/hungary/comments/1do34uj/peti_pat%C3%A1s_%C3%B6rd%C3%B6ge_a_horizonton_a_m%C3%A9dia_avagy_%C3%BAgy/
MC12
Negritis, a vajda
topin
5 hónapja
topin
2 008
Kommentekben pont az köszön vissza, amit írtam pár napja, hogy az emberek egy (kis) része már most megelégelte a faszságait.Napi lényegtelen, csak MC-t érdeklő politikai semmiség:www.reddit.com/r/hungary/comments/1do34uj/peti_pat%C3%A1s_%C3%B6rd%C3%B6ge_a_horizonton_a_m%C3%A9dia_avagy_%C3%BAgy/
MC12
Negritis, a vajda
5 hónapja
meg a hvgMegint csúnyát írt a 444 gondolom.Napi lényegtelen, csak MC-t érdeklő politikai semmiség:www.reddit.com/r/hungary/comments/1do34uj/peti_pat%C3%A1s_%C3%B6rd%C3%B6ge_a_horizonton_a_m%C3%A9dia_avagy_%C3%BAgy/
MC12
Negritis, a vajda
MC12
meg az átlátszó
5 hónapja
MC12
6 381
Megint csúnyát írt a 444 gondolom.Napi lényegtelen, csak MC-t érdeklő politikai semmiség:www.reddit.com/r/hungary/comments/1do34uj/peti_pat%C3%A1s_%C3%B6rd%C3%B6ge_a_horizonton_a_m%C3%A9dia_avagy_%C3%BAgy/
MC12
Negritis, a vajda
5 hónapja
Napi lényegtelen, csak MC-t érdeklő politikai semmiség:www.reddit.com/r/hungary/comments/1do34uj/peti_pat%C3%A1s_%C3%B6rd%C3%B6ge_a_horizonton_a_m%C3%A9dia_avagy_%C3%BAgy/
MC12
5 hónapja
MC12
6 381
Napi lényegtelen, csak MC-t érdeklő politikai semmiség:Ez a Tisza-párt logós inggallér a legrosszabb 90-és évek beli NB1-es edzői időszakot idézi….már akkor is kellemetlen volt, nem értem, ki mondta MP-nek, hogy ez jó.
5 hónapja
cartman023
826
telex.hu/belfold/2024/06/25/szuverenitasvedelmi-hivatal-transparency-international-vizsgalat-indulDolgozik már a kommunista hivatal.
Egészen szürreális az egész.
5 hónapja
Vagy jól megdicsérték.amugy ezert biztosan kirugtak egy kormanytisztviselot, hogy benezte a hataridot meg a kiskaput.Szegény Peti a legjobb szándékkal kimegy a csúnya Brüsszelbe, aztán beleszarnak a szájába. Peti szomorú...Milyen szép is, amikor a kiskapukat ellenük használják.
telex.hu/kulfold/2024/06/24/eu-europai-unio-tanacsa-szijjarto-ukrajna-tamogatas-borrell
somoskovig
Lesz itt még több ilyen is.
cartman023
csebi
Így csak balfasznak tűnik Peti az oroszok szemében, nem pedig árulónak.
Újabb zseniális húzás, hogy ne kapjunk atomot.
5 hónapja
amugy ezert biztosan kirugtak egy kormanytisztviselot, hogy benezte a hataridot meg a kiskaput.Szegény Peti a legjobb szándékkal kimegy a csúnya Brüsszelbe, aztán beleszarnak a szájába. Peti szomorú...Milyen szép is, amikor a kiskapukat ellenük használják.
telex.hu/kulfold/2024/06/24/eu-europai-unio-tanacsa-szijjarto-ukrajna-tamogatas-borrell
somoskovig
Lesz itt még több ilyen is.
cartman023
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.