Politika
66 feliratkozó
2 hónapja
K. Endre előállítása egy 2 évvel ezelőtti esetért nem éppen azt bizonyítja, hogy amúgy “csak” a lemondott közt. elnök és püspök járt el az érdekében.
2 hónapja
Én elég nagy rajongója vagyok a nyomtatott sajtónak a mai napig (középiskolában kaptam rá 2008 körül, hogy napi / hetilapot olvasok, egyszer Szolnokon még petíciózásban is segítettem, hogy ne szűnjön már meg az újságos bódé 😀 ami elvileg működött is mert a mai napig ott áll ha jól tudom) de itt most tökéletesen egyetértek MC-vel, az első gondolatom ugyanez volt amikor megláttam a hírt, hogy mégis mi a faszt gondoltak / mi volt a terv egy többszáz milliós minuszt görgetve ? | (Majd Puch László beletolja vagy az MSZP?)Hááát mondta valaki a Népszavának, hogy a bevétele 80%-a állami hírdetés legyen (bármilyen más modell helyett, alá Magyar Hang, Telex vagy HVG) majd ennek apadásával halmozzon fel több száz millió minuszt a nyomtató és terjesztő cégnél? Aztán meg ne fizesse az átütemezett tartozást havonkénti részét sem? Ilyenkor azért megkérdezném a Népszava vezetőitől, hogy mi volt a gondolat? Már azon kívül, hogy amikor a Mediworks beint, lehet játszani a mártírt. Mondjuk egyelőre nem látom a hatalmas társadalmi kezdeményezést a nyomtatott lap megmentésére.Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
telex.hu/belfold/2026/05/28/nepszava-szerzodes-felmondasa-terjesztes-mediaworks
iktriad
nagylaza, főpohárnok
MC12
|
Egyébként tök érdekes, hogy pl. északon (Norvégia, Svédország, Finnország) a mai napig nagy példányszámban nyomtatnak papírra napilapokat, pedig nem a lemaradott országok közé sorolandóak.
Finnországban 5,6 millió lakosra jut a kb. 120,000-es Helsingin Sanomat ami még azért egy magas szám.
2 hónapja
Olvasnék, ha lenne.Ki olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Én még az élethelyzetet se látom, hogy van valaki, aki kiváncsi a napi hírekre és nem neten, telón csekkolja, hanem vesz egy törülköző méretű papirkupacot.
Online meg appban pedig megmarad a Népszava.
Őszentsége Sobri Jóska
Így csak Magyar Hang és ÉS olvasás megy, meg Narancs és HVG. Imádom a papír érintését, imádom, hogy korlátozza a figyelmem, és nem mellékesen nagyon menőnek is érzem magam, hogy ebben a felgyorsult világban képes vagyok erre.
Az olyan nekem, mint a Gen Z-nek a számológépes Casio.

2 hónapja
Jambi a fizetés csökkentésekről youtu.be/X5AvWx1IeB0?is=pqt3gWbq4hdhPxxY
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
nem népszava, de nemzetisportot én sokaknál szoktam látni tömegközlekedésen a mai napigKi olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Én még az élethelyzetet se látom, hogy van valaki, aki kiváncsi a napi hírekre és nem neten, telón csekkolja, hanem vesz egy törülköző méretű papirkupacot.
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
apám Népszava előfizető, fwiwKi olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Hááát mondta valaki a Népszavának, hogy a bevétele 80%-a állami hírdetés legyen (bármilyen más modell helyett, alá Magyar Hang, Telex vagy HVG) majd ennek apadásával halmozzon fel több száz millió minuszt a nyomtató és terjesztő cégnél? Aztán meg ne fizesse az átütemezett tartozást havonkénti részét sem? Ilyenkor azért megkérdezném a Népszava vezetőitől, hogy mi volt a gondolat? Már azon kívül, hogy amikor a Mediworks beint, lehet játszani a mártírt. Mondjuk egyelőre nem látom a hatalmas társadalmi kezdeményezést a nyomtatott lap megmentésére.Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
2 hónapja
erre vagyok kivancsi. annyit mar magyaraztak, hogy de hat Endre ba nem is pedofil volt hanem csak pedofilt segitett. de kb itt abbahagytak mikozben en tukon ulve varom a folytatast, popcorn is bekeszitve.hát erre mit mondjanakwww.youtube.com/watch?v=Ie2vQjcYEPken meg mindig arra varok, hogy a Bayer, Gajdics, Nezo, Huth negyesfogat mikor beszelget majd errol ...
köszönöm istenem, hogy nem vagyok református.
resistance is futile
csebi
resistance is futile
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
hát erre mit mondjanakwww.youtube.com/watch?v=Ie2vQjcYEPken meg mindig arra varok, hogy a Bayer, Gajdics, Nezo, Huth negyesfogat mikor beszelget majd errol ...
resistance is futile
csebi
2 hónapja
Besírok, Semjén a Sütő utcában lakik 😃És ez miért érdekes?
De az még meglepőbb, hogy egy másik középkorú csávóval jött ki a lakásból 😆
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
www.youtube.com/watch?v=Ie2vQjcYEPken meg mindig arra varok, hogy a Bayer, Gajdics, Nezo, Huth negyesfogat mikor beszelget majd errol ...
resistance is futile
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Besírok, Semjén a Sütő utcában lakik 😃De az még meglepőbb, hogy egy másik középkorú csávóval jött ki a lakásból 😆
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Sőt akkor is segít, ha elfogy a budipapírHa nem akarsz seggrákot, inkább mellőzd.
slowmotion
2 hónapja
telex.hu/gazdasag/2026/05/29/mediaworks-negativ-zaras-2025Kiváló management lehetett, szépen beborítják, bár ha az EU bíróság megítéli esetleg, hogy tiltott állami támogatást kaptak, akkor azt a pár száz milliárdot úgyse élnék túl...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
Sőt akkor is segít, ha elfogy a budipapírÉn. A net elszáll, a papír megmarad. 😀Ki olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Az ablakpucolás elmaradhatatlan kelléke.....Sőt akkor is segít, ha elfogy a budipapírÉn. A net elszáll, a papír megmarad. 😀Ki olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
Sőt akkor is segít, ha elfogy a budipapírÉn. A net elszáll, a papír megmarad. 😀Ki olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
dawyd728
4 302
OFF:Ki olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Tegnapi nap legmeglepőbb pillanata volt számomra, h egy 25 körüli csaj friss Magyar Hangot olvasott a metrón. Tette ezt úgy h külsőre, öltözködésre egyáltalán nem az az elefántcsonttoronyban élő vénlélek, akin érződik a poros könyvtárszag.
2 hónapja
Olivia kisasszony is megvan kinyomtatva, mi? 😊Én. A net elszáll, a papír megmarad. 😀Ki olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Tartósabbnak gondolom az internetet mint egy újságot. 😀Én. A net elszáll, a papír megmarad. 😀Ki olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
2 hónapja
Én. A net elszáll, a papír megmarad. 😀Ki olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
2 hónapja
Én. A net elszáll, a papír megmarad. 😀Ki olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
Ki olvas még napilapot papíron?Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
2 hónapja
Közben sajnos nagy szarba került a Népszava.El kell ismerni, a Mediaworks jól végzi a dolgát. Előbb a Népszabadság, most a Népszava...
iktriad