Politika

70 feliratkozó

22 napja
Stez SMU Mustangs 48 347 — Whoops, looks like something went wrong.
Valaki osszefoglalhatna, mi volt eddig, ami erdekes, dolgoztam eddig, nem tudtam nezni egyaltalan.

22 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 639 — beers & Packers
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.
resistance is futile
Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
nagylaza, főpohárnok
Én örülök neki.
resistance is futile
nem lehet valami köztörvényes bcs-t ráhúzni? a zalaptőrvénybe' nincs valami olyan kitétel, mint az amerikai alkotmányban, hogy csak büntetlen életű, amerikai születésű emberből lehet elnök?
slowmotion
Ha OV böribe kerül, az teljesen más. Egyébként - amikor jöttek azok a szövegek, hogy fel kellene akasztani - mindig azt mondtam: nem, én nem ezt szeretném. Törvényes eljárással kell rács mögé juttatni.
22 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 651 — Cowboys fan
úgy látom Putyinnal nem lesznek BFF-ek
petey
Sose tudni előre, hogy egy romantikus szentpétervári látogatás kiben mit indít el.
Őszentsége Sobri Jóska
Ablakon való kiesést
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Orbánnak tudott Putyin olyat mondani, ami meglágyította a szívét. Szerintem van annyira reálpolitikus, hogy MP-nél is tesz egy próbát. Nem kerül semmibe.
Őszentsége Sobri Jóska
hát III/akárhányas már biztos nem volt MP, azzal nem tudja.
akkor videoja van MP-ről?
slowmotion
Nem tudom. Lehet csak tudja hova járnak a gyerekei suliba, és aggódik, hogy ilyen messziről nem tudja a biztonságukat garantálni.
Őszentsége Sobri Jóska
sok kémregényt olvasol. bár az is igaz, hogy ha valakit meg kellene neveznem, aki nem tartja be az íratlan szabályokat, akkor Vologya az első kettő között jutna eszembe.
22 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 881 — #NoStress
mindig lesznek olyan dolgok amik határesetek, de egy csomó egyéb problémát ez felold
és elég sok helyen működik a világban
Negritis, a vajda
Nem tudok róla, hogy bárhol így korlátozva lenne a törvenyhozás általi választhatóság, ahol nem prezidentális kormányzati rendszer van.
Őszentsége Sobri Jóska
Thailand, Kenya ha jól látom pl olyan
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_term_limits
Negritis, a vajda
Én ennyire nem vagyok képben ázsiai monarchiával, afrikai elnöki köztársasággal.
Alapvetően európai, nyugati világbeli demokráciára, köztársaságra gondoltam.

22 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 644 — Csodabogár
nnnna, MCC.

remélem most szorul a segge Szánthó Mikinek

22 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 445 — LIGHTS OUT!
Nem azt mondták, hogy 3ig tart a sajttál? Fél4 és most mondták, hogy most vagyunk félúton.
Sixo
Szerintem benézte, amikor 3 órát mondott. 4-től vannak lekötött nemzetközi programjai.
nagylaza, főpohárnok
Én úgy emlékszem 5 órát mondott.
Sixo
Akkor lehet, hogy én néztem be.🙂
nagylaza, főpohárnok
Én most azt tudom elképzelni, hogy rosszul mondta vagy én hallottam rosszul és nem 3ig tart a sajttál hanem 3 órás és 5ig tart amikor megy telefonálni.

22 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
resistance is futile
Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
nagylaza, főpohárnok
Én örülök neki.
resistance is futile
nem lehet valami köztörvényes bcs-t ráhúzni? a zalaptőrvénybe' nincs valami olyan kitétel, mint az amerikai alkotmányban, hogy csak büntetlen életű, amerikai születésű emberből lehet elnök?
slowmotion
a büntetlen előélet biztos nincs benne 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
22 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Mondjuk a személyeskedés nekem nem tetszik. Vitya bukott, hatalmasat, mi a rákért kell mindig emlegetni? Mit tett vagy sem?
JC6 (Mr. Miele)
Vitya lett az új Gyurcsány, körbeértünk

Tepper takarodj!
22 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 726
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
Én örülök neki.
resistance is futile
Annak, ha OV nem lesz többé miniszterelnök, én is örülök. Annak, hogy ilyen módon akarják elérni, nem.
nagylaza, főpohárnok
Miért mit hittél? Lehet úgy szart lapátolni, hogy nem leszel büdös?
22 napja
Nem azt mondták, hogy 3ig tart a sajttál? Fél4 és most mondták, hogy most vagyunk félúton.
Sixo
Szerintem benézte, amikor 3 órát mondott. 4-től vannak lekötött nemzetközi programjai.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Akkor lehet, hogy én néztem be.🙂
22 napja
Valaki foglalja már össze, hogy mit válaszolt a 14 ukrán kérdésre? Azon kívül, hogy minden szomszédos államra szövetségesként tekint.

22 napja
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
Én örülök neki.
resistance is futile
22 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
mindig lesznek olyan dolgok amik határesetek, de egy csomó egyéb problémát ez felold
és elég sok helyen működik a világban
Negritis, a vajda
Nem tudok róla, hogy bárhol így korlátozva lenne a törvenyhozás általi választhatóság, ahol nem prezidentális kormányzati rendszer van.
Őszentsége Sobri Jóska
Thailand, Kenya ha jól látom pl olyan
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_term_limits

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
22 napja
petey
Sose tudni előre, hogy egy romantikus szentpétervári látogatás kiben mit indít el.
Őszentsége Sobri Jóska
Ablakon való kiesést
Orbánnak tudott Putyin olyat mondani, ami meglágyította a szívét. Szerintem van annyira reálpolitikus, hogy MP-nél is tesz egy próbát. Nem kerül semmibe.
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Nem tudom. Lehet csak tudja hova járnak a gyerekei suliba, és aggódik, hogy ilyen messziről nem tudja a biztonságukat garantálni.

22 napja
Sixo
nagylaza, főpohárnok

22 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Milyen fura lehet az M1 nézőknek, 2 óra vágatlan MP 😀

Arra leszek kíváncsi ebből mi megy majd le a híradóban 😀
22 napja
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
Én örülök neki.
resistance is futile
Annak, ha OV nem lesz többé miniszterelnök, én is örülök. Annak, hogy ilyen módon akarják elérni, nem.
22 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 477 — #neverpunt
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
Én örülök neki.
resistance is futile
dettó

22 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 523 — Lucas Scott
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
Én örülök neki.
resistance is futile
jaja jo dolog. talan ennek legjobban Lazar orul, vegre eljott az o ideje. mar ultizni is tud.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
petey
Őszentsége Sobri Jóska
Ablakon való kiesést
Őszentsége Sobri Jóska
22 napja
Sixo
22 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 726
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
Én örülök neki.
22 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 940 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Sixo
Én azt olvastam hogy 3 órás lesz
zacknorb
fú gec, akkor tényleg elindítom a Sátántangót

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 napja
resistance is futile
22 napja
petey
Őszentsége Sobri Jóska
Ablakon való kiesést