Politika
70 feliratkozó
23 napja
És ők honnan/kitől tudták? Mert hogy nem ők telefonáltak meg összesítettek az biztos. Szóval nehezen hihető hogy csak ők négyen tudtak a számokról.Az a 4 ember. OV, Lézer, Szijjas és Tóni.Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.Egyetértek, Viktor tudta meg max 1-2 bizalmas.
Egyszerűen elhitték a saját hazugságaikat, megkapták felülről, hogy azt kell tolni, hogy faszák vagyunk és elhitték.
ervinator
szaba
KB23
23 napja
Hatvanpusztával mi a terv? Remélem átalakítják valami hasznos dologgá.Az nem mezőgazdasági célú mintagazdaság???
bcsarli, Udvari Főkóstoló

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
23 napja
Nem jó, ahhoz orvos és ápoló is kéne, az meg nincs.Inkább kórház, vagy valami üdülőközpont.Hatvanpusztával mi a terv? Remélem átalakítják valami hasznos dologgá.Theme park?
szaba
23 napja
zebasimogatóInkább kórház, vagy valami üdülőközpont.Hatvanpusztával mi a terv? Remélem átalakítják valami hasznos dologgá.Theme park?
szaba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
23 napja
Az a 4 ember. OV, Lézer, Szijjas és Tóni.Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.Egyetértek, Viktor tudta meg max 1-2 bizalmas.
Egyszerűen elhitték a saját hazugságaikat, megkapták felülről, hogy azt kell tolni, hogy faszák vagyunk és elhitték.
ervinator
szaba
23 napja
Inkább kórház, vagy valami üdülőközpont.Hatvanpusztával mi a terv? Remélem átalakítják valami hasznos dologgá.Theme park?
szaba
23 napja
hát azért meglepne ha csukott szemmel jártak volna ezek az emberek. Lehet hogy azt mondták amit kellett de néhány kivételtől eltekintve itt érezték hogy mészárlás leszÉn meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.Egyetértek, Viktor tudta meg max 1-2 bizalmas.
ervinator
szaba
23 napja
Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.Egyetértek, Viktor tudta meg max 1-2 bizalmas.
ervinator
23 napja
Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.Egyszerűen elhitték a saját hazugságaikat, megkapták felülről, hogy azt kell tolni, hogy faszák vagyunk és elhitték.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
23 napja
Hatvanpusztával mi a terv? Remélem átalakítják valami hasznos dologgá.Theme park?
23 napja
Kérdező:2 napja ugyanő: nincs olyan hogy független újságírás
Mi fog változni az életedben azzal hogy a Fidesz veszített?
Hajdú Petike:
Semmi. Én független vagyok 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDD
remontada
23 napja
Amúgy az igazi unsung hero szerintem Panyi Szabolcs, mellette Szabó Bence százados, Pálinkás százados és a többi kiálló.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
Hatvanpusztával mi a terv? Remélem átalakítják valami hasznos dologgá.
23 napja
Kérdező: Mi fog változni az életedben azzal hogy a Fidesz veszített?
Hajdú Petike:
Semmi. Én független vagyok 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDD
23 napja
Hát látod baszod, a másnap nálam is kibaszta a biztosítékot 😀Hát ha úgy nézzük egy miniszterelnök volt benne, az biztos. 😀most ez komoly? 😊 magyarázod a viccet? 😊
KB23
amúgy meg vazze nem vasárnap van már, elmegyek kajálni és iderittyentetek megint 2 oldalt!
NB2
23 napja
A kérdéshez, hogy tudták-e a Fideszben, mi a valós helyzet… Szombaton kora este befújta a szél az ablakomon a Fidesz utolsó belső felmérésének az eredményét. A Századvég készítette, nagy mintán: Tisza 52 százalék, Fidesz 38, Mi Hazánk 7, DK 2, MKKP 1.Nyilvánvalóan tudták. Az persze más kérdés, hogy kik tudták és hányan tudták. (Belső körből hányan kapják meg a valós mérésket).
Tehát tisztában voltak azzal, hogy fölényes Tisza-győzelem várható. Igaz, a fölény mértéke, a tiszás kétharmad meglepetést okozhatott. A mandátumbecslés ugyanis így szólt: Tisza 120-125, Fidesz 70-73, Mi Hazánk 6-7.
nagylaza, főpohárnok
Vicces, amikor hebegnek habognak a HírTV-n, hogy hát itt van egy szürkezóna ami nem mérhető... meg a fiatalok stb... közben meg szinte tűpontosan bejönnek a Medián számai... Akkor mégiscsak mérhető?

Hozzáteszem én magam sem hittem el ezeket a számokat, én simán bevallom, hogy annyira rányomta a gondolkodásomra a 16 év NER a bélyegét, hogy el nem tudtam képzelni, hogy ilyen módon leomlik az egész.
Nagyon durva visszanézni, ahogyan ~15 perc alatt (a feldolgozottság 10-> 30% körül) lefut az egész a fidesz médiában.
Én persze 18 voltam amikor elindult a NER, ma 34 vagyok, kicsit furcsán is állok most az egészhez: életemben nyomtatott sajtó olvasó ember voltam (napilap, hetilapok), de alig emlékszem milyen volt, amikor nem a Fidesz kormányzott (emlékszem, de teljesen más az amikor saját jövedelemmel, munkával, társsal, akár gyerekkel rendelkezel, mint amikor 16-20 éves vagy egyetemen stb..
Nyilván ezzel a "generáció(ka)t érint érzéssel" nem vagyok egyedül.
Kíváncsian várom, hogy pl milyen médiát fog magának építeni a TISZA, lesz-e saját TV csatornája, melyik online médium / szerkesztőség áll be mögé, vagy tényleg megmaradnak "függetlennek". Tegyük hozzá, ami az ellenzéki média / szerkesztőségek / közösségek letoltak (Direkt36, Átlátszó, 444, Telex, Partizán, 24.hu, hvg, Szélsőközép / Polgári ellenállás stb.) arról még fognak tanulmányok / elemzések születni ebben biztos vagyok.
Szerkesztette: bobi0092
23 napja
Tudom, geci vagyok de már önmagában azért megérné a váltás hogy utána lássam a pikachu memet a narancsképűek fejére kiülni. Reality check gonna hit like crack.Jelentem, nuclear grade coping van jelen☺️
Ha már szó volt a napokban a Dbz-ről hadd idézzem Bozsó Pétert aka Vegetat.
Úgy érzem nagyon jól fogunk szórakozni, legalábbis én nagyon jól fogok szórakozni.
esanders10
23 napja
A kérdéshez, hogy tudták-e a Fideszben, mi a valós helyzet… Szombaton kora este befújta a szél az ablakomon a Fidesz utolsó belső felmérésének az eredményét. A Századvég készítette, nagy mintán: Tisza 52 százalék, Fidesz 38, Mi Hazánk 7, DK 2, MKKP 1.Tehát tisztában voltak azzal, hogy fölényes Tisza-győzelem várható. Igaz, a fölény mértéke, a tiszás kétharmad meglepetést okozhatott. A mandátumbecslés ugyanis így szólt: Tisza 120-125, Fidesz 70-73, Mi Hazánk 6-7.
23 napja
23 napja
Pócs papírmasé is legyen, ha nem megy be!pöcs jön a partizánbaBábut is viszi remélem.
Negritis, a vajda
Porsan
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 napja
"a nap folyamán"nem találok semmit róla, mikorra ígérték?pöcs jön a partizánbaBábut is viszi remélem.
Negritis, a vajda
Porsan
ervinator
2kor MP sajtótáj
aztán Mi P csinál valamit
és aztán lesz a pöcs
www.youtube.com/live/GytmF4sSGts?si=yoqh-xxvGk8TCLNf&t=16363
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!