Politika

70 feliratkozó

23 napja
topin New England Patriots 2 348
Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.

Egyszerűen elhitték a saját hazugságaikat, megkapták felülről, hogy azt kell tolni, hogy faszák vagyunk és elhitték.
ervinator
Egyetértek, Viktor tudta meg max 1-2 bizalmas.
szaba
Az a 4 ember. OV, Lézer, Szijjas és Tóni.
KB23
És ők honnan/kitől tudták? Mert hogy nem ők telefonáltak meg összesítettek az biztos. Szóval nehezen hihető hogy csak ők négyen tudtak a számokról.
23 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 416 — Invisible man
Hatvanpusztával mi a terv? Remélem átalakítják valami hasznos dologgá.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Az nem mezőgazdasági célú mintagazdaság???

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
23 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 447 — LIGHTS OUT!
Theme park?
szaba
Inkább kórház, vagy valami üdülőközpont.
Nem jó, ahhoz orvos és ápoló is kéne, az meg nincs.

23 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 477 — #neverpunt
fontos honlap, tessék a könyvjelzőkbe tenni 😛
 nemvagyunkfronton.hu/

23 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
Theme park?
szaba
zebasimogató

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
23 napja
ozibozi New York Giants 21 478
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/668409097_1837354333570885_4361945415328327781_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=v8nvwtswA84Q7kNvwEDZ2jt&_nc_oc=AdoybC1mJiV3mSA0R5d2qldQEkrlMXaud_GVKewUeKt1myyfy3tPt5Y2fp1usx1DKNc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=NbaED4z-C2CnfV7CeDy7Cg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af1MtTiOQhAj-L7O7w3WZ3Kit4P833KK2-vTfHXyAybR6g&oe=69F80583
54.708 Aufrufe · 1.459 Reaktionen | Befejező rész...😁🤘😈 | József Kincses
Befejező rész...😁🤘😈
23 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 814
Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.

Egyszerűen elhitték a saját hazugságaikat, megkapták felülről, hogy azt kell tolni, hogy faszák vagyunk és elhitték.
ervinator
szaba
Az a 4 ember. OV, Lézer, Szijjas és Tóni.
23 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Theme park?
szaba

23 napja
remontada San Francisco 49ers 1 293

ervinator
szaba
hát azért meglepne ha csukott szemmel jártak volna ezek az emberek. Lehet hogy azt mondták amit kellett de néhány kivételtől eltekintve itt érezték hogy mészárlás lesz
23 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678

ervinator
23 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 040

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
23 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678
Theme park?
23 napja
Kérdező:
Mi fog változni az életedben azzal hogy a Fidesz veszített?

Hajdú Petike:
Semmi. Én független vagyok 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDD
remontada
2 napja ugyanő: nincs olyan hogy független újságírás

23 napja
warr_b Washington Commanders 29 849 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy az igazi unsung hero szerintem Panyi Szabolcs, mellette Szabó Bence százados, Pálinkás százados és a többi kiálló.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

23 napja
remontada San Francisco 49ers 1 293
Kérdező:
Mi fog változni az életedben azzal hogy a Fidesz veszített?

Hajdú Petike:
Semmi. Én független vagyok 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDD
23 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 814
Hát ha úgy nézzük egy miniszterelnök volt benne, az biztos. 😀
KB23
most ez komoly? 😊 magyarázod a viccet? 😊

amúgy meg vazze nem vasárnap van már, elmegyek kajálni és iderittyentetek megint 2 oldalt!
NB2
Hát látod baszod, a másnap nálam is kibaszta a biztosítékot 😀
23 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
A kérdéshez, hogy tudták-e a Fideszben, mi a valós helyzet… Szombaton kora este befújta a szél az ablakomon a Fidesz utolsó belső felmérésének az eredményét. A Századvég készítette, nagy mintán: Tisza 52 százalék, Fidesz 38, Mi Hazánk 7, DK 2, MKKP 1.
Tehát tisztában voltak azzal, hogy fölényes Tisza-győzelem várható. Igaz, a fölény mértéke, a tiszás kétharmad meglepetést okozhatott. A mandátumbecslés ugyanis így szólt: Tisza 120-125, Fidesz 70-73, Mi Hazánk 6-7.
nagylaza, főpohárnok
Nyilvánvalóan tudták. Az persze más kérdés, hogy kik tudták és hányan tudták. (Belső körből hányan kapják meg a valós mérésket).

Vicces, amikor hebegnek habognak a HírTV-n, hogy hát itt van egy szürkezóna ami nem mérhető... meg a fiatalok stb... közben meg szinte tűpontosan bejönnek a Medián számai... Akkor mégiscsak mérhető?

Hozzáteszem én magam sem hittem el ezeket a számokat, én simán bevallom, hogy annyira rányomta a gondolkodásomra a 16 év NER a bélyegét, hogy el nem tudtam képzelni, hogy ilyen módon leomlik az egész.

Nagyon durva visszanézni, ahogyan ~15 perc alatt (a feldolgozottság 10-> 30% körül) lefut az egész a fidesz médiában.

Én persze 18 voltam amikor elindult a NER, ma 34 vagyok, kicsit furcsán is állok most az egészhez: életemben nyomtatott sajtó olvasó ember voltam (napilap, hetilapok), de alig emlékszem milyen volt, amikor nem a Fidesz kormányzott (emlékszem, de teljesen más az amikor saját jövedelemmel, munkával, társsal, akár gyerekkel rendelkezel, mint amikor 16-20 éves vagy egyetemen stb..

Nyilván ezzel a "generáció(ka)t érint érzéssel" nem vagyok egyedül.

Kíváncsian várom, hogy pl milyen médiát fog magának építeni a TISZA, lesz-e saját TV csatornája, melyik online médium / szerkesztőség áll be mögé, vagy tényleg megmaradnak "függetlennek". Tegyük hozzá, ami az ellenzéki média / szerkesztőségek / közösségek letoltak (Direkt36, Átlátszó, 444, Telex, Partizán, 24.hu, hvg, Szélsőközép / Polgári ellenállás stb.) arról még fognak tanulmányok / elemzések születni ebben biztos vagyok.

Szerkesztette: bobi0092
23 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Tudom, geci vagyok de már önmagában azért megérné a váltás hogy utána lássam a pikachu memet a narancsképűek fejére kiülni. Reality check gonna hit like crack.
Ha már szó volt a napokban a Dbz-ről hadd idézzem Bozsó Pétert aka Vegetat.
Úgy érzem nagyon jól fogunk szórakozni, legalábbis én nagyon jól fogok szórakozni.
esanders10
Jelentem, nuclear grade coping van jelen☺️
23 napja
A napom (ha vót már, nem érdekel)

23 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 639 — beers & Packers
A kérdéshez, hogy tudták-e a Fideszben, mi a valós helyzet… Szombaton kora este befújta a szél az ablakomon a Fidesz utolsó belső felmérésének az eredményét. A Századvég készítette, nagy mintán: Tisza 52 százalék, Fidesz 38, Mi Hazánk 7, DK 2, MKKP 1.
Tehát tisztában voltak azzal, hogy fölényes Tisza-győzelem várható. Igaz, a fölény mértéke, a tiszás kétharmad meglepetést okozhatott. A mandátumbecslés ugyanis így szólt: Tisza 120-125, Fidesz 70-73, Mi Hazánk 6-7.
23 napja
na ki ebredt igy a mai napon?

csebi
Bruti
23 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/669926410_961156429729864_1366614076345034826_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=v8dIP46YDFgQ7kNvwHtNTtA&_nc_oc=AdoiqP76n8ICjFvu6pKpAuausOthmuf_iIoBtlBQAmMnaW3e42ETD4_8mXzbz86sQkM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=zmRd42LLzLd__vao35NjRA&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af3qbiQsT6E4Ybw9bbh7fwilB70hlML-DhscKVVIS3LGOQ&oe=69F8C846
1,3 Mio. Aufrufe · 73.579 Reaktionen | 2026 április 13. 11 óra! Másik Magyarország első napja! Megcsináltuk emberek! ❤️❤️❤️ | Bruti
2026 április 13. 11 óra! Másik Magyarország első napja! Megcsináltuk emberek! ❤️❤️❤️
23 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 741 — Saturday Night Lights
pöcs jön a partizánba
Negritis, a vajda
Bábut is viszi remélem.
Porsan
Pócs papírmasé is legyen, ha nem megy be!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
pöcs jön a partizánba
Negritis, a vajda
Bábut is viszi remélem.
Porsan
nem találok semmit róla, mikorra ígérték?
ervinator
"a nap folyamán"
2kor MP sajtótáj
aztán Mi P csinál valamit
és aztán lesz a pöcs

www.youtube.com/live/GytmF4sSGts?si=yoqh-xxvGk8TCLNf&t=16363

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!