Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
Az a legnagyobb szégyen tényleg, hogy ilyen botrányok (pedofil- és gyermekbántalmazási botrány, MNB kirablása, legkorruptabb és egyben legszegényebb uniós ország vagyunk) mellett még arról kell beszélni, hogy a fidesz fog e nyerni, meg hogy 10% vagy 12% az előnye a Tisza pártnak.Totális anyagi és klasszik média fölény. Ahova ez ér el, és más nincs, ott mindaz amit felsoroltál, nem látszik. Illetve teljesen másnak látszik. Ennyi.
Normál helyzetben gyakorlatilag 10-20% között kellene hogy legyen jelenleg a támogatottsága a fidesznek, de ennek ellenére még erősödik is. Hát mi ez?
Bruce

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Az a legnagyobb szégyen tényleg, hogy ilyen botrányok (pedofil- és gyermekbántalmazási botrány, MNB kirablása, legkorruptabb és egyben legszegényebb uniós ország vagyunk) mellett még arról kell beszélni, hogy a fidesz fog e nyerni, meg hogy 10% vagy 12% az előnye a Tisza pártnak. Normál helyzetben gyakorlatilag 10-20% között kellene hogy legyen jelenleg a támogatottsága a fidesznek, de ennek ellenére még erősödik is. Hát mi ez?
1 hónapja
Nem kösz, hogy belinkelted, de ilyen tartalmat néha le kell nyomni mindenki torkán, csak hogy ne legyen áprilisban akkora meglepetés.Előhozzák a kritikus tömeget, csak nem lehet tudni, hogy mikor. Annyi biztos csak, hogy később, mint számodra és ezért frusztrál. Mint minden amire az ember "rájön", és azt tapasztalja, hogy a környezete kurvára nem hajlandó szintén "rájönni". 😊
Két agysejtnél többel nyilvánvalóan látszanak a propaganda démoni technikái (gyurcsány helyett most már bajnai van a háttérben, brüsszel az ellenségkép, stb), a szomorú igazság az, hogy ez bizony működik ott és azoknál, ahol ennek működnie kell.
Én azért vagyok elkeseredett, mert ha már a "nincs kiskorú áldozat" meg "az amerikai védőpajzs", amiről egyértelműen kiderültek, hogy hazugságok, sem égnek rá a rendszerre és hozzák elő kritikus tömeget, akkor ezzel az országgal kapcsolatban tényleg nincs miről beszélni, kvázi önként betagozódtunk a keleti blokkba. Persze vannak beszélő fejek, akikre lehet kígyót-békát dobálni, mert arra az értelmiségi árulásra, amit pl hontandrás vagy gfodor elkövetett, nincsenek szavak (a politikusokat hagyjuk is, ők egyszerűen bűnözők), ám ez innentől szerintem már kollektív felelősség.
r.baggio
A NER valójában éppen azt nem csinálta, csinálja, ami a nevében van. Nemhogy nemzeti együttműködés nincs, hanem a nemzeten belüli nagy, meghatározó csoportok egyikével sem épített ki együttműködést. Volt amelyikkel meg sem próbálta, volt amivel igen (vagy talán igen), aztán feladta. De mára tényleg semmi más, mint egy pártállami maffia egy szűk elittel. Mindenki mást csak megvásárolni próbál, de az hosszú távon nem megy. A segg már csupasz, csak fokozatosan veszi észre a társadalom. De a változás megindult, minden fontos társadalmi csoportban erősen mérhető. Pedig most tulajdonképpen a nemzetközi környezet sem kedvez a változásnak. És ennek ellenére is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Ezzel kapcsolatban a legnagyobb félelmem, hogy ha valóban az utolsó 3 hét a döntő, ott óriási előnyben lesz a Fidesz. Most nézzük kollégákkal szórakozásból az M1-et és röhögünk rajtuk, de pl a tv2-t tényleg sokan nézik, akik elhiszik ezt a Tisza adó/haború féle ostoba agymenést. Hogy miért? Vajon miért tudott a náci Németország egy egész nemzetet megvezetni…ilyen az emberi természet.jajj, megint TG-t kell idéznem 😕hvg.hu/360/20260114_median-felmeres-ujra-nyilik-az-ollo-a-tisza-part-es-a-fidesz-kozott-valasztas-2026?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawPUTeVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe64vqKEv-MBxG4lXFjJqo7lda-KbT8-ws0rDOKSRXjv-JHDbx-35KCjgIwXs_aem_PoM-15y7xYc0ULXlNX6Skw#Echobox=1768385760Ehh, rossz értelmezést olvasol. Helyesen:
10-12+
Klaci79
mandiner.hu/belfold/2026/01/magyar-peter-segitsegere-sietett-a-median
peterk2005 udvari bolond
"Ilyen biztosan nem volt 4 évvel ezelőtt: a Mediánnál három hónappal a választás előtt a teljes népességben 7, a biztos szavazók között 12 százalékponttal vezet a legnagyobb ellenzéki párt a Fidesz előtt. (2021 decemberében a Mediánnál már 39-34-re vezetett a Fidesz a teljes népességben.)Szóval még ha hatalmas fenntartásokkal is kezelem az összes pollstert, a trend iránya sokat mondó.
A következtetés egyértelmű: ha valóban ez a helyzet (és nem az, amit a kormányoldali felmérések mutatnak), akkor ez - ahogy tavaly decemberben a 21 Kutatóközpont adatsora kapcsán is írtam - már nehezen megfordítható.
Ebből amúgy az is következik, hogy miután egyáltalán nem látszik a sokak által várt "közeledés" a kétféle kutatási eredménysor között, vagy a Fidesz jelentős előnyét folyamatosan mutató kormányoldali adatközlők, vagy a Tisza vezetéséről már 2024 ősze óta beszámoló többiek kapnak majd egy hatalmas hiteltelenségi pofont (és egyben pecsétet) áprilisban. Érdemes lesz erre is figyelni és emlékezni."Török Gábor, aki továbbra sem én vagyok
Szerintem a valóság az egy erős 46-46 (már ha a végső eredményt nézzük), és majd az utolsó 3 hét dönti el.
Gyurma Pappa
Mindenesetre én egy mediannak, 21-nek jobban tudok hinni. Ezeket a kutatásokat nem a Tisza fizeti, ezzel szemben egy Századvég esetén egyértelmű, hogy a Fidesz áll a háttérben, azt hozzák nyilvánosságra amit csak akarnak.
1 hónapja
Nem kösz, hogy belinkelted, de ilyen tartalmat néha le kell nyomni mindenki torkán, csak hogy ne legyen áprilisban akkora meglepetés.Két agysejtnél többel nyilvánvalóan látszanak a propaganda démoni technikái (gyurcsány helyett most már bajnai van a háttérben, brüsszel az ellenségkép, stb), a szomorú igazság az, hogy ez bizony működik ott és azoknál, ahol ennek működnie kell.
Én azért vagyok elkeseredett, mert ha már a "nincs kiskorú áldozat" meg "az amerikai védőpajzs", amiről egyértelműen kiderültek, hogy hazugságok, sem égnek rá a rendszerre és hozzák elő kritikus tömeget, akkor ezzel az országgal kapcsolatban tényleg nincs miről beszélni, kvázi önként betagozódtunk a keleti blokkba. Persze vannak beszélő fejek, akikre lehet kígyót-békát dobálni, mert arra az értelmiségi árulásra, amit pl hontandrás vagy gfodor elkövetett, nincsenek szavak (a politikusokat hagyjuk is, ők egyszerűen bűnözők), ám ez innentől szerintem már kollektív felelősség.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
jajj, megint TG-t kell idéznem 😕hvg.hu/360/20260114_median-felmeres-ujra-nyilik-az-ollo-a-tisza-part-es-a-fidesz-kozott-valasztas-2026?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawPUTeVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe64vqKEv-MBxG4lXFjJqo7lda-KbT8-ws0rDOKSRXjv-JHDbx-35KCjgIwXs_aem_PoM-15y7xYc0ULXlNX6Skw#Echobox=1768385760Ehh, rossz értelmezést olvasol. Helyesen:
10-12+
Klaci79
peterk2005 udvari bolond
"Ilyen biztosan nem volt 4 évvel ezelőtt: a Mediánnál három hónappal a választás előtt a teljes népességben 7, a biztos szavazók között 12 százalékponttal vezet a legnagyobb ellenzéki párt a Fidesz előtt. (2021 decemberében a Mediánnál már 39-34-re vezetett a Fidesz a teljes népességben.)Szóval még ha hatalmas fenntartásokkal is kezelem az összes pollstert, a trend iránya sokat mondó.
A következtetés egyértelmű: ha valóban ez a helyzet (és nem az, amit a kormányoldali felmérések mutatnak), akkor ez - ahogy tavaly decemberben a 21 Kutatóközpont adatsora kapcsán is írtam - már nehezen megfordítható.
Ebből amúgy az is következik, hogy miután egyáltalán nem látszik a sokak által várt "közeledés" a kétféle kutatási eredménysor között, vagy a Fidesz jelentős előnyét folyamatosan mutató kormányoldali adatközlők, vagy a Tisza vezetéséről már 2024 ősze óta beszámoló többiek kapnak majd egy hatalmas hiteltelenségi pofont (és egyben pecsétet) áprilisban. Érdemes lesz erre is figyelni és emlékezni."Török Gábor, aki továbbra sem én vagyok
Szerintem a valóság az egy erős 46-46 (már ha a végső eredményt nézzük), és majd az utolsó 3 hét dönti el.

1 hónapja
Néhány éve - na jó, van az már jónéhány is, de voltak idők amikor - ezt a két embert (Mráz és G. Fodor) még úgy néztem, hallgattam, mint akiket érdemes. És mára eljutottunk ide. Két NER-es tótumfaktum bő egy órán keresztül beszél a mag Fideszhez, a mag Fidesz nyelvén. Az ember meg nem tudja, hogy nevessen vagy sírjon amikor tizenöt percig beszélik meg, hogy ha a tisza győzne, akkor nem MP lenne a miniszterelnök, hanem jönne brüsszel és lecserélné őt ... ki nem találjátok ... Bajnai Gordonra. És ez csak 15 perc a 70-ből. 😀

1 hónapja
jah...inkább hiszen a nézőpontnak, ők eltalálták a főpolgit is...oh wait 😊 és nem a KG/Vitézi versenyben, hanem a KG/Tarlós csatábanhvg.hu/360/20260114_median-felmeres-ujra-nyilik-az-ollo-a-tisza-part-es-a-fidesz-kozott-valasztas-2026?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawPUTeVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe64vqKEv-MBxG4lXFjJqo7lda-KbT8-ws0rDOKSRXjv-JHDbx-35KCjgIwXs_aem_PoM-15y7xYc0ULXlNX6Skw#Echobox=1768385760Ehh, rossz értelmezést olvasol. Helyesen:
10-12+
Klaci79
peterk2005 udvari bolond
Szerkesztette: Klaci79
1 hónapja
hvg.hu/360/20260114_median-felmeres-ujra-nyilik-az-ollo-a-tisza-part-es-a-fidesz-kozott-valasztas-2026?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawPUTeVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe64vqKEv-MBxG4lXFjJqo7lda-KbT8-ws0rDOKSRXjv-JHDbx-35KCjgIwXs_aem_PoM-15y7xYc0ULXlNX6Skw#Echobox=1768385760Ehh, rossz értelmezést olvasol. Helyesen:
10-12+
Klaci79

1 hónapja
Figyu, nem tudom hogy kerültem Péntek Miklós, Pilisvörösvári polgi oldalára de a legutolsó bejegyzesen behugyoztok😆A kommenteken visitok 8 perce kb😆
A csávó full bolond😆
Komolyan, érdemes megnézni ha van pár szabad perceket 😆
1 hónapja
ez fake? 😀 Freud csettint odafent, vagy odalentSULYOK KIÍRTA!!!44!!4 SULYOK KIÍRTA!!!44!Mit? Hogy orosz rakéta?😊
Sjoelleer van de Vrij
SBL
XD XD
Sjoelleer van de Vrij
¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
hajbeültetésen van , ahol a Holliknak is csinálták anno, kell valami amit majd tépni lehet ápr.12 utánTuzson-t egyébként már leúsztatták a Dunán 3 méter mélyen, vagy vajon hová dugták, mert nagyon csendben van a kis mosolygós "nincs kiskorú érintett" szövege óta...Észak-Pedolanda legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Minek kellene hívni? Magyarországnak?
resistance is futile
Mikey
hvg.hu/itthon/20260114_mar-tavaly-nyaron-a-rendorsegnel-voltak-a-szolo-utcai-neveloi-bantalmazasrol-szolo-ev-vegen-nyilvanossagra-kerult-videofelvetelek
r.baggio
StormST
¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
Nagy a verseny minden nap a fideszben, hogy ki legyen éppen a legnagyobb idióta balfasz. Mai versenyzőnk:Az asszony meg nyilván sírva rohant be a házba, amikor meglátta az O1G-t...
444.hu/2026/01/13/azert-ment-a-rendorsegre-feljelentest-tenni-a-fideszes-jelolt-mert-valaki-o1g-t-rajzolt-a-havas-szelvedojere?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawPUSItleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBvNmd2RFJZVGZZN3htS1Juc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHoMioK5sMsdnOhSIWLqgIkzahWDXv4vByhA1AWLxPuLfHok2cDCbQpiTOLiG_aem_G8zoSHFh6_y7oz_EkFB03Q
Ezt a csávót vagy túl sokat verték az iskolában vagy túl keveset. Ő volt az a gyerek aki szólt a tanárnak ha elfelejtett házi feladatot adni.
Sebii
Mondjuk fideszes a pasi, tippre előtte a nő hasraesett egy vak komondorban... 12-szer...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Nagy a verseny minden nap a fideszben, hogy ki legyen éppen a legnagyobb idióta balfasz. Mai versenyzőnk:444.hu/2026/01/13/azert-ment-a-rendorsegre-feljelentest-tenni-a-fideszes-jelolt-mert-valaki-o1g-t-rajzolt-a-havas-szelvedojere?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawPUSItleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBvNmd2RFJZVGZZN3htS1Juc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHoMioK5sMsdnOhSIWLqgIkzahWDXv4vByhA1AWLxPuLfHok2cDCbQpiTOLiG_aem_G8zoSHFh6_y7oz_EkFB03Q
Ezt a csávót vagy túl sokat verték az iskolában vagy túl keveset. Ő volt az a gyerek aki szólt a tanárnak ha elfelejtett házi feladatot adni.
1 hónapja
Hányinger az egész. Morálisan és erkölcsileg ennél lejjebb már tényleg nem nagyon van.Észak-Pedolanda legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Minek kellene hívni? Magyarországnak?
resistance is futile
Mikey
hvg.hu/itthon/20260114_mar-tavaly-nyaron-a-rendorsegnel-voltak-a-szolo-utcai-neveloi-bantalmazasrol-szolo-ev-vegen-nyilvanossagra-kerult-videofelvetelek
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Tuzson-t egyébként már leúsztatták a Dunán 3 méter mélyen, vagy vajon hová dugták, mert nagyon csendben van a kis mosolygós "nincs kiskorú érintett" szövege óta...Észak-Pedolanda legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Minek kellene hívni? Magyarországnak?
resistance is futile
Mikey
r.baggio

1 hónapja
Észak-Pedolanda legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Minek kellene hívni? Magyarországnak?
resistance is futile
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
a legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Minek kellene hívni? Magyarországnak?
resistance is futile
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
a legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Te MC, Lendvai Ildikó lett Orbán Balázs utóda? Fodor Gábor G nélkül adja a tanácsokat vagy mi van?
1 hónapja
Vajon Vitya csak 2 naponta szokott aludni, vagy ennyire gyenge matekból, esetleg tudja, hogy a választás előtt félidőben meghackeli az egész bohóckodást?

1 hónapja
Van billegő, mint minden korosztályban. Van olyan is aki teljesen apolitikus, és van olyan is, aki most mond valamit, ha megkérdezik, de lehet, hogy jövő héten mást mond. A jelenleg pártot választóknak - akik most a kérdésre úgy válaszolnak, hogy van kedvenc pártjuk - körülbelül 10%-a ilyen perem szavazó. Plusz a most pártot választani se tudó bizonytalanok, akik a teljes népesség nagyjából 30%-át teszik ki. Ezeknek persze csak kb. negyede-ötöde megy is el majd szavazni.Nekem a havi nyugdíjnál csak azt látom neccesnk, hogy ezzel hol nyernek szavazatot?Pontosan ezt akartam írni, napi megadott megjelenés, minden jó ami zaj, ami nem a Szőlő utca stb.Én nem tudom, ezek a pojácák ezzel mit akarnak elérni?Szerintem ez, meg a többi -számunkra nonszensz, groteszk baromság- csak zaj. Szándékolt kommunikációs zaj. Minél többen nyüzsögnek, pörögnek online, annál inkább elvész minden ami valóban fontos, lényeges, tartalmas. Legyen információ, vélemény, kritika, bármi. És ha nagy a zaj, akkor sokkal könnyebb lopni is, csalni is. Pénzt, választást, akármit.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Szép dolog volt a domain lopás, ügyes húzás, de ezek az apróságok meg sem közelítik, hogy februárban jön az +1.25 havi nyugdíj. Azt érezni fogják sokan és emlékezni fognak rá, valószínűleg jobban mint az inflációra. Az mikor volt már magas? Tavaly, két éve, mi okozta a Covid vagy a háború? Már nem is emlékszem.
bobi0092
Én harom fajta nyugdíjast lattam:
- Akik félnek a változástól és Fidesz szavazók
- Akik eszik a propagandat es Fidesz dzavazok ( igazabol ez a kettő aminkább egy).
- Akik gyerek/család révén rádöbbent, hogy tényleg szar van a palacsintában és mar nem Fidesz szavazók.
Na most itt nem látok túl nagy lehetőséget plusz szavazatokra.
Én nem látok billegő nyugdíjast persze kicsi a mintám.
Toca

1 hónapja
Nekem a havi nyugdíjnál csak azt látom neccesnk, hogy ezzel hol nyernek szavazatot?Pontosan ezt akartam írni, napi megadott megjelenés, minden jó ami zaj, ami nem a Szőlő utca stb.Én nem tudom, ezek a pojácák ezzel mit akarnak elérni?Szerintem ez, meg a többi -számunkra nonszensz, groteszk baromság- csak zaj. Szándékolt kommunikációs zaj. Minél többen nyüzsögnek, pörögnek online, annál inkább elvész minden ami valóban fontos, lényeges, tartalmas. Legyen információ, vélemény, kritika, bármi. És ha nagy a zaj, akkor sokkal könnyebb lopni is, csalni is. Pénzt, választást, akármit.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Szép dolog volt a domain lopás, ügyes húzás, de ezek az apróságok meg sem közelítik, hogy februárban jön az +1.25 havi nyugdíj. Azt érezni fogják sokan és emlékezni fognak rá, valószínűleg jobban mint az inflációra. Az mikor volt már magas? Tavaly, két éve, mi okozta a Covid vagy a háború? Már nem is emlékszem.
bobi0092
Én harom fajta nyugdíjast lattam:
- Akik félnek a változástól és Fidesz szavazók
- Akik eszik a propagandat es Fidesz dzavazok ( igazabol ez a kettő aminkább egy).
- Akik gyerek/család révén rádöbbent, hogy tényleg szar van a palacsintában és mar nem Fidesz szavazók.
Na most itt nem látok túl nagy lehetőséget plusz szavazatokra.
Én nem látok billegő nyugdíjast persze kicsi a mintám.
1 hónapja
Pontosan ezt akartam írni, napi megadott megjelenés, minden jó ami zaj, ami nem a Szőlő utca stb.Én nem tudom, ezek a pojácák ezzel mit akarnak elérni?Szerintem ez, meg a többi -számunkra nonszensz, groteszk baromság- csak zaj. Szándékolt kommunikációs zaj. Minél többen nyüzsögnek, pörögnek online, annál inkább elvész minden ami valóban fontos, lényeges, tartalmas. Legyen információ, vélemény, kritika, bármi. És ha nagy a zaj, akkor sokkal könnyebb lopni is, csalni is. Pénzt, választást, akármit.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: bobi0092
1 hónapja
Én nem tudom, ezek a pojácák ezzel mit akarnak elérni?Szerintem ez, meg a többi -számunkra nonszensz, groteszk baromság- csak zaj. Szándékolt kommunikációs zaj. Minél többen nyüzsögnek, pörögnek online, annál inkább elvész minden ami valóban fontos, lényeges, tartalmas. Legyen információ, vélemény, kritika, bármi. És ha nagy a zaj, akkor sokkal könnyebb lopni is, csalni is. Pénzt, választást, akármit.
Toca