Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
Elég nagy jégtáblák úsznak a Duna jegén, a végén még befagy, lehet királyt koronázunk a hétvégén! 😀
1 hónapja
Nekem is, de a sülysápi is kurvajó | (+ nyilván amelyiket én csinálom az is. 😀) |Nekem a Durándás a kedvencemEzeknek a nagy része trolloldal.
Itt valami troll atvette az admin jogokat vagy ekkora az agyhalal?😀
JéBé
Sjoelleer van de Vrij
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Deák Dániel: Ne játsszuk el, hogy közgazdászok vagyunk!
Kele János: Én nem játszom el, én tényleg az vagyok.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Az eresz szexvideónak számít? Mert Szájer lemondott.akkor rosszul emlékeztem 😊megnyerteEdit: eddig minden politikus, akiről kampányban szexvideó került elő megnyerte a választást itthon.Borkai?
resistance is futile
Negritis, a vajda
resistance is futile
Negritis, a vajda
Mondjuk, utána visszatért gondolkodóként.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
dawyd728
4 123
De mitől ilyen magabiztosak a fideszesek jelenleg?A százalékok azt jelentik, h a mai helyzetből 20 alkalomból 11x Tisza és 9x Fidesz.
Korábban volt itt írva, hogy Orbán is nagyon nyugodtnak tűnik, tegnap Gulyás is elég magas lóról beszélt folyamatosan és lehet folytatni a sort.
A közvéleménykutatások 2025 dec 20-án 49% Tisza - 37% Fidesz -re állnak a politico szerint (2021 dec 20-án Fidesz 48 - Összefogás 46 volt)
A polymarket-en:
következő miniszterelnök 55% Magyar Péter - 45 Orbán Viktor
választás győztese 60% Tisza - 38% Fidesz
Ezek már azért elég nagy előnyt mutatnak és ennek ellenére mégis a magabiztosság látszik.
Így attól tartok, hogy azok a pletykák, amiket az alkotmányos puccs-ról mondanak, egyre inkább képben lehetnek, ami nekem azt vetíti előre, hogy 2026-ban kurva nagy bajok lesznek
Bruce
A kormány kezében még mindig ott az osztogatás.
Ez egyáltalán nem különbség főleg nem Tisza számára megnyugtató..
1 hónapja
Ezeknek a nagy része trolloldal.
Itt valami troll atvette az admin jogokat vagy ekkora az agyhalal?😀
JéBé
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Deák Dániel: ne játsszuk azt, hogy közgazdászok vagyunk – Kele János: én nem játszom, én az vagyokmazochistáknak van videó is:
www.youtube.com/watch?v=IHrNapC7Yas
1 hónapja
akkor rosszul emlékeztem 😊megnyerteEdit: eddig minden politikus, akiről kampányban szexvideó került elő megnyerte a választást itthon.Borkai?
resistance is futile
Negritis, a vajda
resistance is futile
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Azzal hogy azorbán beszállt a kampányba ez a szétválasztás léket kaphat, az pedig hogy most nyugodtnak tűnik a vajda, még nem jelenti azt, hogy a 3 hónapot végig fogja bírni mellékhatások nélkül. A családját kell ütni-verni, azt nem tudja jól kezelni—ezt a környezete is tudja.
1 hónapja
megnyerteEdit: eddig minden politikus, akiről kampányban szexvideó került elő megnyerte a választást itthon.Borkai?
resistance is futile
Negritis, a vajda
1 hónapja
megnyerte a polgi valasztast.Edit: eddig minden politikus, akiről kampányban szexvideó került elő megnyerte a választást itthon.Borkai?
resistance is futile
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Edit: eddig minden politikus, akiről kampányban szexvideó került elő megnyerte a választást itthon.Borkai?
resistance is futile
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Érezhető, hogy kezd alábbhagyni sokakban a lelkesedés, a környezetemben is látom és magamon is érzem. Töményen kaptuk a politikát ebben 1-1,5 évben és azt érzem, hogy emberek egy kicsit belevasultak. Sok ismerősöm Tisza szigetes, nagy volt a lelkesedés, de aztán mintha valami megtört volna. Nem azt mondják, hogy nem hisznek már benne, hanem egyszerűen látják azt mely sötétséget a kistelepüléseket járva, amitől teljesen elmegy az élet kedvük. Érzékelik a kettősséget a kis falukban, mert sokan mondják bassza meg a fidess a sok geciskedest, de OV nem hibás semmiben, O az isten, neki semmi köze nincs a fidesshez. Ez az amit az évek alatt kurva jól kialakítottak, nem a migráns meg háború, hanem a párt és a kormányfő szétválasztása.De mitől ilyen magabiztosak a fideszesek jelenleg?attól, hogy ezerszám vannak falusi polgármesterek, gazdák, kisebbségi vezetők a zsebükben, akik az alattvalóikat odahajtják az urna elé a választás napján, és ezzel eldöntik, hogy a kisvárosi központú/sokfalvas választókerületekben nem nyerhet a Tisza, pedig ilyen választókerületben is kellene győzniük ahhoz, hogy megnyerjék a választást. plusz még valami szexvideót is terveznek nyilvánosságra hozni MP-ről a választás előtt egykét héttel, amitől azt várják, hogy sokakat eltántorítanak attól, hogy a Tiszára szavazzanak. akiket én ismerek minisztériumi dolgozók, ők mondták, hogy volt egy fél év, amikor paráztak, de most már teljes nyugalom van a minisztériumban a fejeseknél.
Korábban volt itt írva, hogy Orbán is nagyon nyugodtnak tűnik, tegnap Gulyás is elég magas lóról beszélt folyamatosan és lehet folytatni a sort.
A közvéleménykutatások 2025 dec 20-án 49% Tisza - 37% Fidesz -re állnak a politico szerint (2021 dec 20-án Fidesz 48 - Összefogás 46 volt)
A polymarket-en:
Ezek már azért elég nagy előnyt mutatnak és ennek ellenére mégis a magabiztosság látszik.
Így attól tartok, hogy azok a pletykák, amiket az alkotmányos puccs-ról mondanak, egyre inkább képben lehetnek, ami nekem azt vetíti előre, hogy 2026-ban kurva nagy bajok lesznek
Bruce
deyell
1 hónapja
Nem zárnám ki annak lehetőségét, hogy elhitték a saját propagandájukat.De mitől ilyen magabiztosak a fideszesek jelenleg?attól, hogy ezerszám vannak falusi polgármesterek, gazdák, kisebbségi vezetők a zsebükben, akik az alattvalóikat odahajtják az urna elé a választás napján, és ezzel eldöntik, hogy a kisvárosi központú/sokfalvas választókerületekben nem nyerhet a Tisza, pedig ilyen választókerületben is kellene győzniük ahhoz, hogy megnyerjék a választást. plusz még valami szexvideót is terveznek nyilvánosságra hozni MP-ről a választás előtt egykét héttel, amitől azt várják, hogy sokakat eltántorítanak attól, hogy a Tiszára szavazzanak. akiket én ismerek minisztériumi dolgozók, ők mondták, hogy volt egy fél év, amikor paráztak, de most már teljes nyugalom van a minisztériumban a fejeseknél.
A polymarket-en:
Bruce
deyell
Edit: eddig minden politikus, akiről kampányban szexvideó került elő megnyerte a választást itthon.
Szerkesztette: resistance is futile
1 hónapja
De mitől ilyen magabiztosak a fideszesek jelenleg?attól, hogy ezerszám vannak falusi polgármesterek, gazdák, kisebbségi vezetők a zsebükben, akik az alattvalóikat odahajtják az urna elé a választás napján, és ezzel eldöntik, hogy a kisvárosi központú/sokfalvas választókerületekben nem nyerhet a Tisza, pedig ilyen választókerületben is kellene győzniük ahhoz, hogy megnyerjék a választást. plusz még valami szexvideót is terveznek nyilvánosságra hozni MP-ről a választás előtt egykét héttel, amitől azt várják, hogy sokakat eltántorítanak attól, hogy a Tiszára szavazzanak. akiket én ismerek minisztériumi dolgozók, ők mondták, hogy volt egy fél év, amikor paráztak, de most már teljes nyugalom van a minisztériumban a fejeseknél.
A polymarket-en:
Bruce
chemicals keep me under control
1 hónapja
De mitől ilyen magabiztosak a fideszesek jelenleg? Korábban volt itt írva, hogy Orbán is nagyon nyugodtnak tűnik, tegnap Gulyás is elég magas lóról beszélt folyamatosan és lehet folytatni a sort.
A polymarket-en:
Szerkesztette: Bruce
1 hónapja
5748 milliárd forintos hiány.Egyszer már leírtam, érdekel újból?
Nagy Márton kinek a kije?
KeyG
1 hónapja
Megelhetesi valsag kellos kozepen egy dec10-i levellel nagyon szuverenen haknizni igen bold move.
Pulvis et umbra sumus.
1 hónapja
Az rendben, de mellette nem feltétlenül kellene még agyatlanul növelni is az adósságot, ahelyett hogy csökkentenék... de tudom, 5D sakk, meg osztogatni is kell 😊Az államadósság finanszírozása jellemzően mindenhol így történik, mert senki nem fizeti ki a teljes államadósságát egyben, hogy aztán nulláról indulhasson. Csak ugye az a nem mindegy, hogy 1, 3 vagy 7% kamattal sikerül-e ezt finanszírozni, a magyar helyzet nagy drámája, hogy brutál magas a kamatköltségünk.Úgy valahogy... de érted, hitelt veszel fel, hogy visszafizesd az előző hiteledet, zsenik...Röhögtünk itt a hólapátolós videókon, de tulajdonképpen 4 év alatt kis túlzással az egyetlen hozzáadott értékük volt...5748 milliárd forintos hiány.PERCENKÉNT 10 millió forint mínusz 😀
KeyG
telex.hu/gazdasag/2026/01/08/kotveny-kibocsatas-allamadossag-hitelfelvetel
A magyar állam felvett hárommilliárd euró új hitelt
Hárommilliárd eurónyi új kötvényt bocsátott ki a magyar állam január 7-én szerdán – írja az Államadósság-kezelő Központ sajtóközleménye.
Az Államadósság-kezelő Központ tavaly év végén közölte, hogy 2026-ban nagyságrendileg 16 ezer milliárd forint értékű új hitelt tervez felvenni. Ebből több mint tízezer milliárd forint idén lejáró hitelek visszafizetésére kell, 5455 milliárd forint pedig az államháztartás tervezett hiányának betömködésére.
De legalább kormányozni tudnak, vagy mi...
warr_b
somoskovig
warr_b
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Az államadósság finanszírozása jellemzően mindenhol így történik, mert senki nem fizeti ki a teljes államadósságát egyben, hogy aztán nulláról indulhasson. Csak ugye az a nem mindegy, hogy 1, 3 vagy 7% kamattal sikerül-e ezt finanszírozni, a magyar helyzet nagy drámája, hogy brutál magas a kamatköltségünk.Úgy valahogy... de érted, hitelt veszel fel, hogy visszafizesd az előző hiteledet, zsenik...Röhögtünk itt a hólapátolós videókon, de tulajdonképpen 4 év alatt kis túlzással az egyetlen hozzáadott értékük volt...5748 milliárd forintos hiány.PERCENKÉNT 10 millió forint mínusz 😀
KeyG
Hárommilliárd eurónyi új kötvényt bocsátott ki a magyar állam január 7-én szerdán – írja az Államadósság-kezelő Központ sajtóközleménye.
Az Államadósság-kezelő Központ tavaly év végén közölte, hogy 2026-ban nagyságrendileg 16 ezer milliárd forint értékű új hitelt tervez felvenni. Ebből több mint tízezer milliárd forint idén lejáró hitelek visszafizetésére kell, 5455 milliárd forint pedig az államháztartás tervezett hiányának betömködésére.
warr_b
somoskovig
warr_b
1 hónapja
Úgy valahogy... de érted, hitelt veszel fel, hogy visszafizesd az előző hiteledet, zsenik...Röhögtünk itt a hólapátolós videókon, de tulajdonképpen 4 év alatt kis túlzással az egyetlen hozzáadott értékük volt...5748 milliárd forintos hiány.PERCENKÉNT 10 millió forint mínusz 😀
KeyG
warr_b
somoskovig

1 hónapja
Röhögtünk itt a hólapátolós videókon, de tulajdonképpen 4 év alatt kis túlzással az egyetlen hozzáadott értékük volt...5748 milliárd forintos hiány.PERCENKÉNT 10 millió forint mínusz 😀
KeyG
warr_b
1 hónapja
5748 milliárd forintos hiány.PERCENKÉNT 10 millió forint mínusz 😀
KeyG