Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Közben már a honvédség is felkészült. Mondom én, hogy veszélyhelyzet lesz ebből. Szétlövik az összes hóembert.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
én inkább attól aggódom hogy nem biztos hogy csak a számok miatt ennyire magabíztos.Nekem már a környezetemben szinte nincs is olyan vérfideszes, aki ne üvöltene valamire.amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Viszont kezd zavarni, hogy Orbánon nyugalmat látok. Szerintem sokkal, de sokkal idegesebb volt a "minden fel lesz jegyezve" idején, mint most. Elképzelhető, hogy már annyira elkorcsosult a rendszer, hogy a valóság érzékelésnek ez a része sincs a helyén, de valahogy nehezen tudom ezt elképzelni. Általában ez szokott legutoljára kisiklani, és ha ki is siklik, akkor már előtte is pánik jeleket mutat.
peterk2005 udvari bolond
Hanem meg van már a forgatókönyv ha nem jön össze a győzelem akkor simán nem fogadják majd el az eredményt.
Mert utalgat a köpcös erre arra, hogy olyan EU-s országokban, ahol nem a kívánt eredmény születik, tehát ahol nem a brüsszeli háborúpárti eredmény születik ott megkérdőjelezik, sőt megsemmisítik a választás eredményét, arra hivatkozva, hogy kinyíltak a borítékok vagy eljárási hibák voltak.
Tehát hogy hát az Eu-ban ez így megy,
vagy hogy Marie Le pent nem engedik indulni, vagy hogy mondvacsinált indokra hivatkozva új választást írnak mint Romániában. Szóval simán belefognak nyúlni utólag ha a számukra kedvezőtlen eredmény születik.
„Ami velünk szemben készül, az máshol már megtörtént.”
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Úgy van vele ha buknak akkor vagy köztársasági elnök lesz nagyobb hatalommal vagy behívja béke Putyint vagy Trumpot az egységes rend megőrzéséhez mert választási csalással kaptak ki....Nekem már a környezetemben szinte nincs is olyan vérfideszes, aki ne üvöltene valamire.amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Viszont kezd zavarni, hogy Orbánon nyugalmat látok. Szerintem sokkal, de sokkal idegesebb volt a "minden fel lesz jegyezve" idején, mint most. Elképzelhető, hogy már annyira elkorcsosult a rendszer, hogy a valóság érzékelésnek ez a része sincs a helyén, de valahogy nehezen tudom ezt elképzelni. Általában ez szokott legutoljára kisiklani, és ha ki is siklik, akkor már előtte is pánik jeleket mutat.
peterk2005 udvari bolond
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Nekem már a környezetemben szinte nincs is olyan vérfideszes, aki ne üvöltene valamire.amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
az előbbről már aránylag lekéstünk. különben meg, ha orbánúr tudna erről egészen biztosan nem hagynáelőbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
mégse támadhatjuk meg Romániát terelésül
Gyurma Pappa
2 hónapja
Marad a bevonulás Kárpátaljára💪csekkold h a szlovenok miert maradtak ki a a balkani haborubol anno. 6 napos haboru.Romániát nem, de Szerbiát igen, mert nekik gyengébb a hadseregük mint a miénk.előbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
Gyurma Pappa
Ja, őket mégsem, mert ők a barátaink!!!!
Akkor legyen mondjuk Szlovénia!
SBL
olaszok,osztrakok odaalltak kb.roviden
YoungZeeZee
2 hónapja
Nem voltam rá felkészülve, de a mai OV sajtótájékoztatón elhangzott a "brüsszeli kóceráj" kifejezés, és sajnos nem egy kérdező újságíró szájából. Megnéznék, egy tolmácsi átiratot, hogy mire sikerült ezt fordítani.Remélem a 'kicsi' tudta (vagy valaki elmondta neki), hogy nem a bayer zsóti féle show felvételére indult el ezen a csodás hétfő reggelen...
2 hónapja
samo šalacsekkold h a szlovenok miert maradtak ki a a balkani haborubol anno. 6 napos haboru.Romániát nem, de Szerbiát igen, mert nekik gyengébb a hadseregük mint a miénk.előbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
Gyurma Pappa
SBL
YoungZeeZee
2 hónapja
YoungZeeZee
9 509
csekkold h a szlovenok miert maradtak ki a a balkani haborubol anno. 6 napos haboru.Romániát nem, de Szerbiát igen, mert nekik gyengébb a hadseregük mint a miénk.előbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
Gyurma Pappa
SBL
2 hónapja
Brüsszel adná magát. Csak hát a hidegben nem indulnának a harckocsik.Romániát nem, de Szerbiát igen, mert nekik gyengébb a hadseregük mint a miénk.előbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
Gyurma Pappa
SBL
2 hónapja
Romániát nem, de Szerbiát igen, mert nekik gyengébb a hadseregük mint a miénk.előbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
Gyurma Pappa
2 hónapja
Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon." a belügyminiszter vezetésével"
Matthew99
Holnap reggel a tanárok és az orvosok ki lesznek vezényelve havat lapátolni.
Abból, majd tanulnak!
2 hónapja
Én azért a biztonság kedvéért a hó okán meghosszabbítanám a veszélyhelyzetet.előbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
Gyurma Pappa

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Egymás fasza szopására biztosOperatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
előbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac

2 hónapja
Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
2 hónapja
amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac

2 hónapja
Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
2 hónapja
Ne hagyja el a buszt. Ha elfogy a benzin, üljön át másik buszra.Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Bors magazin különszámba csomagolt segélycsomagokat fognak hajigálni az elakadt volánbuszokra?
Matthew99
Josszi
2 hónapja
Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Bors magazin különszámba csomagolt segélycsomagokat fognak hajigálni az elakadt volánbuszokra?
Matthew99
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.

2 hónapja
Hát persze megint ki az aki kimarad:index.hu/kulfold/2026/01/05/europai-unio-kaja-kallas-venezuela-egyesult-allamok-nicolas-maduro/
Szerkesztette: Matthew99

2 hónapja
Tehát nyíltan beismerte, hogy hazudott, legalább ez is valami.Megkérdezte a KSH-t, akik szerint nincs szegénység, szóval nincs itt semmi látnivaló...
De az, hogy aki őt kéri számon, az a kisembert is támadja panel mellé egyre gyakrabban becsúszik az "én erről mit sem tudok, még utána kell néznem", közröhej. Sikerült már a mélyszegénységi alábontásokkal szerintetek végre megismerkednie?
r.baggio

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Tehát nyíltan beismerte, hogy hazudott, legalább ez is valami.De az, hogy aki őt kéri számon, az a kisembert is támadja panel mellé egyre gyakrabban becsúszik az "én erről mit sem tudok, még utána kell néznem", közröhej. Sikerült már a mélyszegénységi alábontásokkal szerintetek végre megismerkednie?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Na a hordó testű elkezdte a terelest vedopajzs ügyben.Ez az igazi repulorajt, amikor január 5-én megvan a szilveszteri vicces összeállítás tartalma.
KB23