Politika
70 feliratkozó
22 napja
Még nem, de még van rá 1 órája, hogy megtegye, 3ig tart a sajtótájékoztató.Látom meghallotta a tegnapi kérdésem és elkezdett a magyar sajtótájékoztatón is már angolul beszélni.Mondta, hogy Bolt Up!?
Sixo
szaba
22 napja
Látom meghallotta a tegnapi kérdésem és elkezdett a magyar sajtótájékoztatón is már angolul beszélni.Mondta, hogy Bolt Up!?
Sixo
22 napja
Látom meghallotta a tegnapi kérdésem és elkezdett a magyar sajtótájékoztatón is már angolul beszélni.
22 napja
Sokszor megpróbáltam érvelni a Kutyás szavazóknak itt is, baráti körben is (haszontalanul), de így aludva egyet a tegnapra még egyszer leírom, amit gondolok erről.MKKP és a DK is egyfajta csakazértis alapon be akarta bizonyítani, hogy nekik aztán senki ne mondja meg, hogy ki indulhat és ki nem egy demokráciában. Semmit nem tanultak abból, ami az elmúlt 16 évben 4 kétharmadot adott a Fidesznek, semennyire nem képesek olvasni/megérteni azt, hogy az ellenzéki népléleknek mire van szüksége.
És amikor még az ellenzék nyíltan és tisztán elmondja, hogy mit vár el tőlük, még akkor is azt mondja, hogy nem nincs igazad, majd én jobban tudom helyetted, hogy mire van szükséged, majd én képvisellek téged.
Ezt a fajta totális szemellenzős hozzáállást árazta be teljesen a tegnapi nap. Egy cseppet sem bánom, hogy az MKKP még az 1%-ot sem érte el és remélem a DK is bezuhan 1% alá, hogy legyen következménye annak, amit csináltak.
MKKP maradjon meg, mint civil szerkezet, mert annak kurva jók, de pártként megbuktak.
És csak azért nem lett nagyobb következménye ennek a hozzáállásnak, mert a Tisza valóban kiáradt.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
22 napja
Где Пётр?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
22 napja
szerintem tudták többen lásd Deák Dani elszólását, hogy semmi értelme már ezt nyomniuk. plusz az a dunaújvárosi hangfelvétel, ami szerint a saját aktivistáik fele a Tiszára szavaz.... legfeljebb a sima fidesz pártkatona nem tudta, de a prominens arcok igen, hogy bukó lesz.Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.Egyetértek, Viktor tudta meg max 1-2 bizalmas.
Egyszerűen elhitték a saját hazugságaikat, megkapták felülről, hogy azt kell tolni, hogy faszák vagyunk és elhitték.
ervinator
szaba
Szerkesztette: deyell
built for this shit
22 napja

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
22 napja
gyerekek intézetének kiváló környezet lenneHatvanpusztával mi a terv? Remélem átalakítják valami hasznos dologgá.Theme park?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
22 napja
Amúgy volt már ilyen valaha parlamentáris demokráciában, hogy egy két éve még sehol nem lévő mozgalom/párt választáson kétharmados többséggel elpicsázza az aktuálisan régóta hatalomban lévőt?Szlovéniában az elmúlt 4 választásból 3-at olyan nyert, aki féléve nem volt sehol. Bulgária szintén. Izlandon is megtörtént.
warr_b

22 napja
Amúgy volt már ilyen valaha parlamentáris demokráciában, hogy egy két éve még sehol nem lévő mozgalom/párt választáson kétharmados többséggel elpicsázza az aktuálisan régóta hatalomban lévőt?elsőre nem tudom
Egyébként a wiki szerint a TiSza pártot 2020 októberében alapították (Szabó Attila elnök, illetve Deák Boldizsár és Somodi Erzsébet akkori alelnökök 2020 októberében Egerben alapították. Deák Boldizsár a 2000-es években fideszes képviselő volt Eger önkormányzatában. Deák és Somodi korábban a Schmuck Andor-féle Szociáldemokraták jelöltjei voltak), én ezt például nem tudtam, asszony találta tegnap este.
warr_b
másodiknál meg ugye mikor az EP választás volt akkor volt hír hogy keresnek egy létező de inaktív pártot amit kvázi "átvesznek" mert a bejegyzés meg minden túl sokáig tartana
szóval jah sztem sokan tudtuk 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
Amúgy volt már ilyen valaha parlamentáris demokráciában, hogy egy két éve még sehol nem lévő mozgalom/párt választáson kétharmados többséggel elpicsázza az aktuálisan régóta hatalomban lévőt? Egyébként a wiki szerint a TiSza pártot 2020 októberében alapították (Szabó Attila elnök, illetve Deák Boldizsár és Somodi Erzsébet akkori alelnökök 2020 októberében Egerben alapították. Deák Boldizsár a 2000-es években fideszes képviselő volt Eger önkormányzatában. Deák és Somodi korábban a Schmuck Andor-féle Szociáldemokraták jelöltjei voltak), én ezt például nem tudtam, asszony találta tegnap este.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
22 napja
hvg.hu/itthon/20260413_valasztas-szijjarto-peter-facebook-oldal-lecserelt-boritokep
22 napja
www.youtube.com/watch?v=eybcgrVrJSknemzetközi sajttáj
22 napja
radnaimark.hu-n nem is lesz már videó?Mekkora lenne, ha most kitennék! 😊
resistance is futile
22 napja
erre en mindig azt mondtam, hogy arra nem lehet szamitani, hogy egybol eltunnek ezek az emberek, a kitartottak, a szellemi holdudvar.Amúgy tudom, hogy túlspilázom, de esküszöm, hogy még a levegő is jobb lett mára. Méghogy nincs hatással az életünkre... olyan szintű megkönnyebbülés van rajtam, hogy még az sem érdekelt, ahogy a mammer nekem tolta a kocsiját a Lidlbeb. Pedig két napja valszeg kettészakítottam volna.Pedig abból tudhatod majd, hogy jól mennek a dolgok, amikor egy választás nem lesz ekkora hatással az életedre.
Hanni
Én arra próbálom magam mindig emlékeztetni, hogy ne számítsak komoly elszámoltatásra, de elszomorít a gondolat, hogy mennyi nézőlászló van a mai társadalmunkban...
hvg.hu/itthon/20260413_magyar-nemzet-velemenycikk-masnap-kormanyvaltas
r.baggio
sot ugye szavazok kapcsan is vegig azt mondtam barati, ismerosi, csaladi korben, hogy mar az jo lenne, ha belfoldon 2.5 millio szavazo ala menne az osszletszam, nem fog ez egybol bezuhanni mondjuk masfel millara.
de igazabol most jon majd a rendes teglarol teglara epitkezes. amikor be kell mutatni ezt a 16 evet, es mellette elkezdeni felepiteni Magyarorszagot, ami a mienk, ahogy Lakner is mondta, es vigyaznunk kell ra.
nekem igazabol 3 elvarasom van jelenleg:
1: ujra kozeledjunk az EU-hoz, es ne tavolodjunk.
2: kovetkezo negy evben kezdjunk el epiteni egy szolidaris, igazsagos tarsadalmat.
3: legyen kovetkezmenye annak, ami az elmult 16 evben tortent.
ha az elso ketto utjan elindulunk, es vegre levetkozzuk a kovetkezmenyek nelkuli orszag ruhajat akkor jo uton leszunk.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
Elképesztő, hogyan jön ki a feszültség: éjszaka ereszd el a hajam, délelőtt meló, az ételfutár széles mosollyal és tiszás pólóban nyugtázza a házra kirakott EU-s zászlót és csak utána, az egy órája kirakott Magyar Péter videónál kezdtem el sírni.Már most egy jobb ország lettünk.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
22 napja
Igazad van, biztos tudta még rajtuk kivül még pár ember, de azok a fejek akik kijöttek az eredményváróról nem azt sugalták, hogy valóban tudták a real számokat.És ők honnan/kitől tudták? Mert hogy nem ők telefonáltak meg összesítettek az biztos. Szóval nehezen hihető hogy csak ők négyen tudtak a számokról.Az a 4 ember. OV, Lézer, Szijjas és Tóni.Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.Egyetértek, Viktor tudta meg max 1-2 bizalmas.
Egyszerűen elhitték a saját hazugságaikat, megkapták felülről, hogy azt kell tolni, hogy faszák vagyunk és elhitték.
ervinator
szaba
KB23
topin
22 napja
Amúgy tudom, hogy túlspilázom, de esküszöm, hogy még a levegő is jobb lett mára. Méghogy nincs hatással az életünkre... olyan szintű megkönnyebbülés van rajtam, hogy még az sem érdekelt, ahogy a mammer nekem tolta a kocsiját a Lidlbeb. Pedig két napja valszeg kettészakítottam volna.Pedig abból tudhatod majd, hogy jól mennek a dolgok, amikor egy választás nem lesz ekkora hatással az életedre.
Hanni
Én arra próbálom magam mindig emlékeztetni, hogy ne számítsak komoly elszámoltatásra, de elszomorít a gondolat, hogy mennyi nézőlászló van a mai társadalmunkban...
hvg.hu/itthon/20260413_magyar-nemzet-velemenycikk-masnap-kormanyvaltas

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
Így most szegény Orbánnak el kell mennie nyilatkozni a gonosz brüsszelita független sajtónak is? Vagy marad a lakáj média?
23 napja
Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.én mindig ilyen voltam, csak az érdekel mi van a háttérben, a függöny mögött, amit nem lát senki
ervinator
ez is nagyon érdekel, meddig (milyen szintig) lefelé volt eladva a mi biztos nyerünk, és ki volt az első, aki már tudott arról, hogy bukovári, de még fullba tolta a kretént
mert biztos vannak páran, akik elhitték, hogy a Medián hülye, de azt azért kétlem, hogy 4-5 embernél több ne tudta volna - eleve akik készítették, az nem egy ember, azoknak van ismerőse, barátja, szomszédja, stb.
23 napja
radnaimark.hu-n nem is lesz már videó?
23 napja
De tényleg, van rá esély hogy elvegyék? Vagy élhet ott vidáman a klán? Az nagyon bántana.Hatvanpusztával mi a terv? Remélem átalakítják valami hasznos dologgá.Az nem mezőgazdasági célú mintagazdaság???
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Matthew99
23 napja
Amúgy tudom, hogy túlspilázom, de esküszöm, hogy még a levegő is jobb lett mára. Méghogy nincs hatással az életünkre... olyan szintű megkönnyebbülés van rajtam, hogy még az sem érdekelt, ahogy a mammer nekem tolta a kocsiját a Lidlbeb. Pedig két napja valszeg kettészakítottam volna.
23 napja
És ők honnan/kitől tudták? Mert hogy nem ők telefonáltak meg összesítettek az biztos. Szóval nehezen hihető hogy csak ők négyen tudtak a számokról.Az a 4 ember. OV, Lézer, Szijjas és Tóni.Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.Egyetértek, Viktor tudta meg max 1-2 bizalmas.
ervinator
szaba
KB23