Politika

64 feliratkozó

1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 558 — The only discipline that lasts, is self discipline
 hvg.hu/360/20260114_median-felmeres-ujra-nyilik-az-ollo-a-tisza-part-es-a-fidesz-kozott-valasztas-2026?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawPUTeVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe64vqKEv-MBxG4lXFjJqo7lda-KbT8-ws0rDOKSRXjv-JHDbx-35KCjgIwXs_aem_PoM-15y7xYc0ULXlNX6Skw#Echobox=1768385760

10-12+
Klaci79
Ehh, rossz értelmezést olvasol. Helyesen:
 mandiner.hu/belfold/2026/01/magyar-peter-segitsegere-sietett-a-median

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 917
Figyu, nem tudom hogy kerültem Péntek Miklós, Pilisvörösvári polgi oldalára de a legutolsó bejegyzesen behugyoztok😆
A kommenteken visitok 8 perce kb😆
A csávó full bolond😆
Komolyan, érdemes megnézni ha van pár szabad perceket 😆
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 433
SULYOK KIÍRTA!!!44!!4 SULYOK KIÍRTA!!!44!
Sjoelleer van de Vrij
Mit? Hogy orosz rakéta?😊
SBL

XD XD
Sjoelleer van de Vrij
ez fake? 😀 Freud csettint odafent, vagy odalent

¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 907
 hvg.hu/360/20260114_median-felmeres-ujra-nyilik-az-ollo-a-tisza-part-es-a-fidesz-kozott-valasztas-2026?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawPUTeVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe64vqKEv-MBxG4lXFjJqo7lda-KbT8-ws0rDOKSRXjv-JHDbx-35KCjgIwXs_aem_PoM-15y7xYc0ULXlNX6Skw#Echobox=1768385760

10-12+
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 433
a legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.
resistance is futile
Minek kellene hívni? Magyarországnak?
Mikey
Észak-Pedoland

hvg.hu/itthon/20260114_mar-tavaly-nyaron-a-rendorsegnel-voltak-a-szolo-utcai-neveloi-bantalmazasrol-szolo-ev-vegen-nyilvanossagra-kerult-videofelvetelek
r.baggio
Tuzson-t egyébként már leúsztatták a Dunán 3 méter mélyen, vagy vajon hová dugták, mert nagyon csendben van a kis mosolygós "nincs kiskorú érintett" szövege óta...
StormST
hajbeültetésen van , ahol a Holliknak is csinálták anno, kell valami amit majd tépni lehet ápr.12 után

¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Nagy a verseny minden nap a fideszben, hogy ki legyen éppen a legnagyobb idióta balfasz. Mai versenyzőnk:

444.hu/2026/01/13/azert-ment-a-rendorsegre-feljelentest-tenni-a-fideszes-jelolt-mert-valaki-o1g-t-rajzolt-a-havas-szelvedojere?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawPUSItleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBvNmd2RFJZVGZZN3htS1Juc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHoMioK5sMsdnOhSIWLqgIkzahWDXv4vByhA1AWLxPuLfHok2cDCbQpiTOLiG_aem_G8zoSHFh6_y7oz_EkFB03Q

Ezt a csávót vagy túl sokat verték az iskolában vagy túl keveset. Ő volt az a gyerek aki szólt a tanárnak ha elfelejtett házi feladatot adni.
Sebii
Az asszony meg nyilván sírva rohant be a házba, amikor meglátta az O1G-t...

Mondjuk fideszes a pasi, tippre előtte a nő hasraesett egy vak komondorban... 12-szer...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 951
Nagy a verseny minden nap a fideszben, hogy ki legyen éppen a legnagyobb idióta balfasz. Mai versenyzőnk:

444.hu/2026/01/13/azert-ment-a-rendorsegre-feljelentest-tenni-a-fideszes-jelolt-mert-valaki-o1g-t-rajzolt-a-havas-szelvedojere?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawPUSItleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBvNmd2RFJZVGZZN3htS1Juc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHoMioK5sMsdnOhSIWLqgIkzahWDXv4vByhA1AWLxPuLfHok2cDCbQpiTOLiG_aem_G8zoSHFh6_y7oz_EkFB03Q

Ezt a csávót vagy túl sokat verték az iskolában vagy túl keveset. Ő volt az a gyerek aki szólt a tanárnak ha elfelejtett házi feladatot adni.
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 127
resistance is futile
Mikey
Észak-Pedoland

hvg.hu/itthon/20260114_mar-tavaly-nyaron-a-rendorsegnel-voltak-a-szolo-utcai-neveloi-bantalmazasrol-szolo-ev-vegen-nyilvanossagra-kerult-videofelvetelek
r.baggio
Hányinger az egész. Morálisan és erkölcsileg ennél lejjebb már tényleg nem nagyon van.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
resistance is futile
Mikey
Észak-Pedoland

r.baggio
Tuzson-t egyébként már leúsztatták a Dunán 3 méter mélyen, vagy vajon hová dugták, mert nagyon csendben van a kis mosolygós "nincs kiskorú érintett" szövege óta...

1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 849 — no es importante
resistance is futile
Mikey
Észak-Pedoland

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 127
resistance is futile

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520

Te MC, Lendvai Ildikó lett Orbán Balázs utóda? Fodor Gábor G nélkül adja a tanácsokat vagy mi van?
1 hónapja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/615819987_875736521715563_1399340483047725266_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=_eaQeUh0szkQ7kNvwEmLFIO&_nc_oc=Adl4dZ5QE1AQJpE0TRZ2Hh-weF-VyWUW_lofuiLqPjqJQPhW5__Z1mCPZTrqCeAfRSQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=f-BPDDkSktpx9dzERPTkcA&_nc_ss=8&oh=00_AfzSdkqOZJAfScDsIWZoxNaXbof8aJTeKu8WU-7WAhBDrg&oe=69AE5877
3,3 Mio. Aufrufe · 89.874 Reaktionen | Hogy mennyit kell aludni a választásokig? A felét… 💤😎 89 nap és eljön a győzelem. | Orbán Viktor
Hogy mennyit kell aludni a választásokig? A felét… 💤😎 89 nap és eljön a győzelem.

Vajon Vitya csak 2 naponta szokott aludni, vagy ennyire gyenge matekból, esetleg tudja, hogy a választás előtt félidőben meghackeli az egész bohóckodást?

1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 558 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én nem tudom, ezek a pojácák ezzel mit akarnak elérni?
Toca
Szerintem ez, meg a többi -számunkra nonszensz, groteszk baromság- csak zaj. Szándékolt kommunikációs zaj. Minél többen nyüzsögnek, pörögnek online, annál inkább elvész minden ami valóban fontos, lényeges, tartalmas. Legyen információ, vélemény, kritika, bármi. És ha nagy a zaj, akkor sokkal könnyebb lopni is, csalni is. Pénzt, választást, akármit.
Őszentsége Sobri Jóska
Pontosan ezt akartam írni, napi megadott megjelenés, minden jó ami zaj, ami nem a Szőlő utca stb.

Szép dolog volt a domain lopás, ügyes húzás, de ezek az apróságok meg sem közelítik, hogy februárban jön az +1.25 havi nyugdíj. Azt érezni fogják sokan és emlékezni fognak rá, valószínűleg jobban mint az inflációra. Az mikor volt már magas? Tavaly, két éve, mi okozta a Covid vagy a háború? Már nem is emlékszem.
bobi0092
Nekem a havi nyugdíjnál csak azt látom neccesnk, hogy ezzel hol nyernek szavazatot?
Én harom fajta nyugdíjast lattam:
- Akik félnek a változástól és Fidesz szavazók
- Akik eszik a propagandat es Fidesz dzavazok ( igazabol ez a kettő aminkább egy).
- Akik gyerek/család révén rádöbbent, hogy tényleg szar van a palacsintában és mar nem Fidesz szavazók.

Na most itt nem látok túl nagy lehetőséget plusz szavazatokra.
Én nem látok billegő nyugdíjast persze kicsi a mintám.
Toca
Van billegő, mint minden korosztályban. Van olyan is aki teljesen apolitikus, és van olyan is, aki most mond valamit, ha megkérdezik, de lehet, hogy jövő héten mást mond. A jelenleg pártot választóknak - akik most a kérdésre úgy válaszolnak, hogy van kedvenc pártjuk - körülbelül 10%-a ilyen perem szavazó. Plusz a most pártot választani se tudó bizonytalanok, akik a teljes népesség nagyjából 30%-át teszik ki. Ezeknek persze csak kb. negyede-ötöde megy is el majd szavazni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 283 — Vikings fan
Toca
Szerintem ez, meg a többi -számunkra nonszensz, groteszk baromság- csak zaj. Szándékolt kommunikációs zaj. Minél többen nyüzsögnek, pörögnek online, annál inkább elvész minden ami valóban fontos, lényeges, tartalmas. Legyen információ, vélemény, kritika, bármi. És ha nagy a zaj, akkor sokkal könnyebb lopni is, csalni is. Pénzt, választást, akármit.
Őszentsége Sobri Jóska
Pontosan ezt akartam írni, napi megadott megjelenés, minden jó ami zaj, ami nem a Szőlő utca stb.

Szép dolog volt a domain lopás, ügyes húzás, de ezek az apróságok meg sem közelítik, hogy februárban jön az +1.25 havi nyugdíj. Azt érezni fogják sokan és emlékezni fognak rá, valószínűleg jobban mint az inflációra. Az mikor volt már magas? Tavaly, két éve, mi okozta a Covid vagy a háború? Már nem is emlékszem.
bobi0092
Nekem a havi nyugdíjnál csak azt látom neccesnk, hogy ezzel hol nyernek szavazatot?
Én harom fajta nyugdíjast lattam:
- Akik félnek a változástól és Fidesz szavazók
- Akik eszik a propagandat es Fidesz dzavazok ( igazabol ez a kettő aminkább egy).
- Akik gyerek/család révén rádöbbent, hogy tényleg szar van a palacsintában és mar nem Fidesz szavazók.

Na most itt nem látok túl nagy lehetőséget plusz szavazatokra.
Én nem látok billegő nyugdíjast persze kicsi a mintám.
1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 723
Toca
Őszentsége Sobri Jóska

Szerkesztette: bobi0092
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
Toca

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 061 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/techtud/2026/01/13/mi-mesterseges-intelligencia-facebook-videok-szakallas-urak

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 283 — Vikings fan
 telex.hu/zacc/2026/01/13/a-fideszes-allamtitkar-felmereszkedett-a-netre-de-nem-talalta-meg-a-tisza-partot

NAJÓ 😀

Jó hogy nem nyomtatta ki az internetet az államtitkár úr
Gyurma Pappa
Kitud szarabb kampányt csinálni? Ki a célja ezeknek?
Mondjuk Vitya FBn tiltva volt de most dobja az FB a nyilatkozatait szóval belement párszáz misi biztos.
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 680
Minden héten meghal egy csomó Fidesz szavazó nyugger.
somoskovig
És, attól még elmehet szavazni.
gabokocka
Ez nem a 2020-as USA

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 233 — Saturday Night Lights
Igazabol csepp a tengerben de reg peldazta ilyen jol valami mennyire elment mar mindenki esze itt, semmi nem szamit, jatekpenz minden. 228 millio bazdmeg...

telex.hu/belfold/2026/01/13/dk-sulyok-tamas-per-parizs-olimpia-szallas-koltesek
JéBé
Az elbocsátott sajtófőnöke mondta, hogy amikor panaszkodott, azzal oltották le, miért zavarja őt, hogy jól akarják magukat érezni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 542 — zászló zászló szív
 telex.hu/zacc/2026/01/13/a-fideszes-allamtitkar-felmereszkedett-a-netre-de-nem-talalta-meg-a-tisza-partot

NAJÓ 😀

Jó hogy nem nyomtatta ki az internetet az államtitkár úr

1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 849 — no es importante
 telex.hu/belfold/2026/01/13/magyar-peter-reakcio-peter-pellegrini-benes-dekretumok

Ostoba szlovákok.
warr_b
"potenciális következő magyar miniszterelnök”

ennél jobb cégér nem is kell MP-nek, pont erről szólt az egész

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 886
Igazabol csepp a tengerben de reg peldazta ilyen jol valami mennyire elment mar mindenki esze itt, semmi nem szamit, jatekpenz minden. 228 millio bazdmeg...

telex.hu/belfold/2026/01/13/dk-sulyok-tamas-per-parizs-olimpia-szallas-koltesek
1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding
Minden héten meghal egy csomó Fidesz szavazó nyugger.
somoskovig
És, attól még elmehet szavazni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.