Politika
70 feliratkozó
22 napja
Valaki osszefoglalhatna, mi volt eddig, ami erdekes, dolgoztam eddig, nem tudtam nezni egyaltalan.
22 napja
Ha OV böribe kerül, az teljesen más. Egyébként - amikor jöttek azok a szövegek, hogy fel kellene akasztani - mindig azt mondtam: nem, én nem ezt szeretném. Törvényes eljárással kell rács mögé juttatni.nem lehet valami köztörvényes bcs-t ráhúzni? a zalaptőrvénybe' nincs valami olyan kitétel, mint az amerikai alkotmányban, hogy csak büntetlen életű, amerikai születésű emberből lehet elnök?Én örülök neki.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
resistance is futile
slowmotion
22 napja
sok kémregényt olvasol. bár az is igaz, hogy ha valakit meg kellene neveznem, aki nem tartja be az íratlan szabályokat, akkor Vologya az első kettő között jutna eszembe.Nem tudom. Lehet csak tudja hova járnak a gyerekei suliba, és aggódik, hogy ilyen messziről nem tudja a biztonságukat garantálni.hát III/akárhányas már biztos nem volt MP, azzal nem tudja.Orbánnak tudott Putyin olyat mondani, ami meglágyította a szívét. Szerintem van annyira reálpolitikus, hogy MP-nél is tesz egy próbát. Nem kerül semmibe.Ablakon való kieséstúgy látom Putyinnal nem lesznek BFF-ekSose tudni előre, hogy egy romantikus szentpétervári látogatás kiben mit indít el.
petey
Őszentsége Sobri Jóska
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Őszentsége Sobri Jóska
akkor videoja van MP-ről?
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
22 napja
Én ennyire nem vagyok képben ázsiai monarchiával, afrikai elnöki köztársasággal.Thailand, Kenya ha jól látom pl olyanmindig lesznek olyan dolgok amik határesetek, de egy csomó egyéb problémát ez feloldNem tudok róla, hogy bárhol így korlátozva lenne a törvenyhozás általi választhatóság, ahol nem prezidentális kormányzati rendszer van.
és elég sok helyen működik a világban
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_term_limits
Negritis, a vajda
Alapvetően európai, nyugati világbeli demokráciára, köztársaságra gondoltam.
22 napja
Én most azt tudom elképzelni, hogy rosszul mondta vagy én hallottam rosszul és nem 3ig tart a sajttál hanem 3 órás és 5ig tart amikor megy telefonálni.Akkor lehet, hogy én néztem be.🙂Én úgy emlékszem 5 órát mondott.Nem azt mondták, hogy 3ig tart a sajttál? Fél4 és most mondták, hogy most vagyunk félúton.Szerintem benézte, amikor 3 órát mondott. 4-től vannak lekötött nemzetközi programjai.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
22 napja
a büntetlen előélet biztos nincs benne 😀nem lehet valami köztörvényes bcs-t ráhúzni? a zalaptőrvénybe' nincs valami olyan kitétel, mint az amerikai alkotmányban, hogy csak büntetlen életű, amerikai születésű emberből lehet elnök?Én örülök neki.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
resistance is futile
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
Mondjuk a személyeskedés nekem nem tetszik. Vitya bukott, hatalmasat, mi a rákért kell mindig emlegetni? Mit tett vagy sem?Vitya lett az új Gyurcsány, körbeértünk
JC6 (Mr. Miele)
Tepper takarodj!
22 napja
Miért mit hittél? Lehet úgy szart lapátolni, hogy nem leszel büdös?Annak, ha OV nem lesz többé miniszterelnök, én is örülök. Annak, hogy ilyen módon akarják elérni, nem.Én örülök neki.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
22 napja
Akkor lehet, hogy én néztem be.🙂Én úgy emlékszem 5 órát mondott.Nem azt mondták, hogy 3ig tart a sajttál? Fél4 és most mondták, hogy most vagyunk félúton.Szerintem benézte, amikor 3 órát mondott. 4-től vannak lekötött nemzetközi programjai.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
22 napja
Valaki foglalja már össze, hogy mit válaszolt a 14 ukrán kérdésre? Azon kívül, hogy minden szomszédos államra szövetségesként tekint.
22 napja
nem lehet valami köztörvényes bcs-t ráhúzni? a zalaptőrvénybe' nincs valami olyan kitétel, mint az amerikai alkotmányban, hogy csak büntetlen életű, amerikai születésű emberből lehet elnök?Én örülök neki.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
resistance is futile
22 napja
Thailand, Kenya ha jól látom pl olyanmindig lesznek olyan dolgok amik határesetek, de egy csomó egyéb problémát ez feloldNem tudok róla, hogy bárhol így korlátozva lenne a törvenyhozás általi választhatóság, ahol nem prezidentális kormányzati rendszer van.
és elég sok helyen működik a világban
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_term_limits
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
Nem tudom. Lehet csak tudja hova járnak a gyerekei suliba, és aggódik, hogy ilyen messziről nem tudja a biztonságukat garantálni.hát III/akárhányas már biztos nem volt MP, azzal nem tudja.Orbánnak tudott Putyin olyat mondani, ami meglágyította a szívét. Szerintem van annyira reálpolitikus, hogy MP-nél is tesz egy próbát. Nem kerül semmibe.Ablakon való kieséstúgy látom Putyinnal nem lesznek BFF-ekSose tudni előre, hogy egy romantikus szentpétervári látogatás kiben mit indít el.
petey
Őszentsége Sobri Jóska
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
22 napja
Én úgy emlékszem 5 órát mondott.Nem azt mondták, hogy 3ig tart a sajttál? Fél4 és most mondták, hogy most vagyunk félúton.Szerintem benézte, amikor 3 órát mondott. 4-től vannak lekötött nemzetközi programjai.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
22 napja
Milyen fura lehet az M1 nézőknek, 2 óra vágatlan MP 😀 Arra leszek kíváncsi ebből mi megy majd le a híradóban 😀
22 napja
Annak, ha OV nem lesz többé miniszterelnök, én is örülök. Annak, hogy ilyen módon akarják elérni, nem.Én örülök neki.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
resistance is futile
22 napja
dettóÉn örülök neki.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
resistance is futile
22 napja
jaja jo dolog. talan ennek legjobban Lazar orul, vegre eljott az o ideje. mar ultizni is tud.Én örülök neki.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
resistance is futile
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
hát III/akárhányas már biztos nem volt MP, azzal nem tudja.Orbánnak tudott Putyin olyat mondani, ami meglágyította a szívét. Szerintem van annyira reálpolitikus, hogy MP-nél is tesz egy próbát. Nem kerül semmibe.Ablakon való kieséstúgy látom Putyinnal nem lesznek BFF-ekSose tudni előre, hogy egy romantikus szentpétervári látogatás kiben mit indít el.
petey
Őszentsége Sobri Jóska
Őszentsége Sobri Jóska
22 napja
Nem azt mondták, hogy 3ig tart a sajttál? Fél4 és most mondták, hogy most vagyunk félúton.Szerintem benézte, amikor 3 órát mondott. 4-től vannak lekötött nemzetközi programjai.
Sixo
22 napja
Én örülök neki.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
22 napja
fú gec, akkor tényleg elindítom a SátántangótNem azt mondták, hogy 3ig tart a sajttál? Fél4 és most mondták, hogy most vagyunk félúton.Én azt olvastam hogy 3 órás lesz
Sixo
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 napja
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
resistance is futile
22 napja
Orbánnak tudott Putyin olyat mondani, ami meglágyította a szívét. Szerintem van annyira reálpolitikus, hogy MP-nél is tesz egy próbát. Nem kerül semmibe.Ablakon való kieséstúgy látom Putyinnal nem lesznek BFF-ekSose tudni előre, hogy egy romantikus szentpétervári látogatás kiben mit indít el.
petey
Őszentsége Sobri Jóska