Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
hvg.hu/360/20260114_median-felmeres-ujra-nyilik-az-ollo-a-tisza-part-es-a-fidesz-kozott-valasztas-2026?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawPUTeVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe64vqKEv-MBxG4lXFjJqo7lda-KbT8-ws0rDOKSRXjv-JHDbx-35KCjgIwXs_aem_PoM-15y7xYc0ULXlNX6Skw#Echobox=1768385760Ehh, rossz értelmezést olvasol. Helyesen:
10-12+
Klaci79
mandiner.hu/belfold/2026/01/magyar-peter-segitsegere-sietett-a-median

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Figyu, nem tudom hogy kerültem Péntek Miklós, Pilisvörösvári polgi oldalára de a legutolsó bejegyzesen behugyoztok😆A kommenteken visitok 8 perce kb😆
A csávó full bolond😆
Komolyan, érdemes megnézni ha van pár szabad perceket 😆
1 hónapja
ez fake? 😀 Freud csettint odafent, vagy odalentSULYOK KIÍRTA!!!44!!4 SULYOK KIÍRTA!!!44!Mit? Hogy orosz rakéta?😊
Sjoelleer van de Vrij
SBL
XD XD
Sjoelleer van de Vrij
¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
hajbeültetésen van , ahol a Holliknak is csinálták anno, kell valami amit majd tépni lehet ápr.12 utánTuzson-t egyébként már leúsztatták a Dunán 3 méter mélyen, vagy vajon hová dugták, mert nagyon csendben van a kis mosolygós "nincs kiskorú érintett" szövege óta...Észak-Pedolanda legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Minek kellene hívni? Magyarországnak?
resistance is futile
Mikey
hvg.hu/itthon/20260114_mar-tavaly-nyaron-a-rendorsegnel-voltak-a-szolo-utcai-neveloi-bantalmazasrol-szolo-ev-vegen-nyilvanossagra-kerult-videofelvetelek
r.baggio
StormST
¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
Nagy a verseny minden nap a fideszben, hogy ki legyen éppen a legnagyobb idióta balfasz. Mai versenyzőnk:Az asszony meg nyilván sírva rohant be a házba, amikor meglátta az O1G-t...
444.hu/2026/01/13/azert-ment-a-rendorsegre-feljelentest-tenni-a-fideszes-jelolt-mert-valaki-o1g-t-rajzolt-a-havas-szelvedojere?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawPUSItleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBvNmd2RFJZVGZZN3htS1Juc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHoMioK5sMsdnOhSIWLqgIkzahWDXv4vByhA1AWLxPuLfHok2cDCbQpiTOLiG_aem_G8zoSHFh6_y7oz_EkFB03Q
Ezt a csávót vagy túl sokat verték az iskolában vagy túl keveset. Ő volt az a gyerek aki szólt a tanárnak ha elfelejtett házi feladatot adni.
Sebii
Mondjuk fideszes a pasi, tippre előtte a nő hasraesett egy vak komondorban... 12-szer...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Nagy a verseny minden nap a fideszben, hogy ki legyen éppen a legnagyobb idióta balfasz. Mai versenyzőnk:444.hu/2026/01/13/azert-ment-a-rendorsegre-feljelentest-tenni-a-fideszes-jelolt-mert-valaki-o1g-t-rajzolt-a-havas-szelvedojere?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawPUSItleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBvNmd2RFJZVGZZN3htS1Juc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHoMioK5sMsdnOhSIWLqgIkzahWDXv4vByhA1AWLxPuLfHok2cDCbQpiTOLiG_aem_G8zoSHFh6_y7oz_EkFB03Q
Ezt a csávót vagy túl sokat verték az iskolában vagy túl keveset. Ő volt az a gyerek aki szólt a tanárnak ha elfelejtett házi feladatot adni.
1 hónapja
Hányinger az egész. Morálisan és erkölcsileg ennél lejjebb már tényleg nem nagyon van.Észak-Pedolanda legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Minek kellene hívni? Magyarországnak?
resistance is futile
Mikey
hvg.hu/itthon/20260114_mar-tavaly-nyaron-a-rendorsegnel-voltak-a-szolo-utcai-neveloi-bantalmazasrol-szolo-ev-vegen-nyilvanossagra-kerult-videofelvetelek
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Tuzson-t egyébként már leúsztatták a Dunán 3 méter mélyen, vagy vajon hová dugták, mert nagyon csendben van a kis mosolygós "nincs kiskorú érintett" szövege óta...Észak-Pedolanda legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Minek kellene hívni? Magyarországnak?
resistance is futile
Mikey
r.baggio

1 hónapja
Észak-Pedolanda legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Minek kellene hívni? Magyarországnak?
resistance is futile
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
a legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Minek kellene hívni? Magyarországnak?
resistance is futile
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
a legújabb kesma irány szerint Felvidéket sértő Felvidéknek nevezni.Te MC, Lendvai Ildikó lett Orbán Balázs utóda? Fodor Gábor G nélkül adja a tanácsokat vagy mi van?
1 hónapja
Vajon Vitya csak 2 naponta szokott aludni, vagy ennyire gyenge matekból, esetleg tudja, hogy a választás előtt félidőben meghackeli az egész bohóckodást?

1 hónapja
Van billegő, mint minden korosztályban. Van olyan is aki teljesen apolitikus, és van olyan is, aki most mond valamit, ha megkérdezik, de lehet, hogy jövő héten mást mond. A jelenleg pártot választóknak - akik most a kérdésre úgy válaszolnak, hogy van kedvenc pártjuk - körülbelül 10%-a ilyen perem szavazó. Plusz a most pártot választani se tudó bizonytalanok, akik a teljes népesség nagyjából 30%-át teszik ki. Ezeknek persze csak kb. negyede-ötöde megy is el majd szavazni.Nekem a havi nyugdíjnál csak azt látom neccesnk, hogy ezzel hol nyernek szavazatot?Pontosan ezt akartam írni, napi megadott megjelenés, minden jó ami zaj, ami nem a Szőlő utca stb.Én nem tudom, ezek a pojácák ezzel mit akarnak elérni?Szerintem ez, meg a többi -számunkra nonszensz, groteszk baromság- csak zaj. Szándékolt kommunikációs zaj. Minél többen nyüzsögnek, pörögnek online, annál inkább elvész minden ami valóban fontos, lényeges, tartalmas. Legyen információ, vélemény, kritika, bármi. És ha nagy a zaj, akkor sokkal könnyebb lopni is, csalni is. Pénzt, választást, akármit.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Szép dolog volt a domain lopás, ügyes húzás, de ezek az apróságok meg sem közelítik, hogy februárban jön az +1.25 havi nyugdíj. Azt érezni fogják sokan és emlékezni fognak rá, valószínűleg jobban mint az inflációra. Az mikor volt már magas? Tavaly, két éve, mi okozta a Covid vagy a háború? Már nem is emlékszem.
bobi0092
Én harom fajta nyugdíjast lattam:
- Akik félnek a változástól és Fidesz szavazók
- Akik eszik a propagandat es Fidesz dzavazok ( igazabol ez a kettő aminkább egy).
- Akik gyerek/család révén rádöbbent, hogy tényleg szar van a palacsintában és mar nem Fidesz szavazók.
Na most itt nem látok túl nagy lehetőséget plusz szavazatokra.
Én nem látok billegő nyugdíjast persze kicsi a mintám.
Toca

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Nekem a havi nyugdíjnál csak azt látom neccesnk, hogy ezzel hol nyernek szavazatot?Pontosan ezt akartam írni, napi megadott megjelenés, minden jó ami zaj, ami nem a Szőlő utca stb.Én nem tudom, ezek a pojácák ezzel mit akarnak elérni?Szerintem ez, meg a többi -számunkra nonszensz, groteszk baromság- csak zaj. Szándékolt kommunikációs zaj. Minél többen nyüzsögnek, pörögnek online, annál inkább elvész minden ami valóban fontos, lényeges, tartalmas. Legyen információ, vélemény, kritika, bármi. És ha nagy a zaj, akkor sokkal könnyebb lopni is, csalni is. Pénzt, választást, akármit.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Szép dolog volt a domain lopás, ügyes húzás, de ezek az apróságok meg sem közelítik, hogy februárban jön az +1.25 havi nyugdíj. Azt érezni fogják sokan és emlékezni fognak rá, valószínűleg jobban mint az inflációra. Az mikor volt már magas? Tavaly, két éve, mi okozta a Covid vagy a háború? Már nem is emlékszem.
bobi0092
Én harom fajta nyugdíjast lattam:
- Akik félnek a változástól és Fidesz szavazók
- Akik eszik a propagandat es Fidesz dzavazok ( igazabol ez a kettő aminkább egy).
- Akik gyerek/család révén rádöbbent, hogy tényleg szar van a palacsintában és mar nem Fidesz szavazók.
Na most itt nem látok túl nagy lehetőséget plusz szavazatokra.
Én nem látok billegő nyugdíjast persze kicsi a mintám.
1 hónapja
Pontosan ezt akartam írni, napi megadott megjelenés, minden jó ami zaj, ami nem a Szőlő utca stb.Én nem tudom, ezek a pojácák ezzel mit akarnak elérni?Szerintem ez, meg a többi -számunkra nonszensz, groteszk baromság- csak zaj. Szándékolt kommunikációs zaj. Minél többen nyüzsögnek, pörögnek online, annál inkább elvész minden ami valóban fontos, lényeges, tartalmas. Legyen információ, vélemény, kritika, bármi. És ha nagy a zaj, akkor sokkal könnyebb lopni is, csalni is. Pénzt, választást, akármit.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: bobi0092
1 hónapja
Én nem tudom, ezek a pojácák ezzel mit akarnak elérni?Szerintem ez, meg a többi -számunkra nonszensz, groteszk baromság- csak zaj. Szándékolt kommunikációs zaj. Minél többen nyüzsögnek, pörögnek online, annál inkább elvész minden ami valóban fontos, lényeges, tartalmas. Legyen információ, vélemény, kritika, bármi. És ha nagy a zaj, akkor sokkal könnyebb lopni is, csalni is. Pénzt, választást, akármit.
Toca
1 hónapja
telex.hu/techtud/2026/01/13/mi-mesterseges-intelligencia-facebook-videok-szakallas-urak

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
telex.hu/zacc/2026/01/13/a-fideszes-allamtitkar-felmereszkedett-a-netre-de-nem-talalta-meg-a-tisza-partotÉn nem tudom, ezek a pojácák ezzel mit akarnak elérni?
NAJÓ 😀
Jó hogy nem nyomtatta ki az internetet az államtitkár úr
Gyurma Pappa
Kitud szarabb kampányt csinálni? Ki a célja ezeknek?
Mondjuk Vitya FBn tiltva volt de most dobja az FB a nyilatkozatait szóval belement párszáz misi biztos.
1 hónapja
Ez nem a 2020-as USAMinden héten meghal egy csomó Fidesz szavazó nyugger.És, attól még elmehet szavazni.
somoskovig
gabokocka
1 hónapja
Igazabol csepp a tengerben de reg peldazta ilyen jol valami mennyire elment mar mindenki esze itt, semmi nem szamit, jatekpenz minden. 228 millio bazdmeg...Az elbocsátott sajtófőnöke mondta, hogy amikor panaszkodott, azzal oltották le, miért zavarja őt, hogy jól akarják magukat érezni.
telex.hu/belfold/2026/01/13/dk-sulyok-tamas-per-parizs-olimpia-szallas-koltesek
JéBé
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
telex.hu/zacc/2026/01/13/a-fideszes-allamtitkar-felmereszkedett-a-netre-de-nem-talalta-meg-a-tisza-partotNAJÓ 😀
Jó hogy nem nyomtatta ki az internetet az államtitkár úr

1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/01/13/magyar-peter-reakcio-peter-pellegrini-benes-dekretumok"potenciális következő magyar miniszterelnök”
Ostoba szlovákok.
warr_b
ennél jobb cégér nem is kell MP-nek, pont erről szólt az egész

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Igazabol csepp a tengerben de reg peldazta ilyen jol valami mennyire elment mar mindenki esze itt, semmi nem szamit, jatekpenz minden. 228 millio bazdmeg...telex.hu/belfold/2026/01/13/dk-sulyok-tamas-per-parizs-olimpia-szallas-koltesek
1 hónapja
Minden héten meghal egy csomó Fidesz szavazó nyugger.És, attól még elmehet szavazni.
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.