NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
191
31
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
5 hónapja
És hol jött be a képbe "Gyurcsány/Orbán fanatikus" vagy a "Gyurcsány/Orbán imádók" ? Mert azt nem én írtam, az biztos.Azt írtam, hogy aki ugyanannyira utálja Gyurcsány/Orbánt az értelmes ember és nem agyhalott fanatikus, erre Te azt írtad, hogy épp ellenkezőleg, azaz azok az agyhalottak, akik nem Gyurcsány/Orbán fanatikusok, hanem utálják ezeket.Most akkor saját magadtól idéztél, és arra válaszoltál? Akkor ne nekem címezd ezeket az értelmetlen dumákat.Igen. De ha szerinted a Gyurcsány/Orbán fanatikus nem Gyurcsány/Orbán imádó, akkor legyen, máshogy értelmezzük a szavak jelentését.Ezt írtam volna, hogy "imádók"? Jóvannakkó 😀Mármint akik nem Gyurcsány/Orbán imádók azok az agyhalottak? Érdekes vélemény. 😀Pont ellenkezőleg, az ilyenek az agyhalottak, szvsz 😊Mondjuk ezzel csak annyit mondtál, hogy értelmes emberek dolgoznak ott és nem fanatikus agyhalottak. 😀444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiUgyanmár, a 444 az legalább annyira utálja Gyurcsányt, mint Orbánt, nem csoda, ha időnként visszalőnek 😊
kék fidesz
Amadeus the Young
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Szóval, akkor:
“Aki nem Gyurcsány/Orbán fanatikus az agyhalott? Érdekes vélemény.”
Jughead
ender1112
Ha nem ezt szeretted volna írni, csak rosszul fogalmaztál, akkor oké, engem is meglepett, hogy ezt írtad, ezért is kérdeztem vissza.
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 229
Azt írtam, hogy aki ugyanannyira utálja Gyurcsány/Orbánt az értelmes ember és nem agyhalott fanatikus, erre Te azt írtad, hogy épp ellenkezőleg, azaz azok az agyhalottak, akik nem Gyurcsány/Orbán fanatikusok, hanem utálják ezeket.Most akkor saját magadtól idéztél, és arra válaszoltál? Akkor ne nekem címezd ezeket az értelmetlen dumákat.Igen. De ha szerinted a Gyurcsány/Orbán fanatikus nem Gyurcsány/Orbán imádó, akkor legyen, máshogy értelmezzük a szavak jelentését.Ezt írtam volna, hogy "imádók"? Jóvannakkó 😀Mármint akik nem Gyurcsány/Orbán imádók azok az agyhalottak? Érdekes vélemény. 😀Pont ellenkezőleg, az ilyenek az agyhalottak, szvsz 😊Mondjuk ezzel csak annyit mondtál, hogy értelmes emberek dolgoznak ott és nem fanatikus agyhalottak. 😀444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiUgyanmár, a 444 az legalább annyira utálja Gyurcsányt, mint Orbánt, nem csoda, ha időnként visszalőnek 😊
kék fidesz
Amadeus the Young
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Szóval, akkor:
Jughead
ender1112
Ha nem ezt szeretted volna írni, csak rosszul fogalmaztál, akkor oké, engem is meglepett, hogy ezt írtad, ezért is kérdeztem vissza.
5 hónapja
Most akkor saját magadtól idéztél, és arra válaszoltál? Akkor ne nekem címezd ezeket az értelmetlen dumákat.Igen. De ha szerinted a Gyurcsány/Orbán fanatikus nem Gyurcsány/Orbán imádó, akkor legyen, máshogy értelmezzük a szavak jelentését.Ezt írtam volna, hogy "imádók"? Jóvannakkó 😀Mármint akik nem Gyurcsány/Orbán imádók azok az agyhalottak? Érdekes vélemény. 😀Pont ellenkezőleg, az ilyenek az agyhalottak, szvsz 😊Mondjuk ezzel csak annyit mondtál, hogy értelmes emberek dolgoznak ott és nem fanatikus agyhalottak. 😀444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiUgyanmár, a 444 az legalább annyira utálja Gyurcsányt, mint Orbánt, nem csoda, ha időnként visszalőnek 😊
kék fidesz
Amadeus the Young
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Szóval, akkor:
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 229
Igen. De ha szerinted a Gyurcsány/Orbán fanatikus nem Gyurcsány/Orbán imádó, akkor legyen, máshogy értelmezzük a szavak jelentését.Ezt írtam volna, hogy "imádók"? Jóvannakkó 😀Mármint akik nem Gyurcsány/Orbán imádók azok az agyhalottak? Érdekes vélemény. 😀Pont ellenkezőleg, az ilyenek az agyhalottak, szvsz 😊Mondjuk ezzel csak annyit mondtál, hogy értelmes emberek dolgoznak ott és nem fanatikus agyhalottak. 😀444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiUgyanmár, a 444 az legalább annyira utálja Gyurcsányt, mint Orbánt, nem csoda, ha időnként visszalőnek 😊
kék fidesz
Amadeus the Young
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Szóval, akkor:
Szerkesztette: Jughead
5 hónapja
Ezt írtam volna, hogy "imádók"? Jóvannakkó 😀Mármint akik nem Gyurcsány/Orbán imádók azok az agyhalottak? Érdekes vélemény. 😀Pont ellenkezőleg, az ilyenek az agyhalottak, szvsz 😊Mondjuk ezzel csak annyit mondtál, hogy értelmes emberek dolgoznak ott és nem fanatikus agyhalottak. 😀444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiUgyanmár, a 444 az legalább annyira utálja Gyurcsányt, mint Orbánt, nem csoda, ha időnként visszalőnek 😊
kék fidesz
Amadeus the Young
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 229
Mármint akik nem Gyurcsány/Orbán imádók azok az agyhalottak? Érdekes vélemény. 😀Pont ellenkezőleg, az ilyenek az agyhalottak, szvsz 😊Mondjuk ezzel csak annyit mondtál, hogy értelmes emberek dolgoznak ott és nem fanatikus agyhalottak. 😀444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiUgyanmár, a 444 az legalább annyira utálja Gyurcsányt, mint Orbánt, nem csoda, ha időnként visszalőnek 😊
kék fidesz
Amadeus the Young
ender1112
Jughead
ender1112
Szerkesztette: Jughead
5 hónapja
Tactful Cactus
13 898
telex.hu/belfold/2024/06/28/demokratikus-koalicio-gyurcsany-ferenc-barkoczi-balazs
😀
Amadeus the Young
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Pont ellenkezőleg, az ilyenek az agyhalottak, szvsz 😊Mondjuk ezzel csak annyit mondtál, hogy értelmes emberek dolgoznak ott és nem fanatikus agyhalottak. 😀444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiUgyanmár, a 444 az legalább annyira utálja Gyurcsányt, mint Orbánt, nem csoda, ha időnként visszalőnek 😊
kék fidesz
Amadeus the Young
ender1112
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 229
Mondjuk ezzel csak annyit mondtál, hogy értelmes emberek dolgoznak ott és nem fanatikus agyhalottak. 😀444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiUgyanmár, a 444 az legalább annyira utálja Gyurcsányt, mint Orbánt, nem csoda, ha időnként visszalőnek 😊
kék fidesz
Amadeus the Young
ender1112
5 hónapja
444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiUgyanmár, a 444 az legalább annyira utálja Gyurcsányt, mint Orbánt, nem csoda, ha időnként visszalőnek 😊
kék fidesz
Amadeus the Young
5 hónapja
Azt hiszem, mivel a NER élt, a NER él és a NER élni fog, a "nem kormányzati sajtó" gyakorlatilag a NER-en kívüli világot jelenti.444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiHabár nem a szívem csücskei, de a héten a nem kormányzati média jól elkapta a flow-t 😊 jól csinálsz valamit ha egyszerre áll beléd:
kék fidesz
Amadeus the Young
- az ellenzék vezető ereje (MP)
- az ellenzék ex-vezető ereje (Feri)
- és a kormánypàrt
Mivel Toroczkai véleményét ismerjük ezekről a sajtótermékekről, így bátran mondhatjuk, hogy - tippre - új rekordot állítottunk fel az EU-ban: az EU parlamentbe bejutott pártok 100%-a rühelli a nem kormányzati sajtót, és ennek nyíltan hangot is ad. Szép munka.
MC12
Ne legyen kétség, az "ellenzék" a NER, de ezt már nem is értem minek írom le. Triviális. A szakmámban van egy olyan tétel: köztudomású tényt nem kell bizonyítani. Itt tartunk most.
Ha jól tudom, de majd a szlovákiai fórumtársak kijavítanak, van egy ilyen sajtó orgánum náluk is, akit minden fél egyelően utál (Denník N), de a 444 szépen hasít.
5 hónapja
deyell
11 702
Mégsem csatlakozik a Jog és Igazságosság a formálódó új kelet-közép-európai frakcióhoz.Bár délután még úgy tűnt, a korábbi lengyel kormányt adó Jog és Igazságosság (PiS) is csatlakozhat ahhoz a csoportosuláshoz az Európai Parlamentben, amelyet a Fidesz kezdeményezett, estére a lengyelek cáfolták ezt, megerősítve: továbbra is a Giorgia Meloni olasz kormányfő pártja, a Fratelli d’Italia által fémjelzett Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) frakciót erősítik majd.
szopó.
choose life
5 hónapja
MC12
6 381
444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetiHabár nem a szívem csücskei, de a héten a nem kormányzati média jól elkapta a flow-t 😊 jól csinálsz valamit ha egyszerre áll beléd:
kék fidesz
Amadeus the Young
- az ellenzék vezető ereje (MP)
- az ellenzék ex-vezető ereje (Feri)
- és a kormánypàrt
Mivel Toroczkai véleményét ismerjük ezekről a sajtótermékekről, így bátran mondhatjuk, hogy - tippre - új rekordot állítottunk fel az EU-ban: az EU parlamentbe bejutott pártok 100%-a rühelli a nem kormányzati sajtót, és ennek nyíltan hangot is ad. Szép munka.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
444.hu/2024/06/28/intenziv-munka-a-dk-kozeli-nyugati-feny-a-444-elofizetesek-lemondasat-hirdetikék fidesz
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
mint a magannyugdíjakat.24.hu/fn/gazdasag/2024/06/28/tavol-keleti-nagyberuhazasok-piacvedelem-akkumulator-magyar-epitoipar/de a Fidesz nem megvédi a magyarokat???
Negritis, a vajda
NB2
5 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2024/06/28/tavol-keleti-nagyberuhazasok-piacvedelem-akkumulator-magyar-epitoipar/de a Fidesz nem megvédi a magyarokat???
Negritis, a vajda
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
telex.hu/belfold/2024/06/28/demokratikus-koalicio-gyurcsany-ferenc-barkoczi-balazs😀
5 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2024/06/28/tavol-keleti-nagyberuhazasok-piacvedelem-akkumulator-magyar-epitoipar/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
telex.hu/sport/2024/06/27/budapest-olimpia-vsquarea NER mi vagyunk.
Még, hogy nem a NER része.
Amadeus the Young
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
youtu.be/J7UbP2mmx0Y?si=8Ipzm3TMnkfP5BXL10:50-nél hangzik el a kulcsmondat: "én ebben hiszek, ha öt ember jön utánam, akkor öt ember jön utánam, ha négy akkor négy..."
Ramblings of a mad man, a szerencséje, hogy lopott már elég pénzt, különben ő is úgy végezné, mint az a hajléktalan, akit tegnap a Kálvin téren láttam, ahogy a szemeteskukát akarta szóval meggyőzni, hogy menjen vele
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Tactful Cactus
13 898
"És most időjárás..."x.com/meme_ec/status/1806385483997753826
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
csipkelli
4 008
Az új hazafias, harcos DK már nem a mamikákat küldi a kommentszekcióba, hanem a nagyágyúkat. Tanulnak, ez is valami.
5 hónapja
Feri megint nagyot ment az ATV-n. 😊DK press
444.hu/2024/06/27/a-paprikajancsi-visszater-3-feri-nem-megy-a-kutyak-koze
xrace77
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
xrace77
4 515
Feri megint nagyot ment az ATV-n. 😊 444.hu/2024/06/27/a-paprikajancsi-visszater-3-feri-nem-megy-a-kutyak-koze