Politika

70 feliratkozó

22 napja
Stez SMU Mustangs 48 347 — Whoops, looks like something went wrong.
Valaki osszefoglalhatna, mi volt eddig, ami erdekes, dolgoztam eddig, nem tudtam nezni egyaltalan.
Stez
ennyire lefoglalt a cuccaid bedobozolása? 😀
remélem a wc csészét is viszed
Negritis, a vajda
Amennyi cuccom van itt, az hosszabb ideig tartana, hogy a pocsom berakom az alsoba es felhuzom a sliccem. 😛

22 napja
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Ez a rész tetszik. Mintha Merz-et hallanám.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
22 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 689 — 🏈🐬🐂🤘🏽
A geopolitikai resze eddig 10/10.
JéBé
Adom, nagyon jól beszél.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

22 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 445 — LIGHTS OUT!
Valaki osszefoglalhatna, mi volt eddig, ami erdekes, dolgoztam eddig, nem tudtam nezni egyaltalan.
Stez
Hát futball hasonlattal élve, a Tisza B-közép a 4-0ra megnyert meccs lefújását követően most kezdte el átskandálni a vesztes csapat szurkolóinak, hogy "meneküljetek!"
resistance is futile
Ezt mar tegnap is megtette a beszedeben, valami uj, szaftos konkretum van? 😀 Kivel mi lesz, hogyan, etc.
Stez
Szíjjártó iratot darál

22 napja
JéBé Green Bay Packers 8 045
A geopolitikai resze eddig 10/10.
22 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
Stez
ennyire lefoglalt a cuccaid bedobozolása? 😀
remélem a wc csészét is viszed

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
22 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 644 — Csodabogár
kurva jól nyomja. az eleje döcögős volt, de kezd belelendülni.

22 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na helyes, ezt vártam hogy ezt helyre teszi!!!! ++++
22 napja
Stez
Hát futball hasonlattal élve, a Tisza B-közép a 4-0ra megnyert meccs lefújását követően most kezdte el átskandálni a vesztes csapat szurkolóinak, hogy "meneküljetek!"
resistance is futile
Ezt mar tegnap is megtette a beszedeben, valami uj, szaftos konkretum van? 😀 Kivel mi lesz, hogyan, etc.

22 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
mindig lesznek olyan dolgok amik határesetek, de egy csomó egyéb problémát ez felold
és elég sok helyen működik a világban
Negritis, a vajda
Nem tudok róla, hogy bárhol így korlátozva lenne a törvenyhozás általi választhatóság, ahol nem prezidentális kormányzati rendszer van.
Őszentsége Sobri Jóska
Thailand, Kenya ha jól látom pl olyan
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_term_limits
Negritis, a vajda
Én ennyire nem vagyok képben ázsiai monarchiával, afrikai elnöki köztársasággal.
Alapvetően európai, nyugati világbeli demokráciára, köztársaságra gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
valahogy mindig sikerül azt a kapufát mozgatni 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
22 napja
Mi történt Zala 2-vel?
Platypus
újraszámolják, nem?
NB2
Eltűnt egy mandátum, szóval gyanús.

22 napja
Az euró a sajttál óta 363 alatt van 😮

22 napja
NB2 New England Patriots 28 522 — nabege2@yahoo.com
Mi történt Zala 2-vel?
Platypus
újraszámolják, nem?
22 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 651 — Cowboys fan
Nemtom Peti, jó ezt hallani hogy mennyi mindent ki kell vizsgálni, de erre nem lesz elég 4 év tesó…
JC6 (Mr. Miele)
el lehet kezdeni a fejétől, aztán majd marad idő a kisebbekre is.
már persze ha addig nem évülnek el.
22 napja
Platypus San Francisco 49ers 378
Mi történt Zala 2-vel?
22 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 523 — Lucas Scott
Stez
resistance is futile
vagy mint anno mikor kinn voltam 2006ban a Fradi- Vasas meccsen es kiabaltuk, hogy masodosztaly. aztan vegul a Fradi kerult a masodosztalyba ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 132
Nemtom Peti, jó ezt hallani hogy mennyi mindent ki kell vizsgálni, de erre nem lesz elég 4 év tesó…
22 napja
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.
resistance is futile
Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
nagylaza, főpohárnok
Én örülök neki.
resistance is futile
nem lehet valami köztörvényes bcs-t ráhúzni? a zalaptőrvénybe' nincs valami olyan kitétel, mint az amerikai alkotmányban, hogy csak büntetlen életű, amerikai születésű emberből lehet elnök?
slowmotion
a büntetlen előélet biztos nincs benne 😀
Negritis, a vajda
lehet kellene
22 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 876 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
frissült a valasztas.hu eredmények, gondolom levélszavazatok

mégse: Zala 02 szürke

Szerkesztette: gamerkr

22 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 726
Stez
22 napja
Stez
mki kirugva, Varga Mihalyt kiveve.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
mindig lesznek olyan dolgok amik határesetek, de egy csomó egyéb problémát ez felold
és elég sok helyen működik a világban
Negritis, a vajda
Nem tudok róla, hogy bárhol így korlátozva lenne a törvenyhozás általi választhatóság, ahol nem prezidentális kormányzati rendszer van.
Őszentsége Sobri Jóska
Tajfold.

22 napja

22 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 639 — beers & Packers
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.
resistance is futile
Ez nagyon gáz, kifejezetten emlékeztet az utólagos törvényhozásra. Ráadásul - politikai értelemben - kontraproduktív.
nagylaza, főpohárnok
Én örülök neki.
resistance is futile
nem lehet valami köztörvényes bcs-t ráhúzni? a zalaptőrvénybe' nincs valami olyan kitétel, mint az amerikai alkotmányban, hogy csak büntetlen életű, amerikai születésű emberből lehet elnök?
slowmotion
Ha OV böribe kerül, az teljesen más. Egyébként - amikor jöttek azok a szövegek, hogy fel kellene akasztani - mindig azt mondtam: nem, én nem ezt szeretném. Törvényes eljárással kell rács mögé juttatni.
22 napja
úgy látom Putyinnal nem lesznek BFF-ek
petey
Sose tudni előre, hogy egy romantikus szentpétervári látogatás kiben mit indít el.
Őszentsége Sobri Jóska
Ablakon való kiesést
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Orbánnak tudott Putyin olyat mondani, ami meglágyította a szívét. Szerintem van annyira reálpolitikus, hogy MP-nél is tesz egy próbát. Nem kerül semmibe.
Őszentsége Sobri Jóska
hát III/akárhányas már biztos nem volt MP, azzal nem tudja.
akkor videoja van MP-ről?
slowmotion
Nem tudom. Lehet csak tudja hova járnak a gyerekei suliba, és aggódik, hogy ilyen messziről nem tudja a biztonságukat garantálni.
Őszentsége Sobri Jóska
sok kémregényt olvasol. bár az is igaz, hogy ha valakit meg kellene neveznem, aki nem tartja be az íratlan szabályokat, akkor Vologya az első kettő között jutna eszembe.