Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

68 feliratkozó

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 037 — Whoops, looks like something went wrong.
 dullszabolcs.substack.com/p/magyar-peter-azonnal-megkezdte-az?utm_source=post-email-title&publication_id=2374380&post_id=195503199

Dullnak szerintem nagyon jót tett, hogy függetlenül dolgozik, azon kaptam magam, hogy kezdeti ellenérzéseim ellenére a kampány utolsó néhány hetében az ő 5 pontjait vártam a legjobban, és nem kellett csalódnom benne eddig. A podcastet még nem hallgattam végig, csak a cikket olvastam, de elraktam magamnak meló közbeni fókusztámogató listámra.
Gyurma Pappa
Nem idevag, de valamelyik nap volt tema, hogy amugy Zsolti bacsi az-e, akire legtobben gondolunk, mert ugye ez kerdojeles meg most is. Na most talan tegnap pont Dull irt hosszu posztot a temarol, amiben siman megnevezte ot a teljes neven. Feltetelezem, neki tobb informacioja van, nem csak tippel, ebbol leszurve akkor gondolom, o az.

1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 014 — zászló zászló szív
 dullszabolcs.substack.com/p/magyar-peter-azonnal-megkezdte-az?utm_source=post-email-title&publication_id=2374380&post_id=195503199

Dullnak szerintem nagyon jót tett, hogy függetlenül dolgozik, azon kaptam magam, hogy kezdeti ellenérzéseim ellenére a kampány utolsó néhány hetében az ő 5 pontjait vártam a legjobban, és nem kellett csalódnom benne eddig. A podcastet még nem hallgattam végig, csak a cikket olvastam, de elraktam magamnak meló közbeni fókusztámogató listámra.

1 hónapja
Mondjuk ha itt tényleg tömeges elvándorlás lesz, akkor végleg harangoznak, meg a legelvakultabb hülyéknek is nehéz lesz elmagyarázni, hogy csak úgy kirándulnak a srácok, nem pedig menekülnek. Azt azért nem fogja 2 millió fideszes beszopni, hogy a politikai bosszú elől futnak szegény ártatlanok.
somoskovig
Hát pedig szerintem lesz óbégatás a szekta részéről,hogy a patás ördög báncsa szegény ártatlan Viktort meg a családját...
Lehet majd meglepő lesz a szekta nagysága is...
gyurczi
Mint a DK-jé. És semmi meglepő nem lesz benne.

Laknert szeretném idézni: "Azt, mennyire lehet komolyan venni, hogy most aztán a közösségek és a mozgalom építésére szánja idejét, politikai szempontból könnyű eldönteni: úgy tűnik, elsősorban Orbán az, aki megfeledkezik arról, hogy az egykori polgári köröket ő maga küldte a senkiföldjére, amikor már nem kellettek, és ő volt az is, akinek az elnöklete alatt a Fidesz az államigazgatás hatalmi-választási alkalmazásával helyettesítette és vélhetően fel is számolta a hagyományos pártszervezetet. Ha Orbán útnak indul a közösségei felfedezésére, akkor minimum egy tapasztalt dakota nyomkeresőre lesz szüksége. " (forrás)

Még mindig nem akarja senki rendesen elhinni, őszintén szóval nekem is tegnap sikerült 100%-ban lebeszélni a fejemben lévő örök tagadás hangját, hogy a Fidesz már írj a narratívát, amiben élünk. Néhány 100e, talán 1 millió ember majd meggyőzi magát arról, hogy itt és most boszorkányüldözés zajlik, de azzal, hogy Orbán Viktor már a parlamentbe se ül be, egyértelműen azt üzeni: egyedül vagytok drágáim.

A szekta hangja pedig bele fog veszni a mindennapok zajába. NIncs központi üzenet, nincs irányított propaganda. Érdemes megnézni, hogy mit művelnek az oktatási miniszter asszony körül. Nem tudják a munkáját kikezdeni, ezért személyében támadják. Ez működött, amíg a hatalom képes volt arra, hogy felhangosítsa, urambocsá' hatalmilag szankcionálja, vegzálja az adott szakembert. De pl. az egyik kedvenc történészem Csunderlik Péter "sorsa" mutatja, hogy ez önmagában is igen kontraproduktív tudott lenni (forrás).

Nagyon nehéz, tudom, de börtön program nélkül is vége van. Ezt Orbán Viktor tegnap gyakorlatilag beismerte. Az a Fidesz, amelyik 16 évig hatalmon volt, igazából már évek óta nem létezik, talán valahol a G-nap körül kezdett megszűnni, és a 2018-as választásokra meg is szűnt. Ez most már egyre nyilvánvalóbb kell, hogy legyen mindenkinek.

Ha most spekulálnom kell, akkor szerintem a Fidesz új elnökét júniusban nem Orbán Viktornak fogják hívni.

1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 716
Mondjuk ha itt tényleg tömeges elvándorlás lesz, akkor végleg harangoznak, meg a legelvakultabb hülyéknek is nehéz lesz elmagyarázni, hogy csak úgy kirándulnak a srácok, nem pedig menekülnek. Azt azért nem fogja 2 millió fideszes beszopni, hogy a politikai bosszú elől futnak szegény ártatlanok.
somoskovig
Hát pedig szerintem lesz óbégatás a szekta részéről,hogy a patás ördög báncsa szegény ártatlan Viktort meg a családját...
gyurczi
Évről-évre hullanak el cca 100.000 évente.
1 hónapja
gyurczi New York Giants 2 694 — Giants fan
somoskovig

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 443
Mekkora temetők eshetnek ki a szekrényekből, ha ez igaz?

iktriad
Mondjuk MZP méltó párja az ellenoldal futóbolond konteós marháinak.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 557 — Chiefs GM

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 977 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mekkora temetők eshetnek ki a szekrényekből, ha ez igaz?
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 885 — The Mathematician
Zsolti bácsi lottó
Mindegyik derék ember

www.facebook.com/share/p/1AjKsxJZRW/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
én bedobnám nyugodtan Molnár Zsoltot is

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 875
Újabb érzékeny veszteség, Bánki Erik sem veszi fel a mandátumát. Mondjuk ő top 3 esélyes sittre kerülni szerintem 😊
somoskovig
Elvesztette képviselő jellegét.
1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 625

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 530 — Ajmo Vatreni
Újabb érzékeny veszteség, Bánki Erik sem veszi fel a mandátumát. Mondjuk ő top 3 esélyes sittre kerülni szerintem 😊
somoskovig
Nagyon remélem.
1 hónapja
somoskovig
Ne legyünk szerények, sima dobogó teteje.
Gyurma Pappa
Azért Simon is erős kandidáns. 😊
somoskovig
Összehasonlíthatatlanul nagyobb gazember Bánki, de Simon pont ezért könnyebben elkapható, ebben van valami.
Gyurma Pappa
Nem gazemberség, hanem valószínűség alapján rangsoroltam. 😊 Ugye Simon bűnszervezetét már elítélték, csak neki eddig non-stop mentelmi joga volt.

1 hónapja
somoskovig
Gyurma Pappa
somoskovig
Összehasonlíthatatlanul nagyobb gazember Bánki, de Simon pont ezért könnyebben elkapható, ebben van valami.

1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 815
somoskovig
Gyurma Pappa
Az a csoda, hogy eddig szabad lábon volt
1 hónapja
somoskovig
Gyurma Pappa

1 hónapja
somoskovig

1 hónapja

1 hónapja
Zsolti bácsi lottó
Mindegyik derék ember

ozibozi
Nem lehetne Semjén ÉS Bayer? 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Egy gimnáziumba /talán a Szilágyi/járt az a két mocsok, sok disznóságot tudhatnak egymásról.
1 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 517 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Zsolti bácsi lottó
Mindegyik derék ember

ozibozi
Nem lehetne Semjén ÉS Bayer? 😊

1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 713
Magyar Pétert hallottátok?
Indul Program a Börtönbe 😍
Dagobert bácsi
Én biztos vagyok benne, hogyha konszenzusosan összeszedjük a 10 legnagyobb tróger nevét (pl. Orbán, Lázár, Rogán, Tiborcz, Mészáros, stb.), akkor közülük senki se fog börtönbe kerülni.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerinted ítélet se lesz ellenük, vagy másik országban lesznek és azért?
Wester
Azért, mert nem lesz elszámoltatás, legalábbis a szónak abban az értelmében, ahogy mi értjük, szeretnénk.
Szerinted egy Vagyonvisszaszerzési Hivatal vizsgálja majd a 2022-es Magyar Pétert, vagy a Diákhitel Központ, vagy a Good Farming Kft., az LLM Zrt. szerződéseit?
Ez a "börtönbe" frazeológia egy hangzatos politikai kommunikáció csupán.
Őszentsége Sobri Jóska
Viszont ha jogi eszközökkel nem szedi szét ütemesen a Fidesz gazdasági hátországát, az még sok gondot okozhat 2030-ig.
Dzsokijuing
Dehogy okozhat. Én valahol a "nem létező párt" és a "10%" közé teszem őket a kövi választáson.

1 hónapja
Zsolti bácsi lottó
Mindegyik derék ember

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 517 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
MP Orbánt állandóan maffiavezérként említi, így furcsa lenne, ha pont Ő maradna ki az elszámoltatásból.
Őt is a legkönnyebb itthon tartani, ha lelép akkor az apját kezdik nagyon keményen vizsgálni. Az öregek már nem hiszem hogy országot váltanának ennyi idősen.

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 046 — Saturday Night Lights
Dagobert bácsi
Én biztos vagyok benne, hogyha konszenzusosan összeszedjük a 10 legnagyobb tróger nevét (pl. Orbán, Lázár, Rogán, Tiborcz, Mészáros, stb.), akkor közülük senki se fog börtönbe kerülni.
Őszentsége Sobri Jóska
Amikor ilyen határozott kijelentéseket teszel, akkor szokott az ellenkezője történni. Úgyhogy ha én a 10 legnagyobb tróger között lennék, akkor most szarnék be de nagyon 😊

Az Gyurcsányossal kapcsolatban: többféleképpen is lehet patás ördögöt kreálni. Orbánnak volt egy módszere, de nem muszáj ugyanazt csinálni. Én békén hagynám. hadd főjön a levében. Kivéve, ha valami nagyon egyértelmű bizonyíték hullana az ölembe, de ebben nem hiszek. Orbánból ennél többet nézek ki.
peterk2005 udvari bolond
Én pedig jelenleg kevesebbet. Sztem addig terjed a politikai fantáziája, hogyha 2006-ban bejött a parlamenti kivonulás, most egyszemélyben újra megteszi és lekoppintja a nép közé vegyülő MP-t.
Vagy már ennyi sem és valóban külföldre távozik, meglátogatja a lányát az USA-ban.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 046 — Saturday Night Lights
Dagobert bácsi
Őszentsége Sobri Jóska
Szerinted ítélet se lesz ellenük, vagy másik országban lesznek és azért?
Wester
Azért, mert nem lesz elszámoltatás, legalábbis a szónak abban az értelmében, ahogy mi értjük, szeretnénk.
Szerinted egy Vagyonvisszaszerzési Hivatal vizsgálja majd a 2022-es Magyar Pétert, vagy a Diákhitel Központ, vagy a Good Farming Kft., az LLM Zrt. szerződéseit?
Ez a "börtönbe" frazeológia egy hangzatos politikai kommunikáció csupán.
Őszentsége Sobri Jóska
Viszont ha jogi eszközökkel nem szedi szét ütemesen a Fidesz gazdasági hátországát, az még sok gondot okozhat 2030-ig.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)