Politika
70 feliratkozó
22 napja
Kvázi őmiatta is nyert a Tisza, ő rakta össze ezt az egész országjárás metódust és több mást is.Ő a Tisza orbánbalázsa, csak sokkal jobb képességű... 😊ki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi
Löfli
Vitézlő Titoknok tomz
Anno felajánlotta MZP-nek is, csak ő jobban akarta tudni.
Egyszer adott egy interjút vmelyik podcastnak, talán Kontroll vagy Válasz Online, ott volt erről szó.
22 napja
Péter szeretetnyelve a személyeskedés.
22 napja
Ezt az európai vezetőknek majd mi megmondjuk merre van az előre részt ki lehetett vna hagyni, de a többi része szerintem rendben volt nagyjából.Nincs ezzel baj, kell egy kicsit arcoskodni és hát azért lássuk be, jogos kritika, főleg a tingli-tangli miatt amit a háborúval és minden mással csináltak.
rob3r7o
22 napja
Ő a Tisza orbánbalázsa, csak sokkal jobb képességű... 😊ki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi
Löfli
22 napja
A kampányvezír, Tóth Pèterki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi
Löfli
22 napja
444.hu/2026/04/12/sokan-vitattak-hogy-valasztason-le-lehet-gyozni-ezt-a-rendszert-de-ugy-tunik-nem-volt-igazuk-mondja-a-tisza-kampanyfonokeki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi
Löfli

22 napja
ki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 napja
Elég szép gesztus volt ez a magyar sajtónakEgyetértek, mivel van benne nem kevés munkájuk, hogy ez a kétharmad összejött.
Wester
22 napja
Elég szép gesztus volt ez a magyar sajtónakSok kérdés nem lesz, hosszúak a válaszok Peti
Wester
22 napja
Ezt az európai vezetőknek majd mi megmondjuk merre van az előre részt ki lehetett vna hagyni, de a többi része szerintem rendben volt nagyjából.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
22 napja
Lehet, hogy félreértettem, de te se fogalmaztál teljesen érthetően, hisz írásban nem úgy jönnek át a dolgok ahogy te gondolod, meg nem írtad, hogy az elkövetkezendő 4 évben, stb.Ne haragudj, de most úgy érzem egy faékkel beszélek. Leírtam, hogy Petikének újra meg kell győznie engem a következő négy évben, mert nem mindenben értek egyet. Erre megkérdezed, hogy miben, amire válaszoltam. Aztán hozzám vágod, hogy kritizálom. Remélem csak a másnaposság és a fáradtság miatt esik nehezedre összerakni a folyamatot.A 13-14. havi nyugdíj valóban ez baromság, csak jobban hangzik mint az, hogy megemeljük a nyugdíjat 3%-al.Na, hát majd meglátjuk. Ezért írtam, hogy engem újra meg kell győznie a négy évben.Nem tudsz 13.-14. nélkül választást nyerni. És nem teheted, hogy az első évben amíg összeáll a kormányzásod ezekbe belenyúlj túl erősen.Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
Szokol
Biztos vagyok benne, hogy hozzáfognak nyúlni, a kérdés inkább a mikor és hogyan.
Toca
Szokol
Ehhez amúgy az elkövetkezendő 5-10 évben nehéz lesz hozzányúlni, mert az emberek nem fogják tudni megérteni azt, ha átcsatornázod havi kiosztásba, mert annak kisebb a láthatósága mint az egyösszegű kifizetésnek.
A vagyonadó a nagy keresetűeket fogja terhelni és valszeg sok más adó ki lesz vezetve ill. az SZJA-hoz is hozzá fognak nyúlni.
De ezek igazából már matekolások, hogy miként tologatod a számokat úgy, hogy kommunikácóban pozitívban gyere ki, az emberek is úgy érezzék, hogy visszakapnak valamit, de a végén ugyanaz folyik be vagy kicsit kevesebb.
Itt első körben a Fideszt kell elpaterolni minél hamarabb, hogy ne basszák még jobban szét a költségvetést, aztán átnézni a számokat, egyeztetni az EU-val, hitelezőkkel, hitelintézetekkel, hogy milyen pénzt tudnak becsatornázni és aztán elkezdeni hozzányúlni a dolgokhoz.
De adjunk már nekik egy kis időt, hisz még fel se állt a kormány, azt se tudják, hogy mit hagy maga után hátra a Fidesz, de te már kritizálsz. Nonszensz.
Lúdas Solymi
Szokol
Amúgy te írtad, hogy persze h marad a 13-14. havi nyugdíj és miért nem ezmegaz, szóval már alapból kritizáltál.
Vagy ha kérdésfelvetésnek vagy javaslatnak szántad, akkor fogalmazd át faék egyszerűségűre 😉
Amúgy meg písz 😊
22 napja
Elég szép gesztus volt ez a magyar sajtónak
Lesz ez még így se!
22 napja
Beletehetik, meg is próbálhatják betartani, de ha másik kormány lesz később 2/3-dal, az ugyanúgy kiszedetheti, nem?"Csatlakozás az Európai Ügyészséghez, vagyonvisszaszerzési hivatal létrehozása, Alaptörvény módosítása, a jogállam helyreállítása - ezek lesznek az első feladatai a kormánynak Magyar szerint. Azt is beleírják az Alaptörvénybe, hogy miniszterelnök csak két ciklusig szolgálhat."Erre nagyon kíváncsi leszek, hogy tényleg bele teszik e, illetve hogy ha bele, az ténylegesen ezt is fogja jelenteni, nem csak üres jogászkodás.
r.baggio
Cowboykarcsi90
22 napja
Az kicsit erős szavak ,nincs az uniónak igazi vezetèse'
22 napja
Ezek elég kemény szavak, lehet elkezedenék félni kicsit a Fideszes holdudvar helyében.Nem vagyok túl tapasztalt ezekben, de nekem annyira nem tetszik ez a beszéd. Kicsit olyan nagyon magyaros (mármint magyar magyaros, nem magyar petis), főleg a múlt hibáit vájkáljuk.
Nomac
Vagy a tervezetek úgyis a kérdéseknél jönnek?
22 napja
"Csatlakozás az Európai Ügyészséghez, vagyonvisszaszerzési hivatal létrehozása, Alaptörvény módosítása, a jogállam helyreállítása - ezek lesznek az első feladatai a kormánynak Magyar szerint. Azt is beleírják az Alaptörvénybe, hogy miniszterelnök csak két ciklusig szolgálhat."Erre nagyon kíváncsi leszek, hogy tényleg bele teszik e, illetve hogy ha bele, az ténylegesen ezt is fogja jelenteni, nem csak üres jogászkodás.
r.baggio
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
22 napja
Ezek elég kemény szavak, lehet elkezedenék félni kicsit a Fideszes holdudvar helyében.
22 napja
Meg van Szíjjártóhvg.hu/itthon/20260413_szijjarto-peter-budapest-megtalaltuk-kulugyminiszterium-valasztasi-vereseg
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
MP - 3-ig kerdezhetek próbálok rövidn valaszolni.ha az egeszet te beszeled akkor nincs kerdes. erre nem jottek ra a fidesznel.
Erre 30 perce csak ő mondja 😀
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.