Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
A kiválasztás folyamán már nyilatkozni kellett neki és a többi négynek is az elkötelezettségükről—ez már akkor kiszivárgottA 4 közül mindegyik pontosan tudta ezt és ez a fickó volt a legalkalmasabb közöttük.
Felesleges itt álnaivan áldozatként beállítani amikor pontosan tudta mit miért csinál. Ha nem ő teszi, akkor megteszi a másik 3 kijelölt, mind alkalmas volt rá nem csak ő.
Manapság ez már nem olyan rendkívüli, mint régen
Köztudottan csak | állami | pénz kérdése.
Charles Simonyi 60+ évesen kétszer is volt fent az űrállomáson.
Azt kapja ez a Kapus amit megérdemel.
2 hónapja
Ja, értem hogy értetted akkorDehogynemÉs a békemeneteket szervező, fideszhez ezer szállal kötődő cöf az nem tök ugyanaz, mintha a fidesszel lenne? Ne röhögtess már...mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a FidesszelErre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
és nem a Fidesz hanem a CÖF rendezvényeken vesz részt
Negritis, a vajda
warr_b
Csak jogilag így oldják meg
Aztán kérdés hogy ha az ügyészség úgy dönt lesz e bármi következmény ( nem)
Negritis, a vajda
Következmény meg nyilván nem lesz, nem szokás 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Csebi szerződéses kötelezettségre utalt - amiről azt írta, hogy jogászként azt gondolja, hogy tartani kell. Ha Kapu a CÖF-el szerződött, akkor annak semmi köze a munkájához, a HUNOR programhoz, stb. Akkor ilyen alapon értsünk meg minden propagandistát is, mert nekik is van/lehet - valószínűleg van is - szerződésük valamelyik közpénzjelleg-vesztő fedőcéghez? Mi a különbség?mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a FidesszelErre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
Hozzáteszem, hogy ha ez a helyzet, akkor ez a szememben rosszabb, mintha meggyőződésből csinálná. Mert akkor még meg is fizetik azért, hogy tolja a NER szekerét. A meggyőződést el tudom fogadni, pénzért csinálni viszont a szememben élősködés / kurválkodás.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
DehogynemÉs a békemeneteket szervező, fideszhez ezer szállal kötődő cöf az nem tök ugyanaz, mintha a fidesszel lenne? Ne röhögtess már...mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a FidesszelErre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
warr_b
Csak jogilag így oldják meg
Aztán kérdés hogy ha az ügyészség úgy dönt lesz e bármi következmény ( nem)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
És a békemeneteket szervező, fideszhez ezer szállal kötődő cöf az nem tök ugyanaz, mintha a fidesszel lenne? Ne röhögtess már...mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a FidesszelErre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Ha képviselőjelölt lesz, az már túl megy a hála határán. Onnan már nem igazán menthető ember.A hírek szerint képviselőjelölt lesz Fidesz színekben. Gondolom ezt azért nem írták bele a szerződésbe.Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
Ő nem Magyarország űrhajósa hanem a NERé.
csebi
peterk2005 udvari bolond
csebi
Én amúgy megértem a csávót, nyilván én is hálás lennék annak, aki – teljesen mindegy milyen önös vagy politikai érdekből - nekem ezt lehetővé tette.
De azt is megértem, hogy vannak, akiknek nem szimpatikus, a "Tibor, onnan fentről látszik a háború?" illetve a "Felvittem egy magyar zászlót az űrbe, hogy doktorminiszterelnökúr odaadhassa az unokájának" szervilizmus megjelenése.
vpi
2 hónapja
mármint ha van szerződés az a CÖFfel van nem a FidesszelErre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Erre nincs, mert ez - a HUNOR program - direktben közpénzből, költségvetési finanszírozásból megy.Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
Negritis, a vajda

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Én Kapu Tibortól még mindig nem hallottam semmi olyat, hogy szavazz a Fideszre vagy fröcsögést az ellenzékre.Nem volt kötelező gondolom aláírni a szerződést. Neki megérte egy űrutazásért kurvának állni, akkor meg ennek az erkölcsi következményeit is viselni kell. Mondom, ez a Deák Dani, Bayer Zsolti, Rubint Réka, Szabó Zsófi szint, csak rohadt sok közpénzből megoldva.Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
csebi
peterk2005 udvari bolond
csebi
somoskovig
Én nekem azért két teljesen más polc.
Persze ha Fideszes önkori képviselő lesz akkor az már polc ugrás.
USA piacot hasonlitani a magyar valósághoz meg annyira abszurd hogy a Fidesz szokta használni. 😀
2 hónapja
Nem volt kötelező gondolom aláírni a szerződést. Neki megérte egy űrutazásért kurvának állni, akkor meg ennek az erkölcsi következményeit is viselni kell. Mondom, ez a Deák Dani, Bayer Zsolti, Rubint Réka, Szabó Zsófi szint, csak rohadt sok közpénzből megoldva.Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
csebi
peterk2005 udvari bolond
csebi
2 hónapja
Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.erre van a CÖF
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Közpénzből finanszírozott programban, közpénzből repült az űrállomásra. A Fidesz kampányában való részvétel meg egy politikai döntés. A törvény tiltja, hogy a kettőnek bármilyen "szerződéses köze" legyen egymáshoz, úgyhogy én nem látom, hogy milyen kötelezettséget kellene neki teljesítenie ami "jogi szemmel" is értelmezhető.Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
csebi
peterk2005 udvari bolond
csebi

2 hónapja
A hírek szerint képviselőjelölt lesz Fidesz színekben. Gondolom ezt azért nem írták bele a szerződésbe.Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
csebi
peterk2005 udvari bolond
csebi
Én amúgy megértem a csávót, nyilván én is hálás lennék annak, aki – teljesen mindegy milyen önös vagy politikai érdekből - nekem ezt lehetővé tette.
De azt is megértem, hogy vannak, akiknek nem szimpatikus, a "Tibor, onnan fentről látszik a háború?" illetve a "Felvittem egy magyar zászlót az űrbe, hogy doktorminiszterelnökúr odaadhassa az unokájának" szervilizmus megjelenése.
2 hónapja
Tovabbra is mondom h csak a szerződés kötelezettségét teljesíti. Ezért én -jogászként- nem tudok rá haragudni.Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
csebi
peterk2005 udvari bolond
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Ő Magyarország űrhajósa, mert közpénzből ment az űrbe, és ha a tudományos kötődéseket nézzük, akkor a HUNOR program keretében. Ami szintén magyar program nem NER program. A NER csak kisajátította az eredményét. Nincs ebben semmi különleges, olimpiai aranyérmesekkel is szeret a politika együtt fényképezkedni. De azért egy dolog ha egy aranyérmes odaáll egy fényképre, és egy másik, hogy beleáll a kampányba és végig haknizza a pártért az oszágot. Nálam az utóbbi az, ami "sok".
csebi

2 hónapja
Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?Az űrhajós Vasvári Vivien, csak nekünk többe került, hogy ő szopja le a NER-t.
csebi
2 hónapja
Félreértés ne essék, nekem nincs bajom Kapu Tiborral, nem ismerem személyesen, de amiket láttam tőle interjúk az alapján szimpatikus.Attól függ, azért tolja mert ebben hisz vagy azért tolja mert a teljes karrirje perpillanat ettől függ ( úgy érzi ettől függ).Miben más Kapu Tibor azoktól, akik ilyen olyan érdekek mentén tolja a Fidesz szekerét?Igen hülyén fogalmaztam és összemostam.Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Nekem az a véleményem, hogy attól, hogy gyülölöm és megvetem a Fideszt, pont az ő malmukra hajtjuk a vizet ha ugyanúgy gyűlölködünk vagy mindenbe Fideszt szövünk.
Ne menjünk le a szintjükre nekem ennyi az üzentem, így új évre és nem mint támadás csak vágyálom. 😊
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
Hozzáteszem, ha Kapu Tibor szóba jönne, tőlem is kapna. Na nem gyűlöletet, de cinikus / kritikus megjjegyzést biztosan. Nem tudom, hogy vajon önként és dalolva, vagy pedig "hálából", de alaposan beleállt a fidesz díszpinty szerepbe. Gyakorlatilag politikust játszik, ott van DPK gyűléseken, újévi beszédet mond ésatöbbi. Magára húzta a szerepet, politikai szereplő lett. Az pedig ezzel jár.
peterk2005 udvari bolond
Kapu Tibi amit müvel nekemse tetszik, bár ha a pályáján akar maradni akkor túl sok mindent nem tehet.
Igazából egy újabb báb, aki azt játsza ami ahhoz kell, hogy a saját világa mehhessen.
Ebben kicsit sajnálom, bár egy végtelenül bunkó embernek írta le mindenki, aki mostanában környezetemben találkozott vele, szóval csak kicsit.
telex.hu/belfold/2026/01/03/feledy-botond-mesterseges-intelligencia-ellopott-hang
Ez gyönyörű lesz, áprilisig szerintem még sok mindent látunk.
Toca
ervinator
Ez akkor fog kiderülni ha kormányváltás lesz és akkor is a kormány mellett áll-e majd.
Pl.: az űrben MP által sokat használt frázist mondta amit ö is használ.
Én nem láttam tőle még ellenzék gyalázást, se oltári nagy szavazz a NER-re monológot.
Biztos vagyok abban,hogy van egy szerződése, hogy mennie kell minden szarra amire felkérik, így mehetett ki.
Nem szívlelem, de megértem, illetve nem egy olyan szakmában dolgozik, hogy holnap átmegy máshova.
Toca
Ugyanakkor, amikor megkötötte a szerződést, akkor pontosan tudta, hogy kikkel vállal értékközösséget, az álma már teljesült, valószínűleg a szerződésében hatalmas kötbér lenne, ha nem teljesíti, de ezt alighanem össze lehetne kalapozni, ha mégis úgy érezné, tehát lenne B út.
Én csak azt a különbséget nem látom, ami közte meg mondjuk Curtis között van, akinél a hírek szerint a testvére kegyelméért állt be a NER mögé. A nap végén Kapu Tibort is megvette a hatalom.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
De én ezt nem értem. Amerikában azok a mérnökök, orvosok, szakemberek akik feljutottak az űrállomásra kutatni, utána ugyanugy folytatták a civil munkájukat. Neki is menne.Attól függ, azért tolja mert ebben hisz vagy azért tolja mert a teljes karrirje perpillanat ettől függ ( úgy érzi ettől függ).Miben más Kapu Tibor azoktól, akik ilyen olyan érdekek mentén tolja a Fidesz szekerét?Igen hülyén fogalmaztam és összemostam.Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Nekem az a véleményem, hogy attól, hogy gyülölöm és megvetem a Fideszt, pont az ő malmukra hajtjuk a vizet ha ugyanúgy gyűlölködünk vagy mindenbe Fideszt szövünk.
Ne menjünk le a szintjükre nekem ennyi az üzentem, így új évre és nem mint támadás csak vágyálom. 😊
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
Hozzáteszem, ha Kapu Tibor szóba jönne, tőlem is kapna. Na nem gyűlöletet, de cinikus / kritikus megjjegyzést biztosan. Nem tudom, hogy vajon önként és dalolva, vagy pedig "hálából", de alaposan beleállt a fidesz díszpinty szerepbe. Gyakorlatilag politikust játszik, ott van DPK gyűléseken, újévi beszédet mond ésatöbbi. Magára húzta a szerepet, politikai szereplő lett. Az pedig ezzel jár.
peterk2005 udvari bolond
Kapu Tibi amit müvel nekemse tetszik, bár ha a pályáján akar maradni akkor túl sok mindent nem tehet.
Igazából egy újabb báb, aki azt játsza ami ahhoz kell, hogy a saját világa mehhessen.
Ebben kicsit sajnálom, bár egy végtelenül bunkó embernek írta le mindenki, aki mostanában környezetemben találkozott vele, szóval csak kicsit.
telex.hu/belfold/2026/01/03/feledy-botond-mesterseges-intelligencia-ellopott-hang
Toca
ervinator
Toca
2 hónapja
Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják?És akkor nem lehet ellenszenves valakinek a rendszer terméke?
csebi
Nem a halálát kívánta senki sem, csak a nem tetszését fejezte ki.
2 hónapja
Én amúgy a Kapu Tibor gyűlölet nem értem. Ez a csávó (ahogy Berci is volt) a rendszer terméke. Tényleg úgy gondolta bki is h fel küld a NER vkit úgy h ne kötne vele egy szerződést amiben benne van h bmien propaganda célra felhasználhatják? Ő nem Magyarország űrhajósa hanem a NERé.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Attól függ, azért tolja mert ebben hisz vagy azért tolja mert a teljes karrirje perpillanat ettől függ ( úgy érzi ettől függ).Miben más Kapu Tibor azoktól, akik ilyen olyan érdekek mentén tolja a Fidesz szekerét?Igen hülyén fogalmaztam és összemostam.Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
ervinator
Ez akkor fog kiderülni ha kormányváltás lesz és akkor is a kormány mellett áll-e majd.
Pl.: az űrben MP által sokat használt frázist mondta amit ö is használ.
Én nem láttam tőle még ellenzék gyalázást, se oltári nagy szavazz a NER-re monológot.
Biztos vagyok abban,hogy van egy szerződése, hogy mennie kell minden szarra amire felkérik, így mehetett ki.
Nem szívlelem, de megértem, illetve nem egy olyan szakmában dolgozik, hogy holnap átmegy máshova.
2 hónapja
Miben más Kapu Tibor azoktól, akik ilyen olyan érdekek mentén tolja a Fidesz szekerét?Igen hülyén fogalmaztam és összemostam.Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
oké igy már értelek, gondolom megkötötte a maga kompromisszumátIgen hülyén fogalmaztam és összemostam.Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Igen hülyén fogalmaztam és összemostam.Mindkettőre írtad, és itt Kapu nem jött szóba. A venezuelai akcióra viszont jópáran reagáltak, ezért kérdeztem arra rá.Igen, ez a Kapu Tibor gyűlöletre írtam ami triggerelt ma, nem itt. Ez csak a másik része volt.Igazad van, gyűlölködni felesleges. Mondjuk én ezekben a venezuelai kommentekben nem gyúlölködést láttam, inkább iróniát. Én az enyémet legalábbis ilyen attitűddel írtam.De miért érdekel? Igényed van mèg egy bullshitre? 😀Kezden úgy érezni azért a Fidesz ellenesség is kezd abszurdba menni amikor egy Venezuelai csapásra magyar politikát támadja bárki vagy mikor Kapu Tibor lesz a közellenség.Érdekes, hogy így látod, én nem támadtam senkit, csak érdekelne, hogy az egyébként mindenkit háborúpártisággal vádoló és Trump-ot békegalambként feltüntető kormányfő vajon hogyan is látja az ügyet. Persze ez lehet támadás, csak akkor a rengeteg óriásplakát szerinted mi?
Toca
StormST
Toca
peterk2005 udvari bolond
Toca
peterk2005 udvari bolond